Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler maja 2011

Wrestlerem maja 2011 powinien zostać:  

201 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem maja 2011 powinien zostać:

• R-Truth
      133
    • John Cena
      10
    • Randy Orton
      14
    • Christian
      20
    • Mr. Anderson
      14
    • Brian Kendrick
      10

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

R-Truth
I'll be your end of days

13763742594de11b25bc24b.jpg

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Koper

2

• -Raven-

2

• Konarr

1

• pony999

1

Top użytkownicy w tym temacie

Głos leci na R-Trutha. Miło się go słucha, zwłaszcza tych tekstów jak np. "Dzwońcie po gliny, tu jest złodziej!" :)

18056192365019276624f15.jpg

Zdecydowanie R-truth.Kiedys był nikim potem ten marny face.Tag team z Morrisonem(gdzie był drugorzędnym zawodnikiem a w centrum uwagi był John)nastepnie znów zostaje singlem(i nadal nic)po WM27 zmieniła się do niego wizja.Zmienił się a zawodnikiem który to zrobił był właśnie jego były tag team partner.Jest teraz najświeższą i najjaśniejszą gwiazdą który zyskał a nic nie stracił.To jest taka sytuacja jak z Codym Rhodesem.Kiedyś był nikim nawet jak był w Legacy(bo dla mnie lepszy był Dibiase) a przejście w pojedynczego zawodnika dało mu dużo "luzu" i jego przyszłość jest w Main evencie(tylko aby tego nie spaprali a zaczynają właśnie to robić)

*WWE powinni właśnie robic cos nowego na Raw jak i SD.Zawodników tak naprawdę "nie widocznych"wrzucać w poważny feud i dac im szanse.Odświerzyć tygodniówki nowymi twarzami i wypromywać ich

If you smell what The Rock is cooking!!!

256089434dd7a45d767df.jpg

Ja głosuje na Ortona. Zabrał pas Christianowi po 5 dniach i obronił go na Over The Limit.

17496235424dfcd666ba545.jpg

Glos oczywiscie na R Trutha ktory z midcardowego face`a stal sie najbardziej wypromowanym heelem federacji i nie gra roli jakiejs cipy jak Miz tylko na prawde heela z prawdziwego zdarzenia

btw dziwia mnie te zachwyty nad Kendrickiem...

Ja oddałem głos na R-Trutha.To co robi to majstersztyk i szacunek dla niego.Tym bardziej że stał się main eventem.

Zastanawiałem się jeszcze na Cristianem ale poleciało na Pana R.

11432243244f1c49d0369f1.gif

R-Truth. Jeden z najlepszych heelów w entertainmencie. Bardzo ciekawe proma. Przestał łozap-ować i za to mu chwała. Polubiłem go - po prostu.

2763850344fa2e7aa55ab8.jpg

Zdecydowanie R-truth, (choć myślałem tez o cenie.)

Dlaczego?

Bardzo mi zaimponował po heel turnie. Dobra walka z ceną w której pokazał klasę. To za warzyła na mojej decyzji

za warzyła

Moje oczy.

Nie będę odosobniony w decyzji. Głos na Prawdę. Facet, choc moim ulubieńcem nie jest to po turnie zasługuje na wyróżnienie.

15192108424405e31546cee.jpg

Głosuję jak większość tutaj na R-trutha, ponieważ od czasu swojego turnu jest bardzo mocno pushowany m.in. wygrał czysto zarówno z Reyem na ppv jak i z Ceną na raw. Bardzo dobrze sprawuje się jako heel i kupuje go, a publika tym bardziej. Jedyną osobą, która ewentualnie mogła mu zagrozić to Kendrick, kóry mam nadzieje,że pokaże więcej w przyszłym miesiącu i zdobędzie nagrodę.

• Reputacja:   375
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Tak jak przypuszczałem, totalne KO ze strony Trutha w tym miechu :wink: I słusznie! :D

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Urządzenie:  Macintosh
  • Styl:  Jasny

Wrestlerem maja 2011 został:

http://www.attitude.pl/gfx/wmiesiaca/052011.jpg

R-Truth

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Słyszałem plotkę o kolejnym tajnym spotkaniu w Orlando T. Khana z niejakim Shanem McMahonem, który od marca ma zostać pierwszym w historii GM AEW.
    • Jeffrey Nero
      Nigdy nie mów nigdy w wrestlingu...
    • IIL
      AJ'a czeka co najwyżej transfer do TNA. Byłby to generalnie genialny pomysł - przegrana z Guntherem na Rumble i "odejście" od WWE, ale za to definitywne zakończenie kariery w ich rozwojówce. Styles mógłby zdobyć tam w poetycki sposób jeszcze raz główny pas, itd i pojawić się kilka razy w tym roku, co bardzo wywindowałoby ten brand do góry.  Na AEW i walkę z Omegą oraz reunion z Bucksami nie ma szans.  
    • Jeffrey Nero
      Tak tylko to wrzucę   
    • GGGGG9707
      Mi się właśnie wydaje że to doprowadzi do odejścia Balora. Od kontuzji Doma było mówione że do RR zdąży wrócić więc jego wejście w walce jest niemal pewne (co nie będzie jakąś dużą niespodzianką bo wszystkie informacje podawały że na Rumble wróci). Balor nie przypadkowo dowiedział się na RAW że nie ma dla niego miejsca w RR Matchu a do tego te promo Liv do Balora. Typuję że albo Dom będzie w RR Matchu i go koncertowo przegra co zdenerwuje Finna że znowu Dom dostaje szansę mimo że ma już pas albo
  • Dodaj nową pozycję...