Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Attitude Mówi #37 (N!KO, Ja Myung Agissi + Ghostwriter)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

W ogóle N!KO powinien kiedyś nagrać AM Vintage, w którym forumowi staruszkowie pogadali by o swoich ulubionych walkach lub wrestlerach (świętej pamięci lub jeszcze żyjących) z dawnych lat. To taka moja nieśmiała sugestia N!KO.

Propozycja zanotowana. Jak tylko w mojej glowie zrodzi sie caloksztalt takiej rozmowy, to zaczne poszukiwania adekwatnych gosci.

Druga kwestia: Wy serio z ta Vickie? To, ze jest chudsza niz byla, nie sprawia, ze jest ladniejsza. Kijem bym jej nie dotknął :wink:

Ghost serio wypadl w porzadku, o czym go juz informowalem. Dodam tylko, ze nasi goscie wychodza naprzeciw gospodarzowi, i sa po prostu skromni. Chwala im za to.

Ogloszenia parafialne:

* - Szukajcie niebawem tematu dotyczacego pewnego pomyslu zwiazanego z Attitude Mowi

* - Nastepnym PPV bedzie Slammiversary, a goscic bedzie u nas Admin - Koper

• Odpowiedzi 20
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ghostwriter

5

• Vercyn

3

• Menez

2

• sebbo23

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

Kolejne bardzo fajne AM. Było dużo luzu, rozmowy nie tylko na tematy związane z galą, ale też o WWE w Polsce, a potem o Macho Manie.

Gość wypadł bardzo dobrze, więc nie ma co mówić, że było słabo ;)

Mnie osobiście rozwaliła cała dyskusja na temat Sin Cary, a najbardziej stwierdzenie, że Jin źle życzy wrestlerom, bo czeka aż Sin Cara się zabije przez trampolinę :twisted:

• Reputacja:   228
  • Urządzenie:  Android

Dobry odcinek AM. Przyznam, że akurat ta odsłona bardzo mnie interesowała, bo Ghostwriter w moim prywatnym rankingu, to na chwilę obecną najmocniejszy kandydat do tytułu "Debiutant Roku" (bardzo dobry - żeby nie powiedzieć "zawodowy" :wink: - styl pisania, ciekawe spostrzeżenia, wiedza sięgająca wrestlingu z lat 90 i cały czas robi postępy, bo na początku był dla WWE tym, kim kiedyś Budyniowa dla TNA :D a obecnie coraz bardziej "otwiera się" także i na eksperymenty z Dixielandem). Podkreślam "na chwilę obecną" (co by sobie na laurach nie spoczął), bo mamy przecież dopiero maj.

Jeszcze co do sytuacji ze Spearem i pajacowaniem a'la Edge Christiana, to za cholerę nie uwierzyłem że po czymś takim Cage pojedzie Ortona. W WWE jest taka maniera, że im dłużej i "wyraziście" (w walkach o dużą stawkę) jest "przygotowywane" podejście do finishera, tym większe prawdopodobieństwo kick out'a lub (najprawdopodobniej) kontry. Tutaj było podobnie.

O wiele bardziej podkręcił mnie ten Spear kontrujący Punt'a, bo po takich mykach, Vinnie często boojkuje pin fall'e.

Reasumując - dobry występ "na antenie" Ghosta i pozostaje mi tylko trzymać za słowo, że wesprze (prywatnie a nie zawodowo, bo wtedy pewnie na sam zlot nie przyjedzie) naszą ekipę tak na samej gali, jak i na zlocie w Gdańsku.

King spowiadający się przed N!KO ze swego "pantoflarstwa" to MVP tej odsłony. Widzisz Marcin, tak oto historia zatoczyła koło... :lol: Normalnie taka... k(h)arma :lol: Jednak szacun za to, że miałeś jaja przyznać się na antenie. Doceniam tego typu rzeczy.

P.S. Przyznam, że po tej odsłonie AM miałem chęć zajarać sobie fajkę (jak to po dobrym seksie)... Moje jaja zostały (cytuję) "tak wylizane" przez Ghosta, że dobrze że nie słuchała tego ze mną moja Anka, bo centralnie mogłaby być zazdrosna, że chcesz ją zdeklasować w tej materii :twisted: Ubawiłeś mnie przednio, Ghost :wink:

Miło się słuchało tego wydania AM z dwóch powodów:

Pierwszym jest to, że wystąpił w nim Ghostwritter. Jest userem, którego posty czytam z przyjemnością. Przeważnie ma wiele do powiedzenia i obszernie wypowiada się na różne tematy. Jest również skory do dyskusji co oczywiście plusuje. Widzieliśmy np. jego wymianę zdań z Raven'em- obaj panowie mieli swoje zdania, których bronili, w których nie ubliżali sobie jak dzieci. Prowadzą po prostu dyskusję na poziomie :) . Ghostwritter używa konkretnych argumentów, co mi się podoba w jego wypowiedziach.

Drugim powodem jest styl rozmowy. Lajtowo, bez stresu. Przyjemnie się słuchało poglądów wszystkich 3 użytkowników.

Dziękuję za wszystkie pozytywne opinie. Nie ukrywam, że działają kojąco na moje ego. Swoimi postami zdołaliście mnie przekonać, że nie zepsułem jednak tego AM. W ogóle zrobiło się jakoś tak słitaśnie. Nawet Jasiek z Reyem Mysterio walczący w tag-teamie nie zrobiliby chyba tak słodkiej atmosfery. :)

Moje jaja zostały (cytuję) "tak wylizane" przez Ghosta, że dobrze że nie słuchała tego ze mną moja Anka, bo centralnie mogłaby być zazdrosna, że chcesz ją zdeklasować w tej materii :twisted: Ubawiłeś mnie przednio, Ghost :wink:

No czekałem na twojego postaw tym temacie (tej edycji AM, nie tylko lizania jaj) i w końcu go dostałem. Komentuję dopiero po kilku dniach, bo jestem na urlopie i nie za bardzo mam okazję, żeby wchodzić na AWF. Spieszę ci więc napisać, że Anka może się czuć bezpieczna. :)

Widzieliśmy np. jego wymianę zdań z Raven'em obaj panowie mieli swoje zdania, których bronili, w których nie ubliżali sobie jak dzieci. Prowadzą po prostu dyskusję na poziomie :) .

Z Ravenem to jest tak, że jak się z nim ktoś nie zgadza to powinien wziąć głęboki oddech, odsunąć ręce od klawiatury i na spokojnie zastanowić się "gdzie ja popełniłem błąd i dlaczego Raven zauważył to, czego ja nie dostrzegłem".

Odchodząc już jednak od wzajemnych komplementów - to stwierdzam, że na AM dyskusje na ogół są na poziomie. Nie spostrzegłem zbyt wielu nerwowych wymian zdań - przynajmniej gdyby to porównać do innych forów. A przyznam, że rejestrując się myślałem, że będzie inaczej. Przykładowo: ja statystycznie powinienem był pokłócić się z kimś już z dwa razy. A tu nadal spokój. :)

Odchodząc już jednak od wzajemnych komplementów - to stwierdzam, że na AM dyskusje na ogół są na poziomie. Nie spostrzegłem zbyt wielu nerwowych wymian zdań - przynajmniej gdyby to porównać do innych forów. A przyznam, że rejestrując się myślałem, że będzie inaczej. Przykładowo: ja statystycznie powinienem był pokłócić się z kimś już z dwa razy. A tu nadal spokój.

Dokładnie. Nie powinniśmy pozwolić na to żeby z tego forum zrobić polską "Oficjalną" stronę WWE, gdzie średni wiek to, nie oszukujmy się- 13/14 lat.. gdzie zamiast "Champ" piszą CZEMP i gdzie nie potrafią przyjąć krytyki na temat ich ulubionego zawodnika. Trzeba przyjąć do wiadomości, że ktoś ma inne zdanie w danym temacie, a nie na siłę udowadniać, że racja jest tylko jedna.. :)

tak w ogóle to sory bo zrobiłem błąd pisząc twój nick.. :P