Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Polskie Drużyny w europejskich pucharach 2011/2012

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Jestem ciekawy jak wy myślicie o szansach polskich drużyn w europejskich pucharach w tym sezonie. Jak chodzi o Wisłe to mogę być troche nie obiektwny, ale dobra jeśli dobrze przepracują okres przygotwawczy to do 4 rundy eliminacji powinni dojść, później jak trafi na Rangersów to raczej znowu awansować się nie uda, ale zostaje Liga Europy. Co do Śląska, Jagi i Legii myśle że do 3 rundy jeśli nie trafią na kogoś pokroju Fulham powinny się spokojnie dostać. I tu szanse na awans widze chyba tylko dla Legii. A 4 runda jak się trafi na kogoś z anglii to szans mizerne, ale np. z czech czy beneluksu szanse są duże większe.
https://forum.wrestling.pl/topic/25344-polskie-dru%C5%BCyny-w-europejskich-pucharach-20112012/

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• marcel

1

• Aroslavek

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Nie chcę bawić się w moda, ale według mnie ten temat jest zbędny. Przyjdzie czas eliminacji, poznamy rywala to będzie można o tym podyskutować w "piłka nożna - dyskusja ogólna". To jest forum przeznaczone dla innej dyscypliny i jeden temat o piłce w zupełności wystarczy.
https://forum.wrestling.pl/topic/25344-polskie-dru%C5%BCyny-w-europejskich-pucharach-20112012/#findComment-238404

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Dodaj nową pozycję...