Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

IV Zlot Fanów Wrestlingu w Gdańsku (11.11.2011)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   359
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

"Szczecin" czy robimy bifor biforka w tejże jakże trudnej i mozolnej drodze do Gdańska (o dziwo ze Szczecina do Gdańska jest 360 km pociągiem i jedziemy 5 godzin, a do Zielonej Góry również ze Szczecina jest 260 km i także jedzie 5 godzin - nie ogarniam :twisted: ), bo nie wiem czy mam udać się naprzeciwko do Selgrosa?

Vercyn, o czym Ty do nas rozmawiasz? Szczecin to znana kolebka Straight Edge, tak więc w podróży to możemy z Tobą co najwyżej Karmi się napić :lol: Dobrze, że Ghost tego jeszcze nie przeczytał, bo by nawet nie chciał z Tobą w jednym przedziale jechać, alkoholiku wstrętny! :twisted:

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Odpowiedzi 280
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

37

• N!KO

31

• Vercyn

24

• Schoop

20

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Urządzenie:  Macintosh

Pora ogłosić specjalną ofertę na koszulki Attitude dla zlotowiczów. Specjalnie dla Was przygotowaliśmy promocję:

1. Dowolna koszulka Attitude w cenie 39 zł

2. Odbiór osobisty na biforku lub przed galą w związku z czym oszczędzacie koszty przesyłki.

3. Dezodorant w kulce Right Guard Xtreme Dry gratis. Tak żeby świeżo na gali było :).

Rezerwacje proszę wysyłać do mnie poprzez prywatną wiadomość, wpisując model koszulki oraz rozmiar.

Attitude Wrestling (M, L, XL, XXL)

http://sklep.attitude.pl/images/aw_prxzod.jpg

Attitude Logo (L, XL, XXL)

http://sklep.attitude.pl/images/koszulka1_przod.jpg

• Urządzenie:  Windows

Maxi to ja będę około 14 w Gdańsku i razem z Tobą przywitam pozostałe Ekipy :)

Bądź najpóźniej o 14 na Pętli Oliwa. Do 15 chce ze wszystkimi zameldować się w hostelu, pójść do McDonalda, na biforka i odebrać na stacji Oliwa ludzi ze Szczecina. Jakbyś się spóźnił to o 15 będę na stacji Oliwa albo sam możesz pójść na biforka. Oczywiście jak spóźni się autobus z ekipą z Warszawy to będę czekał i kombinował na bieżąco co robić.

1575893877482df76acc17a.jpg

• Urządzenie:  Linux
  • Styl:  Klasyczny

Raven, to jezeli mamy byc strejt edge to ja sobie wezme jakas madra ksiazke na poczytnie - moze Pana Tadeusza :twisted:

Maxi - mam nadzieje ze SZCZECIN tez bedzie mial chwile przed gala aby wpasc do hostelu, bo chcialbym zostawic tam spiwor, aby go do areny nie brac

Mam takie pytanie do was, jeśli serio będą robić problem dot. wieku, będzie można się do was jakoś podczepić? Nie chciałbym wyjść z gali nawet jej nie widząc.

Mam takie pytanie do was, jeśli serio będą robić problem dot. wieku, będzie można się do was jakoś podczepić? Nie chciałbym wyjść z gali nawet jej nie widząc.

Papa Raven was wprowadzi :twisted:

50608915156a3743c1fa34.jpg

Mhm, zwłaszcza po tych biforkach w pociągu i przed galą :twisted:

I'm just driven by anger

Mhm, zwłaszcza po tych biforkach w pociągu i przed galą

Ktoś tutaj chyba nie doczytał. Pozwolę sobie zacytować naczelnego szczecińskiego strejt edża

Szczecin to znana kolebka Straight Edge, tak więc w podróży to możemy z Tobą co najwyżej Karmi się napić

Raven miał na myśli kurtularną podróż PKP, a właściwie TLK, ze Szczecina do Gdańska. Ciastka, herbatka, kawka i Pan Tadeusz.

pójść do McDonalda

http://e.smog.pl/s3742/e2bdb530002cc38544896069

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

Prawdopodobnie będę na Gdańsk Oliwa o 14.02 - jeżeli nie będzie opóźnienia, albo ja się nie spóźnię. Czy ktoś mnie przygarnie, bo samemu tam krążyć będzie nieco ciężko?

Dodatkowo, czy wybiera się ktoś z Bydgoszczy?

12135614384eeb824360301.jpg

Czy ktoś mnie przygarni?

http://kanapowy.dranka.net/comics-archive/2010-06-05.png

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

FifekPL napisał/a:

Nikodem, bądź grzeczny, bo Cię Papa Raven więcej nie weźmie na kolanka :twisted:

Rayne napisał/a:

Mhm, zwłaszcza po tych biforkach w pociągu i przed galą

Ktoś tutaj chyba nie doczytał. Pozwolę sobie zacytować naczelnego szczecińskiego strejt edża

-Raven- napisał/a:

Szczecin to znana kolebka Straight Edge, tak więc w podróży to możemy z Tobą co najwyżej Karmi się napić

Raven miał na myśli kurtularną podróż PKP, a właściwie TLK, ze Szczecina do Gdańska. Ciastka, herbatka, kawka i Pan Tadeusz.

Dokładnie! Już zakupiłem tomik wierszy Tuwima, żebyśmy Vercyn mieli o czym porozważać podczas podróży. Wezmę też herbatniki i samowarek z Earl Grey'em. W naszym przedziale będzie więcej kultury, niż w jogurtach Danone'a :lol:

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

Maxi - mam nadzieje ze SZCZECIN tez bedzie mial chwile przed gala aby wpasc do hostelu, bo chcialbym zostawic tam spiwor, aby go do areny nie brac

Ustaliłem już prędzej z Ravenem, że pójdę z wami do hostelu zaraz jak przyjedziecie.

1575893877482df76acc17a.jpg

Ustaliłem już prędzej z Ravenem, że pójdę z wami do hostelu zaraz jak przyjedziecie.

Dzięki ;)

Już zakupiłem tomik wierszy Tuwima

Czekaj czekaj, Tuwim, Tuwim, Tuwim - coś mi to mówi. To nie ten autor dwóch znanych cytatów:

Dwa kieliszki wystarczą. Najpierw jeden, potem kilkanaście drugich.
Zdrowie twoje w gębę moję!

Do tego jeszcze autor "Lokomotywy" - no patrz, jak to się brzydko zgrywa. Musisz wymienić tomik wierszy na jakiegoś innego autora, aby pasował do nastroju strejt edże z lekką nutką dekadencji. Może bardziej nam współczesny - Jacek Kaczmarski świętej pamięci? Wróć - Kaczmarski świętej pamięci odpada bo

Wypijmy zdrowie tych,

Co dziś weseli są,

Przyjaciół, krewnych złych,

Co z mego życia drwią.

Tym lepiej, jeśli mnie

Rozdrażnią drwiną swą -

Upiję wkrótce się,

Nienawiść zgubię swą.

Napełnij szklankę mi

Ostatni nalej raz,

Napełnij szklankę mi

I pójdę, bo już czas.

Nie płaczę - pozwól pić,

Bo wstyd mi sobą być -

Napełnij szklankę mi,

Napełnij szklankę mi.

Za moje zdrowie pij,

Pijemy z winem je,

I jeśli chcesz, to bij,

A jeśli nie, to nie.

Tym lepiej, jeśli mnie

Cios dosięgnie twój -

Upiję wkrótce się

I żal zgubię swój.

-Raven- napisał/a:

Już zakupiłem tomik wierszy Tuwima

Czekaj czekaj, Tuwim, Tuwim, Tuwim - coś mi to mówi. To nie ten autor dwóch znanych cytatów:

Cytat:

Dwa kieliszki wystarczą. Najpierw jeden, potem kilkanaście drugich.

Cytat:

Zdrowie twoje w gębę moję!

Do tego jeszcze autor "Lokomotywy" - no patrz, jak to się brzydko zgrywa. Musisz wymienić tomik wierszy na jakiegoś innego autora, aby pasował do nastroju strejt edże z lekką nutką dekadencji. Może bardziej nam współczesny - Jacek Kaczmarski świętej pamięci? Wróć - Kaczmarski świętej pamięci odpada bo

Cytat:

Wypijmy zdrowie tych,

Co dziś weseli są,

Przyjaciół, krewnych złych,

Co z mego życia drwią.

Tym lepiej, jeśli mnie

Rozdrażnią drwiną swą -

Upiję wkrótce się,

Nienawiść zgubię swą.

Napełnij szklankę mi

Ostatni nalej raz,

Napełnij szklankę mi

I pójdę, bo już czas.

Nie płaczę - pozwól pić,

Bo wstyd mi sobą być -

Napełnij szklankę mi,

Napełnij szklankę mi.

Za moje zdrowie pij,

Pijemy z winem je,

I jeśli chcesz, to bij,

A jeśli nie, to nie.

Tym lepiej, jeśli mnie

Cios dosięgnie twój -

Upiję wkrótce się

I żal zgubię swój.

Mhm, zwłaszcza po tych biforkach w pociągu i przed galą :twisted:

Widzisz Rayne? A Ty masz nas za jakichś chamów mających zamiar chlać już w pociągu. Już po samej znajomości twórczości Tuwima widać, że Vercyn to typowy erudyta, który jeżeli już pija coś tak passe jak wódka, to wyłącznie z "literatek" :lol:

VercynGetorix napisał/a:

Spoko Vercyn, z Maxim wsio już ustalone. Będziemy mieli powitanie na Dworcu i eskortę do Hostelu a później na Bifora, tak więc gdyby zaszkodziła Ci teina z herbaty podczas podróży, to jakoś do celu tak czy siak trafisz :D

Co do poezji, to jakoś dam chyba radę wymienić Tuwima na jakiegoś innego "Absolwenta" szkoły poetów, lub inny poetycki "Absolut" :lol: