Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Z okazji finałów ligi polskiej i nieobecności tematu o tym sporcie na naszym forum chciałbym zaprosić was do dyskusji o wydarzeniach związanych z piłką ręczną nie tylko w Polsce, ale i na świecie i po prostu do wyrażenia opinii o tej dyscyplinie sportowej.

Moim zdaniem piłka ręczna jest sportem bardzo ekscytującym, według mnie ciekawszym od piłki nożnej, gdyż nie ma sposobu by coś się nie działo.

Jak już wspomniałem odbywają się finały naszej ligi gdzie Orlen Wisła Płock (przyszli mistrzowie) mierzy się z Vive Targi Kielce i prowadzi 2:1 w rozgrywce do wygrania trzech meczy. Powiem, że zalatuje mi tu powoli sensacją, ba można powiedzieć, że to już jest sensacja bo nikt się nie spodziewał, że Vive przegra 2 mecze pod rząd i 3 w całym sezonie, jak na razie ;) . Jutro odbędzie się, mam nadzieję, że ostatni mecz w Płocku i do mojego miasta powróci tytuł mistrza polski.

Ja już swoje zdanie powiedziałem, teraz ja zapraszam was do dyskusji. Mam nadzieję, że znajdę tu paru fanów tego wspaniałego sportu.

Kurcze trochę za sztywno mi wyszedł ten tekst, ale ważne, żeby każdy zrozumiał. :roll:

https://forum.wrestling.pl/topic/25221-pi%C5%82ka-r%C4%99czna-dyskusja-og%C3%B3lna/

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Domio

2

• Noface

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

No to ja w takim razie przepraszam za założenie tematu, ale szukałem w wyszukiwarce i mi takiego tematu nie znalazło, coś źle wpisałem najwyraźniej :oops:

https://forum.wrestling.pl/topic/25221-pi%C5%82ka-r%C4%99czna-dyskusja-og%C3%B3lna/#findComment-236660

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Dodaj nową pozycję...