Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

krótko i na temat...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Kamera pokazuje nam ciemny pokój w którym nic nie ma, oprócz wielkiego łóżka z baldachimem. Na łóżku widać leżącą postać z kompresem na czole i gazetą w rękach. Zbliżenie… i poznajemy Jupitera… trzask… otwierają się drzwi…

Ania (zbliżając się do łózka, niosąc herbatę): Położę Ci ją na szafce.

Jupiter: Ok. Dzięki bardzo.

Ania (siadając na łóżku obok leżącego Jupka): Co czytasz?

Jupiter pokazuje gazetę (niestety nie można dostrzec tytułu), na okładce której widnieje wielkie zdjęcie Lorda DeMarco z pasem World Heavyweight.

Ania: Nie masz już dość? Zobacz co z Tobą zrobili.

Jupiter: I tego pożałują.

Ania: Co im zrobisz? Przecież połączyli się w jedną wielką koalicję. Nie rozumiesz że od początku byłeś pionkiem w grze właścicieli AWF? Nie dotarło to do Ciebie po PPV? Stabber od początku miał taką rolę.

Jupiter: Ten frajer pożałuje ze żyje, a ja wcale nie byłem żadnym pionkiem! Tylko dzięki mnie, dzięki mojej pomocy Stabber trafił do górnej półki rosteru AWF… Tylko dzięki mnie wybił się i posmakował walki o najwyższe cele… Tylko dzięki mnie stał się popularny i rozpoznawany na ulicach… A teraz się odwrócił. Odwrócił się ode mnie i zszedł na złą drogę, wybierając tym samym stajnię ścierw… Sam stał się ścierwem… Brudem, które należy definitywnie skreślić z listy plam… jesteś plamą Stabber!! Zaufałem Ci i to był mój błąd… Przyznaję… Człowiek jest tylko człowiekiem i popełnia błędy. Ja popełniłem błąd powierzając Ci moje zaufanie i pomoc… źle zrobiłem… jednak da się to naprawić… Ty popełniłeś jeszcze gorszy błąd… zadałeś mi cios w plecy, najgorszy z możliwych… i tego nie da się naprawić… Już na zawsze pozostaniesz „sprzedawczykiem”, a piętno zdrady będzie cię tulić do snu co noc… dzieci na ulicach już zaczynają wytykać Cię palcami, a kapusi i sprzedawczyków we więzieniach przezywają „Stabber”… Twoje zafajdane imię stało się synonimem, które niedługo znajdzie się w polskim słowniku… Stabber znaczy ten który zdradza kumpli, odwraca się od kolegów, potrafi zadać cios w plecy nawet podczas snu… Ty śmiesz nazywać się ex-yakuza? TY? Człowiek bez honoru, z dziurami na sumieniu, człowiek-plama? Wiesz kto to jest Yakuza?... K***a!!! Chłopie!!! Ty koło yakuzy nawet nie stałeś!!!... Ty, podobnie jak Twój nowy kolega Lord DeMarco, nazywacie się poplecznikami odpowiednio japońskiej i hiszpańskiej kultury, ludźmi wychowanymi przez zagraniczne środowiska i przedstawicielami najwyższych wartości „dżapanizmu” i „ibernizmu”… Śmiechu warte… prawda jest taka, że z was to takie dwa kozie bobki, typowe wsiury, które wychowywały się gdzieś na polskiej wsi i jeden z was naoglądał się za dużo japońskich kreskówek, a drugi zamiast pomagać doić krowy w oborze, oglądał hiszpańskie telenowele…

Boże… co za parodia… Dwa głupki połączyły się… a najlepsze jest to, że oprócz nich w tej całej śmierdzącej stajni są same głupki!... G****o do g****a ciągnie… Sprawdza się powiedzenie…

Ania: Jak na moje oko, to niestety nie masz szans. Oczywiście wierzę w Ciebie i uważam że to Ty zasłużyłeś na World Title, ale jak oni wszyscy na Ciebie naskoczą to może to dla Ciebie się naprawdę źle skończyć.

Jupiter: Nic mnie to nie obchodzi. World Title powinien być tutaj (Jupiter pokazuje palcem na swoje ramię) i tak długo będę o niego walczył, aż nie znajdzie się u swojego prawowitego właściciela. Nie rozumiesz, że te wszystkie moje porażki to była parodia wrestlingu? Zawsze było „coś”… i wiesz że się nie wykręcam, bo nie jestem taki. Jak ktoś jest lepszy, to mówię to wyraźnie… Ale w AWF nikt nie jest ode mnie lepszy! Stabber?... To jest pryszcz i wycisnę go przy najbliższej okazji… DeMarco?... Ten niby-hiszpański arystokrata jest większym zerem niż Stabber i niedługo odbiorę mu moją własność… A reszta? Niech tylko któryś mi podskoczy!... A jak wszyscy na raz się na mnie rzucą, to stanę do walki jak prawdziwy mężczyzna. Nie obchodzi mnie to czy wyniosą mnie wtedy na laczkach z ringu, czy wyląduję na intensywnej terapii czy może zostanę kaleką do końca życia…

Ania: Ale mnie to obchodzi!

Jupiter: Sorry, ale nie to się teraz liczy. Nie dam się tak łatwo. Dam im radę… czy to sam, czy to nie sam… ale dam radę. I wiesz co Aniu? Wolę na każdej gali dostawać tęgi wp***l niż darować im tej zniewagi w stosunku do mojej osoby. Nie pozbędą się mnie tak łatwo. K***a!!!!!.... Pozabijam ich!... Ale mam już w głowie pewien genialny plan, który doprowadzi do rozpadu tej całej grupy na miliony drobniutkich kawałeczków, Lorda DeMarco pozbawi pasa World Title na moją korzyść, a Stabbera wyśle z powrotem do ZOO w Tokio. Będzie niezła zabawa (Jupiter zaciera ręce). Już na następnej gali, rozpocznie się destrukcja nowo powstałej grupy… haha!...

Ania: Na następnej gali nie walczysz ze względu na lekką kontuzję jaką odniosłeś po upadku z drabiny. Wiesz o tym. Specjalnie nie zostałeś uwzględniony na karcie. Wiesz, że będziesz siedział w domu.

Jupiter: Chyba jesteś niepoważna kobieto. Nikt i nic mnie nie zatrzyma. Kontuzja? Jaka kontuzja? Nic mi nie jest. A do tamtego poniedziałku zdążę dojść z powrotem do genialnej formy. Wiesz że nie mogę zawieść moich wspaniałych kibiców, którzy przychodzą na gale AWF tylko dla mnie. Wiesz o tym. Ja muszę się zemścić i muszę zacząć jak najszybciej. Czas to pieniądz, mimo że nie o pieniądze tu chodzi.

Ania: Rób jak uważasz.

W tym momencie Ania wstała i już miała zamykać za sobą drzwi od pokoju gdy nagle odwróciła się i z powrotem podeszła do Jupitera.

Ania: Zapomniałabym. Termometr… Już możesz go wyjąć.

Jupiter sprawnym ruchem wyjął spod pachy szklaną rurkę wypełnioną rtęcią i podał żonie. Ania go wzięła i podeszła do zapalonej lampy, aby lepiej widzieć wskaźnik na słupku i spojrzała…

Ania: No tak… 38,7 stopnia

Transmisja się urwała…

53541565549537ccb6a05f.jpg

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Juppozo

2

• Przemk0

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   41
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Ania rządzi :D pozdrów ją :-) wszak to ja ją "odkryłem" jak sie wpisala kiedys ksiedze EWF.. odrazu wskoczyla do Storyline'a jako żona Jupitera :)

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

hehe... co racja to racja...

pozdrowiłem i dzięki :D :D

53541565549537ccb6a05f.jpg