Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Nitroshock

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Madison Square Garden, New York

23.05.2011

Dzisiejszy dzień jest wyjątkowy, pierwszy raz, pierwsza gala, pierwsze walki, nowa nadzieje, nowi fani, nowe dzieje. To Jest Nitroshock !! Nowa federacja założona przez Vince McMahon'a... Czy to będzie sukces ? Czy to będzie porażka ? Dowiemy się tego niebawem ! Czas na pierwszy episode !

Zaczyna grać theme, wybuchają fajerwerki, Madison Square Garden jest pełne fanów ! Wszystkie miejsca są zapełnione. Chmara transparentów...

Jerry Lawler: Witamy państwa ! Jestem Jerry The King Lawler a to jest...

Jim Ross: Jim Ross, witamy ! Dzisiejsza gala jest pierwszą z pod szyldu, WWE Nitroshock, myślę że federacja stanie się rewolucją, wśród dzisiejszych federacji ! Zostały tylko chwile, do oficjalnego otwarcia gali !

Jerry Lawler: Tak JR, będzie to rewelacja ! Zobaczymy !

,,Here Comes The Money "

Na ring w garniturze zmierza, właściciel WWE, Vince McMahon !

Tony Chimel: Panie i Panowie powitajcie właściciela federacji, Vince McMahon'a ! * Duży pop*

Vince McMahon: WWE, magiczne trzy słowa, niegdyś kolebka, dzisiaj rewolucja ! Pierwszy epizod Nitroshock ! Na wstępie dodam trochę informacji na temat federacji. WWE Nitroshock. Jestem właścicielem WWE. Emocje są wysokie ! Już dzisiaj zobaczymy kilka walk. Już w przyszłą niedziele zobaczymy pierwsze PPV, Over The Limit ! Na tym PPV, poznamy nowych właścicieli pasów. Co do pasów, posiadamy trzy pasy. WWE Championship, WWE Hardcore Championship , oraz WWE Tag Team Championship. Dodam jeszcze że wprowadzam... PG ! Tak Tak Tak ! ! * Potężny Heat, kibice jednym ciągiem krzyczą, This is Bullshit * Haha ! Możecie mnie nienawidzić, ale musicie mnie kochać ! Ja jestem stwórcą WWE, i ja decyduje co tu będzie a czego nie będzie ! Więc wy, możecie co najwyżej krzyczeć !

,,Time To Play The Game"

Tony Chimel: Panie i Panowie, powitajcie, The Game, Triple H !!

Triple H, powoli wchodzi na ring. Wykonuje swoje typowie qesty.

Vince McMahon: Triple H, witaj. Miło cie widzieć, jak tam układa się z moją córką ?

Triple H: PG ?

*Triple H kopie McMahon'a w brzuch, po czym wykonuje pedigree !, podnosi mikrofon i mówi*

Triple H: Nie pozwolę aby ten cieć zepsuł nową federacje, wierzcie mi, tu PG nie będzie. Przekonacie się tego na Over The Limit !

* Triple H rzuca mikrofon, i schodzi z ringu *

Jerry Lawler: O tak, to było coś ! Ciekawe co z tego wyniknie ? Jak myślisz JR ?

Jim Ross: Jerry, to jest dopiero pierwszy epizod. Poczekamy, zobaczymy. Myślę że Triple H powinnien, objąć rząd. Vince jest już przejedzony, cały czas myśli tylko o pieniądzach.

Jerry Lawler: JR, skończ, bo Vince cie zwolni !

Jim Ross: Taka jest prawda, Jerry. Triple H dobrze postąpił, myśle że to on właśnie będzie przełomem federacji !

Jerry Lawler: No to zobaczymy w niedziele ! Teraz przenieśmy się na Backstage...

Kamera przenosi się na backstage

Widzimy jak CM Punk rozmawia z John'em Ceną.

John Cena: Punk przekonamy się ? Sądzisz że wygrasz WWE Title ? Jesteś w wielkim błędzie ! Ja będę pierwszym WWE Championem ! Nikt tego nie zaprzeczy !

CM Punk: Cena, Cena, stary Cena. To już nie twoje miejsce, skończ. Z resztą dzisiaj się przekonamy, to ja stane na Over The Limit w walce o pas WWE !

* Do Punk'a i Ceny podchodzi Sin Cara *

Sin Cara: * Patrzy na Cene i Punka, po czym kiwa głową. Na swoim brzuchu pokazuje że pas będzie jego ! *

Normal Match

Zwyciężca walki stanie w walce na Over The Limit, w walce o pas WWE !

Randy Orton vs Christian

I Hear Voices in My Head !

Tony Chimel: Please Welcome, From St.Louis Misseroui, The Viper, Randy Orton !

* Orton powoli zmierza na ring, wykonuje swoje typowe taunty *

Just Close Your Eyes !

Tony Chimel: A teraz powitajmy, pochodzącego z Toronto, Ontario, Canada, Christian !

* Christian, zmierza na ring, klepie się w pierś *

Gong ! Randy oraz Christian w ringu, Christian rzucą się na Ortona. Mamy klincz, Orton zakłada headlock. Christan się uwalnia po czym mamy Irish Whip. Randy odbija się od lin i wykonuje clothesline. Christian szybko wstaje, Randy próba kolejnego clothesline'a, Christian się schyla, po czym kopie rywala w brzuch i wykonuje suplex. Próba przypięcia, 1..2.. Szybko odskok Ortona. Christian zaczyna klaskać, kibice robią to samo. Viper wstaje, Christian rozbiega się od lin i próba clothesline, Orton się schyla i RK.. Nie ! Nie ! Nie udaje się, Christian pchnął Ortona na liny. Orton rozbiegnięty, Christian wykonuje Dropkick ! Randy pada na matę ! Christian go podnosi, i wykonuje DDT ! Christian wchodzi na narożnik. Randy dalej leży na macie, Christian wyskakuje z narożnika i próbuje zrobić frogsplash, jednak Randy szybko wstaje i mamy RKO !! RKO !! Randy przypina, 1...2..Rope Break ! Orton jest zdenerwowany, rozmawia z sędzią. Christian ledwo co wstaje i popycha Ortona na sędzię. Sędzia leży na macie ! Orton, szybko wstaję, rozbiega się, Spear ! Christian wykonuje spear ! Obaj leżą na macie ! Christian wstaje pierwszy, Orton robi to kilka chwil po nim. Christian się rozbiega i próba twisting sunset flip. Jednak Orton kontruje w RKO ! RKO ! To jest już koniec ! Jednak co to ?? Chris Jericho ! Haha ! Tak ! To on, wślizguje się na ring. Orton go nie widzi. Klepie ortona w ramię, ten się odwraca i mamy Codebreaker ! Tak ! To jest to ! Chris szybko schodzi z ringu i udaję się na trybuny ! Obaj leżą jak martwi ! Sędzia wstaje. Christian podpiera się lin, nie ma już sił. Podnosi Ortona, irish whip i mamy bodyslam. Christian przypina ortona, 1..2.. Kick Out ! Christian zaczyna tauntować ! To jest chyba już czas ! Randy wstaję, Christian stoi za nim, łapie go za ręcę i mamy killswitch ! Tak ! Tak ! Przypina ! 1..2..3 ! Tak ! Christian stanie do walki o pas WWE na Over The Limit !

Jim Ross: Co za walka ! Pierwsza walka w historii ! Było nieźle, co o tym sądzisz ?

Jerry Lawler: No, no, rewelacja. Podobało mi się. I te wejście Chrisa. Czyżby jesteśmy świadkami ustalenia pierwszej walki na Over The Limit ?

Jim Ross: Chyba tak, to nieuniknione ! Na Over The Limit zobaczymy tą walke !

Jerry Lawler: Mam nadzieje że będzie znakomicie ! Teraz przenieśmy się na backstage, zobaczmy co ma nam do powiedzenia Chris Jericho !

* Kamera przenosi się na backstage, widzimy Chrisa Jericho *

Chris Jericho: Well Well Well, WWE. Pff... Co to ma znaczyć ? Banda hipokrytów. Na szczycie z tym śmieciem Ortonem. To co dzisiaj pokazałem , to jest początek. Na Over The Limit stoczymy walkę ! Z resztą, zostaniesz potraktowany jak zwykły pies. Pokaże ci co to znaczy gniew Jericho ! Y2J is cooming, to destroy you, at The Over The Limit ! Bądź ostrożny, bo to będzie walka jak jatka w klatkach. Klatka... Hmmm...

Tag Team Match

Wade Barret & Ezekiel Jackson vs Evan Bourne & Daniel Bryan

We Are One !

Tony Chimel: Please Welcome, Wade Barret and Ezekiel Jackson !

* Wrestlerzy powolnym krokiem zmierzają w strone ringu *

S.O.S !

Tony Chimel: A ich rywalami będą, Kofi Kingston oraz Daniel Bryan !

* Kofi oraz Daniel, dynamicznie wbiegają na ring *

Gong ! Ezekiel oraz Kofi w ringu. Kofi rozbiega się od lin i próba clothesline, jednak na Ezekielu nie robi to wielkiego wrażenia.

Jackson, łapie kofiego i wynosi bodyslam. Po czym zaczyna kopać swojego oponenta. Zmiania ! Na ring wchodzi Wade.

Wade podnosi Kingstona, i wynosi szybki suplex, po czym mamy przypięcie ! 1..2.. Kick Out ! Kofi wykopuje.

Wade, wykonuje irish whip na kofim, jednak ten schyla się i zmienia z Bryanem ! Bryan wykonuje springboard clothesline !

Rozbieg od lin i mamy kolejny mocny clothesline. Anglijczyk pada na mate ! Daniel wchodzi na narożnik. Wade wstaje,

Bryan się wybija, ale mamy potężnego big boota od Barret'a ! Wade zapina, 1..2..Kick Out ! Mało brakowało !

Zmiania ! Wade zmienia się z Ezekielem. Ezekiel podnosi bryana, po czym wymierza kilka kroć punch w klatke piersiową !

Bryan pada na matę, trzyma się za swoją klatke. Ezekiel tauntuje ! Podnosi Bryana i próba Book of Ezekiel, jednak nie udaje się.

Bryan wykonuje roll up ! 1..2..Kick Out ! Sooooo Closseee to Winn ! Bryan pondosi Ezekielka, i z wielkim trudem wykonuje Dragon Suplex !.

Zmiania z Kofim ! Kofi wchodzi na narożnik, i mamy crossbody ! Po czym przypina ! 1..2..Kick Out !! Kofi podnosi Ezekiela.

Irish whip i mamy potężny clothesline od Ezekiela !! Jackson podnosi swojego rywala i wykonuje Book Of Ezekiel ! Przypina 1..2..3 !

Tak to koniec !

Jim Ross: Niesamowite widowisko ! Ci wrestlerzy podgrzali atmosferę ! Nie wiem czy to dobre połączenie Ezekiela z Wade'm. Co o tym myślisz ?

Jerry Lawler: No cóż JR, myśle że sobie poradzą. Są do tego zdolni. To już nie są małe dziecie, tylko wrest... wielcy superstars ! Zapomniałem o PG. Triple H let's GO !

Jim Ross: Tak tak, patrzcie na telebim !

*Here Comes The Money *

Vince McMahon: Welcome po raz drugi ! Już teraz moge zapowiedzieć pierwszą walke na Over The Limit ! Tak jest ! W openerze przyszłej gali PPV zobaczmy pojedynek o pasy drużynowe ! Drew McIntyre oraz Miz zmierzą się przeciwko Kofi'emu, Bryan'owi oraz Wade'm i Ezekielem ! Będzie to triple threat tag team match o pasy drużynowe ! Na reszte musicie poczekać do końca gali !

*Vince schodzi z telebimu *

Jim Ross: Już mamy pierwszą walke zapowiedzianą ! Walka o pasy drużynowe.

Jerry Lawler: Tak ! Podoba mi się to ! Będzie nieźle, sześciu ludzi na jednym ringu. To będzie coś !

Jim Ross: Teraz przenieśmy się na backstage, zobaczmy z kim Kelly Kelly przeprowadzi wywiad.

Backstage

Kelly Kelly: Witam państwa, ja nazywam się Kelly Kelly, a to jest mój dzisiejszy gość ! CM Punk !

CM Punk: Witaj Kelly, ładnie dzisiaj wyglądasz !

Kelly Kelly: Dziękuje ci. Co sądzisz o dzisiejszym Main Evencie ?

CM Punk: Będzie dobry, szczególnie dlatego że ja w nim zawalcze, no i zmierze się z Christianem o pas WWE. Myślę że bez problemowo poradze sobie z Sin Carą, oraz Ceną. Choć Sin Cara to no-name, myśle że coś zdziała. Jest sprytny, jego się najbardziej boję. Cena jak dziecko, żyje tylko dopingiem fanów.

Kelly Kelly: Jeżeli przegrasz, to co zrobisz ?

CM Punk: Kelly, czy ja kiedyś zawiodłem moich fanów ? Nie, to niemożliwe. Ja wygram, i'm a Future WWE Champion ! I'm CM Punk !

*Kamera opuszcza backstage *

Jim Ross: CM Punk ładnie nam dopowiedział, teraz czeka nas Main Event dzisiejszego epizodu !

Jerry Lawler: Triple Threat Match ! Zwyciężca zawalczy z Christian'em o pas na Over The Limit ! JR, kogo obstawiasz ?

Jim Ross: Moim faworytem jest Sin Cara ! To on powinnien zawalczyć o ten pas !

Jerry Lawler: Cóż ja jestem za Punkiem. Daje 50 zielonych jeżeli wygra Sin Cara, jeżeli wygra Punk dajesz mi 3 razy tyle, zgoda ?

Jim Ross: Zgoda, ale jeżeli Sin Cara wygra, to ty mi nie dajesz 50 zielonych, tylko też 3 razy tyle !

Jerry Lawler: No ale...

Jim Ros: Nie odzywaj się ! Umowa to umowa ! A teraz spójrzmy !

Triple Threat Match

Zwyciężca walki stanie w walce na Over The Limit, przeciwko Christianowi o pas WWE !

My Time is Now !

* Na arenie pojawia się John Cena ! Szybkim krokiem zmierza na ring *

Tony Chimel: Panie i panowie, powitajcie John'a Ceneeeee !

"This Fire Burns"

* Na ring, powolnym krokiem zmierza CM Punk *

Tony Chimel: Jego pierwszym przeciwnikiem będzie CM Punk !

Ameno

* Sin Cara biegnie w strone ringu, po czym wybija się z trampoliny która stoi przed ringiem, efektownym przewrotem w powietrzu, stoi już w ringu *

Tony Chimel: Ostatnim przeciwnikiem będzie, The International Sensation, Sin Cara !

Trójka wrestlerów jest już w ringu. Gong ! Punk od razu z Punkiem weszli w klincz. Sin Cara stoi w narożniku. Cena zakłada headlock, Punk się obkręca i mamy chop ! Kolejny chop ! CM Punk rozbiega się od lin, ale John wykonuje shoulder block ! Cena biegnie w strone Sin Cary, ten robi przewrót przez bark. Rozbiega się od lin, jednak Cena wykonuje kolejny Shoulder Block ! Podnosi Sin Care, i próba bodyslam, lecz mamy kontre i Sin Cara wykonuje Arm Drag ! The International Sensation rozbiega się od lin i mamy leg drop na Cene ! Roll Up ! 1..2..Kick Out ! Punk od tyłu zaskoczył Sin Care. Cena wstaje i wykonuje szybko back suplex na Punk'u ! Sin Cara jest już na narożniku, Cena się obraca. Cara, wyskakuje i mamy Crossbody ! 1..2..Kick Out ! Cena wykopuje ! Sin Cara zaczyna tauntować, Cena wstaje, Sin Cara rozbiega się od lin. I mamy piękną hurricanrane ! Sin Cara wchodzi na narożnik, Punk wstaje i robi to za nim ! I mamy superplex ! Punk oraz Sin Cara leżą na macie. John Cena już wstał, zaparty jest o liny. Cena podnosi Punk'a, bierze go na barki, i próba AA, jednak Punk kontruje w DDT ! Cała trójka wrestlerów leży ! Sędzia odlicza ! 1........2.........3............4............5............6......... Sin Cara wstaje powoli, 7..... Sin Cara już na nogach, podnosi Punka i mamy Superkick ! Przypięcie ! 1..2..Kick Out ! Mało brakowało ! Było tak blisko ! Cena od tyłu próbuje wykonać back suplex Sin Carze. Jednak Sin wykonuje Leg trap sunset flip powerbomb, i mamy pin ! 1..2..Kick Out ! Cena niczym błyskawica wstaje z maty, rozbiega się od lin i mamy clothesline na Meksykańskim zawodniku ! Punk, kopie Cene w brzuch, wynosi go na barki i mamy G.T.S ! Go To Sleep ! To może być koniec ! 1..2..Pin przerwany przez Sin Care. Punk atakuje pięściami Sin Care, wykonuje irish whip i mamy hurracanrane od Sin Cary ! Sin Cara szybko wbiega narożnik, Cena wstaje i podąża za nim ! Obaj są na trzeciej linie, wymiania pięściami, Cena próbuje wykonać AA z trzeciej liny. Jednak Sin Cara się wydostaje i mamy Moonsault side slam z narożnika ! To koniec ! Sin Cara przypina ! 1..2..CM Punk przerywa ! Cała trójka wrestlerów jest już bez sił. Wszyscy są wykończeni ! Punk podnosi Cene i wykonuje suplex ! Sin Cara wyskakuje z po za lin, jednak wyłapuje superkick od Punka ! Punk wchodzi na trzecią line i wykonuje elbow drop na Sin Care ! Punk tauntuje ! Pokazuje że ring jest jego. Jednak niespodziewanie Cena atakuje Punka ! Irish whip i shoulder block ! Wyniesienie na barki i mamy Attitude Adjustment ! Cena tauntuje ! I mamy You Can't See Mee ! Przypięcie ! 1..2..Sin Cara przerywa ! Rozbiega się od lin, i mamy La Mistica ! La Mistica ! La Mistica ! Cena mocno cierpi ! Potężny submission na Cenie ! Just Close Your Eyes ! Christian pojawia się na arenie ! Rozprasza Sin Care, i zasiada wraz z Jerry'm Lawlerem i JR na stole komentorskim ! Sin Cara patrzy się na Christiana, Roll Up przez CM Punka ! 1..2..Rope Break ! Sin Cara w ostatnim momencie położył noge na linie ! Punk podnosi na barki Sin Care ale mamy Arm Drag ! Sin Cara wyszedł po za liny. Cena wstaje, Sin Cara wskakuje i mamy Springboard Tornado DDT ! Punk próba back suplex na Sin Carze, jednak się nie udaje, Sin Cara wykonuje irish whip na Punku. Punk wchodzi na narożnik ale wyłapuje Tiger Feint Kick od Sin Cary ! Meksykański Luchador wraz z Punkiem są na trzeciej linie ! I mamy Moonsault side slam ! Przypięcie ! 1..2..Pin przerwany przez Cene ! Cena wynosi na barki Sin Care, i A... Roll Up ! 1..2..3 ! Tak ! Tak ! Sin Cara zwycięża ten pojedynek ! To on zawalczy z Christianem o pas WWE ! Christian wchodzi na ring, i podaje rękę na zgode z Sin Carą, i to on pokazuje że pas będzie jego ! Rozbrzmiewa Just Close Your Eyes i Christian znika z ringu, za nim robią to Punk, Cena oraz celebrytant Sin Cara !

Jim Ross: Tak jest ! 150 zielonych jest moje ! Sin Cara, prawdziwy pretendent do tytułu. Niee ! To przyszły mistrz ! Już w niedziele na jego brzuchu będzie zapięty pas WWE !

Jerry Lawler: Fu** ! JR ! Wygrałeś, jednak myślę że CM Punk nadawał by się lepiej do tego, on jest prawdziwym potencjałem. Jednak stało się jak stało ! Teraz zobaczmy Vince'a po raz trzeci !

*Here Comes The Money *

Tony Chimel: Powitajcie po raz trzeci właściciela WWE, Vince McMahon'a !

Vince McMahon: Haha ! To koniec dzisiejszej gali, mam nadzieje że wypadła znakomicie ! Mamy już potwierdzone walki na Over The Limit ! Teraz je wam przedstawie ! W walce o pasy drużynowe zmierza się, Drew McIntyre oraz Miz, Daniel Bryan i Kofi Kingston , no i Wade Barret wraz z Ezekiel'em Jackson'em ! Kolejną walka będzie Steel Cage Match pomiędzy Chrisem Jericho a Randy'm Orton'em ! Oraz pojedynek o pas mistrzowski WWE ! Christian przeciwko Sin Cara ! Tak ! To będzie coś ! Będzie niesamowicie !

,,Time To Play The Game"

* Triple H stoi na ramie wraz z Mikrofonem *

Triple H: Oraz, Oraz jeszcze jedna walka ! Ja kontra ty ! Zwyciężca bierze WWE ! Bez żadnych ale ! Będzie to No Holds Barred Match ! Era PG zakończy się tam !

Vince McMahon: Sam tego chciałeś ! Jednak ja nie będę sam ! Sędzią specjalnym w tym pojedynku będzie... Tego dowiecie się na Over The Limit ! Teraz was żegnamy ! WWE NitroShock schodzi z Anteny !

NitroShock schodzi z Anteny !

...

1736281364ae4b3be08ef9.jpg

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patik421

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 19 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• KyRenLo
      John Cena: Czyli jedna tygodniówka w styczniu i zapewne ani jedna w lutym. Mam nadzieję, że później jakoś nabierze to rozpędu. Jade Cargill:
    • Tomos
      Dorzucą stypulację "if Roman wins, Rollins przeprasza za rozpad Shield" i ludzie będą klaskać uszami. Plus, to w końcu main event dla Punka
    • IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
  • Dodaj nową pozycję...