Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE w 2012 by Ki-ko!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Wchodziłem bardzo zdenerwowany do biura WWE.

Ja: Ale wielkie

**************************************************************************************************************************

Recepcjonista: Dzień dobry, jestem John Vermont, w czymś mogę pomóc?

Ja: Byłem umówiony z zarządem...

John: Aaa, to pan ma być tym nowym menadżerem! Niech pan idzie do pokoju nr 194 na 8 piętrze. Powodzenia!

Ja: Dzięki!

**************************************************************************************************************************

Odszedłem od recepcji wprost do windy.

Wjechałem nią na 8 piętro, gdzie zauważyłem ogromny korytarz. Po prawej stronie zauważyłem drzwi prowadzące do jakiegoś pokoju. Widniał na nich napis:

194

Sala Konferencyjna

Wszedłem do tej sali i zauważyłem Vince'a McMahona, który mówił:

Vince McMahon: ...musimy ciągnąć erę WWE4Kids, ponieważ mamy z tego same zyski... O, witaj Kiko.

Panie i panowie, to jest Kiko, nasz nowy menadżer. Kiko, w domu miałeś przygotować wyniki draftu. Jak z tym?

Ja: Tak, w tej teczce wszystko jest, całe składy rosterów [daję teczkę]

Vince McMahon: [otwiera teczkę i widzi]

Składy rosterów na rok 2011

RAW!

Alberto Del Rio•Alex Riley•CM Punk•Chavo Guerrero•Chris Masters•David Otunga•Drew Mcintyre•Dolph Ziggler•Evan Bourne•Hornswoggle•Husky Harris•Jack Swagger•John Cena•John •Mason Ryan•Michael McGillicutty•Mark Henry•Randy Orton•Santino Marella•Shawn Michaels•Sheamus•The Great Khali•The Miz•Triple H•Tyson Kidd•Vladimir Kozlov•

Zawodnicy zwolnieni z RAW!:

Yoshi Tatsu•Zack Ryder•Trent Baretta•DH Smith

Tag Teamy na RAW:

The Nexus: CM Punk, David Otunga, Husky Harris, Michael McGillicutty, Mason Ryan.

D-Generation X: Shawn Michaels i Triple H

Santino i Kozlov

Smackdown!

Big Show•Booker T•Brodus Clay•Cody Rhodes•Curt Hawkins•Daniel Bryan•Ezekiel Jackson•Goldust•Heath Slater•Justin Gabriel•JTG•Kane•Kofi Kingston•Primo•R-Truth•Rey Mysterio•Sin Cara•Trent Baretta•Ted DiBiase•Undertaker•Wade Barrett

Tag Teamy na Smackdown!:

The Corre :Wade Barrett, Ezekiel Jackson, Heath Slater, Justin Gabriel

Brothers of Destruction: Kane & Undertaker

Vince McMahon: No chłopcze, odwaliłeś niezłą robotę, wybierając 2 takie dobre ekipy. A co z pasami i mistrzami?

Ja: Właśnie o tym miałem powiedzieć. Postanowiłem namieszać trochę w pasach. Zmienię zasady zdobywania pasów. Pas Hardcore zostanie przywrócony do łask, i wejdzie on zamiast pasa U.S. Dojdzie też pas X-division, zamiast pasa Interkontynentalnego. Będą go mogli zdobywać highflyerzy. W dodatku na dzisiejszym RAW! odbędzie się match o pas WWE i pas HC. Na SD! o pas WHC i X-Division.

Vince McMahon:OK, akceptuję twą wizję. I tak od dawna trzeba było odświeżyć WWE. Idź i przygotuj się do dzisiejszego RAW!

Ja: Do widzenia! [wychodzę przez drzwi i myślę: no, teraz to będzie rewolucja!]

************************************************************************************************************************

http://img816.imageshack.us/img816/3784/rawm.png

'We got no fear, no doubt all in, balls out

We're going off tonight

To kick out every light

Take anything we want

Drink everything in sight

We'll go until the world stops turning

While we burn it to the ground tonight'

Lawler: Witamy w pierwszym Raw!w 2012 roku, na którym dowiemy się w końcu kto będzie kolejnym menadżerem Raw!

Cole: Gryzie mnie jednak to, że nie dowiemy się kto był 'tajemniczym GMem Raw!'

Lawler: No cóż, powitajmy prezesa federacji, "Chairmana" Vinca McMahona!

McMahon luźnym krokiem wchodzi na ring, po czym rozpoczyna przemowę:

McMahon: Jak wiecie, od początku naszej federacji, McMahonowie dokonują wielkich zmian w rozrywce. Jess założył federację, mój ojciec ją umocnił, a ja stworzyłem ją taką jaka jest teraz. Dzisiaj jednak kończy się era McMahonów i zaczyna się nowa era. Era Kiko.

Po tych słowach, zgasły światła, po czym nastąpił dźwięk "Awaken"

Jakiś człowiek wychodzi na ring przy wspaniałych efektach pirotechnicznych.

Ja:Witajcie. Pozwólcie, że najpierw się przedstawię. Jestem Kiko, wasz nowy menadżer i zarządca. Dziś pragnę wam oznajmić to, że już nie zobaczycie pasa U.S.

Cole: Przychodzi i od razu wszystko niszczy. Czekajmy na dalszą część jego przemowy.

Ja: Ale w zamianę dostaniecie pas Hardcore. Tak jak było to poprzednim razem i teraz tak będzie: Wszystkie walki o niego będą się odbywać w stypulacji Extreme Rules! W dodatku pas Interkontynentalny zmienia się w pas Dywizji X! Walczyć o niego będą tylko High-Flyerzy. Tak, to nowa era, ale nie w WWE. To nowa era w całej rozrywce sportowej! Do tego wszystkim mistrzom odbieram pasy!

Lawler:No, ciekawe co z tego wyjdzie?

W tle słyszymy 'Rrrrrrrrrrrabada! Your time is up!' czyli wejście Johna Ceny. Młodsza część publiczności oszalała.

Cena: Hej, kolego! Nie za daleko się zagalopowałeś?! Nie po to wczoraj zdobywałem pas WWE, by mi go dzisiaj odebrano za nic.

Ja: John, dziś odbędzie się walka o twój pas. Sam wybierz stypulację:

a) Fatal Four Way b) Last man standing match czy może c) Triple Threat First blood match?

Cena: Oczywiście wybieram odpowiedź......c)! Triple Threat first blood match jako main event tej gali!

Ja: Cieszę się że dogadaliśmy się jak prawdziwi faceci. A w dzisiejszym pojedynku zmierzysz się ze ..... 2 ostatnimi osobami z walki Fatal 4 Way Elimination match, która odbędzie się....... Już teraz!

Cole: Ciekawe kogo ten szaleniec wybrał do walki...

Lawler:To nie szaleniec. To geniusz!

Cole: Pora na reklamy!

Cole: Wracamy po reklamach! Zawodnicy już ustawieni na ringu

Lawler:Witamy po przerwie! W kwadratowym pierścieniu ustawieni: CM Punk, David Otunga, Drew Mcintyre oraz Chris Masters.

Cole: Rozpoczynają walkę!

Elimination Fatal Four Way Match for #1 contenders for WWE Championship

Cm Punk i David Otunga grają w składzie. CM Punk atakuje w narożniku Mcintyre'a, a David Otunga po

ostrym wejściu od Chrisa w wątrobę leży okładany pięściami.

CM Punk bierze rozbieg i wskakuje z kolanem w pierś Drew, po czym potężny Bulldog. Próbuje przypiąć, ale Drew odskakuje. CM Punk postanawia# pomóc Davidowi, wręczając potężne Capoeira Kick. Oszołomiony Chris Masters zostaje wyniesiony pod GTS,ale Drew uderza CM Punka w brzuch powodujące zrzucenie Mastersa. Zaraz po tym, Drew Mcintyre kopie obolałego Otungę i wykonuje Future Shock DDT. Otunga wyeliminowany!

Pozostaje w ringu 3 zawodników. Każdy w swym narożniku. Kto zostanie wyeliminowany ostatni?

Drew i Punk atakują najbardziej obolałego Chrisa, który odwdzięcza się Drew potężnym kopniakiem w czułe miejsce, po czym Irish Whip na liny od CM Punka, które zostaje odwrócone! Ouch! Chris Masters wykonuje powerslama na CM Punku, ale nie przypina. Wygląda jakby się szykował do Masterlocka... I tak! Mamy Masterlock. Punkowi brakuje sił, ale znajduje się Drew McIntyre, który skacze na tą dwójkę, ale źle trafił! Przerwał Masterlocka, ale nadział się brzuchem na głowę Punka, gdy Masters dostał kolanem w głowę.

CM Punk, jako jedyny ma siły! Wynosi Mastersa na plecy i mamy Go To Sleep od CM Punka. Przypina! 1..2..3! 'And our winners and #1 contenders for WWE Championship: CM Punk & Drew McIntyre!

Lawler: Przepiękna walka!

Cole: Cena już się śmieje na spotkanie z CM Punkiem. My tymczasem zapraszamy na reklamy!

******************************************************************************************************************************

Reklamy

*****************************************************************************************************************************

Cole: Witamy po reklamach! Już wiemy, kto dziś zmierzy się z Johnem Ceną o WWE Championship. Będą to Drew McIntyre & CM Punk.

Lawler: O tak, to pewnie będzie ekstremalne starcie, gdyż jak już wiemy, będzie to starcie w stypulacji First Blood, w której nie ma DQ.

Cole: Ale to będzie później, teraz widzimy jak zawodnicy ustawiają się w klatce "Elimination Chamber".

Będzie to starcie o pas HC, więc spodziewamy się Hardcorowej walki i hardcorowego mistrza!

Lawler: A w tej walce zmierzą się: Triple H, Sheamus, Randy Orton, Mason Ryan, Jack Swagger oraz Alberto del Rio! Na ringu pozostali dwaj zawodnicy: Alberto Del Rio i Jack Swagger.

Elimination Chamber Match for the Hardcore Championship

Lawler:Rozpoczęli!

Jack Swagger rozpoczął ofensywę, natomiast, Alberto sprytnie omija i teraz wykonuje Irish Whip w narożnik. Próba enzuigiri. "The All American-American" pada na ziemię. Próba przypięcia. 1..2.. odkopuje. W tym czasie wchodzi kolejny zawodnik, którym jest... Randy Orton! Szybki clothesline, kolejny! Po czym błyskawiczny Powerslam! Orton szykuje się do zadania ostatecznego ciosu! Ale Jack Swagger go atakuje Ankle Lockiem. Żmija próbuje doczołgać się do lin... Łapie! Jack Swagger był zmuszony puścić. ale Alberto go zachodzi od tyłu i atakuje mocnymi ciosami w twarz. Wchodzi kolejny zawodnik! A jest to... Mason Ryan!

Szybko kopie leżących Jacka Swaggera i Ortona, po czym wykonuje Irish Whip na narożnik dla Del rio. Było to na tyle mocne, że Alberto upadł. Jack Swagger powoli wstaje... Mason Ryan wchodzi na narożnik, ale Jack go stamtąd zrzuca na kraty. Odwraca się i dostaje szybkie RKO od Ortona. 1..2..3! Jack Swagger jest zmuszony opuścić konstrukcję. Orton wygląda jakby dostał zastrzyku adrenaliny! Wyciąga Masona Ryana na liny... Mamy DDT z nogami zawieszonymi na 2 linie. Zaczyna swój rytuał, ale dostaje Cross Arm Breaker od ADR. Odklepuje! Orton wychodzi i wchodzi Sheamus. Dropkickiem powala Alberto Del Rio, przypina, ale sędzia dolicza do 2. Skupił swoją uwagę na Alberto. Dusi go trzymając linę. Wsadza go na narożnik. Obija parę razy, po czym wchodzi na narożnik, ale już przy tym Mason Ryan ich obydwu zrzuca na stalową podłogę. Zaczyna swój taunt, po czym przechodzi przez liny, ale gdy to robi wychodzi Triple H! Mason Ryan dostaje szybki kopniak w głowę. HHH skupia się na Alberto. Zaczyna go kopać, po czym podnosi i Pedigree!

Trypel patrzy wokół siebie i dostaje potężne Brogue Kick od Sheamusa, ale ten przypina Del Rio! 1..2..3! Alberto powoli wstaje i zostaje wyrzucony za ring High Crossem Sheamusa! Sheamus się śmieje, ale tu przychodzi Mason Ryan z Ryan Bomb! Przypina. 1..2...Kick Out! Mason zdenerwowany. Ale przychodzi Shawn Michaels, który przez kraty daje swojemu partnerowi jego młot! Uderza Masona bronią w głowę, po czym przypina! 1..2..3! Mason opuszcza ring na noszach, gdyż ma rozkrwawioną głowę! Sheamus powoli wstaje, ale gdy widzi "przyjaciela" Trypela od razu zaczyna się cofać do narożnika. HHH zaczyna szarżę, ale trafia w narożnik! Kilka ciosów w głowę od Sheamusa, odwraca go, kopie w brzuch i wynosi pod High Cross! Udane! Przypina, ale Shawn Michaels wchodzi do klatki i odrywa sędziego!* Sheamus zdenerwowany wstaje, chce iść po młot. Gdy wraca do Triple H, otrzymuje Sweet Chin Music od Shawna i on właśnie przesuwa Trypela na Sheamusa! Sędzia wstaje i gdy to widzi, zaczyna odliczać. 1..2..3! Triple H zostaje 1szym po reaktywacji pasa Mistrzem Hardcore! Shawn wraz z sędzią go podnoszą i podnoszą mu rękę!

*Reklamy*

Cole: Witamy po przerwie! Jak widzieliśmy, wraz z Nowym Rokiem, zaczęła się Nowa Era Kiko! Mamy już nowego Mistrza Hardcore, a za chwilę się dowiemy, kto zostanie nowym Mistrzem WWE! Jerry, jak obstawiasz, CM Punk czy John Cena?

Lawler: Ja stawiam na Johna Cenę, ale na tym ringu wszystko się może wydarzyć. Ale teraz patrzmy!

Single Match for WWE Championship - CM Punk w/ Nexus vs. John Cena

Słychać theme CM Punka, który wychodzi wraz ze swoją grupą. Cena już czeka na niego w ringu. Grupa CM Punka zostaje przy ringu. Gong!!!

Zaczyna się wymiana ciosów. Przeważa CM Punk. Irish Whip w narożnik, po czym przyciśnięcie kolanem z wyskoku i Bulldog! Nexus przy ringu klaszcze. CM chce podnieść Cenę, ale ten uderza go w twarz. Powoli wstaje z uderzeniami. Potężne Irish Whip w narożnik i gdy CM Punk się od niego odbija, a Cena dodaje One-handed Bulldog. Gdy Straight Edge Warrior wstaje, John mu daje clothesline. Po 3 technikach Cena go wynosi na Attitude Adjustment, ale David Otunga go łapie za nogę! CM Punk bierze Cenę za bark i widzimy Pepsi Twist. Bierze go na ramiona i mamy Go To Sleep! Pin! 1..2..3! Mistrz WWE został wyłoniony!

Justin Roberts:And our winner, and new WWE Champion, CM Punk!

Jerry Lawler: Byliśmy świadkami pięknych walk, ale nasz czas na antenie już się kończy. Zza mikrofonów żegnają was Jerry Lawler...

Michael Cole:...i Michael Cole!

Takim obrazkiem zakończyło się pierwsze Raw! w 2012 roku.

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ki-ko

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 19 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• KyRenLo
      John Cena: Czyli jedna tygodniówka w styczniu i zapewne ani jedna w lutym. Mam nadzieję, że później jakoś nabierze to rozpędu. Jade Cargill:
    • Tomos
      Dorzucą stypulację "if Roman wins, Rollins przeprasza za rozpad Shield" i ludzie będą klaskać uszami. Plus, to w końcu main event dla Punka
    • IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
  • Dodaj nową pozycję...