Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Moja historia...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1 grudnia:

Widzimy salon... piękny, duży salon... cały w drewnie i zabytkowych meblach... na ścianach obrazy... Całość wykończona bardzo elegancko... W tle widać kominek i siedzące przy nim dwie postacie... Jedną z nich widać dość dobrze... jest to E2.. Druga postać niestety jest mało widoczna... Obie te osoby rozdziela jedynie stolik, a na nim whisky z lodem... Kamera koncentruje się na kominku... widzimy jak ogień rozpala się pod drewnem... kilka płomieni – niewielkich, nie mających żadnej mocy oddzielnie, które jednym powiewem wiatru... jednym ruchem ręki mogą zostać zgaszone.. łączą się... nie są już tak bezbronne... razem stanowią dużą siłę... są coraz większe i większe...

Tajemnicza postać siedząca na fotelu : Tak samo było z Psychopatics... Oddzielnie nigdy nie zrobilibyśmy tego... co zrobiliśmy łącząc siły... Każdy z nas oddzielnie był jak taki jeden płomyk... wspólnie zaś byliśmy wielkim ogniem, którego nie był w stanie nikt zgasić...

A jednak jak wszystko na tym świecie i my nie byliśmy wieczni... Doszedł czynnik typowo ludzki... niektórzy z nas sami się wypalili... Pamięć o nas jednak pozostała... i pozostanie na zawsze... Wszystko co dobre będzie miało w przyszłości swój dalszy ciąg... E2... dzięki Tobie... ogień Psychopatics znów płonie! Masz moje poparcie... i zapewnienie, że jeśli będzie taka potrzeba... wrócę... wrócę, żeby walczyć dla Psychopatics!

E2: Dziękuję... nawet nie wiesz ile te słowa dla mnie znaczą.. Zawsze byłeś dla mnie wzorem... niedoścignionym wzorem. Od dziecka chciałem być taki jak Ty, walczyć razem z Tobą... To były marzenia, młodzieńcze marzenia... A potem jak we śnie zaczęły się spełniać, dałeś mi szansę, wyciągnąłeś rękę kiedy naprawdę tego potrzebowałem, zrobiłeś dla mnie tak wiele... teraz czas, żebym to ja zrobił coś dla Psychopatics...

Chwila milczenia.

E2: Wolf wrócił...

Tajemnicza postać: Wiem... oglądałem gale AWF i właśnie dlatego chciałem się z Tobą zobaczyć... Wolf wybrał złą drogę... Od kiedy zaczął nadużywać alkoholu to już nie jest ten sam człowiek... Stoczył się na samo dno, nie chciał naszego wsparcia, nie pozwalał sobie pomóc... Wiem, słyszałem plotki, że wyszedł z tego, że wyleczył się.. ale od tamtego czasu..

a minęły już 4... może 5 lat, nie miałem z nim kontaktu. Jest po niewłaściwej stronie... Ale to jego wybór... zaś Twoje zadanie to pokazać mu, że jest to decyzja błędna... że nikt tak po prostu nie może odwrócić się od Psychopatics... Mam dla tego człowieka wielki szacunek... Obawiam się jednak, że ze starego Wolfa niewiele już pozostało... Wyzwij go na pojedynek!... Pokaż mu prawdziwą siłę Psychopatics... Pokaż mu... że ten wielki ogień, którego on był kiedyś częścią powrócił i ma zamiar zgasić jego płomyk....

2 grudnia (Hala AWF):

Kamera pokazuje stolik komentatorski:

Stanisław "Czoło" Czółkowski: Z hali AWF witają państwa bardzo serdecznie...

Marek Mazur: Stanisław "Czoło" Czółkowski

Stanisław "Czoło" Czółkowski: i Marek Mazur.. już za parę minut będzie tu E2 a z tego co udało mi się dowiedzieć ma on nam dziś coś naprawdę interesującego do powiedzenia...

Marek Mazur: Myślisz, że powie nam kim jest?

Stanisław "Czoło" Czółkowski: Myślę, że za kilka minut będę to wiedział i wtedy dam Ci znać okey?

W tym momencie z głośników zaczyna grać Dr.Dre feat. Snoop Dogg - Still Dre... publiczność zaczyna cheeeeerrr-ować... Zaczynają wybuchać sztuczne ognie i fajerwerki... Wszędzie mnóstwo laserów, kolorowych światełek... Kamera pokazuje publiczność, która wstaje z miejsc, ludzie unoszą ręce do góry, podnoszą transparenty „Psychopatics is here!!” „E2 eXtream Champion” „Psychopatics back.. I love this game” “Mamo rób kolację”

U wejścia pokazuje się E2 z wysoko uniesionymi rękoma do góry.. Tuż za nim widać Człowieka W Masce... cheeeeeer.

Stanisław "Czoło" Czółkowski: Ten CWM mi kogoś przypomina...

Obaj wrestlerzy wolnym, triumfalnym krokiem kierują się w stronę ringu.. Publiczność głośno cheeeeruje... E2 i CWM wskakują na ring... CWM wyciąga mikrofon z kieszeni...

CWM: HEY YOU!!!!!!

Cheeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr

E2: Psychopatics is here!!!!!!!!!!!!!

Cheeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrr

E2: WhooooowWW!!

Cheeerrr

E2: Chyba już czas, żebym opowiedział wam pewną historię.. Historia ta zaczęła się już bardzo dawno temu... Od dzieciństwa wychowywało mnie podwórko... Żadnych perspektyw... żadnych marzeń... Nie na mojej dzielnicy... Tam od dziecka nie było łatwo... Od małego musiałem walczyć o swoje... o najmniejszy kawałek chleba... Tam nie było zasad... a jedyne na co można było liczyć to kumple, wielu z nich już nie ma... inni siedzą.. ale nie to jest przedmiotem mojej wypowiedzi... I pewnie ja także skończył bym jak oni, gdyby nie pewna osoba, która póki co chce pozostać anonimowa... To on wyciągnął mnie stamtąd... zauważył we mnie talent... Nauczył sztuki wrestlingu i otworzył drzwi do wielkiej federacji... do Polish Championship Wrestling (PCW)... Walka w szeregach tego e-fedu to nie było nawet marzenie – bo twardo stojąc od dzieciństwa na ziemi, takowych nie miałem... To było jak bajka... Przyjąłem pseudonim Bagaloo.. Na własne oczy widziałem jak powstawało Psychopatics... Bardzo chciałem być z nimi... niestety z moich starań zrodził się tylko feud z.... nazywajmy go: Człowiekiem W Masce.. Nie chciał mnie w Psychopatics... A potem ostro porachował mi kości... Zapragnąłem za wszelką cenę wbrew wszystkiemu stać się jednym z Psychopatów... Zapragnąłem pokonać CWM i udowodnić, ile jestem wart...... Niestety... uległem bardzo poważnemu wypadkowi... znalazłem się w śpiączce i wszystkie moje plany jednego dnia legły w gruzach... Lekarze nie dawali mi najmniejszych szans na powrót... Nie dawali mi nawet większych nadziei na powrót do pełnego zdrowia... I wtedy zjawili się oni... Psychopatics, na czele z moim tajemniczym dobroczyńcą... Ufundowali mi bardzo drogie operacje, których w sumie przeszedłem dziesiątki... wśród nich także były plastyczne, które zmieniły mój wygląd.... Ale to nie wszystko... Człowiek W Masce dał mi koszulkę z napisem Psychopatics... co znaczyło tylko jedno.. od tamtej pory byłem jednym z nich.. Nie ważne było to, że być może nigdy już nie będę walczył... Był to bardzo ważny dla mnie gest... Właśnie wtedy postanowiłem walczyć... Odbudowałem się psychicznie i fizycznie... a Człowiek W Masce pomagał mi w treningach... i oficjalnie został moim trenerem... Udało się... odzyskałem siły, sprawność... wróciłem do formy... i postanowiłem znów walczyć... Niestety gdy wróciłem do kraju okazało się że PCW już nie istnieje... Znalazłem AWF.. i postanowiłem sprawdzić się tutaj... pod zmienionym gimmickiem, tak jak zmieniony jestem ja E2. Tak w skrócie wygląda moja historia... którą jednak należy zostawić za sobą... i skupić się na tym co dalej... Otóż bardzo cieszę się, że do wrestlingu wraca Wolf...

W tym momencie na telebimach zaczyna grać film: Pokazany jest drewniany wiejski wychodek (dziura w desce) podpis: „Prawie jak łazienka”. Obraz zmienia się.... pokazana jest plaża – deszcz, zawierucha... podpis: „Prawie jak wymarzone wakacje”. Obraz znów zmienia się pokazany jest Donald Tusk podpis: „Prawie jak prezydent”. Obraz zmienia się i pokazane jest zdjęcie Wolfa podpis: „Prawie jak Psychopatics”

Cheeeeeeeeeeeerrr

E2: Tak... prawie stanowi wielką różnicę dlatego WOLF wyzywam Cię na pojedynek!! Jutro na tej macie!!

Cheeeeeeeeeerrrrrrrr

E2: Wolf byłeś wielki, byłeś jednym z Psychopatics... a potem dotknąłeś dna... zhańbiłeś dobre imię tej stajni... a co gorsza odwróciłeś się od niej.. stanąłeś po niewłaściwej stronie w tej grze... a moim zadaniem jest Ci to uzmysłowić... Jesteś legendą i mam dla Ciebie naprawdę wielki szczery szacunek... za to ile wniosłeś do świata e-fedów... Jednak zbliża się Twój koniec... Czas zapłacić za złe decyzje... Psychopatics nie wybacza.... Będąc z nimi.. zdradziłeś nas... a ja z Judaszem nie usiadłbym nawet do ostatniej wieczerzy... Wolf... mam nadzieje, że jesteś w formie... bo długo czekałem na taką walkę... długo czekałem, żeby wrócić na ring... Udało się to dopiero dwa tygodnie temu na PPV... gdzie jak wszyscy widzieli nie pozostawiłem złudzeń Urabnowi... Nie pozostawię ich także Tobie, choć mam nadzieje, że nasza walka nie będzie tak jednostronna jak ta z Urbanem... Chociaż.... kto wie... zważając na to, że długo Cię nie było... Ale mam nadzieje, że starczy Ci odwagi aby wyjść zza biurka i stanąć na ringu... Mam nadzieje, że starczy Ci odwagi i jutro... będziesz tu... i zaprezentujesz wszystkie swoje najlepsze cechy i umiejętności... Wolf! Prezydencie! Sielanka się skończyła! Czas powrócić... To będzie Twój debiut... jeśli oczywiście przyjmiesz wyzwanie i staniesz naprzeciwko mnie..... Wolf... życzę Ci powodzenia.... będzie Ci potrzebne!!! WhooowwWW!!!

Cheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrr!!

E2: Jutro... na tym ringu!.. Mam nadzieje, że pokażesz na co Cię stać.... Wolf!!.... Masz dokładnie 24 godziny.... dobrze je wykorzystaj.... Później.... nie będziesz miał już powodów do świętowania... później... będziesz już tylko tym pokonanym.... Wolf!.... Przyjmij moje wyzwanie.... Walcz....!

Chhhheeeeeerrrrrr

E2 wyrzuca mikrofon i zeskakuje z ringu razem z CWM....

Transmisja urywa się.....

E2
  • Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Rabol

8

• Juppozo

8

• Luk

4

• E2

3

Top użytkownicy w tym temacie

Walka w szeregach tego e-fedu

za to ile wniosłeś do świata e-fedów

Ehh.. w fikcyjnym swiecie AWF, AWF to nie e-fed a prawdziwa promocja z prawdziwymi wrestlerami, prawdziwa publicznoscia i cala reszta. Jak E2 moze wychodzic na ring i mowic publicznosci (z krwi i kosci) ze jest czescia internetowej federacji ? To nie ma sensu !

4302049614329261d90190.jpg

Nie wkurzaj sie na niego. Zapomnial, zdarza się... Załóżmy że chodziło o e(xtremalną)-fed(erację)... :D

53541565549537ccb6a05f.jpg

takie moje przyzwyczajenie :P ...ale bylo to jakies zlo czy co tam ku...a :D hehe... nie no spox nastepnym razem napisze federacja zamiast e-fed :)
E2

Nie wkurzaj sie na niego. Zapomnial, zdarza się... Załóżmy że chodziło o e(xtremalną)-fed(erację)...

Spokojnie, nie wkurzam się a jedynie wytykam błędy bo taka moja rola. Przy pierwszym RP E2 zaznaczylem ze nie wolno uzywac terminow typu 'jobber'. Drobny błąd podobnie, jak ten, ale mimo wszystko blad.

[ Dodano: 2005-12-05, 01:41 ]

A co do wkurzania się.. bez obaw, mam wystarczająco dużo osób w tym e-fedzie które dają mi wystarczająco dużo powodów do wkurzania się. Na chwilę obecną jest ich trzech i nie potrzeba mi więcej ;)

Strzelam: Wee Man, Urban i... hmmm....kto?

floW ??

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

bądź honorowym dawcą krwi

hehe... chyba masz rację mnih...

Przeciez WeeMana juz dawno nie ma a na Urbana nie moge sie wkurwiac bo znajac go od jakiegos czasu, nie spodziewalem sie nawet tego jednego RP, takze milo mnie zaskoczyl :)

czyli:

1) Wilczek

2) :?:

3) :?:

:D

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Dobra, złazic juz z tego Rave'a/Wolfa, ja go wprowadziłem w błąd, byc moze gdyby nie ta pomyłka napisałby, a byc moze nie... będzie kolejna gala, więc sie przekonamy.

1005187806541accfacb3d6.jpg

a co do gali Rabol... jak idą prace? Damy radę dzis ją przeczytać? Bo jestem cholernie ciekawy jak sie to dalej rozwinie i z kim będe walczył za tydzien :D

Damy radę dzis ją przeczytać?

Oczywiscie ze dacie rade. Gdyby bylo inaczej, dalbym znac.

To czekamy cierpliwie...

P.S. Czy byłyby jakies szanse żeby karta również dzis się pojawiła? :)

Hmm... z tym wkurwieniem to chodzi o mnie, Rab? Wydaje mi sie, ze wszystko Ci wyjasnilem w PM..