Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

IV Zlot Fanów Wrestlingu w Gdańsku (11.11.2011)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Kilka opisów naszych chantów ze stron zagranicznych :D

Bryan got a huge pop - there were also loud "Let's go Dragon" chants throughout the entire match.
there were people chanting for Brodus throughout the match.
he started in English and then switched to Spanish, once he did that people started interrupting his sentences with "WHAT". This goes as a proof to my theory that the natural language of wrestling is English and deviating from it is a great way for heat.
Crowd kinda died on this match, there were "boring" chants near the end.
Cody came out to a loud mixed reaction - dueling chants of "Let's go Cody"/"Cody Sucks" on his way to the ring. When he got there, he grabbed a mic and cut a good promo on the crowd and Poland which got a lot of heat. Orton came out to a monster pop, with some people shouting "Orton Sucks" as well.

po komplementach Vercyna nie mam zresztą innego wyjścia

To naprawdę miał być komplement :twisted:

• Odpowiedzi 280
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

37

• N!KO

31

• Vercyn

24

• Schoop

20

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   228
  • Urządzenie:  Windows

-Raven- napisał/a:

Nie pękaj jednak, następnym razem dasz nam wcześniej znać, to wciągniemy Cię z Ghostem do trójkąta i będziesz miał honorowe miejsce w "Klubie Emeryta Attitude" :twisted:

No zaraz zaraz, postuluję o umiar, ja też chcę ubiegać się o miejsce w klubie, po komplementach Vercyna nie mam zresztą innego wyjścia :twisted:

Całe szczęście, że N!KO nie podłapał, że siedziałaś koło nas na afterku, bo wtedy mogłabyś dostać lepszy komplement niż od Vercyna :lol:

-Raven- napisał/a:

Nie pękaj jednak, następnym razem dasz nam wcześniej znać, to wciągniemy Cię z Ghostem do trójkąta i będziesz miał honorowe miejsce w "Klubie Emeryta Attitude"

Thank You Raven! Thank You Raven! :wink:

Powstrzymałbym się jeszcze z podziękowaniami. Najpierw podanie, 2 zdjęcia, flacha whisky i czas rozpatrywania kandydatury około 2 miesięcy - dopiero później okaże się czy jesteś "godzien" :twisted:

Najpierw podanie, 2 zdjęcia, flacha whisky i czas rozpatrywania kandydatury około 2 miesięcy - dopiero później okaże się czy jesteś "godzien"

Godzien nie jestem, bo i nie mam 30lat, ale na flache mnie stac

Jak byłeś nachlany, to wzięło Cię na amory i laska nie mogąc Cię spławić - poprosiła o zostawienie adresu mailowego, na co chętnie przystałeś.

W takim razie to był stały chwyt kelnerki na natrętów. Bo ona - o ile dobrze pamiętam - kazała mi wpisać się do jakiegoś zeszyciku, w którym były także inne maile. :)

Wiesz, jak przystało na parę gejów, zawsze trzymamy się razem i za ręce :twisted:

Przecież ja (jak kłamliwie twierdzisz) kelnerkę podrywałem. Kelnerkę-kobietę! :)

Nie przypominam sobie też żebym ja, Ghost, czy ktokolwiek inny spławiał jakąkolwiek osobę, która podeszła i usiłowała włączyć się do rozmowy.

Taaak. Zwłaszcza z fanem Goldberga rozpoczęliśmy żywą dyskusję. Pamiętam jego tęskne spojrzenia w stronę miejsc siedzących w naszym przedziale. :)

N!KO jest SES. Ściemnia, że się odcięliśmy, a tak naprawdę nie chciał wdychać tytoniowych oparów. :D

Edytowane przez Ghostwriter

Vercyn co do tekstow, ktore wyslales, to koles ewidentnie siedzial gdzies kolo nas. Wszystko co my przezylismy tam jest napisane.

Jaa w końcu w domu...

Widzę, że jak zwykle wszystko zostało powiedziane zanim zdążyłem się tu zalogować (ahh Raven ^^). Wypadałoby się zaraz położyć spać, więc trzeba coś skrobnąć póki jestem jeszcze w stanie :)

Ode mnie polecą tylko podziękowania:

Szefy Atti - dzięki za organizacje tego wszystkiego i zadbanie o to, żebyśmy funkcjonowali jako grupa;

Maxi4 - zadbanie o wrażenia artystyczne i kulinarne i miejscówkę do spania (polecamy);

N!KO - towarzystwo w Wa-wie i nowy nick ^^;

Six - Atti on tour do 4.30;

Cała reszta ekipy bez wymieniana, bo nie chcę nikogo pominąć - towarzystwo, klimat, zajebista zabawa, niezapomniane wrażenia. Dzięki za wspólnie spędzony czas, nie żałuję tych kilku godzin w podróży :)

Propsy dla naszej rodzynki, która dała radę, a wytrzymać z bandą 20 chłopa łatwo na pewno nie było :)

Wiem jedno w kwietniu lecę samolotem :)

DZIĘKI WIELKIE :)

PS. Udało mi się chwile pogadać z Ghostem... ale potem podszedł Raven :twisted: :twisted:

• Reputacja:   15

Zlot was awesome! clap! clap! Zlow was awesome! clap! clap!

Regeneracja mojego ciała i głowy właśnie dochodzi do końca i czuje się prawie jak przed zlotem. Zatem jest to czas aby napisać kilka słów o całej imprezie. Jak zwykle -Raven- już prawie wszystko wypisał u Siebie w poście ale postaram się coś dołożyć. Będzie też chaotycznie bez jakiegoś porządku chronologicznego.

* Biorąc pod uwagę to ile mówiło się o Ravenie w czasie zlotu i jaką przyciągał uwagę myślę, że przestajemy być "Vaclav Army" i zaczynamy być "Raven Army".

* Bardzo fajnie, że El Paso zgodziło się na przedłużenie swojej działalności do 2:30. Szczerze mówiąc jak do nich dzwoniłem i pytałem się czy zostaną dla nas 2h dłużej to się zdziwiłem że się zgodzili. Ogólnie rzecz biorąc fajny lokal z dobrym piwkiem (bo to w Amazonce to nie dość, że drogie to jeszcze z dolewką wody), niestety nie udało się nam tam trafić 3ci raz na obiad (było od 13).

* Podróż Polskim Busem do Gdańska była znośna, jednak powrót to już lekka męczarnia. W tym miejscu spory respekt dla Sixa i TheRealVebve ( :twisted: ), którzy jeszcze mieli kolejnego busa przed 24. Oczywiście nie byłoby zlotu bez odrobiny przemocy, tym razem pewien romeo ze swoją julią postanowili popisać się swoją "kulturą".

* Nocleg bardzo fajny i śniadanko z rana było super opcją dla naszych zmęczonych organizmów.

* Marcin chyba musi postawić duuuuże piwo swojemu koledze bo nie dość, że wytrzymał z nim afterek i dużą część afterka afterka to jeszcze musiał samemu wracać.

* W ogóle to na biforku i afterku widać było, że większość osób już się zna i to nie jest pierwsze nasze picie. Kilka osób które były pierwszy raz, szybko wskoczyło w atmosferę (np: PrawdziwyVebve czy też Vercyn który miał wejście smoka), jednak znalazły się jednostki mniej śmiałe... więcej odwagi Panowie!

* Osobny akapit należy się Rayne za to, że z nami wytrzymała :) Szczególnie iż start zapewne nie mieliśmy najlepszy po tekście RazorR'a i przekomarzaniach Sixa i Street'a (aka żyd vs. białorusin). Później mam nadzieję, że było tylko lepiej.

... więcej dopiszę później.

-Raven- napisał/a:

Jak byłeś nachlany, to wzięło Cię na amory i laska nie mogąc Cię spławić - poprosiła o zostawienie adresu mailowego, na co chętnie przystałeś.

W takim razie to był stały chwyt kelnerki na natrętów. Bo ona - o ile dobrze pamiętam - kazała mi wpisać się do jakiegoś zeszyciku, w którym były także inne maile. :)

Typowa lista "oczekujących" :lol:

-Raven- napisał/a:

Wiesz, jak przystało na parę gejów, zawsze trzymamy się razem i za ręce :twisted:

Przecież ja (jak kłamliwie twierdzisz) kelnerkę podrywałem. Kelnerkę-kobietę! :)

Rysy jednak miała męskie i pewnie pomyliłeś się po pijaku. Tatę - oszukasz, mamę - oszukasz, ale natury - nie oszukasz :twisted:

-Raven- napisał/a:

Nie przypominam sobie też żebym ja, Ghost, czy ktokolwiek inny spławiał jakąkolwiek osobę, która podeszła i usiłowała włączyć się do rozmowy.

Taaak. Zwłaszcza z fanem Goldberga rozpoczęliśmy żywą dyskusję. Pamiętam jego tęskne spojrzenia w stronę miejsc siedzących w naszym przedziale. :)

Chodziło mi o naszych Forumowiczów. Co do obcych ogrów - nie mam żadnych sentymentów :wink:

PS. Udało mi się chwile pogadać z Ghostem... ale potem podszedł Raven :twisted: :twisted:

...i czar prysł :lol:

P.S. Ty tutaj Schoop nie urządzaj sentymentalnych pogaduszek, tylko weź się za robotę i tak jak obiecywałeś - wykończ Impostora, podszywającego się na Forum pod Twoją osobę :lol: Czekamy aż przejmiesz kontrolę nad VideoBlogiem :D

Jutro zabieram się do pracy :)

Seek & Destroy! Nie znosimy tanich podróbek :lol:

N!KO - towarzystwo w Wa-wie i nowy nick ^^;

Nie dziekuj mi, tylko rodzicom. Ja jedynie to ubralem w slowa, a to sprowadza nas do prostego podsumowania - Nawet slepy by to zauwazyl.

Edytowane przez N!KO

Ja powiem tylko tyle, że dziękuję za fajną atmosferę podczas podróży (przynajmniej do Gdańska, bo powrót oprócz mini feudu był raczej spokojny). W 100% sprawdziły się słowa z załącznika do biletu, że sektor atti gwarantuje wspaniałą atmosferę, takie dopingowanie "pod prąd" w grupie w której można się jakoś przebić uzupełniło ten show przez co nawet nienajlepsze walki dało się uatrakcyjnić. Niestety z powodu innego niż reszta noclegu nie po drodze było mi załapać się na bifora i aftera, ale mam nadzieję, że w kwietniu już wszystko pójdzie po mojej myśli. Ogólne wrażenia po house show są zajebiste, ale to był mój pierwszy raz na gali live, więc czułem się tam jak dzieciak w fabryce zabawek :)

Specjalne pozdrowienia dla fanów Yoshiego Tatsu zwanych również Teamem Jebnij Dźwignię.

Specjalne pozdrowienia dla fanów Yoshiego Tatsu zwanych również Teamem Jebnij Dźwignię.

Lub "Jebnij Dżwignię Society"

Pytanie ciut odbiegające od wątku, ale mające na celu plany co do kwietnia... był ktoś z Białegostoku zwłaszcza na zlocie i gali? Byłbym wdzięczny za jakąś małą informację.

pzdR... ;)

Było na bank dwóch z naszej ekipy - Marcin i luki.