Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline

Będe pisał tylko i wyłącznie RAW , SmackDown + Gale PPV

Pokaż ukrytą zawartość

Pokaż ukrytą zawartość

RAW 5.03.2012:

http://www.youtube.com/watch?v=4xaPWrajBEg

Gale RAW rozpoczął The Rock , zapowiadający , że właśnie dzisiaj odbędzie się Turniej King Of The Ring!!!! A zwycięzca tego turnieju , nie tylko będzie królem ringu , ale dostanierównież szanse na wygranie głównego pasa swojego brandu . Walke stoczy na Royal Rumble !!!!

---------------------------------------------------

1. First Match King Of The Ring :

Shemus vs Chris Jericho

Na ring wchodzi Sheamus , na którym Jericho już jest. Sheamus powiedział kilka słów do mikrofronu , ale Jericho nawet przez chwile nie słuchał i uśmiechał się arogancko w twarz Shemusa . Shaemus zdenerwowany ruszył do ataku , zaatakował Chrisa Running double axe handle i przeszedł do pinu . Sędzia odlicza 1....2!!! Jericho odkopuje wstaje rusza do ataku nastała chwila brawlu , w którym przeważał Jericho na zakończenie wymian ciosu chciał użyć Eznzuguri Kick , ale Sheamus uniknął kopnięcia , czeka aż rywal wstanie. Jericho ledwo się podnosi Sheamus rozbiegł się odpychając się od lin próbuje wykonać Brogue Kick!!! Jericho unika wykonuje 2 suplexy pod rząd wchodzi na 3 liny i wykonuje na Sheamusie Missible Dropckick . Sheamus obalały nie może wstać Jericho zapina Walls Of The Jericho!!! Sheamus nie może zwytrzymać z bólu i odklepuje.

Zwycięzca: Chris Jericho

------

2.Second Match King Of The Ring :

Brodus Clay vs Tyson Kidd

Walka została rozpoczęta przez Brodusa , który wykonał Shoulder Block na Tysonie. Brodus podnosi Kidda, wrzuca go w narożnik , gdzie ponownie z rozbiego wykonuje BodySplash. Kidd po zderzeniu z taką masą i siłą nie ma już siłBrodus wykonuje na przeciwniku T-Bone suplex po czym przechodzi do Pinu 1,2,3!! Brodus Clay zwycięża walke.

Zwycięzca: Brodus Clay

------

3.Third Match King Of The Ring:

Edge vs Gene Snitsky:

Wlaka rozpoczyna się od brawlu , Snitsky wykonuje Scoop-Slama po którym przypina Edgea 1... sędzia nie doliczył nawet do2. Snitsky podnosi przeciwnika , który okazuje się sprytniejszy popycha go na liny od , których się odbił Edge wykonuje FlapJack , podnosi rywala i chce wykonać Edgecution , Gene wydostaje głowe spod ramienia Edgea , wymiana ciosów.Snitksy wziął wieki zamach aby wykonać clothestine , Edge to skontrolował zrobił unik znalazł się za plecami Snitskiego wykonuje Edge-O-Matic po którym odlicza przeciwnika do trzech . Gene wstaje nie wierzy w to co się stało , ale powoli dochodził do siebie i udał się na backstage

Zwycięzca: Edge

----------------------------

Rkelamy

4.4-th Match King Of The Ring :

Kurt Angle ve Ezekiel Jackson

Na ring wchodzi Jackson z mikrofronem i wypowiada słowa:

-To ja dzisiaj wqygram tą walke i to ja zostane królem ringu w tym roku , To ja będe dominował bo to ja jestem najlepszy.. I wiecie co zniszcze w brutalny sposób waszego Herosa Kurta Angle

Po tych słowach zgasiło się światło po chwili zaczyna grać theme Kurta fani szaleją.. Kurt wchodzi na ring!!! Jackson oczekuje aż wejdzie jego przeciwnik do ringu, gdy Kurt już znajdował się w nim Jackson wykonuje Clothestine, Angle unika znajduje się za plecami czarnoskórego zawdonika wykonuje Triple German Suplex , po chwili pada Moonsualt z 3 lin próbuje przypiąć rywala , ale jednak ten odkopuje. Kurt znajduje się już na prostych nogach , podnosi Ezekiela wymiana ciosów Ezekiel pada z nóg , Angle ponownie wykonuje Moonsualta , następnie wykonuje swój Finisher Olimpic Slam , przypina przeciwnika.Sędzia odlicza do 3. The American Hero zwycięża walke.

Zwycięzca:Kurt Angle

------

5.1/2 Finale King Of The Ring :

Chris Jericho vs Kurt Angle

Pojedynek rozpoczoł się od przepychanek zawodników , Jericho wyprowadził cios z łokcia w głowe Angle , następnie wykonałDropKicka , Angle pada z nóg . Jericho wykonuje taunt i wypowiada słowa :

- Widzisz Herosie , kto jest lepszy ?!?! Teraz to ja jestem lepszy !!!

Podnosi rywala , Angle nie wie co się dzieje po uderzeniu z łokcia , Jericho postanawia to wykorzystać bierze rozbieg i próbuje wykonać Code Breaker , jednak Kurt uniknął ataku a ból tylko symulował , aby zmylić przeciwnika , łapie go za noge w celu wykonania AngleLock , ma noge zapiętą i ją wykręca , zdecydowanie byli za blisko lin , których Jericho się złapał i przerwał dźwignie. Angle bierze wielki oddech i przez chwile odpoczywają obaj zawodnicy. Y2J wstaje , rusza z szarżą na Amercian Herosa , wbija go w narożnik gdzie wykonuje dropkicka odbijając się od lin . Kurt ponownie pada na nogi . Jericho wukonuje Lionsualt , następnie chce wykonać Lionmater , ale American Hero optrzytomniał i to on był szybszy łapie Y2Ja za noge i kolejny raz mu się to nie udaje , Jericho przerolował , przypina The Wrestling Machinea i w ten sposób wygrywa walke . Po walce Jericho dostał heelowski hear od publiczności którzy krzyczeli : You Suck !!!

Zwycięzca: Chris Jericho

Backstage :

Przemieszczamy się na backstage , gdzie widzimy Brodusa zmierzającego w strone areny... Ma przeczucie że jest prześladowany przez kogoś , ale gdy się rozgląda nikogo nie widzi . Brodus stał nie daleko drzwi , aby wejść na arene został uderzony młotem w głowę przez...Brcoka Lesnara,został skontjuzowany i nie był zdolny do następnej walki.

Lesnar po zaatakowaniu wykrzyknął słowa :

- Jeżeli zamierzasz wygrać ten turniej i dostać szanse na mój pas . To się mylisz nigdy niczego nie osiągniesz ty w porównaniu do mnie jesteś nikim . A jeżeli uważasz inaczej przyjdź do mnie , powiedz mi prosto w twarz a gwarantuje że tą walke dostaniesz... Dostaniesz ją , ale będziesz musiał wiedzieć jedno porzegnasz się z własną karierą. Zadam ci wielki ból.

-------------------------------

6.1/2 Finale King Of The Ring :

Brodus Clay vs Edge

Walka została odwołana i automatycznie Edge został przeniesiony do finału King Of The Ring

--------------------------------

Reklamy

---------------------------------

7. Final King Of The Ring :

Chris Jericho vs Edge

Na ringu znajduje się Edge i wypowiada następujące słowa do fanów :

- Drodzy Fani , nie jestem zadowolony z tego co przydarzyło się mojemu wcześniejszemu przeciwnikowi , ale terazobiecam to odbić i zrobić dla was nie powtarzalne Show , jakiego nie widzieliści nigdy wcześniej....

Wypowiedź została przerwana przez Jericho :

-Wystarczy już tego Edgea pokaż na co naprawdę cie stać , wykonaj to w czynach a nie słowami,które i tak żadnego wrażenia nie robią. Stoczmy więc walke na zasadach TLC , skoro chcesz zrobić wielkie show , chociaż

i tak ci się nie uda mnie pokonać , ale co ty na to ??

-Wporządku Chris , skoro chcesz i nalegasz na taką stypulacje to ja ci tego nie odmówie i się zgadzam Fani szaleją , wiedzą że Jericho & Edge to jedni z najlepszych , którzy potrafią wykonać piękne walki z każdym przeciwnikiem a jeszcze do tego stypulacja TLC marzenie fanów , którzy oczekiwali niesamowitego finału się spełniło.

Walka rozpoczyna się od krótkiej wymiany ciosów , w której Edge wykonał BigBoota wychodzi poza ring i wnosi do niego 2 krzeszła . Jedno ustawia w narożniku po tym ruchu wykonuje irish whip. Jericho nadziewa się szyją na krzesło.The Master Manipulator bierze rozbieg z drugim krzesłem , którym uderza Y2Ja prosto w głowę. Jericho zrobił się na chwile nie przytomny po 5 sekundach wstaje na nogi. Edge w tym czasie wsunął na ring drabine , na której czeka na Lionhearta . Nie stety czekanie na przeciwnika się nie opłaciło , Edge został zepchnięty z drabiny .Jericho schodzi z niej , podnosi Edge wykonuje BreakDown na jedno z krzeseł . Ponownie podnosi The Rated R Superstara i tym razem to Edge okazał się sprytniejszy i wykonał Headbutta , po chwili wykonał Diving Cross Body. Próbuje przypiąć Chrisa ale doliczono tylko do 2. Edge zmordowany leży , Jericho już na nogach , wyciąga spod ringu stół na którym ustawił sobie idealnie przeciwnika do Lionsualt i udaje mu się go wykonać. Natępnie ustawia krzesło w narożniku i kolejny ruch Chrisa to Powerbomb prosto w to krzesło. Jericho po tych ruchach potrzebuje chwili odpoczynku ,Edge o własnych siłach wstaje !! Jericho jest odwrócony do niego plecami , Edge to wykorzystuje i tylko czeka aż Jericho się odwróci... Nie udana próba wykonania Speara Y2J zrobił unik i Edge wbił się w narożnik. Jericho szybko udaje się do narożnika z którego wykonuje akcje wysokiego ryzyka Missible Dropkick , podnosi "The Ultimate Opportunistei wykonuje na nim CodeBreaker.Po czym wygrał walke .

Po ogłoszeniu zwycięzcy , Jericho łapie na mikrofron i kieruje słowa do Edgea :

- Edge , nie udało się tobie mnie pokonać , ponieważ jestem lepszy. Ale jedno muszę ci przyznać miałeś racje że to będzie wspaniała walka , jesteś bardzo dobrym zawodnikiem i przeciwnikiem , jeszcze nigdy nie miałem tak śwetnego przeciwnika jak ty i za to bardzo ci dziękuje . I jeszcze jedno , gdy wypowiadałeś : Że nie mogłeś wcześniej walczyć i chcesz to odbić to ci się to udało.

Po tych słowach Jericho wykonał Codebreaker na wycińczonym Edgeu.

Zwcięzca: Chris Jericho

I tym samym RAW dobiegło końca.

-----------------------------------------------

Jericho po zwycięstwie King Of The Ring dostał szanse o główny pas swojego brandu World HeavyWeight Championship

przeciwko jego posiadaczowi Rob Van Damowi !!! na Gali PPV Royal Rumble :

-----------------------------------------------

Karta Royal Rumble :

Chris Jericho vs Rob VanDam © for World HeavyWieght Championship

Edytowane przez 8693
  • Odpowiedzi 135
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 8693

52

• RealAmerican

12

• Seba_KKS

12

• CocaPepsiCola

11

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Blaze9 napisał(a):
Thirty Match King Of The Ring

Trzydziesty pojedynek?

Czyta się tak sobie. Rób więcej backstage'u, segmentów w ringu, bo krótka gadka Edge'a i Y2J'a oraz atak Lesnar'a na Clay'a to stanowczo za mało! Walki też mogłyby być troche lepiej opisane. Popatrz trochę na diary Pinio'a czy Menez'a. Porównaj ich diary i swoje a zobaczysz różnicę. Narazie ode mnie 4/10.

10244105464ed23faa1aa33.jpg

powiem ci że walki są dobre, powinieneś tak jak wspomniał kolega pisać więcej segmentów oraz więcej Backstage'ów ; )) ale jest dobrze.

Smackdown 9.03.2012 :

http://www.youtube.com/watch?v=j0DVQDbCJMM

Smackdown rozpoczyna się na backstagu gdzie widzimy dwóch prowadzących ze sobąrozmowe wrestlerów a mianowicie : Codiego Rhodesa , Johna Morrisona.Teraz

przyszłuchamy bardziej ich rozmowie

-------

- .. John jeżeli chcesz rewanżu o swój były pas to musisz na ten rewanż zasłużyć , musisz mi udowodnić że jesteś w stanie mi go odebrać , jeżeli zrobisz wszystko co w twojej mocy . Wtedy sam powinieneś wiedzieć czy się zgodze czy też nie .

- Cody jeżeli chcesz zobaczyć co potrafie , proponuje ci już dzisiaj naszej walki o ten pas... w zeszłym tygodniu wygrałeś bo uszukiwałeś , przy twoim narożniku stał twój TT partner i gdy tylko ja miałem przewage nad tobą , on odwracał uwage sędziego ty w tym czasie użyłeś nie dozwolonego ruchu i uderzyłeś mnie w oko , nic na nie widziałem i nie byłem zdolny do walki

Cody się uśmiecha :

- Nie byłem zdolny do walki to są dobre słowa padające z twoich ust ,nie byłem zdolny do walki nawet nie wierz jak jest wspaniale usłyszeć takie słowa... Alex stał w moim narożniku bo przecież to nie jest zabronione , a że odwracał uwage sędziego to mnie to nie obchodzi ponieważ JA TĄ WALKE WYGRAŁEM !!!a ty przegrałeś . Zgodził bym się na rewanż ale tego nie zrobie ponieważ nie jesteś tego zaszczytu godny , aby stanąć ze mną w tym tygodniu do walki !!

Przenosimy się na gale Smackdown

1.Michael Tarver vs Skip Shellfield:

Walka dwóch MidCardów rozpoczyna się od wykonania Irish Whipa wykonanego przez Skipa,następnie Skip atakuje przeciwnika , który jest w narożniku Clothestinem . Następniewykonuje Suplex , podnosi przeciwnika . Tarver sprytnie uderzył Skipa techniczną serją bokserską na dokończenie dołożył Kill Shot , przypina przeciwnika 1....2został odliczony do zaledwie 2 . Podczas podnoszenie Skipa , ten odpycha Irona

w liny i wykonuje Clothestine . Obaj zawodnicy wypadają poza ring , Rybacker już na nogach wbija rywala w schody i rozwala nim stół komentatorski na którym się znajdowali poprzez Oklahoma Slam . Wrestlerzy leżą na podłodze i odpoczywają

sędzia dalej liczy 6...7...8.. Po 8 sekundzie zawodnicy znajdują się w ringu , tam następnie Tarver wykonał Multiple Jabs na Skipie , odpycha Shellfielda na liny , od których się odbija i wykonuje Tarver's Lightning i w ten sposób pokonuje przeciwnika .

-----------------------------------

Przenosimy się do GM Room

Morrison rozmawia z Longiem na temat jego byłego pasa :

- Theodor nalegam na to , abym dostał dzisiaj jakiegoś porządnego przeciwnika i abym pokazał 100 % swoich możliwości . Jeżeli tak też się stanie będe miał możliwość

odzyskania swojego byłego pasa więc czy mógłbym to otrzymać .

- John , tak owszem oczywiście że możesz zawsze możesz o to mnie poprosić , każdy

były posiadacz ma takie prawo . Może w każdej chwili otrzymać rewanż .

- To więc moje jeszcze jedno pytanie , kto to będzie ??

- Wiesz , ja tak na szybko nie podam ci tej wiadomości , ale bądź gotów bo ponieważ

gdy ty będziesz się rozgrzewał w ringu to dopiero wtedy poznasz swojego przeciwnika

Powracamy na gale SmackDown :

2.Rey Mysterio vs Alex Rilley

Obaj zawodnicy znajdują się w ringu , rozpoczynają od krótkiej wymiany ciosów ,gdzie Rey okazał się być lepszym powalił rywala swoimi Kickami. Wchodzi na 3 liny , aby wykonać Slingshot corkscrew crossbody , ale co to ?!?! Z widowni wychodzi Cody ,który spycha Mysteria z lin , wchodzi do ringu i atakuje bezlitośnieswojego rywala. Rilley schodzi z ringu , wrzuca do niego krzesło , nad którym Cody łapie Reya głowe pod swoje ramie i wykonuje CrossRhodes wprost na krzesło . Do ringu wchodzi Rilley i również wykonuje swój finisher You're Dismissed na obolałym przeciwniku.Do ringu wbiegają Daniel Bryan & jego TagTeamowy partner Evan Bourne .... rozpoczynamy kolejną walke TagTeamową!! Rey Mysterio został zaniesiony na noszach poza arene ...

3.Evan Bourne & Daniel Bryan vs The Rare Dashings

...Nie stety , ale pomoc się nie odpłaciła dobro za dobro. To był fatalny początek walki

, w której Bryan został brutalnie pobity przez Codiego . Dashing pewny siebie , wrzuca

Daniela w narożnik , aby ten mógł zmienić się z Evanem . Rhodes rusza do ataku , wykonuje Runing Bulldog po chwili uśmiecha się ignorancko i rusza po woli do swojego narożnika . Nastąpiła zmiana w ringu znazł się Rilley , który został zaatakowany przez Bournea .Bourne zaskoczył swojego przeciwnika kickami i na dokładke padła Hurricanrana . Rhodesnie wierzy w to co widzi , jego partner otrzymuje łomot. Evan wykonuje Diving double knee droppo chwili zmienia się z Bryanem . Triangle choke pada ze strony The American Dragona ,Dashing interwniuje i uderza bootem przeciwnika prosto w twarz , wraca z powrotem do narożnika .Alex dokonał zmiany . Cody ponownie dominuje w ringu okłada rywala ciosami , na zakończenie pojedynku

wykonuje CrossRhodes 1..2..3 !!

Zwycięzcy : The Rare Dashings

Po walce Rhodes wykrzkuje słowa że jest najlepszy i Morrison nie dojdzie nawet do rewanżu

.-------

4.Big Show vs Drew McIntyre

Dłuższa wymiana ciosów . Drew został wbity w narożnik i spotkała go za to wielka kara BigShowwykonał na nim Open-handed chop następnie runing shoulder block , był gotowy do wykonania KO punch ,ale tylko gdy machnął ręką , The Chosen One uniknął ciosu , znalazł się za plecami przeciwnika i zadałkilka ciosów łokciem w plecy olbrzyma . BigShow to odczuł , ale tylko przez chwile . Odwraca się i odpycha szkota , który nadziewa się na big boota . Big Show zakłada dźwignie Camel Clutch i nie ma mowy o tym, aby Drew wydostał się z niej nawet jakimś cudem , odklepuje !!

Zwycięzca : Big Show

---------------

Reklamy

---------------

5.John Morrison vs ????

Morrison rozgrzewa się w ringu oczekuje na przyjście tajemniczego przeciwnika do ringu , światła gasną...

Pokażuje się titatron oraz słychać co raz głośniej theme... Co takiego ?!?!? Kto to jest z maską na głowie?!?!

To jest debut nowego zawodnika !! Walka rozpoczyna się od długiej wymiany ciosów , gdzie JoMo wykonał kilka naprawde fascynujących akcji takie jak : European uppercut , Spinning heel . Walka przenosi się poza ring , tam przejął kontrole tajemniczy przeciwnik Johna wykonał Feint roundhouse kick a następnie clothestine,

po którym znaleźli się wsród fanów . The Shaman of Sexy wykonał Running knee smash na barierze oddzielającej fanów od ringu . Walka przynosi się do ringu , tam Morrison czeka aż Zamaskowany wstanie , nie udana próba wykonania Starship Paina , przeciwnika unika skoku . Widzi że jego rywal jest obolały wykonuje Kenton Bomb

przypina Shamana Sexu ale tylko do 2. Podnosi rywala następującą wykonuje The Mic Check . Sędzia odlicza do 3 a zamaskowany zawodnik wygrywa walke .

Po walce wygłasza Promo do mikrofronu :

- Teraz czas jest na to , abyście mnie wszyscy poznali...

Fani oczekują wszystkiego , zawodnik ściąga maske...... To jest Mr.Anderson !!!!

- Tak to jest mój powrót w piękny sposób i sądze że skoro John ze mną przegrał , a mógł mieć szanse na odzyskanie swojego byłego pasa , to teraz ja powinienem dostać szanse na ten pas bo wygrałem z byłym mistrzem.

Morrison wstaje :

- A to więc to ty ukrywałeś się pod tą maską , ale po co ci ona była potrzebnma ???

- Sądziłem , że jak zobaczysz moją twarz to będziesz wiedział czego po mnie możesz się spodziewać , a w ten sposób sprawiłem nie tylko niespodzianke ale też u ciebie niepokój

Wypowiedź przerywa nikt inny jak sam Vince Mc.Mahon :

-Anderson pokonałeś byłego mistrza IC , więc nie moge ci odmówić szansy na ten pas. Ale przed tobą kolejne zadanie a mianowicie za tydzień stoczysz kolejną swoją walke w stypulacji fatal 4 way Contender Match z Shemusem , Punkiem & Big Showem. Jeżeli ci się uda pokonać tych zawodników wtedy masz zarezerwowaną walke na najbliższej gali PPVRoyal Rumble i bądź gotów bo to nie będzie zwykły mecz , stypulacje poznasz dopiero za tydzień.

----------------------------------

Prznosimy się na backstage:

Cody rozmawia z Morrisonem :

-Jednak nie pokazałeś zbyt wiele , to co mówiłem się potwierdziło . Ty już możesz zapomnieć chociażby o walce ze mną o ten pas...Ponieważ jesteś słaby

Za plecami JoMo ukazuje się Alex , który zaatakował Szamana Sexu . Po serii ciosów od Alexa , Cody wykonał swój finisher

Prznosimy się na hale :

6.Ezekiel Jackosn vs Booker T

To był naprawde szybki pojedynek. Ezekiel nie ma żadnych szans z Bookiem , który ruszył do ataku jako pierwszy . Po knee drop Big Zeke został nie fortunnie trafiony prosto w nos , pojawiła się krew . Booker podniósł przeciwnika i wykonał swój finisher BookEnd w ten sposób wygrał starcie .

Zwcycięzca : Booker T

Reklamy

7.Fatal 3 Way Rob Van Dam © vs Husky Harris vs Jinder Mahal

Jest to starcie ME z dwoma zawodnikami Upper Mid carder Husky oraz Mid Cardera Jinder Mahal , który całkiem przez przypadek znalazł się w tej walce. W tym starciu Husky oraz Rob się nawazjem atakowali , Jinder został zaatakowany przez oby dwóch Wrestlerów Husky wykonał na nim Swining Reverse STO a VanDam dołożył do tego Five Frog Splash , Mahal teraz leży i zwija się zbólu. Zaobserwujmy więc co tamci dwaj zawodnicy nam zaprezentują.... Husky wykonuje Clothestine i powala RVD przygotowany do Running senton , ale jednak RVD unkia ciosu i sam wykonuje Rolling Thunder . Wskakuje na narożnik , Jinder wsaje i spycha go z tamtąd , po tym ruchu okłada pięściami jednego ze swoich przeciwników , Husky rozbiega się wykonuje big boota w klate i zrzuca Mahala z Mr.Friday Night . Kolejnie wykonuje na nim Ura-Nage slam , Mahal znowu na chwile wykluczony z gry. Husky odwraca się do RVD i otrzymuje kopnięcie w głowe Spinning Roundhouse Kick . Mahal również atakuje z zaskoczenia i wykonuje JumpingKnee Attack !! Ustawia RVD tyłem do siebie , łapie go w

FullNelson , ale przez nie uwage nad drugim przeciwnikiem otrzymuje Clothestine w tył głowy ,oszołomiony Mahal stoi na nogach , Harris odbija się tym razem od lin przed Jinderem i tym razem wykonuje clothestine w szyje .

RVD wstaje i następuje krótka wymiana ciosów , przy której wylecieli poza ring . Jest to walka No DQ a więc RVD wyciąga krzesło i wykonuje Van Daminator . Pojawiła się krew na twarzy Huskiego , który po tym ataku padł na ziemie i stracił przytomność . Gdy RVD znajdował nie pomiedzy linami , aby wejść na ring otrzymał kopnięcie , zawiesił się brzuchem Mahal to wykorzystuje i wykonuje Diving LegDrop z narożnika , ale co on robi ?!?! Zamiast od razu przypiąć zawodnika , on zszedł z ringu , wziął mikrofron :

- Więc wszyscy się domyślcie co teraz zrobie... Teraz to ja wygram i będe żądał tego , aby walka o pas WHC był w stypulacji Fatal 3 Way a trzecim zawodnikiem będe oczywiście....

Został zaatakowany przez aktualnego posiadacza pasa WHC , który wykonał kopnięcie z 3 lin !! Podnosi Jindera , wrzuca go na ring ...Husky jest już na nogachi wchodzi na ring ...Rvd przypina 1..2. Oby dwaj otrzymują Runing Senton od Huskiego, po chwili ten podnosi jednego z nich wykonuje Ura-Nage Slam a następnie na drugim Swining Reverse Sto. Po czym wygrywa starcie Fatal 3 Way.

Zwycięzca : Husky Harris

SmackDown dobiegło końca .

--------------------------

Walka zapowiedziana na następne SmackDown :

Mr.Anderson vs Sheamus vs BigShow vs CmPunk

Edytowane przez 8693

Podoba mi się ta sytuacja kiedy Cody Rhodes nie zgadza się na rewanżową walkę o pas, napisałeś po prostu jaki on jest naprawdę w wwe. Następnym przykładem jest to jak przeszkodził rey mysterio w walce z Alexem Rilleyem i bezlitośnie wykonał swój finisher na stołku a potem go Alex dobił i Rey wyszedł na noszach. Trochę szkoda Reya ale tak jest w wwe i oddałeś to bardzo dobrze.

Nie no nie będę się tu rozpisywał, bardzo podobały mi się twoje diary czekam na nowe +++++

Dobry debiut Mr. Andersona, ale nie podobał mi się Main Event. Okey RVD w main evencie jak najbardziej ale Husky Harris. Do ME mogłeś dać właśnie walkę JoMo z Mr.Andersonem. Ale na ogół fajnie.

Nie żaden johniss, LooseCannon, estewu czy Sickman tylko BLAZE! To do Ciebie należy przyszłość tego działu i to Ty zostaniesz jego legendą. Niesamowicie rozbudowane gale, arcyciekawe walki i multum pomysłów na feudy - to wszystko daje diary idealne! Jednak jest też jeden minus... Nadmiar backstage. Beznadziejnie czyta się, gdy sytuacje za kulisami dłużą się niemiłosiernie i przewijając stronę w dół nie widać jej końca.

Poza tym - uważam Cię za niesamowity talent oraz objawienie Booking Zone i z niecierpliwością oczekuję na kolejne gale, które postaram się skomentować.

RAW 12.03.2012 :

---------------------------

RAW rozpoczęte od segmentu na ringu , w którym znajduje się Christian :

- Witam wszystkich fanów WWE , nie całe 2 tygodnie temu na Wrestlemanii XXVII wygrałem mój pas w walce z Tysonem Kiddem , jestem za równo zachwycony moim zwycięstwem jak i całym pojedynkiem był to bardzo ładny pojedynek ....

Wypowiedź została przerwana przez Dolpha Zigglera :

- Christian !! Wygrałeś ten pas nie dawno , i nie długo będziesz się nim cieszył ponieważ ja ci go odbiore...To ja zasługiwałem na tą szanse , ale jej nie dostałem...

Pojawia się Benjamin a tuż za nim Hawkins :

Shelton: - A ty Curt , czego tutaj szukasz , przecież każdy wie że ty tutaj nie masz czego szukać , ponieważ przed wrestlemanią nie stoczyłeś zbyt wielu pojedynków i nie pokazałeś zbyt wiele

Hawkins: - Benjamin kłamiesz!! nie mogłem pokazać zbyt wiele w walkach ponieważ miałem słabych przeciwników , to nie jest moja wina że ty wraz z pozostałymi, którzy są tutaj nie dorównujecie mi w niczym!!!

Pojawia się Gabriel : - Bzdury wy wszyscy opowiadacie , nikt z was nie zasługuje na tą walke z Christianem tylko ja , szanuje cię Christian , lubię cie nic do ciebie nie mam , ale masz coś co ja ci chce odebrać , a jest to pas wagi lekkiej

Następuje kłótnia pomiędzy wszystkimi zawodnikami , którą przerywa główny menadzer RAW , The Rock !!!

- If you smell what the rock is cooking ?!? Mam wspaniały pomysł , na który wszyscy się zgodzą i każdy będzie zadowolony. Dzisiaj na RAW zostanie zorganizowany turniej o miano Pretendenta numer 1 i który z was go zwycięży będzie miał szanse aby zdobyć ten pas.

--------------------------------------

1 Match:Shelton Benjamin vs Dolph Ziggler Quality to #1Cotender Match for Cruishweight Championship

Walke rozpoczął The Gold Standard wykonując kilka uderzeń i German Suplex , po którym założył dźwignie Dragon Sleeper . Pod nie uwagą sędziego The Natural to wykorzystuje i zadaje nie czysty ruch wkładając palca w oko swojemu przeciwnikowi . Benjamin stając się nie widomy na jedno oko odwraca się plecami , do Dolpha , który znowu wykorzystuje okazje rozpiega się i wykonuje Leg drop bulldog . Próba przypięcia , ale tylko do dwóch , The Natural otrzymał cios z pięści gdy próbował podnieść przeciwnika a następnie otrzymał SuperKicka , oko dało dalej się w oznaki i zaczeło spowrotem boleć The World's Greatest Athlete i postanawia przeczekać chwile , aby ból przestał trwać . Po upływie 4 sekund Ziggler wstaje i wdaje się w krótką wymiane ciosów , w której otrzymał dragon whipa i updał na ziemie. Oko The Gold Standara zaczeło spowrotem boleć , Shelton jest obserwowany przez Dolpha , który symuluje że nie może się podnieść i gdy ten się odwraca , Ziggler natychmiast rusza do ataku , wykonuje ZigZag i przypina przeciwnika do 3.

Zwycięzca: Dolph Ziggler

------------------------------------------

Udajemy się na backstage , gdzie rozmowe prowadzą ze sobą dwaj zawodnicy a są to : Brodus Clay i R-Truth :

- Truth pamiętasz co mi się wydarzyło tydzień temu i żądam od ciebie odpowiedzi na jedno moje pytanie :

Czy chciałbyś połączyć dzisiaj ze mną siły i stanąć w ringu przeciwko Brockowi Lesnarowi ???

- Coś sobie przypominam , ale.... jakoś mnie to nie obchodzi twoja sprawa do załatwienia . Ale gdybym się zgodził to co bym otrzymał za to ???

- Jeżeli wygramy ten pojedynek i się odpłace tym samym gwarantuje ci że jeżeli kiedy kolwiek miałbyś okazje stoczyć walke o pas US , to mogę cię w tym wyręczyć a pas oddam tobie . To więc jesteś taką umową zainteresowany???

- Sugerujesz , że ja bym sobie w odebraniu tytułu na moją korzyść sobie nie poradził ???

- Nic takiego nie powiedziałem , nie wiem też czy byś sobie poradził czy też nie , ale ja mółbym cię zastąpić.

- Powiedziałeś że nie wiesz czy bym sobie poradził lub nie .....

R-Truth opluł Brodusa w twarz i powiedział że dzisiaj Clay nie stoczy walki z Lesnarem , lecz z nim i pokaże mu że był w błędzie wypowiadając takie słowa .

-----------------------------------------

Pzenosimy się na ring

2.Match:Justin Gabriel vs Curt Hawkins Quality to #1Cotender Match for Cruishweight Championship

Gabriel ruszył do ataku a zarazem wpadł w furie , widać jest po jego twarzy jak ważne jest dla niego wygranie szansy na zdobycie tego pasa . Wykonał on kilka niesamowitych akcji : superkicka , po którym wyrzucił Curta poza ring , gdzie wykonał DDT na schodach następnie padała akcja STO , przy której Hawkins otrzymał lekkiego urazu karku. Teraz Curt odpowiedział za to wszysko , zaledwie dwoma akcjami Upside Down Frown oraz suplexem. Gabriel rusza ponownie do ataku wykonał superkicka , podnosi przeciwnika chce wykonać jeszcze raz STO , ale Hawkins wydostał się w sposób uderzenia kolanem w brzuch The South African Sensationa próbuje wykonać swój signature move Taste of Pain , ale teraz to Afrykan wykonał akcje Spining Fisherman Drop , wskakuje na narożnik , z którego wyskakuje i wykonuje 450 splash .

Zwycięzca: Justin Gabriel

-----------------------------------------

Jesteśmy na backstage :

Lahley oraz Batista nie są przyjaciółmi , a więc podpisują kontrakt na najbliższą gale Royal Rumble , że sami za siebie odpowiadają , jeżeli coś się komuś stanie nikt inny za to nie odpowiada. Goldberg 2 menadżer RAW , kontroluje sytuacje , aby nic się nie wydarzyło.

- Lashley , jesteś nikim , traktuje cię jak rzecz jednorazowego urzytku , a mianowicie papier toaletowy , nie szanuje cie i mówie ci to prosto w oczy zniszcze cie

- Batista , bastista mam gdzieś to jak mnie traktujesz , ja cie wogóle nie biore pod uwage i nie zawracam sobie tobą głowy i kto kogo zniszczy podacz tej walki to nie byłbym pewien do tego co ty powiedziałeś ponieważ to ja cie zniszcze

Spięcie pomiędzy zawodnikami , Goldberg ich uspokaja...

- Lashley , ty mnie możesz jedynie zniszczyć we własnym śnie , ty mi nic nie możesz zrobić bo to ja jestem tym lepszym , a ty gorszym...Co ja mówie ty jesteś najgorszym zawodnikiem , jakiego znam

- Ja ciebie nie będe krytykował , tak to jest prawda we śnie cie pokonuje , ale moje sny okazują się prawdą.Nie będe ciebie krytykował teraz , ja cie skrytykuje dopiero po naszej walce ponieważ cie pokonam Po raz drugi spięcie pomiędzy zawodnikami , ale teraz wogóle nie zwracają uwagi na 2 menadzera RAW i wymieniają się ciosami. Do bójki wtrąca się kilku zawodników czerwonego brandu, którzy ich rozdzielają.

--------------------------------------------

3.Match: Brodus Clay vs R-Truth

Jest to walka dwóch heeli . Podczas gdy Brodus wchodził na ring i przechodził pomiędzy linami do ringu został zaatakowany przez przeciwnika . The Mastodon zawiesił się pod linami , R-Truth chce to wykorzystać i wykonuje Axe Kick z narożnika w tył głowy Claya , następnie przechodzi do pinu sedzia odlicza 1...2.! Brodus liczenie przerywa. Truth osłabia kończyny rywalowi , aby nie mógł wstać , ale jeden nie potrzebny ruch i wszystko zostało odwrócone przeciwko jemu. Wskoczył na Brodusa i chciał okładać pięściami , lecz został zepchnięty i sam otrzymał kilka wyprowadzeń z pięści. Brodus podnosi rywala i łapie go za gardło , aby wykonać G-Grip , lecz Truth uderza go w pięścią w gardło , następnie rozbiega się , odbija sie od lin i wykonuje Lie Detector . Próba przypięcia przeciwnika , lecz tylko do 2.The Conspiracy Nut znowu okłada Brodusa i ponownie popełnia ten sam błąd.The Mastodon of Mayhem podnosi Trutha , podnosi jego nogę i wykonuje T-Bone suplex , po nim przypina Trutha.

Zwycięzca : Brodus Clay

-------------------------------------

Rekalmy

4.Match:Dolph Ziggler vs Justin Gabriel #1Contender for Cruisweight championship

Kontrole przejął z początku Ziggler , ruszając do ataku jako pierwszy , lecz szybko ją stracił Gabriel , gdy tylko jego przeciwnik wykonywał drugi ruch , ten zrobił kontre wykonując STO . Następnie przygotował się do 450 splash , ale został zaatakowany na narożniku i oberwał akcją superplex. Obaj zawodnicy leżeli na plecach. Jako pierwszy wstał Ziggler, który przy próbował podnieść przeciwnika , lecz to mu się nie opłaciło , ponieważ przeciwnik okazał się szybszy uderzył ZigZaga w twarz. Ziggler bardzo mocno to odczuł , trzymając się za twarz złapał się lin.The South African Sensation rozbiega się i wykonuje dropkicka , po którym The Natural wyleciał z ringu.Justin ruszył za ciosem , a jego następnym ruchem jest Springboard moonsault poza ring!!! Obaj zawodnicy mają problem ze wstaniem na nogi po upływie 8 sekund wstaje Gabriel , który wrzuca rywala do ringu . Ziggler wplątał swojego przeciwnika w pułapke , symulował że nie może wstać i czekał aż właśnie zostanie wrzucony do ringu , gdy tylko Gabriel próbował wejść do ringu został zaatakowany Leg drop bulldogiem , próba przypięcia ale tylko do 2 . The Natural wdaje się w kłótnie ze sędzią , odwraca się od The Mastera of the 450 Splash , który to wykorzystuje i wykonuje Superkicka w tył głowy rywala , następną akcją jaką wykonał był to jego finisher 450 splash , po którym Dolph został odliczony.

Zwycięzca: Justin Gabriel

Po walce pojawia się The Rock:

- Gratuluje wygranej i to właśnie ty!!! będziesz miał szanse na zdobycie tego tytułu na najbliższej gali PPV jaka będzieczyli na Royal Rumble !!! Wszyscy będziemy oczekiwać na wielkie show !!

Krótkie przypomnienie RAW z zeszłego tygodnia oraz zapowiedzenie dzisiejszego Main Eventu , w którym Kurt Angle zmierzysię z Alberto Del Rio

Na zapleczu widzimy Todda Grishima & Kurta Anglea :

- Witam cię Kurt , jak uważasz uda ci się pokonać swojego dzisiejszego przeciwnika w 10 minut ??

- Cześć Todd , jestem przekonany że raczej tak , ale to jest walka , w której może wszystko się wydarzyć , więc wszystko jest możliwe za równo jak i moja wygrana jak i wygrana Del Rio .

- Pewnie słyszałeś żę Alberto na wcześniejszej Wrestlemanii pokonał 2 zawodników Ortona & The Miza w stypulacji Fatal 3 Way , co o tym sądzisz ???

- Tak owszem słyszałem o tym , ja nie stety wtedy nie mogłem wystąpić ponieważ leczyłem moją kontuzje , ale co moge o tym sądzić to nie wiem , w takich walkach przydaje się ok.50 % szczęścia

- Dzięki za wywiad i życzę powodzenia

---------------------------------------

5.Match : Kurt Angle vs Alberto Del Rio 10 minute Match

Pojedynek na prawde bardzo dobry. Z początkiem walki dominacje zdobył Alberto , lecz gdy nadarzyła się okazja dla Kurta , aby odwrócić sytuacje ten to wykorzystał. Wykonał kilka uderzeń i na dokładke dołożył European uppercut , po którym Del Rio upadł na ziemie. American Hero chcąc szybko zakończyć pojedynek przygotowuje się do wykonania Olimpic Slam , ale gdy tylko rywal znalazł się na barkach , złapał za ręke przerzucił Kurta nad sobą i zapiął go do Cross armbreaker, ale The Olympic Gold Medalista był jeszcze sprytniejszy.Wydostał swoją ręke z dźwigni , chwycił za noge i wykonuje AnkleLock . Na nie szczęście Kurta byli za blisko lin ,ponowny atak na Alberta , wykonał 2 Germany Supelxy a na zakończenie tej ładnej kombinacji wykonał OlimpicSlam!! Była to przepiękna kombinacja , którą ujrzeliśmy po raz pierwszy , po niej od razu rusza do zwycięstwa i przypina przeciwnika 1...2...3!! Tak udało się w tak krótkim czasie zdominować rywala i wygrać pojedynek.

ZWycięzca: Kurt Angle

RAW zostało zakończone

-------------

Po dzisiejszym odcinku walki na RR :

- Bobby Lashley vs Batista

- Justin Gabriel vs Christian © Cruishweight Championship

-Chris Jericho vs Rob Van Dam © WHC Championship

Edytowane przez 8693

SmackDown 16.03.2012:

http://www.youtube.com/watch?v=j0DVQDbCJMM

Taz: Witam wszystkich fanów WWE oraz ciebie JBL, jak myślisz czego będziemy mogli spodziewać się po dzisiejszym Main Evencie i kto według ciebie jest zwycięzcą tego starcia??

JBL: A witam cię również Taz, czego możemy się spodziewać po dzisiejszym ME??? Napewno, czegoś co będzie wspaniałe, bo przecież jest to walka w stypulacji Fatal 4 Way, a moim faworytem do wygrania tej walki hmmm... no sam nie wiem, ale myślę że to będzie

akurat Sheamus, a ty jak uważasz??

Taz: Ja narazie nie będe mówił swojego faworyta, tylko po walce powiem czy to był on czy też to nie on....

Słychać theme Jinder Mahala, który zmierza w strone ringu i wypowiada słowa znajdując się na nim:

-Domagam się rewanżu za tamten tydzień co mnie spotkało, ta walka była ustalona ponieważ na samym jej początku to ja od obu rywali dostałem łomot.Rob Van Dam podłożył się Harrisowi, który nie jest prawdziwym zwycięzcom tego pojedynku tylko ja!!! To ja

powinienem wygrać!!! Wiecie co wam wszystkim jeszcze powiem Ta walka była ustawiona!!!

Pojawia się Theodor, który odpowiada Mahalowi na te słowa:

-Jinder, wporządku. Rewanżu nie możesz dostać, ale mam dla ciebie propozycje nie do odrzucenia, abyś się troche uspokoił

Mahal:-Więc jaka jest to propozycja, musi być naprawdę dobra, bo w innym wypadku się nie zgodzę, a teraźniejsza sytuacja się pogorszy

Long:-Mam dla ciebie propozycje, a jest nią walka z mistrzem WHC Rob Van Damem, więc co ty na to???

Mahal:-Long nie mam innego wyjścia, niż się zgodzić na tą walkę, ale pod jednym warunkiem że jeżeli ją wygram będe mógł zawalczyć na RR o pas IC z Codym Rhodesem

Long:-Ten warunek nie wchodzi w gre i nie stety nie będziesz mógł stawiać mi żadnych warunków, nie chciałeś tego to więc siedzisz cicho albo cię zwalniam!!

Mahal uspokojony schodzi z ringu i wychodzi poza arenę.

--------------------------------------------

1.Match:Daniel Bryan vs Ezekiel Jackson

To nie był zbyt rewelacyjny mecz.Kontrole na samym początku przejął Ezekiel, który zdominowałrywala swoją potężną siła wykonał clothestine i ruszył za ciosem poobijał leżącego rywala. Po chwili go podniósł, usiłował wykonać Book Of Ezekiel, ale Bryan wywinął się z chwytu i wykonał seriie punchów, które tak naprawde nic nie zdziałały i tylko rozłościły rywala, który wykonał Multiple backbreakers i dołożył do tego Runing Scoop Slama, następująco podniósł Daniela i wykonał Domination Rack, po którym zwyciężył walkę.

Zywcięzca: Ezekiel Jackson

Reklamy

2.Match:Skip Shellfield vs Drew McIntyre

Druga walka już jest bardziej wyrównana, zawodnicy są o podobnych gabarytach. Rozpoczynają od klinczu, w którym to jednak Skip okazał się być lepszym wykonał Overhead belly to belly suplex, rusza za ciosem i gdy tylko Drew wstaje ten odbija się od lin i wykonuje clothestine. Próbował wykonać jeszcze jednego, ale The Chosen One wykazał się sprytem przechytszył przeciwnika łapiąc go za nogi i przerzucając go za siebie. Po chwili następuje krótka wymiana ciosów, McIntyre popycha RayBacka na liny i rusza z BigBootem, to było naprawdę mocne kopnięcie ponieważ Skip wyleciał poza ring. Szkot podąża za przeciwnikiem, wychodzi poza ring, gdzie uderza serią punchów i na dokładke wykonuje Reverse STO. Po dłuższej chwili obaj zawodnicy znajdują się już w ringu.The Cornfed Meathead powala przeciwnika, próbuje zakończyć walke poprzez Running splash, ale nie stety to mu się nie udało trafia w sam ring, Drew okazał się sprytem i gdy tylko jego przeciwnik wyskoczył ten sprytnie się odsunął podniósł go i wykonał swój finisher Future Shock DDT, po którym zwyciężył.

Zwycięzca: Drew McIntyre

-------------------------------------------------

Prznosimy się do szatni Rhodesa & Rileya przysłuchamy się ich rozmowie :

Rhodes: - Alex , dzisiaj czeka cię zadanie i ja ci w tym nie pomoge. Chcę cie sprawdzić jak jesteś dobry i czy wogóle zasłogujesz na to , aby ze mną rozmawiać.

Riley: - Dla czego tak uważasz , przecież stanowimy razem drużynę...Traktuje cię jak brata, to więc czemu nie mógłbym z tobą rozmawiać ??

Rhodes : - Głuchy jesteś ?!? Chcę cie sprawdzić na ile jesteś naprawde dobry bez mojej pomocy. Jeżeli okaże się że przegrasz to nie ma już naszego TagTeamu , jeżeli jesteś dobry to stoczymy walke o pas TT , który jeszcze nie ma posiadaczy. Ostatni mistrzowie zostali zwolnieni z jakiś powodów. A ja chcę cię sprawdzić czy to będzie dobre posunięcie , abym mógł polegać na ciebie podczas tego starcia. Bo ty wiesz , że ja nie przegram a innaczej jest z tobą.

Riley: - Wygram tą walke i będziesz mógł na mnie polegać.

Prznosimy się na arene , gdzie rozpoczyna się kolejna walka :

3.Match:Michael Tarver vs Booker T

Ta walka była naprawde długa. Rozpoczęto ją od Running knee drop , które otrzymał Iron i został powalony na deski. Booker chcąc podnieść Tarvera , sam otrzymał puncha , kolejnym ciosem jaki otrzymał był Multiple jabs. The New Danger próbował wykonać kolejne uderzenie ale Book to ładnie skontrolował i wykonał Russian legsweep. Po nim następnie wykonał knee drop na twarz przeciwnika.Próba przypięcia 1..2..!! Booker wstaje , nie potrzebnie odwraca się od Irona , który to wykorzystuje i sprytnie przerolował Bookera do pinu lecz sędzia nie doliczył nawet do 2. Tarver szybko opuszcza ring , Booker podąża za nim. Akcja przenosi się poza ring. King of the ring z 2006 roku wykonujeSuperKicka i wrzuca rywala do ringu. Wejście na ring zmęczonemu Bookerowi troche zajeło , przez ten czas Michael napewno doszedł do siebie i gdy tylko Book znajduje się na ringu , ten wstaje i z rozbiegu wykonuje Kill Shota!!!! Przechodzi do pinu 1..2..3!!!!

Zwycięzca: Michael Tarver

Przypomnienie dzisiejszego Main Eventu oraz puszczono , krótkie tributy zawodników , którzy w nim wystąpią

4.Match:Alex Riley vs ???

Zaczyna się kolejna walka, Alex czeka aż pokarze się jego przeciwnik, którego musi pokonać, aby utrzymać TagTeam z Rhodesem. Na arene wchodzi Johny Curtis!!! Alex bierze mikrofron do ręki:

-Czy to ty jesteś moim dzisiejszym przeciwnikiem??? [Śmiejąc się przy tym]

Curtis:-A widzisz kogoś tutaj jeszcze??? Jesteś nie tylko głuchy, ale i też jesteś niewidomym.

Alex przestał się śmiać i stał się wściekły.

Pojedynek rozpoczął Riley od gwałtownego ataku na rywala, okłada go pięściami. Do póki sędzia doliczył do 4 sekund, bezlitosne okładanie zostało zakończone. A-Ry czeka, aż Curtis sie podniesie i od razu rusza z atakiem rozpoczynając od kicka zadanego w brzuch. Wykonał kilka poteżnych rzutów w tym: SitDownScoopSlama. Wbija przeciwnika w narożnik, z

którego próbuje wykonać supersuplexa, ale dopiero teraz Johny zaczyna coś działać, gdy znajdował na barku Rileya uderzył go kolanem w głowę, a następnie wykonał Neckbreakera wychodząc z suplexu.Próba przypięcia 1...2.. Sędzia prawie doliczył do 3, ale Alex odkopał.Premier Player rozbiega się i dobija rywala Johnny Kickiem, następnie wchodzi

na narożnik i chce wykonać Maine Jam. Rywal odsunął się dostał dawke adrenaliny, podnosi przeciwnika, którego atakuje bezlitośnie a na zakończenie ataku wykonał Hit the Showers, po nim zwyciężył.

Zwycięzca: Alex Riley

------------------------------

Reklamy

Znajdujemy się na backstagu, gdzie widzimy Tag Team ''The Rare Dashings'', którzy prowadzą ze sobą rozmowe:

Cody:-Gratulacje Alex, musze powiedzieć że bardzo dobrze się spisałeś było to naprawde bardzo ładne starcie, zrobiło na mnie duże wrażenie, nie wiedziałem że aż tyle potrafisz.

Alex:-Daruj sobie tego Cody, ja doskonale wiem o tym na co mnie stać i ile potrafie więc twoje zdanie mnie wogóle nie interesuje. Chciałem tylko , żebyś to wkońcu zauważył i tak też się stało.

Po krótkiej rozmowie udają się do pokoju głównego menadzera SmackDown :

Cody:-Witam cię Long, z związku z tym że nie ma aktualnych mistrzów Tag Teamowych, to więc ja i Alex chcielibyśmy o te pasy zawalczyć lub jeżeli uważasz inaczej możesz nam te pasy dać bez żadnego wysiłku...

Long:-Cody nie moge ci oddać pasów, ale nie wiem czy wiesz, ale dzisiaj w Main Evencie jest walka o miano pretendent o twój pas na gali Royal Rumble, ale jeżeli chcesz to oczywiście możesz stoczyć dwie walki podczastego PPV, więc decyzja należy do ciebie...

Rhodes przez chwile się zastanawia i odpowiada :

-Jeżeli mam już jedną walke stoczyć na Royal Rumble z kimś chociaż i tak przegra to mimo tego drugiej się nie podejme

Alex słysząc te słowa wpada w szał, wychodzi z pokoju trzaskając drzwiami.

---------------------

Prznosimy się na arene :

5.Match:Husky Harris vs Evan Bourne

Jest to naprawde świetny pojedynek, który rozpoczął Evan całkowicie zaskoczył rywala, swoją szybkością oraz umiejętnościami. Całkowicie unikał zmagań siłowych z przeciwnikiem i wyłącznie atakował jego nogi. Kombinacją podbiegał uderzał i cofał się, ale przy 4 kicku mu się nie sposzczęściło. Harris zdenerwowany widząc z jaką łatwością daje się atakować, wbiegł w rywala i wykonał Shoulder Block. Następnie wykonał na nim kilka rzutów w tym: Failling Powerslama. Husky podniósł rywala wykonał irish whipa i dobił clothestinem. Chcąc wykonać następny ruch Ura-nage slam Evan wykonał kicka w głowe rywala, którym go oszołomił następująco Spinning back heel kick, którym rywala powalił. Wykorzystał okazje i wykonał AirBourne!! 1..2..3!! zwycięża starcie. Husky nie może uwierzyć w to co się stało,

atakuje rywala po wykonaniu Swining Reverse STO opuszcza arene.

Zwycięzca: Evan Bourne

Po walce znajdujemy się na backstagu , gdzie widzimy grupe wrestlerów oraz poobijanego i nieprzytomnego Big Showa!!!! Do grupydołancza Evan Bourne a po chwili pokazuje się Jinder Mahal.Lekarze każą zadzwonić go Menadzera Smackdown i powiadomić o wypadku. Do menadzera dzwoni Evan Bourne.

Bourne:-Cześć szefie z tej strony Evan Bourne , na zapleczu wydarzył się nie miły wypadek a dotyczy się on jednego z zawodników, którzy mieli dzisiaj wystąpić w Main Evencie, najwidoczniej walka w stypulacji Fatal 4 Way się nie odbędzie , ponieważten wypadek jest na tyle poważny, że niewiadomo czy Big Showowi niezbędna będzie dłuższa przerwa od występów

Long:-Witam cię Evan, to bardzo źle, że coś takiego właśnie dzisiaj się wydarzyło i że wogóle sie wydarzyło, więc dzisiejsza walka odbędzie się jednak z trzema pozostałymi zawodnikami

Telefon z rąk Evana został wyrwany przez Jindera

Mahal:-Chwila szefie, tutaj Jinder Mahal dzisiaj szczęście uśmiechneło się do mnie i wcale nie trzeba zmieniać stypulacji bo to ja moge wejść na miejsce [Jinder uśmiecha się] Big Showa i gwarantuje że zrobie niesamowite show...

Kolejna osoba wyrywa telefon a jest nią John Morrison:

Morrison:-Zaraz chwile Theodor , pamiętasz o tym, że ja miałem walke o miano pretendenta tydzień temu. To więc jeżeli pozwolisz to ja mogę go zastąpić

Long:-Ucisz tłum i włącz mnie na głośnomówiący. Morrison, Mahal przysłuchując się wam mam świetny pomysł na kolejną dzisiejszego wieczoru walke a będzie nią wasze starcie Morrison vs Mahal!! który zwycięży ten będzie mógł zastąpić Big Showa podczas dzisiejszego ME. A pozostali zawodnicy się na pewno zgodzą , ponieważ dla któregoś z was

jest małe utrudnienie a mianowicie będzie napewno zmęczony i trudu dla pozostałych napewno nie stworzy

Zapowiedź Royal Rumble Mecz, eleminacje odbędą się na najbliższym RAW i Smackdown po

2 walki

6.Match:John Morrison vs Jinder Mahal

Rozpoczął Mahal atakując serią ciosów, Morrison skulił głowe a twarz zasłonił rękami i gdy tylko Mahal przestał uderzać, JoMo ładnie wyprowadza Kicka z BackFlipu i trafia prosto w górną część czaski rywala.Kanadyjczyk upada.Po chwili wstaje, bo John mu na to pozwolił i otrzymuje Flying Chucka. Sędzia sprawdza czy z Mahalem wszystko wprządku i w tym czasie do ringu wbiega Cody Rhodes!!! który atakuje swoim pasem Księcia Parkoru i szybko znika pod ringiem. Jinder to wykorzystuje , podnosi Morrisona i wykonuje Full nelson slama, próba przypięcia udana tylko do 2. Mahal chce podnieść spowrotem szamana seksu, ale ten uderza go pięścią i od razu wykonuje The Moonlight Drivea 1...2...3!!! Po wygranej Morrison łapie za mikrofron :

-Cody, mimo tego że nie zgodziłeś się na rewanż , dzisiaj jeszcze sprawiłeś mi nie miłą niespodzianke to ja i tak mam nadal szanse na odzyskanie mojego pasa . Obiecuję że ci się za to wszystko odpłace !!!

Na ekranie pojawia się Cody, który pod nie uwagą sędziego uciekł szybko na backstage:

-Morrison , lubie patrzeć na to jak się starasz i lubie ci w tym przeszkadzać. Lecz mimo wszystko, jak ci bardzo dopisuje szczęście to nie licz na to ,że mi się za to odpłacisz a tym bardziej że wygrasz swoją drugą dzisiejszą walke w starciu z lepszymi zawodnikami od ciebie!!! Uważaj również na to , aby ci się nic nie stało. Jak to było w przypadku Big Showa, który został zaatakowany nie przez ze mnie, ale na moje zlecenie chciałem twojej porażki, ale szczęście ci dopisało, muszę jeszcze jedno powiedzieć : Lubie patrzeć na twoją twarz, kiedy w walkach jesteś przez moment tym lepszym, a po krótkiej chwili się to odwraca i to ty obrywasz hahahah!! Nie schodź z ringu, bo własnie teraz rozpoczyna się kolejna walka, a jest nią Elemination Gautlet Match !!!!

7.Match:Morrison vs Mr.Kennedy vs Sheamus vs CmPunk

Jako pierwszy na ring wbiegł Mr.Anderson , z którym następuje kłótnia :

Morrison:-Hahah jeżeli liczysz na to, że teraz mnie pokonasz to niestety wbij sobie do głowy wiadomość że ja teraz nie popełnie tego samego błędu, co tydzień temu i kto kogo wyeleminuje to ja ciebie!!!

Anderson:-Błędu nie musisz popełniać, jeżeli dasz z siebie wszystko to ja jestem zawsze o poprzeczkę wyżej od ciebie. Jeżeli zawalczysz bez błędnie to i tak przegrasz

Walke rozpoczął Morrison uderzając z rozbiegu i wyskoku łokciem, po nim wykonuje Running knee smash. Próba przypięcia 1..2!! Anderson wstaje , wykonuje pucha w twarz, zakłada Johna na barki i wykonuje Rolling fireman's carry slam. 2 minuta mija w ringu pojawia się Sheamus, który od razu rusza z Brogue Kickiem na twarz Andersona przechodzi

do pinu 1..2..3!! Anderson zostaje wyeleminowany. Następująco Sheamus podnosi zmęczonego Morrisona i chce wykonać Irish Curse, ale JoMo pięknie to skontrolował i podczas wykoku wykonał potężne DDT, które mocno odczuł The Celtic King. Chwila odpoczynku i następne ataki Sheamus wykonał dwie piękne akcje Double axe handle i High Croos, po którym nie udało się przypiąć rywala. Do ringu wbiega już ostatni zawodnik dzisiejszego ME a jest to Cm Punk!!!! W ringu znajdują się 3 zawodnicy w tym 2 złej strony mocy, którzy połczączyli ze sobą siły i zaczeli obijać Morrisona. Wykonali kilka podwójnych akcji: Sheamus złapał Morrisona do Irish Curse i rzucził go na kolana swoje i Punka, w którego uderzył tyłem głowy po wykonaniu tej akcji został odliczony. Nadszedł czas, aby dwaj sprzymierzeńcy zmierzyli się ze sobą. Przeszedli do klinczu, w którym to Sheamus okazał się silniejszy zakończył go Powerslamem wbijając Punka w narożnik,

a następnie w ring. Próba przypięcia 1...2 tylko do dwóch. Punk sprytnie uderza kickiem w twarz Sheamusa, na nie szczęście został trafiony przez przypadek w nos i na jego twarzy pokazała się krew .The Celtic Warrior odwraca się od rywala, Punk chce to wykorzystać i nie udaje mu sie wykonać Anaconda Vice, ponieważ przeciwnik jest zbyt duży. Sheamus wykonuje Headbutt, w ten sposób pogarsza swoją sytuacje na jego twarzy pokazało się znacznie więcej krwii. Gdy Shemaus wyciera twarz i stracił przewage nad Punkiem, ten wykonuje HighKicka, podnosi rywala na swoje barki i wykonuje GTS!!!! Po chwili przechodzi w pin i osiąga zwycięstwo.

Zwycięzca: CmPunk

Krótka rozmowa komentatorów Taza & JBLa :

JBL:-No to więc Taz, czekamy aż powiesz czy twoim faworytem był właśnie CmPunk??

Taz:-Moim faworytem nie był CmPunk chociaż nie ukrywam że mu nie kibicowałem.

Moim faworytem do wygrania był BigShow, ale nie stety stało się tak jak się stało.

----

Smackdown dobiegło końca

Po dzisiejszym odcinku , karta na RR:

:arrow: Cm Punk vs Cody Rhodes© for IC Championship

:arrow: Royal Rumble Match

:arrow: Bobby Lashley vs Batista

:arrow: Justin Gabriel vs Christian © Cruishweight Championship

:arrow: Chris Jericho vs Rob Van Dam © WHC Championship[/u]

Edytowane przez 8693

Takie drobne uwagi:

- nie stawiamy przecinka w ten sposób (uważam , że...), tylko w taki (uważam, że...)

- nie stawiamy dwukropka w taki sposób (muszę jeszcze jedno powiedzieć : Lubie patrzeć na twoją twarz...), tylko w taki (muszę jeszcze jedno powiedzieć: Lubie patrzeć na twoją twarz) - pomijam już takie błędy, jak brak polskich ogonków (Morrison mówi "ja lubię", nie "lubie"

- za dużo kropek i wykrzykników (które stawiamy: "Cody krzyknął!!!!", nie "Cody krzyknął !!!" momentami, przez co diary jest mało czytelne...

- ...podobnie jest z małą ilością odstępów i wszystko wygląda, jakby było zlane (ten dialog między Rhodesem a Morrisonem po walce tego drugiego tylko jakimś cudem odczytałem)

- tworzysz własne interpretacje pseudonimów zawodników? CmPunk, BigShow i akcji: AirBourne, SitDownScoopSlam

- raz, kiedy chcesz wtrącić czyjeś emocje, stosujesz nawias kwadratowy, raz zwykły. Wypadałoby być konsekwentnym i wybrać jeden.

To tak na szybko, mam nadzieję, że masz zamiar poprawiać swoje diary w taki sposób, by było nie tylko estetyczniejsze, ale i bardziej przyjazne czytelnikowi.

Menez napisał(a):
Takie drobne uwagi:

- nie stawiamy przecinka w ten sposób (uważam , że...), tylko w taki (uważam, że...)

- nie stawiamy dwukropka w taki sposób (muszę jeszcze jedno powiedzieć : Lubie patrzeć na twoją twarz...), tylko w taki (muszę jeszcze jedno powiedzieć: Lubie patrzeć na twoją twarz) - pomijam już takie błędy, jak brak polskich ogonków (Morrison mówi "ja lubię", nie "lubie"

- za dużo kropek i wykrzykników (które stawiamy: "Cody krzyknął!!!!", nie "Cody krzyknął !!!" momentami, przez co diary jest mało czytelne...

- ...podobnie jest z małą ilością odstępów i wszystko wygląda, jakby było zlane (ten dialog między Rhodesem a Morrisonem po walce tego drugiego tylko jakimś cudem odczytałem)

- tworzysz własne interpretacje pseudonimów zawodników? CmPunk, BigShow i akcji: AirBourne, SitDownScoopSlam

- raz, kiedy chcesz wtrącić czyjeś emocje, stosujesz nawias kwadratowy, raz zwykły. Wypadałoby być konsekwentnym i wybrać jeden.

To tak na szybko, mam nadzieję, że masz zamiar poprawiać swoje diary w taki sposób, by było nie tylko estetyczniejsze, ale i bardziej przyjazne czytelnikowi.

Dzięki za porade, zaraz to zmenie.

Twoje diary jest naprawdę bardzo ciekawe. Właśnie zwróciłem uwagę na to co w swoim komentarzu napisał Menez. "CmPunk"? O ile wiem jego ringname pisze się "CM Punk" :) To samo tyczy się Big Showa. Używaj spacji stary :P ... Co do samej gali to fajnie ona wypadła. Ogólnie jedyne, czego Tobie brakuje w tym diary to estetyki. Jeżeli poprawisz to, to ludzie będą chętniej odwiedzać Twoje diary ;] Co do karty na RR to prezentuje się ona bardzo ciekawie. Mam nadzieje, że Punk zostanie IC Championem i Y2J odbierze tytuł Van Damowi :) To tyle ode mnie, popraw to co masz poprawić i będzie super. Pozdro :)

RAW 19.03.2012:

RAW rozpoczyna Prezydent WWE Vince McMahon, a towarzyszą mu The Rock oraz Goldberg!

McMahon:-Witamy wszystkich fanów WWE! Dzisiaj zobaczycie debiut 3 zawodników w walce 6 man tag team, ci zawodnicy będą razem w teamie, a kto to będzie i z kim zawalczą to już pozostawiam głównym menadżerom tego brandu

The Rock:-If you smell what the rock is cooking!!!Tak jak powiedział Vince dzisiaj zawalczą debiutanci a ich przeciwnikami będą:Tyson Kidd,Snitsky i Dolph Ziggler!!I to nie wszystko co nas dzisiaj czeka, dzisiaj odbędą się również 2 kwalifikacje do Royal Rumble Match!!I właśnie ta 6 zawodników będzie walczyć o swoje miejsca w tej walce!!

Cała trójka schodzi z areny i idą do swoich pokoi.

---------------------

1.First Match:Christian vs Wade Barrett qualification to Royal Rumble Match:

Barrett na samym początku wykonuje potężnego puncha, po którym odrazu chce wygrać

łapiąc Christiana na barki.Lecz Captain Charisma konrtoluje sytuacje i zeskakuje z rywala, nieudana próba wykonania Kill Switcha,po którym otrzymuje Big Boota.Anglik następnie wykonuje PowerBomb, a po chwili Wasteland!!1..2..3 zwycięża Wade Barrett.

Zwycięzca:Wade Barrett

--------------------

Prznosimy się na backstage, tam właśnie widzimy nowe twarze, a są to:Kaval, Paul London

i Peter Orlov.Debiutanci ustalają taktyke na pierwszy ich pojedynek:

Kaval:-To starcie nie będzie należało do łatwych, ustawiono nam Dolpha Zigglera, który potrafi wykorzystywać każdą okazje i atakować nie czysto.Również znajduje się tam Snitsky, którego musimy szybko atakować,jest dużo większy niż my, więc musimy w tą walkę włożyć wszystko co potrafimy.I przede wszystkim trzymamy się własnego narożnika,nie możemy pozwolić na to, aby przeciwnicy wciągneli nas w ich narożnik.

Orlov:-Jak najbardziej masz racje Kaval,ale jeżeli nasi rywale będą nie czysto

grać, to co wtedy???

Kaval:-Peter,jeżeli oni będą grać nie czysto to my wejdziemy w ich gre i zastosujemy i ich pokonamy tą samą taktyką.Tylko musimy poczekać, aż oni pierwsi zaczną,wtedy to na nich sędzia zwróci uwage, a my szybko atakujemy i jeszcze szybciej się cofamy.

Do grupy zbliżają się ZigSharp, czyli Tyson Kidd i Dolph Ziggler:

Ziggler:-Hej żółtodzioby, jeżeli co kolwiek kombinujecie to i tak przegracie!!

Ponieważ jestem Dolph Ziggler i jestem perfekcyjny!!! Mnie żadne matoły,a szczególnie wy nie pokonają!! Tyson i ja stanowimy zgrany TagTeam, który jest nie do powstrzymania i nie do pokonania, to więc jedynie na co możecie liczyć to na łagodne potraktowanie was.

----------------------

Reklamy

----------------------

Znajdujemy się na arenie , gdzie rozpoczyna się kolejna walka:

2.Second Match:Shelton Benjamin vs Curt Hawkins

Pojedynek był bardzo ładny.Obaj zawodnicy wymieniali się ciosami, do póki Benjamin nie wykonał Dragon Kicka, następnie już tylko obijał rywala i założył dźwignie dragon sleeper.Hawkins się wyrywa.Wykonuje puncha, po którym odpycha The Gold Standarda na liny, od których się odbija i wykonuje Upside Down Frown.Po chwili wchodzi na narożnik, lecz tam został zaatakowany przez Benjamina, który wykonał Belly To Belly Slam z narożnika!! Była to bardzo ryzykowna akcja, ale też bardzo skuteczna. Po upływie 5 sekund zawodnicy wstają jako pierwszy do ataku rusza Curt uderzenie łokciem, rusza za ciosem dokłada krótką kombinacje punchów i Taste of Pain!! Próba przypięcia, ale tylko do 2.Wściekły Shelton wstaje i wyładowuje swoją złość na przeciwniku, na zakończenie pada Exploder Suplex przechodzący do pinu 1..2..3!!!

Zwycięzca: Shelton Benjamin

-----------------------

Rekalmy

-----------------------

Jesteśmy na backstagu widzimy Batiste,Lashleya,Goldberga i Vincea:

Batista:-Witam was,ale ciebie Lashley nie.Mam do was pytanie w związku z moją walką na Royal Rumble.Czy stawką mogłaby być kariera, ten który przegra kończy kariere w WWE.

Goldberg:-Ja bym tego nie chciał, jesteście dobrymi zawodnikami, któregoś z

was przeniesiemy na SmackDown, abyście nie mieli styczności ze sobą...

Wypowiedź przerywa Vince:

-Przestań Bill, będzie to świetne show i na pewno fani będą bardzo zadowoleni. Będzie to

coś naprawdę ekstra.A ty Lashley tak samo uważasz jak ja czy chciałbyś coś dorzucić od siebie???

Lashley:-Nie, masz Vince racje. Walka o karierę jest to naprawdę dobry pomysł.W końcu nie będę musiał oglądać Batisty ani on mnie.

Vince:-W takim razie jest to załatwione!!

--------

Przenosimy się na arene:

3.Third Match:The Miz vs Johny Curtis

Szybka walka, w której to The Miz przeszedł od razu do ataku, wbijając rywala w narożnik, dobijając go tam Swinging corner clotheslinem.Dołożył Big boota w klatke piersiową, z uśmiechem na twarzy czekał aż Curtis wstanie i gdy tylko wstał wykonał Skull Crushing Finale.Przechodzi do pinu, odliczenie do 3.Po wygranej Miz śmiejąc się chwycił za mikrofron, pochylił się nad twarzą Johniego:

- I'm The Miz and I'm Awesome!!

---

4.4-th Match:Kaval/Orlov/London vs Ziggler/Kidd/Snitsky qualification to Royal Rumble Match:

Starcie rozpoczeli Paul London oraz najsłabszy ze składu Zigglera Tyson Kidd.Przeszedli w kilncz,który trwał do chwili, gdy nastąpiła zmiana Kidda ze Snitskym, London dał się wciągnąć i teraz zaczynają się kłopoty.Szybko ucieka w strone swojego narożnika i tam zaczynają bitwe. London zastosował taktyke szybki atak z rozbiegu, ale udało się to tylko dwa razy wykonać przy trzecim otrzymał potężnego clothestina , był tak mocny aż Paul wykonał salto do tyłu. Snitsky próbuje przypiąć, ale tylko do dwóch. Pewny siebie, chce podnieść rywala, ale otrzymuje puncha, Intrepid Traveler dokonuje zmiany z Orlovem. Orlov wykonuje dropkicka z rozbiegu , Snitsky nie przewraca. Kolejna zmiana tym razem Kaval,który wykonuje Ghetto Stomp prosto na rywala.Próba przypięcia, ale pin zostaje przerwany przez TT ZigSharp, którzy wykonali podwójny ruch i kopneli Kavala w twarz. Orlov i London nie zamierzają tak tego zostawić i grają tak samo jak przeciwnicy, interweniują El Hooligan Ruso wykonał jeszcze raz Runing Dropkicka na Zigglerze, a Paul Dropsualta na Tysonie, pięknie to wyglądało.W ringu pozostaje tylko Kaval i Snitsky,który łapie kawala do Egoist Schwein, lecz ten kontoluje sytuacje zeskakuje z barku i dokonuje zmiany , w przeciwnej drużynie również została dokonana zmiana. Teraz w ringu są już tylko Ziggler i Orlov. Wymiana ciosami, Kidd zwraca uwage sędziego na siebie, The Natural stosuje wtedy nie czysty ruch uderzając w oko rosjanina. Che wykonać Leg drop bulldog , lecz gdy tylko znajduje się nad głową rywala otrzymuje Springboard Dropkicka od Londona. Kolejna zmiana wchodzi Kaval,który wraz z Londonem wykonuje Doubel Runing Dropkicka w Snitskiego oraz Kidda, spadli z ringu na nieszczęście Snitskiego uderzył głową w kant schodów.Kaval szybko wykorzystując okazje zakłada Dragon Clutch!! Ziggler odklepuje, a zwycięzcami zostają debiutanci i to oni wywalczyli sobie miejsce w Royal Rumble Matchu!!

Zwycięzcy: Kaval , Peter Orlov & Paul London

-------------------------

Zapowiedź dzisiejszego Main Eventu

-------------------------

Jesteśmy na backstagu , Todd Grishim przeprowadza wywiad z Alberto Del Rio:

Grishim:-Witam cię Alberto, dzisiaj po raz drugi przed Royal Rumble będziesz miał walke z Kurtem Angle.Ostatnia walka ci się nie poszczęściła, ale dzisiaj może być inaczej.Dzisiejsza walka będzie o miano pretendenta do pasa WWE. Co nam wszystkim powiesz o tamtej walce i o dzisiejszej???

Del Rio:-Co moge powiedzieć??? Tamta walka była walką, w której Angle miał szczęście, dzisiaj tak nie będzie.Gdy założe mu Cross ArmBar, będzie cierpiał i będzie prosił, abym go puścił ja go nie puszcze.Musi wiedzieć że ze mną się nie zaczyna a tym bardziej jak się zacznie i cudem się wygra, wtedy nie będzie mu tak miło.I chcę zakończyć jego słabą karierę, a tym samym wbić się wyżej i wyżej, aż stać najbardziej popularną postacią w całym tym biznesie.I to ja będe walczył z Lesnarem i to ja zdobęde pas WWE!!

Grishim:-Serdecznie dziękuje ci za wywiad.

Alberto poszedł w strone areny.

--------------

Znajdujemy się na arenie, gdzie rozpoczyna się kolejna walka:

5.5-th Match:Alberto Del Rio vs Kurt Angle

Zanim walka się rozpoczeła Kurt powiedział kilka słów do Alberto:

-Alberto słyszałem o tym, że chciałbyś zakończyć moją kariere.Wiesz powiem ci,że się wogóle tymi słowami nie zawróciłem sobie głowy.Mam to gdzieś jaki masz szacunek dla mnie.I jeżeli chcesz zakończyć moją kariere to prosze śmiało, możemy stoczyć pojedynek, gdzieś na jakiejś gali, możemy nawet na Elemination!!Dodatkowo jeżeli któryś z nas wygrałby z Lesnarem, będzie to walka o pas WWE.Więc ja czekam na twoją odpowiedź.

Del Rio odpowiada:

-Angle,Angle,Angle pozwole ci jeszcze powalczyć na moim ringu.I jednak nie będe ci odbierał tej przyjemności.

Walka się rozpoczyna od klinczu, Kurt jest bardziej doświadczony i to on przejmuje kontrole.Wykonuje Belly to belly slam następnie chce wykonać duszenie na leżącym przeciwniku,lecz byli za blisko lin i Del Rio chwyta się rękom za nie.Obaj zawodnicy wstali.The Mexican Aristocrata ruszył z atakiem wykonał kilka punchów.Przy 5 został

zaskoczony American Hero znalazł się za jego plecami i gdy tylko chce wykonać German Suplex , rywal wymachuje skutecznie łokciem i trafia Kurta w bok głowy.Po chwili Alberto wykonuje akcje, którą miał otrzymać wykonuje German Suplex przechodzącym w pin 1..2!!Zawodnicy wstają Alberto wyprowadził Enzuigiri Kicka, The Wrestling Machin pada.

The Essence of Excellence wchodzi na narożnik,kompletnie nie potrzebnie został tam zaatakowany przez Kurta, który wykonał Avalancha Olimpic Slam przechodzi do pinu, doliczono tylko do 2.Kurt przy próbie podniesienia rywala otrzymuje puncha, Meksykan chce to wykorzystać i chce zaatakować ponownie Enzugiri Kickiem, rywal wykazał się nie samowitym sprytem i doświadczeniem , wykonał unik chwytając go za noge i założył dźwignie AnkleLock!! Alberto Del Rio nie miał jak się uwolnić z dźwigni odklepuje!!

Zwycięzca:Kurt Angle

Po wygranej Kurt wykrzykuje słowa:

-Po raz kolejny udowodniłem ci, że to jest mój ring!!Ja nie walcze tak jak ty, nie walcze wyłącznie dla siebie, ale walcze również dla fanów, którzy potrafią to docenić.I ty Alberto jesteś wielkim egoistą, chcesz wdrapać się wyżej od demnie, ale ja ci na to nie pozwole.A jeżeli będziesz chciał zawalczyć jeszcze raz to, za każdym razem skopie ci dupe!!

--------

Światła zgasły i RAW dobiegło końca

Karta po dzisiejszym RAW na Royal Rumble:

:arrow: Kurt Angle vs Brock Lesnar © WWE Championship

http://img204.imageshack.us/img204/4035/lesnarvsangle.jpg

:arrow: Cm Punk vs Cody Rhodes© IC Championship

http://img822.imageshack.us/img822/7831/rhodesvspunk.jpg

:arrow: Royal Rumble Match :

RAW:Wade Barrett,Shelton Benjamin,Curt Hawkins,Johny Curtis,The Miz,Kaval,Peter Orlov,Paul London,Alberto Del Rio,Kurt

Angle,Brodus Clay,John Cena,Randy Orton,R-Truth,Brock Lesnar

SmackDown:-

http://img833.imageshack.us/img833/2941/royalrumble.jpg

:arrow: Bobby Lashley vs Batista Carrer Match

http://img844.imageshack.us/img844/5132/lashleyvsbatista.jpg

:arrow: Justin Gabriel vs Christian © Cruishweight Championship

http://img851.imageshack.us/img851/2697/gbrielvschristian.jpg

:arrow: Chris Jericho vs Rob Van Dam © WHC Championship

http://img594.imageshack.us/img594/5193/jerichovsrvd.jpg

Witam. Skomentuje ostatnie RAW. Widzę że skupiasz się głównie na tych nowicjuszach. Nie wiem czy to dobrze może szykujesz jakiś mocny push dla nich. Walki średnie, segmenty dużo lepsze, dużo backstage'u. Nie rozumiem tylko dlaczego Kurt jest w walce o WWE Championship i Royal Rumble ale to już twoja sprawa. Moja ocena 7.5/10 pisz dalej. Zapraszam do mnie.

7888236935487467758dd1.jpg

Raw ogólnie dobre i nie ma rzeczy do których można byłoby się przyczepić. Jeżeli chodzi o RR to karta zapowiada się ciekawie, lecz tak jak CocaPepsiCola dziwie się, że Kurt Angle występuje w walce o pas WWE, a także w RR Matchu. Dobrze piszesz i rób to dalej, a ja czekam na kolejne odcinki.

Zapraszam do czytania i komentowania mojego diary

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=29758

20087375664dc174548c19c.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 74 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 000 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 551 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 875 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• CzaQ
      Ostatnio takie coś raz na jakiś czas mi wyskakuje :   
    • MattDevitto
      To się nazywa cud natury kolego
    • Bastian
      Stephanie nie nacieszyła się zbyt długo z bycia podwójną mistrzynią... W takim razie po jakiego grzyba dano jej obydwa tytuły?  Fajnie, że "La Primera" nie walczyła na tej gali. Generalnie Steph , ale chociaż przez jeden tydzień nie musiałem słuchać obleśnych odgłosów Bookera T przy okazji walk Chilijki. Jest turniej o NXT North American Title kobiet, ciekaw jestem, kto wygra... Oby nie Zaria... Jej walka z Lash Legend słabiutka. Botch botcha botchem poganiał i ten nędzny booking, polegający na tym, że jak jedna nie dała rady zrobić Suplexa, to za chwilę druga wykonała akcję itd.  Roxanne Perez, ciekawy przypadek... W dwa miesiące od wygrania Royal Rumble o włos (tiaaa... ) do jobbnięcia Kelani Jordan na NXT.
    • Grins
      Nie no to jest ai na bank  coś ten cycki takie jakieś idealnie wyprasowane reszta zdjęcia chujowej jakości  Ale nie powiem czekam aż wypłynie z nią coś do internetu, jebana ma ciało jest w co klepać   Ładnie tam polecieli na mikrofonie i sobie wygarnęli, w końcu sobie przypomnieli o The Rocku, Cody nawet wspomniał o dziadku McMahonie że Cena był jego golden boy'em, ale czy to jakoś ruszyło ten program? Nie  Początkowy segment mnie mocno grzał, ale później jak Cena wpadł fochał się o chuj wie o co że nagle fani go nie doceniają było już wkurwiające, cały ten Heel Turn to zjebany potencjał, można było zmienić gmmick Cena to nie pozostawili go i zanosi się na to że raczej się to nie zmieni, dlatego uważam jednak że ten turn był bezsensowny jeśli rzeczywiście pozostanie przy tym wejściu, gmmicku itd. A no i to co mnie najbardziej rozjebało to, to że największy terminator wrestlingu w historii odpada po jednym cross rhodes, no kurwa żenujące  Serio muszą coś dobrego wymyślić na tą WM bo inaczej to będzie jedna wielka klapa. Serio Jimmy uratował ten program, możliwe że uratował też panowanie Gunthera jeśli zdecydują się pozostawić na nim pas, sam Gunther był chujowo prowadzony przez całe swoje panowanie, jeśli dostanie wpierdol przed WM na RAW to oznacza jedno ściągnie pas z Gunthera, jeśli Jey dopadnie Gunthera przed WM to niemal niż pewne że przegra, ogólnie fajnie że WWE przywróciło krew do swoich programów bo widać jak bardzo takie smaczki robią robotę w tego typu akcjach. 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #779 Data: 01.04.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
  • Dodaj nową pozycję...