Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

PXW Smash 06.06.11

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Kolejny odcinek za nami, zapraszamy na Survive!

http://www.youtube.com/watch?v=7rt4Ja4d0N8&feature=mfu_in_order&list=UL

Odbyły się pojedynki między:

*Master-Man vs Sirreks

*Razor vs Deadman

*Krycha vs Terry Shadow

Pre-oficjalna karta na Survive 11.06.11

Triple Third #1 Contender Match for PXW Champion:

Manny vs Sirreks vs Sundace Slate

ECW Chmpionship - Samoan Strap Match:

The Viper vs Deadman

Extreme Rules Match:

Cold Blood vs Terry Shadow

MAIN EVENT:

PXW Championship - Extreme Rules Match:

Krycha vs Nightmare ©

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• E_9

1

• Natan

1

• SaViK

1

Top użytkownicy w tym temacie

Kolejny Smash, czekałem na to :) Gala w którą trzeba było wcisnąć wiele debiutów i jakąś szybką podbudowę przed nadchodzącym PPV - wiem z doświadczenia jak ciężko takie gale robić i jak trudno jest w nich upchnąć trochę wrestlingu więc akurat tej strony dziś szczegółowo oceniać nie będę (walki po 3-4 minuty, nie ma czego w gruncie rzeczy :)), tak jak mówiłem już wcześniej - wiem, że na Survive będziemy mieli parę pięknych pojedynków i to mi wystarcza.

Na początek duży punkcik zawierający w sobie zarówno plusy jak i minusy:

+/- Jak zobaczyłem, że gdy Krycha i Terry wchodzili do ringu mieliśmy jeszcze ponad 10 minut do końca gali to wierzyłem, że otrzymam walkę bardzo dobrą. Gdy się zaczęła i panowie w dobrym tempie wymieniali się kolejnymi razami pomyślałem, że będzie doskonała. Jakiż wku... nieopisany żal mnie więc ogarnął mnie gdy skończyła się tak szybko!! Gdyby CB pojawił się pieprzone 5 minut później mielibyśmy zapewne kandydata do walki roku, a tak... No trudno, tłumacze to sobie tym, że nie chcecie wyciągać największych dział na Smashu i z mocnymi wrażeniami poczekamy do Survive.

+ za nieprawdopodobny potencjał pojedynku, - za to, że na chwilę obecną ten potencjał został zmarnowany.

I teraz do właściwej części:

+Promo Slate'a, mimo kilku naprawdę konkretnych botchy (vel Pozamiatam was jak... miotły! :D) całkiem dobre, jak na tak młody wiek widać u niego charyzmę i zarys ciekawej osobowości dzięki której jego postać jest coraz bardziej wyraźna - dobra robota, mam nadzieję, że coraz więcej osób będzie dostawało szansę za mikrofonem.

+Z debiutantów największy plus do Razora, bo jak się nad nim popracuje to przy takich warunkach może być niezłym nabytkiem.

+będzie się pojawiał zawsze kiedy zostanie użyty Kendo Stick :D

+Rock Bottom <3 Tylko czemu skickoutowane?!

-Na Survive wręcz wymagam większej ilości przedmiotów niż tylko krzesło i kijki! :) Chwała istotą pozaziemskim wiem, że takie będą.

-Fatalna, absolutnie fatalna decyzja o odebraniu pasa Slate'owi. Na głównego Champa jeszcze dla niego za wcześnie więc prawdopodobnie utknie nam na troche w midcardzie, a szkoda by było, bo bądź co bądź jest postacią wyróżniającą się. Vipera ostatnio chwaliłem, ale imo powinien być jeszcze długo podbudowywany zanim otrzyma szansę zdobycia pasa. Nie wspominając już o tym, że pas Extreme nijak do niego nie pasuje.

-Za krótkie pojedynki, na przyszłość liczę, że przynajmniej ME będzie trał 7-8 minut

I parę słów na temat wstępnej karty na Survive:

Walka o contendera zapowiada się bardzo dobrze, czekałem na jakiś 3way spod waszego znaku i cieszę się, że otrzymam go w całkiem dobrym składzie. Ciekaw jestem postawy Sirreksa który na Smashu wygrał w squashu z Master-Manem ale niewątpliwie jest najsłabszy z trójki na ppv. Od niego dużo będzie zależeć, bo o bardzo dobrą postawę Manny'ego i SS się absolutnie nie martwię. Mam nadzieję, że wygra Manny co doprowadzi do... (o tym za chwilkę :D)

Mecz Vipera z DeadManem będzie prawdopodobnie ciężkim kąskiem do przegryzienia. Chciałbym się mylić. Jako, że nie oglądam Mainstreamu prawie wcale to nie wiem na czym polega stypulacja, ale chyba tylko ona może uratować tą walkę. Oby, bo szkoda mi trochę tego pasa.

Kolejny pojedynek będzie przegenialny i więcej mówić chyba nie trzeba. Zapewne niestety zwycięstwo CB na początek feudu, ale to co będą Ci panowie wyczyniać w trakcie walki to będzie kosmos. Nie mogę się tego pojedynku doczekać.

Main Event również na papierze wygląda bardzo ładnie. Jeśli Nightmare da się ładnie poprowadzić to Krycha zrobi znakomity pojedynek. Liczę, że to on będzie dominował i po wybiciu tego przerażającego BHS wygra jakąś nową ciekawą akcją. A jeśli moje poprzednie plany także się zrealizują to dostaniemy na kolejnym PPV lub Smashu mecz marzeń między nim a jego TT partnerem Mannym. Aż ślinka cieknie.

To tyle.

btw. do końca roku chcę zobaczyć walkę Terry Shadow vs Manny vs Krycha vs SS(lub Mazi po powrocie), nie wiem jak do tego doprowadzicie, ale ma być i już! :D

Panowie miażdżycie!

Nie spotkałem się nigdy z tak dobrze wyglądającym polskim backyardem. Wasze walki mają tempo, mają widowiskowość (bodajże Nathan łapiący się za głowę przy spotach kopii Jeffa... ;D) i chce się was oglądać.

Pisałem już to w którymś temacie Nathana, ale zaczynam żałować, że w Białymstoku nie ma obecnie gdzie ponownie trenować, bo gościnna wizyta u was byłaby dla mnie czymś fantastycznym. Z chęcią wyprałbym ochraniacze, ogolił banię na łyso, założył skórzaną kurtkę i wsiadł w pociąg do Głuchołazów (jeżeli błędnie odmieniłem to wybaczcie) z gościnną wizytą 8), "zabawa" w backyard to fantastyczna sprawa i aż się łezka w oku kręci, że nie miało się takich warunków jak Wy. Jak mi się kiedyś uda wrócić do tej zabawy to mam nadzieję, że bd miał szansę was i robiącego ostatnio dobrą robotę Nathana poznać... I coś skleić ;)

btw. w jaki sposób udało wam się opatentować ring w taki sposób? Dużo was to kosztowało?

Kończąc, Jeff Hardy jak dla mnie bomba. Graty kolego.

PzdR! Zbyszek, kolega z wojska!

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
      • 76 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 000 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 553 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 875 odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...