Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Dobre RAW i poprzednie SD. Cieszę się z heel turnu Daniela i zdobycia pasa IC przez Evana. Może z tego wyrosnąć fajny feud jak go dobrze poprowadzisz. RAW także ciekawe. Backstage na dobrym poziomie, a do tego jest go dużo, co też cieszy. Walki na.. takim sobie poziomie, ale nie są najgorsze. Trzymaj tak dalej, bo naprawdę gale są fajne i wciągające.

No i oczywiście czekam na WrestleManię. :)

https://forum.wrestling.pl/topic/25333-wwe-inna-droga-blaze9/page/6/#findComment-250497

• Odpowiedzi 135
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 8693

52

• RealAmerican

12

• Seba_KKS

12

• CocaPepsiCola

11

Top użytkownicy w tym temacie

RAW trzymało poziom jak zawszę u ciebie. Tylko ten poziom nie jest jeszcze najlepszy. Fajnie piszesz dużo u ciebie walk jest, segmentów i backstage'u. Karta na WM ciekawa. Ogólnie widać że bardzo dobrze sobie radzisz w pisaniu.

P.S Za niedługo zapraszam do siebie jak tylko zbiorę z siebie chęci do dodam nowy odcinek.

https://forum.wrestling.pl/topic/25333-wwe-inna-droga-blaze9/page/6/#findComment-250565

• Reputacja:   1

Smackdown rozpoczyna John Morrison:

-Dzień dobry wszystkim!!Dzisiaj chciałem wam powiedzieć kilka zdań.Pierwszym jest to, że zrezygnowałem z walki rewanżowej na Wrestlemanii, ale spokojnie nie denerwujcie się będzie ona dopiero na Extreme Rulez.Przeciwnikiem będzie oczywiście ten, który zwycięży podczas Wrestlemanii.Po drugie wystąpię w Money In The Bank, zastanawiałem się nad tym przez długi czas i doszedłem do wniosku, że tak będzie lepiej jak zrobiłem mogę zdobyć

walizkę, a tym samym na następnym PPV odzyskać mój były pas.Kiedyś się o niego

bardzo starałem, tyle prób, tyle walk i nic mi nie wychodziło, trzymałem go przez tydzień. Dzisiaj jest w posiadaniu mojego przyjaciela Evana Bourne'a pozwalam mu się nim nacieszyć lub też Daniel Bryan będzie musiał przygotować się na porażkę.Szczeże mówiąc

tak pomiędzy nami, ja to miałem wszystko w planach, ponieważ chciałem zdobyć miejsce w walce o walizkę.

Na arene pojawia się CM Punk:

-John powiedziałeś, że ten pas przyjdzie ci z łatwością?!? Zapomniałeś o tym, że w każdej chwili karta może się zmienić?!?Do walki może dojść ktoś lepszy o kim nie masz wogóle pojęcia...Rozmawiałem z Teddym Longiem, tuż po Wrestlemanii odbędzie się kolejna walka pomiędzy moim nowym przyjacielem, który właśnie za nie długo zadebiutuje i dołączy do The Onyx.

Morrison:-Punk powiem ci rzecz jedną.Prawdą jest to, że cie szanuje, ale przecież z tego pasa sam zrezygnowałeś z własnej woli, ja tak samo postąpiłem.Więc o co ci chodzi??

Punk

:-o to, że bierzesz przykład w niewłaściwy sposób.Jesteś o wiele słabszy od demnie, a chcesz się ze mną równać oddając pas!!!Człowieku ściągnij te okulary ze swojej twarzy, być może jesteś zaślepiony nimi i nie wiesz wogóle co robisz!!

Morrison:-Ja doskonale wiem co robię...

Punk:-Nie, nie wiesz!!!Ten pas był kiedyś tak warty, że można go było porównać do WHC lub WWE. Ty to wszystko zchrzaniłeś!! Jesteś wielkim tępakiem i nim już zostaniesz!!Jesteś żółtodziobem i powinieneś płakać ze szczęścia, że ktoś taki jak ty miał ten pas na swoim ramieniu.

Na arene wchodzi Daniel Bryan:

-Morrison albo jesteś głupi albo zbyt pewny siebie.Ten pas to dla mnie marzenie.Oddając go pokazałeś jak jesteś głupi.Teraz jesteś na straconej pozycji, narobiłeś sobię wrogów bo i Punk,Cody,Rock mieli ten pas i od niego zaczynali i teraz przyjdzie kolej na mnie i stanę się tak wielką gwiazdą jak oni.

Morrison:-Słuchaj wiem teraz, że źle postąpiłem, ale to mój błąd więc niech cię to nie obchodzi.

Bryan:-Masz rację, ale przejrzyj na oczy, że w swojej karierze nic już nie osiągniesz.Long przkreślił ci możliwości na dalsze zdobywanie pasów.

Morrison:-Znowu za sprawą jakiegoś samoluba, ma się ktoś pożegnać z federacją?? Ciesz się wogóle, że dzięki mnie będziesz miał możliwość zdobycia pasa i się nie odzywaj!!To wszystko!!

Morrison schodzi z areny, a do ringu zmierza lokalny jobber Riu Matsuda na pojedynek z pretendem do pasa IC.

---------

Reklamy

---------

1.First Match:Daniel Bryan vs Riu Matsuda

http://img542.imageshack.us/img542/3025/93789197.jpg

Od samego początku w walce ma przewage Daniel Bryan.Irhish whip do narożnika, dobija tam jobbera runing double knee dropem.Przerzuca go przez ramie wykonując arm drag, wchodzi na narożnik Diving Front Dropkick.Wskakuje na leżącego rywala i zapina gilotyne!! Matsuda odklepuje.

Zwycięzca: Daniel Bryan

--------

Na backstage'u widzimy Drew McInytera i Codiego Rhodesa.Rozmawiają oni o dzisiejszych walkach, w których wystąpią.Szkot ma za zadanie zdominować The Miza, tym samym podkreśli swoje słowa, które powiedział tydzień lub dwa wcześniej.Za wszelką cenę chce zdobyć walizkę i wykorzystać ją na CM Punku:

McIntyre:-Cześć Cody, widzę, że dzisiaj za równo jak i ty tak jak i ja mamy dzisiaj stoczyć walki. Zastanawiam się nad tym, czy abyś mógł pomóc mi dzisiaj wygrać a ja tobię się odwdzięcze tym samym.

Rhodes:-Ale co mnie to obchodzi???

McIntyre:-Pamiętasz jak to na Miza wszyscy przycisneli podczas waszej walki rok temu???To ty powinieś wygrać nie on w takim razie odbijesz to sobie i zainterweniujesz podczas mojej walki.

Rhodes:-Czyżby?!? Ja akurat tego nie pamiętam!!

McIntyre:-[szepcze]To lepiej się odwróć to zmienisz szybko zdanie...

Cody się odwraca i ma na przeciwko siebie Big Showa oraz Jacksona Andrewsa

Rhodes:-Chło.chłopaki...spokojnie, jeżeli wam wszystkim na tym zależy to więc dobrze pomogę mu.Drew a powiedz mi jak przekonałeś ich do siebie???

McIntyre:-Widzisz trzeba było mieć walkę o miejsce w Money In The Bank i ją wygrać.Pomogę Jasksonowi jak tylko będe mógł, a on mi.Teraz rozumisz??To zmienisz zdanie czy nie?!?

Rhodes:-Ta..tak zmienię oczywiścię pomogę ci.

McIntyre:-To świętnie a teraz lepiej już idź.

Cody się oddalił a McIntyre zaczął się po cichu hihrać, bo to nie były prawdziwi zawodnicy Bad Crushu tylko ich zdjęcia na kartonie. Szkot długo się nie śmiał, bo po chwili napotkał prawdziwego Showa z Regalem, którzy nie miło się odwdzięczyli mu za to pobiciem.

-------

Reklamy

-------

Po reklamach znajdujemy się na arenie:

W ringu stoi Evan Bourne, za chwilę ma walkę z Jinderem Mahalem, ale za nim walka się rozpocznie chce nam coś powiedzieć:

-Czołem wszystkim fanom WWE!!! Już za 2 tygodnie ja i Daniel Bryan zmierzymy się w walce na Wrestlemanii.Dzisiaj moim przeciwnikiem będzie nikt inny jak Jinder Mahal, głównie to za jego sprawą powstało Bad Crush.Gdyby nie on ta drużyna by nie istniała, a ja za to dzisiaj zamierzam go pokonać!!Na Wrestlemanii zachowam pas i zmierze się z Morrisonem na Extreme Rulez bardzo go lubię i będzie to wyrównana walka.Na moim ramieniu widnieje

jedno z 7 skarbów WWE jest to pas IC.Chcę go jak najbardziej udoskonalić, rywalizację oraz show w ringu!!Chcę tego, aby każdy fan wykrzykiwał moje nazwisko na ulicy, gdy mnie tylko spotka.Ja was uwielbiam i to dzięki wam jestem tutaj!!

Pojawia się Daniel Bryan:

-A co ty to możesz nawojować Bourne?!? Każdy wie, że ten pas powinien należeć tylko do mnie!!Do mnie!!Bo to ja jestem idealnym zawodnikiem dla niego!!

Bourne:-Wyluzuj Daniel, dobrze, że tutaj przyszedłeś.Zakończmy nasz spór o ten pas na Wrestlemanii i proszę cię jeżeli kto kolwiek z nas wygra nie bądź zły na mnie. Jesteś nadal moim najlepszym przyjacielem,mimo nawet tego jak mnie potraktowałeś. W pierwszej chwili byłem wściekły, ale mi przeszło, bo zrozumiałem cię.Mówiliśmy sobie, że to ty masz wygrać pas, a nie ja za to chciałem cię przeprosić!!

Bryan:-Myślisz, że co??że dam się przperosić?!? Nie ma wybacz to ty się odwróciłeś od demnie, nie ja od ciebie i chcesz nadal przechowywać pas.Jesteś słabeuszem!! A teraz zacznij się mnie obawiać!!

2.Second Match:Jinder Mahal vs Evan Bourne

http://img808.imageshack.us/img808/2568/84960124.jpg

Jako pierwszy do ataku rusza Evan z solidnymi kickami, które znacznie osłabiły Mahala.Cały czas atakuje nogi i tułów, o jedno nie potrzebne kopnięcie i traci przewagę.Jinder łapie go za nogę, podniąga do siebie i Dragon Screw.Bolesna akcja na nogę, tym atakiem przecież można ją złamać.Kanadyjczyk rusza za ciosem i dorzuca do tego Foot DDT i Single Leg Lock.Po nie spełna kilku sekundach, That Kidowi udaję się wydostać wykonując kontrę do roll up 1..2!!Sędzia zdążył doliczyć tylko do dwóch.Akcja nadal trwa, obaj zawodnicy na nogach. Ruszają na siebie z rozbiegu Jinder chce wykonać Runing SuperMan Punch, a dzieciak Runing DropKick!!Jest to nie typowa sytuacja, wycięta niczym z komiksów.Cel osiąga jednak The Aviation Nut i jego kick.Kolejny już tym razem z miejsca Dropkick i za chwilę pada High Knee Kick!!Jest to signature move Evana, a każdy wie teraz co będzie.Tak Evan wchodzi na narożnik i tauntuje do Air Bourne!!!wybicie i wyskok, nie stety nadziewa się

na kolana rywala, który to wykorzystuje. Podnosi go i obejmuje do Full Nelson Slama, wyciągnięcie do góry, ale również i ta akcja kończąca się nie udała.Bourne w ostatniej chwili zdążył urzyć kontry, zeskoczyć na proste nogi i bezpośrednio uderzyć przeciwnika ponownie High Knee kickiem.Ustawia się na narożniku, tym razem bez żadnego tauntu wykonuje perfekcyjne Air Bourne!!!1..2..3!!

Zwycięzca: Evan Bourne

---------------------------------

Znajdujemy się w szatni Drew McIntyrea, widzimy, że jest trochę przejęty swoją walką oraz sytuacją jaka go spotkała.Wie, że od dzisiaj nie może swowodnie chodzić po całym budynku.Musi siedzieć cały czas w swojej szatni, aby nie napotkać na swojej drodze Bad Crush.W pewnym momencie, ktoś puka do drzwi.Drew otwiera, a po drugiej stronie drzwi stoi Michael Tarver:

-Cześć Drew, widziałem to wszystko i nie byłem zadowolony w jaki sposób cię potraktowano.Gdyby to moja karykatura była za plecami Rhodesa, był bym zadowolony.Nie lubię tego zawodnika, zbyt pewny siebie.Bad Crush to banda przerośniętych goryli, wiem mam pomysł.Przecież i my możemy stworzyć swoją własną drużynę ty,ja napewno Skip, Lashley i Morrison się jeszcze dołączą wtedy postawimy im czoła.Skończy się ich marne panowanie i sianie chaosu wśród wszystkich wrestlerów oraz pozostałych pracowników. Wystarczy tylko tyle, abyś się na to zgodził.

McIntyre:-Przysięgam, odpłacę im się tym samym!!Nie chcieli mnie do drużyny, to więc to ja ich rozwalę!!Wraz z tobą Michael, dziękuję ci za to.

Tarver:-No widzisz?? Trzeba było tylko się o to mnie spytać.Tak to byś siedział i gnił tutaj.

McIntyre:-Jeszcze raz wielkie dzięki.

Tarver odchodzi od miejsce i idzie do swojej szatni, po drodze napotyka Bad Crush.

Show:-Słyszałem wszystko, co masz zamiar zrobić!!To ci się nie uda zapomnij o tym.W innym wypadku musisz się spotkać z tym [przystawił pięść do głowy Michaela].I co powiesz teraz??

Tarver:-Zabieraj te tłuste łapsko z mojej twarzy!!

Show:-Hahahah słyszeliście co on powiedział???, bo ja tak...

Chciał wyprowadzić KO Punch, lecz Iron spodziewał się tego uniknął uderzenia i sam je wyprowadził i zaczyna uciekać.Całe Bad Crush wściekło się i pobiegło za nim.Nie wiedzieli jednak o tym, że tuż za rogiem czają się wszyscy zawodnicy, których Michael wymienił byli to:Shellfield,Morrison,Lashley i McIntyre.Do bójki jednak nie doszło...

--------

Reklamy

--------

3.Third Match:Drew McIntyre vs The Miz

http://img827.imageshack.us/img827/1281/59169106.jpg

Pojedynek dwóch świetnych materialnych zawodników do Main Eventu.The Chosen One i The Awesome One.Zawodnicy przechodzą w klincz, w którym ładnie zaprezentował się szkot jest o 10cm. większy i to wykorzystuje.Obejmuje przeciwnika wokół pasa i wykonuje Belly To Belly.Rusza za ciosem, obija kończyny leżącemu Mizowi Knee Dropami i brutalnymi stompami na palce.Próbuje go podnieść, lecz Mike zachował ostrożność, objął szczęke Drewa i pociągnął ze sobą w dół wykonując Jaw Breakera.Seria punchów, irish whip do narożnika, zamierzał go dobić jeszcze Swing Corner Clothestinem, a jednak tego nie dokonał.Mizanin wbił się w narożnik, z którego Thee go wyciąga, łapie go na swoje barki i pada Oklahoma Slam.Następną akcją jaką widzimy jest Scoop Slam, a za nim Suplex pin

z 2 countami.McIntyre ładnie się nam zaprezentował, pokazał na co go stać.Rzutów nie przerywa, złapał Miza na swoje barki i chce wykonać Samoa Drop, przeciwnik zeszkoczył i podcina go Shoulder Blockiem w podkolano.McIntyre jest idealnie przygotowany do wykończenia na akcję Skull Crushing Finale czy Miz będzie chciał to wykorzystać???

The Most Must-see Superstar nie przemyślał szansy i obija rywala Inverted facelock backbreakerem.Podniósł rywala, ale otrzymuje od niego kicka w brzuch, teraz jest to szansa dla szkota, który to wykorzystuje i pada Future Shock DDT!!1..2..3!!

Zwycięzca: Drew McIntyre

Po ogłoszeniu zwycięzcy, sięga po mikrofron:

-Dzisiaj jest to czas, w którym powstaje nowa drużyna o nazwie Saviors!!Przed oczami pojawiła mi się jedna postać, która pokazała mi całkiem inną drogę życia, powiedziała mi również, abym się nawrócił i nie zajmował się tym czym do tychczas się zajmowałem.Teraz jestem kimś innym, kimś kto potrafi uszanować przeciwnika, każdego fana WWE.Przestałem się obawiać tego, że w każdej chwili mogę zostać zaatkowany przez Bad Crush stawimy im czoła wszyscy razem!!Nie będą się uwarzać za nie wiadomo kogo i każdy im się odpłaci!!Ich drużyna przestanie istnieć, bo to nie jest dobre czy też fascynujące są to goryle stawiające tylko na kasę oraz brutalność i pozbawienie wszystkich innych kariery, aż zostaną sami...A gdy zostaną sami to co wtedy???Przeją w kanibalizm, będą niszczyć samych siebie, tego nikt nie może zrozumieć.Jak oni chcą kiedyś zaistnieć w tym biznesie??No proszę was, bo

szkoda mi słów co do głupoty samego lidera Big Showa!!Kiedyś nie mogłem dać mu rady, przegrałem z nim w ciotowaty sposób nic nie robiąc, ale w tej chwili pokonałbym go!!

----------------------------

Reklamy i zapowiedź walki:http://img29.imageshack.us/img29/9357/41919281.jpg

----------------------------

4.4-th Match:Rey Mysterio vs John Morrison Qualification to 1/2 finale /Hardcore Match

http://img819.imageshack.us/img819/2635/54988167.jpg

Zawodnicy rozpoczeli od ukazanie do siebie szacunku, podali sobie dłonie.Jest to piękna walka, w której dorzucono stypulację Hardcore co czyni tą walkę jeszcze lepszą.Wrestlerzy zaczeli się okładać kickami i punchami.JoMo jest większy i to on ma lepszy zasięg bez trudu zaczyna przewyższać nad rywalem.Mysterio chciał wykonać kicka, który został skontrolowany w Capoeria Kick!!Eliminujący Reya na dłuższy czas, wykorzystany przez

Johna.Schodzi z ringu i wnosi do niego 2 krzesła.Podchodzi do Mastera 619 i pod jego twarzą podkłada jedno krzesło wchodzi na narożnik i wykonuje nie wiarygodną akcję Diving Leg Drop na tył głowy przeciwnika podkładając sobię pod nogi drugie z krzeseł!!To się nazywa Hardcore!!JoMo może spokojnie odliczyć The Biggest Little Mana, lecz on nie zamierza w tak krótkim czasie zakończyć walkę.Dokłada do tego kilka imponujących akcji ze swojego move setu, Dancing Leg Drop, Standing Front Moonsualt oraz Sharship Pain z narożnika!!1..2..3!!

Zwycięzca: John Morrison He going to 1/2 Finale

--------------------

Przenosimy się na Backstage.Przysłuchamy się rozmowie jaką prowadzą CM Punk i William Regal zdążyliśmy w połowie:

Regal:-Punk poczekaj chwilę, ale czy na pewno nie chcesz Big Showa zastąpić jako lider??Szanuję cię i to ja ustalam tam zasady, więc w każdej chwili kogo chce to mogę wyrzucić napweno jesteś pewien??

Punk:-Słuchaj William, ja również bardzo cię szanuję.Ale to co zrobiłeś mojemu przyjacielowi Sethowi, tego ci nie wybaczę.

Regal:-A co jeśli go przeproszę za to i jemu również pozwolę dołączyć do mojej drużyny???

Punk:-Powiem ci jeszcze raz posłuchaj mnie uważnie, nikogo przepraszał nie będziesz, nikt się nie będzie dochodził do Bad Crush!!Rozumiesz?!?Zrobiłeś to co chciałeś, ja również zrobię to co chcę i nikt mi nie będzie tutaj groził.Chcesz to zaraz twoja drużyna od razu przestanie istnieć wystarczy tylko tyle, że pokonam Big Showa.W grupie jesteście cwaniakami, a przychodzi co do czego to właśnie widzisz jak mnie błagasz.Nie chę

również odbierać sfatysfakcji młodym talentom The Saviors chcą was pokonać to nie będe krzyżował im planów.

Regal:-I właśnie o to tutaj chodzi chcę, abyś zastąpił Big Showa na chwilę i stawił się tym żółtodziobom.

Punk:-Żartujesz chyba sobię!!!Nazwywasz ich żółtodziobami a czujesz przed nimi lęk!!Skończ gadać i przygotuj się na naszą walkę [z uśmiechem].

---------------

Jesteśmy na arenie:

5.5-th Match:CM Punk vs William Regal

http://img192.imageshack.us/img192/6410/17573500.jpg

Anglik pod presją rozgrzewa się w ringu, oczekując na przyjście Punka.Zaczyna grać jego muzyke, ale on się nie pojawia.Zajrzyjmy co się z nim dzieje.Przed samym wejściem na arene został zatrzymany i dziwna ta ochrona, bo z kapturami na głowie zabrania mu wejść na arene:

Punk:-Co jest panowie???Jakiś problem???

Jeden z nich nachyla się nad Punkiem i ściąga kaptur z głowy.Jest to Big Show!!:

-Nie, my nie mamy problemu przyjacielu, ale ty za to tak!!

KO Punch w twarz The Second City Sainta, który został wepchnięty do środka areny.Regal nie wie co się stało, podejrzewa, że to może być jakiś podstęp, bo nie widział Showa zmierza z Knee Tremblerem na niego, wrzuca go do ringu i przechodzi w Pin 1..2..3!!Regal nie wierzy w to, czego właśnie przed chwilą dokonał.Pokonał samego mistrza wagi ciężkiej w tak łatwy sposób.Ze szczęścia można zauważyć na jego twarzy łzy.Regal ogłosił, że po tak wspaniałym zwycięstwie powraca na dłuższy czas jako aktualny wrestler!!

Zwycięzca:William Regal

------------------------------------------

Nadszedł czas na Main Event:

6.6-th Match:Rhodes vs Shelffield vs Jericho vs Edge Scrable Match

http://img508.imageshack.us/img508/9308/74914590.jpg

Jako pierwsi walkę rozpoczynają kanadyjscy zawodnicy Chris i Edge.Łączy ich również to, że jeden z nich będzie miał szanse na zdobycie pasa WHC, a drugi był byłem mistrzem.Walka rozpoczyna się od zwarcia, Lionheat przechwycił rywala, wykręcając mu ręke i przerzucając go przez biodro za nią.Jericho zaczął się ignorancko śmiać z Edgea, że tak łatwo został powalony na ziemię.Zmierza teraz z runing Low Dro Kickiem wymierzonym w twarz.

The Master Manipulato odczuł to bardzo mocno leży i zwija się z bólu.Jericho kontynuje znęcanie i zakłada Reverse Camel Clutcha.Do ringu wbiega Cody Rhodes wymierza Beatifull Diaster na zawodnika, który zapiął przed chwilą dźwignię i teraz to on ma kłopoty.Undashing podnosi Chrisa zaczyna obijać mu twarz punchami, podciąga go za nogę, przerzuca się na pozycję północ-południe i zadaje serię kopnięć kolanem w trzon czaszki Paragon of

Virtue.Po 5 kickach go puścił, nie spodziewał się tego co go za chwilę może spotkać otrzymał Speara!!!1..2..3!!Do ringu wkracza Skip, który jak nigdy zaczyna dominować nad rywalami.Rated R Superstar biegnie ze sparem, Shelffield podskakuje, ale tak, że ustawił go sobię do Piledriver, skoczył Adamowi na głowę oszałamiając go, założył do High Powerbomb, na jedno z ramień i wykonuje potężnego Gut Bustera 1..2..3!!W ringu nadal pozostaje

Chris Jericho zadający uderzenie łokciem w tył głowy Silverbacka, wskakuje mu na plecy w celu założenia dźwigni Sleeper Hold, został podrzucony wyżej, tak, że jego szczęka znalazła się nad jego ramieniem i otrzymuje BackBag Stunner!! 1..2..3!! Walkę wieczoru zwycięża Skip Shelffield!!

Zwycięzca:Skip Shelffield

---------------

Po walce światła zgasły a Smackdown dobiegło końca

-----------------------

Newsy:

:arrow: Drew McIntyre przeszedł face-turn i tym samym została stworzona całkiem nowa drużyna The Saviors, mająca na celu zniszczenie Bad Crush.

:arrow: WAŻNE: Czystki rosterów odbyły się dzisiaj, z federacją WWE pożegnali się:Nathan Jones,Johny Curtis, Jinder Mahal,Ezekiel Jackson,Joe Hening

:arrow: Booker T w tym roku zostanie wprowadzony do HOF, dzisiaj zakończył oficjalnie kariere wrestlera, po zejściu SmackDown z anteny osobiście to powiedział, zakończył z własnej woli.

:arrow: Bill DeMott podobnie jak William Regal, nie jest zadowolony z prowadzenia NXR w związku z tym wybrał zwycięzców NXR i są to:Ricardo Rodriguez,Hunico,Sin Cara.3 sezonu nie będzie.

Cara- Smackdown

Rodriguez- RAW

Hunico- Smackdown

-------------------------

Kart na Wrestlemanie:

:arrow: Goldberg vs The Rock

http://img109.imageshack.us/img109/8049/gmraws.jpg

:arrow: Mr.Royal Rumble Edge vs CM Punk ©

http://img855.imageshack.us/img855/4964/edgevspunk.jpg

:arrow: Brock Lesnar vs Randy Orton ©

http://img827.imageshack.us/img827/7518/wweyw.jpg

:arrow: 8 Man Money In The Bank: Kaval,Christian,Gabriel,McIntyre,RVD,Andrews,Morrison,Lashley

http://img546.imageshack.us/img546/2556/8man.jpg

:arrow: Dolph Ziggler© vs Tyson Kidd

http://img6.imageshack.us/img6/2456/babwg.jpg

:arrow: Evan Bourne © vs Daniel Bryan

http://img233.imageshack.us/img233/3879/bouryan.jpg

:arrow: Curt Hawkins© vs Rey Mysterio

http://img84.imageshack.us/img84/6489/crsg.jpg

:arrow: Undertaker vs Kurt Angle vs Alberto Del Rio

http://img135.imageshack.us/img135/281/streakm.jpg

:arrow: Vince McMahon vs HHH vs Shane McMahon

http://img706.imageshack.us/img706/9449/presn.jpg

--------------------------------

Aktualny Roster:

SmackDown:

-Big Show (Heel)

-CmPunk (Twenner)

-Cody Rhodes (Heel)

-Daniel Bryan (Heel)

-Drew McIntyre (Face)

-Edge (Face)

-Evan Bourne (Face)

-The Miz (Face)

-Chris Jericho (Twenner)

-Sheamus (Heel)

-Husky Harris (Heel)

-John Morrison (Face)

-Hunico (Heel)

-Michael Tarver (Face)

-Skip Shelifield (Face)

-Alex Riley (Face)

-Sin Cara (Face)

-Rob Van Dam (Face)

-Rey Mysterio (Face)

-Mr.Anderson (Face)

-Seth Rollins (Face)

-Jackson Andrews (Heel)

-Theodore Long (gospodarz)

Komentatorzy: JBL & Tazz

Tag Teamy :

-Rollins & Punk ''The Onyx''

-Jericho & Riley ''Rare Lions''

RAW:

-Brodus Clay (Heel)

-Ricardo Rodriguez (Face)

-Brock Lesnar (Twenner)

-Alberto Del Rio (Hell)

-Christian (Heel)

-Curt Hawkins (Twnner)

-Dolph Ziggler (Heel)

-Justin Gabriel (Face)

-John Cena (Face)

-R-Truth (Heel)

-Randy Orton (Heel)

-Wade Barrett (Heel)

- Undertaker (Twenner)

-Kurt Angle (Face)

-Shelton Benjamin (Face)

-Tyson Kidd (Heel)

-Bobby Lashley (Fave)

-Kaval (Face)

-Peter Orlov (Face)

-Mason Ryan (Heel)

-William Regal (Heel)

-The Rock (menadzer)

-Goldberg (2 menadzer)

Komentatorzy: Micheal Cole , Matt Striker

Tag Teamy:

-Kurt Angle & Shelton Benjamin ''The Gold World's''

-Ziggler & Kidd ''ZigSharp''

-Gabriel,Orlov,Kaval ''Hooligans''

Między brandowe:

-Big Show,William Regal,Mason Ryan,Jackson Andrews,Brodus Clay ''Bad Crush''

-Tarver,Lashley,Morrison,McIntyre,Shelffield ''Saviors''

https://forum.wrestling.pl/topic/25333-wwe-inna-droga-blaze9/page/6/#findComment-250787

Gala bardzo fajna. Szczególnie podobał mi się segment z Morrison'em i Punk'iem. Najlepsza walka Rey Mysterio vs JoMo. Skip Shelffield wygrywa Scrable Match z Edge'em,Jericho i Cody'im? Na pewno szykuje się dla niego jakiś mega push. Gala jak zwykle dobra, trzymająca poziom jak zwykle :wink: .

P.S. Zapraszam do mnie za niedługo nowy odcinek.

https://forum.wrestling.pl/topic/25333-wwe-inna-droga-blaze9/page/6/#findComment-251535

Monday Night RAW

Midwest, Michigan

6.05.2012:

Show rozpoczyna rozmowa komentatorów:

Striker:-Witamy wszystkich fanów WWE!!Michael, czy wiesz jaki dzisiaj mamy dzień??

Cole:-Tak poniedziałek 6 maja

Striker:-Nie, nie o to mi chodziło.Dzisiaj mamy dzień, w którym atmosfera będzie podgrzana na maksa.Powrót prawdziwej legendy WWE!! To będzie niespodzianka i kto to będzie dowiecie się państwo w czasie.Na dodatek dzisiaj zadebiutuje u nas zwycięzca 2 sezonu NXR Ricardo Rodriguez, zmiażdzył wszystkich swoich konkurentów!!!

Cole:-Oglądałem od samego początku NXR od 1 sezonu i nigdy jeszcze

podczas nich nie widziałem tak świetnego zawodnika jak on.Dzisiaj przekonacie się

co do niego, bo będzie miał aż 3 przeciwników Tysona Kidda,Kavala oraz Peter Orlova.

Mojego faworyta już znacie.

Striker:-Podgrzanie atmosfery nastąpi nie tylko powrotem legendy, ale

również stypulacją walki pomiędzy Lashleyem a Gabrielem jest to Inferno Match!!Ostro

się dzisiaj zapowiada!!A już za chwilę pierwsza walka dzisiejszego RAW a jest nią walka Fatal 4 Way.

---------------------

Raw otwiera Ricardo Rodriguez:

-Jak wszyscy wiecie to ja zdominowałem wszystkich moich konkurentów dzisiaj będzie podobnie.To ja jestem najlepszy!! W przyszłości mam wielkie plany co do swojej kariery mam zamiar zdominować całe WWE i postawić kropkę nad I, tym, że to Meksyk ma najlepszych wrestlerów!! Od dzisiaj nawet Kanada może się schować przy mnie!!Edge,Y2J,Christian a kimże oni są?!? Słyszałem o nich i słyszałem to, że są jednymi z najlepszych od dzisiaj będą się kłąniać przed demną i moją doskonałością.Do WWE nie tylko ja dołączyłem z Meksyku, ale również Sin Cara nie cierpię go, ale przyznam, że jest świetnym Luchadorem w tej federacji jest jeszcze jeden Meksykanin jest to Del Rio, człowiek, którego daruje wielkim szacunkiem!!Już za chwilę mam walkę z nijakim hmm..

Kavalem i z kimś tam jeszcze, oni wszyscy muszą się przygotować na wielki łomot!!

Na rampie pojawia się Alberto Del Rio

-Witam cię mój rodaku, jestem bardzo zadowolony.Bardzo dobrze, udowodniłeś na co stać Meksyk niszcząc pozostałych. Bardzo ładnie się spisałeś, oby tak dalej, a być może będe tak zadowolony, że pozwolę ci zostać moim tag teamowym partnerem.Życzę ci powodzenia w całkim nowym świecie jakim jest WWE!!

Czas rozpocząć walkę:

1.Fatal 4 Way:

Kaval vs Tyson Kidd vs Peter Orlov vs Ricardo Rodriguez

http://img710.imageshack.us/img710/4082/93005917.jpg

Końcówka Walki:Kaval wraz z Ricardem znajdują się w ringu przechodzą w klincz.Warrior zaczyna atakować punchami brzuch przeciwnika.Jedno uderzenie, drugie uderzenie wkońcu uwolnił się i uderza kickiem w kark meksykana.Do ringu wchodzi Kidd, wykonuje kicka w brzuch Kavala, przechwytuje go i pada kończąca akcja Fisherman Neckbreaker.Kolejnie Orlov wbiegł do ringu, runing dropkick w klatę Kidda uderzenie było tak mocne, że wyrzuciło go poza ring.Podnosi Low Kiego, obezwładnia go i sprowadza do parteru z Cross Facem.Rodriguez zdążył nabrać trochę sił, wstaje i potężnym kopnięciem z rozbiegu częstuje rosjanina.Podnosi go, zarzuca na swoje barki i to chyba będzie koniec Death Valley Drop w jego wykonaniu.Przechodzi w pin 1..2..3!!Tak jest zwycięzcą okazuje się debiutant, zdominował on i tym razem swoich konkurentów.

Rodriguez, nie chce, aby to sędzia wygłosił jego zwycięstwo zabiera mu mikrofron z rąk i sam je ogłasza:

-Nie kłamałem i wygrałem!!Zwycięzcą tej walki jest jedyny i nie powtarzalny Ricardo Rodgriugez wielka przyszłość WWE!!Trochę za późno zadebiutowałem, szkoda, bo nie ma już miejsc w Money In The Bank, gdzie moja seria zwycięstw nie została by przerwana.Zdobył tą walizkę, no ale przecież nie będe się tym przejmował, bo za kilka miesięcy jest gala PPV o tej samej nazwie co ta walka, więc nie będe płakał, bo okazja zdarzy się nie raz.Dla

takiego wszechstronnego zawodnika jak ja to tylko pas WWE się należy!!Wcześniej pojawił się Del Rio coś tam sobie powiedział, co chciał, ja go olałem, bo ja nie mam szacunku dla tego, że jest kimś, mam szacunek dla tego, że jest z Meksyku.Wszyscy dopiero teraz dowiecie się co to jest szkoła wrestlingu w mojej ojczyźnie, dzięki mnie.

-----------

2.Single Inferno Match:

Justin Gabriel vs Bobby Lashley

http://img204.imageshack.us/img204/9517/66552788.jpg

Końcówka Walka:Wokół zawodników została rozlana benzyna i ją podpalono. Stypulacja jest znana dzięki Kane'owi, który zostanie w tym roku wprowadzony do HOF.Rozpoczynają od krótkiego zwarcia w klinczu, Bobby jest większy i wykorzystuje swoje gabaryty.Obejmuje go zarzuca na jedno z ramion i Runing Powerslam wbijający najpierw

rywala w narożnik, później w ziemię.Podnosi Gabriela i rzuca nim jak tylko chce, niczym jak workiem ziemniaków.Pokazuje swoją siłę, wykonuje kilka Powerhouseowych akcji Samoa Drop, Powerbomb.Jednak przy jednym rzucie, Justin przypomniał sobię o jaką stawkę jest walka.Zeskoczył z czarno skórego zawodnika, nagły przepływ adrenaliny i staje się nie do zatrzymania seria kicków, która kończy się Capoeria Kickiem.Afrykanin rusza za ciosem i

osłabia dolne kończyny leżącego Lashleya skacząc po nich i zadając znaczny ból.Knee Drop na twarz Dominatora i pojawiła się krew.Bobby rozłoszczony całą sytuacją wychodzi z siebie, nie panuje nad sobą i robi wszystko, aby w prawdzie zniszczyć, połamać Justina potężne udzerzenia, rzuty.Chce nim rzucić jeszcze raz na Powerbomb, ale Afrykańska senscja unika rzutu zeskakuje.Lashley zamierza wykończyć rywala z zaskoczenia, gdy ten nie jest

pod uwagą, rozbiega się jak świr i wymierza spearem w rywala, okazuje się, że ten miał wszystko pod kontrolą.Ponownie zrobił unik, a Lashley nie zdążył wychamować i wyskoczył poza ring przegrywając walkę.

---------------------------------------------------------------

Przypomnienie dzisiejszej walki o nazwie War The Main Eventers

---------------------------------------------------------------

Znajdujemy się nadal na arenie, jest tam Dolph Ziggler

-W zeszłym tygodniu, gdy była walka o pretendnta do mojego pasa, zacząłem się obawiać o wygranie kogoś mocnego.Walkę wygrał Kurt byłem wprawdzie rozpaczony, jest solidnym zawodnikiem i wiedziałem, że przed demną stoi dużo treningów, aby mu dorównać, ale przez jego głupotę pas nadal będe trzymał ja.Wyznaczył mi jako przeciwnika mojego tag teamowego partnera Tysona Kidda, a przecież on nie będzie chciał walczyć ze mną, bo się boi, że może na tym wiele zyskać, nie miałby żadnych szans to nawet nie musi próbować....

Rozmowę przerywa towarzyszący mu Tyson:

-Słuchaj Dolph, no właśnie nie mam co próbować, ale wiesz??? Odwołałem walkę...

Dolph:-To świetnie, jak widzicie....

Kidd:-Nie ty mnie nie rozumiesz.Przez co na moje miejsce wyznaczyłem kogoś innego.

Ziggler:-Spokojnie Tyson, wiem, że to jest jeden z tych, którzy mogą się z tobą równać wiedz, że nie mają ze mną i tak szans.

Kidd:-Wysłuchaj mnie do końca!!!!W walce zastąpią mnie 3 czołowe gwiazdy Brodus Clay,Wade Barrett i...John Cena.

Ziggler:-Kto?!? Coś ty najlepszego ty zrobił!!!Odwołaj to za nim będzie za późno!!

Kidd:-Już od wczoraj jest na to za późno, podpisałem odwołanie na kartce, którą oddałem Rockiemu.

Ziggler:-Nie no Kidd, załamałeś mnie tym co zrobiłeś!!Nie chcę cię już nawet znać!! Wynoś się z tąd!!

Kidd:-Przepraszam!!!Pomogę ci zachować pas, jak tylko będe mógł!!

Ziggler:-Nie, nie potrzebuje twojej pomocy a nawet już samego ciebie.Wynoś się z tąd!!

Światło zgasło, nikt nie wie czemu.Nagle słyszmy theme Stone Colda!!! To Stone Cold Steve Austin!!

Wchodzi na ring i częstuje dwójke zawodników Stunnerem!!Siędza po mikrofron:

-Witam wszystkich fanów!!Jak się macie?? Słyszałem, że na Wrestlemanii jest walka o władze nad RAW i o posadę prezesa WWE.Nie jestem nimi zainteresowany, są słabe i nie potrzebne trzeba coś z tym zrobić i nawet wiem co,.. ale wam nie powiem.Dzisiaj wyzywam do walki Triple H'ejcza!! Rozwolę go i pokaże mu, że to nie on zwycięży, ani jego przeciwnicy !!!

-------

Reklama

-------

3.Single Steel Cage:

Christian vs Kurt Angle

http://img546.imageshack.us/img546/2589/80825339.jpg

Końcówka Walki:Po reklamie zdążyliśmy zaledwie na końcówkę walki.Widzimy jak Christian w narożniku obkłada pięściami przeciwnika.Przydusza go kolanem, rozbiega się i wykonuje Face Wash.Chciał podnieść Kurta, lecz nadział się na slapa, a następnie na krótką seryję puchów.Angle szybko załatwił sprawę dokładając Belly To Belly rzucając

CC w klatkę.Następnie przekłada nogę Christiana pomiędzy i przenosi własny ciężar ciała zawisając na niej i zakładając pierwszą w historii w taki sposób założony Leg Lock.CC strasznie cierpi, ale po chwili się wydostaje był na własne szczęście blisko twarzy Kurta i uderzył go w oko.I tak właśnie mamy dwóch zawodników, którzy mocno ucierpieli w tym starciu Capitan Charisma kuleje na lewą nogę, a American Hero widzi tylko jednym

okiem.Kanadyjczyk stara się zadać ostateczny cios Kill Switch, jednak Angle przerzuca jedną z rąk nad swoją głową i to on wymierza Angle Slam!!!!1..2..3!!

-----------

4.Greatest Superstar Battle /8 Man Scrabble Match:

Cena vs Lesnar vs Orton vs Del Rio vs Undertaker vs Truth vs Ziggler vs Barrett

http://img818.imageshack.us/img818/3413/79010140.jpg

Pierwszymi zawodnikami jakimi znaleźli się w ringu są: R-Truth i Alberto Del Rio. Rozpoczynają od typowego brawlu, zdecydowanie lepiej prezentuje się R-Truth.Pada punch za punchem, aż wkońcu Corkscrew Kick powalające meksykana na ziemie.The Suntan Superman wędruje za ciosem, podnosi rywala rozpoczyna pokaz swojej dominacji bez żadnego problemu osiąga cel:kilka scoop slamów i na zakończenie Consequence.

7..8..9..10 Na ring wbiega John Cena sporawadza z zaskoczenia Trutha do parteru za nogę i zakłada na nim STF!!! Czarnoskóry zawodnik musiał odklepać.Kolejnie przechodzi do obijania Alberta, kick w brzuch zarzuca go na barki i mamy widowiskowe FU.Przechodzi do pinu 1..2..3!!

7..8..9..10 Do Ceny dołącza sam Undertaker!! Przejście w klincz, Dead Man wykręca ręke rywalowi po czym następuje w nią uderzenie.Irish whip w stronę lin i John obrywa Big Boota.Taunt do Tombstone Piledriver, podniesiene.Dead Man wykonuje swoją akcję kończącą!! 1..2..3!! Cóż John Cena bardzo szybko pożegnał z ringiem.

7...8..9..10 Nowym zawodnikiem w walce okazuje się być ''The Natural'' Dolph Ziggler, zaraz zaraz, tuż przy samym ringu jakiś fan go zaczepił i powiedział, żeby tego nie robił, bo jeżeli wejdzie to skończy tak jak Curt Hawkins i Mason Ryan.Ziggler tylko ignorancko zaśmiał się mu w twarz i wskakuje do ringu, nie na długo bo Taker z łatwością go zaczął obkładać pięściami i wykonał mu Last Ride.1..2..3!!

7..8..9..10 Kolejnym zawodnikiem jest Brock Lesnar.Teraz to dopiero trafiła kosa na kamień.Nie będzie tak łatwo pokonać swojego przeciwnika.Przechodzą do klinczu, walczą o dominacje w nim sporo czasu.Znajdują w jednym z narożników, gdzie Lesnar wepchął Dead Mana i dorzuca do tego 3 shoulder block + short clothestinea.

7...8..9..10 Przed ostatnim zawodnikiem okazuje się być Randy Orton.Dołącza do dwójki, runing clothestinem w plecy The Next Big Thinga, po czym inkasuje RKO w niego 1..2..!! Nie, nie Lesnar przerwał pin, taki zawodnik jak on nie pada po jednej akcji kończącej.Odwdzięcza się tym samym, zaczyna lać Randiego do poskładania go, F-5!! i koniec zabawy 1..2..3!! Orton żegna się z ringiem.

7...8..9..10!! Wade Barrett nie wchodzi na arene. Co się stało, że go po upływie 30 sekund nadal nie ma.Do ringu wchodzi ten sam fan, co zaczepił Zigglera wiemy to stąd bo miał taką samą bluze.nie widzimy kto to jest.Wśród fanów istnieje zakłopotanie kto to może być.Kto by się pchał do bójki z tymi dwoma weterenami???Nie to nie jest ta sama postać, okazuje się, że jest ich dwóch.Postać przeskakuje przez barierki i również wchodzi na ring.Lesnar nie wierzy w to co się dzieje jak i Undertaker pierwszy raz widzą ich na oczy, a są w stanie stanąć im do walki, niczego się nie obawiając.Zaczynają atak, OBEZWŁADNIAJĄ punchami, kickami po prostu czystym brawlem dwóch weteranów, wykonując na nich swoje akcje kończące: Full Body Slam i Powerbomb!! Wyrzucają ich poza ring.Sięgają po mikrofron:

??:-Nie mamy zamiaru się z nikim bawić, ani przed nikim przedstawiać. Przyszedliśmy tutaj po to, aby zdobyć to co macie tutaj najcenniejsze czyli wszystkie pasy oraz zakończyć twój streak Undertaker!!Nie, my nie jesteśmy debiutantami jest to nasz powrót, znacie nas i to bardzo dobrze.Lecz ostrzegam was przed dalszymi naszymi

atakami oraz dwoma pomocnikami, bo to nie jest koniec.I co zamieszania z Bad Crush bandą grubasów, to my zaatakowaliśmy ich żółtodzioba, był tak słaby i bez bronny, że został tylko pozbawiony przytomności Dragon Slepperem od Damiena, później zaopiekował się nim o to ten gość , który stoi koło mnie.Jeżeli chcecie wiedzieć jak się nazywamy to napis macie na naszych bluzach [pokazuje palcem] ''Urban Anarchy'' czyli uliczna anarchia. Nie musicie sie obawiać żadnego Bad Crushu to nasz jest pierwsze zadanie, bez problemu zostaną pokonani tylko jeszcze raz mówię wam obawiajcie się nas.Jest nas tylko 4 a damy rade wszystkim!!!

-----------

Rozmowa komentatorów:

Cole:-Holly Shit!!Co to do diabła Matt było!! Czy to jakiś żart, teraz dopiero zaczyna się dziać.Ale kto to może być tego nie wiem widzieliśmy akcję Power Bomb, jak mówił jeden z zawodników były to ich akcje kończące to być może jest to Batista.

Striker:-Sam nie wiem Michael co to było.Przeraziłem się tym co zobaczyłem, dwóch weteranów zostało obitych nie sprawiając żadnych im problemów.

Cole:-Ale nie zapominaj o tym, że za nim ci dwaj się zjawili to Undertaker i Brock walczyli już 15 minut.Ale mimo to, sam jestem przerażony to jak koszmar z snów. Nawet samemu Undertakerowi mogą dorównać pod zrobieniem mrocznego klimatu jak oni.Oby tylko nie chcieli zniszczyć wszystkich wokół tylko samych przeciwników, bo ja co ja mógłbym zrobić?? Nic i tego bym nie chciał.

Striker:-Co do Batisty to nie jestem pewien ten gość bardziej przypominał mi Snitskiego taka nazwa drużyny idealnie do niego by pasowała, albo może nawet Kane.Wkońcu gabarytami przypominał któregoś z nich, ale kto to był to nie wiem.

Cole:-Póki co na razie trzeba zachować spokój i zapraszamy państwa na kolejną walkę Main Event

----------------------

MAIN EVENT

5.Clash The Titans:

SCSA vs HHH

http://img26.imageshack.us/img26/8507/56097513.jpg

Na samym początku Triple H chciał się przywitać ze swoim przeciwnikiem, ale Steve Austin nie czuje sympatii do niego uderzył go w ręke i powiedział, aby się nie błaźnił przed swoimi fanami, tylko żeby zaczął walczyć. Rozpoczeli od pięknego brawlu, który trwał bardzo długi czas.Wymiany ciosów, kontr, uników nie brakowało.Mogliśmy zauważyć kilka ładnych ciosów w wykonaniu Stone Colda: Stun Guna (dawną jego akcję kończącą), Thesz press, a w

wykonaniu HHH:Abdominal stretch, Running clothesline.Są to najlepsi zawodnicy brawlu, dalej pokazują swoje umiejętności i się obijają pięściami.Irish Whip od Triple H'ejcza w narożnik, dobija tam Stone Colda runing knee kickiem i serią clothestineów.Nie długo trwa ten atak Steve Austin zrobił unik i sam zaczął obijać twarz przeciwnikowi serią pikantnych punchów.Rozbiega się, odbija od lin i uderza Face Washem, sit out powerbomb w narożniku z próbą przypięcia 1..2..!! Jednak tylko do dwóch udało się spinować. Mocna walka.The Texas Rattlesnake jest już na nogach, próbuje podnieść The Gamea, ale obrywa puncha a za nim padają kolejne, aż wkończu The Game uderza kickiem w brzuch rywala, wrzuca pod swoje nogi głowę przeciwnika i!!!Nie udana próba Pedigree.Steve wydostał się spod nóg przerzucając całym swoim ciężarem ciała króla królów do tyłu tak jakby przy pomocy jednego ze swoich akcji rozpoznawalnych Back Body Drop.Seria potężnych stompów na klate rywala, pdonosi go i pada krótka seria punchów kończąca się kopniakiem

w brzuch i pada Stunner!!! 1..2..3!! Zwycięża ''Stone Cold'' Steve Austin, po zwycięstwie wygłosił krótkie promo, w którym najważniejszymi słowami są to że:Triple H przegra swoją kolejną walkę na wrestlemanii, ale nie będzie to nikt z potwierdzonych zawodników ani Vince ani Shane, będzie to ktoś inny, kto wprowadzi całkiem inne zasady. Po promie jakie wygłosił Teksański grzechotnik RAW dobiegło końca.

------------------------------

Karta na Wrestlemanie XXIX:

:arrow: Mr.Royal Rumble Edge vs CM Punk ©

http://img855.imageshack.us/img855/4964/edgevspunk.jpg

:arrow: 8 Man Money In The Bank: Kaval,Christian,Gabriel,McIntyre,RVD,Andrews,Morrison,Lashley

:arrow: Dolph Ziggler© vs Wade Barrett vs Brodus Clay vs John Cena (New Squad)

http://img192.imageshack.us/img192/6375/60394554.jpg

Saviors:

http://img832.imageshack.us/img832/7454/sasfiv.jpg

Nowa grupa

https://forum.wrestling.pl/topic/25333-wwe-inna-droga-blaze9/page/6/#findComment-251543

B.dobre Raw. Widać że Ricardo jest co raz lepszy z gali na galę i pokazał to znów wygrywając, a także ten dobry speech przed jak i po walce. BS był taki sobie, ale za to walki trzymały b.dobry poziom. W szczególności podobały mi się dwie Scramble Match oraz ME. Mamy nowe grupy Urban Anarchy oraz Saviors zobaczymy co dla nich szykujesz. Daje 8,5/10 i z niecierpliwością czekam na SD!

Ps. Zapraszam do mnie :)

https://forum.wrestling.pl/topic/25333-wwe-inna-droga-blaze9/page/6/#findComment-251573

9 walk na WM'kę. To dobrze. Czuć, że nadchodzi coś wielkiego. Są dwie nowe grupy a więc może jakiś feudzik będzie. Scramble Match'e coraz częściej u Ciebie i radzisz sobie w tym rodzaju jednak nie rób tylko Scrambli zamiast Normalnych :) Gala dobra. Napięcie przed WM podbudowane i o to chodzi!

Zapraszam do siebie.

https://forum.wrestling.pl/topic/25333-wwe-inna-droga-blaze9/page/6/#findComment-251622

Bardzo dobre RAW. Debiut Ricardo Rodrigueza zwycięski i być może jakiś Tag Team obu panów :D . Na dodatek 8 Man Scrable Match z "kozakiem " z widowni. Nawet nie przychodzi mi do głowy kim może on być i..... bardzo dobrze bo trzymasz nas ( lub przynajmniej mnie ) w napięciu. jeszcze raz gala bardzo dobra i pozdrawiam 8) .
https://forum.wrestling.pl/topic/25333-wwe-inna-droga-blaze9/page/6/#findComment-251623

Friday Night SmackDown

Marietta, Georgia

10.05.2012:

Show rozpoczyna CM Punk:

-Widzieliście ostatnie RAW?? Wiecie co się tam takiego wydarzyło?? Skoro nie to na wasz pach, wydarzyło się coś świetnego. Zaatkowanie Lesnara i Undertakera to jest moja sprawa, to dzięki mnie nie widzieliście zwycięscy walki o tytule ''Greatest superstar battle'' a wiecie czemu??? To pytanie było rytujące, ale mogę wam powiedzieć. Bo to ja jestem najlepszy na świecie i mnie tam nie było?? Cóż za kapitalny pomysł, aby dać miejsce takim zawodnikom

jak John Cena albo też R-Truthowi no kto jest tak wspaniało myślnny?!? Dzisiaj się jeszcze raz przekonacie, jak ja odpowiem na to!! Wiecie, że Urban Anarchy to moja grupa?? Są to najlepsi zawodnicy jacy byli i jacy powrócili i nie których z nich zobaczycie po raz pierwszy na oczy. To będzie koszmar dla was wszystkich.Nie będzie to gówniany NEW NEXUS, z którego pozostał tylko Husky Harris.Reszta ostatnio zaliczyła swoje... ponowne debiuty??? A cóż za kretyństwo w Creative Teamie?!? Byli słabi to się z federacją pożegnali.Teraz co chcę wam powiedzieć o Sethie, ten zawodnik już 3 bądź 4 tydzień siedzi w WWE, a nawet przy mnie prawie nic nie osiągnął pasy TT??? To dzięki mnie, nadszedł czas, aby zaczął solową karierę, nie oglądając się na mnie!!! Składu Urban Anarchy nie będe wam przedstawiał, ale

powiem tylko tyle, że zniszczymy marną podróbkę!!

________

1.Fatal 3 Way

Cody Rhodes vs Sin Cara vs Hunico

http://img534.imageshack.us/img534/8104/75700344.jpg

Końcówka walki: To starcie bardzo imponuje fanom WWE, gwiżdzą szaleją, Cody walczy w rodzinnym mieście, ale to nie on przyciąga uwagę fanów tylko Cara i Hunico.Dwaj uczestnicy NXR i można powiedzieć, że zwycięscy z podium.Rhodes leży poza ringiem, a luchadorzy pokazują swoje lotnicze umiejętności.Przepiękne show, w którym dominuje

The International Sensation.Przygotowje rywala do swojej akcji kończącej, zarzuca go na narożnik i mamy Moonsualt side slam!! W tym czasie Undashing zdążył się podnieść, wbiega do ringu i rozpczyna szarżę na Sina.Punch jeden, drugi aż wkońcu Irish whip w liny, pobiegł za nim, przechwytuje rękę, głowę i Cross Rhodes!! Próba przypięcia 1..2..3!!

2.Hardcore Match Single

Big Show vs Wade Barrett

http://img59.imageshack.us/img59/827/24059002.jpg

Jednak tuż przed ropoczęciem walki Big Show chce wygłosić krótkie promo:

-Dzisiaj Punk powiedział kilka nie miłych słów, obraził mnie i moich braci ''Bad Crush''.Oznajmij również to, że chce nas zniszczyć... Ja jestem Punk za chcesz walki??? Możesz ją dostać, gdy tylko chcesz.Ponieważ to my jesteśmy tymi lepszymi nie żaden Urban Anarchy nie żadni zbawcy tylko Bad Crush!!! Ah tak obym zapomniał, dzięki, że przyznaliście się kto to zrobił.. Wiecie tym zawodnikiem był Mark Henry, nie stety bądź stety odpłaciłem mu się tym samym, musicie poszukać kogoś innego na jego miesjce, bo zanim będzie w stanie stanąć na nogach minie bardzo dużo czasu!! Ja jeszcze wiem to kim był ten drugi zawodnik, ale nie będe mówił chcesz potężnego zaskoczenia lub uderzenia w samo serce federacji proszę bardzo ja nie będe aż takim dupkiem i nie zacznę cię powoli niszczyć.Powiem coś również o mojej dzisiejszej walce z Wadem Barrettem, jest on dla mnie nikim nawet w walce Handicapowej, kiedy był na jednym RAW z Ezekiel Jacskonem przeciwko mi, pokonałem ich bez trudu, to będzie łatwiejsza walka niż kwalifikacyjna do ćwierć finału z Brodusem Clayem!!

Końcówka Walki: Zawodnicy leżą, otacząją ich różne przedmioty jakie wnieśli do ringu dużo wcześniej.Jako pierwszy z nich wstaje Wade, rozpoczyna objać stompami kończyny przeciwnika: ręce, nogi, a nawet padło kilka potężnych knee dropów na głowę.Zmierza w stronę krzeseł, bierze jedno z nich, wsadził do niego nogę olbrzyma, wchodzi na narożnik i Diving Stomp wprost na to krzesło!!! The World's Largest Athleta odczuwa wielki ból, aż krzyczy. Do ringu wbiega całe Bad Crush na pomoc swojemu liderowi, tuż za nimi biegnie Saviors!!! Odciągają Heelowską stajnie od anglika, który całą sytuacje wykorzystuje, czeka na Showa, aż wstanie i wykonuje Clothestine From Heel!! Jednym pięknym clothestinem postawił kropkę nad i 1..2..3!!!Going to final.

Wade sięga po mikrofron:

-Hę?!? Big Show, zdawało mi się, że mówiłeś coś o mnie, że jestem nikim!! Widzisz myliłeś się, każdy kto ma za sobą jakiś ludzi tzw.plecy, może być spokojny i wygrywać walki.Nie spodziewałeś się tego, że Saviors przyjdą i mi pomogą?? Doszedłem z nimi do porozumienia !! Wiem, wiem co to znaczy wygyrwać w taki sposób w jaki mnie kiedys pokonałeś, ja

również byłem liderem stajni o nazwie NEXUS i nie którzy z niego powrócili i ponownie są ze mną w drużynie jako całkiem nowi zawodnicy!!!

Backstage

Widzimy dwóch członków Saviors Michael Tarver i Skip Shelffield.Dzisiaj nadszedł czas, aby zdobyli jeden ze swoich celi, czeka ich walk z The Onyx o pasy Tag Teamowe.Jak wiemy w otwierającym promie CM Punk powiedział, że kończy przygodę z Sethem i staje się liderem Urban Anarchy!!

Tarver:-Skip myślisz, że to co powiedział dzisiaj Punk, jest prawdą??? Może tylko on chce nas wciągnąć w jakąś gierke i Rollins pozostanie u jego boku.

Shelffield:-Michael, a kim ty jesteś??? Zapomniałeś, że jesteś cwaniakiem, który niczego się nie boi??

Tarver:-Nie po prostu, gdybym był sam to nie miałbym o co się martwić. Zrozum mnie, nie tymi słowami jakoś cię obrazić, ale nie chcę tego, aby ktoś zainterweniował i nas zaatakował. CM Punk może mieć w planach wiele rzeczy jak np.Najazd na nas przez Urban Anarchy i Bad Crush.Być może miał to w planach od samego początku.

Shelffield:-Co się martwisz, damy radę, a jak nie to Lashley nam pomoże.

Tarver:-Masz rację, nie spanikuje i nie przejde w atak, będę uważał na nas.

Shelffield:-No widzisz, nie ma co na zapas wpadać w depresje. Kto kolwiek to będzie damy im rade!!

Do zawodników Johm Morrison:

-Chłopaki mam stasznie złą wiadomość. Dzisiaj będziecie musieli liczyć tylko na siebie, Teddy został zaatakowany i zastąpił go The Rock i wiecie co mi powiedział??? Powiedział, że ja,Bobby i Drew nie możemy stać w pobliżu ringu i mamy zakaz wstępu na arene.

Tarver:-Dla mnie jest to dobra wiadomość, przynajmniej nie będe musiał się o was martwić, a skupić się wyłącznie na walce.

Shelffield:-Niby masz rację, ale oni czterej gdzie indziej i my we dwóch, to jeszcze gorsza sytuacja. Bo mogą oprać pierw ich, a później nas.

Tarver:-Wyluzuj Skip, trzeba będzie to szybko załatwić i to wszystko.

Reklamy

3.Fatal 3 Way Falls Anywhere Match

John Morrison vs Sheamus vs Rob Van Dam

http://img542.imageshack.us/img542/7392/68361710.jpg

Końcówka Walki: RVD dominuje!! Rozwala przeciwników z pomocą krzesła, Vandaminator w twarz Morrisona!! Próbuje uderzyć tak samo Sheamus, lecz ten nie łapie krzesła.Zdenerwowany tak niskim szacunkiem, przechodzi w atak. Łapie Van Dama na swoje ramię i Oklahoma slam w narożnik, następnie w podłoge.Seria uderzeń i kopnięć, podnosi rywala i Irish Curse!! Próba przypięcia 1..2!! Sędzia doliczył ledwo do dwóch.Morrison wstaje, rusza w flying elblowem w twarz celtyckiego wojownika, powala go.Następną akcją jest front standing moonsualt, a za nią pada Dancing Leg Drop i

nie udany Starship Pain.Nie udana akcja kończąca ponieważ, JoMo został zaatkowany na narożniku przez Roba, który wykonał na nim Spider Suplex i Diving Super z próbą przypięcia 1..2.Pin zostaje przerwany przez Sheamusa. The Battle Creek Barbarian odrazu wstaje i obrywa Brogue Kicka po którym walka została zakończona po uzyskaniu 3 countów w pinie.Going to finale for Hardcore Championship.

4.Tag Team Match for Tag Team Championships

Saviors vs The Onyx

http://img193.imageshack.us/img193/769/32367554.jpg

Nadszedł czas na jedna z głównych walk dzisiejszego SmackDown, a jest nią walka o pasy Tag Teamu pomiędzy Michaelem Tarverem i Skipem Shelffieldem a CM Punkiem i Sethem Rollinsem.Jako pierwsi rozpoczynają Skip i Seth.Przechodzą w klincz, RayBack bez żadnych problemów zdobywa dominacje, przechwytuje rywala i rzuca nim jak tylko chce jeden

scoop slam, drugi, trzecią akcją jest Snap Suplex.Masakrycznie poobijał rywala tymi nie samowitymi rzutami. Punk stoi nie ruchomo, ani nie zamierza się zmienić, a ni nawet nie próbuje parterowi pomóc zwyczajnie stoi i się śmieje.Tarver dokonał zmiany, pokazuje, że nie chce obijać dalej Setha, wskazuje palcem na Punka i mówi z pogardą, że to z nim chce walczyć.Punk uśmiechnięty dokonuje zmiany, przechodzą w klincz.The Second City Savior uderza Irona kolanem w brzuch, po czym dokłada swoją ulubioną kombinację kopnięć, High Kick!! Nie jednak nie Iron wykonuje unik, chop block w nogę na której stał rywal i go sprowadza do parteru.Seria krótkich bokserskich uderzeń, podnosi go Irish Whip do swojego narożnika.Tarver dokonuje zmiany i razem z RayBackiem wykonują podwójną akcję Kill Shoot+ Clothestine!! Próba przypięcia 1..2..!! Co?!? Seth przerywa, nadal po tym wszystkim ma szacunek dla Punka.

Na arene wchodzi Big Show przyciągając na siebie uwagę sędziego, a do ringu wbiega Brodus Clay wykonuje Runing Cross Body dla Rollinsa,T-Bone Suplex dla The Straight-Edge Savior i schodzi z ringu.

Michael całą tą sytuacją nie jest zadowolony, nie potrzebuje od nikogo pomocy.Pomaga wstać członkowi The Onyx i wyrzuca go z ringu, Skip przechodzi w pin na Punka 1..2..3!!Mamy nowych mistrzów Tag Teamowych!!The Second City Saint po walce podnosi Setha i częstuje go GTSesem!!

________

Reklamy

________

Backstage

Todd Grisham właśnie przprowadza wywiad z Michaelem Tarverem:

Grisham:-Witaj Mike, jak się czujesz po osiągnięciu jednego z twoich celów i pokonaniu samego CM Punka??

Tarver:-A wiesz Todd, moje samopoczucie jest z jednej strony świetne, zdobyłem pasy TT.A z drugiej strony źle, bo chciałem czysto zdobyć te pasy i pokonać rywali.Nie wiem czy to dobry arugment dla czego właśnie tak, ale to było jak dla mnie frajerskie wygranie z pomocą posługuję się ''kodeksem wojownika'' i właśnie to się nie

zgadza z tym co tam pisze.

Grisham:-Nie martw się, to dopiero pierwszy raz Mike więc zamiast się smucić ciesz się, że wogóle je zdobyłeś.

Tarver:-Tak wiem, ale zawsze pierwszy raz gdy już coś zaczniesz jest najgorszy pozbawia cię honoru.

Grisham:-Przed walką widzieliśmy jak bardzo ją przeżywasz, przypuszczam, że albo się bałeś lub...

Tarver:-Żartujesz sobie?!? Ja nie wiem co to strach Todd, a ty mi taką sugestie podsuwasz.Ja czułem nie pokój w sobie, myślałem o tym, jako że Punk jest liderem Urban Anarchy to oni mogą nas zaatakować lub pozostałych członków. Ja nie czuje strachu, tylko martwiłem się o moich przyjaciół.

Grisham:-Ale przecież chyba wiedziałeś, że ani twoi przyjaciele jak zarówno i Urban Anarchy mieli zakaz wstępu do walki??

Tarver:-A skąd miałem to wiedzieć Todd, z całym szacunkiem dla ciebie, ale już mi działasz na nerwy.

Grisham:-W takim bądź razie, będzie lepiej jak naszą rozmowę zakończymy. Dziękuje za wywiad.

5.Great Battle Superstar/(8 Man Battle Royal)

Riley vs Bourne vs Mysterio vs Bryan vs Harris vs Anderson vs Miz vs Jericho /Number 2 Contender Match

http://img851.imageshack.us/img851/1648/66453212.jpg

Na arenie pojawia się Edge:

-Chola, chola jak to możliwe, że będzie drugi prentedet do WHC Championship?!? Zgłaszam przeciw tej nagrodzie za wygranie tej walki.Wygrałem Royal Rumble match, bardzo trudno było ją wygrać, więc jak to możliwe pomimo moich starań podczas tamtej gali PPV będzie jeszcze jeden zawodnik z szansą zdobycia najważniejszego pasa na Smackdown!!

Jest ktoś mi to w stanie wyjaśnić, Teddy miałem cię za sprawiedliwego, miłego i dobrego gościa... Ale jednak się myliłem

Na titatronie wyświetlił się The Rock:

-Edge, Teddi musiał dzisiaj jechać do szpitala.I ja go zastąpiłem [z uśmiechem na twarzy] If you smell what the rock is cooking?!? Ja go zastąpiłem i to dzięki mnie będziesz miał kolejnego przeciwnika w walce Fatal 3 Way.Dostarczam fanom rozrywki i więc jeżeli masz coś przeciwko, możesz raz dwa wylecieć i albo jest ta walka albo jej nie ma. Rozumiesz chyba?!?

Edge z nienawiścią za to odpowiada:

-Rock ja chyba wiem, kto go zaatakował.Ta sama osoba, która zabroniła pozostałym członkom Saviors wchodzić na arenę. A wiesz ty kto to jest??? To jesteś ty!!!

Rock:-Brawo Adam, za spostrzegawczość.Teddi oberwał, bo jest najlepszym przyjacielem mojego rywala na Wrestlemanii i dzisiaj chcę nie co pokrzyżować mu wszystkie plany.A na następnym Smackdown też się pojawię a wtedy moja marna podróbka straci wszystko.Prawidłowy Catchphraser to I'm The Great One not Awesome!!!Edge nie wystąpisz

w tej walce, bo mam dla ciebie specjalnego przeciwnika, wszyscy spotkacie się z nim nie raz dzisiaj jest jego debiut jest to Jesse Neal!!!

__

Starcie ośmiu zawodników się rozpoczyna.

Wszyscy rzucają się z pięściami na największego wrestlera w ringu czyli

Huskiego Harrisa.Uderzenia na twarz padają z każdej strony.Wkońcu The Miz zaczął obijać Andersona, Skull Crushing Finale!! Podnosi go i wyrzuca z ringu.Na The Awesome Onea rusza Alex Riley z clothestinem, Miz wiedział o tym, że jak tylko odwróci się od pozostałych, zostanie zaatakowany podciąga liny w dół, A-Ry wylatuje.Bryan wdaje się w bójkę z Chrisem Jericho, sporawdzenie do parteru, zostało uniknięte.American Dragon usiłował założyć na nim swój kończący chwyt LeBell Lock, Y2J wyciągnął ręke i wyprowadza uderzenie pięścią w twarz przeciwnika, teraz to Daniel inkasuje dźwignię Lion Tammer.. odklepuje!!Tylko zapomniał o jednej rzeczy, która jest ważna w tej walce wyeliminowanie

liczy się tylko nad górną linią, a Jericho wciąż trzyma.Na pomoc Bryanowi rusza jego były przyjaciel Evan Bourne rusza z Runing Hurricaraną, wyrywa Chrisa i uwalnia w tym samym czasie Amerykańskiego smoka.Obaj zaczynają go obijać.Rey Mysterio obija dolne kończyny Hukiego Low Kickami z pomocą Miza.Harris zenerwowany odbiega od nich odbija się

od lin, w jego wykonaniu pada double clothestine.Między czasie That Kid został wyeliminowany przez Daniela, a ten przez Chrisa.W ringu pozostała już tylko połowa zawodników, kto zostanie zwycięzcą dowiemy się po reklamie.

________

Reklama

_________

Powracamy na ring, gdzie widzimy już tylko finałową dwójkę jest to The Miz oraz Chris Jericho.Przechodzą w klincz, Jericho zastosował nie czysty ruch, wsadził palca w oko Mikeowi, po czym uderza go kopnięciem w brzuch, ciągnie za sobą za głowę w stronę lin, Irish Whip!!!Mizanin zostaje wyeliminowany, a Chris dostaje się do walki o pas WHC.

Na arene pojawiaja się Urban Anarchy, wbiegają do ringu.Y2J jest w kłopocie nie wie czy uciekać czy pozostać w ringu, wybiera drugą opcję.Zza pleców zawodników wychodzi ich lider CM Punk!!:

-Hahahah żałuj, że nie widzisz miny swojej twarzy Chris.Dzisiaj wygrałeś walkę i zostałeś moim nowym przeciwnikiem gratulacje, ale pamiętasz ile razy ci coś obiecywałem...[Jericho z przerażoną miną patrzy na Punka]...obiecywałem ci, że będę na ciebie czekał Chris pamiętasz?? Teraz ty sam przyszedłeś do mnie i odpłacę ci się dobrem za nad dobre.

Brać go!!

Wszyscy zawodnicy rzucili się do ataku, obili Y2Jeja przechodzą w akcje kończące: Powerbomb, Back Suplex into NeckBreaker, Dragon Slepper!!!

Punk pochyla się nad poobijanym zawodnikiem, podnosi go i wykonuje GTS!!!

Main Event

6.Single Match

Jesse Neal vs Edge

http://img825.imageshack.us/img825/9524/96050614.jpg

Edge czeka na przeciwnika w ringu.Jesse się pojawia na arenie z mikrofonem w ręku:

-Witam wszystkich fanów WWE!! Również ciebie Edge.Dzisiaj jest mój wielki debiut w tym pięknym biznesie.Przyszedłem tutaj z ROH, byłem tam przez jakiś czas mistrzem!!Myślę, że również i tutaj wśród was zostanę i mam nadzieję, że będziecie dla mili.Chcę wszystkim dostarczyć jak najwięcej rozrywki i wrestlingu w jednym, w zamian za to oczekuje od wszystkich dla mnie szacunku oraz dopingowania mnie.Nie jestem jakiś cukierkowym zawodnikiem, ani gburem jestem sobą i robię to co uważam za słuszne i co mi się podoba.Dobra Edge, gotowy jesteś do walki to zaczynamy!!

Zawodnicy przechodzą w wymiane ciosów, Edge atakuje z runing elblowem natomiast Neal wychodzi z Big Bootem.Jeden z ataków osiąga cel jest to Big Boot.Rated R Superstar został powalony.The American Hero rusza za ciosem, dorzuca kilka jumping elblow dropów, podnosi The Grand Puppetmaster i Irishi Whip do narożnika.Podąża za nim, Adam się odsuwa, Jesse zauważył to i w ostatniej chwili wykonuje Diving Corner Body Splash, skontrolowany do Samoan Drop.Inicjatywę przybiera teraz Edge, uderza stompami w ręce i w klatkę piersiową przeciwnika.Podnosi go i usiłuje dorzucić swoją akcję rozpoznawalaną Edgecution, jednak i ten atak zostaje skontrolowany w Northern Lights suplex z próbą przypięcia 1..2!! Tylko dwa county.Jesse rusza dalej do ataku, podnosi Edgea i zkałada na nim dźwignię Hammer Lock. King Edge the Awesome zbliża się do lin i przerywa dźwignię Spining Back Chopem

:arrow: Woooo od publicznośći

Następuje brawl, zawodnicy wymieniają się punchami i kickami.Ostatecznie na ziemie został powalony The American Hero.The Ultimate Opportunis zaczyna tauntować do Speara, Neal jest już na nogach Edge rozpoczyna bieg!!Nie trafia, chybia, Jesse odsunął się.Rated R Superstar wyleciał poza ring.Akcja wraz z Edgem przeniosła się tam.Mamy okazję zobaczyć jak prawdziwy debiutant obkłada tam jednego z Main Eventerów!!!Overhead belly to belly suplex, Headbutt i wbicie w schody Edgea to co nam zaprezentował żółtodziób.Akcja ponownie rozgrywa się w ringu, przewagę nabiera tym razem kanadyjczyk zaatkował rywala Big Bootem w głowę, gdy przechodził pomiędzy linami.Obejmuje go za głowę, przydusza i pada Edgecution!!! Widzimy złość na twarzy Edgea, tautnuje do speara!!Jesse Neal wstaje i również układa się do swojej akcji kończącej czyli też speara!! Co to się dzieje!! Dwaj zawodnicy zamierzają w siebie nawzajem wbiec spearami!! Biegną o to co się dzieje.

Do ringu wbiegają Urban Anarchy po zdeżeniu zawodników, jest ich tylko 3, gdzie jest czwarty, jak wiemy dzisiaj znaleźli już następnego zawodnika na miejsce Marka Henrego.Rozpoczynają atak Jesse oberwał jako pierwszy SPEARA i to on wygrywa walkę ponieważ został uderzeżony.Ich interwencja ma nacelu obicie Edgea. Widzimy ich drugie akcje kończące: KO Punch, Chickenwing over the shoulder crossface.Sędzia ogłasza NO CONTEST.Grupa uciekła z areny.Tym oto SmackDown dobiega końca.

Paczka newsów:

:arrow: Początkowo w Urban Anarchy miał być Mark Henry, jak dowiedzieliśmy się dzisiaj zawodnik ten nie będzie na długi czas podnieść się o własnych siłach za sprawą Big Showa.

:arrow: Rozpad The Onyx, CM Punk zostaje liderem Urban Anarchy

:arrow: WWE ma w planach,aby w walce Goldberg vs The Rock wystąpił sędzia specjalny, może to być: Bret ''The Hitman'' Hart, ''Stone Cold'' Steve Austin, Hulk Hogan lub sam Shawn ''Heart Breaker Kid'' Michaels!!

:arrow: Za tydzień upewnimy się czy, aby napewno jeden z uczestników Money In The Bank zasługuje na swoje miejsce w tej walce.Federacja dowiedziała się nie przyjemnym wydarzeniu tego zawodnika, ale nie chce podawać kto to jest.

:arrow: Tuż przed samą Wrestlemanią odbędzie się finał turnieju o pas Hardcore pomiędzy: Sheamusem, Wadem Barrettem a Justinem Gabrielem.

:arrow: Po wrestlemanii zapowiedziany jest debiut bądź powrót kolejnego zawodnika, stoi przed nim nie lada zadanie, bo nie wiadomo kto to może być, a będzie to zwycięzca mini-turnieju drzwi federacji mogą być otwarte dla jednego z sześciu zawodników są to:

A.Gregory Helms (ostatnia szansa na powrót)

B.BO Rotundo

C.Damien Sandow

D.Jack Swagger

E.Johny Curtis (return)

F.Austin Aries

Federacja nie wyklucza możliwości, że więcej niż jeden zawodnik będzie mógł podpisać z nimi kontrakt i dostać się do głównego rosteru.Walki będą odbywały się jako openery RAW i Smackdown.

:arrow: Trwają rozmowy z mediami o promocji Wrestlemanii oraz nad wybraniem odpowiedniego theme songu dla niej

:arrow: Po wrestlemanii będą całkiem nowe titatrony dla brandów dla RAW i SmackDown (z czego ten drugi jest już przygotowany)

Karta na Wrestlemanie XXIX:

:arrow: Mr.Royal Rumble Edge vs CM Punk © vs Chris Jericho NEW

http://img5.imageshack.us/img5/3293/whcwres.jpg

:arrow: Dolph Ziggler© vs Wade Barrett vs Brodus Clay vs John Cena

---------

Actual Champions:

Tag Team Champions: Saviors

http://img708.imageshack.us/img708/4473/tagqv.jpg

IC Champion: Evan Bourne

http://img52.imageshack.us/img52/4977/airx.jpg

US Champion: Dolph Ziggler

http://img69.imageshack.us/img69/2909/62432694.jpg

WHC Champions:CM Punk

http://img571.imageshack.us/img571/905/gtskg.jpg

WWE Champion:Randy Orton

http://img856.imageshack.us/img856/7393/rko.jpg

Edytowane przez 8693
https://forum.wrestling.pl/topic/25333-wwe-inna-droga-blaze9/page/6/#findComment-252220

No to ocenię wszystko po koleii. Segment z Punkiem otwierającym galę bardzo dobry. Potem walka pomiędzy dwoma luchadorami i UN - Dashing ,szczerze to nie spodziewałem się wygranej Rhodes i stawiałem bardziej na Care ale pojedynek bardzo dobry. Następny pojedynek ,czyli zwycięstwo Wade'a też troche zaskakujące. Walka też stała na dobrym poziomie. Potem starcie TT o pasy mistrzowskie i zmiana posiadaczy z czego jestem zadowolony ,bo Sheffield i Tarver to dobrzy zawodnicy. 8 Man Battle Royal wygrał Jericho i dobrze ,bo podgrzałes atmosferę przed Wrestlemanią. Ostatni pojedynek również dobry i interwencja Urban Anarchy. To świadczy ,że wyniki na twojej WM'ce są bardzo nieprzewidywalne. Moja ocena to 5/6 i pozdrawiam 8).
https://forum.wrestling.pl/topic/25333-wwe-inna-droga-blaze9/page/6/#findComment-252318

SmackDown wyszło fajnie. Szcególnie początkowe walki czyli Rhodes vs. Cara vs. Hunico i Barrett vs. Show. Cieszyli mnie zwycięzcy walki i ich poziom. Cieszy mnie też zdobycie pasów przez Saviors i mam nadzieję, że ich reign będzie długi. Battle Royal był fajny, ale czegoś mi tam brakowało, a ME jakoś mi nie pasował Jesse Neal, ale sam poziom walki był dobry. Jeszcze powiem ci, że nie ma walki Fatal 3 Way tylko Triple Threat Match.

Daje 8,5/10 i zapraszam do mnie :)

https://forum.wrestling.pl/topic/25333-wwe-inna-droga-blaze9/page/6/#findComment-252404

Monday Night RAW

Moscow, Russia

13.05.2012

http://www.youtube.com/watch?v=4xaPWrajBEg

Galę otwiera Kaval:

-Witam wszystkich fanów WWE!! Na ostatnim Smack Down dowiedzieliście się, że dzisiaj ma

odbyć się walka jednego z uczestników walki Money In The Bank. Przyznam się, że tą osobą jestem ja, dziękuje federacji, że nie chciała powiedzieć kim jest ten zawodnik. Jestem nim ja, wykroczyłem poza jedno prawo, które ustanowiło WWE, pobicie jednego z fanów, nie była to moja wina. Gość podszedł do mnie i powiedział mi kilka nie miłych słów, co naruszyło mi po ambicji. Chciałem go uspokoić, porozmawiać z nim a on dalej swoje więc co miałem zrobić?? Uderzyłem go w twarz. Dostać się do tej walki nie było mi łatwo i zachować w niej miejsce też nie będzie łatwe. Dzisiaj stoczę walkę z zesłańcem The Rocka Jessim Nealem, jego debiut odbył się na SmackDown, a dołączył do RAW.

Na arenie pojawia się Goldberg:

-Kaval, a kto niby ci ustalił takiego przeciwnika???

Kaval:-Twój przyszły przeciwnik szefie The Rock.

Goldberg:-Ja się na takie coś nie zgadzam Kaval, nie martw się zachowasz swoje miejsce w tej walce. Rocky zapomniał o jednym fakcie, że ja nadal tutaj jestem i mnie nie pokonał.

Kaval:-Dzięki Goldberg, za podtrzymanie mnie na duchu. Nie martwił bym się tą walką, gdyby nie to, że Urban Anarchy mogą w każdej chwili wbiec na ring i zainterweniować jak to było w przypadku Edge'a.

Goldberg:-Spokojnie, jestem sprawiedliwy i ci pomogę. Nikt nie zainterweniuje w tej walce i jeżeli będziesz mógł i potrafił pokonać Neala to tak też zrobisz.

Na titatronie wyświetla się The Rock:

-Hahahah Goldberg!! Czy ty uważasz, że ten knypek ma jakieś szanse z Jessim?!?[bill przytakuje głową].. To się mylisz!! Myślisz, że ty masz jakieś szanse ze mną [ponownie przytakuje] to też się mylisz!!! Jesse pokona Kavala, a ja pokonam ciebie. Pójdziesz z tąd zaraz po tym jak ci skopię du*e na zawsze!! Rozpocznij szukania dla siebie nowej pracy, bo ja cię nie przyjmę hahah. Jeden jesteś już za stary, aby cię mógł zatrudnić jako wrestlera, dwa nie obdarowuje cię jaką kolwiek symaptią.

Goldberg:-o czym ty mówisz Rock wogóle?!? Cz ty myślisz nad tym co mówisz?!? Nie wiem jak ty tam uważasz, ale ja myślę, że przynudasz i robisz z siebie wielkiego pajaca. Jak na razie ze sobą współpracujemy, więc nie zapominaj o tym i nie ciesz się za wcześnie, bo wszystko może się wydarzyć. Skąd wiesz jak sędzia będzie odliczał i czy nas obu nie wyroluje. Sędzią tego pojedynku może być jeden z czterech największych legend wrestlingu. Im też ukazywałeś taki szacunek?? I nie jestem za stary za walki.

Rock:-Nie do nich akurat nie, wiesz??? Tylko do ciebie i do twoich najlepszych przyjaciół mam taki szacunek. I tak cię pokonam, więc nawet nie zawracaj mi już głowy.

1.Single Match Tournament

Jack Swagger vs Gregory Helms

http://img580.imageshack.us/img580/196/78011299.jpg

Końcówka Walki: Zawodnicy znajdują się już na nogach, przechodzą w klincz. Przerzut przez ramię od Jacka Swaggera, przechodzi w boczny Head Lock.Pozycja północ-południe, zakłada kolejną dźwignię.Helms sprytnie się wydostaje, zaryzykował i zaczął uderzać punchami w twarz przeciwnika.Jack spowolnia nacisk w dźwgini i tym razem, odpuszcza. Podnosi przeciwnika, kopnięcie w brzuch, gutwrench slam z próbą przypięcia 1..2.!! Tuż przed ostatecznym uderzeniem Hollywood przerywa pin.The All-American American wdaje się w kłótnię z sędzią, Gregory całą tą sytuacje wykorzystuje, uderza kickami w nogi Swaggera, ten się odwraca i ze wściekłą miną uderza potężnym clothesinem ścinającym Helmsa z nóg, chwyta za jego nogę i Ankle Lock!!The Show nie może przetrzymać bólu, odlepuje!!

Promo Ricarda Rodrigueza:

-Na pewno pamiętacie mnie wszyscy z ostatniego RAW.W zeszłym tygodniu udowodniłem wam wszystkim jaki jestem wspaniały i nikt mi nawet do pięt nie urósł. Dzisiaj będziecie śwadkami tego, że pokażę wam jeszcze więcej a nawet... zdobędę pas wagi lekkiej. Poprosiłem The Rocka, bo widziałem, że mnie polubił o tą walkę jeszcze dzisiaj i dostałem zgodę. Tak więc dzisiaj pas wagi lekkiej, będzie w posiadaniu kogoś innego, kogoś o wiele lepszego, a tym kimś jest sam we własnej osobie Ricardo Rodriguez!! Nie obchodzi mnie to, jak na mnie reagujecie, nie obchodzi mnie nic, tylko ja sam siebie, ta moja kariera jest przepiękna. Gdzieś w przyszłości, nie będzie miejsca tutaj dla dwóch meksykanów,

bo powiedzmy sobię szczerze kto jest lepszy niż ja??? Nikogo takiego nie ma. A co miałem na myśli mówiąc słowa dwóch meksykanów, a miałem to bo nawet Alberto Del Rio nie może się ze mną równać. Vince za czasów swojej władzy, dbał tylko o niego i tak to wszystko zaprzepaścił. Powinni mnie sprowadzić od razu do głównego rosteru, a nie bawić się jak

w ciuciu babkę najpierw FCW, później NXR widzicie jaka długa droga była przed demną, aby tu się dostać?? Gdyby to ja był zamiast Alberta, wszystko było by inaczej, lepiej Vince nie musiał by się załamywać i tylko mi gratulować za moją doskonałość!!!

Czas na walkę:

2.Fatal 4 Way for Cruishweight Championship

Ricardo Rodriguez vs Curt Hawkins © vs Shelton Benjamin vs Peter Orlov

http://img716.imageshack.us/img716/4691/67929277.jpg

Końcówka Walki: Walka w ringu toczy się pomiędzy mistrzem wagi lekkiej a Sheltonem Benjmainem, pozostali są poza ringiem.Orlov bieże rozbieg, próbuje wykonać Runing Drop Kick.Nie trafia Ricardo unikną kopnięcia, potężny ko punch w jego wykonaniu, rozpoczyna kopać, uderzać leżącego rosjanina. Między czasie również i Benjamin zdążył

zebrać olbrzymią przewagę nad przeciwnikiem.Irish whip do narożnika, dobicie Clothestinem , bezpośrednio pada akcja kończąca czyli Paydirt!! Próba przypięcia 1..2.!! Pin przerywa Ricardo, runing low dropkickiem w twarz Gold Standara, podnosi go, zarzuca na barki jest gotowy do wykonania swojego finishera, ale zaraz!! Do ringu wbiega Peter, łapie z rozbiegu za szyje czarno skórego zawodnika i podwójna akcja Samoa Drop+ Crucifix Neckbreaker!!

Meksykan oraz Rosjanin są już na nogach, rozpoczynają się wymieniać punchami i kickami. Hawkins wstał i rusza z punchem w kark członka stajni Hooligans, obraca go w swoją stronę.Kick, Hangman's Facebuster!!! Rodriguez przyglądał się tylko temu, zmierza do Curta punch, kopniak w brzuch, wykonuje swoją akcję kończącą Gory Bomb 1..2..3!!! Nowym mistrzem wagi lekkiej zostaje Ricardo Rodriguez!!

Po zwycięstwie ma do powiedzenia kilka słów:

-Tydzień temu zaliczyłem swój debiut na RAW i widzicie?? Już jestem mistrzem!! Co tydzień będę wam udowadniał moją doskonałość zdobywając coś nowego i pokonując wszystkich zawodników!! Jesteśmy w Rosji, tutaj skąd pochodzi jeden z moich dzisiejszych przeciwników Peter Orlov, który dostał szansę na tą walkę tylko z tego względu. W mojej karierze jak teraz się dowiedzieliście, szybko i w pięknym stylu będę zdobywał co tylko chcę!! Dzięki mnie pasy w hierarchii znacznie zsysakają na wartości!! Oraz rozesławię tą federację w Meksyku. Tak wiem o tym Rey Mysterio był potencjalnym przeciwnikiem dla BYŁEGO mistrza, nie mam nic przeciwko temu, aby nadal nim był. Zgadzam się na taką walkę mi to jak najbardziej pasuje i dorzuce do tego jeszcze dwóch zwycięzców NXR Sina Care i Hunico!!! Nie chcę od was cheeru, dodając ich chcę wam udowodnić, że jestem najlepszym luchadorem i reprezentantem mojej narodowości!!!!!

Backstage:

Todd Grisham przeprowadza wywiad z Kavalem:

Grisham:-Witaj Kaval. Dzisiaj przed tobą stoi walka, o wysoką stawkę jest nią zachowanie swojego miejsca w Money In The Bank. Masz może jakąś taktykę na dzisiaj, z czego słyniesz jako Warrior.Twoim rywalem będzie Jesse Neal, który szedł łeb w łeb z Edgem na ostatnim SmackDown.

Kaval:-Czołem Todd, nie musisz mi przedstawiać mojego przeciwnika. Przyszedł do nas z TNA to tak jak ja, tam nie mieliśmy się okazji zmierzyć, nasze drogi skrzyżowały się tutaj w WWE.No nie wiem co mam powiedzieć, zawodnik jest dobrym wrestlerem, a ta walka będzie bardzo dobra to fakt.Taktyka??? Nie rozmyślałem nad nią jeszcze, ale na pewno zwyciężyć.

Grisham:-Nie lada wyzwanie, życzę ci powodzenia.Jeżeli udało by ci się zachować miejsce, to co powiesz o swoich przyszłych przeciwnikach??

Kaval:-Strasznie żałuje, że w tej walce nie wystąpi mój przyjaciel ze SmackDown Michael Tarver. A o przeciwnikach mogę tyle powiedzieć, że największą szanse na wygraną ma Morrison wraz z Christianem.

Grisham:-A dla czego akurat oni???

Kaval:-Powiedział, że największą szanse ma, nie powiedziałem, że któryś z nich wygra. John dla tego, że jest świetny w walach takiej stypulacji, Christian ponieważ u nikogo nie przeskrobał pomijając Edga. Pozostali to Saviors, Bad Crush i mogę się żałożyć co do chociażby jednego zwarcia pomiędzy nimi.

Grisham:- To więc dobrze, musimy już kończyć.Dziękuje za wywiad.

3.Fatal 4 Way

Justin Gabriel vs Bobby Lashley vs R-Truth vs Dolph Ziggler

http://img190.imageshack.us/img190/1684/37421580.jpg

Końcówka Walki: Akcja rozrywa się w ringu, w tej chwili każdy zawodnik obija Dominatora w leżącego w narożniku. Z każdej strony obrywa punche, kicki.Od Zigglera zainkesował nawet Face Washa z rozbiegu.Lashley został na chwilę pozbawiony uczestniczenia w walce.Pozostała trójka chodzi w koło w środku ringu, zaczeli pokazywać taunty i przeszedli do ataku.Flying Elblow od Justina dla Naturala i Lie Detector dla afrykańskiej sensacji od R-Trutha. Próba przypięcia 1..2!! Gabriel przerywa pin, wyrywając się z niego.The Suntan Superman próbuje go podnieść, obrywa pucha w twarz za jego plecami stoi Dolph, który wykonuje ZigZag!! Przepięknie to wyglądało.Bobby wstaje i rusza

ze spearem w Zigglera próba przypięcia 1..2!! Pin zostaje przerwany przez Gabriela uderzył on bardzo mocnym kopnięciem w twarz Dominatora, kopnięcie jest tak mocne, że można go porównać do Punt Kicka.The South African Sensation wbiega na narożnik i 450 splash 1..2..3!!

Zapowiedź ME

Backstage:

Jesteśmy w szatni Bad Crush są tam tylko dwaj zawodnicy Mason Ryan i Brodus Clay.Do drzwi, ktoś puka.Michael Tarver i Skip Shelffield.

Skip:-Przyszedliśmy do was po to, aby zaprponować wam walkę kwalifikacyjną o nasze pasy.

Ryan:-No to mów jaka to walka.

Shelffield:-Podczas dzisiejszego RAW, propunje walkę ja vs Brodus Clay, jeżeli wygra możecie wybrać dowolny skład z waszej drużyny do walki o pasy.Jeżeli przegra, wylatuje z Bad Crush.To zawrzemy taką umowę???

Ryan:-Sugerujesz, że jesteś dużo lepszy od niego!!! Zmierz się ze mną!!

Tarver:-Spokojnie, bydlaku, bo ja cię zaraz uspokoje.Chcecie tej walki czy nie?!?

Clay:-Napewno chcesz tego Tarver, abym zniszczył taką buźkę i abyśmy zakończyli wasze panowanie???

Tarver:-Wiesz, Skipa nie pokonasz tak łatwo jak ci się zdaje. Odkąd stworzyłem stajnie o nazwie Saviors w celu rozwalenia was, Skip stał się jedną z czołowych gwiazd SmackDown.Warunki już znasz więc co wy na to?? Aha jeszcze jedno ja i ty Mason będziemy stać przy ringu.

Clay:-Dobra niech tak będzie, zdominuje Shelffielda a później na wasze własne życzenie odbierą wam pasy Big Show i William Regal.

Ryan:-Zaraz, kto?!? Nie Big Show, nie William tylko my Brodus.Ty ich pokonasz, to ty i ja powinniśmy zawalczyć o pasy. Oni przyszedli do nas, nie do nich.

Clay:-Ale, nie zapominaj o tym Mason, że Show obiecał Williamowi, że zdobędą dla siebie pasy TT w zamian, za to, aby był naszym menadzerem.

Ryan:-No właśnie Big Show obiecał, nie my!! I z resztą co takiego robi Regal, skoro chciał to miejsce oddać CM Punkowi??? Co to za menadzer, mi jest on nie potrzebny, a tylko mi przeszkadza.

Clay:-Masz rację.Dobra dzisiaj nasza walka Shelffield przygotuj się na łomot!!!

4.Single Match

Jesse Neal vs Kaval

For Position to MINB

http://img204.imageshack.us/img204/2869/78213915.jpg

Końcówka Walki:Widzieliśmy już kilka pięknych akcji w wykonaniu obu zawodników. Wrestlerzy wdają się w brawl, Kaval uderza low kickami.Próbuje wrzucić rywala Irish Whipem do narożnika, Jesse jest silniejszy i to od niego pada Irhish Whip na liny.Biegnie za Warriorem, uderza go Runing HeadButtem w tył głowe, przekłada rękę pod nogami

przeciwnika i przechodzi w School Boya 1..2..!! Kaval przerywa pin, szybko wstaje jego mimika twarzy wskazuje, że jest wściekły, rusza z runing knee dropem w głowę Neala. Podnosi go, Ki Krusher!! Wchodzi na liny pada akcja z wysokiego ryzyka Ghetto Stomp!! Próba przypięcia 1..2!! Nie jednak nie, Jesse nie przegrywa po jednym finisherze, ale ma wielkie kłopoty, został pozbawiony ostatnich sił.World Warrior podnosi go, wskakuje mu na plecy i zapina go w dźwignię Dragon Clutch!! The American Hero nie ma już sił, zamierza odklepać...

Do ringu wbiega jeden członek Urban Anarchy, nie wiemy kto to jest, ale jest ogromny ok. 200 cm. wzrostu. Zrzuca Kavala, obejmuje go za szyje dwoma rękoma, wyrywa do góry i rzuca o matę ChokerBomb!! Sędzia ogłasza DQ, zwycięża Warrior.Jesse Neal także obrywa plaskiem w trzon czaszki.

Zawodnik bierze mikrofron:

-Kiedyś już bardzo dawno temu słyszeliście o mnie, być może i chcę pozdrowić przyjaciela.

Jestem zastępcą Marka Henrego...Już wiem pewnie co myślicie, skoro jedna z moich akcji kończących jest Chokerbomb i mam 2 metry to myślicie, że ja to Gene Snitsky. Nie, nie moi mili ja nie jestem tym zawodnikiem, jestem kimś innym znacznie lepszym. Dzisiaj dołączyłem do Urban Anarchy z czego jestem zadowolony, bo mogę jeszcze raz pokazać się w main streamie i tego nie zaprzepaszczę. Chcecie się dowiedzieć czegoś więcej o mnie??? Wszystkiego dowiecie się w swoim najbliższym czasie, jedynie co wam powiem to mam nowy theme song Limp Bizkit My Generation!!! Jest to zarówno theme song Urban Anarchy!!!

_________

Reklamy

_________

Arena:

Jest ciemno, nic nie widać, światła zgasły. Po chwili rozbrzmiewa theme Vincea Mc.Mahona!! Tak jest to Vince!! Wchodzi na ring i chce nam coś powiedzieć:

-Witam wszystkich fanów WWE!! Nie mam nic do powiedzenia wam, chciałem tylko coś ogłościć, dwie sprawy. Jedną ważną, drugą mniej.Pierwsza jest taka, że już dzisiaj po Main Evencie poznacie specjalnego sędzie pojedynku The Rocka z Goldbergiem może to być: Bret Hart, Shawn Michaels, Hulk Hogan albo Stone Cold Steve Austin!! Drugą sprawą jest to,

że dwaj z najlepszych zawodników z mojej federacji postanowie zwolnić, nic się wokół nich ciekawego nie dzieje, a jest tak wielu wrestlerów, którzy mają wielki potencjał przebić się do Main Eventów, że będą mieli na to szanse. Jednym z tych zawodników będzie ktoś ze SmackDown drugim będzie Main Eventer RAW, jeszcze wam tego nie powiem kto. Przyjdzie czas na oficjalne zwolnienie i tym samym dowiecie się kto to jest, tym kimś jest osoba, która dzisiaj nie wystąpi, ma walkę na Wresltemanii ale jego miejsce uzupełni ktoś inny.

5.Single match with menagers

Brodus Clay/ with Mason Ryan vs Skip Shelffield/ with Michael Tarver

http://img155.imageshack.us/img155/4803/47423331.jpg

Nie jest to zbyt rewalcyjna walka, jest to bardziej starcie dwóch gigantów.Clay jest gigantem, Skip ma przepiękną rzeźbę. Rozpoczynają od zwarcia, mimo tego, że trzymają się w klinczu, jest to piękne.Widzimy na ich twarzach, jak bardzo starają się dać z siebie wszystko ani jeden, ani drugi nie może przepchnąć przeciwnika.Wkońcu Shelffield

odpuszcza, puszcza Brodusa, nie wiedział co przeciwnik zrobi i się przewrócił. RayBack całą sytuacje wykorzystuje, przepiękny Runing Lariat!! powalający potwora z powrotem do parteru.Próba podniesienia, ale Mastadon okazuje się zbyt ciężki na taki ruch, Skip od razu wykonuje krótką serię 5 knee dropów na kark rywala.Ponownie chce go podnieść, nie udaje się, dorzuca do tego kilka punchów.Dalej nie może go podnieść.Brodus go odepchnął, ale co z tego jak ma problemu ze wstaniem na nogi, jak mu cały czas rywal nie pozwala wstać. W końcu się udaje jakimś cudem Clayowi uderzyć przeciwnika i wstać.Łapię go za gardło swoją potężną łapą, ale tylko tyle co wyszło z tego to to, że Skip odepchnął jego ręke, odbił się od lin i jeszcze jeden runing Lariat powalający Mastadona z nóg.Pełna determinacja stoi po stronie RayBacka.

Na arenie pojawiaja się Urban Anarchy, zaatakowali Masona, otrzymał od jednego z nich Powerbomb na schody. Zaatakowali również i Michaela, który oberwał KO Puncha.Co do diabła się dzieje!!! Tylko dwaj z nich ich obijają na tyle ich szczęścia, a reszta patrzy na to i się śmieje.CM Punk, bo równiez z nimi przyszedł zadarł się, że podróbki zostały rozwalone!! Ale o co chodzi tego nikt nie wie, zdziwienie wśród fanów.Nie tylko u nich widać to,

ale i u zawodnikach, którzy znajdują się w ringu, przerwali przez tą interwencję swoją walkę.Skip poszedł do przyjaciela i pomaga mu wstać.

Wchodzi do ringu pod linami obrywa w głowę Finishing Leg Drop!! Próba przypięcia 1..2..!! W ostatniej chwili zdążył przerwać pin, łapie przeciwnika za jedną nogę, wstaje i Dragon Screw!! Wielki ból na twarzy olbrzyma, Shelffield tauntuje, rozbieg, odbija się od lin Body Splash Pin!!! 1..2..3!! Jednym słowem była to jedna z najpiękniejszych walk olbrzymów w historii WWE.Starcie bardzo podobało się publiczności, Skip otrzymał mega-cheer, kto wie może Vince postanowi coś z tym zrobić, taka reakcja mało kiedy się zdarza.

Arena:

Vince Mc.Mahon przy mikrofonie:

-Drodzy fani WWE. Podałem wcześniej informację na temat zwolnień dwóch Main Eventerów. Doszedłem do takiego wniosku, że najlepiej to już teraz wyjaśnić kto zostaje zwolniony z RAW i SmackDown. Z wielką przykrością, z bólem na sercu to mówię i nie stety, ale ze SmackDown zostaje zwolniona czołowa gwiazda Rob Van Dam [Vinca, aż skręciło coś w

środku], natomiast z RAW żegna się były mistrz WWE i najlepszy w historii Brock Lensar. Wypowiedzieć te słowa, było mi bardzo ciężko. Wyobraźcie sobie, że to jedni z moich ulubionych zawodników, jak nie najlepsi. Cóż musze powiedzieć trudno, jak tylko znajdą się dla was jakieś plany, miejsca skontaktujemy się z wami.

Main Event

6 Man Team Elimination Match

Undertaker/Cena/Angle vs Orton/Christian/Barrett

http://img26.imageshack.us/img26/4103/87263437.jpg

Do stypulacji tej walki jednak nie dojdzie.John Cena i Kurt Angle zostali zaatakowani tuż po wyjściu z szatni. Ta walka będzie 3 on 1 Handicap Elimination Match.Przed grabażem trudne wyzwanie, bo jego przeciwnicy nie należą do łatwych, a ma ich aż trzech. Jako pierwszy walkę rozpoczyna Wade Barrett, akurat ten zawodnik sprawia nie wiele trudu. Typowo brawlerska wymiana ciosów na samym początku.Widzimy Undertaker wykonuje Irish Whip na liny i on sam biegnie na przeciwko, odbija się Running flying clothesline, jedna z akcji rozpoznawalnych, szybko po niej zapina dźwignię Triangle Choke. Na szczęście anglika wszystko rozgrywało się w pobliżu jego narożnika, doczołguje się tam i dokonuje zmiany z...Randym Ortonem!! Mistrzem WWE.Szybka wymiana ciosów, Phenom uderza punchami swoją taktyką, wykręca ręka Viper wchodzi na liny i chyba tak...To będzie Old School!! Nie, jednak nie!! Orton skontrolował go w Snap Powerslam!! Próba przypięcia 1..2!! The Lord of Darkness przrywa pin, Randy zszkokowany.Słynny stand up Takera, chwyta Ortona za gardło i CHOKESLAM!! 1..2..3!! Najsilniejsze ogniwo wśród przeciwników zostaje wyeliminowany.

Kolejny zawodnik i rywal dla DeadMana to ponownie anglik, starcie bardzo szybkie, można powiedzieć, że to szybki squash w walce. Wade biegł w big bootem na Phenomena, ten zrobił unik, wyskoczył tak wysoko, że aż sprowadził go do parteru zapinając jeszcze raz Trinagle Choke, po którym Barrett odklepuje.

Trzecim i ostatnim rywalem dla Marka jest Christian!! Okazuje się, że tak na prawde to on jest najsilniejszy z całej trójki. Przechodzą w klincz, The Red Devil przechwytuje jego głowę do headlocka, przerzuca przez biodro. Krótka serią uderzeń łokciami w parterze. Undertaker próbuje go podnieść, ale oberwał mocnego slapa w twarz, CC szybko się podnosi i usiłuje zakończyć walkę Kill Switchem. Przy pełnym obrocie tuż przed spadkiem do wykonania

DDT, Phenom go odpycha w liny Big Boot!! Podnosi Capitana Charisme wpycha jego głowę pod swoje nogi zarzuca na siebie i Christian spada przez Last Ride!!! 1..2..3!! Mark Callaway pokazuje, że jeszcze trzyma pełną, dobrą formę i w tym roku jego streak nie zostanie tak łatwo przerwany, aczkolwiek może go przedłużyć do 20:0. RAW dobiegło końca.

Newsy:

:arrow: WAŻNE: Z federacją WWE pożegnali się dwaj Main Eventerzy Rob Van Dam i Brock Lesnar. Miejsce RVD w MINB zajął Skip Shelffield. Vince uznał to za słuszne wynagrodzenie dla zawodnika za tak piękną walkę. Na miejsce Brocka Lesnara, nikt nie wstąpi tzn.Vince wpadł na drugi świetny pomysł odbędzie się Battle Royal Match z 20 czołowymi zawodnikami. 10 zawodników z RAW, 10 z SmackDown.

:arrow: Jack Swagger jest co raz bliżej returnu, jeżeli wygra cały turniej powróci, ale jeżeli będzie się spisywał dobrze, a nie wygra też może powrócić

:arrow: Oficjalnym themem Wrestlemanii zostaje:

Theme Song Urban Anarchy: Limp Bizkit- My Generation

:arrow: Brodus Clay nie jest już w składzie Bad Crushu

:arrow: Ricardo Rodriguez nowym mistrzem wagi lekkiej

:arrow: Na Smackdown odbędzie się walka BO Rotundo vs Austin Aries

:arrow: Goldberg vs The Rock (New)

http://img822.imageshack.us/img822/3323/refai.jpg

:arrow: Mr.Royal Rumble Edge vs CM Punk © vs Chris Jericho

http://img831.imageshack.us/img831/3293/whcwres.jpg

:arrow: Battle Royal 20 Man for WWE Championship (NEW)

Orton © vs Show vs Punk vs Rhodes vs Edge vs Miz vs Jericho vs Sheamus vs Harris vs Tarver vs Morrison vs Cena

vs Del Rio vs Angle vs Ziggler vs Barrett vs Lashley vs Regal vs Neal vs Christian

http://img834.imageshack.us/img834/7340/20man.jpg

:arrow: 8 Man Money In The Bank: Kaval,Christian,Gabriel,McIntyre,Andrews,Morrison,Lashley,Shelffield (New)

http://img803.imageshack.us/img803/2556/8man.jpg

:arrow: Dolph Ziggler© vs Wade Barrett vs Brodus Clay vs John Cena

:arrow: Sin Cara vs Hunico vs Ricardo Rodriguez © vs Rey Mysterio Cruishweight Championship (New)

http://img198.imageshack.us/img198/8632/luchadores.jpg

Champion Cruishweight:

Ricardo Rodriguez

http://img641.imageshack.us/img641/9647/cruchampion.jpg

Tournament:

http://img263.imageshack.us/img263/7233/tournamentv.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/25333-wwe-inna-droga-blaze9/page/6/#findComment-252618

Ocenie RAW. Na początku fajny segment z Kaval'em mam odczucie że on jest tak jakby pachołkiem u Goldberg'a. Potem doszedł jeszcze Rock dziwie się że nie doszło do brawl'u. Fajny pomysł z Battle Royal'em for WWE Championship. Nie wiem po co CM Punk do dwóch pasów ale to twoja sprawa(mam nadzieje że obroni WHC a Orton WWE. Fajnie walki prowadzisz. Urban Anarchy rozwala wszystkich na drodzę. Taki pierwszy Nexus. Gala jak zwykle na dobrym poziomie.

P.S Już nie długo dodam nowy odcinek więc już teraz zapraszam ;)

https://forum.wrestling.pl/topic/25333-wwe-inna-droga-blaze9/page/6/#findComment-252643

Kolejna bardzo dobra gala. The Rock jako heel prezentuje się u Ciebie fenomenalnie. Ricardo Rodriguez jako mistrz ? Bardzo fajny pomysł i coś czuje, że tego pasa tak szybko nie odda. Ciekawe kto jest nowym członkiem Urban Anarchy ? Może to Luke Gallows albo Bam Nelly ? No cóz zobaczymy :D . ME to oczywiście najlepsza walka i wygrana Undertakera, która pokazuje, że dalej jest w dobrej formie. Galę ocenię 5+/6. Pozdrawiam i zapraszam do siebie 8) .
https://forum.wrestling.pl/topic/25333-wwe-inna-droga-blaze9/page/6/#findComment-252644

Raw wyszło naprawdę fajnie. Były dobre segmenty i walki jak ten ME, który czytało się bardzo dobrze. Tak jak kolega wyżej ciekawi mnie nowy członek Urban Anarchy. Ricardo z pasem to dobry pomysł i był przez ostatnie gale tak promowany, że może trzymać ten pas długo. Ciekawi mnie, że Punk pojawił się w Battle Royal skoro broni pasa WHC.

Daje 8/10 i zapraszam do mnie :)

https://forum.wrestling.pl/topic/25333-wwe-inna-droga-blaze9/page/6/#findComment-252659

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Jeffrey Nero
      To akurat zależne jest w AEW raczej od fanów na trybunach jak jest dużo lub są dobrze rozmieszczeni to są zawsze oświetleni. Duża hala mało ludzi z reguły ciemno, ale mała hala ta sama liczba ludzi już jest jasno.  
    • Jeffrey Nero
      Wiesz, że Cash ma 37 lat a Dax 40 to chyba Randy Orton 44 lata to już chodząca śmierć czy Aj Styles 47 lat, Kewin Owens kolejny emeryt 40 lat, Sami Zayn 40 lat, Roman Reigns 39 lat to tylko kilka przykładów.
    • Pioro86
      Tak, ale wieku nie oszukasz, to co dla Adama może być "wykrzesaniem" wszystkich sił, dla innego zawodnika może być normalnym wyczynem, z czysto wrestlingowego punktu widzenia. Nie lubię oglądać starszych wrestlerów, wole postawić na młodość  
    • Pioro86
      Pierwsze Dynamite w tym roku, pierwsze na Maxie, nie urwało jaj. Spodziewałem się więcej akcji, soczystych prom, trochę wulgarnego języka (coś co odróżnia AEW od WWE). Było kilka momentów, w których łapałem się za głowę: -Jeff Jerret i jego chęć zdobycia głównego pasa. Serio? Wspominkowy speech, zieeeeeew, wiadomo było, że to nie koniec kariery. Sory, ale nie w ten sposób. Może niech jeszcze wskrzeszą Flaira i pójda po mistrzostwo tag team. Po co? Emeryci out. -squash Hobbsa, po co takie starcia? Hoobs tego potrzebuje? Nowicjusz? Zajmuje niepotrzebnie czas antenowy. -skakanie po wątkach, momentami było tego za dużo, co chwilę jakiś krótkie promo, wywiady. Za dużo.  -Rated FTR nie zdzierżę takich tworów, emeryt plus przedemerytalni. Lubiłem ich, ale kilka ładnych lat temu. To co nie lubie, to pchanie dziadków do ME. -Adam, MJF, White, Jerret, Hangman, Orange  - kto jeszcze po pas? -3 Punche w kierunku Hangmana, jeden Buckshot Lariat i koniec Pomarańczowego (wyszedł na niezlego pizdeusza). -Hayter vs Hart - podkładanie Hayter (która swego czasu była na topie) nowicjuszce Hart? Czemu? Nie mogli dać jej Atheny, Aminaty, czy innej gwiazdeczki z drugiego szeregu?   Na plus: -hell turn RIcocheta, to było cudowne, tylko błagam, błagam, błagam, niech od razu nie dają walki z Swerve na jakimś Dynamite, niech przeciągną rywalizację do Revolution. Ten Feud ma potencjał na top 3 2025. -budowanie pozycji Hangmana, czyściutka wygrana z Pomarańczowym + demolka. Takiego Page'a to ja lubię oglądać, tylko w takiej formie -main event - spodziewałem się sleepera, ale końcówka uratowała starcie. Operatorzy trochę nie dawali radę, i speera na barierki nie było widać. Szkoda. Jay White z jego szybkim blade runnerem to materiał na mistrza, coraz więcej czasu dostaje, w pełni to wykorzystuje. Mam mieszane uczucia co do ostatniego show, konkurencja nie śpi, obawiam się, że Raw na Netflix może być lepsze. Niestety,
    • DarthVader
      Corbin by mógł mieć niezły run w TNA. To akurat takie miejsce dla outcastów z AEW i WWE. Ogółem TNA czeka dużo zmian w tym roku. Wiele wrestlerów odeszło lub odejdzie, a mają dosyć duże plany na 2025. 
  • Dodaj nową pozycję...