Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Oscar Knifer no.5

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   58
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Oscar po udanej uroczystości w swoim rodzinnym mieście jest pełen entuzjazmu i woli walki. Czemuż sie jednak dziwić skoro zdobycie tag-team title dało mu chwałę i honor..no właśnie jak nasz "bohater" poradzi sobie ze świadomością że jest aż tak popularny ? Koszulki, plakaty, repliki pasów, wszytsko, dosłownie wszystko co jest związane z Kniferem rozchodzi się jak świeże bułeczki.

2.12.06 Mieszkanie Oscara

Zwyczajny, dosyć ponury poranek, Oscar budzi się i pierwszą czynnością jaką wykonuje jest poranne oddanie moczu. Następnie standard, śniadanko, kupka i do widzenia.

Oscar wychodzi ze swego mieszkania i jak to wcześniej wspólnie zaplanowali udaje się po OfFtena zachaczając po drodze o kiosk gdzie kupił sobie wodę mineralną. Jedyną rzeczą która mogła denerwować że przed domem Oftena trwały roboty drogowe które nieco zakłócały ruch na jezdni. Oscar dojechał, wyszedł z samochodu i idzie w strone drzwi Paula, już po chwili w mieszkaniu Offtena rozlega się dzwonek do drzwi. Oscar otwiera drzwi.

Oscar : Cześć, jesteś gotów ?

Paul : Tak mistrzu ;)

Oscar i Paul wsiedli do samochdu i udali się wprost pod halę AWF, jedąc wysłuchali w radiu audycji o AWF, była tam także mowa o Oscarze : "Jak wiadomo podczas ostatniego PPV Rise of the Champions karty zostałe rozdane, pierwszymi miestrza w historii w ogóle całej federacji zostali Oscar Knifer oraz Vaclav co można powiedzieć o tych wrestlerach ? Cóż mimo tego iż na pierwsyz rzut oka wygląda jakby ze sobą kontrastowali, to w rzeczywistości wygląda to zupełnie odwrotnie, Oscar i Vaclav świetnie ze sobą współpracują co doskonale widać podczas ich walk"

Oscar był bardzo zadowolony iż w rozmowie o PPV pierwszą sprawą jaką poruszono był właśnie on, a także Vaclav. Audycja właśnie dobiegła końca gdy srebrny Fiat Punto Oscara zaparkował przed halą AWF. Oscar i Paul wysiedli z samochodu i udali się wewnątrz hali gdzie od razu zostali zaczepieni przez Annę Koper chcącą przeprowadzić wywiad.

Anna : Dzień dobry czy mogłabym z panem przeprowadzić wywiad ?

Oscar : Dzieńdobry, oczywiście.

Anna : Na pierwszy PPV AWF stał się pan posiadaczem pierwszego w historii tytułu, oczywiście w tej federacji, jak się pan wtedy czuł ?

Oscar : To było jak..to było jak..fala zimnego powietrza w upalny Sierpniowy poranek..czułem się jak nowo narodzony, naprawdę ciesze się że to właśie ja, Oscar Knifer, stałem się pierwszym posiadaczem pasa w historii AWF.

Anna : Dziś walczy pan z Tuanem, czego spodziewa się pan po pańskim przciwniku ?

Oscar : Prawde mówiąc jestem pewny zwycięztwa, nie pamiętam keidy osatnio przegrałem. Mimo iż Tuan jest niezłym wrestlerem ja jestem lepszy i poniedziałkowy wieczór udowodni to.

Anna : Dziękuje za wywiad.

Oscar : Zawsze do usług.

Gołym okiem widać, że zdobycie pasa nieco zmieniło Knifera, stał się bardziej rozmowny, otwarty, komunikatywny..to zupełnie inny człowiek niż na początku walk w AWF. Po wywiadzie wyluzowany Oscar udał się do swojej szatni gdzie w skupieniu czekał na swój czas, gdy ten dobiegł, Oscar bez żadnych obiekcji podążył w stronę wejścia na ring.

Czółkowski : Pieerwszy Champion!!!

Mazur : Rezultat zgrania..zobaczysz znajdzie się team który szybko pokaże jemu, a także Vaclavowi gdzie ich miejsce.

Czółkowski : A ty zobaczysz jak Oscar w poniedziałkowy wieczór pokona Tuana!

Knifer Theme rozlega się w hali...wyluzowany Oscar idzie w stronę ringu, reakcje publiki jest mieszana widać że mają szacunek do człowieka który coś osiągnął, nawet fan który zawsze miał transparenty na których widniały anty-kniferowskie napisy tym razem miał transparent"he became first ever.." Oscar zauważył to i w tym momencie zrobiło mu się bardzo miło, jednak jest już w ringu.

Oscar : Dobra możecie wyłączyć tę muzykę, w końcu publicznośc może już mieć jej dosyć..mnie samego boli od niej głowa, słychać leciutki cheer, Ok więc chciałbym zacząc od podziękowania wam wszytskim, którzy oglądali Rise Of The Champions i trzymali kciuki za mnie i Vaclava, naprawdę dziękuję. Dzień po PPV udałem się do mojego rodzinnego miasta i wtedy też spotkało mnie coś czego wcześniej nigdy nie doświadczyłem, ci ludzi byli mi wdzięczni, wdzięczni za to że mogą być ze mnie dumni. Publika słucha tego co mówi Oscar z dosyć dużym zaciekawieniem. W tej federacji przegrałem tylko jeden mecz, mój debiut tutaj, pozostałe kończyły się moimi zwycięztwami. Jednak to ostatnie, tylko ono coś znaczyło, sprawiło że poczułem sie wyjątkowo! Oscar Knifer i Vaclav pierwsyzmi posiadaczami tytułów w historii AWF! Jak to piękie brzmi..muzyka wprost z serca...Wśród publiczności rozlegają się spore oklaski, Oscar wie dobrze że zasługuje na nie. Na kolejnej gali będę walczył z TuanX'em, pozwole sobie szybko nas skonfrontować...On : 180cm91 kg, ja : 194cm122kg juz tutaj mam przewagę, jednak TuanX ma to coś co sprawi że będzie trudnym przeciwnikiem, jest samoukiem sztuk walki...to jest dosyć gorźne,, nigdy nie wiadomo w jaki sposób zaatakuje...Jednak jestem dobrej myśli! Trzyamjcie za mnie kciuki!

Oscar przy cheerze zszdł z ringu i udał się do szatni! Oscar Knifer vs TuanX Next Monday!

Krytyka itp mile widziana :)

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• LegendKiller

2

• mnih

1

• Rabol

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Czółkowski : Pieerwszy Champion!!!

Mazur : Rezultat zgrania..zobaczysz znajdzie się team który szybko pokaże jemu, a także Vaclavowi gdzie ich miejsce.

Czółkowski : A ty zobaczysz jak Oscar w poniedziałkowy wieczór pokona Tuana!

hmm Czoło będzie raczej za mną ;)

180cm91 kg, ja : 194cm122kg juz tutaj mam przewagę

stereotyp, który już dawno temu został obalony :twisted:

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

bądź honorowym dawcą krwi

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Hmm ja i Vaclav jesteśmy jego pupilkami :D A przynajmniej byliśmy :P

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

No, i jest lepiej, duzo lepiej. Mniej dialogow, w miare solidny speech.

Problem z komentarzem. Skoro w trakcie pisania tego RP Knifer byl juz w polowie face'em, w ten wlasnie sposob powinni go promowac komentatorzy. Tak wiec milosc Czolkowskiego to K&V powinna powoli znikac a Mazur lekko zganic za nieczyste zakonczenie ale pochwalic ogolnie za np. zgrane akcje.

To co ty napisales wyglada tak ze gdyby ogladnal to w TV mniej rozumny fan, pomyslalby ze Knifer wciaz jest heelem i nic sie nie zmienilo.

Niby maly blad ale uwazaj na to bo bardzo nie lubie takich usterek technicznych :)

4302049614329261d90190.jpg