Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler maja 2011

Wrestlerem maja 2011 powinien zostać:  

201 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem maja 2011 powinien zostać:

• R-Truth
      133
    • John Cena
      10
    • Randy Orton
      14
    • Christian
      20
    • Mr. Anderson
      14
    • Brian Kendrick
      10

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Macintosh
  • Styl:  Jasny

Raw:

- R-Truth - od przejścia heel turnu stał się postacią interesującą. Jego prom słucha się z przyjemnością. Do tego dochodzi czysta wygrana z Rey'em Mysterio na Over the Limit PPV oraz na RAW z Johnem Ceną. No i jeszcze to rozdwojenie jaźni. Na RAW pokazał, że pomimo zbanowania obecności Małego Jimmiego przy ringu, potrafi czysto wygrać z mistrzem bez pomocy z zewnątrz.

- John Cena - obronił pas WWE podczas gali Over the Limit przeciwko Mizowi. Na majku nie schodzi poniżej pewnego poziomu. Walki nie zanudzają, chociaż ta z OtL PPV przewidywalna do bólu.

SmackDown!:

- Randy Orton - Odebranie pasa WH Christianowi w 5 dni po zdobyciu przez niego tego pasa, a także obrona pasa WH podczas gali Over the Limit i wspólnie z Christianem stworzenie pojedynku gali, który trzymał w napięciu do samego końca.

- Christian - rozpoczęty powolny proces "prawdopodobnego" przejścia Capitana na złą stronę mocy po stracie pasa, kilka dni po jego zdobyciu. Co prawda przegrana w walce na OtL, ale świetny pojedynek z Ortonem.

TNA:

- Mr. Anderson - od momentu rozpoczęcia programu ze Stingiem ponownie bardzo jasna i wyrazista postać Impactu. Świetne proma, a tym bardziej przebranie stylizowane na retro-Stinga.

- Brian Kendrick - od kiedy stanął na czele zaniedbywanej Dywizji X, stał się postacią ciekawszą niż do tej pory. Pomimo porażki w walce o pas X z Abyssem zasługuje na wyróżnienie z powodu "odświeżenia" postaci. Do tego dobrze się go słucha, gdy wygłasza proma.

Ankieta potrwa 3 dni, typy i uzasadnienia zostały wybrane przez redakcję Attitude.

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Koper

2

• -Raven-

2

• Konarr

1

• pony999

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Mam dylemat miedzy dwoma zawodnikami. Dwoma, ktorzy rzadko trafiaja do tego zestawienia. Choc zdrowy rozsadek rozkazuje oddac glos na R-Trutha, tak sympatia i parcie do powtarzanie prom, jest po stronie Kendricka. W maju na szczycie stawiam bylego TBK.

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Styl:  Klasyczny

R-Truth

Dzięki niemu Raw stało się o wiele ciekawszą tygodniówką. Według mnie jest 2 najlepszym heelem zaraz po CM Punku.

8783161654dc44ccd4bf7f.jpg

Mój głos leci na R-Trutha. Od czasu przejścia na ciemną stronę mocy, stał się zawodnikiem świetnym. Genialne proma i " Little Jimmy" wymiatają. Łatwo można zobaczyć ile zyskał na heel turnie, w końcu zobaczymy go w walce o pas WWE na CP która raczej będzie Main Eventem.

1161423919541b3db89050d.jpg

Głos idzie na R-Trutha.Przeszedł on nie tylko heel turn ale jest postacią inną o 100%.Z statusu "Kofiego Kingstona" stał się gościem tak jak powiedział RAFIKOV dla którego odpalamy RAW.Do tego dochodzą dobre walki jak ta z Mysterio na OTL.

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

krótko i zwięźle - R-Truth, po heelturnie jest poprostu świetny, kiedyś nie mogłem go oglądac bo był poprostu nudny, teraz nabrał charakteru i charyzmy, dlatego głos na niego i shut up little Jimmy! :D

20103022104eca8cb17c635.jpg

CyCy aka Kaptyn Karizma. Christian od powrotu był głównym punktem SD, wygrał pas WHC w maju (Extreme Rules było 1 maja ;)), stracił pas po 5 (2?) dniach, ale... potem było tylko lepiej. Zajebista walka z Randym Ortonem, co nie zdarza się często, i heel turn po uderzeniu Ortona pasem w ryjło. Jak dobrze go poprowadzą, to może być najlepszym heelem w całym WWE.

1822912563511427a3754ee.jpg

Waham się pomiędzy R-Truthem a Brianem Kendrickiem. Obaj dostali w końcu swoje pięć minut, jednak Truth dostał zdecydowanie wyżej i zdecydowanie więcej jego postać zyskała walorów po turnie. I właśnie na niego leci mój głos, odświeżenie postaci genialne.

R-Truth

Turn, po którym od razu zachciało mi się go oglądać. Do tego dobra walka na OTL.

Ja zagłosowałem na R-Trutha,po przejściu Heel Turnu odwala takie świetne rzeczy,że aż chce się czekac na poniedziałek ! :grin:
Entertainment > Wrestling

• Reputacja:   1

Głos na pana "Prawdę" Rona Killingsa. Po bardzo dobrze przeprowadzonym heel turnie w końcu jego postać nabrała kolorów, z nudnego face'owego rapera przeistoczył się w człowieka z rozdwojoną jaźnią (którego gra bardzo realnie);) No i czerwona tygodniówka zyskała nowego Main Eventera na którym na pewno nie straci ale i nawet zyska ;) (Liczę po cichu nawet że za niedługo Vince da Truthowi WWE Championship- przydałoby się w końcu jakieś odświeżenie w ME a postać heelowego paranoika z pasem na pewno ucieszyłaby oko fanów ;) )

Tak więc: R-Truth zdecydowanie wybił się ponad przeciętność po tym turnie oraz pokazał znakomite umiejętności aktorskie ;) Teraz czekamy tylko na docenienie tego najważniejszym pasem na RAW :D

Nie pozostaje mi nic innego jak zgodzić się z większością głosów tutaj i zagłosować na R-Truth'a. Po heel turnie i odświeżeniu jego postaci jest najjaśniejszym punktem RAW i śmiało mogę napisać, że to dla niego odpalam poniedziałkowe gale żeby tylko zobaczyć jaki będzie jego kolejny krok.

R-Truth

Postęp jaki zrobił ten zawodnik jest nieprawdopodobny dlatego głos na niego.

Głos tak jak większość na R-Truth'a. Jege turn był genialnym posunięciem. Jest o wiele lepszy niż face, doskonałe proma, a także nie najgorsze ring skille co pokazał w walce z Jaśkiem i Rey'em.

Zapraszam do czytania i komentowania mojego diary

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=29758

20087375664dc174548c19c.jpg

Miałem przez chwile ten sam dylemat co Niko.

Lecz po chwili namysłu

Oddaję głos na R-Truth’a ,bo w obecnej chwili jest jedną z paru osób dla których oglądam Raw.

Jeśli Kendrick cały czas będzie dostawał ten „Push” to wiem na kogo zagłosuje w czerwcowych wyborach .

No chyba ,że WWE „nie zakręci kurka z push’em” Alex’owi i ten będzie miał szanse wygrywać na PPV i dalej udowadniać ,że ma świetne mic skille ,to w tedy znów będę miał dylemat.

Blonde haired, kick-ass shorts, AFI-Miseria Cantare

CM Punk

9415279334db1e77b863c0.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Bastian
      Czyżby to było ostatnie RAW w karierze AJ Stylesa? Nadrabiamy!  Było kilkanaście miesięcy na to, aby ogarnąć pierwszą w historii WWE walkę CM Punk - AJ Styles. Jedyne, na co było stać federację to walka na RAW niemal na koniec kariery AJ'a, którą przerwał w dodatku Finn Balor  Irlandczyk będzie chyba takim przyjemnym przystankiem dla Punka aż do WM42. Na Royal Rumble walki Phil nie dostał, Elimination Chamber w Chicago, więc trzeba coś ogarnąć.   Swoją drogą, szkoda, że po tym, jak odebrano
    • IIL
      Ciampa is All Elite 🙂
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Dynamite #330 Data: 28.01.2026 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Cedar Park, Texas, USA Arena: H-E-B Center At Cedar Park Format: Live Platforma: TBS Komentarz: Excalibur, Taz, Tony Schiavone, Don Callis & Stokely Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusj
    • Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
  • Dodaj nową pozycję...