Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Backyardowcy Rozmawiają #1 - Matt2Hot

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

1 Odcinek serii w której będę zapraszał gwiazdy backyardu żeby je przybliżyć, żeby przybliżyć ich poglądy itd. Z Matt2Hotem mówiliśmy o

-Jego starcie

-Życiu prywatnym

-O PUW i starym backyardzie

-O jego gimmicku

-Backyardmania 2

-TLK

-PXW

-WFW

-WSW

-DSW

-Dark Knight z WERW

i wiele wiele więcej.

Długość nieco ponad godzinkę. Przez pierwsze może 3 minuty Matt mówi nico cicho ale potem już jest ok.

http://dj-zzdw.wrzuta.pl/audio/3i6hzm78rsy/backyardowcy_rozmawiaja_1_-_matt2hot

PS. Mam nadzieje że N!KO nie będzie miał za złe za niektóre pomysły zaczerpnięte z attitude mówi, którego jestem wielkim fanem. :)

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• VebVe

2

• SixKiller

1

• N!KO

1

• Natan

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Myślałem, że nie dotrwam do końca, kiedy przeczytałem, że trwa ponad godzinę, ale naprawdę mnie wciągnęło ;). Bardzo udany debiut, program prowadzony na luzie, bardzo fajnie wchodziliście w interakcje, było trochę shootowo, no i można się było sporo dowiedzieć na temat polskiego backyardu. Pamiętam, że gdy powstało DDW, zaczęły znikać filmiki PIWG, których - przyznam szczerze - nie oglądałem, ale zdenerwowałem się, kiedy ktoś napisał, że może były naciski ze strony Roida. Właściwie do dziś nie wiem, jak to z tym było, ale jeśli wiecie więcej - powiedzcie koniecznie ;).

1005187806541accfacb3d6.jpg

Do materiału dorwałem się już wczoraj i zdążyłem wspomnieć Arbuzowi, że wyszło bardzo fajnie. Cieszę się, że mogę to też zrobić tutaj i że 'Backyardowcy Rozmawiają' trafiło także na Attitude.

Mateusz odpowiadał rzeczowo, mieliśmy parę żartów i tekstów przy których twarz sama się uśmiechała, dobre pytania (gdzieniegdzie utwierdziliście mnie w tym co już wiedziałem, a miejscami dowiedziałem się czegoś nowego). Słowem, bardzo fajna inicjatywa, ciekaw jestem jak będzie się to dalej rozwijać i czy odcinki utrzymają poziom. Jeśli M2H rzeczywiście zasiądzie w loży prowadzących to może być tylko lepiej.

Dobra robota ;)

Akurat teraz program głównie będzie kierowany na atti bo po tym jak powiedzieliśmy pare słów prawdy na temat pewnego forum ich admin były backyardowiec z PUW poczęstował nas banem (i mnie i Matta).

SixKiller, ogólnie chodzi o to że Don nalega aby jego wrestlerzy nie występowali na backyardzie (albo DDW albo backyard). Poza tym według tego co niby mówił Seraphin/Kamil Alexander pro wrestlerzy bardzo krzywo patrzą na backyard. I w sumie to się skumulowało że filmy PIWG-u znikły. PUW jeszcze idzie zobaczyć.

Dziękuje za komentarze.

• Urządzenie:  Windows

Mam nadzieje że N!KO nie będzie miał za złe za niektóre pomysły zaczerpnięte z attitude mówi, którego jestem wielkim fanem.

Ja tam tylko slyszalem "tym optymistycznym akcentem" pod koniec, ktore juz mi sie na dobre kojarzy z AM-kami (catchphrase normalnie) :wink:

Wyszlo bardzo ok. Sam myslalem nad kontynuowaniem watku Backyardowego w Attitude Mowi, i zaproszeniu Matta 2 Hotta, ale teraz chyba nie bedzie takie potrzeby. Wycisnales z niego ostatnie soki.

Ten wasz TLK, to raczej zbiera taki X-Pac Heat. Ludzie go nie znosza, nie dlatego, ze jest tak wiarygodny i swietnie sie wciela w postac heela, ale nie znosza go dlatego, ze maja go dosc. Chlopak robi bardzo kiepska reklame waszemu Backyardowi, bo po jego promach, to ktos siegnie po wasz produkt tylko dla smiechu.

Jesli chodzi o gimmicki, to o wiele bardziej od Dark Knighta, docenilbym Stompa lub Remedyego. Mieszanka Hardyego z Jokerem ma potencjal... na dorownanie TLK w dostarczaniu usmiechow.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 110 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 018 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 703 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 575 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 883 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• MattDevitto
      Kickoff to zdecydowanie nie moja bajka, ale promo Brona przyjemne i choć dla niego warto odpalić ten materiał. Przypomniały się stare, dobre czasy TNA Poza tym WWE udostępniło już kilka nowych linków na weekend - warto je mieć w naszym temacie:
    • rtjftdjtf
      Nie no najbardziej przypomina stage z WM 39    
    • Attitude
      Za nami kolejny odcinek AEW Collision, który wyjątkowo został wyemitowany w nocy z czwartku na piątek. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych informacji z tego show. Na otwarcie wyszli wściekli Death Riders, a Jon Moxley rzucił wyzwanie Samoa Joe. Link do filmu Kevin Knight pokonał Lance'a Archera. Link do filmu Tony Schiavone przeczytał list... od zawieszonych FTR. Link do filmu The Don Callis Family (Josh Alexander i Konosuke Takeshita) pokonali The Conglomeration (Rocky Romero i Tomohiro Ishii). Ishii przypadkowo zaatakował Romero, a ten potem odwrócił się od Japończyka. Potem jeszcze powrócił Trent Beretta i atakowali Ishiiego. Link do filmu Megan Bayne szybko rozprawiła się z Ashley Vox i Rebeccą Scott. Link do filmu Adam Cole stanął w pierwszej obronie TNT Championship do otwartego wyzwania. Odpowiedział na nie Claudio Castagnoli. Cole wygrał, a wściekły Castagnoli po walce rozwalił stanowisko komentatorskie. Link do filmu La Faccion Ingobernable bez większych problemów wygrali z zespołem złożonym z KM, LSG & Rosario Grillo. Link do filmu Na zapleczu doszło do konfrontacji Kevina Knighta, Mike'a Bailey'ego i Ricocheta. Link do filmu Nick Wayne pokonał Komandera i został nowym ROH TV Championem. Link do filmu W walce wieczoru Julia Hart i Kris Statlander wygrali z Harley Cameron i Mercedes Mone. Link do filmu Skrót: Link do filmu Przeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
    • Kaczy316
      Mi z kolei kojarzy się z WM 29.  
    • MattDevitto
  • Dodaj nową pozycję...