Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Witamy. Na gali odbyły się trzy pojedynki, w których było wiele emocji. Serdecznie zapraszamy do oglądania i komentowania, jak i do ocen:

Normal Match:

Master PUNK vs The Viper

Extreme Championship Weekly:

Sundace Slate vs Sirreks

PXW championship (No Count-Out match):

EDGE vs Nightmare ©

MAIN EVENT:

PXW Tag team championship :

The Hardy Boyz vs D-generation X (DX)

Part 1:

Revolution Part 1

Part 2:

Revolution Part 2

Part 3:

Revolution Part 3

Part 4:

Revolution Part 4

Prosimy o oceny!

[ Dodano: 2011-05-22, 19:37 ]

PXW News po Revolution

* Na gali było obecnych 30 widzów oraz kilkanaście osób zaglądających zza płotu.

* Walka o pas PXW nie odbyła się, ponieważ Edge złamał obojczyk tuż przed galą i jest wykluczony na około 3 tygodnie.

* W odwecie z pomocą przybył jedyny i niepowtarzalny...

Nathan Flame

* Federacja posiada General Managera, w tym że zawodnicy nie chcą ujawnić kto wchodzi w skład Creative Team'u oraz kto jest tytułowym GM'em.

* Po Revolution całkowicie mają zniknąć zastrzeżone przez WWE Gimmicki, typu Edge; Shawn Michaels...

* Gala trwała godzinę i piętnaście minut zegarowych z przerwami technicznymi..

* Najprawdopodobniej za tydzień zadebiutuje nowa tygodniówka z pod znaku PXW o nazwie 'Monday Smash!', na której jeden pojedynek jest pewny- Sundace Slate vs Cold Blood o pas Extreme Championship Weekly. Walka o pas z tego względu, że posiadacz pasa ma obowiązek w Open Challengu co tydzień bronić ten pas, tylko jeden raz.

*Reszta karty, pojawi się do tygodnia na oficjalnej stronie federacji..

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SaViK

2

• Yao

1

• Natan

1

• chudinho

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows

Mógłbyś dać link do pobrania bo coś mi się Youtube tnie a bym obejrzał sobie ;)
#SmartFanZone

Ja proponuję ci wejść na http://keepvid.com/ i wklejasz link z parta i ściągasz. Gala trochę ma, no ale na razie nie mamy uploadu bo nie było czasu osobno wrzucać na inne hostingi...

No to widziałem całę galę. Bez przewijania żeby nie było. Tak przez was zapowiadana gala okazała się klapą. I to co mnie ździwiło to tylko pojawienie się Natana. Zacznę od plusów gali:

- Ostatnia walka nawet nawet. Kilka dobrych akcji i to mi się podobało.

- Kilku ludzi na gali

- Muzyczka podczas wychodzenia

- Ring

A teraz minusy:

- Sędzia

- Kamerzysta

- Pierwsza walka

- Druga walka

- Trzecia walka której nie było

- Jeżeli robi się walkę o pas ECW to powinno być trochę HC

- W ostatniej walce nie widziałem pasów. Może ślepy jestem;p

- Słaba publika. Kilka razy klasneli w ostatniej walce

- 4 party? Nie lepiej uderzyć na VIMEO i dać jeden?

- Brak prom do walk

- Brak BS

- Konferansjer. Po co mu mikrofon jak go ani razu nie usłyszałem?

- 1 godzina i 15 minut trwała gala z czego 30 minut to walki. Co się stało z resztą czasu?

- Walka krótsza niż wyjścia

Jak mi coś wpadnie do głowy to napiszę. Wiem jedno. Drugi raz tego nie będę oglądał.

rKO

Hah, za największego i zaraz jedynego wyraźnego botcha gali uważam nadal mój i tylko wyłącznie mój (nie winić chłopaków!!) błąd przy odliczeniu do 3 w środku walki. Wzrok już nie ten sam co w młodości i stary Natan mrugnął akurat w tym ułamku sekundy w którym mieliśmy kick out. Przepraszam za to panowie raz jeszcze, a poza tym:

PXW! PXW! PXW! PXW!

I mógłbym na tym właściwie zakończyć, atmosfera na gali, całość realizacji i zaangażowania jaką w nią włożyliście (pokuszę się o stwierdzenie - włożyliśmy! :D) oraz co najważniejsze - poziom walk niszczy niemal wszystko co dotychczas wypuścił polski Backyard Wrestling. Wielka szkoda kontuzji (byłego już, w końcu teraz będzie miał nowy niepowtarzalny nickname, w sumie zarysy jego postaci już znam i zapowiada się świetnie) Edge'a bo zaważył o niej właściwie przypadek a walka z Nightmarem zapowiadała się znakomicie. Szybkiego powrotu do zdrowia szefie.

To teraz rozklepiemy to na punkciki:

Plusy:

+Ejj, heloł, ring! Idealny jest niemal, nie da się porównać przebywania w nim do czegokolwiek co dotychczas udało mi się zrobić na backyardzie. Magia! I to na dodatek baaardzo przydatna jeśli chodzi o poziom i realizm walk.

+Dynamika. Szczególnie w ostatniej walce, godna podziwu. Kolejny punkt w którym większość Polski zostawiacie daleko z tyłu.

+Kamera z góry, panie monter, czemu nie dałeś więcej ujęć!? :D Wszelakie momenty pokazywane z kamery powyżej ringu wyglądają naprawdę świetnie.

+Postawa sędziego, mowa oczywiście o samym sędziowaniu, a nie o głosiku na którego skargi kontrargument leci pod spodem

+Udział sporej ilości młodych chłopaków w przedsięwzięciu. Co z tego, że kosztem bardzo wysokiego głosu czy nadmiernej tremy? Za pare lat będą absolutnie poza zasięgiem jeśli chodzi o skilla skoro już teraz wielu z nich prezentuje się dobrze (podobnie będzie z sędzią zresztą, wszyscy Ci którzy obecnie nie mogą zdzierżyć tego, że chłopak jest jeszcze zwyczajnie dzieckiem, za pare lat nie będą chcieli oglądać walki z kimkolwiek innym jako sędzia)

+Fajnie wyglądają akcje podwyższonego ryzyka, nie mogę się nadziwić, że nie macie oporów przed swobodnym wylatywaniem z ringu kiedy lądowanie jest ojjjj twarde (sam wahałem się pół dnia przed wejściem na 3 linę a przed próbą dive'a odmówiłem wszelkie znane mi modlitwy :D)

+Liczba widzów na gali i oprawa. Coś niespotykanego jak na backyard. A reagować dobrze zaczną, o to się nie martwmy, nawet na DDW gdyby nie ekipa z Attitude nie byłoby słychać niemal żadnych szantów, na wszystko przyjdzie czas.

+Szybkie wrzucenie gali która była nagrywana z 2 kamer, jak wczoraj 'szef' mówił mi, że gala będzie dzisiaj to nie wierzyłem. Udało się - gratki :)

+ Na samym końcu bo nie związany z wrestlingiem, ale jak dla mnie najważniejszy - Super z was ludzie :) Nie mogę doczekać się kolejnej wizyty.

-Wspomniana już botchamania by NF czyli wiodące prym odliczenie do 3. No nic, zwalenie na podeszły wiek jest tu chyba najlepszym wyjściem :D

-Problemy z dźwiękiem, liczę, że do następnego razu uda się z tym coś zrobić.

-Brak zbliżenia na zakrwawiony ryj Matta! :D

-Albo mi się zdaję, albo 'dachowiec' nie miał opcji nagrywania (ahh, pomyśleć że opowiadałem Tomkowi o podobnej sytuacji która doświadczyła mnie pare lat temu) i są minimalne braki synchrony dźwiękowej chwilami, ale ledwo zauważalne więc to taki malutki minusik :)

Na koniec warto pogratulować decyzji o zmianie gimmick name'ów i próbie stworzenia własnych postaci z krwi i kości. To w waszym wypadku wielki krok w przód. Dobrze, że PWX Revolution było pożegnalną dla gimmicków z wwe galą, rzeczywiście nastąpi po niej rewolucja która ustawi was na jeszcze wyższym szczeblu.

Słowem, znakomicie panowie, a wiem, że będzie jeszcze lepiej! (choć aż się tego boję :D)

Pozdrawiam.

btw. bdb decyzja z wrzuceniem na yt, ogląda się lepiej (najmniejsza możliwa utrata jakości) a przez ustawienie w playliście kompletnie nic robić nie trzeba, rozsiadamy się w fotelu i podziwiamy :)

Ja muszę powiedzieć, że jak na Backyard, to było średnio. Mogło być lepiej, ale mam nadzieje że patrząc na błędy z tej gali poprawicie coś w następnej.

+ ME gali

+ Publiczność (mimo tego że nie brali czynnego udziału w gali, to dobrze że byli)

+ Walka o pas ECW (?)

+ Heelturn jednego z braci Hardych, szkoda że nie obydwu

+ Theme przy wyjściach

- Tak jak kolega wyżej wspominał (chudinho) konferansjer niepotrzebnie miał mikrofon, bo nie było go ani razu słychać (niepotrzebnie wycinane to było)

- Opener

- Brak speechy

- brak dokładnych zarysów charakteru postaci (face, tweener, heel)

- Brak nutki extremu w walce ECW (?)

To chyba wszystko. Ogółem biorąc pierwsza walka wzbudzała we mnie bardziej śmiech niż ekscytacje. Tylko ostatnia walka była czymś na co tak naprawdę czekałem odkąd zobaczyłem walkę pokazową.

Myślę, że nie poprzestaniecie na tym, tylko kolejna gala też wyjdzie i poprawicie parę błędów.

Dla mnie jak narazie jesteście najlepszą backyardową federacją w Polsce (mówię to całkowicie obiektywnie, widziałem kilka gal DSW czy innych fedek, ale tam idzie zanudzić się na śmierć. Te czepianie się na siłę niektórych osób [zapewne związanych z innymi 'federacjami'] są wręcz śmieszne).

Walki na naprawdę wysokim poziomie (wszystko pięknie, ładnie, żadnych półgodzinnych przestojów, chodzenia po ringu przez 3/4 walki i kopania się bez sensu), szczególnie Main Event (gościu robiący za Jeffreya wywarł na mnie ogromne wrażenie, SB było świetne, sprzedawanie akcji również). Zupełnie nie przeszkadzało mi to, ze nie było na gali 'backstage' (i w sumie teraz mijałoby się to z celem, dopiero po zmianie gimmicków na własne można się za to brać na poważnie), do tego świetna oprawa i publiczność, która w jakiś tam sposób dopingowała (szczególnie w trakcie walki wieczoru). Odwiedzam Waszą stronę internetową (którą polecił mi kuzyn) regularnie i z niecierpliwością czekam na dalsze gale. Jak narazie jest bardzo dobrze (inni do pięt Wam nie dorastają), może być jeszcze lepiej i mam nadzieję, że tak będzie. Brawo.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Lubię to
      • 76 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 000 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Haha
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 553 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 875 odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...