Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

IV Zlot Fanów Wrestlingu w Gdańsku (11.11.2011)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   228
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

(od razu pytanie czy brać z łazienką w pokoju czy na korytarzu, bo 8-osoby nie ma łazienki w pokoju).

Wg mnie - im taniej tym lepiej. Stawiam, że i tak zwalimy się do noclegowni nad ranem (na kilka godzin kimania), tak więc spokojnie łazienka na korytarzu obleci. Jeżeli chodzi o mnie, to rezerwuj Maxi tak, żeby wyszło jak najwięcej osób w jednym pokoju (czyli brać te największe), a co za tym idzie - najtaniej :wink:

Moja propozycja (skoro Hostel nie jest zbyt duży) jest taka, żebyś Maxi rezerwował ludziom kimanie wg kolejności wpisywania się na listę (czyli kto się szybciej wpisze, ten będzie miał szansę na tańszy pokój i minimalizuje niebezpieczeństwo, że przyjdzie mu spać w pokoju, nie z ekipą, a z obcymi ludkami, bo ostatni zarezerwowany pokój zapewne nie będzie całkowicie zapełniony przez nas), tak więc warto jak najszybciej zadeklarować się odnośnie noclegu.

Nie chce mi sie czytac tych postów wszystki - wpisuje się wszedzie tam gdzie Raven jako ziom z pomorza(n) :P

Wyręczając naszego leniwego (skoro DiDi nie chciało Ci się czytać wszystkich postów, to Maxi zaklepie Ci leżankę w hostelowym kiblu :twisted: ) kolegę w kwestii formalnej:

Transport z Warszawy

1. Polski Bus: Koper, N!KO, RazorR, Schoop, LeViathan, Streetovs, Przemk0

Biforek

-Raven- (Dostępny z DDP od 15.16), N!KO, Maxi4 (samochodem jakoś z rana), Brejver (samochodem), Schoop - (Jak PKP da...), longer & Triple B, Stylu, Koper, RazorR, LeViathan, RVD, Streetovs, Ghostwriter, Przemk0, DDP

Afterek

-Raven-, N!KO, Maxi4, Brejver, Schoop, longer & Triple B, Stylu, Koper, RazorR, LeViathan, RVD, Streetovs, Ghostwriter, Przemk0, DDP

Nocleg

Maxi4, Koper, N!KO, Raven, RazorR, Schoop, LeViathan, RVD, Streetovs, Ghostwriter, Przemk0, DDP

• Odpowiedzi 280
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

37

• N!KO

31

• Vercyn

24

• Schoop

20

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Transport z Warszawy

1. Polski Bus: Koper, N!KO, RazorR, Schoop, LeViathan, Streetovs, Przemk0, SixKiller (jeżeli zdążę przyjechać do Warszawy)

Biforek

-Raven- (Dostępny z DDP od 15.16), N!KO, Maxi4 (samochodem jakoś z rana), Brejver (samochodem), Schoop - (Jak PKP da...), longer & Triple B, Stylu, Koper, RazorR, LeViathan, RVD, Streetovs, Ghostwriter, Przemk0, DDP, SixKiller

Afterek

-Raven-, N!KO, Maxi4, Brejver, Schoop, longer & Triple B, Stylu, Koper, RazorR, LeViathan, RVD, Streetovs, Ghostwriter, Przemk0, DDP, SixKiller

Nocleg

Maxi4, Koper, N!KO, Raven, RazorR, Schoop, LeViathan, RVD, Streetovs, Ghostwriter, Przemk0, DDP, SixKiller

Biforek

-Raven- (Dostępny z DDP od 15.16), N!KO, Maxi4 (samochodem jakoś z rana), Brejver (samochodem), Schoop - (Jak PKP da...), longer & Triple B, Stylu, Koper, RazorR, LeViathan, RVD, Streetovs, Ghostwriter, Przemk0, DDP, SixKiller, Marcin

Afterek

-Raven-, N!KO, Maxi4, Brejver, Schoop, longer & Triple B, Stylu, Koper, RazorR, LeViathan, RVD, Streetovs, Ghostwriter, Przemk0, DDP, SixKiller, Marcin

Dee, looks like the Dallas Horsemen are back, daddy-o! :D

Strach się bać :twisted:

Transport z Warszawy

1. Polski Bus: Koper, N!KO, RazorR, Schoop, LeViathan, Streetovs, Przemk0, SixKiller (jeżeli zdążę przyjechać do Warszawy), Rayne

Biforek

-Raven- (Dostępny z DDP od 15.16), N!KO, Maxi4 (samochodem jakoś z rana), Brejver (samochodem), Schoop - (Jak PKP da...), longer & Triple B, Stylu, Koper, RazorR, LeViathan, RVD, Streetovs, Ghostwriter, Przemk0, DDP, SixKiller, Marcin, Rayne

Afterek

-Raven-, N!KO, Maxi4, Brejver, Schoop, longer & Triple B, Stylu, Koper, RazorR, LeViathan, RVD, Streetovs, Ghostwriter, Przemk0, DDP, SixKiller, Marcin, Rayne

Nocleg

Maxi4, Koper, N!KO, Raven, RazorR, Schoop, LeViathan, RVD, Streetovs, Ghostwriter, Przemk0, DDP, SixKiller

Tak przy okazji, wczoraj zaledwie odbierałam rodzicielkę z dworca i właśnie z Gdańska podróżowała - pociąg spóźnił się zaledwie 160 minut :D Także każdy bus będzie dla nas lepszą opcją, pomijając już nawet cenę - z PKP to na galę byśmy pewnie nie zdążyli :P

Tak przy okazji, wczoraj zaledwie odbierałam rodzicielkę z dworca i właśnie z Gdańska podróżowała - pociąg spóźnił się zaledwie 160 minut :D Także każdy bus będzie dla nas lepszą opcją, pomijając już nawet cenę - z PKP to na galę byśmy pewnie nie zdążyli :P

In PKP we trust. Planowy przyjazd pociągu - godz. 13:28 :) A nawet jeśli nie, to przecież tak naprawdę liczy się Afterek :D

Mhm, jej miał planowany przyjazd na 23:30, doczekałam się po 2 w nocy... fajnie było na dworcu pokoczować :P Ale życzę jak najlepiej, moja noga więcej w PKP nie postanie, obiecałam to sobie po podróży ze 2 lata temu: minus 20 na zewnątrz, brak ogrzewania w wagonie, i na Wschodniej nas wysadzili na godzinę, żeby wagon podmienić :P Fajnie się stało :P

(od razu pytanie czy brać z łazienką w pokoju czy na korytarzu, bo 8-osoby nie ma łazienki w pokoju).

Wg mnie - im taniej tym lepiej. Stawiam, że i tak zwalimy się do noclegowni nad ranem (na kilka godzin kimania), tak więc spokojnie łazienka na korytarzu obleci. Jeżeli chodzi o mnie, to rezerwuj Maxi tak, żeby wyszło jak najwięcej osób w jednym pokoju (czyli brać te największe), a co za tym idzie - najtaniej :wink:

E tam troche luksusu nie zaszkodzi :wink: Choc mi osobiscie wszystko jedno to minus bez łażni w pudelku jest taki ze znajac zycie, co chwila jakis pijak, z nadmiaru alko, bedzie mnie budzil, bo bedzie latal w ta i z powrotem do kibla na korytarzu, a ze podjebanemu wszy jedno to bedzie traskal dzwiami, no koszmar sie zacznie :D

Zadzwonię do KolejNaBusa i dowiem się ile wynajęcie busa, wtedy odjazd byłby w godzinie która wszystkim pasuje.

Przyznam, ze byloby pieknie. Generalnie jestem za tym, zeby tam sie pojawic jak najwczesniej, ale odjazd w tych godzinach mi troche pokomplikuje sprawy.

Swoja droga, to apeluje o ten bus, bo jak czytam o PKP, to mnie skreca od srodka. Dwa razy w zyciu jechalem pociagiem (!), ale widocznie to nie byly jakies kolosalne odleglosci, zeby to sie odbilo na mojej psychice.

• Reputacja:   228

E tam troche luksusu nie zaszkodzi :wink: Choc mi osobiscie wszystko jedno to minus bez łażni w pudelku jest taki ze znajac zycie, co chwila jakis pijak, z nadmiaru alko, bedzie mnie budzil, bo bedzie latal w ta i z powrotem do kibla na korytarzu, a ze podjebanemu wszy jedno to bedzie traskal dzwiami, no koszmar sie zacznie :D

Street, znając nasze zloty, to stawiam, że gdy dotrzemy do Hostelu (a będzie to pewnie 3-4 rano, a więc zbyt dużo czasu tam nie spędzimy), to będziemy tak "znieczuleni", że nawet gdyby w nocy nad Tobą Goldberg darł ryja "Who's Next?", to i tak nawet byś nie drgnął :wink:

Ja tam ogólnie nie mam większych wymagań, byle tylko było gdzie się wyciągnąć i na łeb nie kapało. W końcu nie będziemy tam spędzać 2 tygodni wczasów, tylko zaledwie kilka godzin kimona :D

• Reputacja:   15

Inne opcje (niż PolskiBus i KolejNaBusa) do Gdańska to:

Siembus

Rejsowy bus odjeżdża o 11:15 z Centrum - Cena 49/39zł w promocji

http://siembus.dynasoft.pl/linia_ex.html

Kewin:

Rejsowy bus odjeżdża o 10:20 z przystanku Metro Politechnika - Cena 55/45 zł

Indywidualny wynajem busa na nasz termin (11-12 listopada) to 2000zł na max 22 osoby.

http://www.kewin.pl/lub_war_gda.html

Transport z Warszawy

1. Polski Bus: Koper, N!KO, RazorR, Schoop, LeViathan, Streetovs, Przemk0, SixKiller (jeżeli zdążę przyjechać do Warszawy), Rayne, Stylu

Biforek

-Raven- (Dostępny z DDP od 15.16), N!KO, Maxi4 (samochodem jakoś z rana), Brejver (samochodem), Schoop - (Jak PKP da...), longer & Triple B, Stylu, Koper, RazorR, LeViathan, RVD, Streetovs, Ghostwriter, Przemk0, DDP, SixKiller, Marcin, Rayne

Afterek

-Raven-, N!KO, Maxi4, Brejver, Schoop, longer & Triple B, Stylu, Koper, RazorR, LeViathan, RVD, Streetovs, Ghostwriter, Przemk0, DDP, SixKiller, Marcin, Rayne

Nocleg

Maxi4, Koper, N!KO, Raven, RazorR, Schoop, LeViathan, RVD, Streetovs, Ghostwriter, Przemk0, DDP, SixKiller, Stylu

Edytowane przez Stylu

• Urządzenie:  Macintosh

Siembus

Rejsowy bus odjeżdża o 11:15 z Centrum - Cena 49/39zł w promocji

http://siembus.dynasoft.pl/linia_ex.html

UWAGA: Od 2005 roku firma zakończyła swoją działalność związana z transportem.

W związku z umieszczaniem danych firmy InterTrans na innych stronach internetowych, proszę właścicieli tych stron o usunięcie tych danych .

Indywidualny wynajem busa na nasz termin (11-12 listopada) to 2000zł na max 22 osoby.

Na tą chwile jest chętnych 10 osób, więc wychodzi 200 od głowy :/

P0 - co z KolejNaBusa- dzwnoiłeś w sprawie wynajęcia?

PS. Z RazorRem już kupiliśmy bilety na PolskiBus.

Co do noclegu, to proponowany przez Maxi'ego jak najbardziej pasuje i nie robi mi różnicy czy będzie pokój z łazienką czy bez.

Stylu - dopisz się do listy z tego tematu.

• Reputacja:   15

UWAGA: Od 2005 roku firma zakończyła swoją działalność związana z transportem.

W związku z umieszczaniem danych firmy InterTrans na innych stronach internetowych, proszę właścicieli tych stron o usunięcie tych danych .

Może chodzi o usługi transportowe, a nie przewóz osób.

P0 - co z KolejNaBusa- dzwnoiłeś w sprawie wynajęcia?

Dzwoniłem, mam oddzwonić jutro ok. 10.

PS. Z RazorRem już kupiliśmy bilety na PolskiBus.

W takim wypadku nie wiem czy jest już sens coś sprawdzać, skoro wyskoczyliście przed szereg. Mi osobiście wyjazd o 6:30 się nie widzi bo to oznacza, że trzeba wstać o 5:30 co przełoży się na wcześniejszy zgon na afterku.

• Urządzenie:  Macintosh

W takim wypadku nie wiem czy jest już sens coś sprawdzać, skoro wyskoczyliście przed szereg. Mi osobiście wyjazd o 6:30 się nie widzi bo to oznacza, że trzeba wstać o 5:30 co przełoży się na wcześniejszy zgon na afterku.

Wyjazd jest o 7:30, to raz. Bilety kupiliśmy zanim padła propozycja busa z Twojej strony, to dwa.

• Reputacja:   1

Siemanko

Ja rowniez sie pisze, chociaz mam o tyle dogonie, ze jestem z Sopotu i do Ergo Areny mam bliziutko. Niestety nie mam teraz dostepu do neta regularnego i pytanko czy wy jakos zajmujecie razem miejsca na hali jak sektor Attitude (jak tak to chetnie sie dolaczam) i jakie z wiekszosc was kupuje bilety (bo u mnie wchodza tylko te za 110 zl)?