Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline

RAW rozpoczyna się od tradycyjnego pokazu fajerwerek i po chwili widzimy w ringu

The Miza, który ma nam coś do powiedzenia:

-Hello.I'm the Miz and I'm Awesome!!!Słuchajcie wszyscy co chcę powiedzieć. Dzisiaj domagam się walki o miano pretendenta do mojego pasa i chcę walczyć o niego!! 3 PPV z rzędu nie zamierzam być takim mistrzem, chcę go bronić w jaki kolwiek sposób.Chcę mieć rywalizacje a nie olewanie mnie!!

Na arenie pojawia się Goldberg:

-Wporządku Miz, jeżeli aż tak bardzo chcesz tego nie ma problemu.Dostaniesz rywala i to nawet dzisiaj będziesz bronił pasa i za 2 tygodnie również na Elimination Chamber.Dzisiaj odbędzie się walka w stypulacji Table Match ty vs Peter Orlov vs Justin Gabriel, który z was rozwali stół rywalem zostanie zwycięzcom.Również ta stypulacja pojawi się na Elimination Chamber.

The Miz:-Wielkie dzięki Goldberg, już myślałem, że kompletnie o mnie zapomnieliście.

Goldberg:-Skąd, że znowu Miz.Po prostu chcieliśmy, abyś zdążył tym pasem się nacieszyć.

NA arene wchodzi The Rock:

-Goldberg, Miz nie marnujcie czasu na marne gdybanie o nie honorowym mistrzu US.

Miz jesteś po prostu żałosny i złaź z ringu, nie chcę cię tutaj więcej razy widzieć jak skomlisz o domaganie się rywali, z których każdy skopałby ci dupę.

------------

Reklamy

------------

1.First Match:Johny Curstis vs Curt Hawkins:

Bardzo krótka walka, która rozpoczeła się atakiem Hawkinsa.Totalnie zdominował przeciwnika, podniósł go i wykonał Hang Man's FaceBuster 1..2..3!!!

Zwycięzca: Curt Hawkins

---------

2.Second Match:Shelton Benjamin vs Tyson Kidd:

Shelton ma większe doświadczenie w walkach, stoczył dużo więcej walk i to on jako

pierwszy przeszedł do ataku.Widzieliśmy w jego wykonaniu: German Suplex, Diving Clothestine.Kidd pokazał tylko jeden nie udany atak ze swoich signaturów Code Blue, z którego jego rywal ładnie się wybronił.Tyson nie zauważył tego i myślał, że zadał cios wbiegł na narożnik, gdzie został zaatakowany i otrzymał Avalancha PowerSlam.Sędzie doliczył do 3.

Zwycięzca: Shelton Benjamin

-------------------------

Przenosimy się na backstage,

gdzie widzimy Vincea Mc.Mahona i nową komentatorkę Eve Torres.

Vincowi nie spodobał się chyba pierwszy wywiad Eve:

Mc.Mahon:-Zawiodłem się strasznie nad tym, jakim przeprowadziłaś wywiad swój pierwszy i OSTATNI|!! Nie prawidłowo to wykonałaś i zostajesz zwolniona!!

Eve:-Przepraszam Vince, nie wiedziałam. Naprawię to i takich sytuacji więcej

razy nie będzie.

Mc.Mahon:-Gdybym umiał od tak wybaczyć to wiele zawodników nie straciło by

pracy, było ich dużo, a niektórzy byli świetni.Więc nie zamierzam wybaczać byle komu, jakiemuś komentatorowi!!

----------------

Prznosimy się na arene:

3.Third Match:Kaval vs Clay vs Barrett qualification to Elemination Chamber for WWE Championship

Koncówka walki:Kaval znajduje się poza ringiem, pozostali są w ringu.Clay wbija Wadea w narożnik, i wykonuje swoje signature move Body Splash dobijające rywala w narożnik, a następnie pada T-Bone Suplex!!! Kaval wszedł na narożnik i wykonał Diving Karate Kick na Brodusie!!Przypina Barretta 1..2..3!!! Po wygranej został zaatkowany i pobity przez rywali.

Zwycięzca:Kaval

------

4.4-th Match:John Cena vs R-Truth qualification to Elemination Chamber for WWE Championship

Zawodnicy zmierzyli się wzrokiem, stawka walki bardzo wysoka.Wdali się w brutalną bójkę, Cena ostatecznie zadał potężny cios ścinający przeciwnika z nóg.R-Truth nie zamierze pozostawić tak tego, wstaje od razu i teraz to on zdobywa przewage.Następuje typowy brawl, który trwał prawie przez cały pojedynek.John zrobił unik przed zamachem i użył kontry.Podciągnął za nogi do góry Trutha i rzucim nim, po chwili wykonał signatury

i założył dźwignię STF, rywal został zmuszony do odklepania!!

Zwycięzca: John Cena

--------

Znajdujemy się na backstagu,

gdzie widzimy zgromadzenie kilku wrestlerów są tam wszyscy oficjalnie potwierdzeni

zawodnicy do Elimination Chamber Matchs.

Jericho:-Witajcie frajerzy, z mojego brandu nie ma innej opcji niż taka jaka jest możliwa, a jest nią moje zdominowanie wszystkich, którzy mają marzenie,aby odebrać mi pas.

Lashley:-Jericho, możesz sobie dominować wszystkich kogo chcesz.Ale nie będziesz mnie tak traktował jak ostatnio.To musisz wybić sobie z głowy...

Jericho:-A,a bo co mi zrobisz??Chciałeś mi zagrozić tymi gównianymi słowami, wybywających z takiej samej osoby??

Lashley:-Tego, już za wiele.

Jericho:-To więc stul się i się nie odzywaj.A może chciałbyś mi udowodnić tą swoją ykhm..Siłe haha?

Lashley:-Proponuje rewanż.

Orton:-Zaraz, zaraz macie coś do siebie to miejcie.Ja mam to daleko gdzieś!!

Jericho:-Oh czyżby wielki The Ciper lub Legend Miller speniał??

Orton:-Jeszcze raz coś do mnie powiesz, a zobaczysz The Cipera, ale na swojej twarzy!!

Jericho:-Łohohoh boję się was, już zaraz się uciszę!!!Hahah ja to nie THE MIZ!! ja nie sram w gacie na widok Big Showa!!To więc peniasz czy walczysz?? I to samo pytanie do całej waszej reszty.

Orton:-Walczę!!!

---------

Reklamy

---------

6.6-th Match:The Miz vs Peter Orlov vs Justin Gabriel US Championship Table Match:

Miz ucieka z ringu, pozostali dwaj zawodnicy wdają się pomiędzy sobą w bójkę.Walka nie była ciekawa, więc przenieśmy się do końcówki.Obaj zawodnicy zapomnieli o swoim następnym rywalu, który schował się i unikał kontaktu wzrokowego z nimi.W chwili gdy Gabriel ustawiał stół w narożniku, Miz wbiegł na ring i wykonał na nim Skull Crushing Finale rozwalając stół!!

Zwycięzca:The Miz

------------

Przenosimy się na backstage:

Goldberg:-Rocky, w komorze eliminacji jest już tylko jedno miejsce...wiesz co mam na myśli??

The Rock:-Nie do końca spostrzegam twoją sugestię.

Goldberg:-Jako, że ty postanowiłeś zająć się uzupełnieniem miejsc w Royal Rumble swoją osobą, to może teraz kolej na mnie, abym to ja się teraz zajął.

Rock:-Nie opowiadaj bzdet, głupot.Ty nie potrafiłbyś dobrać nawet walki do połowy karty co dopiero tutaj.

Goldberg:-Czyżby?!? Denerwujesz mnie tą swoją doskonałością!! Mam dosyć tej twojej pomysłowośći!!

Rock:-Możesz mi wytłumaczyć kto to jest kto ma hasło rozpoznawalne If You Smell What The Rock Is Cooking??

Golberg:-A ty mi Who's next?!?

Rock:-I co ma się to do tego??

Goldberg:-To, że nie chcę z tobą już pracować i wyzywam cię na walkę podczas WRESTLEMANII!!!!

Rock:-Masz to załatwione, stawka będzie The Only One GM RAW!!!!

-------

Przenosimy się na arene:

7.7-th Match:RAW vs Smackdown Lashley/Lesnar/Orton/Kaval vs Jericho/RVD/Sheamus/Rhodes

Rozpoczynają Kaval i RVD.Ich starcie w ringu było bardzo fascynujące, niesamowite. Ujrzeliśmy kilka bardzo dobrych wymian ciosów,kontr,rzutów i ataków.Są to dwaj wojownicy The World Warrior oraz zawodnik ze Ying Yang.Kaval dokonał zmiany z Ortonem, który wskazał palcem na Jericha, że to z nim chce walczyć.Na twarzy Chrisa pojawił się uśmiech i bezproblemu po Codebreakerze odliczył Ortona.Z brandu RAW do ringu wskoczył Lashley, dostał ataku furii, obijał rywala potężnymi cepami, nie uważał nad tym, że sędzia go odlicza i został wyrzucony.W ringu są już tylko wycieńczony Kaval oraz Lesnar, a ze Smackdown wszyscy.Brock, jest wielkim świrem i pokonał dwóch z rzędu Rhodesa i Jericha.Szanse się wyrównały, do póki Sheamus nie zainterweniował i wykonał Brogue Kick

na Lesnarze 1..2..3!! Teraz został sam Kaval, którego traktowali jak zabawke.Został odliczony po podwójnym ataku konkretniej po podwójnym kopnięciu RVD wykonał Spining Kick, a Sheamus w tym samym czasie ponownie Brogue Kick.

Zwycięzcy:Smackdown

--------------

Reklamy

--------------

Po reklamach znajdujemy się na backstagu.

Tam widzimy prezydenta WWE Vincea McMahona podpisującego umowę z stacją telewizyją Fox Live, gdzie miałaby być pokazywana trzeci brand NXR (Next Generation Rulez).Oto roster:

-Mason Ryan

-Erick Rowan

-Jack Evans

-Colt Cobana

-Richie Steamboat

-Derrick Bateman

-Trent Barretta

-Zack Ryder

-Tyler Reks

Zasady są proste, posiadacz pasa będzie miał szanse pojawienia się na RAW lub Smackdown tylko raz.Oprócz tego finałowa trójka zdobywa kontrakt, a 10 przegranych walk eleminuje zawodnika z NXR i nie ma drugiej szansy. Eliminacje będą mniej więcej co gale.

Udało się podpisać, okazało się, że właśnie ta stacja potrzebowała takiego show u siebie.

--------------

8.8-th Match:Undertaker vs ??? qualification to Elimination Chamber for WWE Championship

Pierwszym z zawodników jest Undertaker, poprzeczka musi stać wysoko, ponieważ Undertaker to jeden z top 3.Drugim zawodnikiem będzie wybraniec Goldberga.

Grabarz znajduję się w ringu, rozgrzewa się przed walką czekając na przeciwnika, którym okazuję się sam Goldberg! Zanim walka się rozpoczeła, zmierzyli się wzrokiem.Jako pierwszy wyprowadził cios Goldberg i nastąpiła wymiana ciosów.Wrestlerzy okładali się tak niemal przez pół walki, do póki Da Man nie wykonał clothestine, wyrzucającego ich oby dwóch poza ring.Akcja przenosi się poza ringiem, gdzie zrobiło się strasznie gorąco.

Widzieliśmy kilka solidnych akcji, kilka nie bezpiecznych narażających na kontuzje min.:Last Ride na schody od Undertakera, Goldberg odpowiedział na tą akcję Millitary Body Slamem na stół komentatorski.Walka naprawdę na wysokim poziomie, prawie, że można powiedzieć jak na Wrestlemanii.Zawodnicy znajdują się w ringu, ponownie wymiana ciosów.Wkońcu Phenom przejął inicjatywe robiąc kontre, łapiąc rywala za ręke i przechodząc do akcji

Old School.Był gotowy do wykonania Last Ride, wepchnął głowę Billa pod swoje nogi i zarzucił na powerbomb.W ostatniej chwili Greenzilla zeskoczył i wykonał Spear!!! Sędzia odliczył do 3.

Zwycięzca:Goldberg

Po wygranej wziął mikrofron i krzyknał tylko dwa słowa skierowane do The Rocka: You is next!!!!!

--------------------------

RAW dobiegło końca

--------------------------

Karta na Elimination Chamber:

:arrow: CM Punk © vs John Morrison for IC Championship

http://img842.imageshack.us/img842/9040/22193902.jpg

:arrow: Elemination Chamber Match Smackdown:Michael Tarver vs Chris Jericho © vs Rhodes vs Van Dam vs Sheamus vs .

http://img692.imageshack.us/img692/5718/echamber.jpg

:arrow: Elemination Chamber Match RAW:Bobby Lashley vs Brock Lesnar © vs Randy Orton vs Kaval vs Cena

http://img6.imageshack.us/img6/8272/eleminationchamber.jpg

:arrow: Curt Hawkins vs Christian © for Cruishweight Championship

http://img804.imageshack.us/img804/5672/curtvschristian.jpg

:arrow: Angle vs Del Rio submission match

http://img7.imageshack.us/img7/2853/angledel.jpg

:arrow: The Miz © vs Shelton Benjamin for US Championship

http://img708.imageshack.us/img708/7475/beztytuuabx.jpg

Oficjalny Tron gali PPV Elimination Chamber:

http://www.youtube.com/watch?v=S9Wgw-OEOXE

I oto logo wspominanego powyżej NXR:

http://img135.imageshack.us/img135/4367/nextjw.jpg

Edytowane przez 8693
  • Odpowiedzi 135
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 8693

52

• RealAmerican

12

• Seba_KKS

12

• CocaPepsiCola

11

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Największym plusem gali było chyba umówienie walki Rock-Goldberg. Mam nadzieję, że nie zmarnujesz tego i do samej WrestleMani będziesz podgrzewał atmosferę tego pojedynku. Elimination Chamber RAW ma aż 3 wielkich zawodników, Kaval może sporo namieszać bo jest spisywany na straty przy takiej obsadzie. Trudno wskazać zwycięzcę. Dialogi nie są jeszcze na takim poziomie na jakim powinny być. Nad tym musisz popracować najbardziej. Walki sobie odpuszczasz i opisujesz sobie je na luźno. Opowiadasz je niż opisujesz. Ale nie będę Cię za to negatywnie oceniał. Każdy ma swój styl a ten Twój jest taki, że dość łatwo można sobie walkę postawić. Napisane prosto ale konkretnie. Zapraszam do siebie. Pozdro.

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

Ogólnie nie czytam diar. Lubię pisać, ale czytanie mnie nudzi. Tam do Meneza czasem zajrzę :) No ale się odwdzięczyć wypada, więc tak - popracuj nad składnią. Jest trochę głupich błędów typu 'Skąd, że' ---> Skądże powinno być. Przyłóż się do dialogów bo niektóre wyglądają jak kłótnia uczniów podstawówki. Tak to mi się podoba, działaj dalej :)

Extreme Rules - cooming soon zapraszam :grin:

2763850344fa2e7aa55ab8.jpg

NXR 10.04.2012:

http://img135.imageshack.us/img135/4367/nextjw.jpg

NXR rozczął William Regal, który jest gospodarzem tego brandu:

-Witam wszystkich fanów WWE!! Jest to pierwsze w historii show, w którym będą występować być może wielkie gwiazdy WWE, z każdego sezonu wyłaniamy 3 zwycięzców, faworyt oczywiście będzie nagradzany szczególnie bo dostanie shoota na jeden z głównych pasów, to już od jego własnej woli jaki brand wybierze.Chcę wam przedstawić uczestników:

-Mason Ryan

-Eric Rowan

-Jack Evans

-Colt Cobana

-Richie Steamboat

-Derrick Bateman

-Trent Barretta

-Zack Ryder

-Tyler Reks

Na dodatek mamy dla was przygotowane nagrody, każdy fan może wybierać swojego faworyta i głosować na niego.Jeden z fanów wciągu jednego odcinka będzie miał fascynującą nagrodę.Również na naszym show pojawią się PRO, którymi będą: Chris Jericho, Michael Tarver, The Miz i Kaval.Tak więc czas na rozpoczęcie.Na samym początku zawodnicy muszą się przedstawić naszemu jurri oraz fanom, później tradycyjnie walki.

-----

Mikrofron otrzymał Mason Ryan, który powiedział jedynie tyle, że mógłby skopać 4 litery nawet samemu Lesnarowi, słysząc to Jericho zaczął się śmiać. Następnie kolej przyszła na Rowana, któremu Y2J nie dał możliwości wypowiedzenia się.Kolejnym był Evans, mówił o tym, że dostarczy wielkiej extremalnej rozrywki.

Kolej przyszła na Colta:

-Cześć, jestem Colt Cobana, byłem jednym z najlepszych w federacji niezależnej Ring

Of Honor, przyszedłem tutaj po to, aby również stać się jednym z najlepszych.

Steamboat:

-Witam was wszystkich i fanów jak i zarówno jurri.Powiem wam, że mój ojciec Ricky Steamboat był jednym z najlepszych, ja postanawiam to przedłużyć i drugie pokolenie będzie również świetne.

Kolej na Batemana, ale też się nie wypowiedział ponieważ Tarver powiedział, aby się zamknał bo to co on ma do powiedzenia, nikogo nie interesuje. Podrzędnie wypowiedzieli się Reks i Barretta, których wypowiedź nie była ciekawa. Teraz wypowiada się

Zack Ryder:-Wooo woo woo.Cześć wszystkim, strasznie się cieszę, że znalazłem się

tutaj, chciałbym zdobyć pas WWE i obiecuję wam, że za niedługi czas będziecie mnie widywać jako mistrza!!

William:-Tak więc drodzy fani, usłyszeliście od nie których zawodników co mieli wam do powiedzenia, teraz wasza kolej na to, aby wybrać swojego faworyta.A przed nami rekalmy, a tuż po nich walka Mason Ryan vs Zack Ryder.

-----------

Reklamy

-----------

1.First Match:Mason Ryan vs Zack Ryder

Walka krótka, lecz Ryan solidnie zaprezentował i potwierdził swoją siłę.Złapał Rydera w swoje łapy i zaczął nim rzucać: Scoop Slam, następnie Suplex.Teraz przygotowuję się do wykonania Backbreakera, lecz Zack uwolnił się i właśnie teraz szykuje się doi wykonania Jumping leg lariat.Przy wyskoku został skontrolowany do SitDown SideSlam!!! Sędzia odlicza 1..2..3!!!

Zwycięzca: Mason Ryan

---------

Przenosimy się na backstage,

gdzie widzimy dwóch uczestników show:

Jacka Evansa i Erica Rowana.Nastąpiło spięcie pomiędzy nimi, ale nie doszło do walki.Regal ich rozdzielił i dał im pierwsze i ostatnie ostrzeżenie, że jeżeli taka sytuacja się powtórzy a dojdzie do walki obaj zostaną wyrzuceni i zastąpieni przez innych zawodników, przez

tych, którym się nie udało zakwalifikować.Powiedział również, że konflikt ma się odbyć jedynie na ringu.

-------

Reklamy

-------

2Po reklamach znajdujemy się na arenie, gdzie widzimy walkę Derricka Batemana i Colta Cobany.Do walki dołączyliśmy centralnie w jej połowie, od ciekawego momentu, gdy Bateman był gotowy do wykonania Man-Tastic.Teraz Colt zbiera przewagę nad rywalem, uciekł z finishera uderzając przeciwnika w brzuch.Teraz rusza za ciosem, dokłada do tego

kilka uderzeń i na zakończenie serii Swing Neckbreakera.Cobana tauntuje do finishera i tak jest!!! Zapina niebezpieczną dźwignię Inverted Boston Crab, Bateman nie może zwytrzymać bólu i odklepuje!!

Zwycięzca:Colt Cobana

------

Po ogłoszeniu zwycięzcy gospodarz NXR William Regal ma coś do powiedzenia:

-Drodzy fani, mam nie stety złą wiadomość, dla tych, którzy obstawili Trent Barette jako swojego faworyta.Nie stety zawodnik doznał kontuzji kolana, być może nawet wewnętrznego złamania nogi.Zostaje nie stety zwolniony z show, ale na jego miejsce wejdzie CJ Parker, który już za chwilę stoczy walkę z Richiem Steamboatem.

---------

3.Third Match:CJ Parker vs Richie Steamboat

Najwidoczniej był to kompletnie zły wybór zastępcy, który wogóle nic nie pokazał.Po pierwszym uderzeniu z pięści, został obalony i odliczony do 10.

Zwycięzca:Richie Steamboat

--------

Reklamy

--------

4.4-th Match:Eric Rowan vs Jack Evans

Evans wchodząc na ring, już na samym początku pokazał piękny pokaz swoich umiejętności.

Walka rozpczyna Jack, który dominował przez prawie całą walkę.Pomiędzy zawodnikami doszło do klinczu, po którym Rowan zdobył przewagę, jego przewaga nie długo.Wykonał kilka solidnych akcji:Scoop Slama, Failing Power Slama, ale już podczas próby wykonania suplexu, otrzymał kopnięcie z kolana.Evans to wykorzystuje i momentalnie wrzuca

rywala do narożnika, gdzie chciał dołożyć Runing FlapKicka, lecz dał sie wprowadzić w pułapkę.Został przechwycony w Sky Hight, po którym został odliczony.

Zwycięzca:Eric Rowan

--------------

Regal ogłosił, że teraz czas na zbieranie głosów, a zwycizca spośród fanów może wejść na ring i zrobić sobie zdjęcie ze swoim ulubieńcem.

W kolejności zebrania głosów od największej:

1.Richie Steamboat - 120

2.Mason Ryan - 100

3.Jack Evans - 95

4.Colt Cobana -92

5.Eric Rowan -87

6.Zack Ryder -60

7.Derrick Bateman -40

8.Tyler Reks -20

9.CJ Parker -0

Regal:-Nie stety popełniłem błąd dając tobie Parker szanse, jesteś zerem i nic nigdy nie osiągniesz.Nawet nie wiem po co przyszedłeś na eliminacje do tego programu.Myślałem, że coś pokarzesz, a ty pokazałeś tylko jak najłatwiej można dostać.Otrzymałeś 0 głosów i zostajesz wyrzucony

.

I od tego momentu dorzucam jeszcze jedną zasadę, jeżeli ktoś otrzyma 0 głosów podczas show zostaje wyrzucony, ale reszcie zawodników to narazie nie zagraża ponieważ mają więcej niż 10 punktów, punkty zostają zapisywane, ale jak ktoś zbierze 0 podczas jednej tygodniówki ujmujemy mu właśnie te 10 punktów, a za przedostatnie 5.

---------------------

Newsy z NXR:

:arrow: CJ Parker has eliminated.

Jest to mój test i mam pytanie czy pisać dalej tą tygodniówkę, czy tylko same wyniki pisać z niej na SmackDown??

--------------------------------------

:arrow: Elemination Chamber Match Smackdown:Michael Tarver vs Chris Jericho © vs Rhodes vs Van Dam vs

Sheamus vs

:arrow: Elemination Chamber Match RAW:Bobby Lashley vs Brock Lesnar © vs Randy Orton vs Kaval vs Cena

uuuuuuuuuuu

NXR cieniutko, nie radzę kontynuować tego pomysł, bo ta gala wygląda jakby była robiona na odwal :???: Blaze u ciebie sytuacja jest taka, że walki są cienkie, a segmenty średnie. Na moje oko musisz trochę dłużej posiedzieć nad walkami. Co do karty zapowiada się ciekawie :D, chociaż można przewidzieć wyniki. Swoją drogą samo wystawienie ankiety w moim odczuciu powoduje, że na EC Shelton jobbnie Mizowi, aby umocnić jego pozycje champa. Dalej masz błąd piszesz Elemenation, a powinno być Elimination.

Ocena gali 3,5/10

13699509474e11ce9dc6018.jpg

NXR całkiem fajnie się prezentuje i jeśli masz czas to możesz wrzucać całe walki. RAW również udane ,a karta na Elimination Chamber bardzo ciekawa. Duzo spodziewam sie po walce Kurta z Del Rio. Ode mnie 5/6. Pozdro 8) .

Zapraszam do czytania mojego Diary

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=32538

17617010354e0da0105bfce.jpg

Ja bym ci radził zrezygnować z NXR i bardziej skupić się na RAW i SmackDown. Diary jest ok, segmenty dobre, gorzej z walkami. Gdyby nie sporo błędów, które znacznie utrudniają czytanie, to oceny byłyby o wiele wyższe. Pomysły masz dobre, storyline'y prowadzisz z głową, tylko te błędy.
Zapraszam do mojego diary.

Smackdown rozpoczynają komentatorzy:

Tazz:-Witamy wszystkich fanów WWE.Pozostało już tylko 2 tygodnie do gali Elimiantion Chamber, a wciąż jest wolne jedno miejsce, to więc dzisiaj skład zostanie uzupełniony.O miejsce walczył będzie Evan Bourne z Mr.Andersonem, walka będzie

imponująca.Co o niej powiesz JBL??

JBL:-No z pewnością zgadzam się z tobą, obaj zawodnicy wiele potrafią w ringu i zobaczyć ich podczas tradycyjnej walki to mamy piękne show gwarantowane!! Jeżeli zadasz pytanie kto jest moim faworytem, odpowiadam, że faworyta nie mam.

Tazz:-Wporządku JBL.Już za chwilę zapowiedź ME, w którym zawalczą zwycięzca Royal Rumble z obecnym mistrzem WHC Chrisem Jericho.

JBL:-o tak!! To jest walka, bardzo fascynująca, gdzie dwaj kanadyjscy zawodnicy zawalczą ze sobą.Dobra koniec pogawędki bo już za moment pierwsza walka.

-------------------

1.First Match:Husky Harris vs Skip Shellfield

http://img26.imageshack.us/img26/2210/skips.jpg

Na ringu widzimy oby dwóch zawodników, zmagają się siłowo.Obaj są pod podobnymi, wielkimi gabyratami.Klincz został przerwany, Skip i Husky mierzą się wzrokiem, a następnie uderzają w siebie Shoulder Blockami.Po których bardziej ucierpiał Skip.Harris przygotowuje się do Runing Senton i tak jest!!, lecz trafia w matę, Shellfield szybko wstał i dołożył Big Splash.

1..2..3!!!

Zwycięzca:Skip Shellfield

Po ogłoszeniu zwycięzcy, zawodnicy się pozbierami i zeszedli z ringu.Na titatronie

pokazano 5-minutowy film, przedstawiający nowe show i jego najlepsze momenty, jakie

widzieliśmy w nim w tym tygodniu.

-----

Przenosimy się na backstage, gdzie widzimy Williama Regala, jak wiemy jest on gospodarzem NXR, rozmawia z Longiem:

Regal:-Witam cię Long.

Long:-Cześć William, słucham cię w czym ci mogę pomóc.

Regal:-Mam pytanie, ale to za chwilę.Jestem pod wrażeniem nie których zawodników z NXR a najlepiej z nich prezentował się Richie Steamboat osiągnął on 120 punktów, nie przypuszczałem, że taka liczba jest możliwa.Widać, że jego fani już kupili i moje pytanie rodzi się tutaj czy dałbyś mu szansę na zaprezentowanie swoich umiejętności podczas Smackdown z jakim kolwiek przeciwnikiem.

Long:-No co ty Regal?? nabijasz się ze mnie?!? Jest to początek tego show, wszystko może się wydarzyć, jeżeli przetrzyma formę do połowy programu wtedy się zgodzę.Teraz i ty i on możecie o tym zapomnieć.

-----------------

2.Second Match:Seth Rollins vs Ezekiel Jackson

http://img851.imageshack.us/img851/1585/sethvs.jpg

Seth bez problemu przeszedł do ataku zadając serię kopnięć.Jackson otrzymał z 4 kicki, przy piątym odpowiedział za nie nie samowitym Clothestinem wybijającym rywala w powietrze.Przy próbie podniesienia Rollinsa, otrzymał od niego kolejnego kicka w szczęke.Czarnoskóry mocno odczuł to kopnięcie, że aż podszedł do lin i ich się

przytrzymał. Członek The Onyx czeka na Big Zeka, aż się odwróci i wykonuje Avada Kevadre!!!Po którym otrzymuje 3 county.

Zwycięzca:Seth Rollins

Na ring wbiega CM Punk, który ma kilka słów do powiedzenia:

-Z całego serca chcę ci pogratulować Seth za to czego dzisiaj dokonałeś, pokonałeś rywala w 3 minuty.W walce, która wcale nie ssała,była mocna.Teraz kieruję słowa do fanów. Wszyscy macie swoje zdanie co do Elimination Chamber.Walki, w której jest wciąż wolne miejsce, a dzisiaj ma być prawdopodobnie zajęte albo przez Bournea lub Andersona. No cóż zdecydowanie oni nie powinni występować w tej walce, również i ja nie, bo przecież mam już

swój pas IC.Mam na myśli tutaj, aby do walki wstawić kogoś takiego jak Seth Rollins

[Rollins jest w niebo wzięty].On co prawda jest nie dawnym debiutantem WWE, ale popatrzcie na to jakie walki i postępy robi.Właśnie pokonał Big Zeka, który był w przeszłości czołową gwiazdą federacji Vincea i Triple H, a przegrał z moim tag teamowym partnerem w krótkim czasie.

------------------

3.Third Match:Cody Rhodes vs Big Show

http://img42.imageshack.us/img42/2628/57849632.jpg

Walka się nawet nie rozpoczeła, bo zainterweniowali Jinder Mahal i Alex Riley, którzy obili swoich nie przyjaciół.Big Show oberwał kilka ciosów krzesłem, nawet chyba nabywających go kolejnej kontuzji.Rhodes został obity przez Rileya i otrzymał Lighting DDT.

Zwycięzca:Double DQ

--------

Reklamy

--------

Na ringu widzimy 3 zawodników Smackdown:John Morrison,Drew McIntyre i Alex Rilley.

Morrison:-Witam wszystkich moich fanów, jeszcze jest sporo czasu do Wrestlemani XXIX, ale postanowiłem, że jest to odpowiednia chwila, aby zapewnić sobie miejsce w Money In The Bank.Mam zarezerwowaną walkę na Elimination Chamber, ale wszystko może się zdarzyć.Tak więc chcę z wami wszystkimi oraz z GM porozmawiać.

Towarzyszą mi Drew i Alex, którzy potwierdzają moją opcje i też by chcieli dzisiaj zyskać dla siebie miejsce....

McIntyre:-Zaraz chwila, kto ci pozwolił wypowiadać się za mnie?!? Ja też mam coś od siebie do powiedzenia.Wszyscy wiedzą, że to ja zasługuję na to miejsce... więc radzę od razu przeznaczyć je dla mnie!!

Riley:-Chyba żartujesz [nabijając sie] ''przeznaczyć je dla mnie'' ble,ble,ble!! I co gdybyś nawet wygrał, to co byś z nią zrobił?!? Skoro przegrywasz walkę za walką. Napewno albo ja albo... nikt inny, tylko ja!!

Na arenie pojawia się Long:

-Spokój!! Zdecydowanie za wcześnie jest na dyskusje już nawet samej Wrestlemanii, ale skoro się domagacie to więc zgodzę się.Jest jeden warunek, stoczycie walkę w stypulacji Fatal 3 Way, dorzucam do tego Reya Mysterio i mamy Battle Royal, jeżeli on przegra dostanie drugą szanse, i tylko jeden z was!!!Walka już się rozpoczeła.

---

4.4-th Match:Morrison vs Riley vs McIntyre vs Mysterio Battle Royal qualifiacation to MINB SD

http://img62.imageshack.us/img62/7057/drewr.jpg

Mysterio wbiegł do ringu i otrzymał uderzenie mikrofronem w twarz, McIntyre dokłada clothestine i wyrzuca go z ringu.Morrison między czasie wyrzucił Rileya.W ringu są już tylko JoMo i The Chosen One.Zawodnicy zmierzyli się wzrokiem i wdali się w wymianę ciosów. Przeszedli w stronę jednego z narożników, Drew zaczął obrywać od rywala otrzymał Snap Suplex, kolejno Suplexa.John na zakończenie chciał wyrzucić szkota Hurricaraną poza ring, ale został skontrolowany w Powerbomb i sam wyleciał.

Zwycięzca:Drew McIntyre

----------------

5.5-th Match:Bryan/RVD vs Tarver/Mahal

http://img849.imageshack.us/img849/9997/tarx.jpg

Jest to bardzo dobra i ciekawa walka, gdzie do drużyn zostali dopasowani idealnie do siebie partnerzy.Sporo ich wspólnych cech łączy.Rozpoczynają Bryan i Tarver.Wdają się w typową bójkę, pada cios za ciosem, do chwili gdy Daniel przechwycił ręke rywala i próbował zapiąć w LebellLock.Byli za blisko lin i czarnoskóry zawodnik to wykorzystał, zdenerwowany wstaje i okłada boskerską techniką przeciwnika.Wrzuca go do swojego narożnika, w którym znajduję sie Jinder Mahal, dokonuje zmiany i razem z partnerem wykonują podwójną akcję

Combination Punches + Full Nelson Slam, w tym, że Tarver go okładał, Jinder go przytrzymywał i na zakończenie padł od niego jego finisher.Próba przypięcia lecz RVD interweniuje, okłada kanadyjczyka i pomaga Bryanowi dojść do siebie i pomaga mu wstać.Zmiana w faceowskiej drużynie,teraz to Mahal zaczął obrywać.Został powalony Jumping FlapKickiem, po którym otrzymał Five Frog Spalsh przechodzące w pin 1..2..3!!!

Zwycięzcy: Rob Van Dam i Daniel Bryan

Po walce Tarver podchodzi do leżącego Mahala, pomaga mu wstać, uścisk dłoni, ale zaraz co to!!Michael uderza go KO Punchem krzycząc słowa:

-Coś ty najlepszego zrobił?!? Ja zdobyłem przewagę, ty ją w mgnieniu oka straciłeś!!!I przez ciebie jest mi samego siebie żal, za to, że dokonałem z tobą zmiany!!

-------

Reklamy

--------

6.6-th Match:Mr.Anderson vs Evan Bourne qualification to Elimination Chamber Match

http://img96.imageshack.us/img96/8808/80461604.jpg

Starcie dwóch faceowych zawodników, publiczność zdecydowanie jest za Evanem.Rozpoczeli od przywitania się i okazania sobie szacunku.Bourne zaatakował jako pierwszy wykonując High Spinning Kick,powalając Andersona na ziemie.Czekał, aż się przeciwnik podniesie i rusza z następnym atakiem, lecz został wyrzucony poza ring. Kamikaze podąża za swoim rywalem i przenosi akcję na dół, gdzie rozpoczynają się atakować.Można było zobaczyć

kilka imponująco efektywnie i efyktywnie akcje takie jak:Standing Moonsualt na stole komentatorskim,Headscissors takedown od Evana, po tej drugiej akcji został skonrolowany i wbity twarzą w schody.Anderson pokazał nam również kilka fascynujących akcji:Forward Russian legsweep na krzeszło, sędzia nie zauważył tej akcji, a publiczność dała heelowski cheer.Teraz właściwie po tych wszystkich akcjach sędzia zdążył odliczyć ich do 9, zawodnicy nie mają siły, aby się pozbierać i wylicza ich obu 10!!

Zwycięzca:Double count-out

Miejsce w Elimination Chamber nadal jest wolne.

-------------

Prznosimy się do GM Room, gdzie widzimy Michaela Tarvera i Teddiego Longa:

Tarver:-Witam cię Long, mam jedną bardzo ważną sprawę, a mianowicie dotyczącą mojej ostatniej walki na tej gali, którą przegrałem.Byłem w Tag Teamie z nie jakim Magalem czy jak on się tam zwie, kompletnie ten gość nic nie potrafi.Ja byłem 2-krotnym mistrzem IC, więc wiem co to znaczy zasługiwać na upper midcard, ale ten

zawodnik to dno, co on wogóle tutaj robi??On powinien zostać jak najszybciej sprowadzony do openerów lub co lepsza zwolniony.W tej walce zdobyłem znaczną i dużą przewagę nad rywalami, a on w mgnieniu oka ją stracił i rzucił nas na pozycję przegraną!!

Long:-Właściwie to wiesz Tarver, było z nim kilka problemów.Jest strasznie nie lubianym gościem, wszczególności przez Big Showa.

Tarver:-Tak słyszałem o tym, co zrobił.Jest pozbawiony całkowicie honoru, nie umie walczyć, nie potrafi utrzymać nawet przez chwilę przewagi.Więc jest jedno wyjście wywalenie go ze Smackdown.

Long:-Wcześniej przyznałem ci rację, ale takiego czegoś na twoje życzenie nie mogę zrobić.Mogę tylko tyle dla ciebie zrobić co ogłoszenie walki twojej i jego hmm... może na następnym Smackdown.

Tarver:- O to świetnie.Dziękuje szefie do zobaczenia.

-------------------------------------------

Przypomnienie co nas jeszcze dzisiaj spotka.

-------------------------------------------

7.7-th Match:Sheamus vs Booker T

http://img231.imageshack.us/img231/5402/shef.jpg

Końcówka Walki:Booker zmierza ze swoim finisherem na Sheamusa, jednak nie trafia.Sheamus zrobił unik i bezpośrednio wrzucił przeciwnika jego ramieniem w narożnik, po czym padło Brogue Kick.The Celtic Warrior mógł przejść w pin, ale wybrał inną drogę zaczął okładać Booka kolanem obijając mu głowę.Sędzia go zdyskwalifikował, a Bookera zabrano na noszach.

--------

Reklamy

--------

8.8-th Match:Edge vs Chris Jericho

http://img269.imageshack.us/img269/6688/36828243.jpg

Przed samą walką na ring wszedł jeden z jej uczestników a jest to Edge, który ma coś nam do powiedzenia:

-Cześć wszystkim fanom, już za moment stoczę walkę z Chrisem Jericho, który jest aktualnym mistrzem pasa WHC, czyli tego, o który będe walczył na Wrestlemanii.Nie jestem pewny czy to również z tym samym zawodnikiem, ponieważ walczy on na Elimination Chamber, ale mnie to nie obchodzi.Bez względu na wszystko obiecuję wam, że to ja ten pas zdobęde.Szanuję każdego wrestlera, ale gdy jest rywalizacja o coś, na czym bardzo mi zależy, nie zastanawiam się nad niczym i przechodzę prosto do ataku...

Wypowiedź przerwał drugi uczestnik dzisiejszego Main Eventu Chris Jericho:

-Słuchaj, słuchaj czy ty przed chwilą powiedziałeś, że ja przegram na PPV i że ty mnie pokonasz podczas Wrestlemanii??Wypluj te słowa, bo za chwile możesz tego żałować.

Edge:-Przyszedł kozak, który mi nie będzie rozkazywał co mam robić.Lepiej chodź tutaj i nie rób z siebie debila.

Jericho poważnie zdenerwowany tymi słowami wbiega do ringu.Rusza z clothestinem, lecz Edge unika, odbija się od lin i leci ze Spearem!!!I on też nie trafia, Jericho również zachował uwagę i uniknął finishera.Obaj przechodzą w wymianę ciosów, obijają się przez prawie całą walkę, aż wkońcu CM Punk!! wbiega do ringu i interweniuje, Edge otrzymał Roundhouse Kicka, a Jericho GTS!! Gdyby tylko jeden zawodnik był zaatkowany, to by został zwycięzcą przez DQ, ale, że obaj otrzymali Double clothestine zwycięzcy nie ma i walka trwa dalej.Punk z uśmiechem na twarzy ucieka z ringu.Jako pierwszy z dwójki wstaje Edge, tauntuje do Speara i gdy tylko Jericho wstaje tak też się dzieje!!1..2..3!! Zwycięża Edge.

Zwycięzca: Edge

-----------------------

Smackdown dobiegło końca

----

News:

:arrow: Michael Tarver przeszedł Face-Turn

:arrow: Po zakończeniu Smackdown został nagrany kolejny odcinek NXR, w którym pożegnał się

z programem Derrick Bateman

Wyniki z NXR:

Ryan def. Ryder

Ryan def.Rowan i Reks

Steamboat def.Parker

Steamboat def.Cobana

Cobana def. Bateman

Evans def.Bateman

Rowan def. Evans

-------------------------

:arrow: Elemination Chamber Match Smackdown:Michael Tarver vs Chris Jericho © vs Rhodes vs Van Dam vs

Sheamus vs

http://img839.imageshack.us/img839/7048/elimi.jpg

Edytowane przez 8693

Fajne SmackDown! i dobrze rozplanowane walki. Dużo stawiasz na tych "nowych" i bardzo dobrze bo nie wieje nudą. Wręcz przeciwnie ,twoje Diary trzyma poziom :D . Być może w Elimination Chamber ze SD! wystąpi Edge ,który dal do zrozumienia ,żę chce zdobyć pas WHC. Dobrze ,że Face Turn przeszedł Tarver bo staje się jedną z czołowych postaci w twoim Niebieskim Brandzie. Moja ocena 5/6. Trzymaj się ,pozdro 8) .

RAW rozpoczyna nikt inny jak sam The Miz, który ma coś nam do powiedzenia:

-Zamknijcie się na chwile i posłuchajcie!!Wiem, że wy wszyscy, którzy fascynują

się takimi pajacami jak:John Cena,Lashley czy też sam Kaval chcecie, abym stracił swój

pas.W zeszłym tygodniu pokonałem 3 zawodników naraz[publiczność zaczyna buczeć, pamiętają w jaki sposób] tak,tak reagujcie negatywnie na to co mówię, ale ja i tak mam was gdzieś.Wszyscy, którzy tak reagują są po prostu żałośni sami nie wiedzą jak trzeba być przede wszystkim uważnym, bez litosnym i wykorzystywać wszystkie nadażające się okazje.Ja tak właśnie zrobiłem!! Jestem The Miz i jestem niesamowity!!!Dzisiaj moim kolejnym przeciwnikiem będzie mistrz wagi lekkiej Christian, walka będzie nie o pas, lecz o to kto jest lepszy.A ja wiem kto jest lepszy, tylko trzeba wam to pokazać, abyście mnie wszyscy docenili!!!

Na arenie pojawia się TagTeam ZigSharp:

Ziggler:-Miz wiesz kto uważa tak samo jak ty?? Odpowiedź jest prosta to my ja i Tyson Kidd.O posiadaczu pasa jakiego kolwiek coś już znaczy, a co dopiero już o US.Jest to pas,który bardzo chciałbym mieć, lecz nie stety nie mogę.Mam dla ciebie propozycje dołącz do naszego TagTeamu, a zapewniam, że pas będzie cały czas twój, będziesz mógł dołączyć do nas, ale jest jedna sprawa, to ja nadal będe liderem naszej stajni.

Miz:-[słowa do fanów]No widzicie wkońcu zostałem doceniony.Oczywiście że się zgadzam Doplh, dziękuję ci za to.

---------------------

Reklama gry SvR 2013

---------------------

1.First Match:Hooligans vs Randy Orton Handicap Match

http://img846.imageshack.us/img846/2628/orlo.jpg

W składzie Hooligansów są:Peter Orlov i Paul London.Jako pierwszy z nich zaczyna London.

Jest to bardzo łatwa walka dla Ortona, który od razu atakuje przeciwnika.Powalił go już po pierwszym clothestinie, następnie zaczął skakać mu po kończynach, podniósł go i dołożył RKO!! 1..2..3!!

Zwycięzca:Randy Orton

------------

2.Second Match:Johny Curtis vs Tyson Kidd

http://img810.imageshack.us/img810/9996/tysonp.jpg

Ta walka była krótka,ale za to świetna.Zawodnicy rozpoczeli od wymian ciosów.Obijali się z ponad 3 minuty, w których Kidd pokazał nam kilka nowych ruchów ze swojego movesetu:Back Drop Spinebuster,oraz Tarantule.Podczas próby podnosienia Curtisa, ten wykonał mu kicka w głowę, chciał dołożyć do tego uderzenie,ale został skontrolowany w Fishing NeckBreaker, po którym sędzia odliczył do 3.

Zwycięzca:Tyson Kidd

----------------------------------

Znajdujemy się na backstagu,

gdzie widzimy Williama Regala, który tym razem próbuje porozmawiać z The Rockiem o

pokazaniu jednego z uczestników NXR na RAW:

Regal:-Witam Rock.

Rock:-Cześć William stary kumplu, w czym mogę ci pomóc.

Regal:-Mam prośbę, czy podczas dzisiejszego RAW mógłby wystąpić jeden z wrestlerów NXR?? Chodzi mi dokładniej o Richiego Steamboata, publiczność go uwielbia.

Rock:-o proszę nawet nie wiedziałem, że syn Rickiego jest w tym show.Odpowiedź brzmi nie,nie może.Cz ty jesteś głupi??Lubię cię William, ale nie aż tak,aby dawać jakiemuś żółtodziobowi chociażby 4 cennych minut.

Regal:-Próbowałem być miły i uprzejmy!!Ale ty jak zawsze chcesz być najlepszy!!Nie to nie i jeszcze zobaczysz, że któryś w przyszłości stanie się z jednych najlepszych gwiazd WWE!!

---------------

Przenosimy się na arene:

3.Third Match:Shelton Benjamin vs R-Truth

http://img560.imageshack.us/img560/6449/truthv.jpg

Zawodnicy rozpoczynają od zwarcia, w którym to Benjamin okazuje się być lepszym.W przeszłości należał do olimpiady.Przeżuca przez biodro Trutha i lekko go przydusza.Killings wstaje i się z uchwytu wydostaje.Następuje typowy brawl,tym razem to The Conspiracy Nut nabiera przewagi.Walka toczy się bardzo wolno.

Wkońcu The Miz interweniuje i atakuje swojego przyszłego rywala na Elimination Chamber.Częstuje go swoim finisher The Skull Crushing Finale wprost na krawędź krzeszła.Sędzia przerwał pojedynek z powodu zdyskwalifikacji.

Zwycięzca:Shelton Benjamin by DQ

----------

Reklamy

-----------

Znajdujemy się w szatni The Miza, widzimy tam jego nowych przyjaciół: Doplha Zigglera i Tysona Kidda.

Ziggler:-Miz jest jedna pewna sprawa, która strasznie mnie nie pokoi.

Miz:-Słucham cię Dolph, może będe w stanie ci jakoś w tym pomóc.

Ziggler:-Zapewne będziesz mógł mi pomóc, bo widzisz już za moment będzie moja walka a po niej twoja.Nie lepiej, gdyby te walki połączyć w jedną??? w stypulacji fatal 4 way.

Miz:-No nie wiem Dolph, zależy co masz na myśli.

Ziggler:-Chciałbym, aby ta walka się odbyła w tej stypulacji ponieważ dopada mnie strach, gdy tylko pomyślę z kim muszę walczyć...

Miz:-Nie przejmuj się Dolph, we dwóch jakoś na to zaradzimy.To więc kto jest twoim przeciwnikiem??

Ziggler:-Bobby Lashley, a widzisz jeszcze jest jedno strasznie boli mnie głowa.

Miz:-To bardzo nie dobrze, więc dobrze zgadzam się na połoączenie tych walk.

Ziggler:-Prosiłbym cię tylko o jeszcze jedno, czy mógłbyś postawić na szali swój pas US.Nie bój się o to, że mógłbyś go stracić na korzyść tych dwóch frajerów, jest przecież jeszcze Tyson, który do tego nie dopuści a pas będzie nadal twój.

Miz:[myśli]...No więc dobra zgodzę się.

----------------------

4.4-th Match:Miz © vs Ziggler vs Lashley vs Christian

http://img143.imageshack.us/img143/2930/mizm.jpg

Jest to walka połączona z dwóch, w których powinno być Christian vs Miz i Ziggler vs Lashley.Słychać było gong!!

Lashley ostro rusza do ataku wszystkich pozostałych zawodników najpierw zaatakował Miza, później jak leciało.Obija Zigglera, Miz wstaje oddziera goi skull crushing finale.Próba przypięcia, ale przerwał ją Christian.The Perfection wdaje się z nim w bójke i wylatują poza ring.Tam z kolei Christian ma dodatkowe utrudnienie, przy ringu stał Tyson, który wraz ze swoim liderem go atakują.Widzimy w ich wykonaniu podówjną akcję Kidd zarzucił

go sobię na barki i wykonał Firemans slam na kolana Zigglera.Między czasie w ringu, Miz nie może dać sobie rady z Lashleyem.Na pomoc wbiega mu Doplh, który bez pośrednio wykonuje ZigZaga na czarnoskórym zawodniku.Pomaga wstać swojemu przyjacielowi, ale zaraz co on zrobił!!!Miz równiez otrzymuje tą samą akcję i został odliczony do trzech!! To nie samowite, The Natural jest mistrzem manipulacji, oszukał Miza pozbawając go pasa i nabywając go dla siebie!!!Mamy nie kwestiowanego mistrza z walki, której wogóle nie powinno być, a odbyła się na życzenie byłego championa.

Zwycięzca: Dolph Ziggler new US Champion

Po ogłoszeniu zwycięstwa, sięga po mikrofron:

-Tak więc Miz, właśnie mi pomogłeś hahahah Dziękuję Ci mistrzu!!!

Zapowiedź dzisiejszego Main Eventu

Wracamy po krótkim odstępie i wracamy na arene, gdzie widzimy Goldberga:

-Witam wszystkich fanów WWE!! W tamtym tygodniu Teddy Long, zorganizował walkę kwalifikacyjną do Money In The Bank na Wrestlemanie XXIX również i dzisiaj na RAW odbędzie się jedna z trzech takich walk, w której wystąpią Kaval,Wade Barrett,John Cena i Brodus Clay.U nas zawodnicy się nie domagają jeszcze takiej walki, ale trzeba dać odpowiedź Smackdown, zwycięzca będzie tylko jeden tak to fakt,ale pozostali 3 zawodnicy będą mieć dodatkową szansę na zdobycie miejsca, tylko następnym razem będzie o wiele trudniej.Walka już za chwilę!!!

----

5.5-th Match:Kaval vs Wade Barrett vs Brodus Clay vs John Cena

qualifiaction MINB Battle Royal

Pin/Submission

http://img195.imageshack.us/img195/2200/kavk.jpg

Kaval wdaje się w bójkę z Barrettem, a Cena z Clayem.Brodus wrzuca rywala w narożnik, spróbował Body Splasha,lecz Cena uniknął ciosu i gdy tylko Clay się odbił ten zarzucił go sobie na barki i wykonał F-U 1..2!!Co?!? Pin przerywa nikt inny jak Kaval!!A przecież jest to przyjaciel Johna Ceny!!Barrett zmierza w stronę Kavala, ale teraz to Clay się odwzajemnia i pomaga Kavalovi w sposób wyeliminowania Wadea.Pozostało tylko trzech wrestlerów.The Mastodon krzyknął do World Warriora, aby pozostawił go i Cene sam na sam.Clay chciał wymierzyć w Johna shoulder blockiem, lecz został przechwycony za nogę i założono na nim dźwignie STF,po której odklepał.

Cena po wyeliminowaniu olbrzyma zadał proste pytanie Kavalovi:

Cena:-Dla czego nie pozwoliłeś mi go odliczyć??? Przecież jesteśmy przyjaciółmi, zapomniałeś o tym??

Kaval:-Nie John, po prostu mnie poniosło.Myślałem, że dam ci wkońcu radę.I za to cię przepraszam z całego serca, mam honor i powiem jeszcze raz to samo..

Cena:-Wystarczy już tego przepraszania kumplu, ale na drugi ra.....

Cena został zaatakowany przez Brodusa, który wykonał na nim również swoją akcję kończącą T-Bone Suplex.

Kaval jest zakłopotany, nie wie co ma robić.Strasznie się przejoł tym co uczynił, nie wyzwie Claya, bo to może źle się skończyć dla niego w tej chwili, gdy jest zmęczony i też nie wie czy mu Cena jeszcze raz wybaczy. Jednak przechodzi do pinu 1..2..!!Jednak nie, zachował się jak przyjaciel w ostatniej chwili sam odpuścił pin i pomógł Cenie wstać po czym wskoczył na niego i zapiął gilotynę!! Cena odklepuje.

Zwycięzca:Kaval

------------------------

6.6-th Match:Gabriel vs Hawkins

http://img18.imageshack.us/img18/4342/gabvo.jpg

Końcówka walki:Gabriel jest gotowy do wykonania swojego finishera 450splash, jednak nie trafia nim w Hawkinsa, ponieważ ten w ostatniej chwili zdążył zauważyć i się odsunąć.Teraz to Curt podejmuje akcje wysokiego ryzyka jest gotowy odpowiedzieć akcją równiez ze skoku.Na ring wbiega jakiś nowy zawodnik, ale kto to jest???

Czyżby to był Joe Hening?!? Tak to jest on, wbiega na narożnik i atakuje oby dwóch...

Ataki postanawia przerwać The Rock, który ogłasza restart walki.Ale za nim jest również Goldberg, który co robi?!? Uderza kopniakiem w brzuch Rokciego a następnie widzimy JackHammer!!!!!!To jest nie samowite 1 menadzer atakuje drugiego i to jest wielki początek końca panowania jednego z głównych menadzerów.

-----

7.7-th Match:Joe Hening vs Justin Gabriel vs Curt Hawkins

http://img683.imageshack.us/img683/4176/56992843.jpg

Obaj zawodnicy bardzo zmęczeni po wcześniejszej walce bez rezultatu, nie mają sił na konytuowanie kolejnej.Hening to wykorzystuje i się z nimi po prostu bawi, na jednym wykonał swój ruch rozpoznawalny Gillicutter a na drugim PerfectPlex 1..2..3!!

Zwycięzca:Joe Hening

Reklamy, a tuż po nich Main Event

8.8-th Del Rio/Angle vs Brock Lesnar 2 on 1 Handicap Match

http://img641.imageshack.us/img641/6418/brocka.jpg

W drużynie są dwaj zawodnicy, którzy nie przepadają za sobą i za wszelką cene zniszczyli by siebie nawzajem.Dzisiaj jest trudne przed nimi zadanie, bo muszą na siebie nawzajem polegać do utrudnienia dano im Brocka Lesnara, który jest najsilniejszy i nie do powstrzymania.Gong!!Walka się rozpoczeła Albertowi nie spieszy się do walki i pokazuje partnerowi,aby ruszył jako pierwszy i pokazał mu swoje umiejętności, lecz Angle odmówił i zaczeli się kłócić:

Angle:-Co ty odwalasz Del Rio, dzisiaj jesteśmy drużyną nie wrogami!!Co prawda ja ciebie też nie cierpie, ale popatrz na fanów, którzy oczekują po nas wielkiego show.

Del Rio:-Ja nie jestem małpą, która ma dostarczać rozrywkę tym, tam co siędzą!!Ja jestem człowiekiem i robię to co uważam za słuszne.Nie podoba ci się to poddaj się mu odrazu, mi na zwycięstwie nie zależy.

Do kłótni wplątał się Lesnar:

-Stulcie wasze mordy i do walki stańcie!!Ty nie rób z siebie jakiegoś Boga tchurzu, tylko chodź tu bo inaczej dam spokój tutaj temu śmiesznemu pajacowi, a przyczepie się do ciebie.

Angle:-Słyszałeś Del Rio?!? Musisz ze mną współpracować

[Alberto przemyślał i uznał, że Kurt ma rację] ruszył więc do ataku, lecz nie na długo,bo został przerzucony pięknym rzutem Belly to Belly.Kurt uderza rywala w twarz, a Del Rio kopię The Next Thinga w podkolano.Lesnar został obalony i otrzymał podwójną dźwignię ArmBara i Leg Locka.Wkońcu Alberto powrócił do swojego i oplół The American Herosa w twarz, a po chwili padło Cross Arm Bar na nim!!Po 20 sekundach wykręcania ręki puścił

go i uciekł z areny.Na szczęście Kurta Lesnar go tylko odliczył do 3.

Zwycięzca:Brock Lesnar

-------------------------------------

Raw dobiegło końca

Newsy:

:arrow: Nowy mistrz US Dolph Ziggler

:arrow: Do Money In The Bank podczas Wrestlemanii dołączył Kaval

:arrow: Debiut Joe Heninga

:arrow: Walka US na Elimination Chamber dokonana zmiany

:arrow: W końcu The Miz został zauważony przez fanów, którzy przez sytuacje z Dolphem dostał faceowski cheer

Z NXR pożegnał się Zack Ryder

----------------------

Sheamus vs

http://www.youtube.com/watch?v=S9Wgw-OEOXE [/center]

A skomentuje sobie gale ; P

Na początek speech Miz'a nawet nawet, ale jak dla mnie taka forma dołaczenia tego zawodnika do stajni jakoś nie pasuje. Dla mnie to Miz powinien być liderem, ale widocznie masz inne plany co do tego. Pierwsza walka i widać od razu squash dla Ortona, lecz nie wiem czemu miałon służyć. Druga walka...Można było spodziewać się zwycięstwa Tyson'a z takim zawodnikiem jak Curtis nawet dlatego, ze stajnia sie rozwija i członkowie muszą wygrywać. Nawet dobry ruch. Krótka wymiana zdań między Rock'iem a Regal'em moze być jak dla mnie. Przejdźmy dalej. Walki jakie opisujesz są nieco niemrawe i to mi sie w nich nie podoba. Rozumiem, ze nie stawiasz na długośc, ale powinienes stawiać na jakość. Najważniejsze jednak to, ze Miz interweniował i mamy podsycenie atmosfery. Next segment + walka o.O No nie powiem ciekawe rozwiazanie, chociaż wątpie, zeby Miz był aż tak głupi i postawił swój pas na szali. To mi się bardzo nie spodobało (moja opinia), ale mamy nowego mistrza. Następne walki...Hmm ok, ale powinieneś sie zdecydować czy wybierasz pisanie pełnych walk, czy tylko same końcówki ; ) ME całkiem spoko i wygrana Lesnara - Good! Ogólnie gala na + w twoim wykonaniu i na pewno przeczytam następną (i skomentuje). Jestem ciekaw co tam jeszcze wykombinujesz ; ]

Pozdro

-Stulcie wasze mordy i do walki stańcie!!

zaiste mości brodo :)

Jakieś to wszytko chaotyczne i niepoukładane. Walki krótkie i to ich duży minus :sad:

Segmenty też jakieś takie nijakie ,bez jaj będąc gołosłownym.

Dla mnie 4.5/10

3644074924fa3e310b8a76.jpg

Rzeczywiscie szkoda ,że walki takie krótkie ale bardzo dobre. Podpushowany Orton i Miz jako Face. Będzie ciekawie :D . BackStage dobry no i walka wieczoru bardzo fajna. Moja ocena 5/6 pozdro 8) .

Dobre Raw i 8 walk. Pierwsze walki takie sobie, ale z każdą już było lepiej. Dobra akcja w ringu i na BS. Karta na EC zapowiada się dobrze. Walka o IC będzie dobra, tak samo walka Del Rio vs. Kurt. Najbardziej będę czekać na EC Match z Raw bo są dobrzi zawodnicy i Kaval, który trochę polata :) Daje 7,5/10 i czekam na kolejne odcinki.

Zapraszam do czytania i komentowania mojego diary

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=29758

20087375664dc174548c19c.jpg

SmackDown rozpoczyna Jinder Mahal, który dowiedział się o zamiarach Michaela Tarvera, z którym w zeszłym tygodniu znalazł się w TagTeamie co do niego:

-Cześć wszystkim.Doszły mnie słuchy, że moja pozycja na SmackDown może być zagrożona, a nawet mogę być zwolniony.Przyczyną tego jest domaganie się o to Michaela Tarvera, któremu nie spodobała się nasza zeszłotygodniowa współpraca.Również słyszałem o tym, że dzisiaj mam z nim stoczyć walkę, chciałbym to załatwić inaczej w sposób załogodzenia sprawy, nie walką.To nie znaczy, że się go boję czy coś tylko narodziłem

się jako całkiem nowy człowiek.Długo zastanawiałem się nad tym i doszedłem do wniosku, że bycie takim jakim byłem po prostu się nie opłacało, przez co teraz będe musiał długo pracować nad tym,aby odkupić od was chociażby mały szacunek dla mnie.

Na arenie pojawia się Michael Tarver:

-Słuchaj Mahal, jeżeli jest to prawda co mówisz to więc walka nie musi się odbyć.Chciałem ci pokazać, właśnie to co przed chwilą powiedziałeś i dać ci lekjcę pokory.Faktem jest to, że nikt cię nie lubi bo atakujesz jak tchórz jak to było w przypadku z Big Showem.I właśnie tutaj jest twój największy problem, bo on ci tego nie wybaczy.

Mahal:-Masz rację Michael, cóż co mogę teraz powiedzieć to tylko przepraszam!!! I ciebie Tarver i ciebie Big Show i was wszystkich fanów za to jaki byłem.

Na arenie pojawia się Big Show:

-Mahal,Mahal chcesz mnie przeprosić?!? Słowo przepraszam nie cofnie czasu, przez ciebie

straciłem szansę o tytuł wagi ciężkiej.Chcesz mnie przeprosić to proszę bardzo w ramach

przeprosin oczekuję od ciebie dzisiejszej walki ty kontra ja!!

Mahal:-W porządku, zgadzam się na tą walkę.

---------

Reklamy

---------

1.First Match:Ezekiel Jackson vs Rey Mysterio

http://img135.imageshack.us/img135/5667/jackap.jpg

Walka bezpośrednio rozpoczęta przez Reya, który zadał kilka kicków w nogi rywala, aby go osłabić.Przy 4 kicku został skontrolowany, Jackson złapał go za nogę i wyprowadził potężnego clothestina.Podniósł Mysteria i jest gotowy do wykonania Book Of Ezekiel, lecz przy wyrzucie ku górze, został on sam skontrolowany w Hurricarane po czym mało brakło, a by zainkesował 619!!Big Zeke zachował szczególną uwagę, bo wie czym się może to skończyć. Teraz obaj się okładają,Ezekiel jest dużo dużo większy i to on przewyższa w tym starciu.Odepchnął Reya na liny, od których ten się odbił i chce wykonać być może Headlock Takedown lub Lucha DDT, tylko, że przeciwnik przechwycił go na barkach i wykonuje swój drugi finisher!!Torture BackBreaker,Mysterio odklepał!!

Zwycięzca:Ezekiel Jackson

--------------------

2.Second Match:Booker T vs ???

http://img7.imageshack.us/img7/5651/jack2f.jpg

Booker jest już w ringu czeka na swojego tajemniczego rywala, w pewnym momencie na arene wchodzi Cody Rhodes:

-Hej dziadku, to nie będe dzisiaj twoim przeciwnikiem, tylko mój nowy tag teamowy partner, dla którego będziesz openerem a tym zawodnikiem będzie mierzący 218 cm!!Jackson Andrews!!!

Na ring wchodzi ochroniarz Dashinga, który od razu przechodzi do ataku.Krótka wymiana ciosów pomiędzy zawodnikami. Walka nie trwa długo, z brawlu wychodzi zwycięsko debiutant, który przygotowuje się do wykonania ChokeBomb 1..2..3!!!

Zwycięzca:Jackson Andrews

Przenosimy się na backstage, gdzie Todd Grishim po świeżym zdarzeniu przeprowadza wywiad z Alexem Rileyem:

Grishim:-Cześć Alex, widziałeś przed chwilą jaka nie miła niespodzianka spotkała Bookera??

Riley:-Witam, tak widziałem.

Grishim:-Teraz Cody ma nowego ochroniarza, który jest strasznie wielki i silny.W tak łatwy sposób wygrał z bardzo doświadczonym zawodnikiem.Teraz za pewne odpuścisz sobie konfrontacje z Codym??

Riley:-Słucham?!? Nic z tych żeczy!!Przez długi czas byłem traktowany za przeproszeniem jak popychadło i nie odpuszczę sobie tego nawet jak ma jakiegoś asa w rękawie.Moja odpowiedź jest prosta asa potrafi pokonać jedynie Joker, więc ja będe jeszcze lepszy i zaatakuje go nim.

Grishim:-To bardzo ciekawe, co nam chciałeś przekazać.Domyślam się, że ty też coś podobnego planujesz prawda?? Skoro tak to mógłbyś już teraz zdradzić nam swoją tajemnice??

Riley:-Jedynie powiem, że tak to prawda.Ale kto to będzie, dowiecie się już wkrótce.Nie mogę narazie nic powiedzieć, bo zepsuję ten piękny ruch.

Grishim:-Miło się nam rozmawia, ale nie stety musimy już kończyć naszą rozmowę.Dziękuję za wywiad.

--------

Reklamy

--------

3.Third Match:Bourne vs Bryan vs Morrison vs Rollins vs McIntyre Scrable Elimination Match

http://img845.imageshack.us/img845/3674/boubry.jpg

Na ringu jako pierwsi znaleźli się John Morrison i Seth Rollins, którzy nie zwlekając ruszyli do ataku.Jeden z zawodników ma walkę na Elimination z przyjacielem drugiego.Jest to zmaganie JoMo bardzo potrzebne i pokazanie umiejętności Punkowi pokonując Rollinsa.Na początku ich starcia następuje typowy brawl, w którym widzimy kilka fanstastycznych akcji:kilka skoków z narożnika w wykonaniu księcia parkouru oraz kilka rzutów

takich jak Belly to Belly suplex.Teraz zawodnicy zmierzaja ku końcówce pada Paraoxym od Setha 1..2..3!! Do ringu wbiega kolejny zawodnik, którym jest Drew McIntyre, uderza kopnięciem w brzuch rywala i Future Shock DDT 1..2..3!!Musi poczekać chwilę, której nie marnuje w tym czasie wygłosił krótkie promo:

-Czołem wszystkim widzom, chcę do was powiedzieć kilka słów.Jestem bardzo zadowolony z samego sibie, że podczas wcześniejszego Smackdown udało mi się zakwalifikować do walki Money In The Bank.Chcę również wam przedstawić moje plany na przysłość po jej zdobyciu.Pierwsze co chciałbym zrobić to oczywiście ją wykorzystać na takim kimś jak:CM Punk!!Słyszysz mnie Rollins, na twoim przyjacielu ją wykorzystam!!

[seth ma wielki szacunek dla Punka]Wbiega do ringu i wdaje się w bójkę z The Chosen Onem.Do ringu wbiega kolejny zawodnik Evan Bourne, który nie zamierza się wtrącać w bójkę.Seth wykonał Avada Kedavra a Evan dokłada do tego Air Bourne 1..2..3!!Do ringu zmierza kolejny zawodnik Daniel Bryan, jest to bliski przyjaciel swojego rywala.

Uścisk dłoni w celu pokazania do siebie szacunku i zaczynają bitwę.Przyjaciele przechodzą w klincz, w którym Daniel Bryan przeżuca rywala przez biodro i zapina headlock.That Kid wydostaje się seria kopnięć na zakończenie z kolana, wbiega na narożnik,lecz tam zostaje przechwycony.The American Dragon zrzuca go z tamtąd Superplexem, po którym przechodzi do gillotyny!!! The Aviation Nutowi zaczyna brakować tlenu, odklepuje!!

Zwycięzca:Daniel Bryan

Po walce Bryan pomaga wstać koledze i okazuje mu ponownie szacunek przytulając go.

------------------

Znajdujemy się w pokoju GM Teddiego Longa,który zaprosił kilka gwiazd Smackdown, aby ogłosić jedną ważną sprawę:

-Witam was wszystkich, zorganizowałem spotkanie ponieważ chcę coś oznajmić.Doszedłem do porozumienia z RAW i organizujemy turniej o Hardcore Championship.Przywracamy ten pas ponieważ chcemy dostarczyć fanom prócz show i walk, trochę hardcoru.Turniej składa się z 5 walk, a finał odbędzie się 2 tygodnie po Elimination Chamber.I chciałbym przeprowadzić pomiędzy wami ankiete, niech każdy kto chce wystąpić zapisze się na karcie.Pierwsza walka już dzisiaj w stypulacji Table Match.

Na karcie zapisali się następująco: Big Show,Sheamus,CM Punk,Edge,Rob Van Dam,Chris Jericho,John Morrison.

Long:-Jako, że liczba przekracza 5 uczestników, postaram się o to, aby z czerwonego brandu również było 6 zawodników.Dzisiaj jak już mówiłem walka Table Match, w której wystąpią Sheamus i Edge.

---------

Przenosimy się na arene:

4.4-th Match:Husky Harris vs Mr.Anderson Steel Cage Match / Espace,Pin,Submission

http://img594.imageshack.us/img594/2273/harrisb.jpg

Zawodnicy znajdują się już w ringu, czekają aż klatka zostanie opuszczona.Jako pierwszy z nich do ataku rusza Harris z Runing Cross Body.Anderson uniknął ciosu przewracając się na ziemie, a rywal trafia w sam boczny słupek klatki.Próbuje podnieść Huskiego, lecz otrzymał od niego plaskacza w twarz, po czym następnie kilka solidnych rzutów otrzymuje:Failling PowerSlam, Belly to back suplex.Teraz jest gotowy do wykonania Ura-Nage

Slam, lecz przy podniesieniu zostaje skontrolowany w Implant DDT.Podnosi olbrzyma i pada kolejna akcja a jest nią The Mic Check.Chwila odpoczynku i Kamikaze postanawia zwyciężyć uciekają z klatki, jest już na jej szczycie, ale co on robi?!?!? Tak jest to Swanton Bomb ze szczytu stalowej klatki, lecz nie trafia, The Army Tank with a Ferrari Engine w ostniej chwili zauważył, że przeciwnik się zbliża z niebespieczną akcją i się odsunął.Wstaje i rusza ze swoim finisherem pada Runing Senton 1..2..3!!!

Zwycięzca:Husky Harris

--------

Rozpoczynamy walkę, którą wcześniej poznaliśmy:

5.5-th Match:Jinder Mahal vs Big Show

http://img191.imageshack.us/img191/3214/maha.jpg

Walka nie trwa długo i nie była ciekawa, Big Show nie dał swojemu przeciwnikowi żadnych szans.Obłożył już na samym początku pięściami Mahala.Wyniósł go do Chokeslama i rzucił nim potężnie w ziemie.Zapamiętał to co Jinder mu zrobił i nie chce go odliczyć tylko wciąż atakuje.Wrzucił go w narożnik, gdzie zadał kilka ciosów łokciami, shoulder blocka[publiczność buczy] i kolejny Chokeslam.Dopiero teraz przechodzi do pinu 1..2..3!!

Zwycięzca:Big Show

--------

Reklamy

--------

Po reklamach znajdujemy się na backstageu, gdzie widzimy Longa,Big Showa,Jindera Mahala.GM rozpoczął rozmowę o tym, że konflikt został zakończony.Jinder Mahal się temu sprzeciwił i powiedział,że miał wszystko pod kontrolą.Liczył na szczęście, że wszystko pójdzie zgodnie z jego planem i był gotów na poświęcenie się na tą jedną walkę,

aby sprowadzić Big Showa na złą drogę.Publiczność zareagowała na Showa negatywnie za to na niego pozytywnie i wszystkich wyrolował.Big Show natomiast jakby nigdy nic, wogóle nic nie zaprzeczał ani nie stawiał oporu na słowa byłego przeciwnika i wręcz przeciwnie pogratulował mu tego, że tak wspaniale to wszystko umiał wykonać.

-------

Przenosimy się na arene:

6.6-th Match:Michael Tarver vs Cody Rhodes /with Jackson Andrews No DQ

http://img713.imageshack.us/img713/1997/tarqk.jpg

Tarver podchodzi do walki odważnie, nie pokazuje chociażby odrobiny strachu przed nie jednym lecz dwoma zawodnikami, Andrews w każdej chwili może dołąćzyć do walki i zaatakować go.Wymiana spojrzeń Tarver skupiony, Rhodes uśmiechnięty.Zaczeli walkę!! The Iron pokazuje swoją wyższość w wymianie ciosów zadał kilka solidnych uderzeń kombinacją bokserską.Przeszedli do klinczu, w którym teraz wyższość pokazał Rhodes wychodząc Snap Suplexem.Przy próbie podniesienia rywala otrzymał mocny cios pod podbródek z kolei Michael rusza za ciosem chce wykonać Kill Shoota, lecz trzeci zawodnik mu w tym przeszkodził.Gdy tylko Tarver wyskoczył z ciosem, ten go złapał w Swining Side Slam.Dashing chce to wykorzystać, rozkazuje Jacksonowi wrzucić krzesło, które ustawia pod

nogą Irona, na którą skacze i po chwili zaczął obijać każda po kolei kończynę.Wkońcu jakimś cudem czarno skóremu zawodnikowi udaje się wydostać i nadrabiać straty w pojedynku, odpycha przeciwnika na liny podbiega do niego i Kill Shoot!!Sędzia odlicza 1..2!! Do walki ponownie wplątał się Andrews uderzając butem w jego twarz.Pomaga wstać

swojemu szefowi i razem obijają nie przyjaciela.Wykonują podwójną akcje Rolling Cutter!!Jackson trzymał go na biodrach, a Dashing po prostu złapał go tak samo jak do finishera i w tym samym czasie uderzyli rywalem w ziemie.

Na pomoc wbiega Riley z Chrisem Jericho!! Krótka konfrontacja na lini Jericho-Rhodes i Riley-Andrews, które w obu przypadkach kończą się Codebreakerem i Lighiting DDT.Ale walka nadal trwa, Tarver czołga się resztkami sił i rzuca ręke na Codiego 1..2..3!!

Zwycięzca:Michael Tarver

Po walce Y2J chwycił za mikrofron i powiedział kilka dobrych słów:

-W Rileyu potencjał jest bardzo widoczny, jest bardzo dobrym zawodnikiem i zasługuje na wyższą pozycję niż ma obecnie.Ja mu w tym pomogę, pomogę mu wbić się o ile niczego on sam nie zepsuje nawet do Main Eventów.Pomogłem mu dzisiaj, nie że będe z nim tworzysz drużynę tylko mogę zostać jego menadzerem i pomocnikiem.[Jericho zebrał Faceowski cheer].

----

7.7-th Match:Sheamus vs Edge 1/4 Tournament for Hardcore Championship (Table Match)

http://img703.imageshack.us/img703/1825/shedge.jpg

Edge wszedł na arene z kastetem na ręce.Próbuje zadać cios, lecz Sheamus uniknął ciosu i sam wyprowadza Runing Hammer Attack.Próbuje podnieść Mistrza manipulacji, lecz zapomniał o tym, że na ręce przeciwnika znajduję się kastet, z którego dostał w twarz.To by był koniec walki, jeżeli chodziło by o no DQ.The Rated-R superstar schodzi z ringu i wnosi do niego stół, układa go w narożniku.Zmierza ku stronie The Celtic Warriora, którego

podnosi i przez chwilę go osłabia rzucając nim i zadając ciosy już bez kastetu.Wrzuca Irish Whipem The Celtic Kinga w stół, na którym się zatrzymuje.The Master Manipulator sygnalizuje, że za chwilę padnie spear!![Fani uwielbiają to akcję] Edge biegnie wprost na Sheamusa!!W ostatniej chwili zawodnik z Irlandii robi nie spodziewany unik, a The Grand Puppetmaster wyeliminował samego siebie, swoją siłą rozbiegu i masą rozwalił stół!

Zwycięzca:Sheamus he going to 1/2 finale

---------

Reklamy

---------

Po reklamach znajdujemy się w GM Room, gdzie widzimy wrestlera z czerwonego brandu The Miza i Teddiego Longa:

Long:-Co ty tutaj robisz?!? Nie jesteś ze Smackdown, więc lepiej się z tąd wynieś w innym wypadku wezwe ochrone.

Miz:-Spokojnie Teddy, nie przyszedłem po to w złych celach.Chciałem pogadać z tobą o tym co mnie się wydarzyło na RAW.

Long:-No więc dobrze.Porozmawiajmy więc, właśnie oglądałem RAW i śmiałem się z tego co ty zrobiłeś.

Miz:-No właśnie o tym konkretniej chciałbym porozmawiać.Sam wiem, że dałem się wrobić niczym małe dziecko.Nie wiem co ja wtedy myślałem, ale już wiem zły nie może ufać złemu.

Long:-Przynajmniej się czegoś nauczyłeś nowego.

Miz:-Wiem.Chcę się ciebie spytać o to czy pozwoliłbyś mi wybrać 3 zawodników do mojej drużyny.

Long:-Jakiej twojej drużyny???

Miz:-Wysłuchaj mnie do końca.Planuje rewanż, ale bez walki o pas.Tylko drużynowy moja drużyna vs drużyna Zigglera.Co prawda nie rozmawiałem o tym z Goldbergiem ani z Rockim, postanowiłem najpierw porozmawiać z tobą i mieć już ze sobą kilku zawodników w razie domagania się o to ich.

Long:-No więc dobra niech ci będzie, to jakich chcesz wrestlerów??

Miz:-Pierwszym byłby mój dawny TagTeamowy partner John Morrison, drugim Alex Riley a trzecim Michael Tarver.

Long:-A jaka by to była gala lub tygodniówka,bo muszę im to powiedzieć.I co będe miał za tą pomoc??

Miz:-Pasowałoby mi Elimination Chamber, lecz dwóch z nich ma walkę podczas tej gali.Albo wiem wybiore innych Alex Riley,Daniel Bryan.W zamian, postaram się wygrać kwalifikacje do Money In The Bank i moje miejsce oddam jednemu zawodnikowi z twojego brandu.

Long:-Świetna odpłata, umowa stoi.

-------------

8.8-th Match:RVD vs Y2J vs CM Punk Elimination Hardcore Match

http://img846.imageshack.us/img846/826/jeripunvd.jpg

Każdy z zawodnikiem wniósł jakiś przedmiot ze sobą.Zawodnicy rozpoczynają od gwałtownych ataków pałami, bejsbolami i krzesłami.Rob Van Dam rzucił krzesło do Jericha, które złapał i wykonał Vandaminator, za plecami Y2J czaił się Punk, który dołożył mu GTS!!Lionheart został na dłuższy czas wyeliminowany, lecz nie wyliczony. Łapią go w double suplex, z którego spada plecami na krzesło, Van Dam wbiega na narożnik i Five Frog Splash!! 1..2..3!!Mistrz wagi ciężkiej pożegnał się z ringiem.Pozostało tylko dwóch wrestlerów: "The Whole Dam Show i The Straight-Edge Savior.Zawodnicy ukazali swój szacunek, przy uścisku dłoni niespodziewanie Punk wyprowadził kopnięcie kolanem w brzuch Van Dama.Po chwili następuje brawl, w którym Punk pokazuje swoje większe doświadczenie

wychodząc Double underhook backbreakerem.Sięga po krzesło, które znajdowało się za nim, między czasie RVD wstał i gdy tylko The Voice of The Voiceles się odwrócił również dostał Vandaminatora.The Battle Creek Barbarian rusza za ciosem skacze na barki rywala i wychodzi z akcją Reverse Hurricarana wbijając głowę Punka w ring.Próbuje go

podnieść, lecz The Second City Savior chwycił go za głowę i pociągnął ze sobą do dołu wykonując Jawbreaker, dokłada do tego Martial Arts Combination Punches i Roundhouse Kick.Rob został powalony na ziemie,Punk już spokojnie podchodzi pod przeciwnika, bierze ze sobą młotek i zakłada bardzo groźną dźwignię Camel Cluth z pomocą młotka.Mr.Pay-Per-View nie odklepuje i po chwili traci przytomność.

Zwycięzca: CM Punk

------------------

Smackdown dobiegło końca

---------------------------

Newsy:

:arrow: Big Show za pomocą Mahala został sprowadzony na złą drogę i przeszedł Heel-Turn

:arrow: debiut nowego ochroniarza Rhodesa-Jacksona Andrewsa Name TagTeam:''Dashings Diesels'' (Ogniste diesele)

:arrow: Jericho zauważa potencjał Rileya i postanawia pomóc wbić mu się wyżej w hierarchi WWE po show zaproponował mu współpracę jako TT,aby było łatwiej Name TagTeam:''Rare Lions''

:arrow: Hardcore Championship Belt został odnowiony i został zorganizowany o niego turniej

:arrow: Nowa walka tuż przed samym Elimination Chamber została zapowiedziana Team Miz vs Team Ziggler

(The Miz,Daniel Bryan,Alex Riley,Shelton Benjamin vs Dolph Ziggler,Wade Barrett,Husky Harris,Tyson Kidd)

:arrow: Mr.Anderson po skoku z klatki nabawił się lekkiej kontuzji, kontuzja nie jest poważna i zawodnikowi przerwa od występów nie będzie potrzebna.

:arrow: W NXR odbył się zbyt wcześnie finał.Dwóch zawodników zostało wyrzuconych Eric Rowans i Tyler Reks.NXR zwyciężył Richie Steamboat a pozostali z finałowej trójki to Jack Evas i Mason Ryan.

1.Steamboat-Smackdown

2.Evans-RAW

3.Ryan-Smackdown

-------------

Sheamus vs

:arrow: Team Miz vs Team Ziggler

http://img827.imageshack.us/img827/4395/mizeli.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=S9Wgw-OEOXE [/center]

Edytowane przez 8693
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Lubię to
      • 61 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 948 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 690 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Haha
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 174 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 545 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 868 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1659 Data: 10.03.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: New York City, New York, USA Arena: Madison Square Garden Publiczność: 20.142 Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Michael Cole & Pat McAfee Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • PTW
      Na dobre rozpoczęcie dnia Starboy Nano Lopez i Arkadiusz Pan Pawłowski w materiale dla Fansportu.pl! Miłego oglądania :) ✅ Kanał o sportach walki, MMA, boks, wywiady, relacje z gal KSW, FAME MMA, GROMDA, UFC i inne. Backstage z gali, materiały ekstra ze studio FANSPORTU.FANSPOR...Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
    • Attitude
      Nazwa gali: Marigold Spring Victory Series - Dzień 4 Data: 09.03.2025 Federacja: Dream Star Fighting Marigold Typ: Online Stream Lokalizacja: Nagoya, Aichi, Japan Arena: Chunichi Hall Format: Taped Data emisji: 11.03.2025 Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
    • Attitude
      Nazwa gali: Stardom Cinderella Tournament 2025 - Dzień 2 Data: 09.03.2025 Federacja: World Wonder Ring Stardom Typ: Online Stream Lokalizacja: Kariya, Aichi, Japan Arena: Kariya City Industrial Promotion Center Aioi Hall Publiczność: 678 Format: Live Platforma: Stardom World Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
    • Kowalski
      Staram się jakoś przekonać do tego AEW bo kilku typów lubię, ale no nie. Nudziłem się większość gali. Na plus na pewno opener, Mone Vs Momo ringowo też git, ale ex Sasha wciąż bez ciekawego feudu w TV. Hurt People niszczą i tak powinno być, tylko ciekawi kto im się postawi bo na razie to lekko, łatwo i przyjemnie. Okade pominąłem. Kenny z Take powinno być bangerem a było jakieś takie nijakie, nawet przez moment nie pomyślałem że będzie obrona tytułu, więc i emocji nie było. Toni vs Marysia. Zajebista walka, świetne są obie panie. Hollywood ending jak się patrzy Will vs Kyle. Mój boże, musiałem to rozchodzić, no ochotę mi to odebrało na main event. Nie znoszę tak przebukowanych walk.    Mox vs Cope. Do cash-inu zbyt wiele to się nie działo. Kurde jakby Edge tu ugrał by po chwili stracił na rzecz Christiana... ehh.  
  • Dodaj nową pozycję...