Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline

Paczka WAŻNYCH Newsów:

:arrow: Z dniem dzisiejszym do federacji dołączyły następujące gwiazdy, returny oraz debiuty (zrezygnowano z turnieju, z którego wygraną jest dołączenie do federacji):

-Jack Swagger

-Johny Curtis & Derrick Bateman [Tag Team]

-Amazing Red

-Luke Gallows

-Ted DiBiase

-Elijah Burke

:arrow: CM Punk zrezygnował z posady lidera Urban Anarchy, nowym liderem będzie ktoś inny, kto wraz z tą drużyną zaliczy return/debut.

:arrow: Walka Only One GM Raw, przegrany zostanie menadżerem SmackDown, Teddy został zwolniony. Rozpocznie się prawdziwa wojna ratingów, dwóch nienawidzących się ikon wrestlingu.

:arrow: Zmieniono również plany co do walki o pas WWE, na Wrestlemanii. Nie będzie to walka 20 Man Battle Royal, będzie to walka 1vs1, rywala Randiego Ortona poznamy na najbliższym RAW, o miejsce odbędzie się walka 15 Man Battle Royal zawodnicy z SD i RAW.

:arrow: Również została dokonana w obecnym rosterze, tycząca się stajni Saviors, rozpadła się na dwie części, z czego żadna nie przeszedła heel-turnu, Drew & John, Michael & Skip, Lashley kontynuuje solową karierę.

:arrow: Walka o prezesa WWE, również odbędzie się ze sędzią specjalnym będzie to ''Heartbreak Kid'' Shawn Michaels !!

:arrow: Federacja zastanawia się nad zawodnikami Codym Rhodesem i Dolphem Zigglerem, jest bardzo zadowolona z ich pracy i postanowi ich za to wynagrodzić.

:arrow: R-Truth i zawodnik, który szybko przeszedł ponownie na złą drogę The Miz stanowią drużynę o nazwie ''BullShit''

https://forum.wrestling.pl/topic/25333-wwe-inna-droga-blaze9/page/7/#findComment-253868

• Odpowiedzi 135
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 8693

52

• RealAmerican

12

• Seba_KKS

12

• CocaPepsiCola

11

Top użytkownicy w tym temacie

Friday Night Smackdown

Berlin, Germany

17.05.2012

http://www.youtube.com/watch?v=j0DVQDbCJMM

Galę otwiera promo CM Punka:

-Jest jedna sprawa, o której przez ostatni tydzień na okrągło, przez cały czas myślałem. Doszedłem do wniosku, że jednak nie chcę być liderem Urban Anarchy, to nie jest właściwa droga dla najlepszego zawodnika na świecie. Wiem, kto jest w składzie tej drużyny, ale musicie wybaczyć, nie mogę wam tego powiedzieć. Również ta sytuacja pozwoli zbudować

karierę następnemu zawodnikowi, pamiętacie go, to nie jest nikt nowy, ostatnio jego droga kariery została zakończona w shitowskim TNA, przyszedł tutaj. Nie mam nic przeciwko temu, ale wiecie czemu?!? Bo to gość, z wysokiej półki, chociaż mi nie dorównuje, ale np. Ortonowi, który ma 5 ruchów na krzyż, sławi się własną pozycją i obraża innych i co za to otrzymuje?!? Nic, ktoś słabszy tak by się zachował, od razu został by zwolniony. A tego nie mogę zrozumieć taki Randy, kompletne bez talencie posiada pas WWE, w skład jego move setu wlicza się po kolei: Clothestine, Snap Powerslam, Punt Kick iii... RKO?? A w midcardzie ma siedzieć John Morrison?? Dobra mniejsza o to, dzisiaj chcę skopać 4 litery jednemu, z tych, którzy chcą zrealizować na mnie walizkę, której jeszcze nie osiągneli. Moim rywalem będzie hahahah Drew McIntyre, pozwolę na to, abym dostał jeszcze jednego przeciwnika, którego on sam wybierze.

1.Single Match:

Jack Swagger vs Ted DiBiase

http://img685.imageshack.us/img685/7156/tedswag.jpg

Końcówka Walki: Ted zostaje powalony Double Axe Handlem na ziemię. Jack usiłuje ruszać za ciosem, chce go podnieść, obrywa puncha w brzuch. Kolejnie w to samo miejsce otrzymuje kicka, Irish Whip na liny i inkasuje w pięknego runing lariata, zwalającego go z nóg. Przewaga jest po stronie DiBiasego, krótka seria kopnięć, podnosi przeciwnika, przechodzi za jego plecy i Drem Street!!... Nie udaje się, American of American unika finishera, przerzucając rywala przez plecy przez siebie. Szybko, bezpośrednio rusza z knee tremblem czyżby to by był koniec walki 1..2..!!

Ohohoho do ringu wbiega Cody Rhodes!! Pomaga Juniorowi wyrwać się z pinu, zwracając uwagę jego przeciwnika na siebie. Strasznie mu uniżył, wykrzyczał jakieś słowa, ale nie stety nie mogliśmy tego usłyszeć. Ted zbiera się po woli, chop block w podkolano Jacka, przechwytuje jego ręke, głowę Dream Street!!! 1..2..3!!

Po wygranej Rhodes sięga po mikrofon:

-Witaj ponownie przyjacielu, w tym cudnym świecie jakim jest... twoje miejsce przy mnie!! Słuchaj teraz uważnie, możesz ze mną i Ortonem odbudować Legacy!! Tym razem to nie on będzie liderem, tylko ja. Możesz również ruszać swoim sumieniem i wybrać inną opcję. Możesz być moim cieniem lub iść i nic nie osiągnąć jako ty, jeden, sam.

DiBiase:-Wiesz co Cody... Jednak wybieram to drugie, tyle razy mi uniżałeś, z resztą nie tylko mi. Od dzisiaj jesteś dla mnie nikim. Powróciłem jako całkiem inny zawodnik, lepszy, udowodnić wszystkim i przeprosić za to, że nie potrafiłem zwrócić na siebie uwagi. W tamtym roku stałem ku twojego boku, jak sam powiedziałeś cień, od teraz to ty będziesz moim cieniem.

Rhodes:-Czy, aby napewno tak chcesz?!? Pozwolę ci drugi raz się zastanowić.

DiBiase:-Tak, chcę tego. Mimo wszystko należą ci się [z przymróżeniem oka] podziękowania...[Rhodes ucieszony].., ale ci nie podziękuje, no bo za co?!?

Undashing nie zwytrzymał i ucieka poza arne.

2.Tag Team Match:

Bullshit vs Mysterio/Riley

http://img69.imageshack.us/img69/5803/bullsa.jpg

Końcówka Walki: W ringu znajdują się Miz i Riley. Są świeżo po dokonaniu zmiany z parterami, wymiana spojrzeń. Mizanin zaczął się ignorancko uśmiechać, podchodzi do rywala, popycha go. Alex odpowiada tym samym, do tego jeszcze dokłada puncha. Zawodnicy zaczynają walkę w brawlu, ładne wymiany uderzeń pięściami. The Awesome One robi kontę od kicka przeciwnika, chwyta go za nogę, wyrzuca i sam wykonuje kopnięcie w brzuch A-Rya. Kick Out DDT z próbą przypięcia 1..2..!! Mysterio zainterweniował z akcja Diving Leg Drop, i sam oberwał już akcję kończącą od Trutha What's Upa!! Riley wstaje, widzi to co się dzieje, rzuca się z pięściami na czarno skórego zawodnika. Powala go

najpierw spearem do parteru i wyprowadza uderzenia. Pod przepływem adrenaliny, jest zdezorientowany, zostaje zepchnięty z obezwładnionego przez Mikea i otrzymuje Skull Crushing Finale!! Ta akcja zakończyła walkę.

Bullshit celebrują swoje pierwsze zwycięstwo razem śpiewając pod theme R-Turtha słowa: You Suck!!

Backstage:

Maxine przeprowadza wywiad z Drew McIntyrem:

Maxine:-Hej Drewww, na początku show CM Punk wygłosił krótkie promo, w którym powiedział o tym, że dzisiaj ma zamiar cię pokonać, ponad to możesz wybrać 3 zawodnika do tej walki. Kto to będzie??

McIntyre:-Cześć piękna, to bardzo dobre słowa ze strony tak wspaniałego zawodnika. Dla mnie jest to zaszczyt zawalczyć z nim i to jeszcze dzisiaj. Zastanawiam się nad tym właśnie kogo wybrać i najprawdopodobniej będzie to Dolph Ziggler.

Maxine:-Ooo a dla czego właśnie on Drew??

McIntyre:-Bo widzisz Maxine, Dolph i ja różnimy się bardzo, ale obaj jesteśmy nie przeciętni, i podobni pod wieloma cechami do siebie, przez to chcę, aby i on miał szansę.

Maxine:-No dobrze, ale jeżeli przegrasz to co wtedy???

McIntyre:-Istnieje możliwość, że tak na pewno będzie, wkońcu to CM Punk, a ja i on to co?? Od niedawna zaczeliśmy tutaj kariery bodajże rok lub dwa lata temu. A jeżeli przegram to mówi się trudno, ale oby Punk zauważył mój potencjał to będe bardzo z tego zadowolony.

Maxine:-To wiedz, że trzymam za tobą kciuki i żebyś dokonał tego co chcesz. Powodzenia i dziękuje za wywiad.

________

Reklamy

________

Backstage:

Widzimy Daniela Bryana, podrywającego nową pracowniczke WWE Maxine, która chce z nim przeprowadzić wywiad:

Maxine:-Cześć Daniel.

Bryan:-Hejka Maxine, czy mówiłem ci już jak jesteś piękna??

Maxine:-Bardzo miło z twojej strony, dziękuje. Chciałam przeprowadzić z tobą wywiad na temat twojej walki na Wrestlemanii.

Bryan:-Nie zwracajmy na to teraz uwagi, a być może opowiedziałbym ci o niej przy dzisiejszej kolacji. My tylko we dwoje, co ty na to??

Maxine:-Z miłą chęcią, ale teraz nie mogę Daniel, bo chciałabym z tobą przeprowadzić z tobą wywiad.

Bryan:-Ale ja nie chcę i co ty na to???

Ktoś zaczyna sturchać Amerykańskiego Smoka.

Bryan:-Wiem, że ci się podobają moje plecy. Nie musisz mnie w taki sposób podrywać, po prostu powiedz mi to prosto w oczy.

Maxine:-Ale to nie ja.

Daniel się odwraca, a za jego plecami stoi Chris Jericho!!

Jericho:-Chłoptasiu, nie rób z siebie pajaca. Daj tej miłej pani przeprwadzić z tobą wywiad. Dostała takie zadanie, cholernie jej współczuje, ale cóż trzeba robić co każą, aby nie stracić pracy. To jak będzie dasz jej przeprowadzić wywiad, czy może wolisz robić z siebie klauna przed tymi wszystkimi ludźmi, a jak nie to może nie pójdziesz z Maxine na kolację, a zmienisz kierunek i skopię ci dupe??

Bryan:-Co ty powiedziałeś?? Chcesz mi wmówić, że robię z siebie pajaca. Przychodzisz tutaj i wyzywasz mnie do walki?? A wiesz kim jestem, jestem Amerykańskim smokiem i nie zamierzam z takim kimś jak ty dłużej dyskutować przyjmuje wyzwanie. Szykuj się na walkę.

Jericho:-Skończyłeś już?? Nie nadymaj się tak, bo ci się coś stanie. Poprawka to ty się przygotuj na walkę!!

3.Tag Team Tag Team Championship

Tarver/Sheffield vs Sheamus/Harris

http://img809.imageshack.us/img809/2235/saviors.jpg

Końcówka Walki: W ringu widzimy jak Sheamus ze Skipem wdają się bójkę typowego brawlu. Obaj są bardzo zawzięci, nikt nie chce ulec rywalowi. Przechodzą w klincz, a z nim do narożnika. Celtic Warrior uderza kolanem w nogę przeciwnika, osłabiając go, dołożył do tego puncha. Powalił Skipa, tak że leży oparty plecami o narożnik. Rozpoczyna swoją serię 10 knee dropów, podnosi Sheffielda. Rusza z Runing Double Axe Handle, usiłując dobicia. W ostatniej chwili RayBackowi udaje się uniknąć, odskoczył i to nie prawdopodobne, że po takich ostrzych uderzeniach ma siłę na Runing Lariata!! I tak też się dzieje, pada akcja rozpoznawalna. Skip dokonuje zmiany z tag teamowym partnerem. The Celtic King też dokonuje zmiany z Harrisem, ponieważ cała akcja rozgrywała się w jego narożniku. Powstał szybki squash i Husky chcąc, nie chcąc za bardzo uwierzył w siebie rusza z Runing Cross Body, ale po co od razu?!? Tarver odsunał się i napastnik uderza w narożnik. Tam obrywa puncha od Skipa i jeszcze Kill Shoota od Michaela!! 1..2..3!!

Po walce Sheamus się załamał i zaatakował Huskiego.

4.Single

Bryan vs Jericho

http://img831.imageshack.us/img831/8210/bricho.jpg

Końcówka Walki: Walka, której miało dzisiaj nie być. Odbędzie się na wałsne życznie zawodników. Obaj są bardzo pewni siebie, spór powstał pomiędzy nimi przez jeden nie udany wywiad z Maxine. Jest to końcówka walki, bo jedynie na nią zdążyliśmy. Akcja rozgrywa się narazie w ringu. Daniel wyrzuca Chrisa Irhis Whipem poza ring, rozbiega się i

atakuje Runing DropKickiem całkowicie wyrzucając rywala z ringu. Jeszcze raz rozbiega się, ale tym razem Suicide Dive!! Akcja przenosi się poza ring. American Dragon rusza za ciosem dopiero, wrzuca Jericha w schody, po chwili na stół komentatorski. Wkońcu Y2J zaczyna coś działać, jako pierwszy znalazł się na stole, zaczekał, aż Dagger pójdzie za nim. Wykonuje puncha i CodeBreaker!! Stół został rozwalony!! Sędzia wciąż odlicza 8..9..!! Żaden

zawodnik nie ma siły, aby wbiec na ring ..10!! Sędzia ogłasza no contest.

Backstage:

Widzimy nikogo innego jak samego Bookera T, chyba coś sam do siebie mówi, przysłuchajmy się temu:

-Chcę, ale już nie mogę, nie mogę już więcej razy. Jestem bardzo tym załamany, tak krótko to wszystko trwało i tak szybko się skończyło. Gdy zaczynałem było pięknie, ta atmosfera, to wszystko, no cóż wszystko co dobre musi się skończyć i to bardzo mnie boli. Już nigdy więcej nie będe miał okazji, pozostaje mi tylko ta cała ceremonia, i raz na ruski rok będę mógł stanąć do walki.

Do zawodnika dołącza długo nie obecny Richie Steamboat:

-Cześć Booker, co tam sam do siebie mówisz. Może, będę w stanie jakoś ci w czymś pomóc.

Booker:-Nie Richie, nie będziesz mógł mi pomóc. Nikt nie jest w stanie mi pomóc.

Steamboat:-Ale widać po twojej twarzy, że coś jest nie tak.

Booker:-To wcale dziwne nie jest wiesz, to co właśnie ty zaczynasz, dla mnie się kończy. A było tak wspaniale, te nie zapomniane chwile z Goldustem i wszystkimi fanami. Ja nie użalam się nad sobą, ani nie oczekuje współczucia, tylko nie dociera do mnie to, że to już konieć tego wszystkiego i to w tym roku. Zostanę wprowadzony do HOF, o czym bardzo marzyłem od samego początku mojej kariery, ale jest mi trudno. Jedno marzenie się zaczyna, drugie kończy.

Steamboat:-Booker nie załamuj się, popatrz na to z innej perspektywy. Ty kończysz kariere, ktoś inny ją zaczyną, ty możesz być dumny, bo możesz komuś pomóc się wdrapać na sam szczyt, tak jak CM Punk albo John Cena. Więc nie potrzebny tutaj jest twój smutek.

Booker:-Wiesz, przekonałeś mnie i jakoś po mału do mnie to wszystko dociera. Tak właśnie ja kończę, ty zaczynasz i ty będziesz tym komu pomogę się wbić na sam szyt swoich marzeń, pomogę ci Richie, za to, że powiedziałeś mi te kilka miłych słów.

5.Triple Treat Match

CM Punk vs McIntyre vs Ziggler

http://img38.imageshack.us/img38/8999/3ayq.jpg

Końcówka Walki: Zupełna dominacja Punka, rozwala oba młode talenty jednocześnie. Kombinacje uderzeń, rzutów. Drew i Dolph łącze wspólnie siły i teraz to oni obezwładniają Straight Warriora. Dobule Drop Kick powalający go na ziemie, podnoszą go, double suplex. The Chosen One przestał atakować, bo przecież Punk to zawodnik, którego darzy wielkim szacunkiem i nie będzię go w taki sposób atakował. Rozpoczął atak na swojego pomagiera, kick w brzuch, Michinoku Driver. Pomaga wstać Brooksowi, podaje mu dłoń, ale Punk trochę nie ładnie się zachował w stosunku do niego, odrzucił pomocną dłoń i rozpoczął szybko atakować. Kilka ciosów łokciem w głowę szkota, sprowadzając go do narożnika, w brutalny sposób go atakuje Spining Kick, Roundhouse Kick, High Kick nokautując go i pozbawiając przytomności. McIntyre upada na ziemie, bardzo źle z nim, widać jak mocno dostał, aż atak drgawki go przeszedł. Po Drewa przychodzi ekipa medyczna, wynoszą go na noszach. W ringu pozostaje dwóch zawodników, Brooks ponownie rozpoczyna swoją szarżę krótkie uderzenia łokciami i High Kick na zakończenie walki. 1..2..3!! Widać jak bardzo Punk został zdenerwowany, nie samowity przebieg adrenaliny wciąż biega w kółko a na jego twarzy widać wyraz psychopaty!!

_________

ME

6.Single Match

Edge vs John Morrison

http://img3.imageshack.us/img3/9467/47760987.jpg

Zawodnicy rozpoczynąją od podania sobie dłoni, jak wszyscy wiemy WWE wzieło się od nie dawna za promowanie młodych talentów i wbijaniu ich do Main Eventów. Pomiędzy wrestlerami zaszło do zwarcia, John przerzuca rywala przez ramię wykonując akcję Arm Drag. Rusza z unikniętym ciosem. Irish Whip od Edga w liny, od których odbił się Morrison i

trafił na big boota. Przejście do parteru, krótka seria punchów od Copelanda. JoMo przechwycił go za rękę i głowę, przrolowanie i teraz to on jest na górze. Odpłaca się tym samym. Sędzia przerywa akcją, każe wstać zawodnikom. Pierwszy atakujący z dwójki to oczywiście Edge, przeszedł do ataku przez puncha w twarz Shamana Of Sexu, kolejnie

łapię go za głowę i co to już ma zamiar wykonać Edgecution?!? Nie, nie, nie Prince Of Parkour wiedział doskonale o tym, wykręcił się z przechwycenia i sam wykonuje kicka, Moonglith Driver 1..2!!! Master Of Manipulation w ostatniej chwili przerywa pin. Morrison nie może uwierzyć, w to, że nie było 3 coutnów. Łapie się za głowę, wstaje załamany, opiera się o liny. Edge wstał, chce wykorzystać całą sytuacje, ustawia się w narożniku. JoMo zachował się bardzo mądrze, być może wiedział co go czeka, schodzi z ringu. Po chwili wchodzi na niego, rusza z Runing High Elblowem trafia, powala Rated R Superstara z nóg, pokaz swoich umiejętności Moonsualty, Leg Dropy, Foot DDT. Zdecydowanie mocno poobijał Edgea. Przygotowuje się do wykonania Speara!!!

Na ring wbiega Urban Anarchy:

Atakują obu wrestlerów, wykonują na nich swoje finishery: Facebuster, Chokerbomb, Powerbomb i Dragon Sleeper!!

Po zdominowaniu dwójki, jeden z nich chce coś powiedzieć:

-Myślę, że to już czas, czas, aby pokazać wam moją twarz!! Widzieliście mnie nie raz w ringu TNA, jako lider całej drużyny, nie zamierzam kryć się dalej za tą maską

..Zawodnik ściąga maskę, jest to Christopher Daniels!!! Fani są w wielkim szoku, był to jeden z najlepszych zawodników u Dixie, przyszedł do Vincea. CM Punk oddał mu swoje miejsce, a jest prawie z takiej samej półki jak on...

Wiecie, już kim jestem?? Reszty składu Urban Anarchy, poznacie już wkrótce, w momencie wielkiego niszczenia tej całej, byłej Maholandi, teraz nastąpi nowa era!! Nie, nie mam tu na myśli o przywrócenie PG, to co to było?!? Vince co ty wtedy zrobiłeś najlepszego, widzisz ikoną wtedy był Cenation ulubieniec dzieci, teraz ikona będzie jeszcze jedna,a będzie nią całe Urban Anarchy!! Oraz CM Punk, któremu w ten sposób odwdzięczę się za oddanie mi miejsca!!

Smackdown dobiegło końca

Karta na Wrestlemanie:

:arrow: Goldberg vs The Rock

http://img196.imageshack.us/img196/6671/reffscsa.jpg

:arrow: Mr.Royal Rumble Edge vs CM Punk © vs Chris Jericho

http://img5.imageshack.us/img5/3293/whcwres.jpg

:arrow: Randy Orton vs ???

http://img851.imageshack.us/img851/6843/wwep.jpg

:arrow: 8 Man Money In The Bank: Kaval,Christian,Gabriel,McIntyre,Andrews,Morrison,Lashley,Shelffield (New)

http://img263.imageshack.us/img263/9071/8mans.jpg

:arrow: Dolph Ziggler© vs Wade Barrett vs Brodus Clay vs John Cena

http://img192.imageshack.us/img192/6375/60394554.jpg

:arrow: Evan Bourne © vs Daniel Bryan

http://img233.imageshack.us/img233/3879/bouryan.jpg

:arrow: Sin Cara vs Hunico vs Ricardo Rodriguez © vs Rey Mysterio Cruishweight Championship (New)

http://img851.imageshack.us/img851/8632/luchadores.jpg

:arrow: Undertaker vs Kurt Angle vs Alberto Del Rio

http://img135.imageshack.us/img135/281/streakm.jpg

:arrow: Vince McMahon vs HHH vs Shane McMahon

http://img828.imageshack.us/img828/1261/hbku.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/25333-wwe-inna-droga-blaze9/page/7/#findComment-253987

• Reputacja:   0

Ocenie Smackdown.

Smackdown otworzył CM Punk fajnie wymyśliłeś jego odejście. Pojechaniu po Ortonie(jestem jego markiem) i pomoc(można to tak nazwać)Morrison'owi. Dobrze że Dibiase nie wstąpił do Legacy. Mam nadzieje że w jego miejsce wejdzie jakiś utalentowany low carder lub mid.

Undashing nie zwytrzymał i ucieka poza arne.
Dużo literówek no ale to pewnie wynik szybkiego pisania. Wywiad z McIntyre bardzo fajny rozwaliło mnie tylko jedno
-To wiedz, że trzymam za tobą kciuki i żebyś dokonał tego co chcesz
. Urban Anarchy znowu niszczy. Nexus za czasów Barret'a? Dobrze prowadzisz walki, wywiady i to co się dzieje w około różnych wrestlerów. Karta na Wrestlemanie bardzo dobra dużo ciekawych walk i ciekawych zawodników.
https://forum.wrestling.pl/topic/25333-wwe-inna-droga-blaze9/page/7/#findComment-254572

• 4 tygodnie później...

Monday Night RAW

Pairs, France

20.05.2012:

http://www.youtube.com/watch?v=4xaPWrajBEg

Gale rozpoczyna Randy Orton:

-Mam na imię Randy Orton!! Na ostatnim SmackDown nijaki gość, zwyzywał mnie od zer, proszę cię bardzo Punk. Skoro tak uważasz możesz wejść tutaj do ringu, nie chować się gdzieś po kątach jak szara mała mysza. I poprostu powiedzieć mi to w twarz!! Co sądzisz o mnie!!

Na arenie pojawia się CM Punk:

-Proszę cię bardzo Push kilerze, przyszedłem i powiem ci jeszcze raz to samo!! Lecz tym razem przed samym tobą. Jesteś kompletnym zerem!! Zobacz ile przez ciebie co po niektórzy stracili na swojej wartości i karierze np. Mr.Anderson i co na to odpowiesz?? Siedzisz cały czas z pasem, pora dać komuś innemu, nowemu szansę na ten zaszczyt!!

Jako mistrz jesteś nudny, hahaha jako mistrz, ty żadnym mistrzem nie jesteś!! To, że posiadasz pas, nie znaczy o tym jaki jesteś dobry, tylko o tym jak liżesz dupe prezesom tej federacji.

Orton:-Punk, Punk chłoptasiu, czy ty, aby na pewno chciałeś mi to powiedzieć. Nie boisz się konsekwencji za to, nie boisz się, że mogę ci zrobić RKO!!

Punk:-No tak właśnie wyjeżdzasz z tym swoim lipnym finisherem jak frajer, zza skoczenia. W niespodziewanej chwili. Czy ty musisz na dodatek samemu sobie uniżać tak bolesnymi słowami ?!? Nie masz żadnych argumentów, aby się pozbierać z tego gówna, które ci tu zarzuciłem, bo to jest prawda. Chcesz walki proszę bardzo, a wiesz co będzie jeszcze lepsze?? Będzie to walka w stypulacji Hardcore Mach tuż po Wrestlemani.

Orton:-Przyjmuje wyzwanie, nikt taki jak ty nie będzie tak mówił o mnie...

Po słowach padło RKO!!!

1.Single Match

Bateman/Curtis vs Sheamus

http://img823.imageshack.us/img823/1300/sheamusk.jpg

Końcówka Walki: W walce szanse są chyba wyrównane, WWE dobrało odpowiedniego przeciwnika dla pozostałej dwójki, Curtis otrzymał potężne Brogue Kick i tym samym wyleciał poza ring, po jego udanej interwencji w celu przerwania pinu.Przenieśmy się więc do akcji na ringu, widzimy jak Celtic Warrior w ciężki sposób obkłada Batemana, seryjką swoich typowych knee dropów i punchów. Gut Kick, wyniesienie do High Cross i tak też się dzieje pada akcja kończącą, która zadecydowania o zwycięstwie Sheamusa.

2.Fatal 4 Way

Contenders Match to Main Event Royal Rumble

Brodus Clay vs Wade Barrett vs Justin Gabriel vs Alex Riley

http://img84.imageshack.us/img84/3645/4way.jpg

Końcówka Walki: Można się domyślić, że od samego początku w tej walce dominacje zdobył nie kto inny jak sam Brodus Clay. Gość o wielkiej masie ciała i zdecydowanie przewyższający swoich rywali siłą i wzrostem. Rozwalił rywali jak tylko chciał. Powrócićmy więc do tego, co się dzieje teraz. Mastadon nadal ma przewagę widzimy jak obija Alexa,

łohohooh mamu okazję zobaczyć nieprawdopodobny rzut o nazwie Vertical Fisherman Suplex, po oberwaniu takiego ciosu, będzie to cud, jeżeli Riley będzie miał siłę, aby wstać i kontynuować walkę. Nie ryzykuje i mądrze ucieka od potwora turlając się pod linami, spadając poza ring. Do ringu wskakuje Justin Gabriel!! Uderzając Brodusa Diving Rope

Dropkickiem!! Ależ nie, to jest niesamowite!!! Ponad dwómetrowy zawodnik jak stał tak stoi nie doznał żadnego odczucia czyżby powstał drugi Brock Lesnar?? Natomiast Afrykańska sensacja znacznie odczuła tą akcję, chociaż to Justin atakował, na własne nieszczęście Brodus zaczyna go obijać, podnosi go i rhinoceros w klatę!! Nie zapominajmy o Wadzie, który również bierze udział w tej walce. Wbiega do ringu i wdaje się w brawlerską bójkę z Mastadonem, Irish whip w stronę narożnika i nie trafiony Body Splash od Claya!! Anglik wykorzystuje nadaną mu okazję, rusza z potężnym i nokautującym Big Bootem na rywala, decydującym o jego zwycięstwie.

______

Backstage:

Na backstageu widzimy małą grupkę zawodników, młodych talentów: Dolph Ziggler, Cody Rhodes i The Miz!!

Ziggler:-Witam was młodych przyszłych liderów tej federacji. Mam do was takie małe pytanie, czy wy wiecie co się dzisiaj na RAW wydarzy, pewnie nie jesteście blisko z tym w myślach. Ale powiem wam, bo nie mam nic do stracenia, a podgrzeję tylko atmosferę. W czym jestem perfekcyjny. Dzisiaj podczas ME wygra ktoś inny niż ty Miz,

bo jesteś hahah śmieszny i żałosny. Ty też Cody nie wygrasz chciałbym, abyś o tym wiedział. Zwycięstwo będzie moje, walka na Wrestlemanii Main Eventowa też będzie moja!! Nic na to nie poradzicie mistrz jest tylko jeden!!

Miz:-Zaraz, zaraz Ziggler. Żałosnym gościem tutaj wśród nas jesteś tylko ty. Pamiętam to co kiedyś zrobiłem, dałem sobie obrobić dupe twoim żałosnym tekstem. Bo tylko ktoś, kto nie ma jaj potrafi tak się zachować i zostać mistrzem z nikąd. Takiego błędu już nie popełnie, bo ty i tak nie byłeś dobrym liderem, bo to ja powinienem być!!

Rhodes:-Oj chłopaki, chłopaki. Nie ośmieszajcie się, jesteśmy młodymi talentami jakich WWE potrzebuje, ja jestem z was najlepszy. Mi jest najbliżej z was do Main Eventu, niż jakiejś podróbce Rocka lub no nie wiem do kogo ciebie porównać Dolph do Shawna Michaelsa?!? Widzicie mnie nie możecie porównać do nikogo, bo jestem jedyny,

oryginalny i nie powtarzalny!! Wy możecie wygrać ze mną w wojnie na micu, ale w ringu nigdy!! Jestem tego pewien, bo to co ja mówię jest prawdą.

Ziggler:-Hahah Cody, miło mi, że porównujesz mnie do jednej z dwóch głównych ikon WWE!! Nie będę tutaj nikomu słodził, bo tu chodzi tylko o złoto, tak więc ja mogę przyjąć z twoich słów to, że ja też jestem wielkim mistrzem takim jak on i stane się ikoną WWE!!

Miz:-Tak, tak ery PG!! Moje porównanie było jeszcze lepsze bo to The Rock!! Twarz ery attitude, które było AWESOME!!!

Do trójki dołącza Big Show:

-No proszę, proszę. Co to za pogawędka młodych?? Nie lejcie w gacie o takiej wiadomości, że Cody tak to ujął. I porównał was do prawdziwych gwiazd to jak porównać Everasta do Everlast i wnioski wyciągcie sobie sami z tego, czy to było tak dobra, jak myślicie!!

3.Single Match

R-Truth vs Tyson Kidd

http://img840.imageshack.us/img840/7115/truthx.jpg

Końcówka Walki: Potyczka pomiędzy tymi dwoma zawodnikami jest świetna!! Ale nie stety walka to zwykły squash trwający zaledwie 5 minut. W walce było kilka wymian solidnych ciosów, rzutów. Zobaczmy więc jaki miała ona przebieg. Irish Whip do narożnika od Trutha, próbującego jeszcze coś tam dorzucić. Kidd zachował spryt złapał się za liny

obok narożnika i niespodziewanie spada na rywala z Corner Body Splashem. Rusza za ciosem, czeka, aż rywal wstanie, pada signature move Runing Low Dropkick, po chwili finisher Spining Fisherman Neckbreaker!! 1..2..3!!

Backstage:

A konkretniej znajdujemy się w szatni, gdzie Todd Grisham przeprowadza wywiad z Tedem DiBiase:

Grisham:-Cześć Ted.

DiBiase:-Witam.

Grisham:-Dzisiaj występujesz w walce Battle Royal, main evencie dzisiejszego Raw. Jak się czujesz i co możemy się od ciebie dowiedzieć, jakie masz przeczucia itp. Dodam jeszcze, że chyba poraz pierwszy mamy szanse ze sobą porazmawiać.

DiBiase:-Czuję się doskonale Todd, dziękuje, że o to pytasz. Hmm.. jakie mam przeczucia, podejrzewam, że walka dostarczy fanom tego, czego oczekują. W walce przeważnie wystąpią młode talenty i kto wie, może któryś z nich wygra. Nie mówięc akurat, że to będe ja, bo nigdy nic nie wiadomo. Może i ja, może i nie, ale komu rzyczyłbym

wygranej to Michaelowi Tarverowi. To jest straszny gość, chociaż mojej postury, ale potrafi zbudzić w każdym respekt. Nawet u samego Big Showa, chociaż ten boi się tego okazać. I to chyba wszystko co mogę powiedzieć o tej walce. Może masz jeszcze jakieś pytania??

Grisham:-A tak oczywiście, że mam. Podczas ostatniego Smackdown Cody Rhodes złożył ci propozycję o ponownym stworzeniu Legacy z Randym Ortonem, dla czego ją odrzuciłeś??

DiBiase:-Oj Todd, teraz to zadałeś bardzo głupie pytanie. Nie mogłem jej przyjąć, bo co..?? Znów zaczęłoby się szmacenie mojej osoby, poniżanie przez ni jakiego, nie lepszego Ortona i Rhodesa. Teraz mam okazje pokazać na co mnie stać, nie martwie się, że ktoś się do mnie przyczepi np. że coś za dużo powiedziałem i nie będę musiał siedzieć cicho.

Grisham:-Ted posłuchaj, nie to nie było głupie pytanie. Być może je źle sformuowałem, a ty źle je odebrałeś. Chciałem się dowiedzieć dla czego wybrałeś taką opcję, a nie drugą. Ale w porządku, wiesz, że cie lubię i życze ci wygranej. Powodzenia i dzięki za wywiad.

_________

4.Single Match

Non title

Randy Orton © vs William Regal

http://img694.imageshack.us/img694/6299/regton.jpg

Końcówka Walki: Druga walka squashowa. Nic w niej zbyt ciekawego się nie wydarzyło. Prócz końcówki, przypomnijmy sobie co tak dokładnie się wydarzyło.

Zawodnicy dysponują sztuką walki wrestlingu brawlem. Wrestlerzy przeszedli w klincz, Randy zaczyna obijać najsłabszy punkt Regala, czyli jego brzuch punchami i kickami. Zdobywa przewagę, chwyta rywala na bark, Neckbreaker!! Podnosi przeciwnika oj kurde nie za dobrze to wygląda, WWE Champion bawi się Williamem jak zabawką i jeszcze to robi przy

swoim typowym uśmieszku, Backbreaker!! Następnie Knee Drop na twarz Lorda, pojawia się krew, którą Randy obsmarowuje swoją twarz!! Jest to rzeźnia, jeżeli Man Man's wyjdzie z tego cało to będzie dla niego cud. Gdzie jest jego stajnia?!? The Bad Crush, czyżby nie zamierzali przybyć na pomoc swojemu menadzerowi?? Po jakimś czasie pojawiają się,

ale tylko na rampie. Zostali zaatakowani przez młodych wilków, którymi są Cody Rhodes, Dolph Ziggler, The Miz i czwarty, do którego oznaczenie młody wilk kompletnie nie pasuje R-Truth. Kto by pomyślał, dosłownie kilkanaście minut temu mówili o tym jak odbiorą Legend Killerowi tytuł, a teraz przybiegli na arene w jego obronie. Randy również nie wie o co chodzi, stanął i patrzy jak cała ósemka zawodników się bije. Zapomniał o The Ringleader of the Tormentorsie, który tylko czekał, aż Viper się odwróci i rusza z Knee Tremblerem, jest to chyba koniec, chyba Orton oberwał!! Jednak nie!! Zrobił tak sprytny unik, że wyglądało to jakby oberwał i tym samym wykiwał Regala, również i on był pewien tego, że trafił. Chciał przejść już w pin, nie widząc Ortona jak nadal stoi na nogach i wszystko zakończyło się Jumping Cutterem czyli RKO!!

ME

2O Man Royal Rumble

Contender To WWE Championship

http://img41.imageshack.us/img41/7340/20man.jpg

W ostatniej chwili Vince zarządził zmianę stypulacji na nie co inną czyli na Royal Rumble.

Jako pierwszą dwójkę na ringu widzimy Kurta Angle i Daniela Bryana. Obaj są świetnymi zawodnikami pod względem technicznym. Więc ich potyczka jest bardzo imponująca i fanstastyczna. Zaczynają od klinczu, przerzut przez biodro od Amerykańskiego Bohatera, przeszedł bezpośrednio w boczny headlock. Amerykański smok wydostaje się w dźwigni wake upem Shawna Michaelsa. Rusza z rozbiegu z double jumping knee dropem powlającym rywala na ziemie.

9..10 Do ringu wbiega kolejny uczestnik walki a jest to kolejny mocny zawodnik pod takim samym względem co pozostali wrestlerzy Alberto Del Rio, mający feud z Kurtem. Połączył siły z Bryanem i razem usiłują wyrzucić Wrestlng Machinea z ringu. Jednak nie udaje im się to obaj zostali jednocześnie wyrzuceni podwójnym clothestinem.

9..10 Do ringu wbiega Curt Hawkins były posiadacz pasa wagi lekkiej, nie stety nie ma żadnych szans i zostaje wyeliminowany German Suplexem, jedynie co nam ten zawodnik pokazał to sporą charyzmę wchodząc do ringu a to jest nawet dobrym posunięciem. Czas, aby przyśpieszyć trochę tępo kolejnymi byli Jesse Neal i Ricardo Rodriguez, oni też zostali wyrzuceni.

9..10 Do ringu wbiega Big Show, zaczyna obijać zmęczonego już Kurta Big Boot, Finishing Leg Drop podnosi go i Chokeslam!! Przyśpieszamy tępo, kolejnymi wrestlerami żegnąjącymi się z ringiem są: Wade Barrett i Christian wszedli razem do ringu, nikt nie wie jaki to miało sens, ale istnieje podejrzenie o powstaniu nowego Tagu pomiędzy tą dwójką.

9..10 Nadzesła kolej na Kavala. Łał to nieprawdopodobne przewaga fizyczna jest masakryczna, mimo to Kaval daje rade gigantowi szybkimi kickami, jak za każdym razem Warrior musi popracować nad taktyką na tych znacznie większych rywali, bo i tutaj wpada w łapy potwora, to już koniec Kaval żegna się z ringiem. NIE!! Jednak nie!! Sprytnie zeskoczył zachaczył nogami wokół szyi Showa, wykonując Hurricarane wyrzuca go poza ring!!

9..10 Słyszmy Awesome!! I jest to The Miz, zlekcewarzył Kavala, ale ten mu się za to odpłacił po dłuższym czasie i pozbawił kolejnego uczestnika dalszej kontynuacji walki. Tępo przyśpieszone. Pozostało jeszcze 5 zawodników: Cena, Rhodes, Ziggler, Harris i Tarver, nie zapominając o 6, który pozostaje w ringu Sheamus. Celtic Warrior wyeliminował Warriora Brogue Kickiem.

9..10 The Soldier!! John Cena!! Ojojoj został zaatakowany przez Urban Anarchy z Christopherem na czele, wymusił on od prezesa WWE kolejnej szansy w walce i zastępuje on Cene. Dla Sheamusa jest to mękka przejść przez takie lanie jakie mu oni sporządzili 5 finisherów pod rząd: Facebuster, ChokeBomb, Spear, Dragon Slepper i Powerbomb!! Na koniec wyrzucili go z ringu.

9..10 Właściwie to chyba już jest pewna wygrana Danielsa, ale w tej chwili wszyscy pozostali uczestnicy się sypneli do ringu wraz z Ceną obijając UA. Cena godzi się z tym, co go spotkało schodzi z ringu. I mamy Battle Royal 4 zawodników. Pierwszym z nich wyeliminowanym był Michael Tarver, następnym Harris. Finałowa dwójka to właśnie Cody Rhodes i Dolph Ziggler!! No to jest niemożliwe, że taki to ma koncie ta walka. Chyba sam HHH w to nie wierzy. Wrestlerzy przeszedli w klincz, walka w nim trwała strasznie długo. Spore wymiany ciosów, rzutów o bardzo WYSOKĄ stawkę, wymiany finisherów. Żaden z nich nie zamierza się poddać, walczą do samego końca. Ale pech chciał czy nie, wyeliminowali siebie nawazjem i to w tym samym czasie spadli na ziemie.

Na arenie pojawia się HHH:

- Chłopaki spokojnie, rozumiem wasze rozczarowanie. Wystąpienie w ME na Wrestlemanii jest marzeniem nie jednego, nawet profesjonalnego zawodnika. Wy jesteście młodzi, nie spodziewałem się takiego zakończenia walki. I przyznam wam jestem z was zadowolony, że we dwóch potrafiliście dotrwać do samego końca. Ja wiem jak wielkie jest to marzenie,

bo to i było moim marzeniem przez co obaj wystąpicie przeciwko Ortonowi na najważijszej gali roku!!

RAW dobiegło końca.

1.Bryan, Rio przez Angle.

2.Hawkins - Angle

3.Neal - Angle

4.Ricardo - Angle

5.Angle - Show

6.Barrett, Christian - Sh

7.Show- Kaval

8.Miz-Kaval

9.Rey-Kaval

10.Kaval -Sheamus

11.Daniels- Sheamus

12.Ted- Sheamus

13.Sheamus- UA

Newsy:

:arrow: The Miz & R-Turth zmienili nazwe swojej drużyny na ''Awesome Truth''

:arrow: W związku z dzisiejszym ME chyba dojdzie do stworzenia nowej drużyny

:arrow: Na Wrestlemanii z Ortonem zmierzą się Cody Rhodes i Dolph Ziggler

:arrow: Push szykowany dla Curta Hawkinsa (może dla niego)

_____

Karta na Wrestlemanie:

:arrow: Goldberg vs The Rock

http://img196.imageshack.us/img196/6671/reffscsa.jpg

:arrow: Mr.Royal Rumble Edge vs CM Punk © vs Chris Jericho

http://img5.imageshack.us/img5/3293/whcwres.jpg

:arrow: Randy Orton © vs Cody Rhodes vs Dolph Ziggler (NEW)

http://img825.imageshack.us/img825/1086/wwech.jpg

:arrow: 8 Man Money In The Bank: Kaval,Christian,Gabriel,McIntyre,Andrews,Morrison,Lashley,Shelffield (New)

http://img263.imageshack.us/img263/9071/8mans.jpg

:arrow: Dolph Ziggler© vs Wade Barrett vs Brodus Clay vs John Cena

http://img192.imageshack.us/img192/6375/60394554.jpg

:arrow: Evan Bourne © vs Daniel Bryan

http://img233.imageshack.us/img233/3879/bouryan.jpg

:arrow: Sin Cara vs Hunico vs Ricardo Rodriguez © vs Rey Mysterio Cruishweight Championship (New)

http://img851.imageshack.us/img851/8632/luchadores.jpg

:arrow: Undertaker vs Kurt Angle vs Alberto Del Rio

http://img135.imageshack.us/img135/281/streakm.jpg

:arrow: Vince McMahon vs HHH vs Shane McMahon

http://img828.imageshack.us/img828/1261/hbku.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/25333-wwe-inna-droga-blaze9/page/7/#findComment-257828

Musisz bardzo dużo poprawić, bo narazie nie da się tego czytać i w wielu prztpadkach trudno domyślić się o co ci wogóle chodzi. Karty też popraw, bo czcionka jest brzydka i nie pasuje do WWE.
https://forum.wrestling.pl/topic/25333-wwe-inna-droga-blaze9/page/7/#findComment-257853

Friday Night Smackdown

24.05.2012:

http://www.youtube.com/watch?v=j0DVQDbCJMM

Show rozpoczyna segment na backstage'u, widzimy tam grupę Bad Crush:

Big Show: Słuchajcie, mam coś do powiedzenia. Coś bardzo ważnego. Koniec naszego bractwa jest bliski, koniec dobiegnie jeszcze dzisiaj. Chciałem wam zapewnić miejsce w federacji, ale doszedłem do wniosku, że jest to bez sensu. Wy jesteście słabi, nie będę wam pomagał, już nigdy. Mam dosyć was i stałego stopowania w miejscu swojej postaci. Ja muszę ruszać po to czego chce, czy komuś to się podoba czy nie!! Nie interesuje mnie wasz dalszy los, jak sobie pościelicie tak się wyśpicie. Zapracujcie na to sami!!

Clay: W porządku. Wiesz co ja właśnie miałem zamiar odejść z tąd, bo i tak w niczym nam nie pomagasz. Co właśnie miałeś na myśli??? Myślisz, że ty bez niczyjej pomocy zdobędziesz pas w takiej formie?? To się mylisz, nie zdobędziesz go Show, pierw musiałbyś się zmierzyć ze mną!!

Big Show: Pha!! Dobry żartowniś z ciebie jest wiesz?? Już raz miałeś okazje się ze mną zmierzyć i co?? Pokazałeś coś?? Masz szczęście, że zlitowałem się nad tobą. Inaczej nie byłbyś w tym miejscu co jesteś!! I tak wszystkich was bym rozwalił na raz, to czy będziesz sam czy z kimś w Tag Teamie przeciwko mi samemu to i tak przegrasz!!

Ryan: A przekonamy się Big Show, że się mylisz?? Proponuję dzisiaj walke w stypulacji Battle Royal, a wygrany zgarnie twoje miejsce w walce o pas Hardcore. Co ty na to??

Big Show:Niech będzie przyjmuje wyzwanie!! Spotykamy się na ringu, pamiętajcie!!

1.Single Match

Daniel Bryan vs Mr.Anderson

Końcówka Walki: Zawodnicy znajdują się poza ringiem. American Dragon wykonuje swoją technikę low kicków i wow!! na koniec dokłada do tego kompletnie niemal, że nokautujący High kick. Solidnie przyłożył się do wykonania tego kopnięcia, opadł z sił. Sędzia odlicza 5..6..7 wrestlerzy okazują oznaki życia, zbierają się do siebie. Wchodzą na ring, gdzie rozpoczynają ponowną wojnę na uderzenia z nóg i pięści. Próba wykonania clothestine'u od Andersona, ale uniknięta. Daniel rozbiega się, odbija od lin Jumping High Double Knee Kick, wchodzi na narożnik Diving Front Dropkick!! Rozpoczyna taunt do zakończenia walki, czeka, aż jego przeciwnik wstanie.

Jeszcze raz High Kick, wskok na rywala, zaciągnięcie głowy i Gilotyna!! Anderson nie może zwytrzymać uścisku, odklepuje.

________

Reklamy

________

Segment:

Na ringu widzimy dyskusje na pewien temat pomiędzy Chrisem Jericho, Alexem Rileyem, Wadem Barrettem:

Barrett:Witam was.

Jericho:[ziewa] A ty tu czego?!?

Barrett:Chris prosiłbym cię o chwilę wysłuchania tego, co mam ci do powiedzenia.

Jericho:Tylko chwilę?? No więc niech będzie, poświęce na ciebie tą chwile.

Barrett:Pamiętasz, jak mnie mocno wypromowałeś podczas NXT?? Wcześniej jakoś wierzyłem, że to tylko przez własną postać udało mi się osiągnąć sukces. Dzisiaj przyszedłem tutaj specjalnie dla ciebie, przeprosić cię i tym samym podziękować za to jaki byłeś dla mnie dobry. I mam prośbę czy nie chciałbyś nadal ze mną współpracować, widzisz pasujemy do siebie, mamy ten sam styl, charakter, wygląd. Razem stanowilibyśmy jedność i porzuć tego cieniasa Rileya, który jest tak sałby, że nawet Miz go nie potrzebuje. Proszę przyjmij moją propozycję.

Jericho:Wade myślałem, że nie masz honoru, jednak go masz. Przychodzisz i dopiero teraz mi dziękujesz? Dobra wybaczę ci to wszystko, co zrobiłeś. Przyjme twoją propozycję, bo cię lubie. Jedyne co musisz teraz zrobić to.. rozwalić tego pajaca, który stoi koło mnie. Dzisiaj na jednej z walk, masz go pokonać!!

2.Single Match:

Cody Rhodes vs IC Champion Evan Bourne

Końcówka Walki: Cóż co to się dzieje IC Champion nie ma żadnych szans z Un-Dashingiem. Otrzymuje solidny łomot, niczym nie odpowiadając. Jeden knee drop na twarz, drugi a nawet i doszło do trzeciego. Rhodes przechodzi do pinu 1..2.!! Jednak nie sędzia dolicza tylko do dwóch. Walka toczy się dalej, Cody rusza za ciosem podnosi rywala, zarzuca go sobie na plecy i Alabama Slam!! Jeszcze raz go podnosi tym razem wykonuje Irish Whip do narożnika, biegnie za nim, wskakuje i odbija się od lin Dashing Diaster!! Czy to koniec walki 1..2!! Znowu pin zostaje przerwany przy 2 countach. Undashing podnosi rywala, obejmuje jego głowę i rękę Cross Rhodes!! 1..2..3!! IC Champion kompletnie nic nie pokazał w tej walce, totalne zeszmacenie pasa IC.

Cody sięga po mikrofon:

-Łohoho zobaczcie sami wierni fani WWE!! Któż to jest, to coś śmie nazywać siebie posiadaczem jakiego kolwiek pasa, a tym bardziej, że w jego posiadaniu jest IC belt. Zobaczcie jak łatwo go pokonałem, bez żadnego problemu go załatwiłem. IC musi jak najszybciej zmienić posiadacz, bo inaczej ten pas będzie ***** warty. Dla tego gościa też nie widze przyszłości w tym biznesie. Jakim cudem on zdobył ten pas?? Czy jest ktoś w stanie mi to wytłuma....

Cody otrzymuje High Knee Kicka od Evana!!

Backstage:

Bardzo nie przyjemna przygoda przytrafiła się Chrisowi Jericho. Widzimy jak zostaje wnoszony na noszach do karetki. Jedynie tylko tyle co możemy się dowiedzieć, nikogo wokół nie ma, nikogo nie widać tylko ekipe medyczną i samego jego.Czy Chris będzie w stanie zawalczyć na Wrestlemanii i kto mógł się skłonić do takiego czynu?? Tego nikt nie wie.

3.Fatal 4 Way Position to Hardcore Championship Match:

Big Show vs Mason Ryan vs Brodus Clay vs Jackson Andrews

Końcówka Walki: Jackson został na dłuższy czas wyeliminowany z gry otrzymał od każdego zawodnika po jednym finisherze w ramach tego, że jest z całej czwórki najsłabszy. Jest to starcie z udziałem 4 potworów. Brodus Clay próbuje wywalczyć sobie dominacje nad Big Showem, nie udaje mu się to. Otrzymuje KO Puncha i Speare od Masona. Teraz jedynie sprawnymi do walki jest były lider Bad Crush oraz Walijczyk. Przechodzą w klincz, walka o lepszą pozycję przenosi się do narożnika, gdzie w niefortunnej sytucaji znalazł się największy atleta zostaje tam obity punchami w brzuch. Zostaje powalony, Ryan nie zamierza zakończyć ataku, przydusza Big Showa uderzając knee dropami w jego klatę. W końcu zrezygnował z ciągłego obijania rywala, odwraca się. A tam nie spodziewanie pozostała dwójka łapie go za szyje, obrywa Double Chokeslam!! Mastadon i Second Face Diesel zaczynają powtarzać prawie to samo, co

ich pozostali przeciwnicy. Przechodzą w klincz, Brodus opuścił ręce, objął spadającego na dół Jacksona i wykonuje na nim Faicon Arrow 1..2..3!! Brodus Clay zajmuje miejsce Big Showa w walce o Hardcore Championship.

4.Single Match:

Alex Riley vs Wade Barrett

Końcówka Walki: Wade Barrett zdobywa przewagę nad Rileyem w brawlu poprzez Big Boot. Leżącego A-Rya anglik zaczyna okładać serią Elblow Dropów, na dokładke zaciąga jego ręke do bocznego Arm Locku. Ooo fani zaczyna wykrzykiwać: ''Riley'' wraz z cheatem jaki Alex dostał wydostaje się z dźwigni. Wstaje, kilka kopnięć w pięte rywala, udaje się przerywa dźwignię. Seria kilku krótkich uderzeń z pięści, powalających Jackala na ziemie. Riley otrzymał przepływ adrenaliny i dawkę nowej siły rusza z runing elblowami na trzecie uderzenie padł Spinebuster czyli signature move wrestlera. Fani wciąż chantują, A-Ry zarzuca przeciwnika na plecy TKO!! 1..2..3!!

Po wygranej mówi kilka słów skierowanych do Wade'a:

-I kto tu jest cieniasem?!? To ja ciebie pokonałem!! Czuj się winowajcą losu Chrisa, z mojej złości na ciebie musiałem jakoś odreagować i nie stety Y2J stał się moją ofiarą chociaż tego nie chciałem!! I przez ciebie on nie będzie mógł wystąpić w walce o pas wagi ciężkiej!!

Segment:

Na ringu jest dwójka młodych zawodników: Seth Rollins oraz Richie Steamboat.

Rollins:Jesteśmy tutaj tylko po to, aby oznajmić wszystkim fanom WWE, że ja i Richie od dzisiaj jesteśmy Tag Teamem. Jak wiecie Booker T obiecał dragonowi, że pomoże mu jak tylko będzie mógł. Pogadaliśmy z Bookiem

i zgodził się zostać naszym menadżerem. Dziękujemy ci za to Book. Masz coś Richie do dodania??

Steamboat:Tak mam. Drodzy fani, wiecie co nas skłoniło, aby stworzyć drużyne?? A to, że jesteśmy młodzi, mamy świetne ring skille i podobne style walki. A najważniejsze jest to, że potrafimy dostarczyć wam świetnąrozrywkę. Hmm.. naszym pierwszym celem, gdzieś w nie dalekiej przyszłości zostało zdobycie pasów TT. Dziękujemy!!!

5.Triple Treat Match Hardcore Championship

Sheamus vs Justin Gabriel vs Brodus Clay

Końcówka Walki: Od razu mówię, że do takiej stypulacji nie doszło, Mastodon został zaatakowany przez Big Showa, którego miejsce zajął właśnie on w dzisiejszej walce. A więc jest to walka 1 vs 1. Można przypuszczać, że Justin nie będzie miał żadnych szans, ale co innego dzieje się w ringu. Po raz pierwszy widzimy Gabriela w tak groźnej determinacji obkłada Low kickami kończyny Celtyckiego Wojownika. Dokłada serię punchów i Rolling Elblow!! Sheamus zostaje powalony i zapięty w pin 1..2..!! Wow Sheamus w ostatniej chwili przerywa pin. Afrikan Sensation usiłuje

podnieść przeciwnika, nie udaje mu się i obrywa kilka uderzeń pięścią w brzuch. Po czym runing hammer throw, to uderzenie było tak mocne, że Justin przekoziołkował się w powietrzu. Przepływ adrenaling Celtic Warriora, który sygnalizuje przygotowanie się do High Cross!! Gabriel wstaje, jego głowa została wepchnięta pod nogi rywala,

zaciągnięcie za plecy i.... NIE!! Justin zeskakuje, bezpośrednią odpowiedzią zostało Ezugiri Kick!! Irlnaczyk nadal stoi na nogach, obrywa Runing STO. Afrykanin wbiega na narożnik w celu zadania ostatecznego ciosu, jakim jest 450 splash. I.... też nie udaje się. Sheamus w ostatniej chwili odsunął się, wstaje, podnosi rywala i wykonuje na nim

swój finisher High Cross 1..2..3!! To Celtic King zostaje Hardcore Championem.

ME

CM Punk/ Randy Orton vs Dolph Ziggler/ Edge

Jako pierwsi walkę rozpoczynają CM Punk i The Natural. Na początku ich starcia widzimy wymianę ciosów, która o niczym nie zadecydowała. Zawodnicy przeszedli w klincz, gdzie to Dolph Ziggler!! okazał się być lepszym, no ale właśnie w nieczysty sposób, dziwne że tego sędzia nie zauważył. Snap Suplex, zaciąga dźwignię na ręke The Second City Sainta. The Voice of The Voiceless wyrywa się z dźwigni, wstaje i High Kick!! Następuje zmiana i teraz w ringu mamy okazję zobaczyć WWE Champa czyli Ortona. Viper używa swojego come backu: runing lariat, jeszcze jeden i Snap Sup?? Nie, Ziggler nie wbiegł w łapska Ortona, a wykonał Runing Dropkick. Teraz to on dokonuje zmiany i mamy starcie RatedRKO!! Dwaj byli przyjaciele walczą ze sobą. Dominacje zdobywa Edge, atakując punchami. Biegnie wprost na Randy'iego z Runing Elblowem, został sprytnie podcięty i nadział się twarzą na nogę wystawioną przez Punka. Apex Predator dostał ataku ''świra'' zaczyna szaleć. Potężny knee drop na twarz rywala, podnosi go i dawny niewidziany Backbreaker w jego wykonaniu. Do ringu interweniuje Dolph Ziggler, nie może patrzeć bezczynnie jak jego partner otrzymuje łomot. Biegnie na Ortona z ZigZagiem, również i Punk atakuje Naturala, ale już poza ringiem. Elblow w tył głowy Dolpha i dochodzi pomiędzy nimi do brawlu. W ringu widzimy jak Rated R Superstar tauntuje do Speara, przy linach znajduje się Ziggler

domagający się wymiany z partnerem. Zmiana i ZigZag na Viperze 1..2..3!!

Dolph wygłasza krótkie Promo:

-Dzisiaj zdominowałem WWE Champna, przyszło mi to z wielką łatwością. Pokonanie go nie było wcale trudne. Myślę, że i na Wrestlemanii z takim samym TRUDEM go pokonam. Przez co chciałbym coś jeszcze dodać, nie mam zamiaru bronić

pasa US i później walczyć jeszcze o WWE. Rezygnuje z jego posiadania, ale to nie wszystko co chce powiedzieć. Rezygnuje z tego pasa, ale i nie pozwalam cenie stoczyć o niego walki. Jego miejsce zajmie człowiek, którego napewno pamiętacie jest to: Shad Gaspard. Zdecydowałem, że to będzie najlepszy wybór i to jego wybrałem. Gość, który jest o dużo, dużo lepszy niż jakiś tam Brodus Clay czy też nawet Big Show!!

Smackdown dobiegło końca.

Newsy:

:arrow: Powstanie dwóch nowych drużyn pierwsza to: Wade Barrett i Chris Jericho. Druga to Richie Steamboat i Seth Rollins. Nazw dla drużyn jeszcze nie ma.

:arrow: Mistrzem i zwycięscom turnieju o Hardcore Championship został Sheamus

:arrow: Dolph Ziggler mocno pewny siebie, zrezygnował z posiadania pasa US i zakazał udziału w walce Cenie, którego miejsce zajął Shad Gaspard (Heel)

:arrow: Rozpad Bad Crush

:arrow: Nadal są planowane cięcia budżetowe. Z federacją pożegnają się ci zawodnicy, na których nie ma kompletnie żadnych pomysłów.

Karta na Wrestlemanie:

:arrow: Streak Undertaker's:

http://img209.imageshack.us/img209/3197/streakp.jpg

:arrow: WWE Championship:

http://img443.imageshack.us/img443/1086/wwech.jpg

:arrow: WHC Championship:

http://img833.imageshack.us/img833/7330/whcl.jpg

:arrow: US Championship:

http://img710.imageshack.us/img710/3784/35253104.jpg

:arrow: IC Championship:

http://img231.imageshack.us/img231/3879/bouryan.jpg

:arrow: 8 Man Money In The Bank:

http://img405.imageshack.us/img405/1094/8manb.jpg

:arrow: Only One GM RAW:

http://img94.imageshack.us/img94/6671/reffscsa.jpg

:arrow: Cruishweight Championship:

http://img197.imageshack.us/img197/8632/luchadores.jpg

:arrow: President WWE:

http://img850.imageshack.us/img850/7196/hbkt.jpg

Edytowane przez 8693
https://forum.wrestling.pl/topic/25333-wwe-inna-droga-blaze9/page/7/#findComment-258645

WRESTLEMANIA XXIX

26.05.2012:

http://www.seeklogo.com/images/W/WWF_Wrestlemania-logo-604C1CC53C-seeklogo.com.gif

Na początku dostajemy muzyczną rozrywkę, a zaprezentuje nam ją Limp Bizkit!! Zaprezentują swój najnowszy kawałek Shotgun!!!

__________________________________________________________________________________________________________________

6 minut później...

1.8 Man Battle Royal

Morrison vs Kaval vs Christian vs Sheffield vs McIntyre vs Lashley vs Andrews vs Gabriel

http://img405.imageshack.us/img405/1094/8manb.jpg

Na ringu pojawiają się po kolei uczestnicy walki Money In The Bank. Jest ich ośmiu, a zwycięzca będzie tylko jeden. Komu uda się zrealizować marzenie?? Na początku nie typowa pogawędka między nimi, każdy coś od siebie dorzucił. Najlepszym tekstem zaskoczył nas Drew McIntyre, a oto cytat: ''Jak już mówiłem wam wszystkim i tego będę się trzymał aż do końca. To ja wygram i to ja ją zrealizuje tylko na CM Punku!!!''

Po krótkiej gadce przeszedli do ataku. Wszyscy rzucili się z pięściami na Jacksona. Ja nie wiem, czego ten gość ma takie ''szczęście'' na samym początku jakiejkolwiek walki. Lashley objął go od tyłu wokół pasa, a reszta pokazywała na nim swoje finishery, ataki. Na koniec padła właśnie akcja German Suplex od Dominationa. Kaval zszedł z ringu, wznosi do niego drabine, gdy znalazł się pod linami otrzymał Knee Dropa w tył głowy od The Chosena, a ten Crucifix Kica od Shamana Of Sexy.... Przejdźmy do samej końcówki, a tam dopiero się działo, atmosfera podgrzana na maksa. Christian wchodzi pod drabinie po pas!! Zostaje z niej zwalony przez Kavala Spining Roudhouse Kickiem z drugiej drabiny obok. Również ta akcja z zadziałała negatywnie w dwie strony. Spsród wszystkich zawodników tylko Junstin Gabriel jest w stanie wejść po drabinie, wchodzi po niej, już ma pas w zasięgu ręki. Lashley zauważa to i Spear na... drabine!! African Senstation wyleciał poza ring, upss.. upadek był tak kiepski, że bez interwencji ekipy medycznej się nie obędzie. Bobby stara się ustawić drabine resztkami sił, za jego plecami widzimy Szkota. On tylko czeka, aż nadarzy mu się okazja i cały wysiłek Dominationa wykorzysta dla siebie. Łapie go za plecy, odwraca i Schock Drop DDT!! Do ringu wbiega JoMo udowadnia nam po raz kolejny swoją przepiękną, widowiskową technikę na dodatek z krzesłem. Podobna akcja do Vandaminatora, tylko z innym kopnięciem Dropkick!! Wchodzi po drabinie, widać odczuł tą akcje mocno, widać ból na

twarzy Johna jak wchodzi po drabinie. Nie spodziewanie, Andrews wstaje, łapie go za noge i Tower Of London!! O **** słychać od JBL'a siedzącego i komentującego walkę zza stołu komentatorskiego. Andrews również obrywa od Warriora dźwignie Standing Dragon Clutch + Scissors. Lashley jest na nogach!! Spear w obu zawodników!! Double Spear!! I tym razem kolejny wrestler atakuje Dominationa z zaszkoczenia Runing Lariat od RayBacka. Pod wrażeniem widzów Drew szybko po takiej niesamowitej akcji szybko się pozbierał. Runing Big Boot na twarz Skipa, rozgląda się i obija po kolei wszystkich zawodników niczym potwór, jak drugi Kane. Podchodzi i Schock Drop DDT i to do słownie na każdym!! Na luzie, w spokoju wchodzi po drabinie z ironicznym uśmiechem. Wcale mu się nie śpieszy wyciąga ręke i spada!! Do ringu wbiegł The Miz!! Zrzuca Chosena, częstuje go Skull Crushing Finalle'm i to on ściąga walizke!! Wśród fanów

zaistniało zakłopotanie, długo ono nie trwało, bo Miz rzucił ją na Kavala!!

Miz oddając walizke, dorzucił też kilka słów:

-Wiem, że ty jesteś tutaj najsłabszy. Nigdy w życiu byś jej nie zdobył, więc podaruje ci ją. Ale wiem też jedno może i masz ją, ale i tak jej nie wykorzystasz!! Więc ktokolwiek będzie championem jednego z głównych pasów, może spać spokojnie, bo i tak da ci rade!!

_____________________________________________________________________________________________________________________

2.Crusiherweight Championship with Carrer Rey Mysterio

http://img197.imageshack.us/img197/8632/luchadores.jpg

Stypulacja jest bardzo prosta do zrozumienia. Zarząd WWE myśląc o tym, że Rey ma zmierzyć się z świeżymi debiutantami federacji, powinien ich pokonać, ale jeśli przegra to wylatuje z WWE. Tak więc jest to bardzo ważna walka dla Mastera Of 619. Rozpoczynają wszyscy rzucili się z pięściami na posiadacz tytułu, widzimy jak Sin Cara wbiega na narożnik i Whisper In The Wind na całą trójkę!! ostre wejście. International Sensation rusza za ciosem, zaczyna obijać Hunico krótkimi i bardzo szybkimi Elblow Dropami. Podnosi go, kopniak w brzuch i Runing Low Dropkick, Hunico wylatuje poza ring. Sin tym razem podchodzi do Reya i tutaj próbuje go zaatakowć, nie udaje mu się to. Mysterio zdążył wyprowadzić cios, za nim on sam by go otrzymał. WOW!! Asai DDT od Reya!! Nie długo jego dominacja trwała, ponieważ jest jeszcze Ricardo, który zaatakował go z boku Runing Elblowem w szyję. Uderzenie tak mocne, że to już jest koniec Reya nie może oddychać. Chyba oberwał w trkań. Tak, to koniec jego kariery ekipa medyczna zabiera go z ringu. The Biggest Little Man już przy wychodzeniu ekipy medycznej zeskakuje z noszy!! Wbiega na ring, seria lowkicków w Rodrigueza to niemożliwe!! Gut kick i Kick Out DDT!! Przechodzi do pinu 1..2!! Zostaje on jednak przerwany przez Care Diving Rope Leg Dropem, a Hunico za nim z Diving Rope Dropkickiem w niego. Hunico dokłada do tego kopnięcia w plecy dla Mistico. Rodriguez na nogach, rozbiega się i biegnie wprost na plecy atakującego rywala, School Boy 1..2..3!! Pas wagi lekkiej nie zmienia posiadacza, a The Masked Maestro zostanie wprowadzony odrazu do HOF.

_____________________________________________________________________________________________________________________

Backstage:

Todd Grasham właśnie zaczepił Kavala i poprosił go o wywiad:

Todd: Cześć Kaval.

Kaval: Witam, witam.

Todd: Dziwna sytuacja się wydarzyła podczas twojej walki z 7 przeciwnikami. W pierwszej chwili zszokowała mnie ta cała sytuacja. Miz wbiegł na ring i zdjął walizkę, myślałem, że to on zostanie nieoficjalnym zwycięzcą tej walki. A on na ciebie ją rzucił i to do ciebie uśmiechneło się szczęście. Co o tym myślisz??

Kaval: Jakie szczęście człowieku?!? To nie było szczęście!! Miz tylko mnie obraził, wyśmiał i ty to nazywasz szczęściem?!? Będę wyśmiewany, będę krytykowany jako najgorszy wrestler w historii, ale ja się tym nie przejmuje, ponieważ mam już kogoś na celowniku!! To The Miz jest od dzisiaj moim wrogiem i teraz skieruję słowa do

niego: Zapamiętaj sobie jedno Miz, zemsta będzię ostra!!

Todd: Czyli co?? Zrezygnujesz z jej posiadania i nie spełnisz swojego marzenia???

Kaval: Tego akurat Todd nie powiedziałem, skoro Miz rzucił mi ją pod nogi, to czemu mam z tego nie korzystać?? Tylko nie podoba mi się to, bo w taki sposób nigdy nie chciałem wygrać i już wiesz o co chodzi...

Todd: Aha. Rozumie cię i mam jeszcze jedno pytanie przed zakończeniem rozmowy. Kiedy i gdzie ją planujesz zrealizować??

Kaval: Moja odpowiedź na to pytania jest taka, że w każdej chwili mogę ją zrealizować. A na ten czas powiem ci, że planuje zdobyć nie pas WWE tylko WHC!!

Todd: Więc życze powodzenia, dziękuje za wywiad.

3.IC Championship

http://img231.imageshack.us/img231/3879/bouryan.jpg

Walka rozpoczęta od klinczu. Już na samym początku przewage objął American Dragon, przerzucając Thad Kida przez siebie slamem Belly to Belly. Cały czas go trzyma od zakończenia rzutu, przechodzi w Arm Bar. Tragiczny początek mistrza, fani zaczynają dopingować Evana. Udaje mu się wyrwać z dźwigni, uderza kopnięciem w twarz rywala, dodaje do tego Knee Kick i Ezugiri Kick. Ładna kombinacja od strony mistrza. Zapięcie w pin 1..2!! Daniel od razu wstaje, runing short clothestine od niego, kolejny i... skontrolowany Runing Double Knee Kick. Bryan upadł, Bourne szybko

to wykorzystuje Low Side Kick w plecy i American Dragon wylatuje poza ring. That Kid podąża za przeciwnikiem. Irish whip w barierki, dobicie Running double high knee i ten atak został uniknięty. Evan trafił nieszczęśliwie w barierki. Bryan wrzuca IC Championa do ringu, gdzie rozpoczyna nad nim szarżować. Wykorzystuje nadaną mu szansę na obijanie przeciwnika. Seria trzech knee dropów na plecy, podnoszenie i German Suplex + pin 1..2..!! Smok nie wierzy w to, wdaje się w kłótnię z sędzią o 3 count. Do ringu wbiega Cody Rhodes atakuje swoją maską Bourne. Dragon chyba wiedział co się gotuje, przedłuża kłótnię do zniknięcia Un-Dashinga z areny, przechodzi w pin na bezbronnym przeciwniku 1..2..3!!

Promo:

Na ringu Michael Tarver i Skip Sheffield.

Tarver: Czołem wszystkim naszym fanom. Ja wraz ze Skipem mamy przeczucie, że jesteście przy smuceni faktem o braku naszej walki na tej wspaniałej gali. Nic się nie martwcie przyszliśmy tutaj tylko dla was, powiedzieć kilka słów. Otóż strasznie żałuje, że nie dostałem miejsca w Money In The Bank, no ale cóż mam na to

poradzić... Mój Tag Teamowy partner był w niej i bardzo starał się ją zdobyć i mu nie wyszło. W takich sytuacjach trudno się mówi. Zawsze jest warto spróbować. Przejdę do rzeczy, mam wam wszystkim do powiedzenia to, że już na najbliższym SmackDown będziemy bronić nasze tytuły, a przeciwko komu?? Przeciwników możecie wybrać dla nas sami w ramach naszych przeprosin za dzisiejszy brak walki. Wiemy jak za nami szalejecie, i to od was zależy z kim mamy zawalczyć. Nie zamierzam wam się podlizywać, bo i mnie samemu nie jest wesoło, że nie mogłem wpisać się w historię

kart Wrestlemanii!!

Sheffield: Michael daj spokój, wyluzuj chłopie. To, że dzisiaj nie mogłeś stoczyć walki, nie znaczy, że nie będziesz miał drugiej szansy.

Tarver: Jak mogę się uspokoić, skoro ty ją dostałeś, a ja nie!! Ty dostałeś szanse i ją zwaliłeś, ja nie!! Gdybym to ja był na twoim miejscu wygrałbym otto co mam ci ***** do powiedzenia!! Nie zamierzam się kłócić z tobą, ale mnie zrozum!!

Sheffield: Nie ciekawie się z tobą dzieje Michael, dobra zrozumiałem cię, a teraz spokojnie, ochłoń i idźmy na zaplecze, bo tutaj w nieciekawej sytuacji nas obu widzę. Więc proszę cię chodźmy.

Tarver: Już w porządku, już się uspokoiłem. Chodźmy.

4.US Championship

http://img710.imageshack.us/img710/3784/35253104.jpg

Byłym mistrzem pasa US był Dolph Ziggler. Dosiadł się do stołu komentatorskiego do JBLela i Tazza. Starcie trzech heeli, fani nie wiedzą komu kibicować, ale po woli słyszymy: ''Barrett'' co raz głośniej. Sam Wade jest zdziwiony tą całą sytuacją. Może przejdźmy do jej końcówki, bo na prawdę ona przynudzała:

Końcówka Walki: Brodus Clay dominuje nad dwoma rywalami, rzuca nimi jak workami ziemniaków. Masa T-Bone Suplexów, urozmaiconych uderzeń łapą, padł nawet zmodyfikowany Body Press Slam. Przypina Shada 1..2!! Dolph wstał i przebiegł przez środek ringu, sędzia zwraca mu uwagę. A Shad to wykorzystuje wstał jakby nic, kilka potężnych uderzeń w brzuch, kopnięcie w kolano ojojoj.. nie dobrze to wygląda, potężny Big Boot w górną część czaszki, Mastadon zostaje powalony. Wade wchodzi na ring, przy pomocy nie uwagi Gasparda uderza go w brzuch, zakłada na barki i WastleLand!! Przechodzi do pinu 1..2!! Ziggler znów interweniuje, chwyta się lin i przyciąga uwagę sędziego na siebie. Wade próbuje podnieść czarnoskórego zawodnika, obrywa pięknego slapa, kombinajca krótkich clothestine'ów i na zakończenie STO decydujące o wyniku walki.

Segment:

The Rock & HHH:

HHH: Rock słuchaj dzisiaj będziemy walczyć. Ja aż z 3 zawodnikami, ty z Goldbergiem. Ale wciąż mam władze nad RAW, a ty właśnie walczysz o posade menadżera tego show. I słuchaj mam znakomity plan, zrobię co w mojej mocy, aby ci pomóc, ale w zamian oczekuje tego samego. Zlecę zawodnikom naszego brandu atak na Goldberga, będzie osłabiony a ty wtedy nie będziesz musiał zbyt wiele robić. Wchodzisz w to?? Przy moim boku będzie jeszcze mój stary przyjaciel Shawn Micheals to więc jak???

Rock: Niech będzie, nie obchodzi mnie on. Dla mnie mógłby nawet tak dostać, aby się porzegnał z karierą. Nie cierpię go i mam to gdzieś co z nim będzie rozumiesz?!? Zgadzam się!!

HHH:-To świetnie, a więc zrobimy tak. Powiem Mizowi i R-Truhowi, aby.....

Nie stety nie możemy uszłyszeć co ma Triple H do powiedzenia Rockiemu, ale wiemy jedno to nie będzie nic fajnego.

5.Only One GM RAW

http://img94.imageshack.us/img94/6671/reffscsa.jpg

Jak HHH mówił tak też się stało, Goldberg ledwo co może chodzić. Ku zdziwieniu wszystkich pokazuje, że jest mocny, nie zważa na uwagi Steve'a, a nawet on się pytał Billa czy go czasem nie zastąpić. Ruszamy z akcją!! Na początek dostajemy piękny brawl z obu stron. Trwał on bardzo długo. Niczego nie zabrakło a podgrzanie atmosfery było niesamowite, obaj się nienawidzą i chcą zadać ciężki ból sobie nawzajem. The Rock zauważył, gdzie Billa najbardziej boli po wcześniejszym ataku na niego i najsłabszym punktem okazało się kolano. Gdy Da Man brał zamach, Brahma Bull zrobił unik i chop block w bolące podkolano. Chwyta go za tą nogę i Dragon Screw. ''Holly Shit'' krzyczy Steve, odpycha Rockiego, który nie ładnie to rozegrał. Chwila oddechu i do zastopowania bólu dla Greenzilla. I ruszają do ataku!! Widzimy na twarzy Billa jak jest wściekły na samego siebie i pełną mocą atakuje Rokca. Jeden clothestine, drugi i nawet trzeci. Kolano dało z powrotem znać o sobie Goldberg cierpi, a The People's Champion bez żadnego zastanowienia rozbiega się ze swoim typowym Runing Jumping Elblowem, podnosi Goldiego Spinebuster, jeszcze raz go podnosi i usiłuje zakończyć walkę z uśmiechem na twarzy Rock Bottomem. Nie!! Bill uderza sprytnie pięścią z całej siły w brzuch rywala, wydostaje się. Kopnian w bruch od niego, przechwycenie pod Neckbreaker. Rock sprytnie się wywiną, uderzając kolanem o kolano przeciwnika. Goldberg znowu cierpi, a Brahma Bull zaczyna się ignorancko z niego nabijać. Podnerwiony The Texas Rattlesnake zachowaniem Brahamskiego byka wykonuje na nim stunnera! A po nim oczywiście nie zabrakło jego tauntu ''Fuck You'', Steve maha ręką na znak, aby Da Man wykonał speara i... Spear!! Po nim JackHammer! Ale się dzieje pin 1..2..3!! GOLDBERG pozostaje na pozycji GMa RAW, po wygranej podziękował Stone Coldowi i na zakończenie i on oberwał Stunner!!

Semgent:

HHH & The Rock.

Rock: HHH miałeś mi pomóc!! A ty tylko mnie wrobiłeś. Mówiłeś, że z łatwością wygram, a muszę to powiedzieć przegrałem z takim kimś jak jakie jego imie było?? Coś na G...Go... a tam mało mnie to obchodzi. Ale teraz musisz mi się wytłumaczyć!!

HHH: Rock posłuchaj, nie brałem tego pod uwagę, że Austin w to wszystko się wpląta. Nie Goldberg czysto cię nie pokonał, Stone Cold mu pomógł. Więc ja co ci obiecał to zrobiłem, ale pamiętaj, że masz mi się tym samym odwdzięczyć, bo inaczej, jeżeli wygram to cię zwolnię. To ja mam póki co władze i możesz polecieć nawet w tej chwili. Chcesz tego??

Rock: A czy ty mi tu grozisz??? Myślisz, że cię przeproszę. Wiem o tym, że mam ci pomóc i tak zrobię. Ale jeżeli zamierzasz mi grozić to możemy to inaczej załatwić w ringu, albo tutaj i teraz!!

HHH: Hahahha Rocky, rocky nie spinaj się. Bo obaj wiemy, że cię pokonam czy tu czy tam, gdziekolwiek. Przez co przestań i dotrzymaj obietnicy!!

6.Streak Undertaker's

http://img209.imageshack.us/img209/3197/streakp.jpg

Końcówka Walki: W składzie walki znajdują się dwaj zawodnicy, którzy mają szanse na przerwanie streaku Undertakera i zakończą między sobą feud. Del Rio znajduje się poza ringiem, Kurt obija się pięściami z Deadmanem. Łohohoł Undertaker wyprowadził pierwszy raz w całej historii WWE tak potężne bokserskie ''Lewy Prosty'' uderzenie, aż na twarzy Amercian Herosa pojawiła się krew i został powalony z nóg, niczym przy porażeniu prądem updał. Do ringu wbiega Alberto, obejmuje Phenomena wokół pasa i próbuje go przerzucić do tyłu wykonując chyba German Suplex, lecz niestety Taker jest dużo, dużo większy i akcja nie miała nawet sensu próby jej wykonania. Deadman wziął zamach ręką do tyłu, trafił w głowę rywala. Obejmuje jego szyję, wynosienie do Chokeslam skontrolowane!! Do Arm Bara!! Ale i ta akcja zostaje skontrolowana, Phenomen zdołał unieść z takiej pozycji rywala do PowerBomb i Last Ride!! Bardzo pięknie to wyglądało. No, ale pięknie wyglądało i zabrało wiele tchu i siły wykonawcy. Angle wskakuje na plecy Takera, zakłada dźwignię sleeper hold, padają na ziemie. The Lord of Darkness czołga się do lin, a Wrestling Machine co raz mocniej ściska jego szyje. Przy samych linach Red Devil nie potrafi się złapać lin, jego ręka spada tuż przed samymi linami. Aristocrate wstaje, szybko rusza z Running punt kick na głowe Kurta. Zaskoczony wake Up Red Devila, wstaje i zaczyna swój atak. Runing Jumping Lariat, Big Boot, Finishing Leg Drop i Heels Gate!! Alberto odklepuje!! Ładna końcówka, Undertaker zakończył walkę submissionem, jak wiemy pozostali zawodnicy też mają akcje kończące submission, tylko, że u nich są głównymi.

7.President WWE

http://img850.imageshack.us/img850/7196/hbkt.jpg

Końcówka Walki: Jak mogliśmy się wcześniej dowiedzieć HHH coś planuje i chyba to on jest z góry zwycięscom całej walki. Widzimy teraz jak syn z ojcem prowadzą walkę. Wymiany ciosów punchów, rzutów, kontry i uniki. Zacięta walka pomiędzy rodzinką. HHH znajduje się poza ringiem, sięga po krzesło, z którym wchodzi do ringu. Stanął w narożniku i przygląda się całej sytuacji. Shane i Vince przestali się atakować i przełożyli atak na trzeciego zawodnika. A ten Vince, jest podstępny niczym ''lis'' popchnął Shane'a w stronę Huntera, który zadał mu ból z krzesła. Vince prosi o litość na kolanach zieńca, ale w jego oczach widzimy złość, wściekłość, uderza ojca pięścia, podnosi go i Pedigree!! Pin 1..2..!! Shawn przestał odliczać, The Cerebral Assassin nie wie z jakiego powodu, jego przyjaciel przestał odliczać. Wdał się z nim w dyskusje.

HHH: Co się stało Shawn, dla czego przerwałeś odliczanie??? Czemu przyjacielu, czemu?!?

HBK: Because you are sucker HHH and you lie!!

Boom!! Sweet Chin Music, za plecami Huntera Stone Cold!! Boom!! Stunner!! Boom, spear od Goldberga!! Stone Cold przechodzi w pin, HBK odlicza 1..2..3!! Stone Cold Steve Austin zostaje nowym prezydentem WWE i niekwestionowanym zwycięscą walki!!

Co HBK powiedział do Chiefa?? ''Jesteś frajerem HHH, kłamiesz!!''

Ceremonia HOF:

Do Hall Of Fame zostały wprowadzone takie gwiazdy jak: Rey Mysterio, Kane, nie żyjący Chris Benoit oraz Booker T.

Promo:

Na ringu widzimy Edge'a:

-... Dzisiaj przed de mną ważna walka, z równie dobrym CM Punkiem. Ja zaprezentuje wszystko co potrafię, liczę również na to samo od mojego przeciwnika. Chyba wszyscy pamiętają, że rok temu zakończyłem karierę. I jeżeli dzisiaj przegram, moja kariera zakończy się na dobre. Trudno mi jest o tym mówić, bo was kocham i to wszystko to dla was robiłem. Niestety, ale moje zdrowie jest dla mnie najważniejsze, nie chcę się narażać, a później nie móc nawet chodzić, wszyscy chyba mnie rozumieją prawda???.... [Cheer od publiczności]... Dziękuję wam za to, że przez całą moją karierę byliście przy mnie i za mocny doping! Dziękuje!!

Na arenę wchodzi CM Punk:

-Tak to prawda co właśnie Edge wam wszystkim powiedział!! Adam chcę, abyś wiedział o tym, że mam do ciebie szacunek. Jesteś na prawdę jednym z najlepszych zawodników w Macholandii, zaraz po mnie. Wiwat na cześć Edge'a!!

Punk wraz z fanami krzyczą: ''Edge, Edge!!''

Ale musisz też wiedzieć, że cię pokonam, nie ma innej opcji!!

8.WHC Championship:

Edge Mr.Royal Rumble vs CM Punk

http://img833.imageshack.us/img833/7330/whcl.jpg

Walka rozpoczyna się od wymiany ciosów. Brawl jest bardzo wyrównany i zacięty. Cios za ciosem, odpowiedź za odpowiedź. Ładne przejście Punka w Double underhook backbreaker ze zwykłego puncha. Przechodzi w boczny headluck, ściska bardzo mocno. Ale nie aż tak, aby to miało jakiś większy wpływ na obezwładnienie rywala, Adam wydostaje się poprzez zaciągnięcie głowy Straight Edge'a pomiędzy swoje nogi i założenie bezpośrednio uścisku na jego szyje. Również i Philip wydostaje z tego wydostaje, wyrywając się wake upem Michaelsa. Ponownie przechodzą w brawl, teraz

dostaliśmy jeszcze lepszą akcje w ringu. Trwało to zdecydowanie dosyć długo a więc w wykoniu Punka widzieliśmy: Hurricarane za pomocą, której wbił głową przeciwnika w narożnik, wcześniej osłona została zdjęta. Po tej akcji pojawiła się pierwsza krew. Edge sprezentował nam też kilka solidnych akcji min.: Big Boota, Edgecution z przypięciem

do 2 countów. Akcja teraz przenosi się poza ring, Rated R Superstar jest po za nim, a The Second City Saint wymierza Suicide divem w niego. I mamy akcję poza ringiem!! Tam też nie zabrakło wspaniałego brawlu. Kilka fantastycznych akcji: Scoop Slam na schody od Copelanda, Spining Kick na twarz siedzącego i opierającego się o barierki przeciwnika od Brooksa. Ostatecznie zakończyło się to wszystkim Brain Busterem tym razem na samej krawędzi ringu. Obaj zawodnicy strasznie na tym ucierpieli. 6..7..8 Punk szybko wbiega na ring, uwaga sędzi jest zwrócona na zawodnika. Podczas tej nie uwagi na arne wbiega Christian spearem w byłego przyjaciele, wrzuca go na ring.

The Voice of The Voiceless wcale nie jest zadowolony z takiej nie potrzebnej pomocy, wdaje się w kłótnię z sędzią o to, że tego nie widział i po chwili wdaje się w krótki pościg za CC. Nie udaje mu się go złapać, wraca na ring, podnosi Edge'a GTS pod wpływem nerwów!! Pojedynek został zakończony 3 countami po tej akcji.

CM Punk ochłonął z nerwów, wygłasza krótką przemowę:

-Wybaczcie mi wszyscy to co właśnie przed chwilą zrobiłem, nie chciałem takiego bez sensownego zakończenia walki. Nie zrobiłem tego z własnej winy, bo zostałem do tego zmuszony. No cóż nic innego mi nie pozostaje jak podziękować Adamowi, że swój własny, ostatni pojedynek stoczył właśnie ze mną. Dziękuję ci Edge i obiecuję ci skopie temu pajacowi co mnie wnerwił skopię mu dupę!!

9.ME WWE Championship:

No DQ, Fisrt Blood, Elimination Match

http://img841.imageshack.us/img841/1086/wwech.jpg

W walce mamy samych heeli, w tym 2 to młode, utalentowane wilki. Na początku Randy znajduje się w tarapatach, został jako pierwszy zaatakowany. Po kilku przyjętych uderzeniach, dostał ataku białej gorączki. Zaczyna atakować Runing

Lariaty, Dropkick w twarz Rhodesa. Przechodzi do ataku na Zigglera. Natural próbuje atakować punchami i kickami, Orton ma to wszystko pod kontrolą przepiękne uniki niczym z Matrixa i tutaj też serwuje Dropkicka. Schodzi z ringu, wnosi do niego krzesło. Dolph zauważył to ucieka z ringu. Na pożarcie Viperowi pozostaje tylko Un-Dashing, próba uderzenia krzsłem lecz uniknięta. Legend Killer wziął taki zamach, że sam go przyjął ponieważ uderzył w liny. Beautyfull Diaster w Randy'iego, a za nim Zig Zag!! Próba przypięcia 1..2!! Orton przerywa pin. Młode wilki wrzucają go do narożnika, seria ciosów: Runing Clothestine, Runing Dropkick, jeszcze raz Beautyfull Diaster i Fame Asser od Naturala. Bezlitosne ataki w sumie, gdyby nie oni w taki sposób atakowali, to sami by tak byli traktowani przez byłego lidera Rhodesa. Double Superplex z narożnika, nie!! Apex Predator sprytnie wychodzi z trudnej sytuacji, jakimś cudem zahaczył nogami o narożnik i nie pozwala siebie z niego zrzucić. Ziggler i Rhodes odpuszczają, nie potrzebnie. Jeden z nich został zepchnięty na liny, nadział się kroczem na nie. A drugi obrywa puncy, zostaje zepchnięty i inkasuje w Diving Knee Drop!! Ojojoj krew się pojawiła, nie dobrze dla Un-Dashing zostaje wyeliminowany!! Żmija rusza w kierunku Naturala. Runing Lariat, Dolph spada z lin, trafia głową o krawędź ringu. I z tym zawodnikiem ciekawie się nie zapowiada. Utracił na chwilę przytomność po 6 countach wstaje. I co widzimy?!? Wbiega do ringu, na jego twarzy widzimy nieziemską wściekłość zaczyna szaleć seria uderzeń punchami w Vipera, są już w narożniku. Natural nadal atakuje, seria knee kicków w uda przeciwnika. Randy upada, został mocno poturbowany, w szczególności jego uda nie może wstać, czołga się do lin. Chwyta się ich i dopiero wtedy wstaje, widzimy jak strasznie bolą go uda. Ziggler zaczyna się śmiać, spokojnie podchodzi do Predatora i... otrzymuje niespodziewanie RKO!! To chyba koniec 1..2!! NIE!!! Natural przerywa pin. Orton resztkami sił próbuje obić przeciwnika, nawet nie ma siły na kolejne punche, które są już tragicznie słabe. Dolph po 6 sekundach wstaje, zaczyna szarże Dropkick, seria Elblow Dropów z

starego signature move. Podnosi rywala, wskakuje na jego plecy Slepper Hold!! Czyżby żmija miała zostać pokonana przez submission?!? Nie, chwyta się lin. Natural go uwalnia. Ciągnie go na środek ringu, zaledwie zakłada nogę na jego klatę i w taki sposób chce uzyskać pin. Randy łapie go za nogę, przewraca, roll-up 1..2!! Ziggler też odpowiada Roll-Upem, przerzucają się do przodu, obejmuje jego nogi i wykonuje mostek 1..2..3!!!!!! Mamy nowego mistrze WWE!!! Ziggler nie może uwierzyć w to czego dokonał, ucieka poza arene z uśmiechem na twarzy.

Wrestlemania dobiegła końca, a my tym samym czekamy na kolejny odcinek RAW.

Newsy:

:arrow: Z federacją Vince'a pożegnali się:

-Mr.Anderson (cóż świetny debiut, ale kompletny brak pomysłu na postać)

-Luke Gallows (w ogóle postać nie wykorzystywana)

-Jackson Andrews (bardzo dobry zawodnik, niestety nie wiem jak bookować jego walki, ponieważ nie wiele obejrzałem jego walk aczkolwiek w ogóle)

-Peter Orlov (czuję, że on jest zbędny)

:arrow: Wraz ze zwolnieniami pojawiła się informacja, że WWE szuka talentów, są zapowiedziane powroty oraz debiut nowych gwiazd. Rozważa się propozycje o podpisaniu kontraktu z:

-Charlie Haas

-Alex Shelley

-Tyson Tomko

-AJ Styles

-Dean Ambrose

https://forum.wrestling.pl/topic/25333-wwe-inna-droga-blaze9/page/7/#findComment-259507

Na otwarcie gali puszczono krótkie promo z ostatniej Wrestlemanii, same najciekawsze akcje.

A tuż po nim na ring wszedł były mistrz WWE Randy Orton:

-Mam sporą pretensje co do dzisiejszego WWE!! Straciłem swój pas i to z byle kim, z Zigglerem!! Drugim pretendentem był mój były podwładny Cody Rhodes i na jego szczęście to nie on zabrał mi moją zabawkę, która pomagała mi w zniszczeniu każdego kolejnego pretendenta do odebrania mi jej!! Tak Dolph, szykuj się na swój koniec... A to będzie już za nie długo, ja już to czuję jak moja stopa perfidnie ci zada kontuzję po Punt Kicku!! Musisz ty też to poczuć, czuję w tobie strach, nie pokój. Ale powiedz mi czy było warto?!?

Na arenie pojawia się CM Punk:

-Randy, Randy hahah oj na prawdę z całego mojego serca bardzo ci współczuje przegrać z jak ty to mówisz... A z byle kim, no ty sam dopiero musisz w to uwierzyć, byle ktoś cię pokonał. Mówisz, że na szczęście Rhodesa, ten nie zdobył pasa??? Jest tu ktoś ze mną, kto jest innego zdania.

Do 2 zawodników dołącza Cody Rhodes:

-Goldberg podał ci już informacje Randy o tym, że dzisiaj czeka cię kolejna przegrana walka?? Dzisiaj zmierzysz się przeciwko trójce potrzebujących wielkiej promocji zawodników. W niej znajdą się Christian, Wade Barrett i ja!! Jeżeli jakimś cudem uda ci się wyjść z tego bez szwanku w hierachii masz zagwarantowany rewanż nawet już za tydzień o pas WWE. Istnieje też inna opcja, bardziej realistyczna. Jeżeli przegrasz zostaniesz odunięty od niego na bardzo, bardzo długi czas. Więc jak będzię???

Orton: Niech będzię. I tak tacy zawodnicy jak wy na mnie żadnego wrarzenie nie zrobicie, żadnego. Hmmmm... wpadłem na świetny pomysł jak was rozwalić, poznasz go dopiero podczas walki.

Rhodes: Uuuuu a to groźna żmija, szkodnik jeden dla federacji. Trzeba cię zlikwidować!! Abyś już nigdy nie mógł stanąć tam, gdzie teraz stoisz. Ciesz się ostatnią chwilą, bo będzię ona ostatnią bez ostrzeżenia!!

1.Single Match:

Brodus Clay vs Tyson Kidd

Końcówka Walki: Jest to już kolejne z serii starcie tej dwójki. Tym razem jest o wiele ciekawsze. Brodus nie dając żadnych szans przeciwnikowi ropoczyna nad nim drugą szarże. Ma przeciwnikach w swoich łapach, przechwyt w vertical fisherman i rzut!! Przechodzi do pinu 1..2.!! Sam przerywa pin, być może uznał, że to było by zbyt

szybkie zwycięstwo. Chce go podnieść, ale prosze Tyson odpowiada szybkimi i skutecznymi punchami. Mastadon otrzymuje na koniec Jumping Spining Kick prosto w splot. Pod skutkiem tego kopnięcia, kucnął. Runing Low Dropkick od Kidda, wbiega on jeszcze na narożnik Diving Elblow Drop!! Próba przypięcia 1..2!! Brodus przerywa pin, jego siła w tym była tak potężna, że uczeń Breta Harta znalazł się poza ringiem. Ale jeszcze szybciej do niego wbiega, aby jeszcze coś na osłabienie rywala dorzucić. Clay już prawie na nogach, headlock. Nie robi to żadnego wrażenia na olbrzymie, chwyta go za nogi, przerzut do tyłu czyli Back Body Drop. Podnosi Tysona T-Bone Suplex 1..2..3!!

2.Single Match:

??? vs Bobby Lashley

Dominator rozgrzewa się w ringu, czeka na swojego przeciwnika zaliczającego dzisiaj swój debiut. Światła gasną, na arenie słychać theme Batisty!! Batista powraca!! Dave szybko wbiegł do ringu przeszedł bezpośrednio do obalania Bobby'ego. Reklamy przerwały nam obecność przy zawodnikach.

Końcówka Walki: Powerzy okładają się pięściami. I to bardzo mocno, nie nawiść do Lashleya się odnowiła. Belly to Belly w wykonaniu czarnoskórego zawodnika, a za nim clothestine na wstającego Animala. Animal jeszcze raz wstaje, Bobby również jeszcze raz rusza z clothestinem. No tym razem za bardzo uwierzył w siebie, nadziewa się w spinebustera. Levathina sygnalizuje zakończenie walki. Podnosi rywala, wpycha jego głowę pod swoje nogi, zaciągnięcie i Batista Bomb!! Ta akcja kończąca zdecydowała o zakończeniu walki.

Promo Batisty:

-Witajcie z powrotem!! A nie, nie co ja to mówię [złapał się ręką za twarz] czas na to, aby zemsta była słodka. Ten żałosny, niczego warty gość zakończy swoją kariere. A pomogą mi w tym moi nowi bracia, dzięki którym mogę powrócić i sprowadzić WWE do tego, aby to oni błagali mnie o podpisanie kontraktu ponieważ jestem bursztynem wśród tych wszystkich beztalenci!! Dołączyłem do drużyny Urban Anarchy, ja wam powiem coś o niej. Ona jak i ja zarówno jesteśmy najlepszym skarbem tej federacji. Jesse Neal, Christopher Daniels nasz lider, ja, Alex Shelley i Tomko to my jesteśmy

tymi najlepszymi!! Do każdego z nas, w tym samym czasie trafią wasze pasy WWE. Bez różnicy czy to będzie pas wagi lekkiej czy ciężkiej wszystkie będą nasze!! To sobie możecie nawet zapisać na kartce: Batista jest naszym mistrzem, nikt nie stanie mu na drodze do zwycięstwa. Pierwszym kogo zlikwiduje będzię nasz heros John Cena!! Dzięki za uwagę.

3.Single Match Challenge Mode:

Kaval vs ???

Kaval czeka na swoje wyzwanie, nie wiadomo kto to może być. Być może, będzię to ktoś z Urban Anarchy???

Cóż za niespodzianka na arenie pojawia się Undertaker, wjeżdża na nią motorem. Tak jest, to jest powrót do American Bad Ass.

Undertaker: Witaj Kaval, pewnie myślisz, że to ja jestem twoim przeciwnikiem. Jesteś w błędzie i możesz być spokojny, bo to nie ja. Ja jestem tylko tą osobą, która z tygodnia na tydzień będzie ci dobierać co raz to trudniejszych rywali. Możesz mnie nazywać jak chcesz, ale to jest twój test na przyszłość oraz z tego wszystkiego nagrodą będzie twoja walizka. Pierwszym twoim rywalem będzie Justin Gabriel.

Kaval: Ale to jest przecież mój przyjaciel.

Undertaker: Mało mnie to obchodzi, kim jest on dla ciebie. Chcesz coś osiągnąć w tym biznesie to słuchaj się mnie. A jeżeli nie podołasz mojemu testowi, jesteś w sprzeczaniu się z nie właściwą osobą, która wiesz co za to ci może zrobić.

Kaval: Wszedłbym w to, ale prosiłbym cię o zmianę przeciwnika, bo nie chce zakończyć z Hooligansami.

Undertaker: Czyli, że się boisz go pokonać tak?? Nic się nie bój, on i tak nic już nie osiągnie, ty za to możesz... przy moim boku wiele. Więc jak będzie??

Kaval: Jeżeli to prawda, to dobrze. Jestem gotów do walki!!

Końcówka Walki: Pomiędzy byłymi przyjacielami dochodzi do dość solidnego brawlu, a konkretniej do pięknych wymian ciosów. Jest to walka niczym na ulicy, w grę wchodzą tylko uderzenia z pięści i kopnięcia. Zablokowany kick Warriora, wybija się drugą nogę Ezugiri Kick!! Rozbiega się, odbija od lin Flying Forearm smash. Pin 1..2!!

Rozwścieczony wstaje. Próbuje podnieść Gabriela, ale ten zachował jeszcze przytomność, wyprowadza kilka uderzeń, uwalnia się Spining Kick prosto w twarz Kavala!! 1..2!! Pin zostaje przerwany. Afrikan Sensation zatem przechodzi w boczny headlock, nie długo trwała ta dźwignia. W prosty sposób Warrior się uwalnia, jednocześnie zadając przy tym uderzenie z rozmachu łokciem. Pojawiła się krew na twarzy Afrykańskiej sensacji, Kaval zadowolony z tego co zrobił wskakuje na narożnik Ghetto Stomp, decydujące o wyniku walki!!!

Undertaker: No przyznaj mały przyjacielu, wcale nie było łatwo prawda??? A więc to był dopiero początek, przygotowuj się na większe zmagania i co raz lepszych przeciwników, a złoto będzie ci dane!!! Chcesz mogę być twoim trenerem, ale jeżeli przegrasz to wylatujesz!!

Kaval: Nic mi więcej nie pozostaje do wyboru niż twoje sugestie do mnie Taker. Nie mam już starego przyjaciela, za to mam nowego i się zgadzam!!

Undertaker: Taka mała uwaga Kaval ty jesteś moim przyjacielem, ale ja twoim nie. Ja jestem co najmniej twoim mistrzem i to masz zapamiętać!!

4.Tag Team Match Championship:

Tarver/ Sheffield vs ????

Jak pamiętamy na Wrestlemanii Michael był bardzo nie zadowolony z tego faktu, że nie dostał żadnej walki na tej gali. Powiedział fanom, że to od nich zależy z kim się dzisiaj zmierzą, więc ciekawe kto to będzie. Są nimi Chris Jericho oraz Wade Barrett na arenie zapadła cisza, prawdopodobnie nikt chyba na nich nie oddawał głosu, a mają szanse na zdobycie pasów TT.

Końcówka Walki: Tarver idzie łeb w łeb z Chrisem bardzo ładne starcie. Jericho wykonuje Irish Whip do swojego narożnika, okłada tam rywala punchami, dokonuje zmiany. Na ring wchodzi Wade, wymierza rozbieg i potężny Big Boot. Jeszcze jedna zmiana. Y2J wchodzi na narożnik łapie jedną ręką za głowę Michaela Diving Bulldog!! Pięknie to wyglądało. Skip zaniepokojony całą sytuacją zaczyna i on dopingować swojego przyjaciela. Ostatnimi już siłami, Iron wymierza na ślepo prawego prostego i trafia!! Ku własnemu zaskoczeniu dostaje przepływu adrenaliny, podnosi Chrisa. Odpycha go w stronę lin, biegnie za nim i SuperMan Punch!! 1..2!! Nie przejmuję się przerwanym pinem, rusza dalej z atakiem. Seria typowo bokserskich uderzeń, łapie lidera Fozzy za ręke, ciągnie do siebie, Tarver Lighting!! 1..2!! Interwencja ze strony Anglika, Elblow Dropem. Wade został szybko zmieciony poza ring przez Skipa, który też zainterweniował z Runing Lariatem. Iron stracił uwagę nad Lionheatem, patrzy przez chwilę na swojego drugiego leżącego przeciwnika, odwracana się iii.... Nie!! Złapał i utrzymuje Chrisa kolana na rękach, Skip szybko dobiega Runing Lariat w rywala!! Pin 1..2..3!!

Jeden z zawodników wygranej drużyny ma coś do dorzucnia:

-A więc to taki macie do nas szacunek?!? Wczoraj nie byłem dla was nie miły, chciałem się wam wykazać, a wy wybraliście dla nas jedną z twarzy WWE i Wade'a!! Mimo waszych głosów i chęci, abyście zobaczyli ich razem jako mistrzów Tag Teamu, pokonaliśmy ich!! Chcecie czy nie, ale to wy zdecydowaliście o naszym odwrocie się przeciwko wam!

Na arenę wszedł Goldberg:

-Stój Tarver zanim powiesz coś jeszcze kompletnie nie potrzebnego!! Przejrzałem wynik ankiety i okazało się, że to nie JB wygrali. Fani wybrali dla was nowy TT, nad którym już wcześniej rozmyślałem i podałem go do ankiety. Są to Million's Mask Ted DiBiase i Sin Cara , nie stety zostali oni zaatakowani i zastąpieni bez niczyjej zgody przez Jericho i Barretta. Wybaczcie to całe zakłopotanie. Na następnym RAW dostaniecie tą walke. Aha zapomniałbym należą się wam wielkie gratulacje za zdominowanie tak wspaniałych rywali!!

ME

5.Handicap Match:

Randy Orton vs Rhodes/ Christian/ Barrett

Jako pierwszy z 3 zawodników Ortonowi musi stawić Christian. Kanadyjczykowi nie po nosi było to, że to on jako pierwszy ma rozpoczynać. Ignoruje całkowicie swoją drużynę i przeciwnika, próbuje uciekać z ringu. Znalazł się pomiędzy linami, Randy z uśmiechem szybko podbiega, ucisk na głowę i DDT. Popisowy taniec żmiji, przygotowany już do wykonania RKO zostaje zaatakowany przez Rhodesa knee dropem w tył głowy. Un-Dashing nie jest zadowolony co jego pomagier przed chwilą odstawił, obejmuje jego rękę i głowę Cross Rhodes!! Irish Whip do narożnika, Barrett dokonuje zmiany. Rhodes jest tak bardzo zdenerwowany, że w dalszym ciągu obija Christiana. Irish Whip w barierki, za nim biegnie i Beautyful Diaster!! Obitego pozostawia, pod wpływem swojej niezwykłej wściekłości dokonuje zmiany z Wade'm.

Między czasie Anglik lekko poobijał Legend Killera, kiedy zwróciliśmy uwagę na akcje poza ringiem. Próba przypięcia 1..2!! Kick out. Un-Dashing podnosi byłego lidera, z uśmiechem na twarzy możemy się domyśleć, co za chwilę nastąpi. Jest już w pozycji do wykonania swojej akcji kończącej, obrót i... z nikąd pada RKO!! Wade stara się jak tylko może, aby odciągnąć uwagę sędziego od odliczania. Wychyla głowę pomiędzy liny, w ten sposób wdał się w kłótnię z sędzią, która zakończyła się akcją DDT od Apex Predatora. Randy się odwraca i inkasuje w HeadButta prosto w twarz z maski. Próba przypięcia 1..2..!! Kick Out!! Zmiana nadeszła ''chwila prawdy''. Wszystko zależy już od Barretta czy uda mu się zdominować nie łatwego przeciwnika?!? Krótka dominacja, ale to tylko krótka. Viper odzyskał przewagę przy akcji Side Slam wykonywanej przez rywala, wychodząc z Face Busterem. Do zwycięstwa pozostał jeszcze tylko jeden krok.

Orton czeka, aż Anglik wstanie, gdy już tak się stało biegnie z Runing RKO!! Pin 1..2..3!! Randy ma zagwarantowany rewanż o pas WWE za nie długi czas, na następnej gali RAW, czyli jest już nam znany ME czerwonego brandu. I tym samym dzisiejsza gala dobiega końca.

Newsy:

:arrow: Na następnym RAW odbędą się drafty oraz jest zapowiedziany ME gali Randy Orton vs Dolph Ziggler © o WWE Championship

:arrow: Elijah Burke przeszedł draft, należy do niebieskiego brandu.

:arrow: Przed Kavalem trudne zadanie, które rzucił mu Undertaker. Dzisiaj pokonał Justina Gabriela, tym samym koniec Tagu Hooligans.

:arrow: Batista powrócił obiecał fanom WWE zemste nad Lashleyem i swoją tanią podróbką, jaką jest Mason Ryan. Przedstawił nam również skład drużyny Urban Anarchy i kto wie czy to się dla niego z tego powodu nie skończy źle.

:arrow: Nieoficjalnie powstała nowa drużyna Tag Team: ''Million's Mask'' w skład której wchodzą Ted DiBiase i Sin Cara

:arrow: Już są nowe titatrony RAW i Smackdown

https://forum.wrestling.pl/topic/25333-wwe-inna-droga-blaze9/page/7/#findComment-260151

Friday Night Smackdown

31.05.2012:

http://www.youtube.com/watch?v=Ft5lMe4PszY

Przy mikrofonie gospodarz Smackdown The Rock:

-Byliście i widzieliście, kto poleciał po kolegów, bo sam nie dawał rady. No więc dobrze, że tak się skończyło SmackDown pozyskało świetnego, pięcio gwiazdkowego zawodnika jakim jestem ja!! I doprowadzę do tego, aby w przyszłym tygodniu jak najwięcej zawodników podczas draftu dołączyło do mnie, razem zmieciemy RAW i pozostanie ono

daleko za nami. Chcecie rozrywki??? To owszem dostaniecie ją, a nawet jeszcze lepszą niż jesteście sobie w stanie ją wyobrazić. Jedną z takich walk będzie Daniel Bryan vs Big Show będzie to zwykła stypulacja, ale za to jak bardzo ciekawa, możecie to sobie wyobrazić?!? Świetny technik czy Potwór gigant?? Tak więc niebieski brand dostarczy wam taką i jeszcze parę innych rozrywek. Powrócę do walki na Wrestlemanii. Dobrze, dobrze ja sam wiem, że przegrałem więc się zamknijcie wszyscy!! Goldberg został pobity, ale co z tego, czy to była moja wina?!? Nie musiał się z każdym zaczynać i co ja zrobie, że to przed moją walką było?? Ja jestem niczego winien. Jedynie słodki chłoptaś oraz gość uzależniony od alkocholu mieli tu najwięcej do pokozania, pokazali jak mnie nie lubią. Więc dobra, zasugeruje im walkę trzech na trzech. The Rock i Triple H i jeszcze dokładnie nie wiem kto kontra HBK, Stone Cold i Goldberg ciekawe co oni na to, jak są tacy cfani w grupie, niech się pokażą na równi!! Aha zapomniałbym przywrócenie Batisty to był mój pomysł, należy on teraz do Smackdown. Ale nie tylko on... Vince zza czasów a było to całkiem nie dawno zwolnił kilku solidnych zawodników, których ja z powrotem zatrudniłem do sibie a są to: Brock Lesnar i Rob Van Dam.

Zobaczymy co dopiero teraz powiecie?? Nawet nie musicie mi dziękować, bo to nie dla was robie, a dla samego siebie, aby stać się najlepszych generalnym menadżerem w całej historii WWE!! Powitajcie moich ulubieńców:

[Rock wymienia a zawodnicy pojedynczo wchodzą] Brock Lesnar, Rob Van Dam, Batista!! Ma któryś z was coś do powiedzenia???

RVD: Tak ja mam, ale nie do Ciebie Rocky a do fanów. Witam was ponownie, powróciłem!! Tak, tak.. powróciłem jak widzicie, ale gdy odchodziłem nikt za mną z was nie staną w obronie, więc nie cieszcie się teraz tak bardzo, przybyłem po to, aby zdobyć wagi ciężkiej. CM Punk musi mi udowodnić, że jest godnym posiadaczem tak ważnego pasa, a jeżeli nie to tytuł pojawi się na moim ramieniu [oddał mikrofon Batiście]

Batista: A wiecie, że teraz ja i RVD tworzymy drużynę?? Nazywamy się Kind Bomb, inaczej mówiąc rozwalimy całą WWE i waszych herosów, którzy będą chcieli nas powstrzymać na waszych oczach w ringu. A już najprędzej mamy zamiar się wziąć za Lashleya i Cene!! Ale nim przejdziemy do tego, odbierzemy pasy Tag Teamowe waszym bezbarwnym lizo****!! Myślę, że Brock nie ma nic do powiedzenia, co do jego powrotu, jego znacie i to ZA bardzo dobrze. Powiem wam tylko tyle ja zostałem wywalony z Urban Anarchy, nie mam im tego za złe powiedziałem o jedno

zdanie za dużo, a on mnie zastąpi!!

1.Single Match:

Jack Swagger vs Drew McIntyre

Końcówka Walki: W ofensywie widzimy Szkota okłada on w narożniku swojego przeciwnika. Jeden krótki clothestine, drugi, dochodzi już nawet do trzeciego. Jack tylko tam stoi i inkasuje w ból. Zmuszony sędzia do przerwania ciągłego ataku, odciąga McIntyre'a od Swaggera. Ten to wykorzystuje, wchodzi pod nogi Drew, po czym

przerzuca go do tyłu Back Body Dropem. Ładny i bolesny lot dla Szkota. Jack idzie za ruchem, podnosi rywala, irish whip do narożnika i zaczyna kompletnie dominować Body Splash, kolejnym ruchem na powalonym przeciwniku jest Vader Bomb. Próba przypięcia 1..2!! Kick Out. American of American jest lekko zszokowany, ale w dalszym ciągu nie odpuszcza ataku. Przechodzi w arm bar, uścisk na ręke był chwilowy Chosen One szybko się wydostał. Niemal, że bez żadnych problemów. Wstał, zadał kilka ciosów i zmienił ciąg akcji. Zaczyna odrabiać wcześniej straconą dominacje. Odpycha rywala na liny. Jack próbował wykonać z tego rozbiegu clothestine'a, ale został uniknięty, ponownie odbija się od lin. Nadziewa się na Big Boota, a po nim otrzymuje Future Schock DDT. Akacja ta zakończyła to wspaniałe starcie.

2.Tag Team Match Championship:

Sheffield/ Tarver vs Million's Mask

Przed samym rozpoczęciem walki wtrącił się do niej The Rock mówiąc o tym, że to Stone Cold sugerował taki skład walki. Zawodnicy znajdują się na Smackdown, nie na RAW to więc wybraniem przeciwników dla mistrzów zajmie się on sam, a jeżeli im to by nie odpowiadało pozbawi ich tytułów, albo co gorsza zwolniłby ich. W sumie mógłby to zrobić, bo mistrzowie należą do jego brandu, a pasy TT są między brandowe. Wybrał nowych przeciwików, którymi są Kind Bomb czyli jak wcześniej dowiedzieliśmy się są to: Batista i Rob Van Dam.

Końcówka Walki: Widzimy jak Animal tylko się bawi przeciwnikami, dokładniej Skipem. Mają podobne warunki fizyczne, ale siła stoi po stronie Batisty, który rzuca RayBackiem jak tylko chce. Do tego stopnia, że pozwolił mu dokonać zmiany z Michaelem. Iron jest bardzo wściekły na Dave'a, przechodzi w atak. Seria technicznie bokserskich uderzeń, trzymając przy tym gardę uderza pięściami w twarz i tułów zwierzaka. To jest coś bardzo świetnego. Tarver nie boi się potężnego i mocno doświadczonego przeciwnika. Nadal uderza, ooo zadał cios prosto w splot. Mocno zabolało to Batiste, trzyma się za klatę z głową skierowaną do dołu, nadal obrywa dość solidne punche. Fascynujące opuszcza ręke, podnosi głowę z dziwnym uśmiechem to on zaczyna trzymać gardę i wyprowadzać uderzenia pięściami. Potężny clothestine z miejsca, zarzuca Irona na siebie i biegnie z nim w narożnik, z takiej pozycji rzuca nim wykonując spinebustera. Dokonuje zmiany z One Of A Kindem Five Frog Splash Pin 1..2..3!! Mamy nowych mistrzów Tag Teamu!!

Promo CM Punka:

Rob mam dla ciebie złą wiadomość, to jest raczej pewne, że dam ci radę. Na swoją kolej musisz bardzo, ale to bardzo długo zaczekać. Nie to nie ja muszę ci udowadniać, że jestem godnym posiadaczem, a ty mi musisz udowodnić, że jesteś dobrym dla mnie przeciwnikiem. To tyle co mam ci do powiedzenia. [Teraz do Ortona] Randy, Randy, Randy bardzo ładnie ci poszło w starciu na ostatnim RAW, muszę cię pochwalić. Pokazałeś się z dobrej strony i udowodniłeś, że nadajesz się na mistrza tejże federacji. Muszę ci coś jeszcze wytyknąć, dla czego zaatakowałeś Wade'a, gdy ten chciał

interweniować??? W ten sposób uprościłeś sobie zadanie, ja bym go dopiero skopał, gdyby znalazł się w ringu. Ja bym to znacznie lepiej od ciebie zakończył i byłbym lepszym posiadaczem nawet dwóch najgłówniejszych pasów. To jest moje marzenie, aby ci odebrać ten pas z twojego ramienia na swoje własne ramiono. Rock widzisz przywróciłeś tych zapomnianych prawie, że emerytów. Podczas wymieniania ich nazwisk zapomniałeś o mnie, a o mnie się nigdy nie zapomina!! Jestem najlepszy na świecie w tym co robie i nalegam na to, abym dzisiaj stoczył walkę w stypulacji steel cage przeciwko Christopherowi Danielsowi!! Zdominuje go, a później zajmę się moją przeszłą, a jego teraźniejszą gromadą zawodników. Nie będę się wywyższał, bo sam z pewnością nie dam im rady, pomoże mi w tym człowiek, który na Wrestlemanii skopał ci **** Goldberg!!

3.Single Match with manager NO DQ:

Alex Riley vs Shelley/ Neal

Końcówka Walki: Na podgrzanie atmosfery gospodarz niebieskiego brandu dodał stypulacje bez dyskwalifikacji. A-Ry ma przed sobą ciężkie zadanie, musi stawić czoła, nie jednemu a dwóm zawodnikom jednocześnie. Są to członkowie grupy Urban Anarchy. Jak na razie Riley daje sobię radę z jednym przeciwnikiem. Uderzenie pięścią, jedno, drugie. Kick w brzuch, irish whip na liny, od których Shelley się odbija, wbija się na spinebustera. Alex R. rusza za ciosem, podnosi przeciwnika, zaciąga jego głowę pod swoje ramię, Lighting DDT!! Próba przypięcia 1..2.!! Prawie, prawie mu się to udało. A jako, że to jest akcja rozpoznawalna rusza do akcji kończącej. Zarzuca rywala na swoje barki i... Interweniuje Jesse spearem. Spear wykonany na zawodniku, który miał na swoich barkach zawodnika, bardzo ciekawie to wyglądało. Shelley spadł. Przechwytuje A-Ry'a do swojej akcji kończącej, Standing Dragon Slepper!! Riley jeszcze się zmaga z dźwignią, jakoś próbuje ją przerwać, ale ostatecznie kończy się to odklepaniem.

Backstage:

Evan Bourne stara się dojść do porozumienia z Justinem Gabrielem:

Bourne: Cześć Justin.

Gabriel: Witam

Bourne: Potrzebuje twojej pomocy i wiem, że ty mojej też. Jesteśmy dobrymi zawodnikami, potrafimy zrobić dobre show, ale w pojedynkę nie mamy żadnych szans, aby jakkolwiek zistnieć w tym biznesie. Przez to wpadłem na być może dobry pomysł, stwórzmy Tag Team. Kto wie może kiedyś, będziemy mogli stanąć razem na przeciw obecnych mistrzów Tag Teamu, innego rozwiązania nie widzę.

Gabriel: Pamiętasz to co wydarzyło się na RAW??? Z pewnością oglądałeś je??

Bourne: Nie stety nie oglądałem, ale słyszałem o tym co się wydarzyło.

Gabriel: No więc widzisz, ja Kavalowi proponowałem dosłownie to samo, co ty mi. Obiecałem mu, że razem zajdziemy daleko. On tylko zdobył jakimś szczęściem przy pomocy Miza i jak mi się za to odwdzięczył?? No jak, pokonał mnie, bo Undertaker zrobił mu wodę z mózgu i opowiedział mu takie rzeczy, o których nie mam zamairu mówić, a nawet przypominać sobie o tym.

Bourne: To jest bardzo dziwne Kaval przestrzegał kodeksu wojownika, nie zachowywał się jak fałszywy, chytry gość, a był wzorem do naśladowania. Wiesz?? Ja nadal wierzę w to, że Kaval przestraszył się DeadMana, ale nie wiem w jaki sposób. Chociaż Taker może dużo w tym biznesie i zagroził mu zwolnieniem, ja też bym tak zrobił i nie mów, że ty byś tak nie zrobił. Ale nie szukam z tobą kłótni, a sojuszu. Więc jak będzie???

Gabriel: Już wszystko mi jedno Evan, niech będzie możemy stworzyć coś solidnego ringu, mamy podobne style walki to niech tak będzie. Zemścimy się na Phenomenie za to co uczynił!!

Bourne: Nie przesadzaj Justin!! Wiem, że cie poniosło, ale takie okrzyki zachowaj dla sibie.

4.Single Match Steel Cage:

Daniel Bryan vs Big Show

Końcówka Walki: Starcie ''Davida i Goliata''. Big Show zdąrzył uzyskać dominację bez żadnych problemów. Seria potężnych uderzeń w brzuch, tak potężnych, że Bryan podskakuje do góry. Back Chop w tył szyi, American Dragon upada. Walk Stomp ooo, Knee Smash, Hip Drop. Dziwne jest fakt, że Amercian Dragon wydaje jeszcze jakieś oznaki życia po takim bólu. Atleta wyrywa przeciwnika w powietrze i z Millitary Press wrzuca nim w siatkę. Jeszcze raz powtarza ten sam atak. Paul bawi się rywalem jak zabawką: jak nie zmodifikowana dźwignia na rękę to postoi na klacie

przeciwnika, a jak nie to to seryjką uderzeń z ignoranckim uśmiechem. Irish Whip do narożnika, nieprawdopodbna siła!! Jedną ręką ustawia Daniela na narożniku, czyżby to miałby być koniec przez wykonanie z takiej pozycji Chokeslam?? Nie!! W reszcie American Dragon zaczyna odpowiadać, kilka uderzeń pięściami i kopnięciami. Odciąga rękę przeciwnika od swojej szyi, wykonuje na dokładkę tak jakby High Kicka tylko, że z narożnika, wskakuje na Wrighta i zaciąga swoją kończącą akcję Gilotyne!! Przepięknie to wygląda. Athlete'a przerywa uściśk, wyrzucając Daniela w powietrze Flapjackiem. Krótka chwila zaczerpnięcia tlenu, po chwili podnosi Bryana, obkręca go tyłem do siebie i BackBreaker Cobra Clutch!! Ohohoł spośród wszystkich akcji jakie zadał Big Show ta zdecydowanie jest najbardziej bolesna. Przechodzi do pinu, gdzie uzyskuje 3 county.

Na ringu The Rock powiedział kilka ciekawych słów. Po pierwsze nie zgodził się na pomysł Main Eventu, jaki zasugerował CM Punk. Mówiąc, że to jeszcze nie ten czas i nie ten moment na pięciogwiazdkowy pojedynek, bo ta walka zasługuje na miejsce w jednym z największych gal PPV, a nie na zwykłej tygodniówce. Po drugie dorzucił Punkowi, aby nie zawracał nikomu i samemu sobie głowy z tym co powiedział Rob Van Dam była to jedynie sugestia na podgrzanie jego powrotu [chociaż mógł kłamać]. Po trzecie przeprosił Brooksa, za pominięcie go i obiecanie mu walki na Extreme Rules

Tag Teamowej z nim samym przeciwko Kind Bomb.

CM Punk wyczuł, że Rocky coś kręci pojawia się na ringu:

Punk: Dwayne wyczuwam, że ty coś tu starasz się namieszać. Nie wierzę ci prawie w każde jedno słowo. Mówiąc o pięciogwiazdkowym pojedynku przyznaje ci racje. Ale przy reszcie albo coś za dużo dodałeś i wyszła prawda na jaw, albo po prostu ocyganiłeś.

Rock: Philip drogi przyjacielu, wiesz, że ja obdarowuje cię wielką sympatią. Tym co powiedziałeś ostatnio otworzyłeś mi oczy, masz racje jesteś najlepszy na świecie. Przepraszam cię raz jeszcze za to, że cię nie wymieniłem z bandą beztalenci. Razem pokonamy na Extreme Rules Batiste i Roba obiecuje ci to.

Światła zgasły i rozbrzmiewa się theme:

http://www.youtube.com/watch?v=2TwLOOFvzS4

Rock: A ty tu czego?!? Po co mi ty tutaj jesteś potrzebny!!

Austin: Shut Up your fucken moutch!! Nie zapominaj, że to ja jestem nowym prezydentem WWE!! Przyszedłem tutaj po to, aby ostrzec cię Punk przed kłamstwami jakie padają z ust tego za bardzo pewnego siebie gbóra. Przyszedłem

tutaj też po to, aby powiedzieć ci kamyczku, że zgadzam się na taką walkę jak powiedziałeś już dzisiaj. Ty, twój chłoptaś Triple H i nie wiem kogo sobie jeszcze możesz dobrać vs Ja, HBK i Goldberg!! Nie mam nic przeciwko tej walce, ale niech ona się odbędzie na Suvior Series co ty na to??

Rock: Masz to jak w banku i nie nazywaj mnie kamyczkiem, bo sobie takich wyzwisk z piaskownicy nie życzę!!

Autin: Dokładam do tego twoje stanowisko gospodarza, jeżeli przegrasz znajde nowego lepszego gościa, który będzie idealny w tej roli.

Rock: Dobra, dobra zgodzam się na wszystkie twoje warunki i idź już sobie!! A ty Punk zgadzasz się na naszą współpracę...

[Punk pokiwał głowę z gestem środkowego palca i opuścił arene]

Tym samym SD dobiegło końca

Newsy:

:arrow: The Rock przywrócił do WWE trzech niedawno zwolnionych zawodników: Brock Lesnar, Rob Van Dam i Batiste

:arrow: Batista i Rob Van Dam stanowią Tag Team o nazwie Kind Bomb, są nowymi mistrzami. Powstał też drugi TT Evana Bourne'a i Justina Gabriela nazwy jeszcze specyficznej nie mają

:arrow: Na Suvior Series odbędzie się walka teamów: SCSA, HBK, Goldberg vs HHH, The Rock i ???

https://forum.wrestling.pl/topic/25333-wwe-inna-droga-blaze9/page/7/#findComment-260248

• 3 tygodnie później...

Odcinek 39

Monday Night RAW

3.06.2012:

Już na samym początku show mogliśmy obejrzeć piękne, ale i krótkie tributy uczestników dzisiejszego Main Eventu, którymi są Randy Orton oraz WWE Champion Dolph Ziggler. Który z nich zwycięży, a który poniesie porażkę o tym dowiecie się za niedługi czas. Najwyższy czas by zacząć RAW:

A więc rozpoczynamy od Proma w wykonaniu pretenda do najważniejszego pasa w federacji czyli do WWE Championship:

Nazywam się Randy Orton i od dzisiaj zostanę ponownym mistrzem WWE. Na Wrestlemanii zaliczyłem porażkę, ale myślę o tym, że to z winy wcześniejszej walki jaką było starcie CM Punka i Edge'a. Zwycięzca Royal Rumble nie dał rady mistrzowi wagi ciężkiej, to więc miałem takie przeczucie, że i mi również się uda przechować pas. Nie byłem skupiony, zakpiłem z rywali no i ostatecznie zaliczyłem za to wszystko porażkę. Już od jutra będziecie mogli mnie widywać jako największego mistrza, nie tylko tu... ale i z całej historii WWE to ja jestem i będe najlepszy!!! Mój dzisiejszy przeciwnik znajdzie się w nieciekawej sytuacji, a do tego jest to Ladder Matc... już sobię wyobrażam jak moja noga uderza w jego twarz nabawiając go poważnej kontuzji. Będzie to jeszcze bardziej niebezpieczne, mam szerokie plany co do tego. Wepchnę waszego obecnego mistrza w drabinę, tak aby zawisł na niej, twarzą do dołu, na drugim szczeblu, a wtedy oberwie dwa moje finishery pod rząd!!!

__________________________________________________________________________________________________________________

1.Single Match:

Ricardo Rodriguez vs Jack Swagger

Końcówka Walki: Jak wiemy Meksykanin jest obecnym mistrzem wagi lekkiej, jak chyba nie najlepszym w historii. Przed nim nie proste zadanie, musi stawić czoła Amerykańskiemu zawodnikowi Jackowi Swaggerowi. Przenieśmy się zatem do samej walki. Solidny brawl, wymiany ciosów, po prostu wyrównana walka. Uniknięty clothestine od Amerykana, Rodriguez skutecznie to wykorzystuje uniknął ataku, po czym wykonuje niski knee dropkcik. Rywal znajduje się na kolanach, rozbieg i Runing Low Dropkick w twarz Americana of All American. Przechodzi w pin 1..2!! Kick out!! Ricardo rusza za ciosem, chce podnieść Jacka, ostatecznie to on otrzymuje puncha, a po nim krótką serię uderzeń łokciami w bok głowy. Irish whip do narożnika, Meksykan złapał się lin i wybił w powietrze, układając się na barku przeciwnika, który biegł za nim i go przechwycił. Z takiej pozycji wbija go w narożnik + Runing Oklahoma Slam!! Przypięcie 1..2!! Jack niczego nie robiąc sobie z tego, kontynuuje walkę, podnosienie do Gutwrench Powerbomb i tak też się dzieje!! Pada akcja kończąca, która zadecydowała o wyniku pięknej walki. Pozostaje nam tylko dowiedzenie się tego, kto przejdzie na niebieski brand: Jest to Mason Ryan, który zawitał na arenie.

Na arene wbiega Batista!!! Atakuje swojego klona, umieszcza jego głowę pod swoje nogi, zaciągnięcie... Batista Bomb!!

Do Batisty dołącza Menadżer SmackDown The Rock:

Witaj Mason i za razem żegnaj!! Zwalniam cię!! Mi jesteś do niczego nie potrzebny, a ja zyskując i zwalniając ciebie przechodzącego do mnie od Goldberga udowadniam swoją wyższość nad nim i nad jego słabymi zawodnikami!!

2.Tag Team:

Justin Gabriel/ Tyson Kidd vs Rollins/ Steamboat

Końcówka Walki: W akcji w ringu widzimy Tysona Kidda i Setha Rollinsa. Walka jest bardzo emocjonująca, wszyscy pod pewnym względem są do siebie podobni, każdy z nich potrafi stworzyć ciekawe show w ringu. Kidd obija w narożniku swojego przeciwnika, typowa seria 10 uderzeń punchami. Przy 8 uderzeniu Tyson został zrzucony poprzez PowerBomb, Seth przerolował się jeszcze do przodu, wykonując mostek i przechodząc w pin 1..2..!! Jesteśmy pod wrażeniem były uczeń Breta Harta przerwał pin i to po tak mocnej i potężnej akcji jaką przed chwilą oberwał. Rollins postanawia ruszyć za ciosem, podnosi rywala i niespodziewanie otrzymuje Jumping Spinning Kick prosto w twarz!! Po mału rozpływa się krew na jego twarzy, to jedynie może świadczyć o tym, że czeka go wyleczenie kontuzji, bo najpewniej oberwał w nos. W narożniku RAW została dokonana zmiana, Gabriel pozwolił swojemu przeciwnikowi na to, aby i on mógł dokonać zmiany i na dojście do siebie. Przechodzą w klincz Side Headlock od Afrykańskiej Sensacji. Nie sprawia to żadnego problemu młodemu smokowi, który po krótkim czasie się z niej nie zupełnie wydostał. Justin nadal ma w swoich rękach głowę przeciwnika, zaczyna obrywać pięściami w brzuch. Traci dominację puszczając głowę Richiego. Nadchodzi czas na brawl w wykonaniu tej dwójki. Pada signature move ze strony Afrykana STO, zaczyna tauntować do akcji kończącej, wchodzi na narożnik 450 Splash!!! Przypięcie 1..2..3!! Team RAW wygrywa zdobywając do swojego brandu Johna Morrisona, jak pamiętamy ten zawodnik miał mieć rewanż na Extreme Rulez o pas IC i chyba nici z tej walki.

Promo Christiana:

W tamtym roku byłem na szczycie posiadałem pas wagi ciężkiej z niewyjaśnionej przyczyny na życzenie wujka Vince'a zostałem sprowadzony do żenującej pozycji w hierarchii. Za co to było w ogóle, czy jest ktoś mi to w stanie wytłumaczyć ?!? Czy zrobiłem coś źle, a być może za to, że to był tylko określony czas wysokiej pozycji dla mnie, albo przez moje występy w TNA?!? A dzisiaj pasy są w posiadaniu kogo?!? Jakichś gości, którzy nic nie potrafią. Przychylam się do pasa US. Co z tym pasem?!? I kimże jest jego posiadacz?!? Przecież to jest normalny stop tego pasa i jego znaczenie robi się gó*** warte, przez to na dzisiejszej gali domagam się walki o ten pas, ja go wypromuję do tego stopnia, że będzie jeszcze bardziej znaczący niż kiedykolwiek był!! Rozumiesz to Goldberg?!? Zrób coś z tym i daj mi tą walkę!!

Na arenę wchodzi Goldberg:

Wiesz co Christian?? Przyznaję ci rację, jesteś solidnym zawodnikiem i zasługujesz na to czego się domagasz. Masz to załatwione, ale pod jednym warunkiem..

Christian: Jakim??

Goldberg: Warunek jest tylko jeden, a jest nim pewna stypulacja, w której możesz się solidnie wykazać jest nią Table Match!!

Christian: Jestem bardzo zadowolony z twojej decyzji Bill i to, że jestem solidnym zawodnikiem to ja o tym doskonale wiem.

Goldberg: Tak to był jedyny warunek co do zaproponowania ci, ale nie zapomnij o tym, że moge jeszcze dodać trzeciego zawodnika, a go dodam i jest nim nowy nabytek RAW John Morrison!!

[Widać zmieszanie na twarzy Christiana, mimo to dorzuca pare słów jeszcze od siebie]:

A dodawaj sobie kogo tylko chcesz Goldberg, nie zrobi to na mnie żadnego wrażenia ani rywalizacji o to czego chcę, bo i tak pas US zawiśnie na moim ramieniu. Nie ważne jak postarasz się na to, aby skrzyżować mi drogę do mojego celu, i tak go osiągnę!!

Najwyższy czas na kolejną walkę:

3.Kurt Angle vs Sheamus:

Końcówka Walki: Starcie dwóch mocnych zawodników z górnej półki. Celtic Warrior vs Wrestling Machine. Znajdują się w klinczu, który jest bardzo dobry. Wrestlerzy siłują w nim, przepychają, próbują zdominować rywala podcinając nogi itd. Złoty medalista olimpiady to jemu pierwszemu udaję się zdobyć przewagę nad przeciwnikiem w końcówce walki. Podciął rywala za nogę, bezpośrednio zakładając dźwignię LegLock. Obróca się, próba założenia Ankle Lock, ale na szczęście Warriora udaje mu się przerolować wyrzucając Kurta poza ring. Tym samym cała akcja równie z zawodnikiem się tam przniosła. Piękny brawl wymiany punchów padających w tym samym czasie, z obu stron. Sheamus urzywa Irish Whipa, którym wbił Angle'a w stół komentatorski. Kurt zwija się głowę ma ułożoną bokiem do stołu i obrywa w taki sposób Brogue Kick!! Cios śmiertelny, fantastyczne wykonanie. Sheamus jest już spokojny, na luzie podnosi rywala, wrzuca go do ringu i uzyskuje pinfall. Odliczanie na tablicy draftu rozpoczęte!! Tablica się zatrzymuje na She..., nie. Przeskoczyła o jeszcze jedno miejsce, na którym jest Wade Barrett!!! I to on przechodzi do niebieskiego brandu. W związku z tym Celtic Warrior powiedział kilka słów do mikrofonu skierowanych do Anglika o stworzeniu z nich TT, lecz ten odmówił i powiedział, że trzyma się Chrisa Jericho.

Backstage- Rozmowa Undertakera z Kavalem:

Undertaker: Witaj przyjacielu.

Kaval: Tak Mistrzu!!

Undertaker: Dzisiaj przed tobą kolejne zadanie o podwójnej stawce. Stawisz czoła zawodnikowi o takich samych umiejętnościach co tydzień temu Gabrielowi. Pierwszą stawkę znasz, nie muszę ci o niej przypominać. Drugą jest draft, jeżeli wygrasz zyskamy jakiegoś zawodnika z niebieskiego brandu. Ale pamiętaj o tym, że musisz wygrać w innym przypadku odbiorę ci walizkę i oddam komuś innemu. Komuś kto na to najbardziej zasługuje, a nie ma szansy, aby wybić się z Mid Cardu.

Kaval: Mam jedno pytanie. Kim jest ta osoba??

Undertaker: To jest ta osoba, z którą będziesz walczył za tydzień. Wszystko zależy od ciebie czy będziesz wiedział o ile dzisiaj nie polegniesz.

Kaval: W porządku mój Mistrzu jak zawsze jestem gotów do walki i do uwiarygodnienie samego siebie na miano głównego mistrza federacji.

Undertaker: Doskonale przyjacielu, czekam na to co dzisiaj mi pokarzesz!!

4.Triple Treat Table Match for US Championship:

Shad © vs Christian vs Morrison

Końcówka Walki: Walka doszła do skutku na życzenie Kapitana Charyzmy. Widzimy w ringu nie tylko stoły, ale dużo więcej przedmiotów. W tym: 2 drabiny jedna rozłożona na środku ringu, druga ułożona w narożniku, znajdują się również schody i kij. Shad od samego początku obrywał ponieważ jest największym zawodnikiem spośród całej trójki i jest obecnym posiadaczem pasa. Akcja rozgrywa się pomiędzy JoMo a CC. Christian spróbował zadać atak kopnięciem, John sprytnie przechwycił jego nogę i odrazu urzył kontry tzw.Capoeria Kick. Drugi raz w historii WWE wykonana została tak piękne kontra i to przez tego samego zawodnika. Rusza za ciosem, oczywiście CC został powalony. Standing Front Moonualt ''Moonsualt z miejsca do przodu'', Dancing Leg Drop no z takimi umiętnościami ringowymi Morrison idealnie pasowałby na posiadacz tego pasa, gorzej u niego jest z Mic Skillami, ale zobaczmy co teraz nam prezentuje. Tuż przed chwilą właśnie wykonał super kicka, nie stety możemy to zobaczyć tylko na powtórce. Teraz przygotowuje się w narożnika do mocno efektywnej i efektownej akcji kończącej czyli Starship Pain. Ładne wykonanie, ale w ostatniej chwili to nie Christian się odsunął, a niczego nieświadomy Shad wchodził na ring i niefortunnie oberwał w tył głowy podczas wchodzenia pod linami na ring. Shaman of Sexy jest zdziwiony i zarazem zszokowany tym co uczynił. Wstał złapał się za głowe niepotrzebnie, zszedł z ringu i spytał się czy wszystko u niego w porządku. CC jest nadal w ringu rozbiega się, odbija od lin i side dropkick trafia w dwóch rywali za jednym razem. Wychodzi z ringu czeka, aż tylko Morrison wstanie Spear!!! Gaspard nie jest w stanie samemu wstać, CC podnosi go wrzuca do ringu, podnosi go wrzuca na ustawiony stół obok lin jeszcze raz KillSwitch na stole!! Mamy nowego mistrza US!!

5.Single Match Challenge Mode:

Kaval vs Alex Riley

Końcówka Walki: Kolejne zadanie przed World Warriorem dzisiaj musi pokonać Rileya, aby zachować swoją walizkę. Nie wiadomo przez kogo i dla czego Riley został zaatakowany na backstage'u, ale możemy podejrzewać, że to był jego były Tag Teamowy partner Chris Jericho bądź Wade Barrett. Ale w 100 % pewni tego nie możemy być, bo tego nie widzieliśmy. Z tego też powodu Kavalowi wygrana szybko przyszła. Na początku A-Ry starał się stawiać opór i się tak szybko nie poddawać. Wszystkie jego staranie zostały bardzo szybko zdewastowane, po niewiarygodnym Back Body Dropie, nadszedł czas na pokazanie kilku nowych movesetów ze strony Warriora nad bezbronnym Alexie. Szybkie, proste i jakże skuteczne i brutalne akcje pokazał nam Kaval to: Scissors Dragon Cluth, 3 Punche w gardło, dawno nie widziana akcja została ujawniona Ki Krusher!!! Ale nie po niej walka dobiegła końca, a po Ghetto Stomp!!

Undertaker: Gratuluję wygranej, a już za tydzień jak ci obiecywałem czeka się wyzwanie przeciwko zawodnikowi, który bardziej zasługuje na walizkę i ma spore plany co do niej a tym zawodnikiem jest Drew McIntyre!! Pamiętaj o co walczysz przyjacielu!!

6.ME Ladder matach rematch for WWE Championship:

Dolph Ziggler © vs Randy Orton

Końcówka Walki: Pozwolę sobię przeskoczyć do samej końcówki, ponieważ rozpisywanie od początku samej walki jest moim zdaniem zbędne. Obaj wrestlerzy znajdują się na samym szczycie drabiny, a na nim zacięta walka pomiędzy nimi, wymiany punchów, próby zrzutów z drabiny. Ziggler bardzo mocno machnął się cepem, ale chybił Orton to wykorzystuje do RKO!! Pada akcja kończąca z drabiny!!... Sędzia odlicza 7..8.. po woli zawodnicy zaczynają się zbierać do siebie i bezpośrednio wbiegają w siebie Body Crossami. Trzeba przyznać, że Natural jako mistrz WWE spisuje się bardzo dobrze, Randy był zbyt pewny siebie. Myślał, że Ziggler do jego poziomu jeszcze nie dorósł.Łoł co my widzimy?!? Viper zapięty w dźwignie sleeper hold, czy to jest już koniec??? NIE!! Orton wbiega plecami w narożnik, zadając jednocześnie ból przeciwnikowi. Dolph uwalnia głowę rywala, otrzymuje backbreakera!! Szykuje się do akcji kończącej, nagle zgasy światła. Słyszymy theme:

Randy nie zwraca na to uwagi, czeka aż Dolph wstanie. Niczego nie spodziewający się Legend Killer w trakcie wykonywania drugiego w walce RKO zostaje odepchnięty przez młodego wilka w stronę CM Punka. Punk złapał go na swoje barki i to Orton otrzymuje akcję kończącą GTS!! Dolph natomiast spokojnie wszedł po drabinie, sięga po to co do niego należało i to ściąga. Bez żadnej interwencji Punka, bo wychodzi na to, że mu The Best In The World pomógł. Natural zadowolony z siebie nawet chce podać rękę w ramach wdzięczności za pomoc. Punk odtrąca go i mówi, żeby się nie podlizywał High Kick!!

Po zakończeniu walki Straigh Edge wygłasza krótkie promo:

Drodzy widzowie WWE czy wy to widzieliście?!? Widzieliście jak o to ten człowiek przegrał walkę?!? Był zbyt pewny siebie i przegrał z jak on to mówi byle kim!! Gratulację Dolph miana steel champion, a ty Orton czekaj aż dostaniesz od demnie wyzwanie na jedną z gal PPV.

RAW dobiegło końca.

Newsy:

:arrow: Na dzisiejszej gali odbył się draft oraz padło jedno zwolnienie. RAW pozyskało: Johna Morrisona i Huskiego Harrisa a straciło: Masona Ryana, Wade'a Barretta.

:arrow: Zmienił się posiadacz pasa US

:arrow: Na najbliżej gali Smackdown odbędzie się 6 man Battle Royal między zawodnikami RAW i SD. Zwycięzca będzie pretendentem jako 3 zawodnik w starciu o unifikacje midcardowych pasów na Extreme Rules McIntyre vs Barrett vs Tarver vs Morrison vs Gabriel vs Truth

:arrow: Pomijając zwolnienie Masona Ryana z federacją pożegnał się również członek Urban Anarchy, a federacja pokładała w nim wielką przyszłość, miał nawet zostać kolejnym rywalem Undertakera na Wrestlemanii. Zawodnik został zwolniony za napad z rabunkiem a jest nim Tyson Tomko

http://www.wrestlenewz.com/wrestling/wp-content/uploads/2011/10/tomkomugshot.jpg

Przez to głupie posunięcie tego zawodnika, nie jest pewna przyszłość stajni Urban Anarchy paru członków może liczyć na zwolnienie, jak nie wszyscy.

:arrow: Wraz z pomysłem unifikacji pasów IC-US pojawił się pomysł, który każdemu członkowi Creative Teamu się spodobał, unifikacja brandów i dwóch najważniejszych pasów za nie długi czas powinno dojść do zrealizowania tej opcji.

https://forum.wrestling.pl/topic/25333-wwe-inna-droga-blaze9/page/7/#findComment-262766

Odcinek 40

Friday Night Smackdown:

7.06.2012:

Przed oficjalnym otwarciem gali puszczone zostało krótkie nagranie z kamery, która nagrała całą sytuację z Tysonem Tomko. Federacja nie ma na celu uniżenia zawodnikowi, jest człowiekiem robi to co uwarza za słuszne, a chciała pokazać to jak się kończy po tak bezmyślnym czynie. Puszczono również krótkie promo o walce z sześcioma zawodnikami Battle Royal.

Gala rozpoczyna się od walki:

1.Single Match

Richie Steamboat vs Daniel Bryan:

Końcówka Walki: W zestawie walki mamy dwóch mocnych i świetnych zawodników dyspunujących piękną techniką. Na kres wszystkich przemyśleń każdego fana, ta walka nie była squashem. Wręcz przeciwnie jest bardzo wyrównana. Akcja rozgrywa się poza ringiem, pomiędzy zawodnikami widzimy wymiany ciosów cios za ciosem, rzutów oraz dźwigni prościej mówiąc dają z siebie wszystko i dostarczają widzom tego czego tylko sobie zapragną. Scoop Slam ze strony Amerykańskiego Smoka z takiej też pozycji przechodzi w armbar. Wprost Bryan wisi w powietrzu, trzymając się jedynie ręki drugiego smoka zadając mu przy tym ból. Dźwignia jest niewyobrażenie bolesna. Widząc z tego co się dzieje można powiedzieć, że Daniel chce zwyciężyć za pomocą brutalnej techniki. Po jakimś czasie zadawania bólu na rękę, postanawia ją puścić. Podnosi rywala i ciągnie za sobą do ringu, gdzie zadał mu jeszcze większy ból narożniku, przekładając tą samą ręke pomiędzy nim, trzymając się lin zakłada ponownie armbar sędzia odlicza 3..4.. Daniel nie puszcza.. 5!! Zwycięzcą przez zdyskwalifikacje zostaje Richie ''The Dragon'' Steamboat. Wynik oczywiście nie zadowala american dragona, schodzi za tem po krzesło, ma zamiar go urzyć!! Miał się nim machnąć w głowę zwycięzcy, ale w ostatniej chwili zrezygnował z uderzenia. Jeszcze raz przeplatał tą samą rękę tylko tym razem przez krzesło do arm bara. Po chwili stwierdza, że to wystarcza, schodzi z areny z ignoranckim uśmiechem.

Backstage:

Todd Grisham przeprowadza wywiad z Big Showem:

Grisham: Witaj Big Show, jezu ale z ciebie jest wielki chłop.

Show: A no jestem wielki jestem. Czemu śmiesz mi przeszkadzać w czasie, w którym odpoczywam??? Nie mogłeś przyjść później??

Grisham: Wybacz, ale chciałbym przeprowadzić z tobą wywiad. Pozwolisz mi na to??

Show: Tak, zatem zamieniam się w słuch Todd co chciałbyś się dowiedzieć??

Grisham: Dzisiaj stoczysz walkę Tag Teamową, będziesz razem z Sheamusem w drużynie przeciwko Kind Bomb. Z pewnością wiem, że ich się nie obawiasz, ale może masz jakieś plany co do niej??

Show: Daj spokój z tak żałosnymi pytaniami, jedynym moim planem jest wygranie tej walki, o ile rudy niczego nie zaprzepaści to powinniśmy wygrać bez żadnej trudności. Bo kto to jest?? Taki Batista czy tam RVD, powrócili i co otrzymali pasy TT w walce z takimi małymi gostkami co to dopiero się uczą na tym biznesie. Ja ich pokonam chociażby sam, bez żadnego tam nijakiego Sheamusa. Powiem ci coś Todd jeszcze przed zakończeniem naszej rozmowy jestem niezmiernie szczęśliwy, że takie beztalencie jak Tomko został zwolniony, za dużo olbrzymów w federacji to nie dobrze dla nich. Zacznę ich powoli niszczyć, bo już mnie ta nieustanna monotonia męczy powoli. Gdzie nie popatrzę tam równie duży gość jak ja, postanawiam to zmienić. A więcej ci nic nie powiem żegnam.

2.Battle Royal

McIntyre vs Barrett vs Tarver vs Morrison vs Gabriel vs Truth

Końcówka Walki: Przed chwilą z walki został wyeliminowany R-Truth. W ringu pozostaje już tylko 5 zawodników, kto będzie następny??? Wszyscy rzucili się do obijania najmocniejszego punktu składu walki czyli Wade'a Barretta każdy chciałby znaleźć się pomiędzy pozostałą dwójką na Extreme Rules. Zaczynają tłuc Anglika, ciosy padają z każdej strony. Jackal no nie jest jakimś kto wie, jakimś herosem, polega w ringu. Gabriel chce postawić kropkę nad i, przypomniała mu się cała łącząca ich historia z 2010 roku a konkretniej ze stajnią Nexus wykonuje na swoim byłym liderze 450 splash, po tej akcji Anglik zostaje wyrzucony poza ring. Drew wdaje się w bójkę z Morrisonem, a Michael z Justinem. Wprost idealnie się dopasowali do siebie u pierwszej dwójki widzimy klincz zmagają się w nim o zdobycie dominacji. Natomiast u dwóch pozostałych solidne wymiany ciosów i rzutów. Łoł co za niespodzianka 3 zawodnikiem żegnającym się z ringiem okazuje się The Iron Michael Tarver. Z niebieskiego brandu pozostaje tylko Drew McIntyre zawodnik, który ma bardzo dobrą opinię u Undertakera, z przeciwnego brandu wyleciał zaledwie tylko jeden gość. Z przewagą liczebną Smackdown zostaje sprowadzone do liczby zero z zawodnikami w ringu. Nadchodzi czas na niesamowite show u finałowej dwójki, obaj są lotnikami. Morrison bez żadnego problemu radzi sobię z przeciwnikiem eliminując go poprzez Dropkick, po którym rywal pożegnał się z ringiem...

Na arenie nie słyszymy themu zwycięzcy, a

Rock: Wynik walki jest nieważny, ponieważ zarządzam jej restartu!!

McIntyre: Ale, zaraz to nie będzie fer wobec Johna przecież.

Rock: Masz i tak walczyć mało mnie to interesuje. Nie pozwolę na to, aby zawodnik z kiczowego RAW osiągnął zwycięstwo na mojej tygodniówce!! Drew, Wade, Michael któryś z was ma wygrać, bo inaczej będziemy rozmawiać.

Tarver: Bo niby co ty mi tu będziesz rozkazywał?!? Co możesz mi zrobić Dwayne?!?

Rock: Zwolnić cię?!? To więc nie ma żadnego, ale. Wchodźcie spowrotem na ring i dajcie z siebie wszystko, bo was pozwalniam.

Końcówka Walki: No cóż, wynik starcie jest nie ważny, a zawodnicy powrócili do ringu. Tym razem R-Truth nie popełnia tego samego błędu co wcześniej jest ostrożny i opanowany. I tak wszyscy się rzucają na niego, z nieznanego powodu. Ten zauważył to, że coś na jego osobę szykują. Stawia się i niszczy każdego kto podejdzie do niego pojedynczo. Pada jego akcja kończąca na Michaelu, lecz zza jego pleców wybiega Drew, odbija się od lin przed nim Big Boot w splot. Oj to jeszcze gorsze niż otrzymać tą akcję w twarz, pozbawiony oddechu, nie ma szans, zostaje wyeliminowany ponownie jako pierwszy. Tuż za nim wylatuje Tarver okazuje się, że dostał tak mocno, że zaliczył KO. Tym razem zawodnicy wymieniają się przeciwnikami i dostajemy oto takie bójki: Morrison vs Barrett i McIntyre vs Gabriel. W drugiej dwójce nie było nic trudnego Drew spokojnie pozbawił rywala zabawy w ringu poprzez Powerbomb. Następnie rzuca się z runing eloblowem w twarz Anglika, JoMo dołączyć do tego Flying Chuck, Szkot znowu Big Boot i już jest po zabawie. Finałowa dwójka to John i Drew, który z nich wygra?? Szybkie low kick od Szamana Sexu decyduje się do zakończenia na hurricaranę, zostaje skontrolowany. Nie udało się przerzucić Chosena nogami do tyłu, a tylko sam sobie przeszkodził, skontrolowanie i wyrzucenie poza ring Powerbombem. Drew McIntyre kwalifikuje się do walki na Extreme Rules jako 3 zawodnik.

Na arenie pojawia się ''Stone Cold'' Steve Austin:

-Holla, holla Drew. Nigdy nie ciesz się za wcześnie. To ja tutaj jestem szefem szefów nie The Rock. Ocywiście nie mam nic do ciebie, bo cię lubię. Ale restart walki to nie jest odpowiedni pomysł za nagrodę wygranej walki przez Johna. Nie będę nic przekreślał, ale powiem tylko dwa zdania The Rock nie wtrącaj się tam, gdzie nie trzeba, szykuj

się sam lepiej do własnej walki i nie gróź komuś innemu, że go zwolnisz. Ciesz się w ogóle, że możesz poustawiać sobie walki. Mamy dwóch zwycięsców prawda Drew?!? A więc kolejną walką będzie starcie pomiędzy tobą a Morrisonem!!

Promo w wykonaniu Cody'ego Rhodesa:

Do wcześniejszej walki dobraliście tak wspaniałych zawodników, że chce mi się dosłownie żygać na wasz pomysł. Gdzie było miejsce dla prawdziwego mistrza, jakim jest ja. No gdzie?!? Przecież to ja jestem ten jeden z najlepszych w całej historii WWE. Nie jakieś skaczące, targające się za włosy pajace. Wystarczy zobaczyć jaki dostałem żenujący debiut i jak obecnie wyglądam, jest wielka różnica. To nie The Miz zrobił karierę od 0 do mistrza, tylko ja!! Podczas debiutu dodaliście mnie do jakiegoś dziadka, czy to była moja wina?? NIE!! Pokładaliście wielkie plany co do DiBiasego i co on teraz w tym biznesie znaczy?? NIC!! Zamieliśmy się miejscami, co dziennie rano i wieczór się o to modliłem, aby chociaż być tak dobry jak on, Bóg mnie wysłuchał przerosłem go, a teraz mogę postawić czoła nawet jednemu z największych sku**** z całej historri tej federacji Randy'iemu Ortonowi. Nawet jestem do tego stopnia przekonany, że nawet w tej chwili mogę go pokonać. Widzicie mam mocne zdanie o sobie samym, przez to domagam się dodania mnie do Morrisona i McIntyre'a już teraz!!

Rock: Nie zaprzeczę, a wręcz przeciwnie przyznaje ci rację. Masz zagwarantowaną walkę..

Pojawia się Steve:

Co ty wypowiadasz Rock?!? Wszystko z tobą w porządku?? Tamci dwaj walczyli dwie walki pod rząd, a za nie długo dojdzie do trzeciej jednego wieczoru, a Rhodes wszedł ledwo na ring coś tam zamrokokotał i ma walkę?? Czy ty sobie jaja z nas robisz?? Nie, nie ma on wali, a ty Rock masz zakaz podejmowania jakichkowliek decyzji niż na te, na które ci pozwalam!!

Rhodes: Steve, ale przyznasz mi rację do tego co mówię. Mogę dostać walkę z kim kolwiek, kogo mi wybierzesz i zagwarantuje sobię walkę z tamtą dwójką ok??

Steve: W takim razie dobra... masz walkę z samym Brockiem Lesnarem sam tego się domagałeś. Walka już za chwilę.

[mega-cheer od universów zbiera SCSA]

3.Single Match

Cody Rhodes vs Brock Lesnar:

Końcówka Walki: Na samym jej początku młody Rhodes starał się jak tylko mógł. Wdał się w solidną bójkę z bezlitosnym przeciwnikiem, którego na samej gali PPV Elimination Chamber i o takiej samej nazwie jego były lider z Legacy odebrał mu tytuł. Teraz czyżby nadeszła chwila dla Un-Dashinga?? A może jego twarz będzie w jeszcze gorszym stanie niż tylko po złamaniu nosa?? Przenieśmy się do akcji w ringu, łoł Rhodes z całą wiarą w siebie, nie ukazuje a ni odrobiny strachu przed Brockiem. Uderza go puchami, porządny Kick w pod kolano. Sprawił tym kopnięciem nie tylko wiarygodność w siebie samego, ale również i u widzów. Niby młody, jeszcze nie do końca jest z najwyższej półki, chociaż nie wiele mu brakuje, a potrafi walczyć z The Next Big Thingiem. Beautyfull Diaster, fascynujące po takiej akcji niszczyciel zaledwie chwieje się na nogach. Cody niezaprzestaje wykorzystuje po raz kolejny Beautyfull Diaster! Chybiony, Lesnar kuca i unika ciosu. Znajduje się za plecami Cody'ego, który nie wie co się właśnie stało obrywa clothestine w tył głowy. Zabawa dla potwora się rozpoczyna: Reverse Ura-nage Slam, Belly Half Suplex, nadchodzi czas na akcję kończącą F5. Jak wszyscy możemy się spodziewać walka po tej akcji dobiegła końca. Po walce nie doszło do żadnego bestialskiego ataku, a wręcz odwrotnie Lesnar pomógł wstać swojemu pokonanemu przeciwnikowi. Pogratulował mu chwilowej dominacji nad nim samym, co do Big Thinga jest nie podobne. Powiedział mu jeszcze, że może się poczuć jak zwycięzca nad pozostałą dwójką, bo na jego domagania jednak będzie trzecim zawodnikiem w kolejnej walce.

______

4.Triple Threat Match No DQ

Rhodes vs Morrison vs McIntyre:

JoMo oraz The Chosen One słysząc tą wiadomość wybiegli na arenę. Wyskoczyli z pięściami na Un-Dashinga, którego przed nimi ochronił sam Brock Lesnar. The Next Big Thing widział co się święci nie opuścił areny a pozostał na niej. To nie jest już ten sam Brock co był kiedyś, zmienił się, jest nie do poznania. Pomaga i obrywa od dwóch midcardowych zawodników jakimi są Drew i John. Wrestlerzy założyli krótki sojusz mający na celu zmiecenie nie proszonego i przeszkadzającego im w walce gościa. JoMo rusza ze spearem nie jest zbytnio skuteczny wbiegł Thingowi w nogi, które przetrzymuje. Za nim biegnie odbijający się od lin Szkot perfidnie trafia Big Bootem w twarz potwora. Lesnar wciąż stoi, obrywa akcję podówjną. Szojusznicy pchneli go Irish Whipem na liny, od których się odbił po czym oberwał Clothestine'a i Speara jednocześnie. To już chyba tyle, Brock rezygnuje z dalszego przebywania w ringu po dłuższym czasie od oberwania tejże akcji. Idzie poza arenę. Międzyczasie sojusz został przerwany na własne życzenie McIntyre'a, zaatakował on własną akcją kończącą o nazwie Future Schock DDT szamana sexu. Przechodzi do pinu 1..2!! Kickout!! No w końcu Cody wstaje, atakuje runing elblowem w placy a może nawet i w nerki Drewa, obejmuje jego rękę i głowę Cross Rhodes!! Próba przypięcia, zostaje ona przerwana przez trzeciego uczestnika walki. Morrison zadał kick w brzuch Un-Dashing, nastawił sobię go wprost idealnie do Runing Low Knee Kick. Rhodes obrywa nie jest zdolny

do kontynuowania walki. Ostatecznie na zakończenie walki pada Starship Pain na Szkocie, zdecydowało to o wyniku walki.

_________

Reklamy

_________

Backstage, a konkretniej znajdujemy się w szatni dwóch zawodników z poprzedniej walki, jak wiemy stanowią oni TT.

McIntyre: Moje gratulacje John, zaskoczyłeś mnie pozytywnie swoją wygraną...

Morrison: Posłuchaj mnie Drew chciałem cię za to serdecznie przeprosić. Przepraszam cię za to, że postawiłem kropkę nad i nad tobą.

McIntyre: Nie ma sprawy John, nic się nie stało. Wiesz ja się tym nie przejmuje, w tym starciu to ty byłeś najlepszy i to ty wygrałeś. Rozumiem to więc się nie przejmuj i nie załamuj. Jesteśmy nadal Tag Teamem. Ty masz zagwarantowaną walkę na Extreme Rules, ja na najbliższym RAW dzięki Undertakerowi mogę zdobyć i odebrać walizkę Kavalovi. Nie jestem jakimś wredny, ale myślę, że w walce Money In The Bank to ja powinienem wygrać walizkę i zdobędę to co mi się należy. Bez żadnego zastonowienia się dam z siebie wszystko.

Morrison: Dziękuję ci za wybaczenie. Wiesz co Drew chciałbym ci powiedzieć??

McIntyre: Słucham...

Morrison: Chcę ci powiedzieć dokładnie to samo co ty powiedziałeś mi. Ja chcę wygrać na Extreme Rules w pięknym stylu, aby fani mogli chociaż trochę mnie porównać do Shawna Michaelsa chociaż dużo mi do niego brakuje. Ale pod względem techniki i pokazu w ringu stoję z nim na tej samej półce. Przypuszczam, że ty chciałbys być porównywalny do Undertakera, więc dawajmy z siebie wszystko i musimy ciężej pracować, a być może twoje marzenie i moje się kiedyś spełni.

5.ME Tag Team for TT Championship

Sheamus/ Big Show vs Kind Bomb

Z pierwszej dwójki obaj zawodnicy chcą rozpoczynać walkę, obaj są bardzo pewni siebie. Już na samym początku team pretendentów nie potrafi się dogadać. Interweniuje sędzia i wyznacza, że jako pierwszy z nich jednak zacznie Sheamus. Na twarzy Irlandczyka pojawił się ignorancki uśmiech, co jeszcze bardziej rozłościło Big Showa. Z drużyny mistrzów rozpoczyna Batista. Na starcie pojedynku zmagania siłowe w klinczu. Walka w nim jest bardzo zacięta, próby przechwycenia kończyn i głowy rywala. Zmaganie kończy się w narożniku, gdzie przewagę osiągnął Sheamus. Wywalczył sobię tą rywalizację poprzez zadanie dość mocnej serii punchów w brzuch i w splot. Dave nie był w stanie dalej rywalizować w klinczu, opuścił ręce i zaczeło się dla niego piekło. Celtic Warrior po punchach przechodzi w drugą serię, ale tym razem knee dropów w klatę siedzącego i opartego o narożnik posiadacza pasa. Podnosi go, Irish Whip na liny, nie udana próba Runing Hammer Thorwu, kończąca się signature movem Animala czyli Spinebusterem. Batista trzyma nogę rywala w swoich łapach, podchodzi do własnego narożnika, dokonuje zmiany. RVD szybko wstakuje na narożnik Diving Elblow attack w kolano. Oooo to musiało boleć Sheamusa, który po otrzymaniu tej akcji aż wydał okrzyk z bólu. One Of A Kind podnosi przeciwnika, jeden elblow w głowę za nim leci drugi i trzeci. Nie udany Spining Jump Heel Kick, którego skutecznie King Of The Ring 2010 unikna. Celtic Warrior unikając kopnięcia znalazł się za plecami Roba, chop block w podkolano. Podnosi go Irish Curse!! Przechodzi do swojego narożnika, klepnięcie, ale ta zmiana nie była dokonana po przyjacielsku Big Show oberwał slapa w policzek i w taki sposób teraz to on musi wziąść udział w walce. Po przejściu z apronu na ring, widzimy złość na twarzy Paula, nie spodobała mu się zmiana popycha tag teamowego partera dosyć mocno w narożnik. Ten też nie zamierza dać się poniżyć oddaje to samo co otrzymał. Biggest Athlete tym razem uderza chopem w klatę Celtyckiego wojownika, a ten już chce zadać akcję kończącą Brogue Kick!! Chyba, Show zastosował najpierw unik a później KO Punch. zdenerwowany machnął rękami, opusza arenę pozostawiając partnera jako mięso armatnie, którym rywale się zajeli. Zmiana Batista podnosi porzuconego zawodnika zaciągnięcie Batista Bomb!! Jeszcze jedna zmiana Five Frog Splash!! Próba przypięcia 1..2..3!! Gala Smackdown dobiegła końca.

Newsy:

:arrow: Po ME CM Punk wygłosił krótkie promo, w którym wyśmiał Urban Anarchy oraz mistrza WWE Randy'ego Ortona (spokojnie wszystko co powiedział pojawi się jeszcze raz na RAW. Punk powtórzy wszystko jeszcze raz dla tych fanów, którzy nie mieli okazji tego usłyszeć, ponieważ WWE nie wyraziło na SD zgody).

:arrow: Być może dojdzie do feudu pomiędzy Sheamusem a Big Showem. Tak samo jak pomiędzy CM Punkiem a Ortonem.

:arrow: Inna postać Brocka Lesnara, który po returnie stał się o wiele słabszy

:arrow: Jak podawało WWE, że przyszłość drużyny Urban Anarchy jest nie pewna tak też się stało. Z federacją do zwolnionego Tysona dołączył tylko Jesse Neal. Federacja nie była zadowolona akurat z pracy tylko tego zawodnika. Z zwolnieniami pojawiły się zawieszenia dla tejże drużyny na 30 dni.

Karta na Extreme Rules:

:arrow: Unification US i IC championships

Christian (US c) vs Daniel Bryan (IC c) vs John Morrison

:arrow: Hardcore Championship ??

Sheamus © vs Big Show

Prosiłbym Czytających moje diary o jakiekolwiek komentarze, ponieważ od bardzo długiego czasu niczego nie mogę się dowiedzieć o waszych relacjach :) Co sądzicie, co się podoba a co nie :P Z góry dzięki !!

https://forum.wrestling.pl/topic/25333-wwe-inna-droga-blaze9/page/7/#findComment-263347

Jak dla mnie wszystko idzie w bardzo dobrym kierunku. Walki i BS są dobre, a co do SD to ciekawi mnie bardzo zachowanie Lesnara, który pomógł Cody'emu wstać po walce. Bardzo dobre promo wspomnianego Rhodesa i widać, że jego postać "rośnie w siłę". Karta na ER zostanie oceniona później bo po 1 czy 2 walkach nie ma co na razie jej oceniać. Daje 8/10 i czekam na kolejne odcinki.
https://forum.wrestling.pl/topic/25333-wwe-inna-droga-blaze9/page/7/#findComment-263386

Odcinek 41

Monday Night RAW

10.06.2012:

RAW zostaje otwarte przez obecnego mistrza wagi ciężkiej CM Punka. To promo jest powtórką tego samego co powiedział po zakończeniu najnowszego SmackDown. Nie mógł się wypowiedzieć przed TV ponieważ federacja nie wyraziła na to zgody, chciała, aby było to niespodzianką tylko dla fanów zgromadzonych na hali, a teraz i nam pozwoliła je usłyszeć:

Punk: Z jednej strony nie chce mi się powtarzać to co powiedziałem ostatnio, ale z drugiej strony patrząc dla kogo to robię z miłą chęcią Wam powtórzę. Orton dokładnie tydzień temu miał swój rewanż, o który tak bardzo się domagał, prawie doszło do takiej sytuacji, że się prawie popłakał po zakończeniu jego walki. I jak Randy, jak się czuje mistrz po stracie najważniejszego pasa w starciu z... byle kim!! Tak bardzo się napaliłeś, tak dużo rozmyślałeś jakby ją zakończyć i jak skończyć z karierą Dolpha, że zapomniałeś się noi przegrałeś. Ja w tym żadnego sensu nie widzę, nie widzę również tego jak ty trzymasz chociażby drugi najważniejszy pas WWE, który leży na moim ramieniu i całkiem dobrze mi z nim jest. Randy, Randy no cóż zostałeś pokonany na własne życzenie z własnej woli i chyba się czegoś nauczyłeś....

Zza pleców CM Punka wyskakuje Orton z próbą wykonania na nim RKO. Brooks odpycha Vipera i zadaje Hight Kick!! Pochyla się nad leżącym Legend Killerem:

I co to miało być?!? Tak tylko walczą prawdziwi frajerzy, wyskakując zza moich pleców co sobie myślałeś?? Że się ciebie przestraszę, a może to, że mnie zaskoczysz?!? Pamiętaj prawdziwy mistrz jest zawsze czujny, bo zawsze ktoś taki jak ty się znajdzie i będzie chciał wszelkimi sposobami rozwalić najlepszego!!! Chcę jeszcze wspomnieć o stajni, na której czele miałem stanąć ja, cieszę się z tego, że zrezygnowałem. Bo co ja bym teraz robił?? Zostałbym zawieszony przez takiego knypka jak Tomko?? Gdybym był Chrisem Danielsem odwdzięczyłbym się Tysowi za to, włamałbym się mu do domu, ale nie miałoby to na celu okradnięcia komuś domu?? Bo i tak ja mam wszystko czego chce, a włamując się do jego domu rozwaliłbym mu głowę o ścianę zadając ciężki ból!! Christopher z całym szacunkiem dla ciebie, ale jednak z tobą na czele i na to co pozwalasz swojej bandzie, nie zajdzie ona daleko, nie wróżę wam długiej i szczęśliwej przyszłości. Musisz to zmienić.

1.Handicap Match 1 on 3

Brodus Clay vs Benjamin/ Curtis/ Kidd:

Końcówka Walki: Brodus nie robiąc sobie nic z przewagi liczebnej u przeciwników, totalnie ich zdominował już na samym początku wbiegł w nich niczym czołg i dość solidnie ich jednym ruchem obił. Rusza za ciosem, podnosi Sheltona wykonuje na nim jego własną akcję kończącą jaką jest T-Bone Suplex. Podnosi go, przechwytuje na Millitary Body Slam wyrzuca co z ringu. Kolejnym zawodnikiem wpadający w łapu jest Tyson Kidd, obrywa w narożniku w bardzo brutalny sposób klapsy w klatę, headbutty w to samo miejsce a na koniec potężny Super Chokeslam z narożnika. Nadeszła chwila grozy dla Tysona, ten nie chce skończyć indentycznie jak jego teamowi partnerzy stawia się Mastadonowi. Gdy ten chciał go podnieść, Kidd złapał rękami za głowę potwora zaciągając ją do jawbreakera, po tej akcji chce dołożyć Spining Jump Heel Kick, jednak Clay przechwycił go na Spinebustera. Podnosi go i chyba nadchodzi moment zakończenia walki G-Grib z przejściem do pinu 1..2..3!!

2.Single Match Non Title

Christian © vs Cody Rhodes:

Końcówka Walki: Cody nie zakwalifikował się jako 3 zawodnik do walki na Extreme Rules, ale w jakiś ramach pocieszenia ma okazję, aby się sprawdzić z mistrzem US w walce. Walka od samego początku była bardzo imponująca, niczego nie zabrakło, zawodnicy są bardzo dobrzy, a pomiędzy nimi czuć wielką chemię. Aktualnie to młody Rhodes ma przewagę nad przeciwnikiem, jakimś sposobem wykonał takedown przerzucając Kapitana Charyzmę przez biodro, przechodzi bezpośrednio do ucisku na głowę tzw. Head Lock. Starcie dwóch heeli, a więc 0 jakiego kolwiek cheeru dla żadnego z nich, żadnego dopingu i kibicowania, ale fani wydają bardzo ładną reakcję. Christian opiera się na kolanach, podnosi do góry, zaczyna zadawać ciosy w brzuch rywalowi, aby zerwał trzymanie go w niedopełnionym zacisku. Cody uwalnia głowę Kanadyjczyka i od razu obrywa mocnego plaskacza w policzek, za nim jawbreaker. Rhodes się odwraca plecami do CC, który to wykorzystuje. Chwyta ręce Un-Dashinga, obrót... Nie syn Dusty'ego wykazuje się bardzo sprytny uderza przeciwnika łokciem w plecy, a konkretniej nerki i to do niego należy końcówka Cross Rhodes!! Sędzia odlicza 1..2..3!!

Cody sięga po mikrofon:

Widzieliście to?!? Pokonałem przed chwilą samego niby mistrza i obecnego posiadacza pasa US!! Czy już zdążyliście się przekonać co do mojej postaci?? Mówiłem wam, że jestem jednym z najlepszych zawodników w historii w tej federacji?? To powiem wam jeszcze raz jestem jednym z najlepszych, jak nie najlepszy!! Przez to domagam się walki o pas wagi ciężkiej przeciwko samemu CM Punkowi, a wtedy udowodnię samemu sobie i wam, że to co powiedziałem przed chwilą jest faktem wziętym z życia!! Bedę waszym nowym mistrzem WHC. Austin, bo Rock ma zakaz wstępu czy ty to słyszałeś, domagam się walki o WHC!! Przyjdź tutaj i potwierdź mi moją walkę i to już!!

Steve wchodzi na arenę:

Jeżeli się tak głośno tego domagasz więc jej dostaniesz, ale tylko wtedy, gdy wygrasz miano pretenda w stypulacji fatal 4 way przeciwko: Edge'owi, Swaggerowi i Barrettowi. Jeżeli wygrasz masz tą walkę nawet załatwioną na piśmie, które ja własnoręcznie podpisze tylko masz wygrać!!

[Cody zadowolony schodzi z areny]

Zapowiedź walki w ciekawej stypulacji, która pierwszy raz w historii WWE się odbędzie: MMA Fighting. Pomiędzy Bobbym Lashleyem a Alberto Del Rio. Obaj zawodnicy kiedyś walczyli na ringu w rękawicach. Dzisiaj zobaczymy ich w starciu w WWE w Main Evencie.

W ringu Randy Orton:

Jako były mistrz WWE nie zamierzam być poniżany przez takiego Punka, który nawet w swoim ring namie ma odpowiednie słowo co do swojej postaci. Chcę stoczyć walkę z kim kolwiek, a najlepiej z jakimś byłym mistrzem jakiegokolwiek pasa. Podsuwam najlepszą sugestię do władzy WWE niech będzie to Shad, zawodnik ten nie jest mi niczego winien, ale posłuży jako przedstawiciel bólu i mojej nienawiści do nie których wrestlerów w tej federacji. Ostrzegam, że zamierzam poczęstować go Punt Kickiem. Czy zgadzasz się na taką walkę Shad??

Na titatronie widzimy Shada:

Słuchaj kozaku, zaraz tam zejdę i przestaniesz tak tam dyskutować i sapać do mikrofonu. Akceptuje twoje wywanie!!

3.Single Match

Randy Orton vs Shad Gaspard:

Końcówka Walki: Wyjątkowo szybki squash. Orton rozpoczął bardzo gwałtownie, tak jak się przed chwilą wypowiadał pokazuje na przeciwniku swoją nienawiść do CM Punka. Na początku walki już ruszył z Europan Uppercuttem, po nim padł kolejny, punch noi Backbreaker. Shad już z pewnością żadnych szans na wygraną nie ma, Randy go podnosi Irishi Whip do narożnika, czyżby usiłował go podnieść na narożnik?? Tak, Viper chce go ustawić na górę narożnika, ale przecież to tylko na nic mu się zda. Shad ma dużo większą masę ciała, bo 40 kg. to jest nie lekka przewaga oraz jest dużo wyższy. Wszystkie zmagania Ortona, tylko go wymęczyły. Gaspard międzyczasie zdąrzył dojść do sibie, zadaje cios łokciem w kark Legend Killera, przechwytuje go na swój bark Reverse Train Wreck!! Czyżby to byłby koniec Ortona?? Nie przy 2 councie, przerwał pin. Z jego mimiki twarzy można odczytać, że dostał ataku białej gorączki, wstaje ze wściekłością seria punchy, scoop slam zadziwiające, knee drop w twarz, Rko a na zakończenie biegnie z Punt Kickiem. Dosięga swojego celu, Shad obrywa Punt Kick!! Legend Killer nawet nie musi przechodzić w pin, bo sędzia ogłosił KO.

Po walce Orton również mówi kilka słów do mikrofonu skierowanych do CM Punka:

Punk jeżeli chcesz się nadal ze mnie nabijać mówię temu stop!! Proponując ci walkę już nawet na najbliższej gali PPV nie zamierzam dalej z tobą dyskutować. Rozumiesz?? Ileż to można słuchać nabijania się, ośmiesznia mnie mówię stop!! Ostateczne słowo nalerzy do ciebie... Ale wiesz co chciałbym w tej walce?? Na szali naszej walki chcę twój pas a stypulacja to Inferno Table Match!! Podaruję ci RKO z narożnika wprost na płonący stół akceptujesz moje wyzwanie czy się cykasz i chcesz stoczyć walkę z takim gostkiem jak np.Cody Rhodes...

CM Punk: A czy mógłbyś mi wytłumaczyć co oznacza słowo cykasz??? Bo akurat ja go w słowniku nie mam. Czy chodzi ci o to, że dałbym ci radę?? Randy no oczywiście, że pokonałbym cię nawet z zawiązaną jedną ręką i opaską na oczach. Masz 3, no góra 5 akcji na krzyż, które jest łatwo przewidzieć i łatwo jest się z nich wydostać. Ale czy takie odmawianie jednemu przeciwnikowi walki, na życzenie drugiego jest sprawiedliwe? Ja tego nie wiem, więc mi tu nie mów, że ostateczne słowo należy do mnie, bo ono należy do ciebie i pozostałej 4 zawodników, którzy mają szanse na walkę ze mną w ringu. A czy Edge jest dla ciebie tylko takim gostkiem?? To już mocna przesada Orton, to ja mam dla ciebie pierwszy propozycję stocz walkę z nimi czterema na najbliższym Smackdown, wygrasz to walczysz ze mną. Przegrasz wyśmieję cię tak, że poprosisz o zwolnienie Stone Colda. Czy ty wchodzisz w to??

Orton: No dobra Punk. Tylko, że to będzie ich ostatnia walka przed kontuzjami jakie spowoduje.

Punk: Uwarzaj czasem, żebyś to ty tak nie skończył. Oj uwarzaj, bo ja wiem kto chce twojego końca w tej federacji, ja wiem wszystko więc uwarzaj na język, który pasowałoby czasem trzymać za zębami i czasem zamilczeć.

Nadchodzi na kolejne wyzwanie Kavala dzisiaj stoczy on walkę przeciwko wybrańcowi swojego mistrza Undertaker'a Drewowi McIntyre'owi. Jeśli przegra walizka zmieni posiadacza, przejmie ją dzisiejszy przeciwnik World Warriora.

4.Single Match

Kaval vs Drew McIntyre:

Końcówka Walki: Walka rozwija się w bardzo szybkim i niepewnym tępie. Były momenty, w którym Kaval prawie pożegnał się z walizką. Już od samego początku padały solidne i mocne akcje. Obecnie zawodnicy zapieli się w klincz, Drew może to spokojnie wykorzystać i przejąć kontrolę ponieważ ma dużo większe warunki fizyczne. Uderza mocno kolanem w brzuch Kavala, uderzenia są tak mocne, że Warripr podskakuje do góry. Po trzecim kopnięciu McIntyre uderza w przepięknym wykonaniu Clothestinem, wykonanie jest tak piękne, że można je porównać do clothestine'a JB'eLa. Rusza za ciosem, usiłuje podnieść byłego zawodnika federacji TNA, jednak otrzymuje arm draga, zostaje zapięty w Dragon Slepper Hold. Uścisk jest bardzo mocny... interwencja Undertakera?? Wszedł na apron i przyciąga uwagę sędziego na siebie, ale po co?? Drew mimo, że jest facem jakieś wyjście musiał znaleźć jak każdy z resztą... zastosował nieczysty ruch. Wepchnął palca w oko Kavala, innego wyjścia nie miał, aby być bliżej swojego marzenia. Low Ki stracił widoczność, próbuje atakować na ślepo. Szkot odbija się od lin Big Boot!! Przechodzi w pin 1..2!! Kick Out!! Macha na to ręką, wcale się nie przejmuje się tym, podnosi przeciwnika kopniak w brzuch i czyżby Future Schock DDT?? Kaval zachował całkowitą ostrożność podciągnął nogi rywalowi, przerolował się nad nim trzymając jego nogi robiąc mostek pin!! 1..2..3!! Po walce zaistniała krótka wymiana słów pomiędzy uczniem a mistrzem:

Kaval: Co to miało znaczyć?!? Mimo moich wielkich starań chciałeś, abym przegrał?!? Mam te twoje testy daleko gdzieś!! Nie boję się ciebie wiesz odchodzę!! [zadał kick w twarz Szkotowi, udaje się w stronę backstage'u]

Undertaker: Zaczekaj chwilę!! Przecież nie możesz zapomnieć się o tym, że ktoś może zainterweniować w walce. Jestem szczerze pod wrażeniem twoich umiejętności zdołałeś pokonać mojego wybrańca Kaval jestem z ciebie dumny, udowodniłeś mi, że to ty zasługujesz na tą walizkę. Sprawię ci wielką niespodziankę z następną walką, w której zmierzysz się z tym gościem, któremu chcesz teraz skopać du** wiesz kto to taki??

Kaval: Niech zgadnę jesteś nim TY?!?

Undertaker: Eheh co powiedziałeś?!? Lepiej tego nie powtarzaj dobra?? Nie igraj ze mną, bo będziesz w niebezpieczeństwie. Twoim kolejnym przeciwnikiem jest The Miz.

5.ME MMA Fighting

Bobby Lashley vs Alberto Del Rio:

W ringu prócz tych dwóch zawodników widzimy ochronę oraz prawdziwego Ring Championa Steve'a Austina siedzącego przy stole komentatorskim. Walka się rozpoczyna na samym początku Bobby próbuje szybkiej techniki podchodzi do przeciwnika z udawaniem próby wyprowadzenia ciosu. Podszedł trochę za blisko, Meksykanin to wykorzystał low kick w udo Dominatora w połączeniu z unikniętym prawym prostym. Lashley znalazł się za plecami Alberta, przechwycenie, rzut o matę. Ground And Pound konkretniejsza nazwa tego ataku, przejście w pozycję boczną. Jednak nie wiadomo jak Del Rio zachował najwidoczniej spokój nie wyrywał się a wykorzystł błąd przeciwnika, objął go i przerolował się tak, że ten znalazł się na górze. Seria uderzeń, już jest widać krew, to nie jest zabawa to najprawdziwsza walka w historii to dzieje się na prawdę!! Destiny przechodzi do arm bara, Lashley wydostaje się z dźwignie, ale najpierw po woli wstawał, a gdy już był na nogach podciągnął ręce do góry i z całej siły wbił rywala w ring. Akcja ta zabrała wszystkie siły Booby'emu. Rzut chyba był najwidoczniej bardzo mocny, ponieważ Alberto zaliczył po slamie KO. Zwycięstwo należy do Lashleya. Bobby Lashley def. Alberto Del Rio by KO (slam).

Newsy:

:arrow: Chris Jericho oraz Kurt Angle wzieli wolne na jakiś czas. Kurt ma zamiar wyleczyć wszystkie ślady po kontuzjach, natomiast Y2J'eja czeka tour z swoją bandą Fozzy. Planuje zagrać w Polsce 2 razy (Gdańsk, Kraków).

:arrow: Na następne Smackdown poznaliśmy walkę o miano pretendenta do pasa WHC. Będzie to Armagedon 5 Man Elimination Match w klatce. Będzie to ME.

:arrow: Być może z pojawieniem się nowej stypulacji walk (okazjonalnych) WWE przywróci Smoking Championship o ile spodoba się to fanom. Walki są nie zupełnie do końca tak prawdziwe jak w UFC, ale federacja stara się w nich o jak największą realność i jej sprzedaż. ''Kontuzję'' po slamie jakiego oberwał Del Rio można spokojnie wyleczyć w zaledwie tydzień. Potencjalni zawodnicy, którzy zostali wybrani do takich stypulacji to:

Bobby Lashley, Alberto Del Rio, Batista, Brock Lesnar, Undertaker, sam prezydent WWE Steve Austin ©, Michael Tarver.

Karta na Extreme Rules:

:arrow: Christian vs Morrison vs Bryan - unification US & IC Championships

:arrow: Sheamus vs Big Show?? Hardcore Championship

:arrow: CM Punk vs ??? - WHC

https://forum.wrestling.pl/topic/25333-wwe-inna-droga-blaze9/page/7/#findComment-263843

No dobra. Zebrałem się w końcu i postanowiłem skomentować kolejny odcinek twojego diary. Więc,pierwsze co rzuciło mi się w oczy to:

Na szali naszej walki chcę twój pas a stypulacja to Inferno Table Match!! Podaruję ci RKO z narożnika wprost na płonący stół akceptujesz moje wyzwanie czy się cykasz i chcesz stoczyć walkę z takim gostkiem jak np.Cody Rhodes

Rozumiem, że chcesz utrzymać taki... może "luźny" styl swojego diary, ale no przepraszam, takie "wypowiedzi" nie pasują do Ortona, chyba że dasz mu gimmick rapera, czy "gangstah" al'a Cryme Tyme :twisted: .

Poza tym, main event mógłby być dłuższy, lecz sama walka jest dobra, jedynie jej długość nieodpowiada. Na marginesie, jest parę błędów ortograficznych, takich jak "uwarzasz". Oprócz tego chyba nic nie mam już do zarzucenia. Backstage jest ciekawy i dobrze rozwinięty. Dostajesz 4.9/6 w ocenie szkolnej.

https://forum.wrestling.pl/topic/25333-wwe-inna-droga-blaze9/page/7/#findComment-264038

Odcinek 42

Friday Night SmackDown

14.06.2012:

Przed rozpoczęciem gali dostaliśmy powtórkę walki na titatronie na życzenie The Rocka. Rocky przysiadł się do stołu komentatorskiego z ignoranckim uśmiechem na twarzy oglądał i bardzo skrytykował Christiana nabijając się z niego, że Cody nie będący obecnie żadnym mistrzem na Smackdown pokonał bez żadnych problemów US Championa Christiana.

Promo Sheamusa:

[chwila ciszy]..... Jestem zarzenowany moją ostatnią walką tydzień temu, wszystkiemu jest winien Big Show. Przecież to on wielki, wielki... shrek [sheamus się zaśmiał] wszystko zaczął. Coś mu się nie spodobało i zaczął się ze mną przepychać. Pewnie myślał, że jak jest taki ogromny, to się go przestraszę i dam się traktować jakbym był jakimś Christianem?? [The Rock cały czas jest obecny na arenie, wstał z krzesła i zaczął bić brawo]. Widzicie nawet The Rock tak samo uwarza jak ja, mam dzisiaj taką małą niespodziankę dla tego niewdzięcznego olbrzyma za to, że mógł ze mną współpracować. Big Show myślisz, że jesteś jakimś super, hiper potworem, którego wszyscy się boją proponuję ci walkę o mój pas na Extreme Rules. Ale najpierw musisz nabawić kontuzji jakiegokolwiek zawodnika, jakiegoś śmiałka, który zarówno jak ja się ciebie nie boi, a jeżeli on cię pokona to on ma tą walkę. Show jesteś dobry, ale nie najlepszy, abyś stał się najlepszym musisz mi to udowodnić w starciu ze mną!! To kto jest śmiałkiem???

Brak jakiejkolwiek osoby na arenie, okazuje się, że Big Show jest rzeczywiście przerażający na zapleczu.

Sheamus: The Rock czy mógłbyś coś z tym zrobić???

Rock: Za to co powiedziałeś Sheamus oczywiście. Puścić losowanie!! [Tablica się rozpodzą, zatrzymuje się na Elijahu Burke]. Gratulacje Elijah jest to twoja pierwsza walka od twojego powrotu. Ciesz się, bo właśnie szczęście uśmiechneło się do ciebie!!

Zmuszony Elijah do walki wchodzi na arenę:

Burke: Czy ja wiem czy to takie szczęście. Wolałbym nie mieć tej walki niż ją mieć.

Rock: Uuuuu co się z tobą stało Elijah, czyżby boisz się Big Showa???

Burke: Ale dlaczego ja mam z nim walczyć?? Nic w tym dziwnego, że się go obawiam.

Rock: Burke!! Masz walczyć i koniec. Nie będę się wdawał z tobą w jakieś dyskusje masz walczyć!! To po co wracałeś, jak już pierwszej walki się boisz, chcesz być ponownie zwolniony???

Burke: Rock, ale zrozum mnie....

Rock: Nie ma żadnego ale, Burke nie będziesz przekreślał niczego co jest już zaplanowane!! Chciałem ci dać czas na przygotowanie się, ale twoje narzekanie sprawiło, że walka odbędzie się już teraz!!

1.Single Match

Big Show vs Elijah Burke:

Końcówka Walki: Dwójka zawodników znajduje się w ringu. Olbrzym okłada tam punchami i chopami tak jak chce przeciwnika. Bawi się nim jak zabawką. Runing Hip Drop tą akcją dobija rywala w narożnik, następnie shoulder block czyli Athleta wykonał swój come-back. Podnosi Pope'a 3 scoop slamy pod rząd. Rzuty dość mocne. Kolejnie chce pójść za ciosem, próbuje podnieść czarnoskórego zawodnika a tu niespodzianka jawbreaker. Big Show trzymając się za szczęka odwraca się plecami od byłego zawodnika federacji Impact Wrestling i otrzymuje podcięcie ramieniem w podkolano. Olbrzym został już prawie sprowadzony do parteru, Elijah rozbiega się, odbija od lin Big Boot!! Dość ładnie to wykombinował, fani są pod wrażeniem. Próba przypięcia 1..2!! Kick out z potężną siłą, która sprawia, że Burke wyleciał z ringu. Po wylocie, od razu wchodzi do ringu, biegnie na wprost giganta z superman punchem, udaje mu się!! Irhis Whip do narożnika i już rozpoczyna tuntowanie do akcji kończącej Elijah Express rozpoczyna bieg!! Paul kantem oka zauważa co się święci i on też biegnie na rywala z Shouder Blockiem!! Kto wyjdzie z tego cało?! Zderzenie dwóch ataków Elijah Expressa i Shoulder Blocka oba ataki są skuteczne. Burke uderzył kolanami w ramię Wrighta, zadając jednocześnie ból i odbił się od niego. Tak Show ma większą masę poczuł ból tylko na tym ramieniu, rusza za ciosem podnosi przeciwnika. Obkręca sobie go plecami do siebie, Backbreaker Cobra Clutch!! Rzuca go w narożnik, ale to musiało boleć!! Przypięcie 1..2..3!! Ekipa medyczna zebrała Pope'a na noszach z ringu.

Rock: Burke robił wszystko co mógł i dość ładnie Big Show mu się za to odpłaciłeś. Oby więcej takich końcówek z twojej strony padało, jestem pod wrażeniem. Ale i tak dałbym ci radę. Jak sam słyszałeś Sheamus wcześniej zaproponował ci walkę, jeżeli zakończysz walkę w taki sposób w jaki to zrobiłeś. Wybór stypulacji należy do ciebie.

Show: Hahah Rocky nie wypowiadaj się w taki sposób o mnie, że dałbyś mi radę, bo możemy się zaraz przekonać o tym skoro nalegasz. Tak słyszałem to co wcześniej Sheamus mówił, szczerzę ja to olałem. Ale skoro chce walki ze mną to czemu nie?? Skończę z nim podobnie jak z dzisiejszym niby przeciwnikiem. Dodam, że będzie jeszcze gorzej wyglądał, a stypulacją naszej walki będzie Hardcore Match!!

Rock: To dobra myśl jak na ciebie. Za tem do karty zostaje dodana wasza walka. A obym zapomniał powiedzieć fanom dzisiaj odbędzie się turniej o pasy Tag Teamowe. Postanowiłem dać szansę na wykazanie się i zaszczytem dla wygranych będzie tylko zdobycie miano pretendów do tych pasów, które i tak nie zmienią posiadaczy.

2.Tag Team Tournament

Tarver/ Sheffield vs Million's Mask:

Końcówka Walki: W składzie Million's Mask jak już wiemy znajdują się Ted DiBiase oraz Sin Cara. Jako pierwszy z nich rozpoczynał walkę ten pierwszy, szybko jego rywal zyskał nad nim kontrolę,który nie należy on do słabych. Tarver bez żadnego większego rozwoju walki od razu na start zadał swoją akcję kończąca KO Punch. Obecnie teraz to Sin Cara zmaga się w ringu z drugim rywalem czyli Ray Backiem. I on nie ma żadnych większych szans, Skip jest w pełnej koncentracji, panuje nad sobą i spokojnie atakuje Meksykanina. Failling Powerslam, po otrzymaniu tej akcji International Sensation wstaje, nie potrzebnie, bo po wyrzucie inkasuje w Runing Lariata, cios jest tak potężny, że Luchador został wybity w powietrze robiąc slato. Pierwszy team to oni byli ostatnimi posiadaczami pasów Tag Teamowych, nie dostali rewanżu więc jest to bez znaczenie czy zaliczą wygraną czy też nie. Walkę w najbliższym czasie rewanżową powinni dostać. Widzimy zmiane w narożniku po lewej stronie do ringu wchodzi Iron, wykonują oni razem podwójną akcję na nie wielkim zawodniku Ray Back zarzucił go sobię tzw. na barana, Michael zadał KO Punch Carze, a kowboj Backpack Stunner!! Akcja zadecydowała o zakończeniu walki.

Kolejną walką o miano Pretendentów jest:

3.Tag Team Tournament

Gabriel/ Bourne vs Awesome Truth:

Końcówka Walki: Pierwszą dwójką rozpoczynającą starcie byli Justin Gabriel oraz The Miz. Ich potyczka była bardzo fajna, nie zabrakło kilku solidnych akcji jak np. High Rope Moonsualt czy też Reality Check. Po zadaniu Spinning Jump Heel Kicku przez Afrykańską sensację została dokonana zmiana z Evanem i wraz z nim przenosimy się do teraźniejszego czasu... Standing Back Moonsualt ze strony That Kida, jednak nadziewa się na kolana wystawione przez Miza. Mizanin szybko wstaje. Standing Elblow Drop, podnosi Bourne'a wrzuca go do jego narożnika, a tam młuci go serią punchów w tułów, na zakończenie dokłada Europan Uppercutt, potężny Irish Whip do własnego narożnika, który spowodował nadzianie się Evana na narożnik tzn. że znalazł się na jego górze. Mike podąża biegiem za nim, Rope Neckbreaker. Dokonuje zmiany z R-Truthem. The Suntan Superman straca dominację już przy jego pierwszym ruchu, chciał podnieść Evana, który wykazał sięsprytem . Zadał kilka punchów w twarz po czym dokłada Jump Knee Kick, zmierza w stronę swojego tag teamowego partnera zmiana!! Justin okłada czarnoskórego przeciwnika kickami, signature move Super Kick!! Wchodzi na narożnik 450 splash połącza go z pinem 1..2..3!! W finale turnieju otrzymamy zestaw teamów Tarver/ Shefielld oraz Gabriel/ Bourne.

Backstage

Todd Grisham przeprowadza wywiad z Danielem Bryanem:

Grisham: Witam Cię Daniel.

Bryan: Cześć, cześć Todd.

Grisham: Na dzisiejszej gali Smackdown czeka cię walka z Drew McIntyrem. Dokładny tydzień temu wygrał Battle Royal, po restarcie jakiego domagał się The Rock. I na wcześniejszej gali RAW stoczył pojedynek na przeciw Kavala, poległ w obu walkach. Czy chciałbyś się wypowiedzieć co o tym myślisz może np. jakieś podgrzanie atmosfery przed walką, zadanie jakiejś bolesnej techniki jaką zaprezentowałeś na Richie Steamboat'cie.

Bryan: Wiesz Todd obrałem sobie całkiem nowy styl walki, a jest nim to co ostatnio pokazałem na tym zawodniku co go wymieniłeś. Stanawiam na brutalną technikę i tego się będę trzymał. Lecz oczywiście Drew nie należy do słabych mimo to wiem jak chcę z nim zakończyć walkę, będzie błagał o litość, gdy założę mu dźwignię.

Grisham: Chciałbym to zobaczyć, ale tylko zobaczyć tą końcówkę tak, aby Drew na tym nie ucierpiał. Dziękuję za wywiad powodzenia.

4.Single Match No Dq

Sheamus vs Shelton Benjamin:

Końcówka Walki: Celtic Warrior dominuje nad rywalem zadaje mu swoje typowe knee dropy w narożniku. Gold Standard nie ma szansy nawet na odpowiedź. Z twarzy Sheamusa możemy wyczytać wściekłość, zaciska zęby i z całej siły okłada bezbronnego rywala. Podnosi go, przygotowuje do come-backu. Ku zaskoczeniu wszystkich fanów, którzy nawet nie pomyśleli kto obok nich może stać na apron wbiega Big Show!! Przyciąga na siebie uwagę Sheamusa tym samym odwracając go od Benjamina. Celtic Warrior stanął twarzą w twarz z swoim przyszłym przeciwnikiem o Hardcore Championship. Niespodziewanie na twarzy Great White'a pada KO Punch!! Tym razem Irlandczyk znalazł się przodem do Gold Standara czy to już koniec?!? Shelton wyskakuje z Pay Dirterm!! Nie, nie, nie zostaje skontrolowany spadł na kolano, czyli był to debiutowy finisher teraźniejsza akcja rozpoznawalna Wojownika!! Great White już tylko ignorancki uśmiech na jego twarzy się pojawia, wciska z ziemi głowę rywala pod swoje nogi, zaciągnięcie, High Cross!! Próba przypięcia.. 1..2..3!!

Szatnia:

Tag Teamu Morrisona & McIntyre'a. Ci dwaj zawodnicy właśnie przeprowadzają ze sobą szczególną rozmowę. Przysłuchajmy się jej:

Morrison: Muszę ci Drew coś ważnego powiedzieć. Słyszałem jak Todd Grisham przeprowadzał wywiad z Danielem Bryanem. Ten gościu stał się wielkim świrem. Słyszałem jak mówił o jakiejś zasadzce na ciebie podczas waszego pojedynku, stawia na brutalną technikę, a jedną już mogliśmy zobaczyć tydzień temu jak założył Arm Bar Steamboatowi. Chcę abyś wiedział, że jeżeli znalazłbyś się w podobnej sytuacji to ja na to nie pozwolę, aby coś ci się stało i możesz na mnie liczyć bracie!! Żałuję również tego, że nie udało ci się pokonać Kavala, ale razem jakoś na to zaradzimy przecież, w końcu jesteśmy przyszłymi gwiazdami i twarzami WWE musimy dać z siebie wszystko i pokazać się z jak najlepszej strony!!

McIntyre: Dziękuję ci bardzo John za wsparcie. Ale daj spokój na dzisiejszym Smackdown to ja będę zwycięzcą i nie potrzebuję twojej pomocy. Dam z siebie wszystko, pokarzę na co mnie stać, pobudzę u niego strach, uspokoję jego wielki ego i go załatwię. Takie jest moje zadanie i tak zrobię. Co do walki Kavala to sam wiesz jak to było, po prostu wielki, ale to wielki pech. Nieodpowiedni czas i taktyka, lecz tym się jednak nie przejmuję za niedługi czas mimo, że szanuję każdego jednego zawodnika zostawię ich daleko w tyle za sobą i to ja będę tutaj rządził. Nic mnie nie zatrzyma nawet sam mój idol Undertaker. Tak to już będzie, gdy tylko tego będe chciał. Ale za te słowa John, które teraz powiedziałeś nie obawiaj się wrócę po ciebie, gdy tylko znajdę się w ME i pomogę ci dopiero wtedy wejść na ten szczebel co i ja...

Morrison: Nie Drew, nie będziesz po mnie wracał. Weźmiesz mnie razem ze sobą. Jesteśmy braćmi tak?!? A więc nie ma, że mnie zostawisz na jakiś czas trzymamy się razem i tak ma być. Prawda może być inna niż mówisz, wejdziesz do Main Eventów i o mnie i o moich słowach zapomnisz.

McIntyre: Nie wierzysz mi?!?

Morrison: Wierzę ci, ale nie w zupełności. Po prostu sam widziałeś jak to z twoim byłym przeciwnikiem było Justin Gabriel wyciągnął do niego pomocną dłoń. A ten gdy tylko Undertaker rozpoczął dla niego test nawet nie zaprzeczył zdaniom jakie powiedział DeadMan na temat jego przyjaciela. Nie chcę, aby to i nas spotkało rozumiesz??

McIntyre: Spokojnie. Ja a Kaval to dwie różne bajki. Tu nawet nie ma jakiegokolwiek sensu wspominania o tym. I skończmy już tę rozmowę John, nie chcę się zbytnio przejmować naszą rozmową w czasie walki z Bryanem.

Reklamy

5.Single Match

Daniel Bryan vs Drew McIntyre:

Końcówka Walki: Jest to walka taka sama jak na ostatnim RAW, ale z innym składem. Jak pamiętamy ostatnio Cody Rhodes, któremu nie udało się zakwalifikować do walki na Extreme Rules jako trzeci pretendent do zgarnięcia złączenia pasa US/IC pokonał Christiana i na lepiej mu to wyszło, bo może zawalczyć z CM Punkiem o pas wagi ciężkiej o ile wygra Battle Royal. Z tego względu i Drew McIntyre może zająć kolejne miejsce w tej walce jeżeli osiągnie zwycięstwo nad rywalem. Szkot od samego początku daje z siebie wszystko, chce zakończyć tą żenującą sytuację podobnie jak Cody. W teraźniejszym czasie obaj zawodnicy znajdują się w narożniku. Króciótka seria mocnych punchów brzuch Daniela, po czym pada short corner clothestine z rozbiegu. The Chosen chwyta przeciwnika za jedną rękę, próbuje wykonać Short Arm Clothesline . Jednak nie w tej walce i nie na tak świetnym zawodniku jakim jest Daniel Bryan. Zawodnik ten sprytnie unika ciosu, przeskakując nad plecami, przechwytuje głowę McIntyre'a pod pozycję DDT na kontrę nie pada akurat ta akcja a Swing Neckbreaker. Trzymając głowę Szkota podążą w stronę lin, gdzie przekłada się przez nie zakładając niesamowicie bolesną dźwignię Gilotynę. Sędzia międzyczasie rozpoczął odliczanie Rope Breaku 3..4.. Amerykańsk Smok nadal trzyma 5!! Nie to nie jest wygrana w taki sposób jaki powinien być The Chosen One nie zajmie kolejnego miejsca w dzisiejszym ME. A dziwne jest to, że DB zaczął przegrywać walki z własnej winy poprzez Rope Break zaliczył już 2 porażki. Czyżby zbyt pewnie się czuł??

6.ME Elimination Armagedon Steel Cage Match Cotender to WHC

Edge vs Wade Barrett vs Jack Swagger vs Cody Rhodes vs Randy Orton vs ???

Przed rozpoczęciem walki The Rock wszedł na arenę:

Hej Randy!! Słyszałem, że mówiłeś o każdym zawodniku znajdującym się w tej walce jak o słabych lokalnych zawodnikach. Powiedziałeś, że żaden z nich ci nie jest groźny i każdego z nich poczęstujesz swoim RKO. Po czym ich wszystkich po kolei wyeliminujesz. A wiesz, że ty tutaj nie należysz?? Pamiętasz takiego miłego dla mnie gościa z Elimination Chamber??? Hahah to pytanie rytoryczne kretynie wiem, że pamiętasz i nawet nie próbuj szukać wymówek. Ten gość był mistrzem WWE a ty przerwałeś jego panowanie na rzecz Zigglera, o nim również nic złego nie powiem, bo go lubię. A ciebie nie i mam dla ciebie taką całkiem miłą niespodziankę dla moich oczów. A oto ona...

[Na twarzy Viper widzimy wielki szok]... aha Orton jeszcze jedno If you smell what The Rock is cooking?!? Wiem czemu nikt z fanów nie zakrzyczał razem ze mną moich słów, ale wcalę się nie dziwię. Mam to gdzieś!!

__

Na starcie walki otrzymujemy wściekły atak agresji tylko na dwóch zawodników. Jedna połowa zawodników wzieła się za obijanie Lesnara, druga za Ortona. Cios za ciosem, Brock nadal stoi natomiast Randy już leży. Na twarzy The Next Big Thinga widzimy jak zaciska zęby z bólu, to nie jest już ten sam Brock co był kiedyś. Łoł nagły przepływ adrenaliny, czyżby jednak bestia się odrodziła?? Odbija się od lin Double Clothestine na Barrettcie i Swaggerze. Po kolei zaczyna nimi rzucać niczym workami ziemniaków. 3 scoop slamy pod rząd na Angliku, Belly Half Suplex na Amerykaninie. Na pierwszy odstrzał z tej dwójki wybiera jednak Jacka, zarzuca go sobie na ramiona F-5, F-5!! Przypięcie 1..2..3!! Swagger żegna się z miejscem pretedenta. Międzyczasie Wade wykorzystał tą całą sytuację uciekł na drugi koniec klatki, w której znajduje się już tylko siedmiu zawodników. Rhodes przestaje obijać byłego lidera, przerywa zgranie z Edgem zaczyna go okładać pięściami. Przy którymś z kolei uderzeniu Rated R Superstar unika ciosu, przechwytuje Un-Dashinga pod Edgecution. I on się z tamtą wyrywa zadając ponownie punche tym razem w brzuch, odpycha nieprzyjaciele w stronę potwora, wpada na niego. Edge jest nie wesoły nie odpowiednim miejscem, w którym się znalazł obrywa kopniaka w brzuch, zostaje zarzucony na ramiona F-5!! Czyżby to miałby być koniec walki dla Adama?? Nie, na jego szczęście pin zostaje przerwany bezinteresownie przez Wade'a, któż by pomyślał Wade ratujący Edge'a.

Przerywając pin musiał jakoś uderzyć byłego mistrza wagi ciężkiej UFC uderzył go Standing Elblow Dropem. I co teraz?? Barrett na własne życzenie zaczął się z potworem, który bez żadnego problemu może go dosłownie zniszczyć. The Next Big Thing wstał z wściekłą miną, nie idzie w stronę interwejującego zawodnika. W swoje łapy chwyta obolałego Ortona, nie wróży to Viperowi dobrze. Na dodatek na twarzy Lesnara pojawia się uśmiech. Pada F-5 eliminujący Ortona. The Legend Killer nie stoczy walki z CM Punkiem, który cały czas z niego drwił i będzie drwił do końca jego kariery przez to, że przegrał. Dla pozostałej czwórki zawodników po wyeliminowaniu drugiego najgroźniejszego zawodnika dopiero teraz rozpoczyna się piekło. Jako 3 wylatuje Cody Rhodes tym razem eliminacja należała do Edge'a po spearze. Finałową trójką okazują się Edge, Lesnar oraz Barrett. Janitor i Rated R Superstar założyli sojusz razem usiłują zdominować 3 zawodnika, udaje im się to. Dobrali dość dobrą taktykę, która sprawdziła się już tydzień temu. Przy boku klatki Wade oraz Edge wykonali swój Come Back, Finisher. Wbijające potwora w klatkę. Później już tylko spokojnie mogli go odliczyć. Barrett vs Edge... Anglik przez całą walkę unikał większych potyczek z kimkolwiek. Unikał i uciekał od bójek bokami. Przez co teraz ma sporo siły, aby pokonać mistrza manipulacji. Rywalizacja trwała przez długi czas, a zakończyła się pozyskaniem dominacji Wade'a. Adam był gotowy do wykonania Diving Spearu, gdyby tylko Wade wstał nierozgarnięty, jednak inny był los. Edge siedzący na narożniku otrzymał Big Boota, zostaje zdjęty na ramiona WasteLand!! Przypięcie 1..2..3!! Smackdown dobiegło końca.

Newsy:

:arrow: W najbliższym przewiduje się dość solidny push dla jednego z zawodników, na razie nie wiadomo o kogo dokładnie chodzi. Mówi się, że wszystko wyjdzie w praniu i sami to zauważymy.

:arrow: Szykuje się feud pomiędzy Alberto Del Rio a Bobbym Lashleyem.

Karta na Extreme Rules:

:arrow: Unification US i IC championships

Christian (US c) vs Daniel Bryan (IC c) vs John Morrison

:arrow: Hardcore Championship

Sheamus © vs Big Show

:arrow: WHC Championship

CM Punk © vs Wade Barrett

https://forum.wrestling.pl/topic/25333-wwe-inna-droga-blaze9/page/7/#findComment-264374

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Mr_Hardy
      Za czasów świetności backyard wrestlingu to oglądałem tylko PXW bo mieli ring. Rzucanie się po materacach mnie nie interesowało. PXW także mieli tygodniówki Kurde, gdybym wtedy był mądrzejszy i wiedział , że Shadow wszystko skasuje to na bieżąco bym ściągał na dysk ich gale.
    • IIL
      Dzięki, @ Mr_Hardy  Będzie oglądane.  Rozglądałem się są tym dzisiaj rano, ale natrafiłem jedynie na ich last man standing match z MZW.  W PpW znalazłyby się też jakieś perełki. Warto zgłębić temat.
    • Mr_Hardy
      Pogrzebałem jeszcze i znalazłem. To jest chyba ta walka. Niestety z komentarzem osób trzecich, ale lepsze to niż wcale. @ IIL      
    • IIL
      Wczoraj miała miejsce gala GCW w Hammerstein Ballroom. Wygląda dosyć smakowicie i jedna z głośniejszych akcji było połamanie pasa TNA przez PCO. Czyżby AEW wzięło go do siebie? Oby.    Z innej beczki w nadchodzący weekend wybieram się na galę BZW vs GCW w Francji. Ma być ultraviolent i sporo importów z Japonii i GCW, m.in. Maki Itoh w intergender matchu   Moje relacje z poprzednich wypadów na BZW:        
    • Mr_Hardy
      Kiedyś próbowałem znaleźć, ale nie udało się. Nie ma nic z PXW w necie. Przynajmniej ja nie znalazłem. Trzeba by było się pytać samego Shadowa 🤣
  • Dodaj nową pozycję...