Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

to biaue coś wgryza Ci sie w mózg .

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

dzdzdzdz ... dobiegają nas dźwięk jakby wyciszonej kosiarki , podczas gdy obraz skupiony jest na zielonym jak marihuana trawniku , który jakby gdzieś z oddali ogrzewa prażące , iście grudniowe słońce - chociaż , tak na marginesie , sceneria nie jest iście grudniowo - chu*owo - zimowa , wręcz odwrotnie , lato w najzajebistszym i najcieplejszym tego suowa znaczeniu . kamera robi ' odjazd ' ujawniając nam , co tak naprawde suychać byuo zza nieskazitelnie biauych ścian , za którymi golił głowe mr. tee . [ duży propz , brat

:D ] , a mianowicie : widać przezajebiście skoszony trawnik - wiadomo , hobby największych i najbardziej gorących playerów na świecie . jednak nie o tym mowa : na owym trawniku , jeździ z zawrotną prędkością jakichś 4 kilometrów na godzine mini mercedes kosiarek : duży , wielki fotel z białej skóry , kierownica sportowa , ogólnie chromowane częsci i to taki wypas , że możesz tylko pomarzyć . :D anywayz : maszyna powolutku zawraca , widzimy tylko tył fotela , znad oparcia którego wystają dwa punkciki . widać jush bok kosiarki , jednak kamera w tym momencie robi dynamiczne zbliżenie na jedną z przednich opon , która w pewnym momencie blokuje się po czym z lekkim poślizgiem zatrzymuje się na świeżo skoszonej trawie ... chwila konsternacji ... na jedwabiście zieloną trawe obok koła ... spada z góry biały but , starannie postawiony dokuadnie w takim miejscu , żeby było widać marke DC na samym froncie , co więcej : but jest śnieżonbiały , żadnych zadrapań , śladów brudu . w jednej chwili , kamera robi dynamiczny odjazd od buta , krótka pauza , widać w cauej okazauośsi kierowce kosiarki , z dość dużym jointem w ustach i butelką heinekena w dłoni .. od czubka podeszwy buta aż do skrajnie końcowych czubków rogów nastawiony na lansowanie swojej niezwykle zajebistej osoby w każdej chwili : jak wcześniej wspomniauem , biaue buciki , o skarpetkach w kolorze czystego koksu tesh nie wspominam , wyżej : szersze , koszykarskie spodenki , wyżej nonszalancko rozpięta , lekko ' zgnieciona ' koszula z dużym , stojącym na sztorc kołnieżem - spod której , jak zwykle zresztą , nieśmiało wyłania się na świat niesamowicie wyrzeźbiona klatka piersiowa właściciela , pozatym widać też dwa złote łańcuchy , jeden zakończony liściem marihuany , drugi zaś dużym , zuotym P#1 . wyżej maska : jak zwykle nieskazitelnie biały kolor , od którego odbija się słońca , białe zęby , które Psycho jak zwykle szczerzy w szczerym , niezwykle rozpierdalającym uśmiechu , wyżej białe okularki alpinamagic , wyżej czarne , bezwładnie rozpuszczone włosy i dwa , idealnie prosto wymodelowane , białe rogi , pozatym gadżety , o których nienależy zapominać typu : złoty roleks na ręce , na drugiej złota bransoleta wysadzana rubinami , pozatym duży , złoty sygnet na palcu prawej ręki : oto Twój mistrz , oto Twój pan , oto Psycho .

koniec tej chwilowej zawiechy i koncentracji na mistrzu europy : przejdźmy do konkretów . pauza się kończy , obraz rusza do przodu . psycho pociąga jointa po czym od niechcenia przeciąga się .. upija troche piwa po czym powoli zaczyna iść wzdłóż idealnie przystrzyżonego żywopłotu . kamera jedzie jabky przy ziemi , kilka metrów za nim .

psycho - spytasz co u mnie ?

kilka kroków , cisza ... po czym psycho jak grom spada na ziemię , i oddalonymi o jakieś 3 centymetry od obiektywu kamery okularami razi wszystkich nieudaczników po czym odzywa się :

biauy - itz so good ... 2 b so baaad ! < szyderczy śmiech , po czym dmucha dymem w kamere >

great one ponownie rozdziawia usta odsłaniając rząd śnieżnobiauych zębów po czym powoli wstaje , pociąga bucha ...

psycho - nigdy nie byuo lepiej .... jak dobrze jest widzieć kilka tysięcy zdezorientowanych pysków , nie mogących z siebie wydusić choćby krótkiego ' bu ' < akcentując z agresją > więc prosze , ku*wa , bardzo ! ' bu ' dla Was , a psycho od siebie dokuada jeszcze mauy bonus : co więcej , bonus , który czeka wszystkich tych zafajdanych ulubieńców , mentorów , idoli i caue inne gówno , które wyznaje tych kilkaset tysięcy pier*olonych , bezmózgich bananowców . psycho nie czeka na chanty , psycho nie chce swojego imienia na koszulkach , sram na autografy mistrza , sram na fotografie , pozowanie , sztuczne gówno , jeśli tego oczekujesz to skręć w ulice pod tytułem big el czy inny synek typu oscar knifer : jak dla mnie to jesteś tylko mauym kozikiem , który jest bardziej tępy niż drewno . dla tych dwóch frajerów i dla cauej reszty mam komunikat : możecie spodziewać sie tego biauego , skur*ysyńsko po*ebanego typa przed swoimi oczami i nie gwarantuje , że w chwile potem nie będzie bolesnego upadku z Waszej strony i powrotu do szarej rzeczywistości ze sloganem typu : tak , ten psycho killer o naprawde świetny rozpie*dalacz . zjadu mnie jak ciaztko z kremem . i niech lepiej każdy z Was , pier*olone kmioty na zapleczu , każdy za*ebany odważniak , który byu na górze dlatego , że Psycho byu w jego drużynie niech zacznie sie bać . bo być może lada szelest poczuje co to znaczy , że psycho przeszedu do innej drużyny .... na Wasze pier*olone nieszczęście : psycho przeszedu do drużyny przeciwnika . a propos przeciwników : ja i soldato ? nic bardziej mylnego . hard sicilian white bwhooi byu tylko częścią wielkiego planu , manipulacji kilkoma pustymi guowami , je*anego master planu , który miau zjeść wszystkich na śniadanie , prtzeżuć , popić butlą whizky i wyrzygać jak jakąś zgniuą sardynke gdzieś na chodnik . a psycho powie tylko tyle : mission compleated . każdy z Was , pie*dolone oszouomy , musi mi przyznać racje , chcąc nie chcąc : wyje*auem Was jak chciauem , nie bez przyjemności . zapytasz : czemu ? < z pogardą > bo niczym nie różnicie sie od dzi*ki . anywayz : nie będe sie rozwodzić o dzi*kach , w końcu magiczny double m , mind mezo nie zaszczyciu nas obecnością w awf , przejdźmy więc do bardziej interesujących spraw . a propos interesujących : to pewnie wielu z Was , mimo wszystko ... zapytauoby : co z candi ? < biauy spogląda przez ramie w kamere > nigdy nie miaua się lepiej .... < szyderczy uśmiech >

w tym momencie kamera zalicza szybki teleport do jakiegoś biura projektantów , gdzie widać uśmiecyhniętą Vanesse Candice projektującą ze swoim crew'em nowe ciuszki dla biauej śmierci .

biauy - i niech nic więcej Cie nie obchodzi , brudasie . i niech nigdy , przenigdy nie przejdzie Ci przez myśl powtórzenie , ba ! skopiowanie tego mistrzowskiego planu , tej je*anej mistyfikacji ... i powtarzam : nigdy . bo tak naprawde : ilu z Was uwierzyuoby w taką bezsilność biauego ? napawde myślaueś , z cauym szacunkiem dla soldato , nie ujmując mu umiejętności : naprawde zdawauoby Ci się , że jest w stanie zremisować , wróć , powtórze : zrrrremistować z biauym ?? bzdura ! ilu z Was ? pieprzone żarty . ale to szybkie żarty , nie wolne . < uśmiecha sie spoglądając przez ramie w kamere > bo tak naprawde to jesteście tylko żartami , wszyscy ! widze na przeciw jakiegoś pie*dolonego mistrza armenii rodem z reality show typu dwa światy : przekombinowany , przeterminowany idol tego motuochu , który po Waszemu nazywa się .. < ironii tu tyle , co piwa w piwie > publiką ... hehz , thoze millionz and < przez ramie patrząc , wdycha powietrze charakterystycnie unosząc głowę > aaaand miiilion of weeman'z fanz .... mogą conajwyżej possać mi paue bo tak naprawde to ja decyduje czy to Wam sie podoba czy nie , to ja decyduje czy wiecie o co chodzi czy nie , to ja decyduje czy macie , ku*wa , buczeć , puakać , śmiać sie czy je*ać swoich kumpli w dupe . trzęse tym je*anym rosterem wpizdu , moge z nimi zrobić co chce : udowodnić Ci ? prosze bardzo , jeśli masz jakąkolwiek wątpliwość co do tego , że psycho jest tu obecnie najlepszy i najbardziej efektywnie efektowny to zapraszam do mnie . udowodnie . a potem zbiorą Cie odkurzaczem i wywiozą gdzieś na cmentarz dla psów . frajerku . bo przy mnie jesteś nikim : zupeunie jak drużyna piukarska z 7 ligi polskiej w konfrontacji chociażby ze starą damą bo jestem niczym david trezeguet i zlatan ibrahimowić w jednym : ku*ewsko skuteczny , gotowy do ataku w każdej chwili , do tego dodaj , że potrafie odnaleźć w każdej sytuacji stuprocentową okazje do zmiażdżenia Ci pyska na macie , do drastycznego spadku jakichkolwiek morali , które istniały na chwile przed tym , jak w Twoje przestraszone , szare oczy wbił się laser w postaci mega , ku*ewsko miażdżacego i przytłaczającego jakąkolwiek pewność siebie wzroku najlepszego z najlepszych , szefa wszystkich pie*dolonmych szefów , tego , który nie boi się nikogo , pie*dolonego tiger woodza wrrestlingu ! nikt nie może się ze mną równać , rozumiesz ?? bo nawet mając przed oczami kilka tysięcy ludzi potrafie zrobić show rodem z piekua i sprawić , żeby 3/4 tych pionków miaua w guowie tylko wielkie ' co ? ' , a pozatym nic poza myślami nieskomplikowanej dziewięciolatki z pierwszym pryszczem na dupie typu ' ee , mamo , nie ide dziś do szkouy , upieczemy ciasteczka i pójdziemy do sąsiadki . ' . bo miażdże Cie nie tylko swoimi ultra skutecznymi metodami walki , nie tylko zajebiście wysoko uplasowanymi moralami , nie tylko znakomicie przygotowanym treningiem ale też tym , że to ja . biaua śmierć . i choćbyś byu niewiadomo kim , niewiadomo co myślau , mówiu i umiau , psycho ma tylko jedno suowo : udowodnij . < ironicznie > bo cośśśś mi sie zdaje , że nie dasz rady . 8)

psycho przepłukuje usta ostatnim łykiem heinekena po czym rzuca butelką w ścianę jednego z nieskazitelnie białych budynków ..

[[ trzaski , krzyki ]] obraz synchronizuje się z obrazem rozpie*dalającej się o biauą ściane maszynki do golenia [[ pisze pod wpuywem , krótko i zwięźle : to sie czyta !! © mnih_aka_no1_liverpool_fan , a tak na marginesie : calzberg : prawdopodobnie najlepsze piwo na świecie . :D ]]

great one - bo widzisz : taki ktoś jak psycho ... po prostu jest skazany na sukces . zapytasz : co za pieprzenie , to mówi european champion , a dlaczego nie world champion ? < z lekkim przekąsem , bardzo suabo wychwycalnym > powiedzmy , że narazie world title jest w dobrych rękach i niech w nich zostanie jak najdłużej . i wiem , że ręce , które go trzymają nie puszczą ga łatwo i ten pie*dolony frajer skazany na śmierć , który go stamtąd wyciągnie będzie wart spotkania z biauym smokiem . i kiedy będziesz myślau , że jesteś najlepszy , że panujesz , że nikt nie jest w stanie Cie pokonać , szczyt formy , typowy skok umiejętności , 300% normy , wyrabiasz więcej niż 80 wietnamzkich emigrantów w gonitwie po wolność ... < zatrzymuje się > wtedy pojawiam się ja . < biauy odwraca się > psycho . < zoom na zamaskowaną twarz , dopalający się joint w ustach + ninszalancko zsunięte na czybek nosa okulary odsłaniające czerwone do granic możlwiości oczy biauego > i robie Ci taki eartquake , że zaczynasz znowu rozumieć kreskówki rodem z cartoon network . va banque . wszystko na wszystko . < akcentuje > jak nie to spierrrrrdalasz . < odwraca się , rusza przed siebie > nie istnieje dla mnie podrobiony soldato , notorious the 2nd , bigcwel : dla Ciebie tylko drobna uwaga bo nie mam nawet chęci poświęcać Ci więcej miejsca , suko . one thing : możesz skakać na tej swojej wuoskiej - latynoskiej niczym esssmeralda marrrtinezzz .. < przerywa , charakterystycznie odwraca sguowe w strone kamery , zsunięte okulary + eye brow > .... skakance jednak nie za wysoko , rozumiesz ? wskoczysz za wysoko , psycho zepchnie Cie na sam dół i pie*dolniesz z takim hukiem , że caua Twoja sycylijska mafia będzie bezsilna jak maue , rumuńskie dziecko w konfrontacji z tajfunem . zamaskowany mściciel z przeszuości , typ , o którym każdy wie tyle , że móguby napisać jego autobiografie , na której kryptoreklama kilkunastu e-fedów zrobiuaby majątek , typ , który myśli , że myśli ... < z śmiechem > e2 ... dla mnie jesteś conajwyżej taka szama szmata jak reszta . i w pore wryj sobie to w guowe bo jak będzie za późno to nie pomogą Twoje wcaleniemówie , że niskie ... umiejętności , wcale nie mauy staż i inne gówno : anywayz : nie pomoże nic . bo Psycho wskaże Ci w którym miejscu możesz poczekać aż wyśle Cie do canabvalley . < psycho zatrzymuje się ... po czym z furią kopie leżącą gdzieś niedaleko jego butów piłkę do kosza > jupiterrrr .... na samą myśl o tym drętwym skur*ysynie zaczyna mnie trząść i mam adhd większe niż mike tyson ... wiesz doskonale , co to znaczy Psycho i mam nadzieje , że Twój prehistorycznej budowy mózg jest w stanie zapamiętać cokolwiek z lekcji , których udzieliuem Ci w ewf : jeśli nie to trudno , masz prace domową . < Psycho spogląda przez ramie > go and fuck yo'self . psycho nie ma dla Ciebie jush więcej czasu w swojej karierze . < psycho dochodzi spowrotem do miejsca w którym rozpoczął spacer , siada na fotelu w kosiarce . > chris , the surfer , shitytude ? czysty i najlepszy technicznie wrestling ? i wydaje Ci sie , że jesteś lepszy ? < uśmiecha się > masz racje . wydaje Ci sie . i jeśli potrzebujesz dowodów , że masz myśli idące w strone pi*dy rydzyka to prosze Cie bardzo . psycho jest do dyspozycji , zrobie Ci takie pranie mózgu , że widząc deske będziesz ją kojarzyć conajwyżej z deską klozetową . pozatym caua reszta motuochu z ewf , pseudo świr i pan_hardkor_pod_publiczke itchytude , smutny jak pi*da vaclav , oscar fucker i jeśli kogoś pominouem : Ty też , sku*wysynu .... < po krótkiej chwili > Ty też możesz pojechać w podróż ... < zaciąga się jointem po czym rzuca niedopałkiem w kamere > .. do canabvalley . < akcentując aresywnie > dzi*ko !

słychać charakterystyczny ryyyk sillnika kosiarki , mnih ujou to doskonale : dzyzyzyzyz . :D

great one < przypalając kolejnego jointa > - a Ty : zdaj sobie w końcu sprawe , że jesteś tylko śmieciuchem rodem z koooosza , a Twoja strona domowa jest żadziej odwiedzana niż zoologiczny w wigilie ! a ja : uosobienie zwycięzcy . po Twojej stronie kto ? hyh , wprost z przestrzeni kosmicznej , jednak bez kosmicznych umiejętności : takla pi*da na 7 liter : jupiter ? haha , nie rozśmieszaj mnie . po mojej , choćby brudny harry , który może Cie opluć i przy*urwić Ci death around the corner , obok niego nieśmiertelny , 666 times pcw polish champion , snaker , obok wyposarzony w ku*ewsko skuteczną lawine agonii , wolf-enstein , pie*dolony mistrz świata awf , lord demarco .... < niewyraźny uśmiech > i co ... frajerku , myślaueś , że masz jakieś szanse ? to teraz jush wiesz , że nie myślisz ... < odjeżdżając > yo make me fell that i need some of that sticky icky < akcentując > joiiiintyyyy ... < gdzieś z oddali > pierrrr*ooolić frajerów !

i ciągle myślisz , że masz szanse ? :) haha , śmieszny jesteś . :D

awf - a wy , frajerzy !?

nie kopiuj i nie daj sie skopiować . bo sam wiesz , co Cie s[potka .

a jak nie wiesz , to jesteś pizda . co , nie chcesz być ? :D

to sie prostuj .

psycho one fuckin enterteinment

2005

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mu

2

• mnih

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• mu

mu 2 odpowiedzi

• mnih

mnih 1 odpowiedź

muahaha smurfny erpoz :lol:

dy-zy-zy-zy : ta onomatopeja ogarnie awf :twisted: a możej jednak ta: yy-ff-ffyy w płuco moje za zdrowie Twoje eM =]

jedna uwaga: Psycho zdecydowanie powinien pić Carlsberga, ew Żuberka :P

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

bądź honorowym dawcą krwi

• Urządzenie:  Windows

Psycho zdecydowanie powinien pić Carlsberga

tesh o tym myślauem . mówisz i masz . :D

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg