Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler maja 2011

Wrestlerem maja 2011 powinien zostać:  

201 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem maja 2011 powinien zostać:

• R-Truth
      133
    • John Cena
      10
    • Randy Orton
      14
    • Christian
      20
    • Mr. Anderson
      14
    • Brian Kendrick
      10

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

R-Truth
I'll be your end of days

13763742594de11b25bc24b.jpg

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Koper

2

• -Raven-

2

• Konarr

1

• pony999

1

Top użytkownicy w tym temacie

Głos leci na R-Trutha. Miło się go słucha, zwłaszcza tych tekstów jak np. "Dzwońcie po gliny, tu jest złodziej!" :)

18056192365019276624f15.jpg

Zdecydowanie R-truth.Kiedys był nikim potem ten marny face.Tag team z Morrisonem(gdzie był drugorzędnym zawodnikiem a w centrum uwagi był John)nastepnie znów zostaje singlem(i nadal nic)po WM27 zmieniła się do niego wizja.Zmienił się a zawodnikiem który to zrobił był właśnie jego były tag team partner.Jest teraz najświeższą i najjaśniejszą gwiazdą który zyskał a nic nie stracił.To jest taka sytuacja jak z Codym Rhodesem.Kiedyś był nikim nawet jak był w Legacy(bo dla mnie lepszy był Dibiase) a przejście w pojedynczego zawodnika dało mu dużo "luzu" i jego przyszłość jest w Main evencie(tylko aby tego nie spaprali a zaczynają właśnie to robić)

*WWE powinni właśnie robic cos nowego na Raw jak i SD.Zawodników tak naprawdę "nie widocznych"wrzucać w poważny feud i dac im szanse.Odświerzyć tygodniówki nowymi twarzami i wypromywać ich

If you smell what The Rock is cooking!!!

256089434dd7a45d767df.jpg

Ja głosuje na Ortona. Zabrał pas Christianowi po 5 dniach i obronił go na Over The Limit.

17496235424dfcd666ba545.jpg

Glos oczywiscie na R Trutha ktory z midcardowego face`a stal sie najbardziej wypromowanym heelem federacji i nie gra roli jakiejs cipy jak Miz tylko na prawde heela z prawdziwego zdarzenia

btw dziwia mnie te zachwyty nad Kendrickiem...

Ja oddałem głos na R-Trutha.To co robi to majstersztyk i szacunek dla niego.Tym bardziej że stał się main eventem.

Zastanawiałem się jeszcze na Cristianem ale poleciało na Pana R.

11432243244f1c49d0369f1.gif

R-Truth. Jeden z najlepszych heelów w entertainmencie. Bardzo ciekawe proma. Przestał łozap-ować i za to mu chwała. Polubiłem go - po prostu.

2763850344fa2e7aa55ab8.jpg

Zdecydowanie R-truth, (choć myślałem tez o cenie.)

Dlaczego?

Bardzo mi zaimponował po heel turnie. Dobra walka z ceną w której pokazał klasę. To za warzyła na mojej decyzji

za warzyła

Moje oczy.

Nie będę odosobniony w decyzji. Głos na Prawdę. Facet, choc moim ulubieńcem nie jest to po turnie zasługuje na wyróżnienie.

15192108424405e31546cee.jpg

Głosuję jak większość tutaj na R-trutha, ponieważ od czasu swojego turnu jest bardzo mocno pushowany m.in. wygrał czysto zarówno z Reyem na ppv jak i z Ceną na raw. Bardzo dobrze sprawuje się jako heel i kupuje go, a publika tym bardziej. Jedyną osobą, która ewentualnie mogła mu zagrozić to Kendrick, kóry mam nadzieje,że pokaże więcej w przyszłym miesiącu i zdobędzie nagrodę.

• Reputacja:   375
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Tak jak przypuszczałem, totalne KO ze strony Trutha w tym miechu :wink: I słusznie! :D

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Urządzenie:  Macintosh
  • Styl:  Jasny

Wrestlerem maja 2011 został:

http://www.attitude.pl/gfx/wmiesiaca/052011.jpg

R-Truth

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Bastian
      Czyżby to było ostatnie RAW w karierze AJ Stylesa? Nadrabiamy!  Było kilkanaście miesięcy na to, aby ogarnąć pierwszą w historii WWE walkę CM Punk - AJ Styles. Jedyne, na co było stać federację to walka na RAW niemal na koniec kariery AJ'a, którą przerwał w dodatku Finn Balor  Irlandczyk będzie chyba takim przyjemnym przystankiem dla Punka aż do WM42. Na Royal Rumble walki Phil nie dostał, Elimination Chamber w Chicago, więc trzeba coś ogarnąć.   Swoją drogą, szkoda, że po tym, jak odebrano
    • IIL
      Ciampa is All Elite 🙂
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Dynamite #330 Data: 28.01.2026 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Cedar Park, Texas, USA Arena: H-E-B Center At Cedar Park Format: Live Platforma: TBS Komentarz: Excalibur, Taz, Tony Schiavone, Don Callis & Stokely Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusj
    • Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
  • Dodaj nową pozycję...