Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

IV Zlot Fanów Wrestlingu w Gdańsku (11.11.2011)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Linux
  • Styl:  Klasyczny

Co do poezji, to jakoś dam chyba radę wymienić Tuwima na jakiegoś innego "Absolwenta" szkoły poetów, lub inny poetycki "Absolut"

Nie wiem, jak Ty, ale słyszałem z kolei, że "Sobieski" pisał arcyciekawe listy do Marysieńki, kiedy przebywał w "Finlandii" w towarzystwie Piotra "Smirnoffa". A obiło się Tobie o uszy nazwisko Newton, Jasper Newton - taki sławny odkrywca z Tennessee? Jak nie, to poszperaj po zakamarkach neta, bo ten odkrywca jedzie z nami w przedziale, ale znając życie to przed Stargardem pożegnamy się z nim (albo on z nami) :twisted: To będzie naprawdę kurtularna podróż.

Pracuję już nad hymnem Attitude i nad jakimiś przyśpiewkami w trakcie gali, ale i tak uważam, że najlepsza twórczość będzie w trakcie podróży do Gdańska. Trzeba będzie pomyśleć nad okrzykami na cześć wrestlerów - np. przy wejściu Christiania chantować "Jebnij dźwignię".

• Odpowiedzi 280
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

37

• N!KO

31

• Vercyn

24

• Schoop

20

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Nikodem, bądź grzeczny, bo Cię Papa Raven więcej nie weźmie na kolanka

... teraz jeszcze brakuje tego, ze ktos odbierze moje "straight edge", jako moja "grzecznosc". Wtedy wyladuje w wyzej wymienionym miejscu, i zaczne sie powaznie obawiac o ten zlot.

Swoja droga, w tym pociagu to tam bez szalenstw, bo do Ergo Areny wpadniecie w tym stylu...

http://www.youtube.com/watch?v=EhP6TP-rspY&feature=related

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Reputacja:   359
  • Urządzenie:  Android

Pracuję już nad hymnem Attitude i nad jakimiś przyśpiewkami w trakcie gali, ale i tak uważam, że najlepsza twórczość będzie w trakcie podróży do Gdańska. Trzeba będzie pomyśleć nad okrzykami na cześć wrestlerów - np. przy wejściu Christiania chantować "Jebnij dźwignię".

Z doświadczenia (gale DDW) wiem, że najlepsze chanty wychodziły zawsze podczas totalnej improwizacji. Ktoś zarzucał pomysłowy "okrzyk", a reszta to szybko podłapywała. Bez sensu kuć na blachę, co walniemy i w której minucie. Sam się przekonasz, że pobudzone alkoholem szare komórki uczestników zlotu (tak więc N!KO odpada :twisted: ), to gwarancja najlepszej kreatywności w zakresie chantów. Na DDW przynajmniej zawsze tak było.

A obiło się Tobie o uszy nazwisko Newton, Jasper Newton - taki sławny odkrywca z Tennessee? Jak nie, to poszperaj po zakamarkach neta, bo ten odkrywca jedzie z nami w przedziale, ale znając życie to przed Stargardem pożegnamy się z nim (albo on z nami) :twisted: To będzie naprawdę kurtularna podróż.

Czyli podróż nie tylko będzie kulturalna, ale też "krajoznawcza", bo Tennessee jak i Kentucky to moje ulubione stany w USA i o ich "kolorycie" możemy rozprawiać w nieskończoność... :wink:

... teraz jeszcze brakuje tego, ze ktos odbierze moje "straight edge", jako moja "grzecznosc". Wtedy wyladuje w wyzej wymienionym miejscu, i zaczne sie powaznie obawiac o ten zlot.

No cooo Tyyy, N!KO... Przecież wszyscy wiemy, że to żadna "grzeczność", tylko kwestia tego, że masz zamiar dożyć setki (no przecież nie napiszę, że obiecałeś to rodzicom, bo miało to pozostać w tajemnicy :twisted: ) :D W prawdzie rezygnacja z większości życiowych uciech dłuższego życia nie gwarantuje, ale bankowo będzie Ci się ono kurewsko dłużyło :lol:

Swoja droga, w tym pociagu to tam bez szalenstw, bo do Ergo Areny wpadniecie w tym stylu...

He, he - Vaclava chyba i tak nikt nie przebije. Chociaż... zawsze można spróbować wbić się przed galą do szatni Ortona :lol: Może będzie bardziej wyrozumiały niż Don Roid? :twisted:

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Dobrze mi się wydaje, że w klubie w którym mamy after będzie odbywać się normalna impreza z innymi ludźmi? :twisted:

The man with two personalities

6939757594f665b525713a.jpg

Spox N!KO, jesteśmy ze Szczecina więc botche się nas nie trzymają

Z doświadczenia (gale DDW) wiem, że najlepsze chanty wychodziły zawsze podczas totalnej improwizacji. Ktoś zarzucał pomysłowy "okrzyk", a reszta to szybko podłapywała. Bez sensu kuć na blachę, co walniemy i w której minucie. Sam się przekonasz, że pobudzone alkoholem szare komórki uczestników zlotu (tak więc N!KO odpada ), to gwarancja najlepszej kreatywności w zakresie chantów. Na DDW przynajmniej zawsze tak było.

Tak mi się przypomniało to "jebnij dźwignię", jak oglądałem piątkowe SD i wchodził Christian, a wszyscy buczeli na niego "Mr. One More Match"

Czyli podróż nie tylko będzie kulturalna, ale też "krajoznawcza", bo Tennessee jak i Kentucky to moje ulubione stany w USA i o ich "kolorycie" możemy rozprawiać w nieskończoność...

No ładnie, to rzeczywiście będzie bardzo krajoznawcza wycieczka - od Jacka Danielsa przez Jima Beana, a pewnie na szkockim Jasiu Wędrowniczką kończąc :twisted: Ciekawe czy do Ergo Areny wpuszczą nas w tak kulturalnym i jaśnie oświeconym stanie.

Dobrze mi się wydaje, że w klubie w którym mamy after będzie odbywać się normalna impreza z innymi ludźmi?

Z tego co wyczytałem to mamy własny lożo-pokój na 25 osób.

Z tego co wyczytałem to mamy własny lożo-pokój na 25 osób.

Tak tak to wiem, ale osobiście liczę na to, że będzie się tam jakaś impreza odbywać równolegle.

Tak tak to wiem, ale osobiście liczę na to, że będzie się tam jakaś impreza odbywać równolegle.

Mówisz o Divach i Superstarach z WWE?

-Raven- napisał/a:

Ciekawe czy do Ergo Areny wpuszczą nas w tak kulturalnym i jaśnie oświeconym stanie.

Jeżeli tylko nie przegrasz Last Man Standing'a z grawitacją, to powinni wpuścić :twisted:

Tak mi się przypomniało to "jebnij dźwignię", jak oglądałem piątkowe SD i wchodził Christian, a wszyscy buczeli na niego "Mr. One More Match"

Myślę, że trzeba będzie ostro podopingować heeli i pocisnąć cwaniackich face'ów (vide: Randala). Chanty zaimprowizuje się na poczekaniu. Gwarancja Poxipolu :wink:

N!KO napisał/a:

Spox N!KO, jesteśmy ze Szczecina więc botche się nas nie trzymają

Jakie tam szaleństwa? Max 2-3 filiżanki herbaty. Szczecińscy Straigt Edge zawsze trzymają fason! :lol:

Schoop napisał/a:

Mówisz o Divach i Superstarach z WWE?

Swojego czasu udało nam się wyciągnąć Kovac'a na browar (mała przyjemność. Straszny burol :roll:), tak więc teraz czas na większe wyzwania :D Myślę, że wywabienie Henry'ego za pomocą gdańskich kebabów nie jest całkiem nieprawdopodobne :twisted:

Edytowane przez -Raven-

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

Liczyłem na zwykłych mieszkańców Gdańska, ale Twoja opcja pasuje mi jakoś bardziej :)

Jeżeli tylko nie przegrasz Last Man Standing'a z grawitacją, to powinni wpuścić

Mam wyważoną masę i dobrze osadzony punkt ciężkości :twisted:

a pewnie na szkockim Jasiu Wędrowniczką kończąc :twisted:

Z tego co mi wiadomo, to ulubioną książką jednego z naszych kompanów są "Dzieci Kapitana GRANTSa" :D , tak więc bardzo możliwe, że o tej właśnie klasycznej powieści Juliusza Verne'a będzie chciał z nami rozmawiać w podróży... :lol:

Dobrze mi się wydaje, że w klubie w którym mamy after będzie odbywać się normalna impreza z innymi ludźmi? :twisted:

A co, z góry zakładasz, że chujowo będziesz się bawił w naszym towarzystwie i będziesz musiał zmienić klimat? :twisted:

A co, z góry zakładasz, że chujowo będziesz się bawił w naszym towarzystwie i będziesz musiał zmienić klimat? :twisted:

Ależ oczywiście, że nie ^^

Po prostu potańczyć sobie czasem lubię :lol: :lol:

Po prostu potańczyć sobie czasem lubię

Z N!KO możesz potańczyć, jemu najmniej będą się plątały nogi, a przecież tańce, hulańce, swawole to jego żywioł :twisted:

Widzę, że przed zjazdem będę zmuszona udać się do biblioteki i wypożyczyć paru klasyków, o których tyle piszecie... coby nie wypaść mało inteligentnie przy takich koneserach :twisted:

I'm just driven by anger

Z N!KO możesz potańczyć, jemu najmniej będą się plątały nogi, a przecież tańce, hulańce, swawole to jego żywioł :twisted:

Tego pod uwagę nie brałem, ale byłoby to dosyć interesujące pewnie :twisted: