Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler maja 2011

Wrestlerem maja 2011 powinien zostać:  

201 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem maja 2011 powinien zostać:

• R-Truth
      133
    • John Cena
      10
    • Randy Orton
      14
    • Christian
      20
    • Mr. Anderson
      14
    • Brian Kendrick
      10

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Głos zdecydowanie na Christiana, za tytuł, walki i ogólnie za to co pokazuje na Smacku.

Tuż niedaleko za nim Killings i bardzo duże wyróżnienie na Kendricka.

1195284124b4f75e5f366c.jpg

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Koper

2

• -Raven-

2

• Jaszczur

1

• TheRock17

1

Top użytkownicy w tym temacie

Wybór jest prosty R-Truth. Taką prawdą bo bym mógł oglądać nawet z głównym pasem.
Ja chce heelturn Jasia

Głos na R-Trutha - zdecydowanego faworyta tego głosowania. Nie będę powtarzał tego co napisali inni. Po prostu sama... prawda. :) Dodam tylko, że nigdy nie myślałem, że polubię Killingsa. Jeszcze niedawno w ogóle nie zmartwiłbym się, gdyby go zwolnili. A teraz... :shock:

14453752125651e0a536c69.jpg

Ja głosuję na Christiana. Przeżywa on swoje 5 minut na SmackDown i bardzo możliwe, że jest to ostatnia okazja, żeby oddać na niego głos. A nie jest to bezpodstawne, gdyż na OtL wykręcił zajebistą walkę i rozruszał trochę Randy'ego, próbuje ze wszystkich sił przekonać do siebie publikę (teraz co prawda będzie wymuszał jak największe buczenie), ale widać, że stara się i mam nadzieję, że się to opłaci.

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

• Styl:  Jasny

Miałem dylemat między dwoma zawodnikami - R-Truth i Mr. Anderson. Na korzyść tego pierwszego przemawia czyste przypięcie Reya po niezłej walce i dobre proma. Anderson spisywał się rewelacyjnie jako old school Sting, ale w ogólne nie walczył. Prawdzie turn zdecydowanie pomógł i jak poprzednio jego osoba była mi obojętna, tak teraz ogląda mi się go z przyjemnością.
"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)

Wahałem się dosyć długo czy wybrać Trutha czy Andersona. W końcu wybrałem tego pierwszego, po przejściu heel turnu jest chyba najbardziej interesującą postacią w WWE, świetne proma, świetna gra, niezłe walki po prostu heel turn to chyba najlepszego co mogło spotkać czarnego rapera. Anderson również daje świetne proma jak i bardzo fajnie wymyślono z tym przebieraniem go za retro Stinga mimo wszystko to jeszcze nie to co R-Truth który przyćmił swoich wszystkich rywali w rywalizacji o wrestlera maja.

Głos na Rona oryginalny nie będę ale tylko dla niego ostatnimi czasy oglądam czerwony brand , ten człowiek w tak krótkim czasie dostał tak dużo czasu antenowego którego nie zmarnował że grzechem by było obdarowanie kogoś innego ( wyróżnienie dla peepa ale niestety przegrywa jak na razie z ronem , może za miesiąc któż to wie :twisted: )

11741049974e04ef586db54.jpg

R-Truth. Dzięki jego niesamowitemu heel turnowi RAW jest dużo bardziej ciekawe. Przy micu zajebisty ,w ringu też ciekawy.

3644074924fa3e310b8a76.jpg

Głos na Killingsa zdecydowanie, deklasuje resztę (w WWE, bo TNA nie oglądam = nie oceniam). Shut up lil'Jimmy!

Even though you can't afford

The sky is over,

I don't want to see you go,

The sky is over.

11451308644e35975636c51.jpg

Głos na R-Trutha, już niemal postawiłem krzyżyk na tej postaci i sadziłem źe zawsze będzie tym samym usmiechnietym, wchodzącym w tyłek publiczności nudnawym face'm a tu taka niespodzianka i po kilku latach stagnacji i tkwienia w midcardzie, przeistacza sie w najprawdziwszy czarny charakter o wiele ciekawszy niż płaczkowate 'cipo-heele' jakich na pęczki jest w WWE.Do tego dochodza jeszcze wygrane z Cena i Reyem na ppv - wreszcie zaczyna się coś z nim dziać.

• Reputacja:   1

R-Truth

najlepiej wypromowany heel , tylko dla niego & CmPunka oglądam RAW.

Truth mocno odświeżył czerowny brand i za to głos leci na niego.

R-Truth głos zdecydowanie na niego po jego heel turnie jest świetny.Mam nadzieje ze pojedynej na Capitol punishment bedzie tak dobry jak ten OTL :smile:

Sygnatura by Mistrz Filipoo666

Triple H Forever!!!!!!!!!!!!

9311367514e37ce8ab2c37.jpg

Krótko i zwięźle, "The Truth Shall Set You Free".

• Urządzenie:  Windows

R-Truth...przez długi czas najbardziej niedoceniany wrestler WWE,teraz wschodząca gwiazda.

Ale czemu tak póżno? :(

A poza tym uważam,że Marcin Najman powinien dołączyć do WWE.

Nowe Diary - Let's get ready to Wrestling?

13583903254dce4fcc7490a.jpg

Mój głos leci na R-Trutha. Po niesamowitym heelturnie jego postac zaczęła robić sie ciekawa, coś zaczęło sie z nim dziać. Stał sie poważnym heelem i spełnia sie w tej roli całkowicie. Jak juz wspominali moi poprzednicy, jest jednym z głównych powodów oglądania raw. Jeżeli utrzyma się w takiej pozycji i WWE tego nie zniszczy to Truth ma szanse dorównać nawet Punkowi. Takie jest moje zdanie choć wiem, ze wielu sie z tym może nie zgadzac. Moim zdaniem on powinien zostać wrertlerem miesiąca gdyż jego kariera stanęła do góry nogami i świetnie sobie z tym radzi

Zapraszam na fanpage! Jeśli możesz, zostaw like'a. Dzieki!

Sadiztik Fanpage

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Minęło trochę czasu, ale WrestleMania 42 wreszcie doczekała się solidnej walki o tytuł WWE. Przypomnijmy, pierwotny plan zakładał trzeci main event WrestleManii w postaci Cody’ego Rhodesa vs. Romana Reignsa. Mało kto wydawał się podekscytowany takim matchupem. Potem na tapecie pojawił się rewanż Rhodesa z Drew McIntyre’em, może z Jacobem Fatu w miksie. Też nie czułem wielkiego hype’u wokół tej opcji. Ostatecznie WWE postawiło na storyline, który mieli w zanadrzu od powrotu Rhodesa. Relacja m
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW New Japan Cup 2026 - Dzień 9 Data: 15.03.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Kofu, Yamanashi, Japan Arena: Aimesse Yamanashi Publiczność: 1.192 Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: AAA on FOX #9 - Rey De Reyes 2026: Part 1 Data: 14.03.2026 Federacja: Lucha Libre AAA World Wide Typ: Online Stream Lokalizacja: Heroica Puebla de Zaragoza, Puebla, Meksyk Arena: Auditorio GNP Seguros Format: Live Platforma: YouTube.com Official video: Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • Grins
      No właśnie ja też uważam że Orton jako face był teraz odbierany jako topka i jestem zdziwiony że przeprowadzili ten turn, wiadomo Orton jako Heel to perfekcja ale z drugiej strony Cody jako Heel byłby jeszcze lepszy, a teraz dostaliśmy znowu poszkodowanego Coldasa który będzie chciał zemścić się na Randy'm i pewnie mu się uda... Orton jako face w ostatnim czasie był chyba w najlepszej formie moim zdaniem, pamiętamy jego run jako baby face od 2010 roku do 2013 roku i nie powalało to jakoś mocno,
    • Grok
      W najnowszym Wrestling Observer Newsletter, który dodaliśmy do naszych archiwów, cofamy się do 27 maja 2008 roku. Dave Meltzer omawia przemówienie Vince'a McMahona do akcjonariuszy WWE z dorocznego walnego zgromadzenia, w którym Vince poruszył tragedię z Chrisem Benoitem, politykę wellness i inne sprawy. Dave recenzuje galę PPV Judgment Day z tamtego roku i zapowiada napięty weekend przed nadchodzącymi eventami. Nie brakuje wieści o 60-dniowym zawieszeniu Williama Regala przez WWE, porówna
  • Dodaj nową pozycję...