Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline

Smackdown 30.03.2012:

Smackdown

rozpoczeło się od wystrzału fajerwerek, i od rozmowy komentatorów:

Tazz:-Witamy wszystkich fanów WWWE.Dzisiaj odbędzie się jedna

kwalifikacja do

meczu Elemination Chamber o pas WHC.Będzie nią walka dwóch

dobrych zawodników a są to:Rey Mysterio & Michael Tarver.

JBL:-Będzie to dobra walka, w zeszłym tygodniu

mieliśmy okazjęzobaczyć tych dwóch zawodników starcie jeden na jednego,

które wygrał Tarver.Ale za nim walka się rozpocznie pozwól, że kogoś

zapowiem, kto będzie dzisiaj siedział razem z nami.

Tazz:-Kim jest ta osoba???

JBL:-Tą osobą jest mój dawny tag teamowy partner Ron

Simmons!!

Tazz:-To wspaniale, z całym szacunkiem witam cię

Ron.A już za moment rozpocznie się pierwsza walka dzisiejszego

show:Evan Bourne vs Ezekiel Jackson.

--------------------------

1.Fisrt Match:Ezekiel Jackson vs Evan Bourne:

Końcówka Walki:Evan wykonuje kilka solidnych kicków, które osłabiły dolne kończyny

Jacksona.Chciał wykonać Hurricarane, lecz został przechwycony i otrzymał Powerbomb.

Zeke chce go podnieść, otrzymuje kicka w głowę.Po chwili zainwestował Roundhouse kicka.

The Kid wbiega na narożnik tauntuje, wyskakuje z Air Bournem,po którym przeszedł do

pinu 1...2..3!!

Zwycięzca:Evan Bourne

----------

Przenosimy się na backstage,

widzimy Todda Grishima i Edgea:

Grishim:-Cześć Edge.

Edge:-Cześć

Grishima:-Jak się czujesz po wygranej walce na Royal Rumble,jakie emocje

cię opętały przed walką i po walce??

Edge:-Czuję się wspaniale, przed walką byłem lekko zestresowany,ale gdy

znalazłem się na ringu wrzuciłem na luz i robiłem to co należy czyli wyczyściłem ring z

pozostałych zawodników i oczywiście wygrałem.Wyjść zwycięzko z takiego meczu to jest coś ekstra, być na ringu z kilkoma zawodnikami na raz.Nie wiesz co się może za chwile stać, możesz przyjąć kicka na twarz od Sheamusa lub Ortona, nie tak cię trafią i możesz zostać wyeleminowany nie tylko z walki, ale też na jakiś czas z kilku walk.Jestem jak najbardziej z siebie zadowolony.

Grishim:-Musisz wiedzieć, że nie tylko ty z twojej wygranej się cieszysz, ale również ja oraz każdy pożądny fan WWE.

Edge:-Tak???To bardzo miło usłyszeć takie coś.Dziękuje.I obiecuje wam wszystkim, że nie wygrałem tej walki po to, aby nie wykorzystać okazji i nie wygrać pasa wagi ciężkiej.Tak się nie stanie

ja ją wygram!!

--------------

Reklamy

--------------

Przenosimy się na arene:

2.Second Match:Jinder Mahal vs ???

W ringu już jest Mahal rozgrzewa się i czeka na rywala.

Na ekranie pokazał się Big Show,który powiedział:

-Cześć pajacu!!Pamiętam co powiedziałeś na Royal Rumble[uśmieszek na twarzy]zaatakowałeś mnie, przez ciebie nie zawalczyłem w Fatal 4 Way walce.I wiesz co teraz zrobie??Zejde do ciebie i skopię ci dupe!!!

Na ring wbiega Big Show i od razu atakuje przeciwnika.Seria potężnych uderzeń, klaps w klatę. Próba wykonania Chokeslamu,lecz pod nie uwagą sędziego, który zapatrzył się gdzie indziej Jinder wsadził palca w oko Big Showowi.Chciał zadać mu swój finisher Full Nelson Slam,ale nie pomyślał,że The World's Largest Athletea jest za duży.Stracił kontrole, a Big Show założył duszenie Cobra Clutch dołożył do tego rzut na kolano!! Po chwili go wyrzucił i założył kolejną dźwignie, a była to Colossal Clutch,po której Mahal odklepał.

Zwycięzca:Big Show

-----------------------------------------------------------

Zapowiedź walki eleminacyjnej oraz dzisiejszego Main Eventu

-----------------------------------------------------------

3.Third Match:Booker T vs Sheamus vs Riley vs Morrison vs Mr.Anderson vs McIntyre

Battle Royal Only Pin/Submission qualification to cotender IC Championship

Zawodnicy ruszają na siebie z atakiem.Sheamus chcąc zakończyć szybciej walke ruszył z Brogue Kickiem w Bookera, chwycił jego nogi i założył Cloverleaf.Book odklepał, Irlanczyk dalej trzyma do póki nie otrzymał Super Kicka od Morrisona.Został przypięty 1..2..3!!Walka trwa dalej Riley wraz z McIntyrem połączyli siły okładają Anderosna.A-Ry zakłada go na swoje barki i wykonuje Hit the Showers 1..2..3!! Zostaje wyeleminowany. W ringu znajduje się tylko trójka zawodników:Morrison, McIntyre, Riley.JoMo zaczął okałdać obu na zmiane

mogliśmy widzieć takie akcje jak:STO backbreaker z kontry,Flying Chuck i na zakończenie Starship Pain, które otrzymał szkot i został wyeleminowany.Pozostało teraz tylko dwóch wrestlerów.Zmagania siłowe w klinczu, z którego Riley wyszedł zwycięzko, jest gotowy do wykonania swojego finishera,ale co to?!?Na ringu znalazł się jego były Tag Teamowy partner, który wyprowadza kopnięcie, JoMo zeskoczył i od razu wykonuje SuperKicka,

Rhodes łapie głowę A-Ryego pod ramie i dokłada Cross Rhodes!!1..2..3!! Zwycięża John Morrison i to on zmierzy się z CM Punkiem o pas IC.

Zwycięzca:John Morrison

--------

Rozmowa komentatorów:

Tazz:-No JBL musisz przyznać, że ta walka

była bardzo dobra i pełna niezapomnianych emocjii.

JBL:-Tak to starcie zapisze się chyba do historii

walk WWE.Takiego starcie w takiej stypulacji

jeszcze nie widzieliśmy.A co ty Ron myślisz o tej walce??

Chwila ciszy...

...

- DAMN!!!!

-----------

Reklamy

-----------

4.4-th Match:Michael Tarver vs Rey Mysterio qualification to EC Match for WHC Championship

Końcówka Walki:Od samego początku dominował Tarver, nie miał nawet najmniejszych problemów z obijaniem rywala.W ostatniej ich walce poznał wszystki ruchy i sztuczki Reya.A teraz ich po prostu unikał.Podniósł The Mastera of the 619, chciał wykonać Kill Shoot, ale został podcięty i był idealnie przygotowany do otrzymania 619, lecz w ostatniej chwili przejął nogi rywala i bezpośrednio przeszedł w Tarver's Lighting.Przeszedł do pinu 1...2...3 zwycięzył walke!!

Zwycięzca:Michael Tarver

---------------------

Przenosimy się na Backstage, gdzie Rhodes rozmawia z Rileyem:

Riley:-Tego już za dużo Rhodes, nie dość, że wyeleminowałeś mnie z walki Royal Rumble to jeszcze dzisiaj mnie zaatakowałeś!!To już za dużo!!...[Cody nie zwraca na niego uwagi i tylko irytująco się uśmiecha]..Słysz mnie?!? Mówię do ciebie ty pajacu!!

Rhodes:[spojrzał prosto w oczy Rileyowi] Jak mnie nazwałaś pierdoło?!?Myślisz, że możesz tak do mnie mówić?!?Wybrałeś nie odpowiednią osobe!!Po gali Elemination Chamber z tobą skończę i nie będzie się tutaj jakaś glizda panoszyła!!Za dużo sobie pozwalasz i trzeba to zakończyć!!

Riley:-Ja jestem spokojny, jeszcze zrozumiałbym, że odpadłem przez ciebie z Royal Rumble.Ale teraz to ty przesadzasz i to ty za dużo sobie pozwalasz.

Rhodes:-Wiesz, może i to jest prawda....ale to ja byłem mistrzem i zostane nim po raz kolejny!! Ale wcześniej zniszcze pewnego robaka i będe miał pewność, że nie wepchnie swoich fałszywych łap i mi nie przeszkodzi!!To tyle dalsza nasza rozmowa nie sensu, nie będę się zniżał do twojego poziomu.

------------

Przenosimy się na arene,

Theodor Long ma coś do powiedzenia:

Witam serdecznie wszystkich naszych fanów, wpadłem na bardzo dobry pomysł.Ten pomysł opiera się na tym, że

mamy kilka dobrych Tag Teamów i żaden nie ma pasów, które właśnie też nie mają właścicieli.Teraz powiem co mam

konkretniej na myśli dzisiaj na gali obecny jest Ron Simmons jak wszyscy pamiętamy w przeszłości wraz z JBLelem

tworzyli wspaniały Tag Team o nazwie APA Protection i w związku z tym mam dla nich propozycje.Te słowa

kieruje do was JBL i Ron czy chcielibyście pokazać się w ringu i zawalczyć z The Onyx o pasy??.Czekam na waszą

odpowiedź.

JBL:-Ależ oczywiście, że tak Theodor z miłą chęcią!!

JBL:-W takim razie drodzy fani czeka nas dzisiaj walka APA Protections vs The Onyx!!!

--------

5.5-th Match:Husky Harris vs Skip Shellfield

Obaj zawodnicy byli kiedyś w przeszłości przyjacielami z Teamu do nich doliczał się jeszcze A-Train, ale właśnie jego kariera została zakończona przez Lesnara.Przechodzimy więc do biegu walki:Pojedynek bardzo wyrównany, obaj ruszyli na siebie z clothestinami.Po chwili nastąpił brawl w którym Harris okazał się być lepszym wykonał kilka mocnych akcji:Failling Poweslam, Oklahoma Slam i Ura-Nage.Skip natomiast pokazał nie za wiele w jego wykonaniu ujrzeliśmy:Thesz press i Diving HeadButt. Teraz znajdują się obaj na nogach, mają podobne gabaryty są duzi i bardzo silni.Skip chce wykonać Runing Lariat,

lecz Harris sprytnie unika i kontroluje to w Ura-Nage, następnie dołożył Runing Senton przechodzący w pin.Husky leży plecami na Silverbacku, a sędzia odlicza 1..2..3!!

Zwycięzca:Husky Harris

---------------------------

Reklama: Wrestlemanii XIX

----------------------------

6.6-th Match:APA Protector vs The Onyx for Tag Team Championships

Rozpoczynają Punk i JBL.Wdają się w bijatyke Punk wykonał High Kicka i rozpoczął dominacje.Wbiegł na narożnik, chce wykonać Diving Elblow Drop zostaje tam zaatakowany. JBL wykonał Clothestina w nogi Punka i tym zamym zrzucił go z tam tąd. Podnosi go głowe wpycha pod swoje nogi, lecz odtrzymuje Diving Karate Kick Rope od Rollinsa.The Onyx szybko dokonali zmiany, Seth uderzył Avande Kickiem prosto w nos JBLela.Pokazała się krew, kolejna zmiana.Rollins wykonał Runing Drop Kick na Ronie.The Straight-Edge Savior zakłada "The Wrestling God na swoje barki Seth wykonuje na nim Kicka a Punk dokłada GTS!!Ruszył do pinu, a sędzia doliczył do 3.Mamy mistrzów Tag Teamowych a są to The Onyx!!

Zwycięzcy:The Onyx

Po ogłoszeniu zwycięzców JBL wziął mikrofron do ręki:

-Nawet na myśl mi nie przyszło, że dzisiaj stoczę walkę.Nie przejmuję się wynikiem, ponieważ wyszedłem troche z prawy.4 lata bez ringu jest to bardzo długo.Chciałem podziękować wszystkim fanom,Longowi, przeciwnikom oraz tobie Ron za tą walkę, że daliście mi szanse, aby mógł jeszcze raz stanąc w ringu.Nie mówie, że to był ostatni

raz bo może kiedyś jeszcze raz tutaj stanę!!

Na arenie pojawia się Jericho:

-Wystarczy tych słów i podlizywania się!!Kariere wrestlera zakończyłeś i dołączyłeś do emerytów!!! Jesteś już słaby i nikomu nie potrzebny.Spytałeś się chociaż jednej osoby czy więcej razy będzie chciała cię zobaczyć?!?Wszedłeś na ring, nic nie pokazałeś i do tego przegrałeś i złaźcie wszyscy z mojego ringu!!Bo wstyd mi jak na was patrzę!!

CM Punk:-Wstyd ci Jericho, może wejdziesz na ring a pokaże ci, że jesteś w błędzie proponuje ci walke z Sethem!! My rozliczymy się za to na Elemination Chamber, będe na ciebie tam czekał!!

Jericho:-Nie ma problemu Punk, skopię wasze dwie a nawet cztery dupy na raz.Ale jeżeli chowasz się za tym marnym żółtodziobem to więc się zgadzam.

Jericho wbiega na ring, i odrazu wykonuje CodeBreaker 1..2..3!!

Jericho:-Punk i co teraz??Myślałeś, że jakiś debiutant będzie miał szanse ze mną??To nie była walka, bo nie dało mi to chociażby minimalnej adrenaliny.Mówisz, że czekasz na mnie buhahah nie ośmieszaj się to JA CZEKAM NA CIEBIE!!!

----------------------------------------

Światła zgasły i Smackdown dobiegło końca

-----------------------------------------

-----------------------------

Karta na Elemination Chamber:

:arrow: CM Punk © vs John Morrison for IC Championship

:arrow: Elemination Chamber Match Smackdown:Michael Tarver,.......

Edytowane przez 8693
  • Odpowiedzi 135
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 8693

52

• RealAmerican

12

• Seba_KKS

12

• CocaPepsiCola

11

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Sporo solowych karier nowych zawodników. W sumie to nawet dobrze gdyż jest to jedno z nielicznych diar gdzie nie walczą ciągle te same osoby. Idzie Ci dobrze. W opisywaniu walk dobrze sobie radzisz, z dialogami też nie jest źle. Nie jest jednak super a więc z odcinka na odcinek będziesz wszystko poprawiał gdyż musisz złapać wprawę. Myślę, że niedługo będzie się to czytało bez żadnych zastrzeżeń. Pomysły masz, widać to i pozostaje czekać na ich rozwinięcie. Zapraszam do mnie. Dzisiaj ew. jutro będzie RAW, a w przyszłym tygodniu SD i Fatal 4 Way. Pozdro.

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

Fajna gala. Duży plus jest za Traver'a w EC, strasznie lubie tego zawodnika. Fajnie że jomo również się dostał. Fany ostatni segment, reszta dobra, walki ok. Ocena 8/10

7888236935487467758dd1.jpg

Bardzo dobrze prowadzone wywiady. Muszę się od Ciebie uczyć :twisted:. Świetne opisywanie walk. Tak jak kolega wyżej, duży plus za Tarvera. Już wiem co u siebie robię źle, a mianowicie krótko. ;)

18056192365019276624f15.jpg

Widać,że masz pomysł na zawodników znanych lepiej i gorzej.Wszystko jest na dobrej drodze do Diary Czerwca.Masz BS i masz walki,co prawda ja zwracam uwagę głównie na walki,które naprawdę są dobre.Jedynie main event ostatniego,twojego show był zdecydowanie za krótki.
"Hey,Colt Cabana! How are you doing?"~Philip Jack Brooks

Ciekawe diary bardzo dużo promujesz co jest ciekawe i nie nudzi. Tak jak pisze Pinio nie walcza ciagle ci sami zawodnicy a jest ich wielu. Dobrze wykorzystujesz byłych żółtodzibów z NXT szczególnie Tarvera 8) . Nie będe oceniał bo sam jestem poczatkujący skoro sam mam skromne doświadczenie nie będe oceniał lepszych od siebie. 8-)

Zapraszam do czytania mojego Diary

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=32538

17617010354e0da0105bfce.jpg

RAW 2.04.2012:

RAW rozpoczyna się od wejścia na ring Sheltona Benjamina, który ma

coś do powiedzenia:

-Witam wszystkich fanów mojego tag teamu The Gold World's, jak wszyscy pamiętamy co się przytafiło Kurtowi podczas walki z Lesnarem, mało brakło a mógłby się porzegnać z własną karierą.Del Rio był bardzo zadowolony z tego powodu i przez to zamierzam stoczyć z nim walke jeden na jednego...

Pojawia się Del Rio:

-Benjamin tak to jest wielka prawda.Bardzo się cieszyłem już nawet przed ich walką.Chcesz ze mną zadżeć proszę cię bardzo.Spróbuj szczęścia, nie będziesz wchodził na ring i nie będziesz udawał kogoś kim nie jesteś.

Benjamin:-Chesz powiedzieć, że nie miałbym z tobą jakich kolwiek

szans??

Del Rio:-Tak ośle, a może masz jakąś szanse???Jeżeli myślisz, że mnie pokonasz lepiej otrząśnij się i przeproś za to.Chcesz źle wyglądać??

Benjamin:-Grozisz mi???Lepiej wejdź na ring i powtórz to jeszcze raz!!

Del Rio:-Ja nie będe wchodził na ring[ignorancki uśmiech]..tylko ten co jest za tobą, chce ci od demnie coś przekazać!!

----

1.First Match:Shelton Benjamin vs Brock Lesnar

...Shelton się odwraca, a za jego plecami stoi Brock Lesnar!!Benjamin od razu rusza do ataku, ale potwór nic nie odczuł i zaczął nim się bawić jak zabawką.Multiple Backbreaker i Shooting Press Slam, przeszedł do odliczenia 1..2..3!!

Na ring wbiega Alberto Del Rio założył dźwignie Gold Standardowi Cross Arm Bar!!

Na arenie pojawia się Kurt Angle to jest jego wielki powrót!!Zrzucił meksykana i

wykonał bezpośrednio Olimpic Slam!

Po chwili wziął mikrofon do ręki i kilka słów skierował do niego:

-Del Rio, myślałeś, że już po mnie?!?NIE!!To dopiero początek naszej zabawy!!Na Elemination Chamber stoczymy pojedynek tylko ty i ja w stypulacji Submission Match!!

Zwycięzca:Brock Lesnar

--------

Reklamy

--------

2.Second Match:Brodus Clay vs Peter Orlov

Końcówka Walki:Clay wykonuje kilka suplexów, scoop slamów.Podnosi Orlova irish whip do narożnika dobija go Body Splashem.Rosjanin nie ma sił na kontynuowanie po zderzeniu z dużo większą masą otrzymuje T-Bone Suplex.Clay przypina 1..2..3!!

Zwycięzca:Brodus Clay

Prznosimy się na backstage Todd Grishim przeprowadza wywiad z Kurtem Angle:

Grishim:-Witam cię Kurt, jak się czujesz po przerwie od ringu??

Angle:-Cześć, teraz czuję się o wiele silniejszy i lepszy.

Grishim:-To bardzo dobrze, dosłownie nie dawno powiedziałeś Albertowi, że

to dopiero początek waszej zabawy.Czy możesz nam powiedzieć coś więcej??

Angle:-Wiedziałem o tym, że Del Rio to podstępny drań, który chociażby w mojej walce z kimś innym niz on będzie życzył mi jak najgorzej.Prawie tak było, gdyby nie mój przyjaciel Shelton to jemu zawdzięczam, że odważył się zainterweniować i mnie z tamtąd wyciągnąć. Dla niego jeszcze raz postanowie stoczyć walke z Lesnarem, gdy tylko skończe z Del Rio.

Grishim:-A wiesz Kurt, że Del Rio zaproponawał Ortonowi, aby był jego menadzerem lub najemnikiem??Co ty o tym sądzisz??

Angle:-Nie wyszło mu z Ortonem, znalazł sobie nowego a kogo?? to mogliśmy zobaczyć,już w pierwszej walce.

Grishim:-Nie obawiasz się tego, że ci dwaj połączyli ze sobą siły i stali się nie mal jednością??

Angle:-Nie jak już powiedziałem stałem się teraz silniejszy i mocniejszy, w razie czego mogę polegać na Sheltonie.Chociaż co prawda nie chcę tego, aby on zakończył kariere przez ze mnie.Polegam na nim tylko w nagłym wypadku, takim jak na Royal Rumble,ale to już więcej razy się nie powtórzy.

Grishim:-Nie stety musimy już zakończyć tą rozmowę,za chwile kolejna walka.Dziękuje za wywiad.

-------------------------------------------------------

Przenosimy się na arene:

3.Third Match:Bobby Lashley vs Dolph Ziggler

qualification to Elemination Chamber for WWE Championship

Walka była szybka, lecz dobra.Zawodnicy przeszedli do klinczu,gdzie Lashley pokazał swoją determinacje i siłę.Zaczął rzucać rywalem widzieliśmy w jego wykonaniu:Full Nelson Slam,Military press drop poza ring.Dolph zaprezentował nam takie akcje jak:Superkick, Sitout facebuster. Teraz znajdują się na nogach ruszają na siebie z clothestinami, The Natural zrobił unik,Booby odbił się od lin i wykonał na przeciwniku speara.Uzyskał 3 Falls

Count i zwyciężył walke, tym samym zdobył miejsce w Elemination Chamber meczu.

Zwycięzca: Bobby Lashley

--------------------------------

Przenosimy się na backstage

widzimy tam tag team Hooligans.

Orlov:-Tydzień temu założyliśmy swój Tag Team, dzisiaj czeka nas druga walka od czasu debiutu. Naszymi przeciwnikami są dwaj zawodnicy ze SmackDown Sheamus i Harris.Są to wielcy goście, musimy opracować na nich taktyke, w tym przydałby się nam Kaval.

London:-A wiesz co Peter, może zamiast pracować jako Tag Team zrobilibyśmy team dołączając do nas Kavala???

Nie daleko ich stał Kaval, podeszli do niego.

Orlov:-Cześć Kaval, chcieliśmy się ciebie zapytać czy chciałbyś dołączyć do naszego tag teamu??

Kaval:-Siema, nie za bardzo.Wolałbym pracować w pojedynke.

Orlov:-Ale to nie jest żaden problem,po prostu do nas dołącz.Ty możesz walczyć jak chcesz a my mamy zamiar kiedyś zdobyć pasy Tag Teamowe.Tworzylibyśmy jedność.

Kaval:-W takim bądź razie zgoda, moge się do was przyłączyć.

Orlov:-Teraz potrzebujemy twojej pomocy, potrzebna jest nam jakaś taktyka na dzisiejszą walke...

Z nikąd pojawił się Sheamus, który wykonał Bogue Kick na World Warriorze i powiedział kilka słów:

-Matoły i tak nie wygracie.Zaatakowałem Kavala specjalnie dla tego, żeby wam trochę przeszkodzić, dokuczyć.Spotykamy się za chwile na ringu!!!

Reklamy i zapowiedź main eventu

4.4-th Match:Sheamus/Harris vs Hooligans

W ringu jako pierwsi pojawili się Sheamus i Peter Orlov.Kórtka wymiana ciosów, w której przewage zdobył Warrior.Wykonał kilka mocnych rzutów i dokonał zmiany.Harris chce podnieść rywala,lecz otrzymuje kicka w głowe.Peter dokonuje zmiany i w ringu znalazł się Paul London, który zastował taktyke szybkiego ataku i powrotu.Długo to nie trwało Husky wbiegł w niego shoulder block, podniósł go i wrzucił w swój narożnik.Sheamus z partnerem wykonali podówjny Ura-nage slam!!Próba przypięcia lecz tylko do 2.The Celtic warrior zakłada Cloverleaf,lecz Orlov interwniuje i wykonuje Diving FrontKick Rope.London szybko ucieka do swojego narożnika i dokonuje zmiany.Peter rusza z atakiem, lecz nadział się na Brogue Kicka od Sheamusa,który między czasie wstał.Przypina w irytujący sposób położył dłoń na ciele rywala 1..2..3!!

Zwycięzcy: Husky Harris & Sheamus

---------------------------------------

Reklama, w której wystąpił John Cena

5.5-th Match:Alberto Del Rio vs John Cena

special refree Randy Orton

Zawodnicy zdecydowanie za sobą nie przepadają, zmierzyli się wzrokiem,a następnie przeszedli w klincz.Cena wychodząc z klinczu rzucił rywalem wykonując suplex.Przy próbie podniesienia sam otzymał uderzenie pięścią w głowę i serię kopnięć.W pewnym momencie The Doctor of Thuganomics przechwycił nogę i pociągnął za nią, The Mexican Aristocrata został przewrócony i założono na nim dźwignię STF.Orton zapamiętał sobie słowa, jakie

powiedział mu Meksykanin ''chciałbym, abyś był moim menadzerem...'' interweniuje, wykonuje na Cenie Punt Kick!!

Ale zaraz co to??? Del Rio również obrywa i otrzymuje RKO!!

The Legend Killer zrzuca z siebie koszulke i wypowiada słowa:

-Del Rio, Cena!! Kto powinien otrzymać szanse na udział w dzisiejszym Main Evencie to jestem tylko ja!!Ja nie będe pajacował i nie będe zwracał uwagi na to gówniane wasze rzucanie się!!

Orton wychodzi poza arene, na której pojawia się Kurt Angle!! Tak jest to jest oficjalny return Amerykańskiego bohatera, który po znalezieniu się w ringu zakłada AnkleLock Albertowi, do dźwigni dołącza również Cena chwyta za drugą noge i zakłada STF!!! To jest nie samowite!! The Essence of Excellencea może zostać skontjuzowany po tej podwójnej akcji!! Na pomoc przybiega Brock Lesnar, który ich rozdziela atakując przy tym obu wrestlerów, Kurta wyrzucił poza ring a Ceną postanawia się pobawić wykonał kilka ciekawych akcji: Powerbomb, Brock Lock. Po których założył sobie koszulke sędziego i położył swojego przyjaciela na The Chain Gang Soldierze.Odliczył do 3 a zwycięzcom zostaje Alberto Del Rio.

Zwycięzca:Alberto Del Rio

Raw dobiegło końca

http://img842.imageshack.us/img842/9040/22193902.jpg

:arrow: Elemination Chamber Match Smackdown:Michael Tarver vs Chris Jericho © vs Rhodes vs Van Dam vs....?

http://img17.imageshack.us/img17/8149/elemination.jpg

:arrow: Elemination Chamber Match RAW:Bobby Lashley vs Brock Lesnar © v Randy Orton vs...?

http://img827.imageshack.us/img827/1559/chamberd.jpg

:arrow: Curt Hawkins vs Christian © for Cruishweight Championship

http://img804.imageshack.us/img804/5672/curtvschristian.jpg

:arrow: Kurt Angle vs Alberto Del Rio /submission match

http://img7.imageshack.us/img7/2853/angledel.jpg

RAW bardzo ciekawe ,szczególnie nowo zapoczątkowany feud Angela z Lesnarem. Interesuja mnie dalsze losy Huliganów 8) . London i Orlov ? Fajni zawodnicy na dobrym poziomie ,których warto wypromować. Karta na Elimination Chamber niczego sobie.Mam nadzieje że Lashley wygra walke z Rosteru RAW :D .

No jest dobrze. Niektóre dialogi są za krótkie. Początkowa przemowa powinna być dłuższa. Walki są dobre. Tam gdzie nie trzeba to się nie rozpisujesz a tam gdzie trzeba jest dłuższa walka. Karta na Elimination Chamber dobra. Lashley, Lesnar w komorze eliminacji. W rzeczywistości byłoby to efektowne. Mam nadzieję, że i u Ciebie tak będzie. Feudy o pasy rozwijasz. Pomyśl aby wkrótce rozwijać feudy bez pasa. Jak na początku napisałem jest dobrze. Nie poddawaj się tylko pisz dalej i pracuj nad galami tak aby były jeszcze lepsze. Powodzenia i zapraszam do siebie na kolejne odcinki[oczywiście liczę na komentarze :D]. Pozdro.

WWE by Pinio 2k17

KNEES 2 FACES

Podoba mi się jak piszesz. Choć nie które walki powinny być dłuższe, ale to twoja decyzja. Co mnie zaskoczyło to oczywiście Tarver w klatce, ale nie daje mu większych szans lecz walka o pas WWE może stać się wisienką na torcie, bo pierwsza trójka zapowiada się fantastycznie mam nadzieję, że reszta będzie równie mocna, bardzo fajnie można dalej poprowadzić fued miedzy Punkiem, a Morrisonem o pas I.C. także Kurt, Alberto zapowiada się bardzo ciekawie i nie mniej emocjonująco. Tylko jedno mnie dziwi czy jak ty to nazywasz Cruishweight nie powinien się nazywać Cruiserwieght czy jest to specjalnie zrobione ? Co do tej walki to najmniej mnie interesuje, bo pretendent słaby i Christian musi obronić swój tytuł.

Zapraszam do mnie. :)

12658356164fd73b28cd7c3.jpg

Hm powiem Ci szczerze i bez wazeliny...widze ze juz powoli zaczynasz lapac o co tym chodzi widze gigantyczny postep w Twoim wykonaniu!Porownujac pierwszy segment Raw z tym ostatnim...po prostu przepasc ich dzieli.Powiem szczerze ze z poczatku bylem negatywnie nastawiony do Twojej diary ale tak jak pisalem pozniej pelen pozytyw:-)...na razie Twoje diary oceniam na 6.5/10 pisz dalej i nie trac weny!!

19716904374b9d1e1be047a.jpg

SmackDown tradycyjnie rozpoczeło się od wystrzału fajerwerek.

Na ringu widzimy Sheamusa, który ma nam coś do powiedzenia:

-Uciszcie się wszyscy i słuchajcie tego co mam do powiedzenia!! W Elemination Chamber pozostało już tylko 2 miejsca wolne, jedno z nich to ja zamierzam zająć i wygrać tą walkę. Na Wrestlemanii pokonam zwycięzce Royal Rumble, którym jest Edge.Nie będzie miał ze mną żadnych szans.Mało mnie to obchodzi jaka jest wasza reakcja, ale wiedzcie, że ona

niczego nie skreśli, nie pokrzyżuje moich planów!! I...

Na arenie pojawia się Teddy Long:

-Sheamus przyznaję ci racje, że możesz zająć jedno z wolnych miejsc, ale tylko jeżeli zdominujesz rywala w Steel Cage Matchu, którym jest Evan Bourne z nim na arenie pojawi się Daniel Bryan!!

Sheamus:-Pff, też mi coś.To nie jest żaden rywal, zdominuje go bezpośrednio po uderzeniu w gong.

Long:-Widzę, że jesteś bardzo pewny siebie.Więc postanowię ci utrudnić zadanie i na dodatek będzie to walka Handicap Bryan Bourne vs ty!! Walka odbędzie się w środku karty dzisiejszego SmackDown.A teraz schodź z ringu, bo fani oczekują walk nie słuchania twoich planów.

---------------------------------------------

1.First Match:Seth Rollins vs Drew McIntyre:

Końcówka Walki: McIntyre wykonał Snap Suplex, po którym wszedł na narożnik.

Szykuje się do skoku, lecz Seth okazuje się sprytem.Wykonał Runing Leg Lariata zrzucając

rywala na mate.Teraz już tylko czeka, aż przyciwnik wstanie i od razu wykonuje Avada Kedavre!!Przypina 1..2..3!!!

Zwycięzca: Seth Rollins

------------------------------------------------

Krótka reklama z promem Elemination Chamber SD

------------------------------------------------

2.Second Match:Alex Riley vs Jinder Mahal:

Pojedynek był bardzo wyrównany, zawodnicy wdali się w wymianę ciosów.W wykonaniu Rileya widzieliśmy bardzo dobrą akcję: Sit Down ScoopSlam, a wykonaniu Mahala:kilka kopnięciem kolanem i German Suplex, z próbą przypięcia.Teraz znajdują się obaj na nogach, chcą ruszyć na siebie z atakiem, lecz na arenie pojawiają się Cody Rhodes i Big Show,którzy interweniują!!Mahal otrzymał Ko Punch od Showa, a Riley Slamma Slam od Rhodesa!!

Zwycięzca: - (podwójne DQ)

-------------------------------------------------

Znajdujemy się na backstagu:

gdzie widzimy Eve Torress

przeprowadzającą wywiad z Michaelem Tarverem:

Eve:-Witam cię Michael, zakwalifikowałeś się do walki Elemination Chamber, która odbędzie się za dwa tygodnie.Co planujesz w tej walce??

Tarver:-Cześć mała, olewam tych wszystkich pajaców, którzy myślą, że mnie pokonają.Wolę powiedzieć coś miłego o tobie.

Eve:-To całkiem miło z twojej strony, że chciałbyś coś o mnie powiedzieć, ale zadałam ci wcześniejsze pytanie.

Tarver:-Tak, tak wiem.Odpowiedziałem ci na nie.Czy może chciałabyś gdzieś dzisiaj lub jutro ze mną wypaść ??

Eve:-Proponujesz mi randkę??

Tarver:-Tak zgadza się

Eve:-Łał to bardzo fajnie, cieszę się z tego powodu.Ale nie zabierajmy więcej czasu, bo już za moment kolejna walka.

Prznosimy się na arene:

3.Third Match:Big Show vs Ezekiel Jackson:

Rozpoczyna Big Show serią uderzeń, po której wrzucił Jacksona w narożnik, od którego się odbił i otrzymał Shoulder Block.The World's Largest Athlete tauntuje do wykonania KO Punch i gdy tylko rywal wstaje bezpośrednio wyprowadza cios.1..2..3!!!Zwycięża Big Show.

Zwycięzca: Big Show

-----------

Reklamy

-----------

Po reklamach znaleźliśmy się w GM Roome:

gdzie Booker T, Shellfield rozmawiają z Longiem:

Booker:-Cześć szefie, mam jedną pewną prośbę.Dotyczy ona mnie i Skipa i pasów Tag Teamowych. Dzisiaj chcielibyśmy stoczyć walkę, która zagwarantuje nam miejsce na Elemination Chamber walkę o nie.Czy istnieje taka możliwość???

Long:-Cześć wam, czy istnieje taka możliwość?? Tak możecie zawalczyć dzisiaj o tą szanse.Nie mam nic przeciwko, ale to nie będzie 2 vs 2, to będzie walka Battler Ryoyal 3 Team Match wy vs Hooligans vs The Onyx.Jeżeli ci ostatni, których wymieniłem wygradzą nikt nie ma szansy na zdobycie pasów.Jeszcze tylko pogadać musimy z nimi, czy CM Punk chciałby stoczyć 2 walki podczas tego PPV.Zaraz do niego przedzwonię.

Long dzwoni do Punka:

CM Punk:-Tak słucham szefie.

Long:-Cześć Punk mam pytanie do ciebie, czy czujesz się na tyle dobry,aby może stoczyć 2 walki podczas niedzielnej gali??

Punk:-Dokładniej o jakie walki chodzi,bo nie wiem jaka jest sytuacja.

Long:-Dzisiaj stoczyłbyś walkę Battler Royal 3 Team Match i jeżelibyś wraz z Rollinsem wygrał, walki nie będzie.Jeżeli jakaś inna drużyna wygra, wtedy z nimi walczycie. Skład to Hooligans, Shellfield i Booker. Więc co ty na to??

Punk:-Nie ma żadnego problemu, możemy zawalczyć.

Long:-To świetnie.Dobra ja już kończę cześć

Punk:-Do zobaczenia

Long powrócił do rozmowy z Bookerem i Skipem:

Long:-Mam dobrą wiadomość dla was, możecie zdobyć tą szanse.A teraz prosiłbym o wyjście z mojego pokoju.

---------------------

Przenosimy się na arene:

4.4-th Match:Cody Rhodes vs John Morrison

Walka bardzo ładna, jest to starcie pretedenta i byłego mistrza IC.Jako pierwszy rozpoczął Rhodes od serii uderzeń, przy którymś z kolei uderzeniu JoMo skontrolował w Flying Back Flip.Chciał wykonać Moonsualta z miejsca,lecz nadział się na kolana przeciwnika.Cody wykorzystując okazję, szybko wstaje i obija kończyny rywala skacząc po nich.Podniósł Morrisona i wyrzucił go poza ring.JoMo okazał się sprytem i gdy tylko Dashing wystawił

głowę otrzymał Jumping Leg Lariata.Morrison szybko wbiega na narożnik.Wyskakuje z niego wykonując nie udany Starhip Pain.Cody uniknął ciosu, podnosi rywala i wykonuje na nim Cross Rhodes.Po którym uzyskał 3 County.

Zwycięzca:Cody Rhodes

-----------

Reklamy

-----------

5.5-th Match:Sheamus vs Daniel Bryan i Evan Bourne Steel Cage Handicap Match:

Bryan i Bourne odrazu ruszyli z atakiem na Sheamusa, lecz ten wszystko miał pod kontrolą.Gdy tylko zbliżyli się do niego, nie stchóżył przed nimi, lecz ruszył do ataku przy którym Bryan otrzymał Brogue Kick eleminując go na dłuższą chwile z walki.Pozostał sam Bourne, który zdecydowanie nie ma żadnych szans z Celtic Warriorem. Sheamus bawił i rzucał nim jak workiem ziemniaków widzieliśmy kilka groźnych akcji w jego wykonaniu: 2 Irish Cursy, Lighting Backbreaker, High Cross w klatke.Po nie całej minucie wstał Daniel, który zaatakował rywala od tyłu uderzając go łokciem w plecy i z ładnym German Suplexem.Kilka szybkich ataków powalających z nóg Celtyckiego Wojownika.Na nie szczęście Bryana przy wykonywaniu clothestina, został przejęty w Irish Curse. Wstaje Borune, który atakuje i pomaga wstać swojemu przyjacielowi.Obaj ruszyli do ataku widzieliśmy podwójny Super Kick.Wchodzą po siatce, ale zaraz co oni robią!?! Bourne wykonuje Shooting Star Press z szczytu klatki!!! a Bryan Diving Elblow Drop!!

Na arenie pojawia się Husky Harris, który wyrywa furtkę z klatki! I atakuje dwóch rywali Sheamusa, po ataku kładzie go na nich.Sędzia rozpoczął liczenie 1..2..3!!! Sheamus dzięki pomocy Harrisa zwycięża i zajmuje miejsce w Elemination Chamber Match.

Zwycięzca: Sheamus

-------------------------------

Przenosimy się na backstage:

gdzie odbywa się spotkanie kilku wrestlerów z obu brandów:

Jericho:-Słuchajcie frajerzy, jeżeli kto kolwiek myśli o tym, że odbierze mi pas to jesteście w błędzie.Nie lubie waszego pajacowana, podlizywania się i lizania dupy Vincowi.Nie zabierzecie mi pasu, ponieważ ja jestem najlepszy na świecie i tylko ja byłem,jestem i będe prawdziwym mistrzem.Wy jesteście The Choose mistrzami tfuu z wyboru.

Van Dam:-Tak, tak Jericho mów sobie co ty chcesz i tak mnie to nie obchodzi co tam mamroczesz sobie pod nosem.Kto kolwiek wygra, jest mi to obojętne, bo jestem pewien, że prędzej czy później odzyskam mój pas.

Jericho:-No sami widzicie, że jesteście pajacami.A ty Van Dam jesteś największym.Zachowujesz się jak pajac z cyrku.

Tarver:-Zgadzam się z nim, Rob gówno nas to obchodzi, że nie bierzesz tego pod uwagę, że jesteś pajacem.Widocznie lubisz nim być i się zamknij.

Sheamus:-Łohoho widzę panienki zaczeły się już kłócić, kto jest najlepszy.Nic nie wiecie o dominacji i o wygrywaniu tylko pajacowaniu wy wszyscy...

Lesnar słysząc te słowa zaczął się śmiać i spojrzał Sheamusowi w oczy mówiąc słowa:

-Ja cię zniszcze.

Uśmiech z twarzy Sheamusa zniknął, zapadła cisza wśród zgromadzonych.Po chwili odzywa się Lashley:

-Możesz go zniszczyć Lesnar, ale twoje panowanie skończy się podczas Elemination Chamber, nie mówię, że tego ja dokonam.Tylko dopilnuje tego, abyś ty nie wygrał bo zdecydowanie masz za długo u siebie pas WWE, teraz twój czas dobiegł końca i nadszedł czas,aby ten pas zmienił właściciela.Mam również pomysł, aby dzisiaj odbyła się walka jako ME Smackdown vs Raw tylko ci, którzy biorą udział w walce Elemination Chamber....

---------

Rekalmy

---------

6.6-th Match:The Onyx vs Hooligans vs Skip/Booker Tornado 6TM

Wszyscy zawodnicy rzucili się na siebie z pięściami Punk zajął się największym czyli Skipem.Seth wdał się w wymianę ciosów z Londonem a Booker z Orlovem.W ringu panuje nie typowy chaos, wymiany zawodnikami, piękne podwójne akcje z narożników, kopnięcia i rzuty.Jako pierwszy z ringiem pożegnał się Booker.Wściekły Skip rusza z runing lariatem w Rollinsa i wyrzucił go z ringu.London wykonał Dropsualt na Skipie, który zachaczył się

na linach z atakiem w niego zmierza Rosjanin, lecz Skip wykonuje kopniaka i wyrzuca następnego z ringu.W ringu jest tylko po jednym zawodniku z każdej drużyny.London chciał wykonać runing hurricarane, lecz został złapany przez Skipa na powerbomb, Punk wbiega na narożnik i pada z jego strony Diving Karate Kick w twarz Paula, Skip wziął potężny zamach i wyrzucił go poza ring.Po Londona przyszedli lekarz z noszami.Teraz już tylko Punk vs Shellfield.RayBack nie potrzebnie rusza z gwałtownym atakiem, nie przemyślając tego co właśnie się stało Punk podciagnął liny i atakujący wyleciał.Każda z drużyn może zapomnieć o szanse walki o pasy Tag Teamowe na Elemination Chamber, CM Punk został jako jedyny w ringu.

Zwycięzcy:The Onyx

7.7-th Match:Smack Down vs RAW from Elemination Chamber/ Elemination 6 Man Team Match

Są to bardzo dobre składy Orton/Lashley/Lesnar vs Rhodes/RVD/Jericho.Jako pierwsi rozpoczynają Rhodes i Orton.Obaj pamiętają, że kiedyś tworzyli razem drużynę i nie czują do siebie żadnego szacunku.Przechodzą w typowy brawl, w którym to Orton zdobył dominację zaczął obijać jak tylko chciał rywala.Jericho widząc, zwraca uwagę sędziego na siebie.Rhodes wykorzystując okazję stosuje nie czyste zagranie i dokonuje zmiany z Jericho, który rozbiega się i bezpośrednio wykonuje CodeBreaker.1..2..3!! Team RAW jest zmniejszony o jednego zawodnika.Do ringu wchodzi Lesnar, który domaga się zmiany w drugim zespole i do ringu wchodzi Rob Van Dam, którego bez żadnego problemu zaczyna atakować i zdobywać dominację.Założył go sobię do pozycji Powerbomb i tak też się stało

wykonał tą akcję, po której dołożył F-5 i RVD został odliczony.Do ringu wchodzi Rhodes i akcja jest taka sama co z Ortonem, lecz Lesnar nie został odliczony wręcz przeciwnie rozłoszczony i atakuje obu.Po nie długim czasie dokonuje zmiany z Lashleyem, który wykonuje Speara na Rhodesie 1..2..3!!Jericho może liczyć teraz tylko na samego

siebie i na jakiś cud, aby zdominować Lesnara i do tego jeszcze Lashleya.Bobbiego udaje się zdominować, Jericho dorzuca LionTamer i tak jest!!!Lashley odklepuje.Teraz zostają tylko Chris i Brock.Y2J uderza serią punchów, ale The Next Thing jak stał tak stoi, nic nie odczuł.Łapie rywala w swoje łapy i bawi się nim jak zabawką: Multiple Backbreaker,Trip... nie to cód!!Jericho maił otrzymać triple powerbomb przy trzecim rzucie jakimś cudem pociągnął przeciwnika za głowę i wykonał Codebreaker!!1..2..3!!! Jericho nie wierzy w to czego dokonał pokonał samego Brocka Lesnara.Fani krzyczą z radośći ''The Champ is Jericho!!'', jego drużyna mu pogratulowała oraz sam Bobby Lashley mówiąc jeszcze, że zyskał u niego największy szacunek, ale Jericho mu odpowiedź:

-Wsadź sobie go gdzieś, bo to nie ja go potrzebuję u ciebie tylko ty u mnie

Lashley ze zdziwioną miną zszedł z ringu.

Zwycięzcy: SmackDown

Światła zgasły, a Smackdown dobiegło końca.

http://img842.imageshack.us/img842/9040/22193902.jpg

:arrow: Elemination Chamber Match Smackdown:Michael Tarver vs Chris Jericho © vs Rhodes vs Van Dam vs

Sheamus vs?

http://img692.imageshack.us/img692/5718/echamber.jpg

:arrow: Elemination Chamber Match RAW:Bobby Lashley vs Brock Lesnar © vs Randy Orton vs...

http://img827.imageshack.us/img827/1559/chamberd.jpg

:arrow: Curt Hawkins vs Christian © for Cruishweight Championship

http://img804.imageshack.us/img804/5672/curtvschristian.jpg

:arrow: Angle vs Del Rio submission match

http://img7.imageshack.us/img7/2853/angledel.jpg

Bardzo dobre zakończenie gali konfliktem pomiędzy Leshleyem a Jericho. CM Punk i Seth Rollns zwycięzcami Triple Threat Matchu Tga Teamów :D . fajnie ten TT sie prezentuj bo Punk jak i Rollins do siebie pasują. Fajnie wygladal tez atak Showa i Rhodesa na Mahala i Rileya. Udana gala i pozostaje czekać na kolejną.

Ładnie się to wszystko u Ciebie rozwija. Błędów nie będę wytykał chociaż trochę ich się pojawiło. Napiszę tylko o jednym: Elimination Chamber. Sprawdź jak Ty masz napisane. Wszystko jest, dobrze opisane walki, segmenty poza ringiem. Czasami właśnie popełniasz błędy. Jeśli poprawisz to to będzie bardzo dobrze. Dzięki za komentarz. Zapraszam do siebie na kolejne gale. Pozdro.

WWE by Pinio 2k17

KNEES 2 FACES

• 2 tygodnie później...

Bacstage fajne, walki też fajowe i 7/10
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Lubię to
      • 74 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 997 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Haha
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 551 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 874 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• rtjftdjtf
      Na 99% Stone Cold i Ric Flair odegrają jakąś rolę w tej walce albo przynajmniej jeden z nich i wiem, że to brzmi jak jakiś fantasy booking ale sami niedawno w wywiadach i wpisach to teasowali i ich pojawienie ma jakiś tam sens w tym wszystkim. No i jeszcze sam The Rock musi być w to wszystko jakoś zamieszany na samej WrestleManii bo od czasu Elimination Chamber ślad po nim zaginął.  No ale zobaczymy co z tego będzie i w ogóle dziwne też to jest, że nie ma w tej walce żadnej stypulacji, chociaż z drugiej strony jakby dodali jakieś No Disqualification to by automatycznie zaspojlerowali, że będzie jakaś ingerencja.
    • CzaQ
      Ja tam do niej coś mam.      Wzwód  
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Main Event #653 Data: 31.03.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: London, England, UK Arena: The O2 Format: Taped Data emisji: 03.04.2025 Platforma: Peacock Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • KPWrestling
      Zapraszamy na Wrestlingowy obóz letni KPW 2025! Zwiastun wrestlingowego obozu letniego organizowanego przez federację KPW. Gdynia, 14-27 lipca 2025Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
    • KPWrestling
  • Dodaj nową pozycję...