Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE by Wopio & RealAmerican grafika by Modzio

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Witam wszystkich!

Otóż ja i inny użytkownik naszego forum-Wopio,postanowiliśmy założyć własne diary.użytkownik Modzio zajmował się będzie grafiką (oprawa graficzna PPV'sów).Nasz pamiętnik,rozpocznie się 2 stycznia 2012 roku,w "naszej federacji" zaszło wiele zmian,jest wiele nowych tag-team'ów,wiele osób doszło do WWE.Kalendarz naszych gal zapowiada się następująco:

Poniedziałek-SmackDown!

Piątek-RAW

Wopio i ja,nie będziemy prowadzić ani NXT ani SuperStars.Ja prowadzę SmackDown!,do Wopia należy RAW.

Roster SmackDown!:

-Albert (hell)

Opis:Zwykły jobber,tag team partner Zack'a Ryder'a

-Christopher Daniels (face)

Opis:Członek "The Fortune"

-AJ Styles (face)

Opis:Inny członek "The Fortune"

-Drew McIntyre (hell)

Opis:Mid-Carder

-Big Show (hell)

Opis:Kręci się wokół U.S. Championship.Zrobił się bardzo zarozumiały,zdobył WWE Championship nr 1. cotendership,ale niestety nie wygrał swego pojedynku.

-Rikishi (face)

Opis:Upper Mid Card'er

-Goldust (face)

Opis:Zwykły Mid-Card'er

-Cody Rhodes (hell)

opis:Obecny WWE Tag Team Champion,jest w drużynie z Ted'em DiBiasie

-Rey Mysterio (face)

Opis:Feuduje z Alberto Del Rio

-Ted DiBiasie (hell)

Opis:WWE Tag Team Champion,ze swoim tag team partner'em Cody'm Rhodes'em

-Randy Orton (hell)

Opis:Kontuzja,członek Rated-R-Evolution (w newsach podam kiedy jest planowany jego powót).

-Triple H (hell)

Opis:Członek Rated-R-Evolution

-Edge (hell)

Opis:Członek Rated-R-Evolution

-Batista (hell)

Opis:Członek i przywódca Rated-R-Evolution,razem ze swą ekipą,feuduje (Triple feud) z Cena'ą i The Fortune

-Alberto Del Rio (hell)

Opis:Main Event'er,obecny WWE U.S. Champion,feuduje z Rey'em Mysterio i na następnym SD!,walczyć z nim będzie o miano U.S Champion'a i nr.1 contender WH Championship

-John Cena (hell)

Opis:Main Event'er,feuduje z The Fortune,dokładniej to prawie z samym Mick'iem Foley'm.Przegrał z nim WH Championship na New Year's Revolution.

-Abyss (tweener)

Opis:Najbardziej "istotny" członek "The Fortune.

-Zack Ryder (hell)

Opis:Jobber,tag partner Albert'a.

-The Boogeyman (tweener)

Opis:Obecny WWE Hardcore Champion.

-Mick Foley (face)

Opis:Przywódca "The Fortune",obecny WWE World Heavyweight Champion.Pokonał John'a Cena'ę na NYR.

-------------------------------------

Champions:

WWE World Heavyweight Champion-Mick Foley

WWE Tag Team Champions-The Legacy (Rhodes/DiBiasie)

WWE United States Champion-Big Show

WWE Hardcore Champion-The Boogeyman (24/7 rule)

Tag Teams:

The Fortune-Foley/Abyss/Styles/Daniels

Rated-R-Evolution-Batista/HHH/Edge/Orton

The Legacy-Rhodes/DiBiasie

Ryder/Albert

Backstage:Tiffany

Comentators:Jim Ross/King

GM-Moran

Wopio postanowił,że ujawni roster RAW dopiero na jego pierwszej gali.

Spis PPV's:

Styczeń-Royal Rumble

Luty-No Way Out

Marzec-WrestleMania

Kwiecień-Backlash

Maj-Bad Blood

Czerwiec-Armageddon

Lipiec-Bragging Rights

Sierpień-SummerSlam

Wrzesień-Judgment Day

Październik-One Night Stand

Listopad-Survivor Series

Grudzień-New Year's Revolution

02.01.2012-SmackDown!/tonight in Green Bay,Wisconsin

http://xcato.blogspot.es/img/smackdown.jpg

Pokaz fajerwerkowy i theme SmackDown!-"I Want It All",rozpoczynają show!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

King:Szczęśliwego nowego roku! W nowym,2012 roku,witają się z państwem-Jerry "The King" Lawler i Jim Ross!

JR:Witamy serdecznie! Na ostatnim show-New Year's Revolution,wiele się działo oto wyniki NYR!

1.Legacy def. The Fortune (Daniels/Styles) (Cena's interference)

2.Chris Masters def. Ezekiel Jackson in Hardcore Match (new Intercontinental Champion)

3.Alberto Del Rio def. Rey Mysterio in Ladder Match (new U.S. Champion)

4.John Morrison/Scott Steiner def. RVD/Booker T (new World Tag Team Champions)

5.Kane vs. Undertaker-DRAW ("Mystery Man" interference after match)

6.Mick Foley def. John Cena in Steel Cage Match (new World Heavyweight Champion)

7.The Miz def. Christian in "I Quit" Match

King:Oj,naprawdę wiele się działo na New Year's Revolution,nowy World Heavyweight Champion-Mick Foley...

JR:Jestem ciekaw,jak zareaguje Fortune,na zdobycie pasa przez Foley'ego?

King:Tego Ci nie powiem... bo nie wiem,tymczasem zapraszamy na pierwszą walkę!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1.Normal Match

Albert

http://www.youtube.com/watch?v=pFhgXw7es4Q&feature=related

vs.

Drew McIntyre

http://www.youtube.com/watch?v=Zv-KvqROTsc

Walka zaczyna się od klinczu w środku ringu.Albert wykonuje Headlock,Arm Wrench,irish whip i Hip Toos.Pin 1...nie.Obaj panowie stoją,Drew kontruje próbę Clothesline'u i wykonuje Russian Leg Sweep! Pin 1...2...nie.McIntyre podnosi swego przeciwnika,wykonuje irish whip,lecz w ramach kontry otrzymuje Shoulder Block.Albert podnosi przeciwnika i chce wykonać Double-Handed Chokeslam,lecz Drew szybko kontruje i wykonuje Cutter! Pin 1...2...nie! McIntyre jest bardzo zdenerwowany,podnosi swojego przecwnika i wykonuje Future Shock DDT i pin 1...2...3

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Here is our winner-Drew McIntyre!

...po walce,Drew celebruje zwycięztwo,Ryder wbiega na ring,chce wykonać Clothesline,lecz błyskawicznie otrzymuje kontrę i Cutter...

King:Wow,czyżby Drew przerzucił się na Cutter?

JR:Możliwe,jest to silny ruch i dobrze wygląda.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

...na backstage'u,widzimy Tiffany,zaczepiającą AJ Styles'a i Christopher'a Daniels'a...

Tiffany:AJ,Christopher,witam was.Widzę,że jesteście zdenerwowani,powiedzcie...

AJ:Ciekawe,czy ty nie byłabyś zdenerwowana,gdyby twój największy wróg,odebrał pas Tobie i twojemu tag-team parter'owi!? Cena myśli,że na SD! może pokonać każdego,otóż grubo się myli... Chris...

Daniels:Cena,mamy dla Ciebie niespodziankę,której nie zapomnisz do końca sowjej kariery i swojego życia.Otrzymasz ją od nas jeszcze dziś... kiedy? Dowiesz się tego jeszcze dzisiaj!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

...widzimy idącego korytarzem Boogeyman'a,lecz zaraz za nim biegnie Goldust z krzesłem i sędzia."Złoty zawodnik" atakuje Hardcore Chamopion'a krzesłem,szybko wykonuje mu Golden Globe na stojący obok stół z jedzeniem,pin'uje do 3-ech i i zaszywa się w szatni...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2.Normal Match

Rikishi

http://www.youtube.com/watch?v=Gl8sao6nA6o&feature=related

vs.

Big Show

Walka krótka,Rikishi kontruje próbę Clothesline'u,wykonuje przeciwnikowi Super Kick,który "nie wzrusza" Show'a i zaraz samoański zawodnik otrzymuje Chokeslam! Pin 1...2...3

Here is our winner-The Big Show

...Big Show bierze mikrofon...

Show:Całe show skupia się tyko na jednym... na Fortune,Rated-R-Evolution i Cena'ie.Wy,durnowaci fani,nie dostrzegacie jedynego,prawdziwego talentu,jaki istnieje na SD! i w całym WWE-The Big Show...

...rozbrzmiewa "Basic Thugonomics"

http://www.youtube.com/watch?v=KX0sYKBmqY4

...i na rampie pojawia się John Cena...

Cena:Yo,yo,yo,yo,yo,yo,yo! Biggy! O czym mówisz!? Chyba nie sądzisz,że Ty coś potrafisz? Jesteś tylko,wielkim zakochanym w sobie grubasem Skoro sądzisz,że "masz prawdziwy talent",to dlaczego ludzie Cię nie oklaskują!? "Ojej to Big Show! Trzeba klaskać,bo znów weźmie do ręki mikrodon..".Tak właśnie postrzegają Cię fani...

...tym razem rozbrzmiewa theme Moran'a-"Shake a Leg"

http://www.youtube.com/watch?v=Sa1R09SjS8E&feature=related

...i przed rampą pojawia się GM SmackDown!-Moran...

Moran:Wiesz co Cena? To chyba była najgłupsza kwestia,jaką dzisiaj wypowiedziałeś,a może otrzymasz nominację "najdurniejsze zdanie wypowiedziane przez Cene w 2012 roku".Big Show,skoro "masz talent,ale ludzie tego nie doceniają",to już za chwilę,zmierzysz się z kimś wybranym przeze mnie,przewidziałem,że ta walka nie będzie długo trwać i specjalnie dla Ciebie "Biggy",ściągnąłem tu... Rhyno!

...Rhyno pojawia się na rampie,wykonuje Gore Cenie,wbiega na ring i zatrzymuje się przed Show'em...

Moran:Miłej zabawy!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3.Normal Match

Rhyno

http://www.youtube.com/watch?v=TLZGVwDFZIY

vs.

Big Show[/b]

Zwarcie w środku ringu,Show wykonuje Headlock,lecz przeciwnik szybko się z niego uwalnia i wykonuje DDT.Pin 1...2...nie.Obaj stoją,Big Show kontruje kolejną próbę DDT i wykonuje Back Body Drop.Czeka aż Rhyno wstanie i wykonuje mu potężny Throw za siebie.Pin 1...nie.Show podnosi "nosorożca" i wykonuje irish whip... Rhyno kontruje i mamy... Running Belly to Belly Suplex!!! Wszyscy są zszokowani Rhyno czeka aż jego przeciwnik wstanie... i Gore! Pin 1...2...3

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Here is our winner-Rhyno!

...po walce john Cena chce zaatakować Rhyno Clothesline'm,lecz ten kontruje,wykonuje Belly to Belly Suplex i Gore...

King:Świetny powrót Rhyno! Pierwsze SmackDown! w roku i już TAKA niespodzianka!? Co będzie się działo dalej?

JR:Tego Ci,King powiedziec nie mogę,ale podejrzewam,że szykuje się nam kolejna rywalizacja Cena vs. Rhyno.

...na backstage'u,widzimy Tiffany i Alberto Del Rio...

Tiffany:Wit...

Del Rio:My name is Alberto Del Rio! But... you already knew that.Na New Year's Revolution,Ja Dos Caras Jr.,dokonałem czegoś, czego nie mogło dokonać trzy czwarte rosteru SmackDown!-pokonałem Rey'a Mysterio i zdobyłem U.S. Chamionship,juz za moment,będę walczył z tym... "szczurem" o miano pretendenta do World Heavyweight Champion'a i na Royal Rumble,dojdzie do zunifikowania WH Championship i United States Championship.Nareszcie,ktoś dla kogo ten pas jest przeznaczony,zdobędzie go...

Mysterio:Alberto,Alberto,Alberto! O czym ty mówisz,po pierwsze-nie przerywa się kobiecie,szczególnie tak pięknej jak Tiffany.Po drugie,Ty Alberto,nie jesteś w stanie pokonać...

Del Rio:Czekaj,czekaj,Rey chcesz powiedzieć,że nie moę zrobić tego,co dokonałem na ostatniej gali.Rey chyba jesteś trochę zamroczony po New Year's Revolution...

Mysterio:Wiesz co Del Rio? Pokażę Ci co potrafię,na dzisiejszym SD!,już zaraz zmierzymy się w Hardcore Match! Co ty na to?

Del Rio:Oh,Rey! Sam wybierasz sobie wymiar kary? Dobrze,ale pamiętaj,że sam tego chciałeś!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4.Normal Match

Boogeyman

http://www.youtube.com/watch?v=3WutA02ttFY

vs.

Tommy Dreamer

http://www.youtube.com/watch?v=OuRX0SY0QHs

...gong,lecz Boogeyman bierze mikrofon...

Boogeyman:King,podaj mi wiadro z wodą... dzięki...

...Boogeyman zmywa z siebie nakolorowane na sobie znaki i ślaczki,zdejmuje "grzywę",zawieszoną na szyi i po raz kolejny bierze

mikrofon...

Boogeyman:Od dzisiaj nie będę robił z siebie debila i to koniec ery Boogeyman'a,zaczyna się era Marty'ego Wright'a!

JR:King... skąd miałeś wiadro z wodą...?

King:Nie pytaj... więc przed nami walka Mart Wright vs. Tommy Dreamer!

4.Marty Wright vs. Tommy dreamer

Zwarcie w środku ringu,Tommy wykonuje Headlock,irish whip,lecz otrzymuje kontrę,Marty odwraca go i wykonuje Wright Driver! (Fireman's Carry Cutter) Pin 1...2...3 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Here is our winner-Marty Wright!

JR:Marty Wright?

King:Więc,Boogeyman... a raczej Marty ma ludzką stronę...

JR:King,nie przesadzaj,to człowiek każdy jak inny.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

...w szatni widzimy Goldust'a i podchodzącego do niego Rhyno...

Rhyno:Goldust! Witam Cię,gratuluje wygranej pasa,kiedy to zrobiłeś?

Goldust:Witam Cię Rhy...

...nagle Rhyno atakuje Hardore Champion'a,zaraz wbiega sędzia,Rhyno wykonuje DDT na krzesło Goldust'owi i odlicza go do 3-ech,nowy Hardcore Champion-Rhyno szybko ucieka z szatni...

5.Hardcore Match

United States Championship and nr1.contender for World Heavyweight Championship at Royal Rumble

Alberto Del Rio ©

http://www.youtube.com/watch?v=b0f0zSU_RaA

vs.

Rey Mysterio

http://www.youtube.com/watch?v=r8_ybQfJ_tY [/b]

Klincz.Rey wykonuje irish whip,lecz zaraz otrzymuje Shoulder Block.Pin ...ani jeden count.Obaj stoją,Alberto wykonuje Hip Toos na biegnącym na nim Rey'u.Del Rio czeka aż przeciwnik wstanie i wykonuje mu Belly to Belly Suplex.Pin 1...nie.Obaj stoją,Alberto próbuje Clothesline'u,lecz otrzymuje kontrę i Running Hurracarana'ę.Pin 1...nie.Obaj panowie stoją,Rey wykonuje Dropkick,lecz to tylko pcha przeciwnika na liny,ten korzysta z okazji i rozpędza się i wykonuje Enzuigiri! Del Rio najwidoczniej idzie po krzesło,lecz gdy już je ma,Mysterio wykonuje mu Springboard Senton over the top Rope! Obaj są poza ringiem,Rey wstaje pierwszy i zaraz częstuje Del Rio chair shot'em! Myterio wchodzi powoli do ringu,taunt'uje,wchodzi na narożnik,chce wykonać Frog Splash na leżącym poza ringiem Alberto,lecz... nie trafia! Del Rio jakoś wstaje uśmiecha się szydząco,kładzie krzesło na głowę Rey'a i wykonuje mu Leg Drop! Alberto wrzuca zamaskowanego wrestler'a i krzesło,do ringu,podnosi Mystetrio,wykonuje mu irish whip w narożnik,bierze krzesło,wykonuje rozbieg,podczas wykonywania Turnbuckle Dropkick'u,umieszcza krzesło pod stopami i tak mamy Turnbuckle Chair-Dropkick! Pin 1...2... nie! Alberto podnosi przeciwnika,wykonuje irish whip,lecz zaraz otrzymuje Running Hurracarana'ę na liny... i mamy 619 with Frog Splash!Pin 1...2...nie! Rey i fani są zszokowani! Mysterio podnosi przeciwnika,wykonuje irish whip,lecz w ramach kontry otrzymuje Clothesline.Alberto bardzo zdenerwowany,podnosi Rey'a,wykonuje potężne Enzuigiri i dodaje Cross Arm-Breaker.Rey musi się poddać.

Here is our winner,still United States Champion and number 1. contender for World Heavyweight Championship-Alberto Del Rio!

King:Bardzo emocjonująca i ciekawa walka,Alberto zasłużenie wygrał.

JR:Ja tam byłem za Rey'em,ale rzeczywiście King,masz rację,Del Rio pokazał,że potrafi wygrać nawet z Rey'em.

King:Oj Jim,nie markuj już tak,bo nie masz 10 lat.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

...http://www.youtube.com/watch?v=X59eWHjEm5Y

i do ringu zmierza Fortune w pełnym składzie...

Foley:WWE Universe,witam was.Na New Year's revolution,pokazałem co potrafię.John Cena przegrał z kretesem i pewnie zaraz pojawi się na rampie,by powiedzieć,że żąda rewanżu...

...http://www.youtube.com/watch?v=mA0ONbUOgA4

i na rampie zjawia się Rated-R-Evolution...

Batista:Nie Mick,tym razem Cena nie zjawi się i nie przerwie twojej kwestii.Tym razem na na ringu pojawi się Rated-R-Evolution.Mick,tym razem to ja żądam walki o twój pas,chcę zmierzyć się z Tobą na Royal Rumble,chcę tego ja i cała moja druzyna...

...http://www.youtube.com/watch?v=b0f0zSU_RaA

i przed titantron'em zjawia się Alberto Del Rio...

Del Rio:Hej,hej,hej,Batista,czy nie widziałeś jak przed chwilą ziszczyłem Mysterio? Od teraz to ja jestem number 1 contender i to ja zdobędę pas Foley'ego!

Batista:Del Rio,pokonanie tego,jak go nazwałeś-"szczura",to nic specjalnego.Chyba każdy w WWE mógłby go pokonać.

Foley:Cicho ku**a! Batista,uważam,że Ty niczym nie zasłużyłeś sobie na ten pas,Alberto co prawda wygrał te number 1 cotender,ale wszyscy wiemy,że nie ma ze mną szans.Więc mam pomnysł,za tydzień-Ty Del Rio,zmierzysz się z Abyss'em o U.S. Championship,jeśli Abyss wygra,to zdobywa pas,Ty go tracisz,a Batista zmierzy się ze mną na Royal Rumble.Jeżeli ty wygrasz,zmierzysz się ze mną na RR,utrzymasz swój pas,a na RR odbędzie się walka Foley vs. Del Rio ...

...http://www.youtube.com/watch?v=KX0sYKBmqY4

i wchodząc przez publiczność pod ringiem zjawia się Cena...

Cena:Ja chcę rewanżu!

Foley:A nie mówiłem!?

...http://www.youtube.com/watch?v=Sa1R09SjS8E&feature=related

i do ringu wchodzi Moran...

Moran:Dość tego pierdzielenia! Więc tak: za tydzień na SD! odbędzie się U.S.Match Del Rio vs. Abyss,jak Monster wygra,zdobywa pas,a Del Rio traci number 1 contender World Heavyweight Championship,zaś jego miejsce zajmuje Batista.Jak Alberto wygra,

zatrzymuje pas,mierzy się z Mick'iem na RR,zatrzymuje pas,a Batista... przechodzi na RAW! Zagadzacie się? Nie obchodzi mnie to czy się zgadzacie czy nie.A i jeszcze coś na RR odbędzie się Triple Threat Elimination Hardcore Match Del Rio albo Batsita vs. Foley

vs. Cena! A już za chwilę AJ Styles i Christopher Daniels zawalczą o miano WWE Tag Team Champion'ów z The Legacy! Fortune,oprócz Abyss'a i Foley'ego zostaje w ringu.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

6.WWE Tag Team Championship Normal Tag Team Match

The Legacy

http://www.youtube.com/watch?v=ltP40l4mDDI

vs.

The Fortune (AJ/Daniels)

Walkę od zwarcia zaczynają AJ i Ted.DiBiasie wykonuje Headlock,Arm Wrench,irish whip i otrzymuje kontrę i Flying Foream Smash.Pin 1...nie.Obaj stoją,AJ wykonuje Arm Drag,Dropkick i Standing Hurracarana'ę.Pin 1...nie.Styles zmienia sie z Fallen Angel'em,razem wykonują,trochę zamroczonemu Ted'owi Double Back Suplex with Leg Drop and Leg DDT.Pin Daiels'a 1...2...nie.Obaj stoją,Christopher wykonuje Dropkick i Enzuigiri! Pin 1...2...nie! Fallen Angel podnosi przeciwnika i wykonuje rozpęd,lecz w postaci kontry DiBiasie wykonuje mu Clothesline.Z jednej strony wchodzi AJ a z drugiej trochę później Rhodes.Cody kontruje próbę Dropkick'u i wykonuje Toe Kick i Neckbreaker.Pin 1...2...nie.Obaj stoją,Cody wymierza Dropkick i DDT! Pin 1...2...nie! Rhodes podnosi przeciwnika,wykonuje irish whip,lecz otrzymuje kontrę,AJ się zatrzymuje za plecami Cody'ego i gdy się odwraca wykonuje mu Pele Kick! AJ próbuje Styles Clash i... tak! Mamy Styles Clash od Styles'a! Daniels atakuje DiBiasie'go,wrzuca ddo ringu i wykonuje mu Angel Wings! Obaj są na narożnikach-"Phenomenal" i "Fallen Angel",nagle AJ wykonuje Spiral Tap Cody'emu,a Christopher Best Moonsault Ever Ted'owi! Pin Styles'a 1...2...3! Mamy nowych WWE Tag Team Champion'ów!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Here are our winners and new WWE Tag Team Champions-The Fortune-AJ Styles and Christopher Daniels!

...http://www.youtube.com/watch?v=KX0sYKBmqY4

do ringu wbiega Cena i jednemu i drugiemu-Cody'emu i Ted'owi wykonuje F-U...

...http://www.youtube.com/watch?v=Sa1R09SjS8E&feature=related

na rampie zjawia się Moran...

Moran:John! Widzę,że chcesz walczyć! Więc mam dla Ciebie idealnego przeciwnika!

...http://www.youtube.com/watch?v=X59eWHjEm5Y

i do ringu wbiega Abyss...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

7.Normal Match

Abyss

vs.

John Cena

Zwarcie w środku ringu.Cena uwalnia sie spod Headlock'u i wykonuje Arm Wrench.John podnosi swego przeciwnika i wykonuje mu irish whip i Hip Toos.Obaj wstają,Abyss unika punch'u i wykonuje Headbutt i Belly to Back Suplex.Pin 1...nie.Obaj stoją,Monster wykonuje Toe Kick i Knee Trembler przeciwnikowi! Pin 1...2...nie.Abyss podnosi Cene i wykonuje irish whip i Big boot.Po raz kolejny,Cena podnoszony jest przez swojego przeciwnika,Monster nie traci czasu i wykonuje kolejne irish whip i otrzymuje kontrę w postaci Back Neckbreaker.Pin 1...nie.Obaj oboleli stoją,John próbuje Powerbomb'u,lecz przeciwnik przerzuca go w stylu Back Body Drop.Abyss czeka aż Cena wstanie i... Black Hole Slam! Pin 1...2...nie! Monster ma mieszane uczucia,jest zarówno zdenerwowany jak i zszokowany,podnosi John'a i wykonuje Scoop Slam i Knee Drop! Pin 1...2...nie! Abyss po raz kolejny podnosi swojego rywala i wykonuje irish whip... lecz kontruje i wykonuje Flying Clothesline.1 Shoulder Block,drugi,teraz wykonuje Proto-Bomb! Cena chce wykonać Five Knuckle Sfuffle,lecz pod ringiem zjawia się Rhyno! Kłóci się on na dytans z Cena'ą,a Abyss wykorzystuje sytuację i wykonuje School-Boy Pin 1...2...nie!!!!! Rhyno, Abyss,komentatorzy i publiczność-wszyscy są zszokowani! Rhyno postanawia wziąć sprawy w swoje ręce,wbiega na ring i wykonuje Gore Cenie! Abyss tylko przygląda się temu z uśmiechem i razem z Rhyno zostawiają Cena'ę na ringu i schodzą na backstage.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Here is our winner-John Cena!

JR:To już koniec SmackDown!! Dzisiejsze show komentowali dla państwa-Hall of Fam'er-Jerry "The King" Lawler i...

King:JR-Jim Ross! Zapraszamy na piątek,na RAW!

Newspack (SD!)

-Rhyno,oficjalnie został dodany do rosteru SmackDown!

-na SD! Styles i Daniels wygłosili kwestię "mamy dla Ciebie niespodziankę Cena",otóż niespodzianka... nie doleciała,ponieważ ugrzęzła na lotnisku

-co do Orton'a

jego powrót planowany jest po Royal Rumble,jak nie w 30-osobowym main event'cie owej gali

-zostało oficjalnie potwierdzone,że WWE Draft odbędzie się

po WrestleManii

Edytowane przez RealAmerican
"Hey,Colt Cabana! How are you doing?"~Philip Jack Brooks
  • Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• RealAmerican

5

• wopio

3

• Majster

1

• Lemmy

1

Top użytkownicy w tym temacie

Całkiem fajnie. Z pomysłem. Sądzę, że lepiej by było jakby te themy w spoilerach były, bo trochę uciążliwe to w czytaniu. Bardzo dobre walki, oby tak dalej. 8/10 i zapraszam do mnie :)

2763850344fa2e7aa55ab8.jpg

Breaking News!

Federacja postanowiła,do kalendarza gal wprowadzić nowy roster! Nazywał się będzie The Velocity i oto jego roster:

Roster Velocity:

-Chyna (tweener)

-Debra Marshall (face)

-Lita (face)

-Beth Phoenix (tweener)

-Awesome Kong (heel)

-Mickie James (face)

-Nicole Bass (heel)

-Victoria (tweener)

-Trish Stratus (face)

-Stacy Keibler (face)

-Jazz (hell)

-Angelina Love (tweener)

-Ashley Massaro (face)

-Candince Michelle (heel)

-Ivory (heel)

Champions:

Knockout's Champion-VACANT

Knockout's Tag Team Champions-VACANT

Knockout's Televison Champion-VACANT

Tag Teams:

-Sarita/Rosita

-James/Kibler

-Bigger Than You (Kong/Nicole Bass/Chyna)

Comentators:Eric Bischoff/Ric Flair

Backstage:Tiffany

Zauważyliście,że będzie się różnił od RAW i SD!,prowadził tą galę będę ja-RealAmerican.

Kalendarz gal wygląda następująco:

Poniedziałek-SmackDown!

Piątek-RAW

Sobota-The Velocity

Gale PPV,odbywać się będą w niedziele.

-------

Oto oficjalne logo WWE The Velocity:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/d/d1/Velocity1.png

A oto theme The Velocity:

A tu inny spoiler dotyczący The Velocity:

Kobiety występujące na galach The Velocity,występować będą na PPV,wszystko będzie normalnie,z tym,że na galach PPV,odbywać się będzie od 9 do 12 (?) walk.:3 (lub więcej) dla SmackDown!,3 (lub więcej) dla RAW i 3 (lub więcej) dla The Velocity.Wkrótce do rosteru Velocity,dołączą nowe członkinie,na pierwszej "zielonej" gali,poznamy nowe czempionki.

Edytowane przez RealAmerican

06.01.2012/WWE RAW/tonight in Orlando,Florida!

http://1.bp.blogspot.com/-K_8Hh5ClQDg/TXbeAz-pHqI/AAAAAAAAAvE/1Nr70LGIN-Q/s320/wweraw.jpg

Pokaz fajerwerków i theme WWE RAW-"Across the Nation",otwierają show!

Styles:Witamy państwa na WWE RAW! komntować będą-Tazz i...

Tazz:Joey Styles! Nowy rok,już za pasem,Christian przegrywa WWE Championship!

Styles:Tak jest,po zaliczeniu świetnego title reign'u,Capitan Charisma traci jednak swój pas i to z The Miz'em! , a na walce Undertaker'a i Kane'a,stało się coś niezwykłego...

Tazz:...Deadman'a,zaatakował tajemniczy,zamaskowany zawodnik! Nie przedłużajmy już,zapraszamy na pierwszą walkę!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1.Normal Match

Tommy Dreamer

vs.

William Regal

Walka rozpoczyna się od zwarcia i Headlock'u,wykonanego przez Dreamer'a.Tommy wykonuje Arm Wrench,kolejny Headlock,irish whip,

lecz otrzymuje kontrę w postaci Clothesline'u.Regal podnosi przeciwnika,wykonuje European Uppercut i Belly to Belly Suplex! Pin 1...2...

nie.Obaj stoją,Dreamer już w miarę zmęczony otrzymuje punch i Neckbreaker.William podnosi swojego przeciwnika,wykonuje mu irish

whip i... błyskawiczny Regal Punch! Wiliam chce odliczyć Tommy'ego,lecz w końcu decyduje się na Regal Lock.Dreamer poddaje się i tym

kończy się walka.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Here is our winner-William Regal!

Styles:Świetna walka,ale co to...?

...i do ringu zmierza The Miz,ze swym świeżo zdobytym pasem i jego "podopiecznym"-Alex'em Riley'em...

The Miz: Rozpocznę wypowiedź tak.. I got two words for ya… WWE Champion !!!

Tak jest.. The Miz znów na szczycie szczytów.. Po raz drugi w karierze sięgam po pas, który tylko mnie tak naprawdę się na leży. Riley podaj mi tą kartkę.

Alex podaję jakąś kartkę The Mizowi

The Miz: W ręku trzymam kontrakt na walkę o pas WWE Championship. Już za tydzień ktoś go podpisze. GM RAW Wopio zgodził się na to, bym to ja ten kontrakt trzymał ze sobą.

Teraz już spokojnie mogę czekać do kolejnej gali PPV by wygrać. Popatrzcie tylko na to.

Na titantronie pokazuje się powtarzany co chwila moment, gdy Christian krzyczy „I quit”, duszony przez Rileya i atakowany kendo stickiem przez The Miza.

...i na rampie zjawia się Capitan Charisma...

Christian: The Miz… nie masz co chwalić się zwycięstwem. Każdy widział, że ta walka była handicap matchem.

The Miz: Ale kogo to obchodzi !! .. Kto trzyma pas na ramieniu, ja czy ty ?? Pewnie, że ja !!

Because I’m The Miz.. And I’m ..

Christian: Awful. Zamknij w końcu swój pysk. Teraz to ja wykorzystuję klauzę rewanżową i jeszcze dziś zmierze się z tobą i odbiorę ci pas !!

...na rampie pojawia się Wopio...

Wopio: Christian.. gdybym na to pozwolił, bym był głupi. Jeszcze dziś ujrzymy walkę w której

Tajemnicza osoba i Christian zmierzą się w walce o 1# Contender do pasa WWE Championship.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2.Falls Count Anywhere Non Title Match

WWE European Champion-Dolph Ziggler

vs.

Vladimir Kozlov

Walka rozpoczyna się od klinczu.Zawodnik z Rosji wykonuje Headlock,lecz przeciwnik uwalnia się irish whip'em,Dolph dodaje Shoulder

Block,lecz tym nie powala Rosjanina i zaraz otrzymuje Headbutt.Pin 1...2...nie.Obaj stoją,Kozlov wykonuje irish whip,który Ziggler

kontruje,zatrzymuje się na linach i zaraz otrzymuje Clothesline od Vladimir'a,który obu wyrzuca ringu.Pierwszy jakimś cudem,podnosi

się Dolph,wykonuje wiele Chop'ów i irish whip w metalowy słupek od narożnika.Pin 1...2...nie.Ziggler ponosi Vladimir'a,wykonuje tym

razem udany Shoulder Block,taunt'uje i wykonuje Leg Drop.Pin 1...2..nie! Ziggler wyciąga krzesło spod ringu,chce uderzyć nim wstającego

Kozlov'a,lecz Rosjanin kontruje,wyrywa krzesło z rąk Dolph'a i uderza go nim.Pin 1...2...nie! Vladimir podnosi przeciwnika,wykonuje mu

Scoop Slam i taunt'uje,zajmuje mu to dość dużo czasu,na tyle dużo,że Dolph zdąża wstać i wymierzyć Zig-Zag na krzesło.Pin 1...2...3

Here is our winner-Dolph Ziggler

Tazz:Wow,Dolph postarał się i wygrał bardzo efektownie!

Styles:Rzeczywiście,czyżby to zwiastowało,że dłużej potrzyma swój pas?

Tazz:Prawdopodobnie tak.

...

...i do ringu zmierza Ezekiel Jackson...

Jackson:Masters,zapewne wydaje Ci się,że możesz wygrać z każdym na RAW i sam fakt,ze mnie pokonałeś,jest podporą twojej

kariery,bo wiadomo,że miałeś szczęście.W każdym razie,wybrałem dla Ciebie specjalnego przeciwnika,z którym na pewno będziesz

chciał walczyć,by udowodnić mi i całemu WWE Universe,że potrafisz coś więcej.Twój przeciwnik-The Great Khali!

3.Normal Match

The Great Khali/w.Ezekiel Jackson

vs.

Chris Masters

Walka zaczyna się od zwarcia.Co nie jest niespodzianką,wygrywa je Khali.Olbrzym wykonuje Headlock,irish whip i Clothesline.Masters

podnosi się i wykonuje szybką kontrę na próbę Clothesline'u "The Great'a" i European Uppercut.Chris wykorzystuje sytuację i szybko

wykonuje Neckbreaker.Pin 1...2...nie.Obaj stoją,Khali wykonuje Toe Kick,Elbow Hit i Throw.Pin 1...2...nie.The Great Khali podnosi swojego

przeciwnika,wykonuje irosh whip,lecz otrzymuje kontrę w postaci silneego Clothesline'u! Ezekiel kłóci się na dystans z Chris'em,Khali

wykorzystuje sytuację i wykonuje swemu przeciwnikowi Vice Grip! Masters nie poddaje się i chwyta sie lin,najsilniej jak może odpycha

Khali'ego i wykonuje mu silny punch i Masterlock! I... The Great Khali się poddaje! Nieprawdopodobne!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Here is our winner-"The Masterpiece" Chris Masters!

...po walce,Khali chce wykonać double hand Chokeslam Masters'owi,lecz powstrzymuje się i schodzi z ringu,lecz zaraz Chris'a atakuje Ezekiel,który

wykonuje mu Clothesline i Book of Ezekiel...

Styles:Więc feudu Jackson-Masters ciąg dalszy...

Tazz:Czyżby Khali chciał się w to wmieszać?

Styles:Możliwe,w końcu na pewno chciałby odzyskać stracony pas.

… Na backstage widzimy The Undertakera leżącego bez ruchu w szatni. Wbiegają do niej medycy, którzy sprawdzają jego stan zdrowia. On jednak nagle się podnosi.. łapie medyków i wykonuje im double chokeslam.. po czym wychodzi szybko z szatni.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4. Tag Team Match

Scott Steiner & John Morrison

Vs

Booker T & RVD

Zaczynają John Morrison i RVD. Morrison odbija się od lin i wykonuje roundhouse Kick.

1…2…Kick out. RVD podnosi się szybciej i dropkickiem w głowę powala Morrisona, który opada na liny. Booker T korzysta z tego, że sędzia się zajmuje Scottem, i wykonuje leg drop przez liny.

RVD przypina 1…2.. John łapie się lin. Rob podnosi się, jednak zostaję podcięty przez Morrisona, i w locie kopnięty w głowe. RVD pada jak nieprzytomny. John podnosi się.. odbija szybko od drugiej liny obok narożnika przeciwników i.. high Kickiem w głowę zrzuca Bookera z apronu. Scott Steiner nalega na zmianę. Morrison podnosi jednak RVD.. rzuca nim o liny i wykonuje STO backbreaker.

Morrison zmienia się ze Steinerem. Steiner wykonuje na RVD millitary Press slam, a zaraz po tym inverted DDT. Mistrzowie Tag Teamowi nie mają litości !!. Steiner pokazuje swoje mięsnie i… elbow drop. Scott podnosi RVD i z łatwościa dokłada mu Steiner screwdriver. Scott znów tauntuje do publiczności.. w tym czasie w plecy klepie go Morrison. John wchodzi do ringu i przypina RVD.

Steiner podnosi go i odpycha. John oddaje mu.. W tym czasie RVD turla się do swojego narożnika i zmienia się z Bookerem T. Steiner policzkuje Morrisona, ten odbija się od lin i powala go drop Kickiem. John odwraca się i.. otrzymuje szybkie Book End od Bookera T !! 1…2…3..

RVD i Booker rewanżują się za PPV. Scott Steiner patrzy tylko na Morrisona i odchodzi na backstage.

Here is our Winner: RVD/BookerT

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

… Na backstage widzimy Josha Matthewsa, który rozmawia z Christianem

Josh Matthews: Jak myślisz kto będzie twoim przeciwnikiem ?

Christian: Całkowicie nie wiem.. może to być każdy z RAW, lub ktoś kto jest z poza WWE.

Nie wiem co szykuję dla mnie Wopio, ale wiem, że kto by to nie był.. ja i tak wygram i odzyskam swój pas.

… Christian zostaję powalony ciosem w głowę z walizki od Alexa Rileya… The Miz staję nad Christianem i mówi:

The Miz: Awesomeeeeee… Było mi nie przerywać dziadku.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

5.Single Match

CM Punk (/w SES)

Vs

Rey Mysterio

Zawodnicy zaczynają od klicznu, który wygrywa Punk i sprowadza go do narożnika, tam obija go punchami dopóki sędzia ich nie rozdziela. CM Punk odsuwa się jednak natychmiast wykonuje roundhouse Kick Reyowi, który pada na ring. Punk wchodzi na narożnik i skaczę na Reya Elbow dropem, ten jednak w ostatniej chwili odsuwa się i szybko podnosi. Gdy CM Punk zwija się z bólu, Rey odbija się od lin i wykonuje moonsault. 1…2…Kick out. Rey podnosi Punka, rzuca go o liny i wykonuje dropkick, a zaraz po tym popisuje się leg dropem z narożnika. To jednak też nie przynosi wygranej.

CM Punk się podnosi, a Rey rozbiega się i wykonuje running reverse tornado ddt. Rey przyciąga Punka do lin i wykonuje arabian Press. Z jednej strony ringu Trent Barreta próbuje wejść na ring. Sędzia daje mu ostrzeżenie. W tym czasie Mark Henry wyciąga Reya z ringu i rzuca nim o metalowy narożnik. Punk podnosi się. CM schodzi z ringu, klepie Marka po ramieniu.. i opierającego się o schody Reya wbija w nie jeszcze bardziej. Zaraz po tym obija jego rękę o metalowy słupek i to parokrotnie. Mysterio chwyta się za nią i przyklęka. CM Punk kopię w głowę Reya tak, że odbija się od metalowego słupka. Sędzia dolicza do 8 i CM Punk wrzuca Mysterio do ringu. Punk wchodzi na narożnik i .. skacze na Reya.. ten jednak odsuwa się w ostatniej chwili. Punk upada na ring i potykając się upada na liny. Rey z bólem ręki podnosi się.. i wykonuję 619 !!.. i po chwili West coast pop..

1…2… Do ringu wbiega The Dudebusters i atakują sędziego. Rey podnosi się.. i zostaje powalony clotheslinem przez Marka Henryego. Trent pomaga wstać Punkowi. Mark Henry wykonuje World Strongest Slam Mysterio, a zaraz po tym CM Punk dokłada GTS i zostawiaja przybysza ze SmackDown! W ringu..

Here is our Winner: Rey Mysterio (DQ)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

… Na Backstage przenosimy się w ciemne pomieszczenie. Widzimy tam Kane’a, Undertakera przywiązanego do krzesła i jakąś osobę. Nieznajoma osoba nagle strzela czymś do Takera.. ten chwilę krzyczy, a zaraz po tym mdleje.. Kane zaczyna się śmiać.. a tajemnicza osoba klepie go po ramieniu.

6. Single Match for 1# Contender WWE Championship

Christian

Vs

….

A więc to on !! Vladimir Kozlov wchodzi do ringu po raz drugi dziś. Gong rozpoczyna pojedynek. Kozlov rusza agresywnie do przodu i headbuttem powala Christiana. Nie tracąc czasu podnosi go.. i wykonuje szybki powerslam, a zaraz po tym znów kolejny powerslam. Po tej serii Vladimir nie zamierza zaprzestać ataku i wykonuje suplex, oraz odbija Christiana i back body drop za ring.

Captain Charisma całkowicie zdominowany. Vladimir Kozlov w ringu tauntuje. Sędzia odlicza Christiana. Gdy dolicza do 9 on szybko się podnosi i wchodzi do ringu. Kozlov odwraca się, jednak to Christian był szybszy, bo wszedł już na narożnik i wykonał missile dropkick, a po tym leg drop.

Christian znów wchodzi na narożnik. Tam tauntuje do publicznośc. Vladimir Kozlov się podnosi.

Captain Charisma skacze na Kozlova, ten jednak powala go potężnym Battering Ram !!

1..2.. Noga Christiana na linach. Vladimir podnosi Christiana, Captain Charisma jednak szybko go odpycha, odbija się od lin i… Spear !!.. Christian czeka aż Vladimir Kozlov się podniesie i.. mamy killswitch 1…2…3 !! Christian pretendentem do tytułu..

… Ale zaraz .. co tu robi Wopio !!??

Wopio: A czy ja mówiłem, że twoim tajemniczym przeciwnikiem jest Vladimir Kozlov ??..

….

Wopio: To on nim jest…

Goldberg powraca do WWE !! Ostatni jego występ odbył się na Judgment Day gdzie wyeliminował Sheamusa w Last Man Standing matchu na dobre parę miesięcy. Bill wbiega do ringu i powala Christiana swoim spearem.. po którym go szybko odlicza.. i przy wielkim buczeniu kibiców odchodzi na backstage…

RAW schodzi z anteny

10.01.2012-WWE The Velocity/tonight in Little Rock,Arkansas!

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/d/d1/Velocity1.png

Pokaz fajerwerków i theme ,otwierają pierwszą w histori,odnowioną galę The Velocity!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bischoff:Witamy na pierwszym,nowym The Velocity! A witają sie z państwem,Eric Bischoff i...

Flair:...Hall of Fame'r-Ric Flair! Wooooooo! Na Velocity,występować będą same kobiety i to ogromny plus dla całego WWE!

Bischoff:Tak jest Ric,roster Velocity przezentuje się fantastycznie,ale państwo mogą go nie znać,więc oto i on...

-Chyna

-Debra Marshall

-Lita

-Beth Phoenix

-Awesome Kong

-Mickie James

-Nicole Bass

-Victoria

-Trish Stratus

-Stacy Keibler

-Jazz

-Angelina Love

-Ashley Massaro

-Candince Michelle

-Ivory.

Flair:Wooo! Dużo dziewczyn powróciło,ale dużo również zadebiutowało.Nasze zawodniczki nie nazywają się divy,lecz "Knockouts".Nie przedłużajmy,zapraszamy na pierwsza walkę!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1.Normal Match

Mickie James

vs.

Jazz

Walka zaczyna się od klinczu,Jazz wykonuje Headlock i błyskawicznie przechodzi do irish whip'u i Big Boot'a.Jazz szybko podnosi James i wykonuje Scoop Slam.Mickie mimo tego wstaje i wykonuje szybki Toe Kick i DDT.Pin 1...nie.Jazz i James stoją,czarnoskóra

zawodniczka wykonuje Clothesline,drugi i w końcu decyduje się na Hip Toos.Pin 1...2...nie.Nagle do ringu wbiega Trish Stratus,atakuje Jazz i mamy DQ.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Here is our winner-Jazz!

...po walce rozpoczyna się brawl Trish i Jazz,hdy ta druga zaczyna przejmować kontrolę,Mickie przybywa z pomocą dla Trish,razem zaciągają Jazz do narożnika i czarnoskóra zawodniczka otrzymuje Stratusfaction...

Bischoff:A więc jeden z pierwszych feudów na Velocity,chyba się rozpoczął!

...na backstage'u,widzimy Tiffany,rozmawiającą z Awesome Kong...

Tiffany:Witaj Tiffany,dzisiaj GM Velocity dał Ci szansę na zdobycie Knockout's Championship,twoją przeciwniczką jest Beth Phoenix,powiedz co uważasz o swoim przeciwniku i czy sądzisz,że Beth ma szansę wygrać z Tobą?

Kong:Cześć Tiffany,co do pierwszego pytania,Beth jest silną zawodniczką,ale szanse jej wygrania ze mną są nikłe,ponieważ jestem AWESOME Kong,jak The Miz.Czy sądzę,że Phoenix ma ze mną szansę... jak już powiedziałam,Beth jest silną zawodniczką,ale nie sądzę, że może wygrać ze mną,prędzej przegra przez dyskfalifiakcję ha,ha.Moje dwie dobre przyjaciółki-Nicole Bass i Chyna,pamiętam jeszcze czasy WWF,co prawda nie byłyśmy ani w jednym roster'ze,ani nawet w jednej federacji.Ja zajmowałam się walkami w federacji niezależnej,one robiły kariery w WWF.Poza ich i moimi galami,byłyśmy dobrymi przyjaciółkami.Teraz zakładamy własną stajnię-Bigger Than U!

2.Normal Match

Ivory

vs.

Victoria

Walka zaczyna się od zwarcia,Ivory wykonuje Headlock,irish whip,lecz otrzymuje kontrę i Clothesline.Victoria podnosi Ivory i chce wykonać Oklahoma Slam,lecz tym razem Ivory kontruje i wykonuje Back DDT! Pin 1...2...nie.Ivory podnosi prezciwnika i wykonuje jej

potężny Samoan Drop.Pin 1...2...nie.Ivory jest zdenerwowana i zaraz wykonuje Leg Drop.Pin 1...2...nie.Oponentka Victoria'i,zaraz podnosi ją i wykonuje irish whip,lecz otrzymuje kontrę i Flying Clothesline! Victoria,mocno obolała,wstaje,odpoczywa w narożniku,zaraz potem wstaje Ivory,naciera na Victoria'ę chcąc wykonać Turnbuckle Clothesline,lecz otrzymuje kontrę w postaci Big Boot'a! Victoria dodaje Suplex with Pin 1...2...nie! "Vic" jest lekko zszokowana,ale nie poddaje się,podnosi przecwiniczkę i wykonuje jej irish whip i zatrzymuje Toe Kick'iem,dodaje Tigerbomb with Package 1...2...3!

Here is our winner-Victoria!

Flair:Efektowna wygrana Victoria'i i powiem,że naprawdę pokazała,że dużo potrafi.

Bischoff:Tak,zgadzam się,a już za chwilę walka o miano Knockout's Television Champion'kę Lita kontra Debra Marshall!

...w szatni widzimy Stacy Keibler i Mickie James...

Mickie:Stacy,dlaczego nie było Cię w czasie mojej walki z Jazz? Wiesz,że szukałam Cię po całej hali?

Keibler:Mickie,przepraszam... dopiero 5 minut temu przyjechałam na miejsce i właśnie się wypakowuje... wybacz mi...

Mickie:Dobrze... ale musisz mi się odwdzięczyć...

3.Knockout's Television Championship Match

Debra Marshall

vs.

"The 9th Wonder of the World" Chyna

Chyna i Debra zaczynają walkę od klinczu.9th Wonder of the World,wykonuje Headlock,Arm Wrench,Clothesline i Shoulder Block.Pin 1...2...nie! Chyna nie zwleka,podnosi oponentkę i wykonuje jej irish whip i Half-Nelson Facebuster! Pin 1...2...nie.Chyna jest zdenerwowana, posyła oponentkę do rogu i wykonuje jej Turnbuckle Clothesline.Dodaje Pediegree i pin 1...2...3! Wyjątkowo krótka walka!

Here is our winner and new Knockout's Television Champion-"The 9th Wonder of the World" Chyna!

Flair:Za krótka walka,ale wynik był do przewidzenia.

Bischoff:Tak,dziewiąty cud świata,co prawda wygrał w dobrym stylu,ale za to Debra nie pokazała nic ciekawego...

FlairOprócz siebie... Tak właściwie,to nie wykonała nawet Headlock'u...

...na zapleczu Tiffany,zaczepia Candince Michelle i Ashley Massaro...

Tiffany:Witajcie Candice,ashley.Waszymi dzisiejszymi przecwiniczkami są Angelina Love i Lita,czy macie jakieś obawy,może o coś się boicie jeśli chodzi o waszą walkę?

Candince:Nie Tiffany,nie boimy się tych dwóch,Angelina i Lita... to tylko brzmi tak,że budzi obawy,Lita jest zawodniczką już od paru dobych lat,a Angelina jest dobrze znana z występów w TNA,ale obie-Lita i Love nie mają szans z Candice Michelle i Ashley.

Tiffany:W tag team połączyłyście się dzisiaj...

Ashley:Ale gdy zobaczyłyśmy się drugi raz,postanowiłyśmy zbudować Tag Team.

4.Knockout's Tag Team Championship

Angleina Love and Lita

vs.

Ashley Massaro and Candince Michelle

Walka zaczyna się od klinczu Ashley i Lita'y.Lita wykonuje Front Headlock,Elbow Hit,irish whip,lecz skontrowany na Running Dropkick.Massaro podnosi przeciwniczkę,wykonuje jej irish whip i Hip Toos.Zmiana z Candince,tag-team partnerka Ashley wykonuje taunt i Leg

Drop i Leg DDT.Pin 1...2...nie.Candice zakłada na leżącej Lita'cie Headlock.Trzyma ją tak długo,aż w końcu decyduje się wykonać jej Leg Drop.Pin 1...2...nie.Candince zmienia się z Ashley,lecz gdy ta podchodzi do Lita'y od strony nóg,ta wykonuje jej Stand-Up

Hurracarana'ę! Lita szybko zmienia się z Angelina'ą,która błyskawicznie wchodzi do ringu i wykonuje Clothesline wstającej Ashley.Potem szybko podnosi ją,rozpędza się i wykonuje Flying Clothesline.Pin 1...2...nie.Angelina czeka aż Masaro wstanie,Botox Injection...?

Nie! ashley kontruje i wykonuje 99 Crusher! Pin 1...2...3!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Here is our winners and new Knockout's Tag Team Champions-Ashley Massaro and Candince Michelle!

...po walce,gdy Ashley i Candince celebrują zwycięztwo,Lita pomaga wstać Tag-Partner'ce,ta odpycha ją i wykonuje Slap,lecz zaraz w zamian Angelina otrzymuje Twist of Fate...

Flair:Nowe Tag Team czempionki!

Bischoff:A już za chwilę,Beth Phoenix versus Awesome Kong o miano WWE Knockout's Champion'ki!

...i do ringu wchodzą Awesome Kong,Chyna i Nicole Bass...

Awesome:Witajcie WWE Universe.Za chwilę,zobaczycie coś czego chyba juz nigdy nie zobaczycie.Za chwilę,zobaczycie jak,ja-Awesome Kong,zmiażdżę Beth Phoenix w ringu.Każdy dobrze wie,że Phoenix nie ma szans z chyba 4 razy większą od niej zawodniczką.

...rozbrzmiewa-

i na rampie pojawia się Beth Phoenix...

Beth:Wiesz co Kong? Nie takie rzeczy robiłam,nieważne czy było to w WWE,czy w jakiejś federacji niezależnej.Wygrywałam z zawodniczkami 6-razy większymni ode mnie,nie boję się ani Ciebie,ani Chyna'y ani Bass.Tak na[rawdę Kong,jesteś wielka,co muszę przyznać,ale ukrywasz się za prawdziwą zawodniczką-Chyna'ą i tym "babochłopem"-Nicole Bass...

Bass:Co!? Wiesz co Phoenix!? Od razu gdy weszłaś na rampę,to nie spodobałaś mi się...

Chyna:W sumie,Beth ma rację... Nicole,naprawdę wyglądasz jak facet!

...Nicole i Chyna,niebezpiecznie patrzą sobie w oczy,Awesome kong próbuje ich rozdzielić,tymczasem Beth wchodzi do ringu,staje po stronie Chyna'y i wszystkie 4 zawodniczki stają naprzeciwko siebie,w końcu rozbrzmiewa-

i na rampie pojawia się Moran...

Moran:Dobra,dobra,przestańcie się kłócić.Rozwiążemy to tak-za chwilę,tak jak było planowane,odbędzie sie walka Beth versus Kong o miano Knockout's Champion'a,a za tydzień zobaczymy 4 versus 4 Mutiple Championship.Jeżeli dzisiaj wygra Kong,to zobaczymy Kong/Bass/Massaro and Michelle versus Beth/Chyna/James and Keibler o miano Television Champion'ki,Knockout's Champion'ki i Knockout's Tag Team Champion'ek.Jeżeli dzisiaj wygra Beth,to stanie się to samo,tylko,że jedna czempionka będzie inna.A na razie-Kong versus Phenix Knockout's Championship.

Knockout's Championship Normal Match

Beth Phoenix "Glamazon"/w.Chyna

vs.

Awesome Kong/w.Nicole Bass

Walkę zaczyna klincz w wykonaniu obu zawodniczek.Awesome wykonuje Front Headlock,irish whip i Back Body Drop! Pin 1...nie,za szybko.Kong podnosi oponentkę,wykonuje jej kolejny irish whip,lecz tym razem skontrowany na Running DDT.Pin 1...nie.Phoenix podnosi Kong,wykonuje rozpęd i kolejne Running DDT.Beth częstuje oponentkę Leg Drop'em i Leg DDT.Beth wchodzi na narożnik,czeka aż

jej oponentka wstanie i próbuje Diving Crossbody,lecz Awesome Kong łapie Beth w powietrzu i wykonuje jej Black Hole Slam! Pin 1...2... nie! Awesome jest w szoku.Kong ponosi Beth,wykonuje jej irish whip i kolejne Back Body Drop.Pin 1...2...nie! Awesome wstaje i na dystans kłóci się z Cyna'ą,Nicole chce wejść do ringu,lecz sędzia ją powstrzymuje.Tymczasem Chyna wchodzi na liny i punch'uje wiele razy

czarnoskórą knockout! Beth dodaje Facebuster i pin 1...2...nie! Phoenix jest zszokowana,lecz mimo tego podnosi oponentkę,wykonuje jej irish whip,lecz w ramach kontry otrzymuje Clothesline.Obie leżą,arbiter odlicza 1...2... zawodniczki powoli wstają 4...5... Beth stoi,czeka aż Kong wstanie i w końcu szarżuje na swoją przecwiniczkę,lecz Awesome łapie ją pod Chokeslam... i jest! Kong dodaje Awesome Bomb i pin 1...2...3

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Here is our winner and new Knockout's Champion-Awesome Kong!

...po walce Chyna próbuje zaatakować Kong i Nicole,lecz te radząsobie z nią,w pewnym momencie do ringu wbiegają Mickie James i Stacy Keibler,które zdołują razem z Chyna'ą przegonić Kong i Bass...

Bischoff:A więc Velocity dobiegło do końca! Komentowali Hall of fame'r-Ric Flair i...

Flair:...Eric Bischoff.Dobranoc i zapraszamy na SmackDown!!

======================================================

======================================================

Newspack (SmackDown!;The Velocity)

-na SD!,jak już wcześniej wspominałem,pojawi się "niespodzianka dla John'a Cena'y",bedzie to jego powrót

-zarówno na SD! jak i na Velocity,planowane jest wiele debiutów,na razie największy debiut,a właściwie powrót,zaliczy owa niespodzianka.Wrestlerzy i wrestlerki,które są zaintetresowane podpisaniem kontraktu albo ze SmackDown! albo z The Velocity:

~Velocity

Sarita,Rosita,Eve Torres,ODB

~SmackDown!:

Mr.Anderson,X-Pac,Orlando Jordan,Matt Hardy,Jeff Hardy,Kurt Angle,Chavo Guerrero,Curt Hawkins,R-Truth UWAGA: nie jest powiedziane,że każdy zawodnik podpisze kontrakt

Newspack (RAW)

-Goldberg,podpisał kontrakt na następne 2 lata

-Goldberg,zadebiutował na ostatniej gali RAW

-nad zadebiutowaniem na RAW,zainteresowani są:

Sin Cara,Kaval

-planowany jest powrót

Nexus

I tak z innej beczki:

-na każdej gali PPV,gościć będzie Guest Host.Guest Host'em Royal Rymble jest:

"Hacksaw" Jim Duggan!

-na WreslteManii,Guest Host'ów będzie dwóch lub więcej

-najprawdopodobniej po Royal Rumble odbędzie się:

King of the Ring Tournament,weźmie w nim udział dwunastu zawodników

-po WrestleManii,ma odbyć się coś w stylu:

Memorial Week,czyli tydzień w którym na galach będziemy wspominać stare,zmarłe gwiazdy,ale to tylko wstępne gwiadzy

-w WWE dojdzie

do wielu debiutów i równie wielu powrotów,oczywiście mogą ale nie muszą być to zawodnicy,których zaprezentowałem w spoilerach,następuje konkretne wzmocnienie rosterów,dlatego zobaczycie tyle (a może i mniej :D ) powrotów i debiutów

[ Dodano: 2011-06-02, 19:30 ]

12.01.2012-SmackDown!/tonight in Long Island,New York!

http://xcato.blogspot.es/img/smackdown.jpg

Dzisiejsze show,rozpoczyna efektowny pokaz fajerwerków i theme SmackDown!-"I want it all"!

JR:Na SmackDown!,ze stołów komentatorskich,witają się z państwem-Hall of Fame'r-Jerry "The King" Lawler i...

King:...JR-Jim Ross! Na dzisiejszym show,zobaczymy kolejne 7 świetnych i ciekawych walk w tym-obronę Hardcore oraz United States Championship! Abyss vs. Alberto Del Rio,oto dlaczego Del Rio broni swój pas dziś,a nie na przykład na Royal Rumble:

...segment z ostatniego SD!,w którym to Moran zatwierdza dzisiejszą walkę i zasady walki dzisiejszej i na Royal Rumble...

JR:Ale,na razie zapraszamy na pierwszą walkę-Ryder vs. McIntyre!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1.Normal Match

Drew McIntyre

vs.

Zack Ryder/w.Albert

Walka zaczyna się od zwarcia w środu ringu.Zwycięzko wychodzi Zack,wykonuje Headlock,European Uppercut,parę punch'y,irish whip i Bulldog! Pin 1...nie.Obaj panowie stoją,Drew trochę zamroczony wykonuje parę Chop'ów,irish whip i Olympic Slam.Pin 1...2...nie.Szkot podnosi przeciwnika i wykonuje mu European Uppercut,kolejne Chop'y,zwarcie i... Suplex! McIntyre czeka aż Ryder wstanie i wykonuje Belly to Belly Suplex,dodaje Leg Drop i pin 1...2...nie.Drew podnosi przecwinik,wykonuje irish whip,Ryder kontruje,wykonuje Running Neckbreaker! Pin 1...2...nie.TYm razem to Zack podnosi McIntyre'a,próbuje wykonać suplex,lecz Drew zdołał wylądować na nogach,"odwrócić" Ryder'a i wykonać Cutter.Pin 1...2...3

Here is our winner-Drew McIntyre!

King:Drew wygrywa po raz kolejny i na prawdę jego styl zaczyna się mi podobać.

JR:Tak,Drew sie spisuje,na pierwszym SmackDown! w roku wygrał z Albert'em,a teraz z jego Teg Team Partner'em-Zack'iem Ryder'em.To może nie jest wielkie osiągnięcie i uważam,że potrafi wiele więcej.

King:A w następnej walce-Rhyno kontra Marty Wright,będzie to walka o Hardcore Championship!

...promo Rated-R-Evolution...

...Josh Matthews,rozmawia z Alberto Del Rio...

Matthews:Witaj Alberto,dzisiaj zawalczysz z Abyss'em o miano U.S.Champion'a,powiedz czy masz jakieś obawy przed tą walką?

Del Rio:Jedyne to,o co się boję,to to,że mogę skontuzjować Abyss'a.Co do samej walki,podejrzewam,że reszta tej śmiesznej Fortune,zainterweniuje.

Matthews:Dlaczego tak uważasz?

Del Rio:Bo Mick Foley,uważający się za lidera tej grupy,boi się,że albo jego grupa się rozpadnie,albo On straci swój pas.Tydzień temu-gdy miałem do czynienia z tymi paroma,że tak zazartuję-"zawodnikami",w oczach Foley'ego widziałem strach.Widziałem

coś,co sprawiło,że byłem pewien,że gdy już stanę do walki z Mick'iem,dojdzie do dyskfalifikacji...

...nagle arystokratę atakuje The Fortune,okładają go krzesłami i zaraz uciekają do szatni...

2.Hardcore Championship Match

Marty Wright

vs.

Rhyno

Klincz.Wright wykonuje Headlock,lecz Rhyno prędko siez niego uwalnia i sam wykonuje Headlock.Dodaje irish whip i Neckbreaker.Pin 1...nie."Nosorżec" podnosi Marty'ego,wykonuje kolejny irish whip,tym razem w narożnik,częstuje byłego Boogeyman'a Chop'ami i irish whip'em w narożnik na przeciwko,próbuje Gore,lecz trafia w słupek,a nie we Wright'a.Marty szybko wykorzystuje sytuację i wykonuje DDT i pin 1...nie! Tylko 1 count,Wright jest zdziwiony,podnosi przeciwnika,wykonuje irish whip na liny i dodaje Big Boot'a! Pin 1...2...nie.Marty po raz kolejny podnosi Rhyno,wykonuje kolejny irish whip,tym razem "nosorożec" kontruje to na Body Press! Pin 1...2...nie.Rhyno podnosi swojego przeciwnika,wykonuje irish whip w narożnik,wykonuje Turnbuckle Clothesline,Neckbreaker i Leg Drop.Pin 1...2...nie.Rhyno jest zdziwiony,czeka aż przeciwnik wstanie,wykonuje Belly to Belly Suplex i... mamy Gore! Pin 1...2...3

Here is our winner and still Hardcore Champion-Rhyno!

JR:A jednak,Rhyno broni tytułu!

King:Tak,ale musisz przyznać,że Marty również pokazał się z dobrej strony.

...i do ringu zmierza Rated-R-Evolution...

Batista:Fortune,na następnej gali,wyzywamy was do walki 4 vs. 4 Tag Team Ma...

...i na rampie pojawia się The Fortune...

Foley:Jak chcecie to zrobić bez Orton'a?

Batista:Tego Mick dowiesz się na nastepnym SmackDown!...

Moran:Dobra,sami tego chcecie-Rated-R-Evolution,jeżeli przegracie-jesteście zwolnieni! Nie nawidzę,gdy ktoś przechwala się i uważa,że może dokonać wszystkiego! Oprócz tego wasza walka,będzie stypulacją... Falls Count Anywhere Elimination Tag Team Match!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3.Normal Tag Team Match

The Legacy

vs.

Rey Mysterio

and

Shelton Benjamin!!!

Walkę od klinczu zaczynają Mysterio i Cody.Rhodes wykonuje Headlock,z którego Rey szybko się uwalnia.Mysterio wykonuje Standing Hurracarana,irish whip i Calf Kick.Pin 1...nie.Obaj wrestler'zy stoją,Rhodes wykonuje Arm Wrench,klincz,przechodzi do pleców Rey'a i mamy Saito Suplex.Cody zmienia się z Ted'em.Gdy ten wchodzi od razu zaczyna kopać leżącego,zamaskowanego zawodnika,wykonuje irish whip i Olympic Slam! Pin 1...2...nie.DiBiasie podnosi Myterio,wykonuje kolejny irish whip,lecz tym razem otrzymuje kontrę i Springboard Moonsault! Rey zmienia się z Shelton'em.Benjamin szybko wchodzi do ringu,wykonuje Toe Kick,który Ted kontruje,Shelton w zamian wykonuje Enzuigiri! Pin 1...2...nie.Cody przerywa liczenie i zaraz otrzymuje Paydirt od Shelton'a! Ted szybko reaguje i wymierza Shelton'owi Back Suplex.Rey w końcu wbiega do ringu,wykonuje Hurracarana'ę po 619 Ted'owi,lecz zaraz pod ringiem pojawia się Alberto Del Rio! Mysterio kłóci się z Rey'em na dystans,a ten w końcu decyduje się na wykonanie Alberto Springboard 450 Splash over the top rope! Shelton wstaje czeka aż DiBiasie zrobi to samo i... Super Kick dla Ted'a! Pin 1...2...3

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Here are our winners-Shelton Benjamin and Rey Mysterio!

King:Shelton Benjamin wraca na SmackDown!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

...i do ringu wchodzi John Cena...

Cena:Fortune,tydzień temu obiecaliście mi niespodzinkę.Nie pojawiła się ona,więc mam nadzieję,że dzisiaj się pokaże...

...i do ringu wchodzą AJ i Daniels z uśmiechami na twarzy...

AJ:Cena... nie wiesz co robisz.Uważasz pewnie,że możesz pokonać każdego i na SD! i na RAW i na Velocity.Więc "niespodzianka" to nie rzecz,ale człowiek,który na WrestleManii,miał zrobić z Ciebie miazgę,ale Vincent odwołał waszą walkę... proszę państwa,przed państ...

...wszyscy są w szoku,a The Rock tylko wchodzi szybkim krokiem do ringu i patrzy niebezpieczie na Cena'ę...

Rock:If Ya Smelllllllllllll...... What The Rock.... is.... cookin'!!! The Rock's arrive here,for kick some cady asses! Cena wróciłem tu głównie z tego powodu,żeby skopać... your candy ass! Niekoniecznie na WrestleManii,możemy to zrobić już teraz...

...AJ i Daniels wchodzą do ringu...

Daniels:Cena,widzisz mamy teraz silnego sojusznika,z którym...

Rock:Co..? Kto tak powiedział,bo The Rock nie przypomina sobie,żeby zawiązywał z kimś sojusz.

AJ:Ale...

Rock:Know you role and shut your mouth bitch!

...nagle Rock atakuje Daniels'a j AJ'a,obu wykonuje po Rock Botoom i wyrzuca obu z ringu...

...i na razmpie pojawia się Mr.McMahon...

Vince:Co ty tu robisz Dwayney? Przecież zakazałem Ci wchodzić do budynku!

...i pojawa się Moran...

Moran:Hej Mr.McMahon,może i pan zakazał mu wchodzić do budynku,ale ja-jako pełnomocny General Manager SmackDown!,mam prawo zatrudniać,zwalniać i robić co mi się podoba z niebieskim brand'em! I jako GM SmackDown!,proszę żeby to Pan wyszedł z

budynku!

...ochrona zabiera Pana McManon'a...

Cena:Rock? Wiesz co robisz wracając do WWE? Popełniasz wielki błąd,wracając tu i krzycząc jak palant.Potrafisz jedynie przy mikrofonie,udawać realnego zawodnika,a w ringu nie świecisz ani nowością ani niczym specjalnym.

Rock:Skąd możesz to wiedzieć Cena,skoro w ringu byłem ostatnio w 200-którymś roku! Wtedy ty jak zawsze,lizałeś d**ę Vince'a by coś osiągnąć w tej federacji!

Moran:Hej,dobra przestańcie.Wasza walka miała odbyć się na tegorocznej WrestleManii,ale Vinnie ją odwołał,więc i ja nie przywrócę jej.Cena,jeżeli dzisiaj wygrasz z wybranym przeze mnie przeciwnikiem w Main Event'cie,to na Royal Rumble również będziesz uczestniczył w walce o World Heavyweight Championship.Co do Rock vs. Cena... jeszcze się zastanowię...

4.U.S.Championship Match

Alberto Del Rio ©

vs.

Abyss

Walka zaczyna się od klinczu obu zawodników.Meksykanin zdołuje wykonać Headlock,irish whip,lecz niestety Monster kontruje ruch Alberto'a i wykonuje Clothesline.Abyss podnosi przeciwnika,wykonuje klincz i Scoop Slam.Pin 1...nie.Alberto mimo bólu wstaje i wykonuje Dropkick,po którym Monster jest zmuszony do oparcia się na linach.Del Rio szybko wykorzystuje sytuację i wykonuje irish whip i kolejny Dropkick.Pin 1...nie.Del Rio jest zdenerwowany i jeszcze raz przypina-1...nie.Alberto podnosi przeciwnika,wykonuje zwarcie i zdołuje wykonać Oklahoma Slam! Widać,że jest zmęczony,więc siada w narożniku,Abyss wstaje i chce wykonać Turnbuckle Splash... nie trafia! Alberto kontruje i szybko wykonuje Turnbuckle Enzuigiri! Pin 1...2...nie! Del Rio jest jednocześnbie zszokowany i zły.Zaraz wstaje i czek aż Abyss zrobi to samo,gdy Monster wstaje,Alberto błyskawicznie wykonuje Dropkick i Facebuster! Pin 1...2...nie! Del Rio jest w szoku,po raz kolejny podnosi Abyss'a,lecz tym razem otrzymuje ounch'e,irish whip i Big Boot! Pin 1...2...nie.Po Moster'ze widać złość,Abyss podnosi przecwinika,wykonuje mu kolejny irish whip i... Black Hole Slam! Pin 1...2...nie!!! Abyss nie może w to uwierzyć,czeka aż Alberto wstanie i wykonuje mu Scoop Slam.The Monster podnosi Del Rio,wykonuje irish whip,lecz w ramach kontry,otrzymuj Flying Clothesline.NA razie obaj leżą,widać po nich zmęczenie.Wstają mniej więcej w tym samym czasie,Alberto unika Clothesline'u i wykonuje Neckbreaker.Nagle pod ringiem pojawia się Rey Mysterio! Master of 619 kłóci się na dystans z arystokratą,tymczasem Abyss wstaje i wymierza Shock Ternament przeciwnikiowi! Pin 1...2...3!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Here is our winner and new United States Champion-"The Monster" Abyss!

:King:Nowy United States Champion! Fortune po mału przejmuje kontrolę nad SmackDown!!

JR:Właściwie już przejęła,Foley jest WH Champion'em,AJ i Daniels-Tag Team Champion'ami a teraz Abyss zdobywa U.S. Championship!

...Alberto jest załamany,ale nagle-

...i do ringu wchodzi Moran...

Moran:Wiesz co Alberto? Lubię Cię i powiem,że w twojej dzisiejszej walce,naprawdę się spisałeś.Co prawda nie wygrałeś,ale podziwiam Cię z jaką determinacją walczyłeś... w każdym razie,na Royal Rumble odbędzie się fatal Four Way World Heavyweight

Championship Match.Foley versus Batista versus... Del Rio!

5.Normal Match

Albert

vs.

???

The Rock

Gong zaczyna walkę,Albert próbuje Clothesline'u,lecz otrzymuje kontrę ogrom punch'y i w końcu Rock Bottom i People's Elbow.1...2...3

Here is our winner-"Brahama Bull" The Rock!

Rock:If ya smelllllllllllll... what The Rock is cookin'! No dobra,The Rock nie przybył tutaj by rozmawiać o pogodzie! The Rock przybył tutaj... for kick some candy asses! Ale to już wiecie.Jestem tu głównie z powodu John'a Cena'y... to zwykły zarozumialski cwaniaczek,który nie potrafi wygywać i ciągle biega za Moran'em i błaga go o rewanż.The Rock nie potrzebuje rewanżu,bo wystarczy, że raz zdobędzie nr1.contender i już nikt nie potrafi odebrać mu pasa! Dobrze wiem,że Cena zaraz ma swoją walkę,więc King,pozwól że usiądę obok Ciebie.Wtedy będę mógł komentować to g**no.

...Rock wita się z King'iem i i JR'em i siada obok nich...

6.No Count Out Match

John Cena

vs.

???

Big Show

Klincz.Show wykonuje Headlock,Arm Wrench,irish whip i Back Body Drop.Cena min\mo tego szybko wstaje i wykonuje Shoulder Block,który i tak nie powala Big Show'a.Gigant szybko chwyta Cena'ępod Chokeslam,lecz John szybko się z niego uwalnia i wychodzi z ringu.Big Show wychodzi za nim i zaraz otrzymuje serię punch'ów,które nie robią wrażenia na Show'ie,ten z całej siły odpycha Cena'ę,który wpada za stół komentatorski,a Rock tylko się z niego śmieje.John podchodzi do Rock'a i niebezpiecznie patrzy się mu w oczy.Tak długo wymieniają spojrzenia,aż w końcu Show łapie John'a i Rock'a i wykonuje im Double Clothesline na stół komentatorski! Rock i Cena leżą na połamanym stole,a Big Show uśmiecha się i czeka aż Cena wstanie,co zajmuje dłuższą chwilę.Big Show zniecierpiwiony,podnosi John'a i wrzuca go do ringu.Pin 1...2...nie! Show jest bardzo zdziwiony,podnosi John'a,wykonuje irish whip i... kontra i John ześlizguje się z ringu.Za nim już czeka The Rock,który za chwilę odwraca Cena'ę i wykonuej mu Rock Bottom.

Here is our winner-John Cena!

King:To już koniec,jednego z największych SmackDown! w historii! The Rock powrócił! A komentowali dla państwa Jim Ross i...

JR:..Jerry Lawler-zapraszamy na RAW i dobranoc!

[ Dodano: 2011-06-02, 19:43 ]

========

========

Newspack (SD!;Velocity)

-The Rock powrócił! Podpisał kontrakt z WWE na następny rok

-Podobnie jak The Rock,do WWE powrócił Shelton Benjamin,podpisał kontrakt na 3 następne lata

========

========

Karta na Royal Rumble 2012:

http://img90.imageshack.us/img90/4229/batfoleycenadelrio.png

Fatal Four Way World Heavyweight Championship Match:

Batista vs. Mick Foley © vs. John Cena vs. Alberto Del Rio

30-man Battle Royal Match

===========================

Graphics by Modzio

NEWSPack:

- Oficjalny theme Royal Rumble to Seether - "Fake It"

- Oficjalny plakat Royal Rumble

http://img143.imageshack.us/img143/9897/12793175.png

- Z WWE podpisali kontrakt

Kaval, Heath Slater, Justin Gabriel, Mason Ryan, David Otunga, Skip Sheffield

- RAW osiągnęło bardzo słaby rating bo tylko 3.2. Vince McMahon powiedział cytując

"Macie zrobić wszystko.. podkreślam Wszystko !! by RAW osiągnęło rating +4.0"

Także jest zły.. że nie zapowiedział jakoś powrotu Goldberga.. gdyż powrócił na mało oglądanym RAW.

- Na twiterze John Morrison na pytanie fanki co dalej.. odpowiedział dziwne "Jestem zbyt sexy, by ci odpowiedzieć mała"

Graphics by Modzio

Newspack (SD!,Velocity):

-Na Royal Rumble,odbędzie się dokładnie 13 walk,w tym 30-Battle Royal Match;

-Najprawdopodobniej,na WreslteManii zjawi się dwoje Guest Host'ów a mogliby to być

Scott Hall i "Stone Cold" Steve Austin

-Vince McMahon,miał bardzo ciężki tydzień-najpierw na SD! został wyrzucony z hali,na której show się odbywało (tego w scenariuszu nie było) a potem strasznie denerwował się słabym rating'iem RAW;

-Rating SmackDown wukosił bardzo mało-3.3.

-Rating Velocity-3.0.

-Moran również jest zdenerwowany,z powodu głównie ratingu Velocity i koniecznie chce je podwyższyć.Powiedział: "Jeżeli dalej tak będzie,to chyba zdecyduje się usunąć Velo z kalendarza WWE.Biorąc pod uwagę to,że Velocity debiutowało,to trochę przymknę na to oko."

-Oto gwiazdy,które podpisały kontrakt z WWE a dokładniej ze SmackDown!:

Orlando Jordan,R-Truth

13.01.2012/WWE RAW/tonight in Chicago, Illinois

http://1.bp.blogspot.com/-K_8Hh5ClQDg/TXbeAz-pHqI/AAAAAAAAAvE/1Nr70LGIN-Q/s320/wweraw.jpg

Pokaz fajerwerków i theme WWE RAW-"Across the Nation",otwierają show!

Styles: Witamy państwa na drugim RAW w tym roku.. !!

Tazz: Warto wspomnieć, że na 1 RAW powrócił nie kto inny jak Bill Goldberg.. i od razu został pretendentem do tytułu WWE. The Miz może czuć się zagrożony !!..

Styles: To na pewno będzie jego najtrudniejsza obrona w karierze…

Tazz: A teraz zobaczmy ostatnią walkę Goldberga w WWE…

Na titantronie pokazuje się highlight z walki Sheamus vs Goldberg.

Bill zniszczył w niecałe 3 minuty Sheamusa .. A po walce zniszczył nim całe okolice ringu.

Sheamus został wyniesiony na noszach

Reklama (Jeszcze dziś)

- Walka o pasy Tag teamowe.

- Mistrz WWE zmierzy się z poprzednim mistrzem WWE.

- Podpisanie kontraktu na walkę

Yeaaaah… Na ring zmierza CM Punk i jego Straight Edge Society.. Publika w Chicago ogłuszająco cheeruje Saviora.

CM Punk: Ciii… Chicago.. miejsce mojego urodzenia. Wiele osób tutaj jest czystych. Jesteśmy lepsi od innych. To my zawsze wygrywamy. Stoją tutaj ze mną 3 osoby. One próbują być takie jak ja…

To ja ich wybawiłem z ich nałogów. Teraz są całkowicie czyści. Jednak samo to, że wygrywamy nic mi nie daję. Dziś Mark Henry, Trent Barreta i Caylen Croft zostaną podjęci próbie. Jeśli polegniecie…

To niestety coś strasznego się z wami stanie, coś czego jeszcze nigdy nie przeżyliście.

Jednak ta próba nie będzie zapowiedziana.. ona może pojawić się w każdym momencie.

A więc.. bójcie się..

CM Punk przy swoim themie schodzi z ring

The Great Khali vs Ezekiel Jackson – 1# Contender to Intercontinental Championship

Walka zaczyna się od wymiany punchy. Ezekiel po wykonaniu mocniejszego.. powalił The Great Khaliego łapiąc go za nogi i przewracając… Khali padł na ring jak wielki, kilkutonowy kamień.

Jackson podniósł przeciwnika… i został odepchnięty.. a zaraz po tym powalony big bootem.

Ezekiel podniósł się za pomocą lin.. i został wyrzucony Clotheslinem z ringu.

Khali z trudnością także tam zszedł.. w tym czasie Zeke zdążył już się podnieść… i powalił potężnym clotheslinem Khaliego.. Sędzia doliczył już do 3… Ezekiel podniósł Khaliego i.. wykonał body slam na stół komentatorski !! To niesamowite… Jackson odwrócił się w stronę ringu i udał się na niego..

Gdy jednak dotknął ringu sędzia odliczył już do 10 !!.. A więc mamy remis…

It’s the final countdown… Wopio pojawia się na rampie

Wopio: Na Royal Rumble.. Chris Masters będzie bronił pasa w Triple Threat Matchu.. przeciw The Great Khaliemu i Ezekielowi. A będzie to TLC Match !!

… Na backstage widzimy The Miza, który razem z Alexem siedzi w swojej szatni.

Alex Riley: Nie wiem czy to przejdzie…

The Miz: Spokojnie… Wszystko już przygotowałem. Pas będzie dalej nasz…

Alex Riley: A co na Elimination Chamber ??

The Miz: Sugerujesz, że nie potrafię wygrać uczciwie ?

Alex Riley: Oczywiście, że nie…

The Miz: Ah tak… to pokaż jak ty wygrywasz… Zamiast mnie to ty zmierzysz się z Christianem.

Alex Riley: Niech będzie…

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dolph Ziggler vs Sin Cara – Jeśli Sin Cara wygra zmierzy się z Zigglerem o pas European.

Sin Cara debiutuje w WWE !!.. International Sensation efektownie wskoczył do ringu i zaczął tauntować na narożniku… Do ringu jednak szybko wbiega Dolph Ziggler i atakuje dropkickiem Sin Care, który spada z narożnika. Sędzia uderza w gong. Dolph szybko podnosi Sin Care i odbija go od lin po czym wykonuję mu clothesline. 1…2…Kick out. Ziggler nie traci czasu i szybko wchodzi na narożnik, a z niego wykonuje elbow drop 1..2….kick out. Dolph podnosi Sin Care… ten jednak odpycha go i powala go high Kickiem w głowę. Cara wykonuje standing moonsault, po czym przypina Zigglera 1..2…kick out. Dolph podnosi się równocześnie z Sinem.. on jednak jest szybszy i powala go roundhouse Kickiem. Sin Cara wchodzi na narożnik. Ziggler się podnosi i otrzymuje hurricanrane.

Dolph podnosi się i.. otrzymuje niesamowite La Mistica, po którym szybko odlepuje…

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

… Na backstage widzimy Kane’a, który z kimś rozmawia..

Kane: Czy on ostatecznie już nie powróci ??

… : To pewne na 100 %... Undertaker już nie postanie w ringu… ani na ziemi, jednak musisz zrobić jeszcze jedną rzecz… Musisz zdobyć pas WWE Championship. Wiele lat temu.. to w nim Undertaker ukrył swoją śmierć… i od teraz już ona dla niego nie istnieje… Trzeba mu ją przywrócić… Musisz jak najszybciej zdobyć pas WWE.

Kane: Zrobię to… muahahahahahaha

Steiner/Morrison vs RVD/Booker T – World Tag Team Championship

Walka zaczyna się kłótnią partnerów, który z nich zacznie walkę. Scott ostatecznie to robi.

Jednak w tym czasie uderzył już gong. Booker T rzucił się do ataku i zaczął go puncować.. a zaraz po tym wykonał mu szybkie ddt. Booker odbił się od lin i wykonał szybkiego leg dropa..

Booker T podniósł Steinera.. został jednak odepchnięty i otrzymał suplex..

Gdy Steiner odwrócił się w stronę Morrisona by się zmienić.. ten odbił się od lin i wykonał tornado ddt, po którym udał się na rampę… RVD wykorzystał to i zmienił się z Robem a ten szybko wykonał Five Star Frog Splash i odliczył Steinera do 3.. A więc nowi mistrzowie Tag Teamowi… RVD i Booker T !!..

John Morrison: Dalej tak nie będzie… Byliśmy mistrzami… choć nie wiem po co byłem twoim Tag team partnerem… nie zniosę tego, że to zawsze ty musisz być w centrum uwagi.. Tydzień temu zostałem odliczony przez ciebie. Wyzywam cię na walkę na PPV… Ja kontra ty.. przegrany odchodzi z WWE na zawsze...

Scott Steiner: A więc do zobaczenia.. John.

… Na backstage widzimy The Miza przechadzającego się po korytarzu.. podbiega do niego Kane i łapie go za szyję i przytyka do ściany…

Kane: Oddaj mi swój pas.

The Miz.. Niiigdy.

Kane: Na razie jestem miły.. I czekam aż mi oddasz ten pas…

The Miz: Jestem zbyt niesamowity by oddać ten pas..

Kane w tym momencie zostaję zaatakowany metalową rurką przez Alexa Rileya.. Gdy puścił Miza.. Riley zaczął bić go metalową rurką.. zaszedł go od tyłu The Miz i wykonał mu Skull Crushing Finalle.

The Miz poklepał po ramieniu Alexa i odeszli …

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Chris Masters vs Vladimir Kozlov

Vladimir Kozlov zaczyna ostro od potężnych punchów… Chris Maters trafia do narożnika.. A Kozlov dalej wściekle go atakuje.. Sędzia po chwili zaczyna odliczać.. Gdy dochodzi do 4 Vladimir przestaje.

Kozlov znów chce się rzucić na Mastersa, ten jednak się odsuwa i sam wrzuca w narożnik Kozlova.

Szybko go odwraca i wykonuje suplex na środek ringu. Masterpiece wykonuje elbow drop, po którym przypina 1…Kick out. Masters podnosi Vladimira… i otrzymuje 2 headbutty, po których jest zamroczony, a po nich Kozlov wykonuje shoulder Block. Vladimir podnosi Mastersa i próbuje wykonać bodyslam.. Chris jednak uwalnia się i to on wykonuje body slam. Masters podnosi Kozlova, odbija go od lin i wykonuje polish hammer 1…2…Kick out. Masters znów podnosi Kozlova. Otrzymuje jednak cios w szczęke, a po nim headbutt. Vladimir ustawia Mastersa w narożniku. Kozlov przymierza się do suplexu, jednak Chris łapie go za szyję i zakłada mu gilotyne !!.. Kozlov spada z narożnika, a Masters cały czas trzyma dźwignię. Sędzia stoi obok lin, Ezekiel Jackson pojawia się w okolicach ringu i potężnym punchem nokautuje sędziego. Vladimir odklepuje, ale sędzia nic nie robi. Masters puszcza Kozlova . Jackson wchodzi do ringu. Chris się podnosi i otrzymuje potężny clothesline od Ezekiela.

Jackson odwraca się w stronę titantronu. W ringu jednak stoi już The Great Khali, który powala go Khali chopem. Khali podnosi Mastersa za głowę i zakłada mu khali vice grip. Masters jednak uwalnia się z uścisku i wyrzuca Khaliego z ringu, a po chwili także Ezekiela. Gdy jednak odwraca się do Vladimira Kozlova, otrzymuje buttering ram 1…2….3 !! Vladimir Kozlov odnosi zwycięstwo.

... Do biura GM RAW wchodzi Vince McMahon….

Vince McMahon: Widziałeś jak zostałem potraktowany na SmackDown! ?? Tak nie może być.

Moranowi się dostanie.. ale ty musisz mi pomóc..

Wopio spogląda na Vince.. po czym ze spokojem mówi

Wopio: Warto pukać, jest to bardzo kulturalne, i nie mam zamiaru tobie w niczym pomagać.

Ochrona !!

Ochroniarze RAW wynoszą z biura Vince’a

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

… Na backstage CM Punk tłumaczy wyzwanie Croftowi i Barrecie..

CM Punk: Zmierzycie się w gauntlet matchu z Goldbergiem. Macie wytrzymać w ringu 3 minuty.

Oczywiście razem.

Caylen Croft & Trent Barreta vs Bill Goldberg – Gauntlet Match

Bill Goldberg czeka na rywala. Caylen Croft wchodzi do ringu. Zabrzmiewa gong i … Bill Goldberg w niesamowity sposób wykonuje swojego speara !! 1…2…3. Caylen Croft wyeliminowany w niecałe 5 sekund. Do ringu szybko wbiega Trent Barreta. Goldberg próbował wbić się w niego spearem, ten jednak przeskoczył nad nim… Barreta wychodzi z ringu. Bill czeka na niego. Gdy sędzia dolicza do 9 Trent wchodzi do ringu i znów niego ucieka. Barreta tak się bawi cały czas. Gdy zostaje mu już tylko 20 sekund. Trent wchodzi ponownie do ringu, Goldberg rzuca się na niego, podnosi go i wykonuje mu jackhammer !!! Bill ustawia się w narożniku i czeka, aż Barreta się podniesie.. gdy to robi wbija się w niego potężnym spearem po którym odlicza go przed czasem… Bill schodzi po tym z ringu.

Do ringu wchodzi CM Punk, który wykonuje GTS Barrecie i Croftowi. Oficjalnie po za SES.

… Na backstage Josh Matthews przeprowadza wywiad z The Mizem.

Josh Matthews: A więc jak oceniasz swoje szanse w walce z Christianem.

The Miz: Josh co to za przygotowanie.. przecież mówiłem głośno i wyraźnie, że to Alex zmierzy się z Christianem.

Josh Matthews: Czyli ty boisz się z nim mierzyć ??

The Miz: Przepraszam, ale kto teraz trzyma pas WWE w swoich rękach ?? Kto go zdobył na PPV !!??

Nie będziesz mi zarzucał niczego, bo ty jesteś nikim i nic nie osiągniesz. Nie będę rozmawiał z osobami o tak niskim stopniu inteligencji, oraz tak małą siłą. Gdy jakiś wrestler tylko podnosi na ciebie głos ty od razu stajesz się jego małą dziwką, która zrobi dla innych wszystko rozumiesz ?!!

Więc jeśli jeszcze raz zarzucisz mi, że się czegoś boje to pożałujesz tego… Ale i tak mnie wkurzyłeś.

The Miz ciosem w brzuch atakuje Josha, ten upada na kolana i zostaje powalony kopnięciem w głowę. The Miz zostaje jednak powalony big bootem i Kane zabiera mu pas, po czym z nim odchodzi.

Alex Riley vs Christian

Alex Riley zaczyna agresywnie od ataku w rogu. Sędzia go upomina, jednak Riley od razu po tym wykonuje big boota. 1..2….kick out. Alex podnosi Christiana, odbija go od lin i wykonuje clothesline.

Riley czeka, aż Christian się podniesie i znów próbuje clothesline, jednak Captain Charisma schyla się pod jego ręką i atakuje go poprzez Edge’O’Matic. 1..2…kick out. W okolice ringu przychodzi The Miz bez pasa WWE. Christian podnosi Rileya i atakuje go punchami, a po chwili próbuje wykonać mu DDT.

Ten jednak uderza go punchami w brzuch i uwalnia się, sam kopię go w brzuch i ddt. 1..2…kick out.

The Miz: Alex.. świetne sobie radzisz. Jednak pamiętaj, że to ja jestem oficjalnym uczestnikiem tej walki.

The Miz staje na apronie i wchodzi do ringu. Alex spogląda na The Miza i… wyrzuca go z ringu clotheslinem. Riley podnosi agresywnie Christiana i wykonuje mu TKO po którym go odlicza !!

Alex Riley zalicza zwycięstwo. The Miz wszedł do ringu i zaczął mieć pretensje do Rileya.

Alex Riley: Nie będę więcej twoim popychadłem… To ty coś robiłeś, a ja zgarniałem za ciebie łomot.

Teraz nie będę twoim menadżerem. Rozpoczynam karierę solową..

The Miz: Nie możesz !! To dzięki mnie jesteś w WWE.

Alex Riley: Powtarzasz mi to już od paru miesięcy…

Riley wynosi szybko na barki The Miza i wykonuje TKO.

… Do ringu przy swoim themie wchodzi Goldberg, w drugim fotelu siedzi już The Miz.

The Miz: Zero negocjacji, składasz szybko podpis i kończymy

Bill Goldberg bez zastanowienia podpisuje kontrakt, po czym bez słowa wstaje i odchodzi na backstage. The Miz zaczyna się głośno śmiać.

The Miz: A więc może przeczytam ten kontrakt, który spoczywał w moich rękach,

A więc.. Nasza walka odbędzie się w stypulacji Last Man Standing. Jednak będzie to zwykły pojedynek, i nie można w nim używać przedmiotów, ani nikt nie może interweniować.

Oczywiście nikt nie może interweniować i atakować mnie… a przedmiotów nie może używać tylko Bill Goldberg… Kontrakt jest już podpisany nic nie można zmienić. Beacause i’m The Miz !! And I’m Awesome !!!

Do ringu szybko wbiega Mark Henry i wykonuje World Strongest Slam na stół po środku.. i wyrzuca go z ringu. CM Punk zaczyna klaskać.. ale mówi, że to jest dopiero pierwsza część próby.

Do ringu wbiega David Otunga, Heath Slater, Justin Gabriel, Skip Sheffield, Mason Ryan.

Wszyscy rzucili się na Henryego obijajac go mocno. Po chwili gdy już był zamroczony.

Justin Gabriel i Heath Slater zaczęli obijać go Kendo stickami. Po tym gdy Henry już nie miał sił,

Każdy z nich wykonał mu swój finiszer i zostawili go na środku ringu. Po tym CM Punk razem z nowym SES udał się na backstage.

Po tym RAW zeszło z anteny.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aktualna karta na Royal Rumble 2012

http://img90.imageshack.us/img90/4229/batfoleycenadelrio.png

Fatal Four Way World Heavyweight Championship Match:

Batista vs. Mick Foley © vs. John Cena vs. Alberto Del Rio

30-man Battle Royal Match

http://img269.imageshack.us/img269/7337/mizgoldberg.png

Last Man Standing WWE Championship Match

The Miz © vs Goldberg

http://img854.imageshack.us/img854/7291/zigglercara.png

Dolph Ziggler© vs Sin Cara

http://img269.imageshack.us/img269/175/mastersjacksonkhali.png

Chris Masters© vs Ezekiel Jackson vs The Great Khali

Graphics by Modzio

Walka o pas WHC zapowiada się bardzo ciekawie, 3 bardzo dobrych zawodników do tego mistrz Mick Foley, który chyba przy takim towarzystwie jest skazany na pożarcie. Rhyno Hardcore Championem, fajna sprawa, bo nadaje się na takiego tylko czekam na jakiś fajny feud z ten pas. Abyss mistrzem U.S. , dla mnie to duży plus możesz zrobić fajny feud o ten pas z Monsterem w roli głównej.

Zapraszam do mnie. :)

12658356164fd73b28cd7c3.jpg

Ja oraz Wopio rezygnujemy z dalszego pisania gal,więc proszę o usunięcie tematu.Powód-mało czasu/checi.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 19 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• KyRenLo
      John Cena: Czyli jedna tygodniówka w styczniu i zapewne ani jedna w lutym. Mam nadzieję, że później jakoś nabierze to rozpędu. Jade Cargill:
    • Tomos
      Dorzucą stypulację "if Roman wins, Rollins przeprasza za rozpad Shield" i ludzie będą klaskać uszami. Plus, to w końcu main event dla Punka
    • IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
  • Dodaj nową pozycję...