Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

10 Zasad Honoru : Rozdział pierwszy

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   41
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

[ Promo puszczone w okolicach Soboty ]

Jesteśmy w pustej sali treningowej.. przynajmniej tak przez chwilę nam się wydaje. Po kilku sekundach zauważamy że przy mały stoliku obok ringu siedzi szczupła brunetka z kręconymi włosami. Dziewczyna coś pisze na maszynie.. kamera robi zbliżenie.. jeszcze kilka chwil i już wiemy to obok pięknej kobiety zjawia się.. Chris "More" Attitude. Surfer wyraźnie dyktuje brunetce, a ta zapisuje jego słowa.. Chris zauważa kamerę...

Chris Attitude - Renatko, poczekaj chwilę mamy chyba gości..

Renata przestaje pisać...a Chris zaczyna mówić w kierunku kamery..

Chris Attitude - Nareszcie.. czekam na was i czekam.. w AWF nie ma ostatnio Wyższej kultury wrestlingu.. to i nawet kamerzyści nie mają wyższej kultury osobistej.. i spóźniają się ponad godzinę. (pauza) Dobrze ale nie o tym chciałem powiedzieć.. W AWF dzieje się źle.. w AWF stało się coś fatalnego.. i jest na to aż 10! powodów... Wyliczać ? ok..

1 ] DeMarco

2 ] Psycho

3 ] Scytcher

4 ] Soldato

5 ] Alister

6 ] TX

7 ] Galareta

8 ] Backstabber

9 ] Wolf

10 ] Snake

Chris Attitude - To jest armia.. to jest ogrom ludzi.. to jest coś co nawet mnie Chrisowi nie przychodziło do głowy.. Jak się im przeciwstawić? Przecież to jest cholerna Armia. (pauza) Po gali PPV otrzymywałem różne telefony.. dzwonili różni ludzie.. proponowali.. zaskakiwali.. ludzie z jednej i z drugiej strony.. Chris miał dla nich tylko jedną odpowiedź..: Nie.. nie bawię się w żadne gierki.. Jeśli będziesz w opałach zawsze pomogę.. ale nie będę nic knuł w ciemnych pomieszczeniach.. nie będę układał pojedynków przy zielonym stoliku.. NIE! Chris zawsze stawia na wrestling! I dlatego właśnie przyspieszyłem pracę nad moim dziełem..

Chris pokazuje na Renatę.. a później kamera robi zbliżenie na jego zabandażowana rękę...

Chris Attitude - Niestety nie mogę pisać go samemu.. stąd obecność tej pięknej niewiasty.. Ona pomaga stworzyć mi prawdziwy kodeks honorowego wrestlingu! Odpowiedź Chrisa na to co się stało na gali PPV.. Na tym samym PPV na którym moja ręka uległa kontuzji.. ale też przyniosła mi wygraną.. przyniosła zwycięstwo Wyższej Kultury Wrestlingu. To była prawdziwa determinacja.. prawdziwe poświęcenie dla Wrestlingu! I to przesądziło.. TX zrobił by wszystko dla $$$.. ja zrobię wszystko dla zapasów.. dobrych zapasów.. Taka była między nami różnica.. i tą różnicą wygrałem.

Chris bierze przyszła okładkę swojej książki i pokazuje do kamery..

Chris Attitude - 10 Honorowych zasad.. będzie zapisanych w tej książce.. to 10 odpowiedzi na każdego z wymienionych przeze mnie zawodników, managerów czy też oficjeli. Dziś pisze pierwszy rozdział który .. dopiero zaczynam,.. a skończę go na najbliższym Outbreak.. gdyż ta część książki jest dedykowana Backstabberowi!

Chris pokazuje pierwszą kartkę która zapisała Renata.. widać na niej duży napis .. "Nigdy nie zachodź swojego przeciwnika z tyłu. Podstęp jaki użyjesz obróci się przeciwko tobie i jest on niezgodny z zasadami honoru." ..

Chris Attitude - Tak.. Backstabber.. Pewnie wydaje ci się, że jestem jakimś pokręcony kaznodzieją.. ale na najbliższej gali przetłumaczę Ci jak prawdziwe są moje słowa.. Jesteś współodpowiedzialny za upadek AWF.. Już na pierwszej gali PPV wszystko runęło.. Wszystkie zasady które próbowałem wpajać.. wszystkie dobre pojedynki które prowadziłem.. wszystko na nic.. bo Ty i reszta waszej 10tki.. postanowiliście zrobić sobie z AWF własny plac zabaw. Jednak Chris się tak łatwo nie poddaje.. Na morzu po każdym sztormie nadchodzi piękna cisza.. i ja wierze że ten sztorm w AWF się skończy.. tymczasem jednak będę z nim walczył i powtarzam Chris tak łatwo się nie poddaje..

Chris jeszcze raz wskazuje na kartkę..

Chris Attitude - A ta zasada jest dla ciebie Backstabber.. przeczytaj ją sobie dokładnie.. bo czeka cię Wave Out! Za zdradę zasad honoru..

Chris opuszcza kartkę z zasadą nr.1 .. i promo kończy się..

----------

Sorka.. że tym razem mniej ale RP przeciwnika jakoś mnie zmotywował ujemnie.. :) Myślę jednak że mimo mniejszej ilości słów to wyraziłem strategię Chrisa dotycząca tego co dzieje się w AWF.. 10 zasad.. dla 10 zawodników..

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Przemk0

2

• mnih

1

• Juppozo

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Kodes Honorowego Wrestlingu ? Coś jak plan gospodarczy PiSu? :P

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

bądź honorowym dawcą krwi

• Reputacja:   41
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

To jest cos jak 10 przykazan :D

53541565549537ccb6a05f.jpg