Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Pro Fuckin Wrestling - PFW

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Zastrzyk wolnego czasu, chwilowy zastój na scenie niezależnej wrestlingu i chęć wypróbowania swoich sił w czymś nowym zaowocowało sześcioma walkami i krótkim segmentem na backstage co złożyło się na jedną galę federacji, która przy dobrych opiniach widzów (czytelników) może postarać się o kolejny event :)

Liczę, że chociaż parę uwag, rad znajdę pod swoją pracą. Dobra, dłużej nie pierdzieląc głupot... miłego czytania ;)

PRO FUCKIN WRESTLING prezentuje galę:

PFW Bloody footprints

http://i172.photobucket.com/albums/w15/TheWho87EWR/Wrestlers/KyKy/B%20Images/Beef_Wellington.jpg vs http://i205.photobucket.com/albums/bb202/Turd_Life/AlexColon.jpg

Beef Wellington vs Alex Colon

Alex doskakuje do przeciwnika i okłada go pięściami. Wykonuje body slam i wspina się na trzecią linę. Beef podnosi się, dobiega do przeciwnika i wykonuje electric chair. Podnosi rywala, Irish whip i piękny dropkick. 1……2……Kick out! Alex mozolnie podnosi się z maty, sprzedając beefowi low blow. Przyciąga do siebie rywala i wykonuje tiger suplex! Pin 1.. kick out! Beef nie daje się tak łatwo. Klepie w matę pobudzając publikę. Colon podnosi rywala, wysyła go do narożnika, bierze rozbieg i…. pudłuje dropkickiem. Beef ożywiony okłada rywala pięściami, wykonując na koniec polish hammer!!! Wspina się na trzecią linę i dokłada na wpół stojącemu Alexowi Ass Punch! Colon ucieka po za ring trzymając się za pośladek, tymczasem jego rywal przynosi na ring krzesło. Alex wraca na ring, i od razu na powitanie otrzymuje serie punchy które zakańcza ponownie polish hammer. Beef przyciąga do siebie krzesło, kładzie je na oszołomionym rywalu, wspina się na trzecią linę i wykonuje piękny moonsault! Pin 1…2….kick out!! Colon nie poddaje się tak łatwo. Wykorzystuje kłótnie rywala z sędzią sprzedając mu low blow. Przyciąga go do narożnika, wspina się i sprzedaje piękne tornado DDT na krzesło! Czyżby to koniec? 1…2……KICK OUT!!! Alex łapie się za głowę krzycząc coś do siebie. Bierze rozbieg i dokłada shining wizard! 1….2…3… koniec walki.

http://th1182.photobucket.com/albums/x457/crackerssaucer13/Alt%20Background%20Cuts/RKY%20credit%20RockyFeller/th_Sabian_CZW.jpg vs http://www.imageupload.pl/img/3806695bez_nazwy1.jpg

Sabian vs tHURTeen

Gong! Sabian od razu rzuca się na lewą nogę przeciwnika, posyłając go na matę. Przyciąga go do narożnika, sprzedaje kilka kopniaków w tors, bierze rozbieg i dokłada face wash! Podnosi od razu ciało tHURTeena, wykonując ace crusher. Pin 1…2… kick out. Sabian lekko rozczarowany zaczyna okładać kopniakami leżącego rywala. Przyciąga go bliżej narożnika i wykonuje double foot stomp z trzeciej liny. Pin 1…2… kick out. tHURTeen kiwa głową uśmiechając się do rywala. Zdenerwowany Sabian wykonuje irish whip lecz chybia drop kickiem. tHURTeen odbija się od lin, przebiega pod rywalem, znów odbija się, zatrzymuje się przed leżącym na brzuchu sabianem i wykonuje elbow! Odbija się od lin i dokłada running moonsault. Pin 1…2…. kick out! Niezbyt zaskoczony podnosi energicznie przeciwnika, odbija się od lin i sprzedaje closeline. Znów podnosi, wykonując tym razem brainbuster. Już chcę pinować przeciwnika, ale ten turla się po za ring dochodząc do siebie na zimnej podłodze. Jego regeneracje czujnie śledzi z ringu tHURTeen sprzedając po chwili suicide dive! Sięga po krzesło i dokłada kilka uderzeń w plecy blk jeez’a, który próbuje uciec jak najdalej. W końcu jednak Sabian wykorzystuje chwilę, w której rywal gada z publicznością, sprzedając mu low blow. W krótkiej chwili odzyskuje siły, okładając przeciwnika pięściami. Uwieńcza to uderzeniem krzesła, wysyłając rywala na podłogę. Chwilę kłóci się z fanem, poczym wraca do rywala, podnosząc go i wysyłając na barierki. Odgłos żelaza przyjmującego plecy tHURTeena spotkał się z radością zgromadzonych na hali, którzy najwidoczniej w końcu się obudzili. Sabian doskoczył energicznie do rywala, posłał go na słupek narożnika. Złapał go za włosy i w towarzyszących mu krzykach publiczności „fuck you sabian!” zaczął uderzać głową przeciwnika o barierki. Ten jednak najwidoczniej ma twardy łeb, bo po kilku bliskich kontaktach z żelazem odwrócił rolę. Teraz to on dominował w walce. Zaczął w szale okładać sabiana pięściami kończąc suplexem na podłogę. Wspina się na trzecią linę i wykonuje 450 Splash tyłem!!! Obaj panowie leżą. Da się słyszeć chanty ”this is wrestling!” tHURTeen jako pierwszy podnosi się, łapie za głowę sabiana i wrzuca go z powrotem na ring próbując pinu 1….2…. kick out! Zrezygnowany wyżywa się na macie. Po chwili podnosi rywala, przyciąga go do narożnika i próbuje wykonać tornado DDT, lecz sabian blokuje. Sprzedaje kilka uderzeń w głowę przeciwnika spychając do z lin. Sam wspina się na górę i wykonuje black jesus stomp!!! Pin 1…2….Kick out!! tHURTeen nie daje się tak łatwo. Sabian od razu podnosi rywala, przez chwilę okłada go pięściami, dokładając tiger driver!!! Pin 1…2…. Kick out. Podnosi rywala i uspakaja atmosferę wprowadzając cobra clutch i oczekując odklepania w matę. Po chwili jednak rezygnuje z tego. Chodzi po ringu zamyślony, olewając całkiem prowokacje ze strony antyfanów. Po chwili odsapnięcia wraca jednak do rywala, który zdążył już odpocząć. Teraz to tHURTeen przejmuje inicjatywę okładając sabiana pięściami. Odbija go od lin i wykonuje belly-to-belly suplex! Pin 1…2… kick out. Podnosi rywala i wykonuje fisherman suplex, dociąga ciało do narożnika i dokłada slit-legged moonsault! pin 1…2… kick out! tHURTeen łapie się za głowę. Nie może uwierzyć! Zaciska zęby, podnosi rywala, odbija go od lin i nie trafia dropkickiem. Sabian odbija się od lin i powala przeciwnika potężnym kopnięciem w kolano. Przyciąga za rękę do na środek ringu, znika na chwilę, aby pojawić się z krzesłem. Wkłada je pod koszulkę tHURTeena i wykonuje black Jesus stomp! Nie zatrzymując się odbija od lin i kończy to wszystko running moonsaultem wprost na krzesło pod koszulką. Pin 1…2…3! Koniec walki. tHURTeen nie miał szans pozostać dalej w walce. Sabian wzdycha głośno, ociera czoło z potu i opuszcza powoli ring zostawiając rywala samego.

http://i205.photobucket.com/albums/bb202/Turd_Life/Joker-1.jpg

Joker open challenge

Iron man champion

Dzisiejszym przeciwnikiem Jokera będzie…. Aj Styles! Zapowiada się wspaniały pojedynek.

Wraz z odgłosem gongu obaj panowie doskakują do siebie. Siłowo z początku zaczyna przeważać Joker spychając AJa do rogu, ale ten nie daje się, i wykorzystuje chwilę, aby wykonać exploder w narożnik. Styles Dorzuca kilka punchy i dropsaultem wysyła przeciwnika ponownie na matę. Próba pinu 1…2… kick out. Aj podnosi rywala ale niespodziewanie ten wykonuje mu psycho driver! Obaj panowie leżą na macie. Po chwili pierwszy podnosi się AJ, oczekując na gotowość rywala. Kiedy ten staje na równe nogi, styles okłada go pięściami, odbija od lin i powala pele kick! Próba pinu 1…2… kick out. Nie ma lekko, aj przesuwa ciało bliżej narożnika i wspina się powoli na trzecią linę, lecz zbyt długo mu to zajmuje, Joker podnosi się na równe nogi, podbiega do rywala i próbuje wykonać joker driver z trzeciej liny, lecz aj uwalnia się i łapie jokera szykując styles Cash, ale ten wyrywa się, sprzedaje low blow i dokłada spike piledriver! Próba pinu 1... kick out. Joker podnosi rywala, odbija od lin i dorzuca lariant. Próba pinu 1…2… kick out. Aj trzyma się ostro. Joker nie poddaje się, bliżej narożnika wykonuje body slam i wspina się na trzecią linę próbując wykonać diving headbutt lecz aj kontruje to na DDT! Teraz to on przejmuje pałeczkę. Odbija rywala od lin, enzuigiri, legdrop i springboard 450 splash!!! Próba pinu 1…2…. Kick out! Aj mocno zaskoczony zaczyna kłótnie z sędzią. Joker z podniesioną do góry ręką kiwa palcem, pozostając dalej w grze. Styles po chwili wraca do rywala, szykując się na styles clash, lecz joker wyrywa się, odbija przeciwnika od liny i wykonuje Explorer suplex. Nie zwalniając tempa podnosi AJa dokładając joker driver! Pin 1… joker ku zdziwieniu sędziego rezygnuje. Opuszcza ring, aby ustawić poza nim stół z trzema krzesłami na wierzchu. Wraca do przeciwnika, okłada go pięściami i wypycha na zimną podłogę. Dodatkową serią punchy ogłusza stylesa, kładzie go na przygotowanej konstrukcji i wspina się na trzecią linę. Aj ani drgnie, joker stojąc na 3 linie w narożniku wyciera pot z czoła i wykonuje diving duble foot stomp!!! Widownia ożywa! Joker po dłuższej regeneracji podnosi Aja, wrzuca go na ring i próbuje pinu 1…2… kick out! Sam w to nie wierzy, sprzedaje kilka kopów w żebra rywala i szykuje się na coś większego, czając się za plecami wstającego powoli stylesa, lecz ten orientuje się w porę, że coś jest nie tak, i powala jokera pele kick! Dorzuca standing senton bomb i wspina się na narożnik aby wykonać frog splash, lecz joker w porę podnosi się, wspina się za AJem na trzecią linę i okłada go pięściami. Obaj panowie walczą o przewagę. Z początkowej wymiany ciosów wychodzi zwycięsko AJ lecz joker ratuje się low blow po którym uspakaja rywala brainbusterem w narożnik. Próba pinu 1…2…. Kick out! Joker kiwa głową z niedowierzaniem, szykuje się już do joker driver, lecz rozmyśla się. Ucieka za ring, gdzie układa kilka krzeseł na stosie tuż przy ringu. W pośpiechu wraca do rywala, okłada go pięściami, chwyta go na barki, wychodzi za liny i szykuje się na joker driver, lecz AJ ześlizguje mu się z barku wykonując DDT na krzesła! Wrzuca go na ring i próba pinu 1…2…. Kick out! Niemożliwe! AJ ociera pot, krzykiem próbuje zmotywować siebie i rozbudzić tłum. W końcu jednak po odsapnięciu wraca do walki. Odbija jokera od lin, lecz ten przebiega pod nim, odbija się ponownie od lin, przeskakuje nad AJem i ponownie odbijając się powala stylesa yakuza kick! Podosi go, odbija od lin, chwyta głową do dołu i kręcąc się w kółko wykonuje kneeling belly to belly piledriver!!! Pin 1…2…..3! Joker wygrywa pojedynek i broni tytułu iron man championa.

Backstage

B-boy przesiaduje w gabinecie Lobo domagając się walki o pas (Lobo – prawa ręka właściciela federacji, zajmuje się głównie bookowaniem walk na gale)

-Słuchaj lobo, rozumiem, że zbyt dużo czasu nie masz, że każdy przychodzi do ciebie i coś chce, ale do cholery jasnej nie może być, żebym ja musiał siedzieć i nic nie robić. No nie rób sobie żartów z porządnych ludzi. O ile dobrze się orientuje, drake younger niema na dzisiaj zapowiedzianego pojedynku, więc co ci szkodzi dać mi walkę o WHC?

-Słuchaj B-Boy (słychać pukanie do drzwi) może i nie mam dla niego jeszcze przeciwnika, ale nie jesteś pierwszą osobą, która chce z marszu walkę o najważniejszy pas (ponowne pukanie). Wszystkich traktuje na równi, przynajmniej się staram, więc danie tobie walki zamiast chłopakom którzy u mnie już byli wcześniej byłoby hamskie, chyba mnie rozumiesz. Wejść!

Do gabinetu wchodzi Devon Moore.

-Lobo! Do huja czemu dzisiaj niema mnie na gali? W kulki sobie lecisz?

-Spokojnie Devon. hmmm zaraz zaraz... chyba mam coś dla ciebie... BBoy! Chcesz walki o pas? Niestety jest to w tej chwili niemożliwe, ale! Mogę umieścić cię w no 1 contender match przeciwko Devonowi! Pasuje wam?

-Ja i Bboy? Hmmm o title shota? Wchodzę w to Moore opuszcza gabinet pocierając rękami

-Dobra Lobo, idę na to. Bboy podnosi się z sofy, klaszcze w ręce i pogwizdując zamyka drzwi po drugiej stronie

http://i23.photobucket.com/albums/b353/xXxTheSiKnessxXx/tew/ScottyVortekz.jpg vs http://th172.photobucket.com/albums/w15/TheWho87EWR/Wrestlers/KyKy/R%20Images/th_Ruckus2.jpg

Scotty Vortekz vs Ruckus

in Ladders match

Gong! obaj panowie zaczynają od zwarcia. Przewagę dość szybko uzyskuje Ruckus, który powala mocnym low kickiem przeciwnika na matę. Dokłada body slam i standing moonsault. Próba pinu 1…2… kick out! Ruckus podnosi Scottyego, wysyła go do narożnika i szykuje się na razzle dazzle! Lecz Vortekz w ostatniej chwili robi unik. Seria punchy, odbicie przeciwnika od lin i superkick! Podsuwa go bliżej narożnika i wspina się na górę lecz na ringu pojawia się Jon Moxley!!! Spycha Vortekza z lin, wywleka go na podłogę i sprzedaje hook & Ladder! Wślizguje się na ring, klepie w plecy biegnącego w jego stronę ruckusa wysyłając go do narożnika. Bierze rozbieg i usypia wrestlera yakuza kick! Nie odpuszczając ani na chwilę w swoim szale mox wyciąga ruckusa na środek ringu dobijając go piledriverem! Przez chwilę jeszcze kiwa się nad zwijającym się z bólu wrestlerem, poczym sięga po mikrofon i czeka aż ucichnie tłum krzyczący „shut the fuck up!”

-Takie dwa śmiecie dostają walkę na gali, a ja mam siedzieć w szatni? Co to ma być?! Próbowałem po dobroci! Prosiłem, chodziłem aby tylko dostać chociaż opener a tu nic? Spoko rozumiem… skoro wy tak gracie, to i ja z wami! Więc, jeżeli za tydzień moje nazwisko nie będzie widniało na karcie w przyzwoitej walce, tylko znów swój występ zaliczą jakieś tam beztalencia, to możecie się spodziewać mojej kolejnej wizyty! I od razu wam mówię, że nie będzie to przyjemne!

-Co ty sobie kurwa myślisz? Na ring mozolnie z grymasem wczłapuje się Scotty z mikrofonem w ręku.

-Chcesz walki? Zabawy? Rozrywki? Ja już dopilnuje abyś ją dostał.

Vortekz uderza Jona mikrofonem w głowę, łapie go za kark i wyrzuca poza ring. Moxley łapie się stojącego obok krzesła i uderza parokrotnie w głowę Scottyego. Sięga pod ring, wyjmując drut kolczasty i już chcę okładać nim leżącego przeciwnika, kiedy zatrzymują go ochroniarze i rozbrzmiewa theme Lobo!!!

-Moxley!! Aż tak bardzo chcesz walczyć? Niema sprawy! Chesz Vortekza?! Niech ci będzie! Na następnej gali, Moxley versus Scotty! W German i quit match!!! Tylko tu i tylko w PFW!!! Szał wśród widowni, da się słyszeć głośne krzyki „PFW! PFW!”

http://i205.photobucket.com/albums/bb202/Turd_Life/BBoy2.jpg vs http://th1182.photobucket.com/albums/x457/crackerssaucer13/Indys/CZW/th_Devon_Moore.jpg

B-Boy vs Devon Moore

Gong! Obaj panowie powoli podchodzą do siebie. B-Boy wyciąga rękę w stronę Devona, który niezdecydowanie ją uściskuje. Fani zaczynają przekrzykiwać się w dopingowaniu swojego ulubieńca. Walka po dłuższym wstępie zaczyna się od zwarcia, w którym nikt nie może uzyskać przewagi. W końcu, przy kolejnej próbie wyłonienia mocniejszego, B-Boy zakłada cravate Devonowi. Uderza parokrotnie głową przeciwnika o narożnik i wykonuje tiger suplexa. Próba pinu 1..2… kick out! Bboy podnosi rywala, wysyła go do narożnika i sprzedaje running big boota! Wyciąga go na środek i przymierza się do shining wizarda, ale Devon ucieka. Walka przenosi się poza ring. Moore przyjmuje kilka ciosów od przeciwnika i ostatecznie ląduje na barierkach. Bboy w szale obija zwisające z barierki ciało. Bierze rozbieg i dokłada superkick, lecz Devona to nie rusza, wydaje z siebie dziki okrzyk, zaczyna okładać zaskoczonego rywala. Łapie go za kark i uderza głową o ring. Uderzeniem kolanem w brzuch zmusza do poddania się i dorzuca explodera na podłogę! Podnosi go i wyrzuca na krzesła poza barierki! Bboy jednak szybko otrząsa się, uderza krzesłem Devona i dorzuca spinning spinebuster! Nie zwalniając tempa chwyta za włosy devona, waląc jego głową o krzesło. Devon jednak przy czwartym uderzeniu odwraca role przejmując inicjatywę. Kilka uderzeń o krzesło, punch, kick i odprowadza oszołomionego rywala na ring, gdzie dokłada STO. Próba pinu 1…2… kick out. Moore podnosi rywala, odbija go od lin i powala dropkickiem! Podsuwa ciało pod narożnik i dokłada shooting star Press! Pin 1…2…. Kick out! Devon bierze drobny rozbieg i po chwili wykańcza bboya shining wizard!!! Pin 1…2…3 koniec! Devon Moore wygrywa!

http://th12.photobucket.com/albums/a235/Game112/th_DrakeYoungerCZW2.jpg vs http://th213.photobucket.com/albums/cc45/ilsury/Thumbtack%20Jack%20refs/th_Thumbtack_Jack4.jpg

Drake Younger vs Thumbtack Jack

Fans Bring The Weapons! falls count anywhere

for World Heavyweight Champion

Gong jeszcze nie rozbrzmiał, a Jack już rzucił się na Youngera. Seria punchy, corkscrew neckbreaker i drake ląduje na macie. Jack próbuje podnieść przeciwnika, kontynuując walkę, ale ten zwinnie sięga po leżący nieopodal znak drogowy, i treściwym uderzeniem w głowę, uspakaja rywala. Nie odstępując, drake dokłada jeszcze kilka ciosów żelaznym kołem w leżące ciało Jacka. Sięga po torebkę z kawałkami szkła, rozsypuje i podnosi rywala, szykując się na drake’s landing, Jack jednak wyrywa się, obrzuca rywala serią punchy i wysyła do narożnika. Sięga po tarkę i wykonuje przy jej użyciu chory facewash!!! Podnosi krwawiącego youngera, wciska go na trzecią linę i wykonuje szalony cross-legged brainbuster! Próba pinu 1…2…. Kick out! Thumbtack nie odpuszcza, sięga po wcześniej już użytą tarkę i przyciska ją mocno do czoła bezsilnego rywala. Dokłada kilka kicków, sięga po kaktusa, kładzie go na brzuchu Youngera i próbuje wykonać leg dropa lecz drake robi unik, kopnięciem w piętę wysyła Jacka na matę i przydusza go… łopatą! Którą po chwili jednak kładzie na krztuszącym się ciele, dokłada na nie znak drogowy i wykonuje frogsplash! Pin 1…2… kick out! Drake podnosi Jacka i szykuje się do drake’s landing lecz Thumbtack wyrywa się i Death Valley driverem w szkło ucisza rywala. Sędzia odlicza obu panów. Przy 7 jako pierwszy podnosi się Younger. Kilka punchy, duble underhook piledriver i Jack znów leży na macie. Lecz Drake nie odlicza, opuszcza ring i rozkłada drabinę opierając ją o ring i barierki. Po chwili jeszcze sprawdza stabilność, kładzie na nią szkło, i z tosterem w ręku wraca na ring, rzucając nim od razu na dzień dobry thumbtacka w głowę. Dokłada kilka kicków i wysyła rywala do narożnika, wypychając go na trzecią linę. Jack jednak wyrywa się, kickiem spycha youngera i dobija go pięknym moonsaultem! Pin 1…2…. Kick out! Jack jednak nie odpuszcza, wypycha oponenta za ring, tam dokłada kilka punchy, obija kilkakrotnie krzesłem i kładzie na drabinie. Na ciało kładzie szkło, wspina się na trzecią linę i wykonuje 450 Splash, który Younger kontruje na ace crusher na drabinę!!! Widownia szaleje. Po dłuższym czasie mozolnie jako pierwszy podnosi się Drake, podrywa na ugięte nogi rywala i drake’s landing na leżące resztki szkła dobija zakrwawionego Jacka. Pin 1…2….3 koniec walki! Zwycięzcą zostaje Drake Younger broniąc pasa WHC.

walki trochę za krótkie i kilka "zagrywek" zbyt często użytych, ale jak na pierwszy raz to chyba nie było źle? :P

Edytowane przez Psyhxxx
  • Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Psyhxxx

2

• Yao

1

• Menez

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows

Gala ogólnie dobra.Nareszcie jakiś fajny booking z indy.Bardzo podoba mi się dobrze dobrana karta.Jednak za dużo używasz słowa wykonał :).Dwie ostatnie walki zdecydowanie za krótkie.Fajnie ci to wyszło i mam nadzieje że jeszcze coś napiszesz :)
#SmartFanZone

Zdecydowanie brakowało tutaj takich diary! Świetny pomysł na ruszenie sceny niezależnej, oby tak dalej. Nie martw się tym, że możesz mieć mało czytelników, bo wątpię, by chociaż z 10% użytkowników wykraczało poza WWE/TNA. Ale chwała Ci za to, że podjąłeś się pisania właśnie z dala od mainstreamu i powodzenia!

Rozwój wydarzeń kosztem walk lekko poleciał, ale myślę, że nie jest aż tak tragicznie. Walki krótkie ale mam nadzieje, że w miarę ciekawe :) w miarę szybko zapodałem wam drugą galę, więc nie narzekać. Trzecią obiecuje, że lepiej dopracuje. No ale dobra, nie będę mulił na wstępie. Delektujcie się PFW JSTS bo na następną trochę poczekacie :P

PRO FUCKIN WRESTLING prezentuje galę:

PFW Just start this shit!

Backstage

Ruckus przesiaduje w gabinecie Lobo

-…Czy aby na pewno o niczym nie zapomniałeś Lobo? Ostatnia moja walka została chamsko przerwana przez jakiegoś pomyleńca, który wpieprzył się pomiędzy mnie a Vortekza. Na dodatek skurwiel uszkodził mnie. Pomyślałem sobie – ruckus nie daj się, bądź twardy, poczekaj na dobry moment i dojedź sukinsyna. Alee nieee… musiałeś ty się pojawić i dać im pojedynek na zbliżającej się gali, traktując mnie tym samym jak powietrze, jak jakiegoś śmiecia…

-ale..

-Jakie ale?! Nie przyjmuje żadnych tłumaczeń. Rozumiem, że czasu cofnąć się nie da, nie zamierzam tu obwiniać cię na okrągło, przychodzę tutaj po rekompensatę. Ścieśniając i mówiąc dobitnie – masz mnie zablokować w porządnej walce!

-Dobra! Już dobra… dostaniesz te swoje 5 minut. A teraz jakbyś mógł… mam kilka spraw do załatwienia.

http://i205.photobucket.com/albums/bb202/Turd_Life/AlexColon.jpg vs http://www.imageupload.pl/img/3806695bez_nazwy1.jpg

tHURTeen vs Alex Colon

Alex nie czekając na gong od razu rzuca się na rywala, okładając go pięściami. Irish whip i dropkick. Pin 1… kick out. Seria punchy, powerbomb w narożnik. Rozbieg… facewash! Pin 1…2.kick out Colon bierze rywala na barki, lecz ten wyrywa się i ucieka za ring. Ledwo nadąża odwrócić się a już pada od suicide dive. Alex wydaje z siebie dziki okrzyk i podnosi thurteena aby znów powalić go tym razem tiger suplexem. Wdaje się w chwilową dyskusje z jednym z widzów, ale szybko ją kończy wracając do walki. Ku jego zaskoczeniu oponent zdążył już odpocząć. Łapie Colona za głowę i energicznie uderza nią o żelazne barierki. Dokłada kilka uderzeń krzesłem w plecy i wykańcza efektownym piledriverem na wcześniej używany przedmiot. Nie zmieniając tępa wrzuca przeciwnika na ring i próbuje pinu 1….2…..kick out. Thurteen nie odpuszcza. Sprowadza Alexa do narożnika i wchodząc na drugą linę masuje mu potylice przy użyciu zaciśniętych pięści. Na koniec pokazuje mu środkowy palec, siada na narożniku i zachwyca zgromadzoną widownie trap sunset flip powerbomb!!! 1….2….. kick out! Thurteen nie traci czasu, zrywa się na równe nogi i dokłada springboard swanton bomb poprawiony po chwili spit-legged moonsault! Pin 1…2…. Kick out! Alex na czworaka próbuje wydostać się poza liny, lecz utrudnia mu to rywal. W końcu Colon nie wytrzymuje, sprzedaje mu low blow i próbuje schoolboy 1…2…. Kick out. Thurteen nie pozwoli sobie na tak łatwą przegraną! Łapie oponenta za kark, napieprzając z impetem w narożnik. Bierze rozbieg i po chwili dokłada double knee backbreaker! Próba diving headbutt… oponent desperacko kontruje na double knee facebreaker! Wśród widowni rozbrzmiewają brawa, które zachęcają odpoczywających wrestlerów do dalszej walki. Jako pierwszy na równych nogach pojawia się Colon, podnosząc obolałego rywala z maty Alex zwinnie chwyta na barki ciało i zaczyna się kręcić. Thurteen z początku próbuje uwolnić się z uścisku, lecz po paru szybkich obrotach rezygnuje. Colon zakańcza karuzele efektownym death valley driverem! Pin 1…2….kick out!!! Alex mocno zaskoczony próbuje rozładować złość dusząc thurteena. Ten jednak Palcami oślepia nerwusa. Irish whip, belly to belly suplex! Running moonsault! i próba pinu 1…2…. Kick out. Colon przyjmuje następnie cartwheel neckbreaker i cradle piledriver!!! 1…..2…..3! Zwycięzcą pojedynku zostaje tHURTeen!!

http://th106.photobucket.com/albums/m277/ThomasRiordan/TNA%20Diary/People/th_FrankieKazarian.jpg vs http://i909.photobucket.com/albums/ac293/topherallen/JimmyJacobs.jpg

Frankie Kazarian vs Jimmy Jacobs

Gong! Obaj panowie niepewnie podają sobie rękę wywołując orgazm wśród widowni. Fani gorąco dopingują swojego faworyta co mocno wydłuża część wstępną pojedynku. W końcu jako pierwszy do ataku decyduje się przystąpić Jimmy, zakładając cravate rywalowi. Frankie popycha mocno plecy Jacobsa wysyłając go do rogu. Bierze rozbieg i wykonuje yakuza kick. Kaz dokłada chwilę potem slingshot double knee facebreaker i próbuje pinu 1…2…. Kick out! Jacobs wspomagając się linami staje na równe nogi kontrując running single leg drop na powerbomb poprawiony sentonem. Pin 1…2…. Kick out! Jimmy nie odpuszcza, dorzuca multiple stomps i wspina się na trzecią linę. Kaz jednak dość szybko dochodzi do siebie, zrywa się na równe nogi i podbiega do rywala, wspinając się za nim na najwyższą linę. Chwilową wymianę ciosów kończy avalange kneeling back to belly piledriverem! Obaj leżą nieruchomo na macie. Dopiero po dłuższym czasie Frankie odzyskuje siły próbując pinu 1…2…. Kick out! Jacobs pozostaje w walce. Mozolnie podnosi się, podchodzi do oponenta – irish whip, spin kick i sligshot legdrop. Po chwili jeszcze spear i próba pinu 1…2.. kick out! Frankie ucieka za ring. Jimmy nie odpuszcza, udowodniając to suicide dive to DDT! Po chwili odpoczynku Jacobs chwyta za włosy rywala i uderza kolanem w głowę. Dokłada kilka headbuttów i zakańcza to standing shiranui!!! Jacobs wraca z rywalem na ring i próbuje pinu 1…2….. kick out. Nie pozwalając odetchnąć rywalowi, próbuje powtórzyć shiranui lecz Kaz kontruje na swinging neckbreaker po którym dokłada swinging reverse STO pin 1…2….. kick out! Jimmy nie poddaje się! Próbę powerbomba kontruje na schoolboy 1…2…3!!! Kazarian wygrywa ten jakże krótki pojedynek. Jacobs mocno rozczarowany upewnia się, czy faktycznie było do trzech. Po dłuższej chwili Frankie decyduje się podać rękę rywalowi w podzięce za dobry aczkolwiek krótki pojedynek. Jimmy nie usający w swoim zaskoczeniu od niechcenia ściska dłoń Kazariana poczym udaje się do szatni.

http://th172.photobucket.com/albums/w15/TheWho87EWR/Wrestlers/KyKy/J%20Images/th_Johnny_Gargano2.jpg vs http://i254.photobucket.com/albums/hh114/JamIcon1983/TEW%20Cuts/DerekFrazier.jpg

Johnny Gargano vs Derek Frazier

Pojedynek zaczyna się od zwarcia. Derek zaczyna przeważać, lecz Gargano uderza go kolanem w brzuch przejmując kontrolę. Seria punchy, odbija fraziera od lin i powala go enzuigiri. Próba pinu 1…2… kick out! Johnny wychodzi za liny, czekając aż rywal podniesie się. Po chwili dokłada springboard dropkick i duble knee backbreaker. Pin 1…. Kick out! Na twarzy Gargano widać lekkie rozczarowanie… Podprowadza on oponenta na środek ringu i próbuje wykonać STO lecz Derek blokuje, kilka punchy w brzuch i package piledriver! Pin 1…2…. Kick out. Derek dokłada kilka kicków, odbija rywala od lin i powala go dropkickiem. Podprowadza bliżej narożnika i dorzuca 450 splash. Pin 1…2…. Kick out. Frezier odbija rywala od lin i nadziewa się na speara! Po chwili swinging reverse STO i próba pinu 1…2… kick out. Gargano rozczarowany próbuje wyrzucić z siebie złość kopiąc rywala. Po chwili opuszcza ring, wracając z krzesłem. Zapodaje dwa uderzenia w plecy rywala i ponownie swinging reverse STO na krzesło. Pin 1….2….. kick out! Derek podrywa się na równe nogi, okłada Johnna, odbija go od lin i powala sleeper slamem. Sięga po krzesło, wspina się na trzecią linę i dobija oponenta moonsaultem. Lecz nie pinuje ku rozczarowaniu widzów, tylko podnosi i dorzuca Impact driver!!! To już koniec. Pin 1….2……kick out!!! Frazier nie wierzy. Dochodzi do kłótni między nim a sędzią. Derek w końcu nie wytrzymuje, czeka aż sędzia odwróci się i po chwili wyrzuca go za ring. Obserwując spadającą na zimną podłogę postać, nie zauważa czającego się za nim Gargano, który przykłada do kolan krzesło i wykonuje double knee backbreaker do którego dokłada running moosault i próbuje pinować, lecz sędziego niema na ringu. Rozgląda się zdenerwowany, w końcu po jakimś czasie przybiega nowy który odklepuje wciąż leżącego Dereka 1….2….. kick out. Gargano odbija od lin przeciwnika, lecz ten wychodzi poza nie. Johnny nie wytrzymuje, bierze rozbieg i wykonuje speara, lądując z Frazierem na podłodze. Fanom widocznie to się podoba, gdyż daje się słyszeć brawa. Ku zdziwieniu, jako pierwszy podnosi się po dłuższej chwili Derek próbując piledrivera lecz rywal wyrywa się i desperacko ratuje się ace crusherem. Obaj panowie znów chłodzą plecy od zimnej podłogi, łagodząc boleści dopingiem ogarniającym dość skromną lecz przytulną hale. Pierwszy na równych nogach staje Gargano, wrzuca oponenta na ring i uznając, że czas już kończyć próbuje wykonać piledrivera lecz Frezier wyślizguje się, odbija go od lin i powala superkickiem! Po chwili dokłada springboard 450 splash i pewnie siebie pinuje rywala 1….2…… kick out!!! Z pierwszej chwili chcę rwać sobie włosy z głowy, lecz rozmyśla się, podciąga rywala do narożnika, jego ręce rozłożone kładzie na bocznych linach i próbuje szczęścia diving duble foot stompem z trzeciej liny! Lecz Gargano cudem robi unik, leżąc nadal na brzuchu silnie pociąga rywala za nogę, układa go identycznie tak jak sam przed chwilą leżał i niszczy Dereka duble foot stompem! Pin 1….2….. kick out!!! Gargano zły podrywa rywala na równe nogi, wysyła go do narożnika, gdzie dokłada kilka punchy i próbuje duble knee backbreakera lecz Frazier podtrzymuje się lin. Kilkoma kickami zmusza rywala do pozostania na miejscu, dogniatając go cross-legged moonsaultem. Pin 1….2…. kick out. Gargano pozostaje w grze. Derek podnosi ociekające potem ciało i ze zmęczeniem sprzedaje puncha, lecz Johnny zbiera w sobie siły i mu oddaje! Dochodzi do wymiany ciosów w której po dłuższym czasie wygrywa frazier desperacko wykonując powerbomb w narożnik. Próba pinu 1....2…. kick out. Derek wspierając się o liny wraca do pozycji stojącej, sprzedaje superkicka rywalowi i dorzuca powerbomb to one knee to swinging STO! pin 1…2…..3!! koniec pojedynku. Zwycięzca – Derek Frazier!

http://i205.photobucket.com/albums/bb202/Turd_Life/BBoy.jpg vs http://i205.photobucket.com/albums/bb202/Turd_Life/Ruckus.jpg vs http://i14.photobucket.com/albums/a338/FFPWA/SCWS/Sexxxy_Eddy2.jpg vs http://i172.photobucket.com/albums/w15/TheWho87EWR/Wrestlers/KyKy/J%20Images/Jody_Fleisch7.jpg

Bboy vs Ruckus vs SeXXXy Eddy vs Jody Fleisch Elimination match

Walka zaczyna się od chaosu. Bboy zaczyna okładać Fleischa który po kilku chwilach pod nawałem ciosów ucieka poza ring zaś Ruckus sprzedając na początku Eddyemu kilka punchy po których następuje razzle dazzzle poprawiony duble knee facebreaker! Na ringu pozostaje tylko Ruckus i Bboy. Dochodzi najpierw do zwarcia, po którym następuje wymiana punchów. Kiedy Bboy zaczyna zyskiwać przewagę, na ring powraca Jody, który springboard dropkickiem powala obu panów. Próbuje jeszcze moosaulta na obu wrestlerach, lecz uniemożliwia mu to Eddy, który niszczy go wheelbarrow suplexem. Spostrzegając, że wszyscy przeciwnicy leżą, sexxxy podsuwa Bboya bliżej narożnika, wykonując po chwili imploding senton bomb. Próba pinu 1…2…. Ruckus przerywa! Odzyskując siły, jedyna czekoladka w zestawieniu, próbuje udowodnić swoją nieprzeciętność, wykonując piledrivera na eddym wprost na krocze leżącego Bboya!!! Próba pinu 1…2… Jody przerywa! Fleisch dokłada kilka stompów dorzucając 450 splash wprost na ruckusa. Pin 1….2….3 ‘ruckus zostaje wyeliminowany’ Jody nie zwalniając tempa rzuca się na BBoya odbijając go od lin i po chwili powalając enzuigiri. Split legged moonsault i próba pinu lecz przeciwnik ucieka za liny. W tym samym czasie dochodzi do siebie Eddy. Podbiega do Jodyego, oślepia go dokładając po chwili cradle piledriver! Pin 1…2… kick out. Sexxxy zrezygnowany próbuje wstać, lecz nie pozwala mu na to shining wizard od Bboya. The New age punisher podnosi Fleischa, odbija go od lin i chybia dropkickiem. Jody odbija się ponownie od lin i powala przeciwnika potężnym bicykle kick!!! Próba pinu 1…2…. Eddy przerywa. Energicznie wyrywa za rękę Jodyego umieszczając go od razu na barkach, powoli zsuwa głową do dołu i zaskakuje publikę cradle piledriverem! Próba pinu 1…2…. Bboy przerywa. Podnosi Eddyego, odbija się od lin, łapie na ramiona, zaczyna się kręcić i zakańcza zabawę poprzez go 2 sleep! Pin 1…2…3 ‘Sexxxy Eddy zostaje wyeliminowany’ Bboy od razu rzuca się na Fleischa, lecz ten zdążył odpocząć, udowadniając do pięknym dropsaultem po którym dorzucił 720 DDT!!!! Pin 1…2….3 koniec walki! Sędzia chwyta dłoń zwycięzcy, unosząc ją w górę. Dość krótką celebracje przerywa John Kashmere i Sonjay Dutt którzy zaczynają znęcać się nad Jodym. Na szczęście przerywa to Bboy powalając Johna ace crusherem i Sonjaya death valley driverem. Kiedy wydaje się, że to już koniec, gaśnie światło i rozbrzmiewają strzały. Po chwili światła znów rażą swoim blaskiem i rozbrzmiewa theme homicide’a!!! który stoi na ringu tuż za zdezorientowanym Bboyem. Notorious 187 nie zwleka długo i decyduje się na back to back double underhook piledriver (da Cop killa) dla New age punishera i running lariant dla jego towarzysza. Lecz to jeszcze nie koniec! Na pomoc przybywa SeXXXy Eddy który przyjmując big boota nic już jednak nie jest w stanie zdziałać. Homicide przygląda się pobojowisku, pluje na leżacego BBoya i opuszcza ring.

http://i172.photobucket.com/albums/w15/TheWho87EWR/Z_Sort/AJ_Styles.jpg vs http://i869.photobucket.com/albums/ab256/StraightEdgeZach/CM_Punk.jpg

AJ Styles vs CM Punk

Gong! Punk od razu rzuca się na rywala z pięściami, jednak nadziewa się na pele kick! AJ podnosi lekko oszołomionego rywala, próbując wykonać brainbuster jednak CM wyrywa się, sprzedaje porządnego kicka i poprawia pepsi twist! Pin 1…2…. Kick out! Styles tak łatwo nie da się pokonać. Punk podnosi rywala, duble underhook backbreaker! Podsuwa go do narożnika i próbuje facewash lecz AJ kontruje na schoolboy! 1….2… cm wyrywa się i ucieka za ring. Styles nie pozwala mu na to powalając go po chwili suicide dive po którym szykuje się na styles Clash skontrowanym jednak na hammerlock leg sweep DDT!!! Punk zyskując przewagą nad rywalem, korzysta z chwili i wyjmuje spod ringu drabinę, którą nie rozłożoną kładzie na podłodze. Dorzuca do tego z cztery krzesła i unosi rywala nad głowę, ten jednak desperacko wsadza mu palec w oko, i zwinnie zsuwając się łapie w locie głowę oponenta wykonując DDT na podłogę! AJ w pośpiechu dokłada kilka punchy, przeciąga ciało układając na konstrukcji, włazi na barierki odgradzające ring od widzów i wykonuje efektowny 450 splash!!! Widownia szaleje, obaj wrestlerzy leżą nieruchomo. Jako pierwszy po dłuższym czasie podnosi się styles zaczynając od punchy. Punk nie pozostaje mu dłużny i odgryza się tym samym. Dochodzi do regularnej wymiany ciosów którą ostatecznie wygrywa Punk poprzez wykonanie suplexa. Cm dochodząc do siebie zaczyna okładać leżące ciało rywala krzesłem. Upewniając się, że AJ nie jest w stanie odwrócić przewagi, wpycha go na ring przed linami. Energicznym podskokiem w ułamku sekundy i on znajduje się na dość wąskim kawałku, przechodząc do headbuttów, które uwieńcza pepsi plunge (diving duble underhook facebusterem) na drabinę. Obaj znów wylegują się za ringiem. Ku zaskoczeniu zgromadzonych jako pierwszy podnosi się AJ, wpychając rywala na ring, którego od razu dogniata springboard 450 splashem! Próba pinu 1….2….. kick out. Styles nie wzruszony tym decyduje się na plan b. Wychodzi za ring po drabinę, rozkłada ją na środku kładąc krok od niej krzesło. Wpycha rywala na sam szczyt i zaczyna go okładać punchami. Ten jednak oślepia Stylesa wykonując mu pumphandle reverse piledrivera!!!!! Na krzesło oczywiście. Widownia szaleje. Pinu jednak nie mamy, punk leży na macie zwijając się z bólu. Dopiero po kilkunastu sekundach odzyskując siły próbuje przypiąć oponenta 1…..2….. kick out! Aj zdążył odpocząć! Zaczyna okładać rywala pięściami po których dokłada death valley driver! Pin 1….2….. kick out! Styles jednak nie odpuszcza, kładzie krzesło punkowi na klatce piersiowej, wspina się ponownie na szczyt drabiny chybiając frog splashem! Cm zadowolony, że zdążył odsunąć się, składa drabinę, opierając ją o narożnik. Odbija zamroczonego Aja od lin i wysyła go belly to belly suplexem w mocno obity już przedmiot. Próba pinu 1…..2……. kick out! Cm nie odpuszcza i dokłada po chwili styles Clash na krzesło, które dotychczas leżało w narożniku. Pin 1…..2……3 koniec pojedynku! Zwycięzcą zostaje CM PUNK!

http://i172.photobucket.com/albums/w15/TheWho87EWR/Wrestlers/KyKy/S%20Images/Scotty_Vortekz2.jpg vs http://i172.photobucket.com/albums/w15/TheWho87EWR/Wrestlers/KyKy/J%20Images/Jon_Moxley4.jpg

Kamerzysta śledzi Vortekza który popijając wodę przechadza się po korytarzu szykując się do pojedynku, w którym za chwilę ma uczestniczyć. Wtem zza zakrętu wynurza się Moxley, który oczywiście atakuje bogu ducha winnego Scottyego. Rzuca go o ściany, uderza głową o automat z napojami i prowadzi za kark na ring. Tam dokłada piledrivera, multiple stomps i diving headbutta. Uznając, że ofiara nie jest w stanie kontratakować, robi sobie chwilową przerwę na pogaduszki z antyfonami, poczym bez pytań zaczyna okładać przeciwnika pięściami po twarzy, podduszając go co jakąś chwilę. W tym czasie na ring pojawia się sędzia, który daje znak aby uderzyć w gong. Moxley podsuwa ciało do narożnika i dokłada yakuza kick poprawiony facewashem. Opuszcza ring, chwyta za nogi scottyego i podsuwa go do siebie, miażdżąc mu krocze o słupek. Z kieszeni wyjmuje sznurek i związuje mu nogi. Wspina się na trzecią linę i dorzuca double foot stomps. Vortekz leżąc na brzuchu ze związanymi nogami za narożnikiem niema możliwości ruszenia się. Sędzia podchodzi do mocno poobijanego już wrestlera, sprawdzając jego przytomność. Nie uzyskując odpowiedzi decyduje się zakończyć pojedynek. Jon jednak nie zwraca na to uwagi, podkłada pod brodę Vortekza krzesło i chcę dokładać kolejny double stomp lecz uniemożliwia mu to Devon Moore który pojawia się na ringu!!! Wybawiciel spycha z lin moxa i wykonuje mu cradle piledrivera. Uznając, że Jon na kilka chwil został skutecznie unieruchomiony sprawdza stan kumpla, rozwiązując mu nogi. Kiedy na rampie pojawia się ekipa z noszami za nimi wychodzi również Chris Hero, atakując Scottyego i Devona. Ochrona w końcu interweniuje.

Backstage

Kamera znajduje się na zewnątrz. Zmrok lekko nasączony ciemno-pomarańczowym naświetleniem lamp ulicznych otula pochyloną nad asfaltem dyszącą postać która po dokładniejszym przyjrzeniu okazuje się być Bboyem. Ciszę zakłóconą lekkimi podmuchami wiatru i dyszeniem przerywa krzyk oraz ciężkie i szybkie uderzenia butów o chodnik. Nabiegającą osobą okazuje się być Homicide, który zaczyna okładać pięściami Bboya. Chwyta go za kark i uderza o słup znaku drogowego. Podnosi ciało na barki i rzuca o krawężnik. Dokłada kilka chorych walnięć w plecy koszem na śmieci. Całe to katowanie nagle przerywa DESMOND WOLFE!!! Który zaczyna okładać notoriousa 187 kijem golfowym! Homicide dostrzegając zgubne szanse na wygranie postanawia uciec. Wolfe nie odpuszcza łatwo i udaje się w pogoń za nim. Kamera obejmuje jęczącego z bólu Bboya.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 19 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• KyRenLo
      John Cena: Czyli jedna tygodniówka w styczniu i zapewne ani jedna w lutym. Mam nadzieję, że później jakoś nabierze to rozpędu. Jade Cargill:
    • Tomos
      Dorzucą stypulację "if Roman wins, Rollins przeprasza za rozpad Shield" i ludzie będą klaskać uszami. Plus, to w końcu main event dla Punka
    • IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
  • Dodaj nową pozycję...