Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler maja 2011

Wrestlerem maja 2011 powinien zostać:  

201 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem maja 2011 powinien zostać:

• R-Truth
      133
    • John Cena
      10
    • Randy Orton
      14
    • Christian
      20
    • Mr. Anderson
      14
    • Brian Kendrick
      10

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Macintosh
  • Styl:  Jasny

Raw:

- R-Truth - od przejścia heel turnu stał się postacią interesującą. Jego prom słucha się z przyjemnością. Do tego dochodzi czysta wygrana z Rey'em Mysterio na Over the Limit PPV oraz na RAW z Johnem Ceną. No i jeszcze to rozdwojenie jaźni. Na RAW pokazał, że pomimo zbanowania obecności Małego Jimmiego przy ringu, potrafi czysto wygrać z mistrzem bez pomocy z zewnątrz.

- John Cena - obronił pas WWE podczas gali Over the Limit przeciwko Mizowi. Na majku nie schodzi poniżej pewnego poziomu. Walki nie zanudzają, chociaż ta z OtL PPV przewidywalna do bólu.

SmackDown!:

- Randy Orton - Odebranie pasa WH Christianowi w 5 dni po zdobyciu przez niego tego pasa, a także obrona pasa WH podczas gali Over the Limit i wspólnie z Christianem stworzenie pojedynku gali, który trzymał w napięciu do samego końca.

- Christian - rozpoczęty powolny proces "prawdopodobnego" przejścia Capitana na złą stronę mocy po stracie pasa, kilka dni po jego zdobyciu. Co prawda przegrana w walce na OtL, ale świetny pojedynek z Ortonem.

TNA:

- Mr. Anderson - od momentu rozpoczęcia programu ze Stingiem ponownie bardzo jasna i wyrazista postać Impactu. Świetne proma, a tym bardziej przebranie stylizowane na retro-Stinga.

- Brian Kendrick - od kiedy stanął na czele zaniedbywanej Dywizji X, stał się postacią ciekawszą niż do tej pory. Pomimo porażki w walce o pas X z Abyssem zasługuje na wyróżnienie z powodu "odświeżenia" postaci. Do tego dobrze się go słucha, gdy wygłasza proma.

Ankieta potrwa 3 dni, typy i uzasadnienia zostały wybrane przez redakcję Attitude.

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Koper

2

• -Raven-

2

• Konarr

1

• pony999

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Mam dylemat miedzy dwoma zawodnikami. Dwoma, ktorzy rzadko trafiaja do tego zestawienia. Choc zdrowy rozsadek rozkazuje oddac glos na R-Trutha, tak sympatia i parcie do powtarzanie prom, jest po stronie Kendricka. W maju na szczycie stawiam bylego TBK.

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Styl:  Klasyczny

R-Truth

Dzięki niemu Raw stało się o wiele ciekawszą tygodniówką. Według mnie jest 2 najlepszym heelem zaraz po CM Punku.

8783161654dc44ccd4bf7f.jpg

Mój głos leci na R-Trutha. Od czasu przejścia na ciemną stronę mocy, stał się zawodnikiem świetnym. Genialne proma i " Little Jimmy" wymiatają. Łatwo można zobaczyć ile zyskał na heel turnie, w końcu zobaczymy go w walce o pas WWE na CP która raczej będzie Main Eventem.

1161423919541b3db89050d.jpg

Głos idzie na R-Trutha.Przeszedł on nie tylko heel turn ale jest postacią inną o 100%.Z statusu "Kofiego Kingstona" stał się gościem tak jak powiedział RAFIKOV dla którego odpalamy RAW.Do tego dochodzą dobre walki jak ta z Mysterio na OTL.

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

krótko i zwięźle - R-Truth, po heelturnie jest poprostu świetny, kiedyś nie mogłem go oglądac bo był poprostu nudny, teraz nabrał charakteru i charyzmy, dlatego głos na niego i shut up little Jimmy! :D

20103022104eca8cb17c635.jpg

CyCy aka Kaptyn Karizma. Christian od powrotu był głównym punktem SD, wygrał pas WHC w maju (Extreme Rules było 1 maja ;)), stracił pas po 5 (2?) dniach, ale... potem było tylko lepiej. Zajebista walka z Randym Ortonem, co nie zdarza się często, i heel turn po uderzeniu Ortona pasem w ryjło. Jak dobrze go poprowadzą, to może być najlepszym heelem w całym WWE.

1822912563511427a3754ee.jpg

Waham się pomiędzy R-Truthem a Brianem Kendrickiem. Obaj dostali w końcu swoje pięć minut, jednak Truth dostał zdecydowanie wyżej i zdecydowanie więcej jego postać zyskała walorów po turnie. I właśnie na niego leci mój głos, odświeżenie postaci genialne.

R-Truth

Turn, po którym od razu zachciało mi się go oglądać. Do tego dobra walka na OTL.

Ja zagłosowałem na R-Trutha,po przejściu Heel Turnu odwala takie świetne rzeczy,że aż chce się czekac na poniedziałek ! :grin:
Entertainment > Wrestling

• Reputacja:   1

Głos na pana "Prawdę" Rona Killingsa. Po bardzo dobrze przeprowadzonym heel turnie w końcu jego postać nabrała kolorów, z nudnego face'owego rapera przeistoczył się w człowieka z rozdwojoną jaźnią (którego gra bardzo realnie);) No i czerwona tygodniówka zyskała nowego Main Eventera na którym na pewno nie straci ale i nawet zyska ;) (Liczę po cichu nawet że za niedługo Vince da Truthowi WWE Championship- przydałoby się w końcu jakieś odświeżenie w ME a postać heelowego paranoika z pasem na pewno ucieszyłaby oko fanów ;) )

Tak więc: R-Truth zdecydowanie wybił się ponad przeciętność po tym turnie oraz pokazał znakomite umiejętności aktorskie ;) Teraz czekamy tylko na docenienie tego najważniejszym pasem na RAW :D

Nie pozostaje mi nic innego jak zgodzić się z większością głosów tutaj i zagłosować na R-Truth'a. Po heel turnie i odświeżeniu jego postaci jest najjaśniejszym punktem RAW i śmiało mogę napisać, że to dla niego odpalam poniedziałkowe gale żeby tylko zobaczyć jaki będzie jego kolejny krok.

R-Truth

Postęp jaki zrobił ten zawodnik jest nieprawdopodobny dlatego głos na niego.

Głos tak jak większość na R-Truth'a. Jege turn był genialnym posunięciem. Jest o wiele lepszy niż face, doskonałe proma, a także nie najgorsze ring skille co pokazał w walce z Jaśkiem i Rey'em.

Zapraszam do czytania i komentowania mojego diary

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=29758

20087375664dc174548c19c.jpg

Miałem przez chwile ten sam dylemat co Niko.

Lecz po chwili namysłu

Oddaję głos na R-Truth’a ,bo w obecnej chwili jest jedną z paru osób dla których oglądam Raw.

Jeśli Kendrick cały czas będzie dostawał ten „Push” to wiem na kogo zagłosuje w czerwcowych wyborach .

No chyba ,że WWE „nie zakręci kurka z push’em” Alex’owi i ten będzie miał szanse wygrywać na PPV i dalej udowadniać ,że ma świetne mic skille ,to w tedy znów będę miał dylemat.

Blonde haired, kick-ass shorts, AFI-Miseria Cantare

CM Punk

9415279334db1e77b863c0.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...