Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

No i już wszystko chłopaki wymienili :D.RAW naprawdę trzymało poziom a karta na RR bardzo mi się podoba.Jedynie razi w oczy to,że Angle jest w RR Match i w WWE Championship ale jeżeli jest to storyline,to zapewne dobrze Ci to wyjdzie."bekstejcz" jest "fajty" są i ogólnie wszystko idzie w dobrą stronę moja ocena to 5/6.
"Hey,Colt Cabana! How are you doing?"~Philip Jack Brooks
  • Odpowiedzi 135
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 8693

52

• RealAmerican

12

• Seba_KKS

12

• CocaPepsiCola

11

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

SmackDown 23.03.2012:

http://www.youtube.com/watch?v=j0DVQDbCJMM

SmackDown rozpoczynają Tazz & JBL:

Tazz:-Witamy wszystkich fanów WWE, jak wszyscy wiemy dzisiaj rozpoczną się dwie walki o kwalifikacje do 30 Man Royal Rumble.Ale przed tym dostaniemy coś naprawde ciekawego, Vince w tym tygodniu ogłosił debiuty nowych zawodników do rosteru RAW dołączyło aż 3 zawodników.Do Smackdown dołączy tylko 1 a będzie to starcie Fatal 3 Way, zwycięzca zdobędzie kontrakt.

JBL:-To będzie napewno coś ciekawego ponieważ ci zawodnicy to: Sean O'Haire, Seth Rollins, Desean Bishop.Z racji tego, że zwycięzcy wywalczyli sobie miejsce w meczu Royal Rumble na RAW, to tutaj będzie tak samo.A już za chwile pierwsza walka kwalifikacyjna.

------------

1.First Match:John Morrison vs Ezekiel Jackson qualification to Royal Rumble Match:

Pojedynek na początku był bardzo wyrównany.Morrison odpowiadał akcją za akcje, do póki

przeciwnik nie wykonał Multiple backbreakers.Po tym ataku dołożył serie ciosów.Po nich wrzucił Johna w narożnik rozbiegł się i nie trafił w niego clothestinem.Morrison zrobił unik,po nim wykonał Leg lariat i rozpoczął pokaz swoich umiejętności dorzucił do tego Standing shooting star press i Dancing Leg Drop.Gdy tylko Ezekiel wstał otrzymał The Moonlight Drive sędzia odlicza do 3!!

Zwycięzca:John Morrison

---

2.Second Match:Michael Tarver vs Rey Mysterio

To była ciekawa walka.Jako pierwszy dominował Rey, zaskoczył przeciwnika totalnie.W jego wykonaniu ujrzeliśmy takie akcje jak:Diving hurricanrane po której Tarver został odliczony do 2.Kolejną akcją była dawno nie widziane Standing shiranui.Mysterio dominował do póki nie postanowił skoczyć z narożnika, przeciwnik był tym razem sprytniejszy objął Luchadora i padło Tarver's Lightning sędzia odlicza 1...2!!The Master of the 619 przerywa pin.Zawodnicy znajdują się na nogach,Tarver się rozbiega do wykonania Kill Shoot!!ale nie potrzebnie, został podcięty pod nogi i był ustawiony wprost do otrzymania 619,wiedział co go może spotkać, więc szybko zszedł z ringu i otrzymał Suicide dive.Akcja przeniosła się poza ring, tam kontrole przejął The Iron.Wykonuje kilka podstawowych bokserskich punchów i wrzuca Reya w schody.Po chwili wykonuje Scoop Slama, wrzucił The Biggest Little Mana do ringu i przechodzi w pin 1..2!!Po nie udanym pinie, już tylko czeka aż rywal wstanie wykonuje Punch KO!!Przechodzi do pinu 1..2..3!! Tarver zwycięża.

Zwycięzca:Michael Tarver

------------------------------------------

Przenosimy się na backstage, The Rare Dashings prowadzą ze sobą rozmowe:

Rhodes:-Alex co ci się stało tydzień temu??Czego tak zaareagowałeś??Przecież wiesz, że mi te pasy są nie potrzebne i nie chce się nadwyrężać.Ale chciałem, abyś ty przez chwile poczół się tak jak ja, tak jak mistrz.Chciałem te pasy zdobyć ze względu na ciebie, ty jesteś słaby i ledwo co wygrałeś z Curtisem więc o co ci chodzi??

Riley:-A wiesz Cody w sumie, to masz racje.Teraz się zastanowiłem i uważam, że te słowa, które powiedziałeś są prawdą.I to ty jesteś najlepszy!!

Rhodes:-No ja doskonale wiem o tym Alex że jestem najlepszy i na pewno chciałbyś być taki jak ja, ale ty nigdy taki nie będziesz.Ale nie przejmuj się jedynie możesz zdobyć pasy TT, bo ja ci w tym pomoge.

Alex odwrócił się i po jego minie widać, że ma jakiś plan.

-------------------------

Reklamy

-------------------------

3.Third Match:O'Haire vs Rollins vs Bishop qualification to Royal Rumble Match and One and Only dream win contract from WWE:

Seth i Dean zaczeli okładać trzeciego zawodnika.Poobijanego pozostawili i zajeli się sobą.Bishop wykonał BigBoota, powalił Rollinsa a sam otrzymuje Cruel Intentions O'Haire przechodzi do pinu 1..2.!! Sean otrzymuje kopniaka w twarz od Setha.I sam chciał przypiąć zawodnika, który otrzymał finisher.Nie udaje się Bishop wstaje.Zadaje kopniaka w brzuch i wykonuje potężne PowerBomb!! O'Haire wyciąga krzesło spod ringu, którym atakuje rywali.Zapominając o tym że to była walka z dyskwalifikacją.

Pojawia się Theodor:

-O'Haire zastosowałeś nie czysty ruch, przekreśliłeś zasady walki.Sam sobie przekreśliłeś własne marzenie i zostajesz wyrzucony!!

Walka dalej trwa pomiędzy dwoma pozostałymi zawodnikami, jako pierwszy z nich ruszył do ataku Bishop,który ma o wiele większą przewage fizyczną.Rzucałem Sethem jak tylko chciał.Przy wykonywaniu Vertical suplex powerslam pin został przechytszony otrzymał uderzenie kolanem w głowe, zamroczony nie wie co się dzieje otrzymuje Avada Kedavre i Corkscrew 450° splash zapięty w pin przerywa go podczas 2 uderzenia w mate.Rollins dobija przeciwnika Avada Kedavrą i ponownie przechodzi w pin tym razem się udało i to on zostaje nowym zawodnikiem SmackDown!!

Zwycięzca: Seth Rollins

Po ogłoszeniu zwycięzcy na arenie pojawia Cm Punk i kieruje słowa do Setha:

-Cześć Rollins, chciałem ci pogratulować wygranej.Bardzo ciekawie się zaprezentowałeś, pokazałeś co potrafisz w ringu i mi zaimponowałeś.Mam dla ciebie propozycje, abyś mógł zawsze pokazywać się jak z najlepszej strony , a mianowicie tyczy się wspaniałego Tag Teamu.Chyba wiesz o czym mówie...[zdziwiony a za razem usfatysfakcjonowany Seth

nie wie o co chodzi]..mówie o najlepszym Tag Teamiem jakiego jeszcze w tej federacji nie było a jest to Tag Team Cm Punka &..Setha Rollinsa!! [Publiczność szaleje, Punk otrzymał wielki heat od fanów]

Rollins:-Punk,jeżeli mówisz poważnie to jestem zachwycony tym, że chcesz, żebym ci towarzyszył.I serdecznie Ci za to dziękuje!!

Punk:-Mówiłem jak najbardziej poważnie, ja nigdy nie żartuje.I również mogę stwierdzić że również i ja jestem zadowolony, że to ty właśnie zwyciężyłeś.

-------------------

Rekalmy

-------------------

Po reklamach otrzymaliśmy krótkie przypomnienie z zeszłego tygodnia

-----

Czas na kolejną walkę a jest nią:

4.4-th Match:The Rare Dashings vs Shellfield/Booker T

Walke rozpoczynają Riley i Shellfield.W ringu nie było z byt ciekawie, dopóki Skip nie przejął całkowitej kontroli pokazał rywalowi,że nie ma z nim żadnych szans w zmaganiach siłowych.A-Ry został potraktowany jak worek treningowy otrzymał kilka solidnych rzutów, które go osłabiły.Dokonał zmiany na ringu znajduje się Rhodes, który nie mając żadnych problemów zdominował rywala szybkimi atakami i dokładając do tego Beautiful Disaster. Kłopoty zaczeły się dopiero wtedy,kiedy na ring nie wkroczył Booker.Cody miał już troche trudniej, aby zdobyć kontrole, ale po dłuższym czasie wymiany ciosów udało mu się zdobył kontrole.Osłabiał kończyny rywala skakając po nich i ironicznie się uśmiechając.Pewny siebie pozwolił Bookowi wstać, zostaje zaskoczony rywal pokazał, że to jeszcze nie koniec i zaczyna atakować.Po chwili opada z sił.Dashing czołga się do swojego narożnika, aby dokonać wymiany ale co zrobił Riley!!!Wystawiał ręke do Rhodesa i w ostatniej chwili opuścił partnera krzycząc słowa:

-Taki jesteś dobry?!? To teraz pokaż co potrafisz!!Dosyć mam tego nędznego słuchania jaki to ty jesteś wspaniały i najlepszy!!Odchodzę!!

Alex opuszcza arene, otrzymując niespodziewny , mały faceowski heat od fanów.

Teraz w ringu znajduje się tylko młody Rhodes z 2 przeciwnikami.Booker dokonał zmiany ze Shellfieldem, który się odgrywa za nie miłe traktowanie i rzuca przeciwnikiem jak tylko chce.Podnosi go i wykonuje potężnego clothestine z miejsca.Wymiana z Bookerem,który również wykonuje swój finisher Book End.Przechodzi do pinu sędzia odlicza do 3!!

Zwycięzcy:Booker T i Skip Shellfield

--------------------------------

Przenosimy się na backstage , gdzie widzimy Big Showa i Todda Grishima:

Grishim:-Witam cię Big Show, w tamtym tygodniu zostałeś zaatkowany i wyeleminowany jak to się stało i kto to ci zrobił??? Może masz w planach zemste??

Big Show:-Również witam cię Todd.Nie stety nie wiem kto mnie zaatakował, zostałem uderzony kijem w tył głowy i tylko tyle co pamiętam to to, że dostałem 3 razy za nim straciłem przytomność.Mam wiadomość dla tej osoby i chcę ją teraz przekazać:Nie wiem kim jesteś, ale jeżeli masz jaja, aby się przyznać, wejdź dzisiaj do ringu, mimo, że jestem troche poobijany to z tobą zawalcze!! Od tyłu zaatakować, każdy może, ale żeby stawić się oko w oko to nie i jesteś tchórzem!!..To wszystko co chciałem przekazać, masz może jakies pytania Todd, chętnie odpowiem na każde.

Grishim:-Może powiesz co planujesz i czy zdołasz zawalczyć na Royal Rumble??

Big Show:-Myśle, że tak.Wkońcu nie jestem kto wie jak poobijany, w następnym tygodniu już będe mógł normalnie występować w ringu.

Grishim:-To bardzo dobra wiadomość Big Show, ja musze nie stety już kończyć, bo już za chwile kolejna walka.Dziękuje za wywiad.

--------------------------------

Przenosimy się na arene:

5.5-th Match:Sheamus vs Mr.Anderson:

Walka bardzo wyrównana i bardzo ciekawa.Zawodnicy wdali się w wymiane ciosów, która trwała przez chwile, w której Sheamus zdominował rywala, lecz Anderson szybko to nadrobił zadawając Forward Russian legsweepa.Obaj zawodnicy wstają ruszają na siebie z biegiem i obaj siebie na wzajem poczęstowali Lariatem.Po chwili następuje podobna akcja,ale teraz

Sheamus nie zaatakował ręką tylko zrobił kontre i gdy tylko Anderson się odwrócił otrzymał Brogue Kick.Próba przypięcia 1..2..!! Sędzia doliczył prawie do 3 Sheamus rozłoszczony na sędzie wdaje się z nim w kłótnie.Kamikaze chce zaatakować i wykonuje Feint roundhouse kick, okazuje się że Celtic Warrior miał wszystko idealnie pod kontrolą i się odsunął a kopnięcie Andersona otrzymał sędzia.Teraz zaczeło się piekło dla The Head Asshole in Chargea.Irlandczyk wykorzystując to, że sędzia nie zwróci mu uwagi robi co chce wykonuje Runing Double axe handle, idzie po krzesło,które ustawia pod głową Anderosna i wprost na jego głowę wykonuje uderzenie drugim krzesłem.Była groźna akcja.Sheamus wyrzuca krzesła z ringu i kładzie noge na Andersonie chce w taki sposób przypiąć zawodnika. Sędzia wstaje 1..2..3!!! W brutalny sposób The Celtic King zwycięża.

Zwycięzca:Sheamus

---------------------------------------

Rekalamy oraz zapowiedź dzisiejszego ME

---------------------------------------

Przenosimy się na backstage:

Rhodes:-Riley!!Ty niewdzięczniku, opuściłeś mnie!!To jest koniec naszego TagTeamu!!

Riley:-I co z tego?!To ja zdecydowałem o jego zakończeniu.I teraz czas nadszedł, na dzień zapłaty za to jak mnie traktowałeś.Uważasz się za najlepszego, to więc skoro jesteś najlepszy to byś sobie poradził.

Rhodes:-Poradziłbym sobie, gdybym był sam bez ciebie.Oszukałeś mnie i przez to przegrałem!!

Riley:-Kończe z tobą rozmowe, nie chce mi się z tobą już nawet rozmawiać!!

Rozmowa została zakończona, a zawodnicy poszedli do swoich pokoi.

---------------

Przenosimy się na arene:

6.6-th Match:Daniel Bryan vs Husky Harris:

W zeszłym tygodniu Harris nie zdołał zdominować najlepszego przyjaciela Bryana Evana Bourne, zobaczymy więc czy w tej walce osiągnie zwycięztwo.Harris jest znacznie większy, jest niczym niedźwiedź, o potężnej sile i to on ruszył do ataku.Pierwszym ruchem jakim zobaczyliśmy w jego wykonaniu był to shoulder block, kolejnym Failing Poweslam z próbą przypięcia.Brutalnie poobijał rywala, wyrywając go z pozycji leżącej w powietrze wykonał fantastyczny Ura-nage slam.Po tym ataku nie ma mowy aby Bryan przerwał pin 1..2..3!! Husky Harris zwycięża.

Zwycięzca:Husky Harris

----

Czas na kolejną walke a jest nią już Main Event, w którym zmierzą się:

7.7-th Match:Cm Punk vs Edge

jest to starcie dwóch najlepszych zawodników, walka stała na najwyższym poziomie.Przewage już na samym początku przejął Edge wychodząc z klinczu i wykonując Russian legsweepa, przy próbie podnoszenia Punka ten odrobił straty wykonał piękną

kombinacje uderzeń z Muay Thai , na końcu dołożył High Kicka.Wchodzi na narożnik, aby wykonać Diving crossbody, ale The Rated R Superstar nie dał się zaskoczyć tym atakiem, gdy tylko przeciwnik był blisko wykonał DropKicka.Po 3 sekundach wstają i wdawają się w brawl, tam właśnie The Straight Edge Savior okazał się być lepszym ujrzeliśmy takie akcje jak:Step up enzuigiri,Springboard clothesline w wykonaniu Punka, od strony Edgea widzieliśmy Flapjacka. "The Second City Savior przechodzi w pin 1..2!!Chce podnieść przeciwnika, ale otrzymuje mocnego puncha w twarz,następnie rywal jego głowe objął

pod barkiem, aby wykonać Edgecution,ale Punk kontroluje sytuacje złapał za nogi Edgea i zarzucił go sobie na barki i wykonał GTS!!1..2..3 sędzia doliczył do trzech, a Punk zwyciężył.Wygraną The Second City Saint ogłosił sam Seth Rollins!!

Zwycięzca:Cm Punk

----------------------------

Tazz i JBL przeprowadzają rozmowe:

Tazz:-Dzisiaj dostaliśmy wyjątkowo piękne walki, zaskoczyła mnie sytutacja z nieistniejącym Teamem The Rare Dashings.Ciekawe co właśnie teraz Alex nam teraz pokaże.Jak uważasz JBL???

JBL:-Tak to było naprawdę świetne Smackdown.Co do Rileya, jest ciekawym i zaskakującym zawodnikiem jak sam w rozmowie z Rhodesem mówił, że wie na co go stać, i to udowodnił sługa odwraca się pana, a za jakiś czas może stać nawet mocnym przeciwnikiem dla niego, kto wie.

Tazz:-My musimy się już z państwem pożegnać, Smackdown dobiega końca.Dziękujemy za obejrzenie.

----------

Smackdown dobiegło końca.

--------------

Newsy:

:arrow: Do rosteru Smackdown dołączył Seth Rollins,osiągając wielki sukces już na samym początku.Tworzy TT z Cm Punkiem oraz wygrał miejsce w meczu Royal Rumble.

:arrow: Riley odwrócił się od Rhodesa.

-------------------------------------

Karta na Royal Rumble po dzisiejszym odcinku:

Karta po dzisiejszym RAW na Royal Rumble:

:arrow: Kurt Angle vs Brock Lesnar © WWE Championship

http://img204.imageshack.us/img204/4035/lesnarvsangle.jpg

:arrow: CmPunk vs Cody Rhodes© for IC Championship

http://img822.imageshack.us/img822/7831/rhodesvspunk.jpg

:arrow: Royal Rumble Match :

RAW:Wade Barrett,Shelton Benjamin,Curt Hawkins,Johny Curtis,The Miz,Kaval,Peter Orlov,Paul London,Alberto Del Rio,Kurt

Angle,Brodus Clay,John Cena,Randy Orton,R-Truth,Brock Lesnar

SmackDown:John Morrison,Michael Tarver,Rey Mysterio,Seth Rollins,Alex Riley,Booker T,Skip Shellfield,Sheamus,Mr.Anderson,

Daniel Bryan,Husky Harris,Edge,Big Show,Evan Bourne,Jinder Mahal

http://img543.imageshack.us/img543/9915/royalrumblep.jpg

:arrow: Bobby Lashley vs Batista Carrer Match

http://img844.imageshack.us/img844/5132/lashleyvsbatista.jpg

:arrow: Justin Gabriel vs Christian © Cruishweight Championship

http://img851.imageshack.us/img851/2697/gbrielvschristian.jpg

:arrow: Chris Jericho vs Rob Van Dam © WHC Championship

http://img594.imageshack.us/img594/5193/jerichovsrvd.jpg

:arrow: Oficjalne Tron Gali PPV Royal Rumble:

http://www.youtube.com/watch?v=LmQQ4BJz_7Y

No, powiem szczerze że wszystko prezentuje się bardzo dobrze.

Widać, że dobrze czujesz się w tych klimatach, i wiesz co robić ;P

Powodzenia w dalszym pisaniu.

Oczywiście zapraszam również do mnie ;]

Diary ocenie bardzo pozytywnie dużo lepsza od ostatniej, łatwo się czyta. Wszytko super i backstage i walki(tylko trochę za krótki ME) i segmenty. Super że u ciebie Punk nie jest w Nexus bo mi się już to przejadło, fajnego partnera mu wybrałeś teraz go tylko wypushuj. Fajny Titron. Ale nadal jest jeden - ten kurt angel w dwóch walkach na jednej gali :( Ocena jak najbardziej zasłużona 9/10

Zapraszam do mnie we środę. Debiut z galą PPV :)

7888236935487467758dd1.jpg

Royal Rumble 25.03.2012:

http://www.youtube.com/watch?v=LmQQ4BJz_7Y

Gala rozpoczyna się rozpoczynają komentatorzy JBL i Tazz:

Tazz:-Witamy wszystkich fanów WWE, właśnie dzisiaj czeka nas jedna z głównych gal PPV, a jest nią gala Royal Rumble.Walki jakie się odbędą to: Carrer Match pomiędzy Batistą a Bobbym Lashleyem oraz walki o pasy WWE, WHC, Cruisweight i IC oraz tradycyjnie30 man battle royal!!JBL masz już swoich faworytów???

JBL:-Mam tylko w jednej walce faworyta, a jest nim ChrisJericho w walce o pas wagi ciężkiej.W pozostałych walkach jest mi ciężko wybrać faworyta.

Tazz:-Za chwile pierwsza walka gali,w której zmierzy się Cm Punk z Codym Rhodesem.Co o niej myślisz???Ja moge powiedzieć tylko,że walka będzie stała na wysokim poziomie Rhodes jest mistrzem IC a Cm Punk ma dużo walk na swoim koncie, które wygrał w piękny sposób.

JBL:-To jest pewne, że ta walka będzie bardzo wyrównana.Punk wygrał ostatnio na Smackdown z zawodnikiem z tej samej półki a był nim Edge.

-------------------

1.First Match:Cody Rhodes© vs Cm Punk for IC Championship

http://img822.imageshack.us/img822/7831/rhodesvspunk.jpg

Na początku ujrzeliśmy kilka wymian ciosów, kontrole przejął Punk, wykonując kombinacje punchów i kicków, po których popchnął Rhodesa w narożnik i dołożył High knee Bulldog.Rhodes nadrobił straty, wykonując puncha, gdy The Straight-Edge Savior go podnosił, następnie wykonał snap suplex z próbą przypięcia, lecz tylko do 2.

Czekał aż rywal wstanie i wykonał Beautiful Disaster, leżącego Punka okładał bezlitośnie widzieliśmy takie akcje jak:Alabama Slam i Diving Crossbody, przy którym The Second City Saviorzrobił kontre przechwycił przeciwnika łapiąc go na barki i wykonał GTS przypina 1...2!!Sędziadoliczył tylko do 2.Dashing w jakiś sposób przechytszył Punka i to on dominował. Kompletnie go poobijał.Na arenę wchodzi Alex Riley i zwraca na siebie uwage Codiego, Punk to wykorzystuje i gdy tylko

Rhodes się odwrócił do niego otrzymał High Kicka!! 1...2...3!! Mamy zwycięzce i nowego mistrza, którym jest Cm Punk!!

Po wygranej Punka Riley wkroczył na ring, zarzucił sobie Dashinga na barki i wykonał swój finisher, następnie

powiedział kilka słów:

-Rhodes, widzisz już nie jesteś mistrzem.Nie jesteś już najlepszy!! Odpłaciłem ci się za to jak mnie traktowałeś.Straciłeś swój pas, a ja odzyskałem swój własny honor dokonując tego co bardzo chciałem!!!

Zwycięzca:Cm Punk

--------

Przenosimy się na backstage, Todd Grishim przeprowadza wywiad z Johnem Ceną:

Grishim:-Witam cię John, słyszałem, że bardzo chcesz wygrać tą walkę, nie tylko po to, aby mieć szanse na walke o pas WWE, ale chcesz też zdominować mistrza Brocka Lesnara, który jest od długiego czasu posiadaczem tego pasa.

Cena:-Cześć Todd, tak to prawda chcę wygrać ten mecz, może nie aż tak bardzo ze względu na pas, ale zdominowanie Lesnara.420 dni to oznacza jak dobrym jes zawodnikiem.Brock jest strasznym zawodnikiem, zakończył kariere nie jednego wrestlera, który próbował odebrać mu pas.

Grishim:-A wracając do tego, dzisiaj szanse na wygranie ma Kurt Angle, którego czekają dzisiaj dwie walki podczas Royal Rumble.Czy to dobre posunięcie??

Cena:-Myśle, że tak Kurt jest bardzo odważnym zawodnikiem, który do słownie niczego się nie boi.Jego rywalem jest Lesnar, który jest bezlitosnym potworem, i tak jak mówiłem wcześniej zakończył kariery kilku zawodników, Kurt może więc z nim przegrać i jeżeli to on wygrałby Royal Rumble Match miałby drugą szanse na wygraną z nim podczas Wrestlemanii.

Grishim:-Zgadzam się z tobą, ale czeka nas jeszcze jedno PPV przed Wrestlemanią Elemination Chamber, o którym można stwierdzić że Brock zwycięży.

Cena:-Jeżeli wyjdzie z komory chociażby jako 3 to na pewno wygra, ja innej opcji nie widzę, jest to na prawde groźny zawodnik.Ale jeżeli wejdzie 1 lub 2 bezpośrednio do walki możliwe jest, że pas straci.

Grishim:-Już za moment kolejna walka, więc musimy kończyć.Dziękuje za wywiad.

----------------------

Przenosimy się na arene:

2.Second Match:Christian© vs Justin Gabriel for criushweight championship

http://img851.imageshack.us/img851/2697/gbrielvschristian.jpg

Zawodnicy wdali się w typowy brawl, w którym to Gabriel okazał się być lepszy, wykonał kilka solidnych akcji zaskakując mistrza padły takie akcje jak:Springboard crossbody, Slingshot senton. Gabriel stracił kontole podczas wykonywania 450 splash uderzając w ring,Christian wtedy się odsunął. Teraz mistrz nadrabia straty okłada rywala punchami, podnosi go, ale nie przemyślał tego, otrzymuje kicka w głowe

i na dokładke STO.Gabriel przeszedł go pinu 1..2!!Po chwili wskakuje na narożnik, ale tam zostaje zaatakowany,Capitan Charisma uderza go serią ciosów i wykonuje superplex przechodząc do pinu, gdzie sędzia doliczył do 2. The Pontiff of the Peepulation czeka, aż rywal wsaniee i jest już blisko do wykonania KillSweatcha, zostaje odepchnięty i pada Runing Dropkick od przeciwnika The New People's Champion wyrzucony poza ring.Akcja przenosi się poza ring.The South African Sensation wykonuje Springboard crossbody poza ring na Christiana, poza ringiem wrzuca go w barierki i do ringu.Captain Charisma wsaje i atakuje rywala, który znajdował się między linami, wciąga go na ring i wykonuje KillSwitch!! 1..2..3 mistrzem nadal pozostaje Christian.

Zwycięzca:Christian

----------

Reklamy

----------

3.Third Match:Bobby Lashley vs Batista Carrer Match

http://img844.imageshack.us/img844/5132/lashleyvsbatista.jpg

Obaj wrestlerzy mają potężne warunki fizyczne, przeszedli w klincz w którym walka o dominacje trwała troche dłużej niż w przypadku innych zawodników.Zawodnicy przepychali się do póki Lashley, nie opuścił rąk a Batista opadł na ziemie, lecz szybko wstał.Lashley ruszył do ataku jako pierszy odbił się od lin i wykonał Shoulder Block,

który wogóle nic nie zdziałał tą samą akcje wykonał Batista i tutaj również Lashley jak stał tak stoi po tym. Zawodnicy wymieniają się ciosami, Batista przejął kontrole po runing clothestine , następnie wykonał 2 scoop slamy i nie udanego suplexa, Lashley skonrolował i sam wykonał suplexa.Teraz już tylko obija Animala i czeka aż wstanie i szykuje się do wykonania Speara.Batista wstaje i unika ciosu, Dominator wbił się w narożnik, gdzie został poobijany punchami i dwoma krótkimi clothestinami, które go wbijały w róg.Animal nie postanawia przestawania atakowania i wykonuje spinebuster!!Wrzuca głowe rywala pomiędzy swoje nogi i zarzuca do wykonania

BatistaBomb!!The Real Deal sprytnie unika i używa kontry zeskakując z Animala i pociąga jego głowe ze sobą w ten sposób wykonał FaceBuster.Podnosi Batiste do wykonania Full Nelson Slam,lecz ten się wyrywa i wykonuje speara.Próba przypięcia 1..2..!!Batista nie wierzy w to przeciwnik w ostatniej chwili przerwał pin, zdenerwowany

nie panuje nad sobą podnosi Lashleya i chce wykonać BatistaBomb.Bobby ponownie zeskakuje tym razem za plecy, uderzenie łokciem i zaciąga głowe rywala pod swoje ramie tak jest!!!Zakałda dźwignie Standing Dragon Sleeper!! Batista nie może zwytrzymać z bólu odklepuje!!Lashley nie postanawia tak szybko puścić, trzyma go do utraty przytomności!!

Po zwycięztwie bierze mikrofron do ręki:

-Batista mówiłem ci, że po walce dam ci lekcje pokory i tego dokonałem.Na-na-na-na hey hey goodbye!!

Zwycięzca:Bpbby Lashley

---------------------

Przenosimy się na backstage, Todd Grishim prowadzi wywiad z kolejnym zawodnikiem, a jest to Kurt Angle.Rozmowa dotyczy się dwóch walk na jednej gali PPV:

Grishim:-Cześć Kurt, jak to jest możliwe, że aż dwa razy walczysz podczas jednej gali PPV??

Angle:-Witam, występuje dwa razy ponieważ podczas mojej walki z Lesnarem może się wszystko wydarzyć.Jest nieobliczalnym, groźnym i dzikim zawodnikiem, który nie dopuszcza do siebie takich słów jak litość, przyjaźń, opanowanie.Jest to bardzo groźny zawodnik, który zakończył kilka karier innych zawodników między innymi A-Traina, Lancea Storma.Mam występ w meczu Royal Rumble ponieważ...nie będe owijał w bawełne, trochę obawiam się tego starcia właśnie z tym zawodnikiem.I dopuszczam do siebie to, że mogę przegrać a może tak być.To ratuje mnie ta druga walka i będe robił wszystko, abym ja wygrał.Nie wiele zawodników może przerwać panowanie Lesnara jako mistrza, ale prawie wszyscy z nich boją się podjąć wyzwania i stanąć z Brockiem do walki.

Grishim:-W takim razie rzyczę ci wygranej.Dziękuje za wywiad...

Tuż obok Grishima i Kurta widzimy bójke dwóch zawodników: Ezekiela Jacksona i Snitskiego,którzy nie

zakwalifikowali się do walki Royal Rumble:

Dwa potwory okładali się pięściami, Snitsky siedzi już na Jacksonie i go okładała.

Na miejsce bójki wkracza Vince Mc.Mahon i próbuje przerwać walke, ale Snitsky nawet nie zwrócił na niego uwagi w dalszym ciągu okłada Ezekiela, Vince zagroził raz zwolnięciem, ale to nie pomogło, zdenerwowany Mc.Mahon postanawia zwolnić Snitskiego!!

----------

Reklamy

----------

Prznosimy się na arene, gdzie walki będą już tylko o główne pasy WWE:

4.4-th Match:Kurt Angle vs Brock Lesnar

http://img204.imageshack.us/img204/4035/lesnarvsangle.jpg

Do ataku jako pierwszy ruszył Kurt licząc na szczęście wykonał kilka punchów, ale to nie zrobiło żadnego wrażenia na Lesnarze i tylko się uśmiechnął.Te uderzenia od Kurta, to wszysko co mogliśmy w jego wykonaniu początkowo zobaczyć.Lesnar pokazał swoją siłe odpowiedział jednym, potężnym clothestinem z miejsce, które było tak mocne,

aż Kurt zrobił salto w powietrzu.Brock bawił się nim jak zabawką, robił co tylko chciał wykonał kilka akcji pokazujących jego potężną siłe:High-lifting belly to back i triple powerbomb przy trzecim razie wrzucił Amerykańskiego Herosa w narożnik, gdzie w dalszym ciągu się nim bawił.Wkońcu Kurt po uniku jednego z ciosów pokazał, że tak łatwo z nim się nie wygrywa.Wykonał serie ciosów, po której wskoczył na plecy The Next Big Thinga i założył sleeper hold.Trzymał go przez chwile, ale został zrzucony, Kurt odczuł ten rzut, ale zahaczył ręką nogę rywala i pociągnął ją do tyłu owinął się wokół niej i wykonuje Angle Lock!!To było niesamowicie dobre posunięcie.Lesnar doczołgał się do lin i się ich chwycił.Kurt puścił i wskoczył na narożnik wykonuje

Moonsualta z próbą przypięcia, ale sędzia nie doliczył do 1 jak Kurt został zrzucony i wyleciał poza ring. Lesnar wstaje i kuleje, jednak odczuł tą dźwignie!!Kurt wchodzi do ringu i wbiega wprost do ramion Brocka. Otrzymuje Snap scoop powerslam, następnie został zarzucony na barki , zachował się ostrożnie i zeskoczył. Uderza ramieniem w podkolano rywala i ściąga zabezpieczenie z narożnika, gdzie wbija Irish Whipem The Next Thinga, który trafia twarzą, pojawiła się krew.Brock jakby nigdy nic, tylko zlizał ze swojej ręki odrobine krwi i rusza gwałtownie do ataku , uderzył kopnięciem w brzuch The Wrestling Machinea po czym zarzucił go sobie na barki i wykonał potężne F-5!!!Po finisherze zamierza skończyć z Kurtem uderza go, wykonuje rzuty wykonuje

Multiple turnbuckle thrusts, Double Powerbomb przy trzecim razie przeszedł w Fallaway slam!!Na pomoc Kurtowi przybiegają jego tag teamowy partner Shelton Benjamin i John Cena, Brock wdaje się w bójke również z nimi, po dłuższym czasie zmagań całej trójce udaje się uciec z łap Lesnara.

Kurt został zawieziony do szpitala i tym samym nie jest zdolny do walki w walce Royal Rumble.

Zwycięzca poprzez DQ:Brock Lesnar

-------------

Przenosimy się na backstage, gdzie Long, Goldberg i The Rock prowadzą ze sobą rozmowe:

Long:-Mamy kłopot, Angle nie wystąpi w walce Royal Rumble i kto go teraz zastąpi??

Goldberg:-Któryś z zawodników, którzy zostali pokonani podczas kwalifikacji to tej walki??

Long:-Lub też jeden z tych, którzy mieli już dzisiaj swoją wale a zostali pokonani:Gabriel,Rhodes.

Goldberg:-o to już jest lepszy pomysł, jestem za.

The Rock:-E tam bzdury jakieś opowiadacie.Ja jestem doradcą Vince więc to ja ustale, kto zastąpi Kurta.Kurt stoi na wysokim poziomie i ma walki o pas WWE więc co wy tu gadacie o Gabrielu,Rhodesie lub też o tych co się nie zakwalifikowali.Czy byłoby to wporządku wobec niego??Pytanie rytoryczne i odpowiedź jest nie.Kurta powinien zastąpić ktoś kto jest z tej samej półki, a o kogo chodzi to się dowiecie w czasie walki.Nie będę wam obu mówił co mam na myśli.Dobra koniec tego gadania i chodźmy do pokoju.

-----------

Reklamy oraz został puszczony titron RR

------------

Przenosimy sie na arene:

5.5-th Match:Chris Jericho vs Rob Van Dam

http://img594.imageshack.us/img594/5193/jerichovsrvd.jpg

Van Dam chciał się przywitać z Chrisem podając mu ręke, ale ten odpowiedział mu że nie przyszedł tutaj po totylko [wskazał palcem pas WHC] po to. Walka dwóch świetnych zawodników, jednych z top5 greatest WWE Superstars.Rozpoczeli od klinczu, w którym przewage przjął Rob przerzucając rywala przez biodro.Dokładając gdy tylko Jericho wstał RoundHouse Kicka.Chciał wykonać Rolling Thuder i trafił w ring, Jericho odsunął się i próbował przypiąć rywala, ale nic z tego pin zostaje od razu przerywany.RVD wstaje i otrzymuje Dropkicka, po którym znalazł się za ringiem.Y2J schodzi do rywala i

wykonuje serie punchów.Wrzucił The Battle Creek Barbariana do ringu i gdy sam wchodził otrzymał leg dropa w tył głowy.Zamroczonego Chrisa Rob wciągnął do ringu, ustawił sobie go idealnie do Five Frog Splash, lecz skok mu się nie udał znowu trafił w ring.The First Undisputed Champion wykonuje Lionsualta wchodzi na narożnik i wykonuje Diving Missible Dropkick przypina 1..2!!Od razu rusza z powrotem w atak wykonuje Triple Powerbomb przechodząc w pin, w którym uzyskał 2 county.Chce podnieść przeciwnika i otrzymał uderzenie łokciem Van Dam wykorzystuje okazje i wykonuje Monkey Flip,a tuż za nim próbuje wykonać jeszcze raz Rolling Thunder i znowu popełnia błąd.The King of the World pobiegł za nim i gdy tylko RVD się odwrócił Jericho podciągnął mu nogi i założył dźwignie Liontamer, jest to groźna dźwignia, Rob próbuje się wydostać, ale nie ma za bardzo jak odklepuje!!!!

Zwycięzca:Chris Jericho

--------------

Znajdujemy się na backstagu, gdzie są prowadzone rozmowy pomiędzy zawodnikami, nie którymi zawodnikami:

...

...

The Miz:-Opowiadacie różne kłamstwa, ale zwycięzca jest jeden a jestem nim ja!! I'm The Miz and I'm Awesome!!!

Barrett:-Hahahah!!Miz wiadomo że zwycięzca jest jeden, ale to nie jesteś ty , tylko ja!!

The Miz:-Naprwadę?!?Przkonasz się o tym Wade, za to co powiedziałeś zostaniesz wyrzucony z ringu,ja już o to zadbam.

Wkracza Big Show:

-Zamknijcie się i posłuchajcie mnie przez chwile!!Kto w tamtym tygodniu potraktował mnie w taki sposób??Jest ten ktoś tutaj?!?

Mahal:-Nie wiem o co ci chodzi Big Show.Jak zostałeś potraktowany??

Big Show:-Zostałem uderzony w tył głowy jakimś twardym przedmiotem i zostałem wycofany z walki do miana pretendenta o pas IC.A sprawce ataku potrktuje w taki sam, a nawet gorzej niż on potraktował mnie.

The Miz:-Skończyłeś już?!? Odpowiedział ci Jinder, że go tutaj nie ma więc wynoś się z tąd!!

Big Show:-Masz jakiś problem cwaniaku??Może zobaczyliśmy czy byłbyś taki cwany podczas naszej walki.

The Miz[przestraszony]:-Wrzuć na luz Show, ja problemu nie miałem i nie mam.

Big Show odszedł od grupy.

The Miz:-Dobra ja już ide i zapamiętajcie sobie, że to ja jestem zwycięzcom!!!

-------------

6.6-th Match:30 Man Battle Royal:

http://img543.imageshack.us/img543/9915/royalrumblep.jpg

Jako pierwszy na ringu znalazł się Johny Curtis.Oczekuje na wejście drugiego zawodnika światła zgasły,po chwili wchodzi jakaś postać.Światła się zaświeciły a przed Curtisem stał sam...Brock Lesnar!!!Przerażony Johny nie wiedział co ma robić, wiedział że nie ma żadnych szans z potworem więc postanowił podejść do niego po przyjacielsku podał ręke, ale to jeszcze bardziej rozłościło Lesnara, który ruszył do ataku!!Wykonał Triple Powerbomb,i założył dźwignie BrockLock trzymał do chwili, aż na ringu pojawił się kolejny zawodnik Paul London, którego od razu wyrzucił poza ring, wrócił do Curtisa i dalej zakłada tą samą dźwignie na tą samą nogę, która stała się cała sina, ale Lesnar nie zamierza puścić.Na ring wskakuje 4 zawodnik, który pomaga Johniemu się wydostać.Bryan zachowuje się po przyjacielsku i jak tylko może nie dopuszcza The Next Thinga do niego i aby nie dokończył tego co zaczął.Bryan uderza LowKickiem,lecz Brock nic nie czuje łapie go za kark i wyrzuca poza ring.Curtis czołga się do narożnika i błaga o litość, lecz ten nie akceptuje takiego słowa u siebie i wykonuje Face Wash, następnie F-5.Do ringu wbiega The Miz, który śmieje się z Curtisa i zwraca uwage Brocka na siebie.Jinder stara się wytłumaczyć, że żartował, ale Lesnar tego nie słucha. Miz uderza punchem i zostaje wyrzucony z ringu.Na szczęście Curtisa Lesnar zapomniał o nim.Do ringu wkracza Skip Shellfield, który nie zamierza się bawić i uderza Clothestinem, Lesnar został powalony na ring.Skip łapie

Curtisa i wyrzuca go poza ring Gorilla Press Slamem.Odwraca się, i zostaje sam wyrzucony przez Lesnara.Światła zgasły i po chwili znowu się zaświeciły na arenie pojawia się The Rock!!!Publiczność szaleje, a The Rock mówiąc o jakims zawodniku nie miał nikogo innego na myśli tylko samego siebie.Seria uderzeń i irish whip Lesnar został wyrzucony!!!Na ringu pojawia się John Cena!!Zawodnicy spojrzeli na siebie i zaczeli się wymieniać punchami, do ringu wbiega kolejny zawodnik a jest to Sheamus zachował spokój i przyglądał się Rockiemu i Cenie, gdy tylko jeden wyrzucał drugiego Sheamus podszedł i wyrzucił ich obu!!Na ringu pojawia się Booker T, który chciał

zaatakować Axe Kickiem, ale Sheamus się odsunął.Book zachaczył nogą o line,Celtic Warrior to wykorzystuje ipopchał Bookera poza ring.Kolejnym zawodnikiem jest Alex Rilley, który wdaje się w bójke z Sheamusem wymieniali

się ciosami a na ring wskoczył Alberto Del Rio.Wmieszał się do bójki i cała trójka się atakowała.Kolejnym zawodnikiem był R-Truth, został szybko wyeleminowany przez Sheamusa, który wykonał na nim Bounce Kick.Alex odszedł od pozostałych zawodników, oparł się o liny, aby odpocząć ale co to został wyrwany z ringu przez

Rhodesa!!Riley z Rhodesem okładaja się pięściami poza ringiem, między czasie Del Rio został wyrzucony.A kolejnie wyleciał Mysterio, który chciał wykonać Diving Hurricarane ale Sheamus się odsunął i Mysterio wyeleminował sam siebie.Dopiero Evan zdołał wyrzucić Sheamusa z ringu!!Na ringu pojawił się Morrison, z którym Bourne pokazał

pokaz ich umiejętności.Do ringu wbiegł Harris, który ich poturbował, ale został wyrzucony przez oby dwóch. Kolejnie z wygraną pożegnał się Anderson,wyrzucony przez Johna.A następnym był Barrett.Gdy w ringu znalazło się4 zawodników: Morrison,Bourne,Clay,Orlov wbiegł Mahal a tuż za nim Big Show!!Big Showa wyeleminowali a Mahal z emocji krzyczał, że to on go zaatakował!!Big Show zdenerwowany wszedł na ring i go wyrzucił!!Orlov otrzymał Hurricarane od Bourne i wyleciał poza ring.Hawkins,Orton zostali wyrzuceni przez dwóch pozostałych zawodników. Morrison & Bourne zostali wyrzuceni przez Michaela Tarvera & Benajmina.Pozostali trzej zawodnicy Edge,Kaval, Rollins znaleźli się na ringu i wyrzuceni zostali Benjamin & Kaval.Finałowa trójka Edge,Rollins,Tarver zmierzyli

się wzrokiem , Edge i Rollins wyeleminowali Tarvera!!Blisko wygranej jest nwoy debiutant z RAW Rollins, który równiez świetnie zawalczył z Edgem.Ale nie stety został wyrzucony.

Zwycięzca:Edge!!

Eleminated:

1.London - Lesnar

2.Bryan - Lesnar

3.The Miz- Lesnar

4.Curtis - Shellfield

5.Shellfield - Lesnar

6.Lesnar- The Rock

7.The Rock, Cena - Sheamus

8.Booker - Sheamus

9.Truth - Sheamus

10.Riley-Rhodes

11.Del Rio- Sheamus

12.Mysterio- Mysterio

13.Sheamus-Bourne

14.Harris-Morrison,Bourne

15.Anderson- Morrison

16.Barrett-Morrison

17.Big Show-Orlov,Mahal

18.Mahal-Big Show

19.Orlov-Bourne

20.Orton-Bourne,Morrison

21.Hawkins-Bourne,Morrison

22.Bourne,Morrison- Benjamin & Tarver

23.Kaval,Benajmin-Edge

24.Tarver-Edge,Rollins

25.Rollins-Edge

---------

Royal Rumble dobiegło końca

----------------------

News:

:arrow: Big Show ma zamiar zniszczyć Mahala

:arrow: Kurt ma kilku tygodniową przerwe

:arrow: Snitsky pożegnał się z federacją

Edytowane przez 8693

No nie powiem, gala świetnie Ci wyszła i "jeee! Bobby wygrał z Batistą!" (jestem fanem). Backstage i walki, wszystko było i... co tu można więcej powiedzieć? Dla mnie wszystko było bardzo dobrze.Zapraszam do siebie, tradycyjnie ;).

• Reputacja:   2
  • Urządzenie:  Android

Moim zdaniem brzydko to wygląda estetycznie, dialogi są średnie, jednak walki są całkiem w porządku i przyjemnie w miarę się czyta. W Royal Rumble Matchu było dużo powtórzeń, ale pisząc walki wieloosobowe to nieuniknione praktycznie. Zwycięzca mi pasuje, Edge. Dobrze jednak, że masz do tego zapał i chęci do pisania diary, co jest męczące. Zajrzyj do mnie i nie rewanżuj się na siłę zjechaniem mnie :) Pozdrawiam.

Adi ma rację. Z estetyką to tutaj słabo ale to jesteś w stanie poprawić. Dialogi też są do poprawy. Pojawiają się błędy ortograficzne typu: "przechytszył" oraz "zwycięzcom". Walki to najmocniejszy punkt twojego diary i dopóki nie poprawisz dialogów to na tym powinieneś się skupić najbardziej. Musisz poprawić też w walkach ważną rzecz jaką są znaki interpunkcyjne. Przecinki w odpowiednich miejsca ułatwiają czytanie i powodują, że gale są estetyczniejsze. Widać, że masz pomysł. Zwycięzca Edge... To dobrze. Zobaczymy jak to pociągniesz. Powodzenia i zapraszam do mnie.

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

Ty to masz zapał do tego :). Fajna gala cieszę się prawie z każdego wyniku(Czemu Orton nie wygrał RR? :D) Ja jakoś nie mam problemu z estetyką widziałem gorsze. Gale łatwo się czyta i co ważne jest cieka. Dużo błędów ci się wkrada np Zwycięzca: Bpbby Lashley, ale nie są to błędy ort tylko błędy wynikające ze szybkiego pisania. Ocena gali 8/10

W zasadzie to nie mam co tutaj komentować :P Koledzy wyżej wytknęli błędy jakie popełniasz no, ale dobra niech będzie. Estetyka, estetyka i jeszcze raz estetyka! Adi i Pinio wszystko dokładnie ocenili. Zgadzam się także z Piniem pod względem tego, że najlepiej wychodzą Tobie walki. Jeśli już ogarniesz ortografię to jestem pewny tego, że te segmenty będzie czytać się o wiele lepiej :) Baj de łej, Royal Rumble całkiem, całkiem. Cieszę się ze zwycięstwa Edge'a. Brakuje mi go w prawdziwym WWE, ale za to jest tutaj i git. Cieszą również wygrana innego Kanadyjczyka - Y2J'a no i CM Punka. A propo niego. Znowu ten sam błąd, pisze się "CM" a nie "Cm"... Proszę ogarnij to jak najszybciej a będzie dobrze. To byłoby tyle.

P.S. Zapraszam do mnie, SD jest od wczoraj :)

Walki dobre, backstage jak na ppv także dobry. Samo Royal Rumble fajne.

Ogólnie podoba mi się twój styl pisania. Jednak pamiętaj o pushowaniu stopniowym.

Może ty uważasz inaczej, ale osoby takiej jak Seth, typowy fan WWE nie kupi zbyt szybko.

Ogólna ocena 9.9/10 (Zawsze może być lepiej ;d)

RAW26.03.2012:

RAW rozpoczyna się od romowy Michaela Cole i Matta Strikera:

Cole:-Witam cię Matt oraz wszystkich fanów WWE, jest to pierwsze RAW po Royal Rumble.Moje wrażenia po tej gali były bardzo pozytywne.Najbardziej spodobała mi się walka Lashleya i Batisty, była bardzo dobra i również stawka była bardzo duża przegrany musiał opuścić WWE.Powiem właśnie, że chciałem, aby przegrał Batista.A ty jakie miałeś wrażenia

po tym PPV Matt??

Striker:-Wrażenia miałem również bardzo dobre.Zawodnicy pokazali się z jak najlepszej strony.Moim zdecydowanie najciekawszym starciem było Rob Van Dama & Chrisa Jericho.Y2J sprytnie pokonał rywala i został mistrzem wagi ciężkiej.....

Wypowiedź przerwało theme tag teamu ZigSharp,którzy wszedli na ring i powiedzieli

kilka słów:

Ziggler:-Wczoraj to ja powinienem dostać to miejsce za Kurta, gdybym dostał

załatwiłbym Lesnara, bez żadnego wysiłku.Każdy byłby mi za to wdzięczny, udowodniłbym wszystkim po raz kolejny, że jestem perfekcyjny!!Lesnar zdominował by wszystkich prócz mnie, ze mną nie miałby najmniejszych szans!!

Głos chciał zabrać również Kidd, ale nie zdążył powiedzieć, ani jednego słowa,na arenie pojawił się

The Rock:

-Ziggler pajacu, tymi słowami podsunąłeś mi pomysł na jedną z walk, które odbędą się dzisiaj.Mówisz, że tylko ty możesz pokonać Lesnara.Więc stoczysz walke dwóch na jednego, ty i Kidd kontra Brock Lesnar.Jeszcze dzisiaj wieczorem przed Main Eventem!!I złaź z ringu, za chwile Kaval zmierzy się z Brodusem Clay.

---------------------------

1.First Match:Kaval vs Brodus Clay

Do ataku ruszył jako pierwszy Kaval, wybrał dobrą taktyke uderzał kickami w nogi Brodusa, najsłabszy punkt takich zawodników.Długo jego ataki nie trwały, po nie spełna paru kopnięciach został zaatakowany clothestinem. Przy próbie podniesienia The World Warriora, ten pokazał swój spryt kopnął Claya, a następnie kontynuował kicki i cały czas nimi atakował.The Mastodon nie pozwolił na to, aby to nad nim była przeprowadzana kontrola.

Wbiegł w Kavala, podniósł, objął ręką jego gardło i wykonał G-Grip, po którym przeszedł w pin 1...2...3!!!

Zwycięzca:Brodus Clay

-----------------------------

Przenosimy się na Backstage

Todd Grishim przeprowadza wywiad z Lashleyem:

Grishim:-Witam cię Bobby, dokonałeś tego czego bardzo chciałeś, pokonałeś Batiste!!Jakie masz dalsze plany??Czy zamierzasz przerwać panowanie Lesnara czy może nawet streak Undertakera??

Lashley:-Cześć Todd, ja wiedziałem o tym, że go pokonam.Wkońcu Batista dostał na to, na co zasługiwał.Przed walką rozpowiadał wszystkim jak to on pozbawi mnie honoru, przejechał się sam na sobie i przegrał.Co do pytania na chwilę obecną nie zastanawiałem się nad tym, ale gdybym mógł zawalczyć i wybrać to wybrałbym skopanie dupy Lesnarowi.Jest nie możliwy i czas na pokonanie tego potwora nie mówię, tym, że

tylko ja moge go pokonać ponieważ wiem co to jest pokora, ale mam na myśli kilku zawodników takich jak Cena, CM Punk, Edge i Rob Van Dam.Kurt nie stety nie zdołał go pokonać, ale mało brakło, a pożegnałby się z własną karierą.A propo Kurta wiesz jak się czuje??

Grishim:-Kurt ma się już trochę lepiej, do przyszłego tygodnia będzie w szpitalu.W takim bądź razie co planujesz to życzę ci sukcesu i dziękuje za wywiad.

Przenosimy się na arene.

2.Second Match:Justin Gabriel vs Wade Barrett

Końcówka walki:Zawodnicy przeszedli w klincz, Barrett jest większy i to on wychodzi z niego zwycięzko, odpychają Gabriela na liny, od których się odbił i zainkesował Spinning side slama.Po chwili wdali się w krótką wymiane ciosów, ujrzeliśmy takie akcje jak:Spin kick, Slingshot senton w wykonaniu Justina, a w wykonaniu Wadea:Pumphandle slam oraz Powerbomb.Przy końcówce walki Anglik uderzył BigBootem i dołożył Wastleland, po którym zwycięzył.

Zwycięzca:Wade Barrett

-----------

Reklamy

-----------

3.Third Match:Curt Hawkins vs Christian

Walka na wysokim poziomie, dominacje przejął Curt, który wykonał kilka punchów.Przechwycił głowę rywala pod ramię i wykonał Brain DDT!!Chciał podnieść Christiana, lecz ten wykonał puncha i dwie akcje pod rząd: Suplexa i Scoop Slam.Chciał dołożyć jeszcze jednego suplexa, ale Hawkins zeskoczył i wykonał NeckBreaker.

Skoczył kolanem na rękę Captaina Charismy, dorzucił jeszcze skok na noge.Podniósł go i wrzucił w narożnik.Wykonał serie punchów, po których zarzucił rywala na narożnik, chciał wykonać z niego Hurricarane.The Pontiff of the Peepulation zachował ostrożność, przytrzymał się narożnika i przeciwnik zleciał bez niego. Po chwili Christian wyskakuje z Frog splashem,trafia w ziemię.Curt wbiega szybko na narożnik i wykonuje Diving Elblow Drop bezpośrednio wykonał pin, który dał mu 3 county.

Po wygranej powiedział kilka słów:

-Te słowa kieruje do wszystkich!! Turniej przegrałem przez przypadek już w pierwszej walce z Benjaminem, w jednym momencie odrwóciłem wzrok z niego i otrzymałem T-Bone suplex.Teraz obiecuje, że tak się nie stanie.A, że wygrałem walke z posiadaczem pasa wagi lekkiej, więc chyba zasłoguje na walke o niego podczas Elemination Chamber.Dziękuję wszystkim moim fanom za to, że nie odwróciliście się od demnie, gdy odpadłem z turnieju i

przedewszystkim, chcę wygrać ten pas dla was.

Zwycięzca:Curt Hawkins

Przenosimy się na Backstage.

Widzimy dwóch zawodników a są to:Alberto Del Rio i Randy Orton:

Del Rio:-Orton, dzisiaj w Main Evencie stoczymy jako drużyna walke, naszymi przeciwnikami będą Shelton Benjamin i John Cena.Gdyby nie ta akcja Lesnara z Anglem, to zamiast Ceny byłby on.Musimy tych dwóch pajaców zdominować i pokonać w brutalny sposób, aby dołączyli do Anglea.I mam do ciebie pytanie, jeżeli wygramy tą walke to zatrudniłbym cię jako własnego menadzera, zgadzasz się na to??

Orton:-Zgodzić się mogę, ale nie muszę to zależy od tego co będe miał za to.Zgadzam się na razie na to, aby wygrać to starcie w taki sposób.[Rozmarzony]Już sobie wyobrażam jak Cena otrzymuje Punt Kicka na swoją twarz.

Del Rio:-Co miałbyś za to??Dużo pieniędzy, ja wjeżdzam na walki różnymi samochodami, żaden się nie powtarza to mógłbym ci oddać te stare, które mi się już znudziły.

Orton:-Mogę zostać twoim najemnikiem, nie menadzerem i wystarczą mi tylko pieniądze.

Del Rio:-No to miło mi, że się potrafimy konkretnie dogadać.

Reklamy oraz promo Main Eventu

------------------------------

4.4-th Match:ZigSharp vs Brock Lesnar:

Była to bardzo krótka walka, w której Lesnar nie dał żadnych szans przeciwnikom.ZigSharp próbowali pokonać rywala na kilka sposobów, atakując razem, robiąc podówjne akcje.Lesnar stał jak jakiś cyborg, poobijał jednego wykonując Triple Powerbomb po chwili na drugim Multiple Backbreaker i wykonał jedno F-5 na oby dwóch zawodnikach.Nie uznał ich za godnych rywali napluł im w twarz, poobijał ich jak na ich szczęście chwile czasu i zszedł z ringu.

Zwycięzca:Brock Lesnar

-------------------------------

Przenosimy się na backstage.

Orlov i London prowadzą ze sobą rozmowe:

London:-Hej Peter, tydzień temu zadebiutowaliśmy razem.Współpracowało się nam bardzo dobrze i w związku z tym chciałbym z tobą tworzyć Tag Team, jesteś za??

Orlov:-Cześć Paul, to wspaniale!!Właśnie miałem o to samo zapytać.

London:-o to widzę, że nie tylko na mnie zadziałała tak nasza współpraca.Mam nawet nazwę dla naszej drużyny The Double P.

Orlov:-Nazwe wybrałeś do kitu, nie lepiej brzmiała by nazwa Hooligans??

London:-Bardzo dobrze, więc od dzisiaj jesteśmy Hooligans!!!

Rozmowa została zakończona pójściem do baru obu zawodników.

----------

Reklamy

----------

Przenosimy się na arene:

5.5-Match:Del Rio/Orton vs Cena/Benjamin

Rozpoczynają Benjamin i Orton, zawodnicy nie zwlekają i wymieniają się ciosami.Shelton skonrtolował puncha od rywala i wykonał German Suplex, następnie padł od niego Suplex.Wbiega na narożnik przeciwnika nie potrzebnie!! Alberto go zepchnął.Po chwili obie drużyny dokonują zmiany, na ringu znajduje się Cena i Del Rio.Przewagę zdobywa Cena, który wykonał część swoich rozpoznawalnych ruchów, chciał wykonał 5 knukle z narożnika,ale nadział się na RKO od Ortona.Do ringu wbiega również Gold Standard, który wykonuje Paydirt na Viperze.Akcja tych dwóch zawodników przenosi się poza ring, między czasie Del Rio ruszył do przypięcia Ceny 1...2..!!

W ostatniej chwili na arenie pokazał się Goldberg:

-Dzisiaj Main Eventem nie miało być starcie Tag Teamowe, tylko Fatal 4 Way z waszym udziałem!!The Rock wtrącił mi się w ustawianie Main Eventu i podał wam nie właściwą stypulacje.To ja ustalałem walki i dokonuje zmiany z tej stypulacji na Fatal 4 Way!!Pin ma zostać wyzerowany!!

1..2 do ringu wbiega Orton, który wykonuje Runing Knee Dropa na głowę Meksykana, i sam przechodzi w pin 1...2!! Shelton wyskakuje zza lin i wykonuje Rope Diving BodySlam!! Del Rio podnosi Benjamina, zakłada mu Cross Arm Bar, lecz dźwignia został przerwana przez Johna Cene, który zeskoczył na nich wykonując Diving Leg Drop z narożnika.Rusza do przypięcia, lecz otrzymał Punt Kicka od Legend Killera!!Gold Stardar próbuje wykonać Diving

Clothestine, Orton ładnie to skontrolował w RKO!!Alerto znalazł się na nogach, ale i on otrzymuje RKO!! Randy przypina Cene 1...2!!Wybrał nie właściwą osobe do przypięcia, która przerwała odliczanie.Predator przy próbie wykonania następnego RKO został odepchnięty i otrzymał STF!! Interwencja Sheltona, który uderza kopnięciem w głowe Cene i wykonuje T-Bone Suplex przechodzącego do pinu.Zostaje zerwany i otrzymuje Cross Arm Bara od

Mexican Aristocraty, po którym odklepuje!!

Zwycięzca:Alberto Del Rio

-------------------------------------------------

RAW dobiegło końca.

--------------------------------------------------

Newsy:

:arrow: London & Orlov stanowią drużyne o nazwie The Hooligans

Aktualny Roster:

RAW:

-Brodus Clay (Heel)

-Brock Lesnar (Heel)

-Alberto Del Rio (Hell)

-Christian (Face)

-Curt Hawkins (Twnner)

-Dolph Ziggler (Heel)

-Justin Gabriel (Face)

-John Cena (Face)

-R-Truth (Heel)

-Randy Orton (Heel)

-The Miz (Heel)

-Wade Barrett (Heel)

- Undertaker (Twenner)

-Kurt Angle (Face)

-Johny Curtis (Face)

-Shelton Benjamin (Face)

-Tyson Kidd (Heel)

-Bobby Lashley (Fave)

-Kaval (Face)

-Paul London (Face)

-Peter Orlov (Face)

-The Rock (menadzer)

-Goldberg (2 menadzer)

SmackDown:

-Big Show (Face)

-CmPunk (Twenner)

-Cody Rhodes (Heel)

-Daniel Bryan (Face)

-Drew McIntyre (Heel)

-Edge (Face)

-Evan Bourne (Face)

-Ezekiel Jackon (Heel)

-Chris Jericho (Twenner)

-Sheamus (Heel)

-Husky Harris (Heel)

-John Morrison (Face)

-Michael Tarver (Heel)

-Skip Shelifield (Face)

-Jinder Mahal (Heel)

-Alex Rilley (Heel)

-Booker T (Face)

- Rob Van Dam (Face)

-Rey Mysterio (Face)

-Mr.Anderson (Face)

-Seth Rollins (Face)

-Theodore Long (gospodarz)

Tag Teamy:

-Evan & Rey Mysterio

-Justin Gabriel & Johny Curtis

-Ziggler & Kidd ''ZigSharp''

-Kurt Angle & Shelton Benjamin ''The Gold World's''

-CM Punk & Seth Rollins ''The Onyx''

-Peter Orlov & Paul London ''Hooligans''

Dla mnie wszystko byo ok. Musisz jedynie popracować nad estetyka, bo zdarzają Ci się literówki, chociaż mi to nie przeszkadza w czytaniu twojego "pamiętnika". 5.9/6

Witam. skomentuje RAW. Ocenie go pozytywnie. Wszytko fajnie ładnie(walki,backstage). Fajny segemnt z najemnikiem i Rio :D. Moja ocena 9/10

Dobre gala Raw, a także poprzedni odcinek czyli Royal Rumble. Cieszyły mnie wyniki z RR. Co do Raw to gala była dobra, poziom trzymały walki oraz backstage. Czekam na kolejne odcinki.

Zapraszam do czytania i komentowania mojego diary

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=29758

20087375664dc174548c19c.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 61 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 948 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 690 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 174 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 545 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 868 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1659 Data: 10.03.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: New York City, New York, USA Arena: Madison Square Garden Publiczność: 20.142 Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Michael Cole & Pat McAfee Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • PTW
      Na dobre rozpoczęcie dnia Starboy Nano Lopez i Arkadiusz Pan Pawłowski w materiale dla Fansportu.pl! Miłego oglądania :) ✅ Kanał o sportach walki, MMA, boks, wywiady, relacje z gal KSW, FAME MMA, GROMDA, UFC i inne. Backstage z gali, materiały ekstra ze studio FANSPORTU.FANSPOR...Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
    • Attitude
      Nazwa gali: Marigold Spring Victory Series - Dzień 4 Data: 09.03.2025 Federacja: Dream Star Fighting Marigold Typ: Online Stream Lokalizacja: Nagoya, Aichi, Japan Arena: Chunichi Hall Format: Taped Data emisji: 11.03.2025 Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
    • Attitude
      Nazwa gali: Stardom Cinderella Tournament 2025 - Dzień 2 Data: 09.03.2025 Federacja: World Wonder Ring Stardom Typ: Online Stream Lokalizacja: Kariya, Aichi, Japan Arena: Kariya City Industrial Promotion Center Aioi Hall Publiczność: 678 Format: Live Platforma: Stardom World Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
    • Kowalski
      Staram się jakoś przekonać do tego AEW bo kilku typów lubię, ale no nie. Nudziłem się większość gali. Na plus na pewno opener, Mone Vs Momo ringowo też git, ale ex Sasha wciąż bez ciekawego feudu w TV. Hurt People niszczą i tak powinno być, tylko ciekawi kto im się postawi bo na razie to lekko, łatwo i przyjemnie. Okade pominąłem. Kenny z Take powinno być bangerem a było jakieś takie nijakie, nawet przez moment nie pomyślałem że będzie obrona tytułu, więc i emocji nie było. Toni vs Marysia. Zajebista walka, świetne są obie panie. Hollywood ending jak się patrzy Will vs Kyle. Mój boże, musiałem to rozchodzić, no ochotę mi to odebrało na main event. Nie znoszę tak przebukowanych walk.    Mox vs Cope. Do cash-inu zbyt wiele to się nie działo. Kurde jakby Edge tu ugrał by po chwili stracił na rzecz Christiana... ehh.  
  • Dodaj nową pozycję...