Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler maja 2011

Wrestlerem maja 2011 powinien zostać:  

201 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem maja 2011 powinien zostać:

• R-Truth
      133
    • John Cena
      10
    • Randy Orton
      14
    • Christian
      20
    • Mr. Anderson
      14
    • Brian Kendrick
      10

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Głos zdecydowanie na Christiana, za tytuł, walki i ogólnie za to co pokazuje na Smacku.

Tuż niedaleko za nim Killings i bardzo duże wyróżnienie na Kendricka.

1195284124b4f75e5f366c.jpg

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Koper

2

• -Raven-

2

• Konarr

1

• pony999

1

Top użytkownicy w tym temacie

Wybór jest prosty R-Truth. Taką prawdą bo bym mógł oglądać nawet z głównym pasem.
Ja chce heelturn Jasia

Głos na R-Trutha - zdecydowanego faworyta tego głosowania. Nie będę powtarzał tego co napisali inni. Po prostu sama... prawda. :) Dodam tylko, że nigdy nie myślałem, że polubię Killingsa. Jeszcze niedawno w ogóle nie zmartwiłbym się, gdyby go zwolnili. A teraz... :shock:

14453752125651e0a536c69.jpg

Ja głosuję na Christiana. Przeżywa on swoje 5 minut na SmackDown i bardzo możliwe, że jest to ostatnia okazja, żeby oddać na niego głos. A nie jest to bezpodstawne, gdyż na OtL wykręcił zajebistą walkę i rozruszał trochę Randy'ego, próbuje ze wszystkich sił przekonać do siebie publikę (teraz co prawda będzie wymuszał jak największe buczenie), ale widać, że stara się i mam nadzieję, że się to opłaci.

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

• Styl:  Jasny

Miałem dylemat między dwoma zawodnikami - R-Truth i Mr. Anderson. Na korzyść tego pierwszego przemawia czyste przypięcie Reya po niezłej walce i dobre proma. Anderson spisywał się rewelacyjnie jako old school Sting, ale w ogólne nie walczył. Prawdzie turn zdecydowanie pomógł i jak poprzednio jego osoba była mi obojętna, tak teraz ogląda mi się go z przyjemnością.
"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)

Wahałem się dosyć długo czy wybrać Trutha czy Andersona. W końcu wybrałem tego pierwszego, po przejściu heel turnu jest chyba najbardziej interesującą postacią w WWE, świetne proma, świetna gra, niezłe walki po prostu heel turn to chyba najlepszego co mogło spotkać czarnego rapera. Anderson również daje świetne proma jak i bardzo fajnie wymyślono z tym przebieraniem go za retro Stinga mimo wszystko to jeszcze nie to co R-Truth który przyćmił swoich wszystkich rywali w rywalizacji o wrestlera maja.

Głos na Rona oryginalny nie będę ale tylko dla niego ostatnimi czasy oglądam czerwony brand , ten człowiek w tak krótkim czasie dostał tak dużo czasu antenowego którego nie zmarnował że grzechem by było obdarowanie kogoś innego ( wyróżnienie dla peepa ale niestety przegrywa jak na razie z ronem , może za miesiąc któż to wie :twisted: )

11741049974e04ef586db54.jpg

R-Truth. Dzięki jego niesamowitemu heel turnowi RAW jest dużo bardziej ciekawe. Przy micu zajebisty ,w ringu też ciekawy.

3644074924fa3e310b8a76.jpg

Głos na Killingsa zdecydowanie, deklasuje resztę (w WWE, bo TNA nie oglądam = nie oceniam). Shut up lil'Jimmy!

Even though you can't afford

The sky is over,

I don't want to see you go,

The sky is over.

11451308644e35975636c51.jpg

Głos na R-Trutha, już niemal postawiłem krzyżyk na tej postaci i sadziłem źe zawsze będzie tym samym usmiechnietym, wchodzącym w tyłek publiczności nudnawym face'm a tu taka niespodzianka i po kilku latach stagnacji i tkwienia w midcardzie, przeistacza sie w najprawdziwszy czarny charakter o wiele ciekawszy niż płaczkowate 'cipo-heele' jakich na pęczki jest w WWE.Do tego dochodza jeszcze wygrane z Cena i Reyem na ppv - wreszcie zaczyna się coś z nim dziać.

• Reputacja:   1

R-Truth

najlepiej wypromowany heel , tylko dla niego & CmPunka oglądam RAW.

Truth mocno odświeżył czerowny brand i za to głos leci na niego.

R-Truth głos zdecydowanie na niego po jego heel turnie jest świetny.Mam nadzieje ze pojedynej na Capitol punishment bedzie tak dobry jak ten OTL :smile:

Sygnatura by Mistrz Filipoo666

Triple H Forever!!!!!!!!!!!!

9311367514e37ce8ab2c37.jpg

Krótko i zwięźle, "The Truth Shall Set You Free".

• Urządzenie:  Windows

R-Truth...przez długi czas najbardziej niedoceniany wrestler WWE,teraz wschodząca gwiazda.

Ale czemu tak póżno? :(

A poza tym uważam,że Marcin Najman powinien dołączyć do WWE.

Nowe Diary - Let's get ready to Wrestling?

13583903254dce4fcc7490a.jpg

Mój głos leci na R-Trutha. Po niesamowitym heelturnie jego postac zaczęła robić sie ciekawa, coś zaczęło sie z nim dziać. Stał sie poważnym heelem i spełnia sie w tej roli całkowicie. Jak juz wspominali moi poprzednicy, jest jednym z głównych powodów oglądania raw. Jeżeli utrzyma się w takiej pozycji i WWE tego nie zniszczy to Truth ma szanse dorównać nawet Punkowi. Takie jest moje zdanie choć wiem, ze wielu sie z tym może nie zgadzac. Moim zdaniem on powinien zostać wrertlerem miesiąca gdyż jego kariera stanęła do góry nogami i świetnie sobie z tym radzi

Zapraszam na fanpage! Jeśli możesz, zostaw like'a. Dzieki!

Sadiztik Fanpage

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Słyszałem plotkę o kolejnym tajnym spotkaniu w Orlando T. Khana z niejakim Shanem McMahonem, który od marca ma zostać pierwszym w historii GM AEW.
    • Jeffrey Nero
      Nigdy nie mów nigdy w wrestlingu...
    • IIL
      AJ'a czeka co najwyżej transfer do TNA. Byłby to generalnie genialny pomysł - przegrana z Guntherem na Rumble i "odejście" od WWE, ale za to definitywne zakończenie kariery w ich rozwojówce. Styles mógłby zdobyć tam w poetycki sposób jeszcze raz główny pas, itd i pojawić się kilka razy w tym roku, co bardzo wywindowałoby ten brand do góry.  Na AEW i walkę z Omegą oraz reunion z Bucksami nie ma szans.  
    • Jeffrey Nero
      Tak tylko to wrzucę   
    • GGGGG9707
      Mi się właśnie wydaje że to doprowadzi do odejścia Balora. Od kontuzji Doma było mówione że do RR zdąży wrócić więc jego wejście w walce jest niemal pewne (co nie będzie jakąś dużą niespodzianką bo wszystkie informacje podawały że na Rumble wróci). Balor nie przypadkowo dowiedział się na RAW że nie ma dla niego miejsca w RR Matchu a do tego te promo Liv do Balora. Typuję że albo Dom będzie w RR Matchu i go koncertowo przegra co zdenerwuje Finna że znowu Dom dostaje szansę mimo że ma już pas albo
  • Dodaj nową pozycję...