Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE by Cocapepsicola

Jaka walka najbardziej ci się podobała z gali Fatal-4-Way?  

8 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaka walka najbardziej ci się podobała z gali Fatal-4-Way?

• DX vs Nexus
      2
    • Aj Styles vs Sin Cara vs Shelton Benjamin vs Sheamus
      1
    • Sting/Mysterio vs Bourne/Cena
      0
    • Randy Orton vs Mick Foley vs The Miz vs Undertaker
      2
    • Y2J vs J.Hardy vs Batista vs R-Truth
      3
    • JoMo vs Edge vs Dibiase vs Gabriel
      0

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Wielkie dzięki za komentarze :)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://obrazki.tnttorrent.info/tnt24.info_WWE_Raw_04_04_11_DSR_XviD-XWT.9489__221689.jpeg

4/07/11

http://www.youtube.com/watch?v=Fm7Z27SXruY

RAW rozpoczęło się od pokazu pirotechnicznego a zaraz potem od przywitania się z publicznością przez Jerry'ego King Lawer'a i JR'a.

Zack Ryder : Woo! Woo! Witam was WWE Universe!. Na wstępie chciałbym podziękować wszystkim tym, którzy byli ze mną tydzień temu kiedy walczyłem z Chris'em Jericho dzięki wam wygrałem jako że to zrobiłem dostaję walkę na Hell In A Cell. Musicie mi uwierzyć że dam z siebie wszystko. Zawsze w walkach daje z siebie 110%. Pas Chris'a Jericho nie ubłaganie dla niego przybliża się cały czas do mnie a na HaiC będzie tak bliski że zamieni właściciela. Chris "Y2J" Jericho wiedz że coś się dzieje, wiedz że

Christian : Zack skończ już w końcu! Od trzech tygodni wychodzisz tutaj na ring na początku RAW. A ja Christian? Dostanę jakąś walkę i mam już siedzieć cicho to nie sprawiedliwe że taki ktoś jak ty rywalizuje z Chris'em Jericho o pas WWE podczas gdy ja nawet nie dostaje walki o pas US.

Zack Ryder : Peszek.

Christian : Zamknij się Ryder, nie udzieliłem ci głosu. Dotknęła mnie nie sprawiedliwość dlatego wyzywam cię na pojedynek.

Zack Ryder : Rzekomo nie udzieliłeś mi głosu tak? W takim razie ja nie udzielam ci walki.

Christian : Nie masz prawa.

Zack Ryder : Owszem, no i co z tego? Wiesz dobrze o tym że

Chris Jericho : Christian jak śmiesz tu przychodzić i żebrać o walkę nieudaczniku?

Christian : Jakim prawem nazywasz mnie nieudacznikiem?

Chris Jericho : Takim.

Teddy Long : Chris Jericho,Christian i Zack Ryder zmierzą się razem przeciwko sobie z tym że jeżeli Christian wygra na Hell In A Cell zobaczymy walkę Triple Theatre Match a jeżeli wygra Jericho albo Ryder zostajemy przy takiej opcji jaka jest teraz.

Wszyscy zaraz po tym poszli na zaplecze

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Normal Match

http://s4.ifotos.pl/img/7654_hsqeqxa.png

Gong. Batista od razu ruszył do ataku. Parę ciosów, garda utrzymana. Zaraz po tym parę kick'ów i suplex. Batista przypina 1...! Animal podnosi przeciwnika i Irish Whip do narożnika. Tam parę kick'ów i Diving Suplex. Dave wchodzi na narożnik i Diving Elbow Drop. Batista odbija się tym razem od lin i Leg Drop przypina 1....2..! Batista ustawia sobie głowę przeciwnika na kolanie i zaczyna walić w nią. Po pewnym czasie Batista odrzucił głowę Carlito i podszedł do lin. Tam zaczął tauntować i czekać jak przeciwnik wstanie. Carlito wstaje i spear. Zaraz po tym Batista podnosi przeciwnika i Batista Bomb. THE ANIMAL BATISTA przypina 1...2...3!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Alberto : My name is, My name is Albeeeeeeerto Deeeeel Riooooooooooo but you alrealy Know That. Witajcie ci tam z widowni. Jak dobrze wiecie nazywam się Alberto Del Rio ale wiecie też że ja i Rob dostaliśmy szansę na walkę o pas tag team'owy. My kontra DX.

Rob : Rob Van Dam tu jest. DGeneration-x po Hell in a Cell z płaczem odda nam mistrzostwo Tag Team'u.

HBK : Przynudzacie, nie tylko nas ale i WWE Universe. Nikt was i waszych przemów nie chce słuchać. Ludzie chcą DX.

Alberto : "Hart Brejk Kid" "Szon Majkels" proszę cię o zamknięcie mordy w kubeł i wysłuchaniu nas.

HBK : To nie my mamy plakaty Bieber'a w domu......ups nic już nie mówię.

Alberto : Co!?

HBK : Nic,nic mów dalej.

Alberto : Wydaje ci się że jesteś śmieszny jesteś żałosny.

HBK : A jak tam koncert Hanny? Podobno po koncercie podpisywaliście autografy.

Rob : Radzę ci przymknij się Shawn.

HBK : Jestem już Ciiiiiiiii.

Alberto : Tak więc .

Triple H : Kocham cię tak bardzo że aż...... Jeżeli chcesz dowiedzieć się co jest dalej wyślij SMS o treści

Alberto : Zamknij się!!! Stul pysk!!!

Triple H : Alberto czemu jesteś wściekły? SMS'y od 7924 są wkurzające no ale żeby aż tak to po pros

Alberto : Nie wytrzymam z wami jesteście jacyś nie dowaleni. Przyszedłem tu powiedzieć że na Hell In A Cell was rozgnieciemy jak robaki dotarło!? Idziemy Rob!

HBK : Nie rozumiem ich.

Triple H : Ja też. Ale skoro my też idziemy.....We Have Two Words 4 Ya.

Razem : Suuuuuuuuuuuck Ittttttttttt!!!!!!!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Josh Mattews : Panie i panowie powitajcie mistrza Stanów Zjednoczonych Evan'a Bourne'a.

Evan Bourne : Witajcie fani WWE! Jak już napewno wiecie nazywam się Evan Bourne. Mam dla was bardzo ważną wiadomość. W następną niedzielę odbędzie się gala ... Hell In A Cell. Tam wszystko może się zdarzyć. Ja również mam zamiar tam wystąpić. Będę tam a moim przeciwnikiem jest Rey Mysterio. Stawką tego pojedynku będzie ... pas ... United States. Mam nadzieje że pomożecie mi to wygrać. Wasze wsparcie na pewno doda mi otuchy. Wierzę w to że po Hell In A Cell Pay Par View pas nie zmieni właściciela... Trzymajcie za mnie kciuki!

Evan odchodzi w stronę Backstage'u jednak przy rampie zostaje zaatakowany przez Rey'a Mysterio. Na początku dostał Chairshoot'a w głowę za nim jeszcze upadł Bulldog od Rey'a. Mysterio założył krzesło na lewą rękę Evan'a i kopnął w krzesło. Na koniec wyrzucił krzesło gdzieś po za rampę i schylił się nad Bourne'm. Szepnął mu "Zobaczymy się na Hell In A Cell" I odszedł. Lecz został on zatrzymany przez Bret Hart'a.

Hitman : Nie tak szybko Rey. Za swoje czyny się odpowiada. Za karę Mysterio stawisz czoło Jeff'u Hardy'emu. W mecz bez dyskwalifikacji!

Bret spokojnie odszedł, Mysterio zdenerwowany złapał się za głowę i odszedł. Gdy Evan już w miarę oprzytomniał również wyruszył na Backstage.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Szatnia Justin'a Gabriel'a

Widzimy jak Gabriel owija sobie taśmą nadgarstki. Po chwili pojawia się u niego Morrison

John : Gratuluje ci Justin. Pokonałeś Edge'a,Drew'a i Big Show'a wielkie Brawa. Jednakże wiedz że John Morrison jest dużo trudniejsze niż walka każdy na każdego we cztery osoby.

Justin : Przychodzisz mi gratulować czy grozić bo nie rozumiem.

John : I to i to. Widzisz Justin nie jestem zwykłym Wrestler'em. Ja jestem mistrzem Hardcore'u i w dodatku jestem szamanem seksu.

Justin : Dobra,dobra spadaj bo muszę się odlać.

John ze skrzywioną twarzą wychodzi z szatni Gabriel'a i idzie do swojej.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No DQ Match

http://s2.ifotos.pl/img/8765_hsqeqpe.png

Na ringu czeka już Rey Mysterio. Nagle wszystkie światła zgasły , pojawia się titatron Jeff'a Hardy'ego po chwili rozbrzmiewa "No Words More". Światło już zaświecone, reflektory w kolorze fioletowym. Długo nikt nie wychodzi na Titatron. Jeff po chwili pojawił się jednak wyszedł spod ringu z młotem. Jeff Hardy wchodzi na ring a Rey odwraca się w jego stronę i dostaje w brzuch młotem. Rozbrzmiewa na arenie gong. Rey przewraca się na matę. Jeff celuje w głowę Rey'a młotem i uderza. Rey trzymając się za głowę wytacza się z ringu.Jeff wyrzuca młot odbija się od lin i Slingshot Crossbody. Rey Mysterio leży cały obolały a Jeff wykonuje na nim Extreme Leg Drop. Jeff podnosi Rey'a i Irish Whip do ringu. Sam Jeff wchodzi na narożnik i Whisper In The Wind. Rey w ostatnim momencie odsuwa się od tego ataku. Mysterio przypina 1...! Rey odbija się od lin i Hurricanrana, Jeff nie dał się i odrzucił Rey'a w stonę lin. Tam zaczyna Stomp'ować Mysterio. Antychrist podnosi przeciwnika jednak zostaje poczęstowany Hurricanraną. Jeff ląduje na drugiej linie. Rey Mysterio odbija się od lin i 619! Jednak nie Jeff łapie nogi Rey'owi i ciągnie go na dół Mysterio ląduje na ziemi. Hardy wchodzi na narożnik i Diving Leg Drop. Irish Whip i Mysterio ląduje w ringu. Jeff wchodzi na kant ringu i wykonuje springboard Legdrop. Jeff przesuwa Rey'a na środek ringu i zakłada Spine Line. Mysterio bardzo szybko odklepał.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Na ring wchodzi prezes WWE CocaPepsiCola z nowym theme'm

Pepsi : Witam WWE Universe!Jak się macie?Jestem tu po to aby omówić parę spraw odnośnie WWE. Zacznijmy od tego że linia ognia pomiędzy John'em Ceną oraz Sting'iem coraz bardziej narasta dlatego dzisiaj będą walczyć ze sobą w Tag Team'ie przeciwko Cody'emu Rhodes i Daniel'owi Bryan . Oprócz tego za tydzień w Main Event'cie również zmierzą się w Tag Team'ie tylko że za tydzień będzie to naprawdę coś wielkiego a mianowicie Triple Theatre Tag Team Elimination Match. Ich przeciwnikami będą DX oraz VanRio. Kończąc wątek obu zawodników zapraszam serdecznie na ich walkę w celi na Hell In A Cell Pay Per View. Drugą sprawą jaką chciałbym omówić jest to że za niedługo czeka was nie spodzianka związana z jakimś pasem. I trzecia ostatni i najważniejsza to to żebyście się bardzo dobrze bawili!!! Tutaj w WWE! A więc zapraszam was wszystkich na dalszą częśc gali RAW!

Wyruszyłem do swojego biura

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tag Team Match

http://s4.ifotos.pl/img/343_hsqwxre.png

Rozbrzmiewa gong. Na środku ringu znajduje się już Cody a w drużynie Sting'a i Ceny jeszcze nie zdążyli wybrać. Ostatecznie wychodzi Sting. Dochodzi do zwarcia. Sting nie gra uczciwie i kopie przeciwnika w brzuch odbija się od lin i Shoulder Block. Podchodzi do przeciwnika i przypina go 1..! Cody wstał błyskawicznie odbił się od lin i dostał Shoulder Block'a od Sting'a. The Icon podchodzi do Ceny i zmienia się z nim. Ten od razu podnosi Rhodes'a i suplex. Przypina 1...2! Jasiek odbija się od liny i Shoulder Block znowu się odbija i wykonuje to samo i zaraz po tym Twisting belly to belly suplex i już wystawia rękę do góry. You can't See Me a zaraz po tym Five Knuckle Shuffle. John teraz czeka aż Cody wstanie temu udaje się zmiana z Bryan'em. Bryan zaczyna od Spiringboard Dropkick'a. A zaraz po tym wchodzi na narożnik i wykonuje Diving Leg Drop. American Dragon przypina 1....2! Danielson podnosi Cenę i Dropkick, Cena wylądował w narożniku a tam został poczęstowany po przez Knife-Edge Chops'ami. Hurricanrana od Daniel'a i John ląduje na środku ringu. Bryan podchodzi do przeciwnika i zakłada mu Omoplata Crossface. John Cena od razu odklepuje.

Po taunt'cie Rhodes'a i Danielson'a, John dostał jeszcze Scorpion Death Drop od Sting'a

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Backstage

AJ Lee przeprowadza wywiad z Big Show'em

AJ Lee : Witam państwa w moim pierwszym dzisiejszym wywiadzie. Moim gościem jest Big Show. Witaj.

Big Show : Witam

AJ Lee : Show powiedz nam z kim się dzisiaj zmierzysz.

Big Show : Z Justin'em Gabriel'em.

AJ Lee : Jak samopoczucie przed pojedynkiem?

Big Show : Bardzo dobre.

AJ Lee : No to się nagadaliśmy... Żegna was AJ Lee.

I odeszła w swoją stronę.

Reklama

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No DQ Match

http://s2.ifotos.pl/img/3245_hsqwnxw.png

Na ringu są już obaj zawodnicy w tle rozbrzmiewa gong zaczynają. Jako pierwszy do ataku ruszył Justin. Parę High Kick;ów i powala wielkiego Big Show'a. Chwile potem Big Show wstaje jednak od razu dostaje Dropkick'a. Gabriel tauntuje i wychodzi z ringu po krzesło. Wyciąga je ale na ringu czeka na niego Big Show. Gabriel długo nie mógł się zebrać na odwagę i wejść do ringu, wyręczył go w tym Big Show. Gdy wyszedł już po za ring dostał Chairshoot'a. Nie przewrócił się tylko trzymał się za głowę. JG podciął wielkiego Show'a a ten upadł Gabriel wziął ze sobą krzesło wszedł na narożnik i wykonał Diving Leg Drop z krzesłem pod dupą. Obaj po tej akcji są cali obolali. Pierwszy podniósł się Gabriel, który sięgnął po młot. Jednak gdy się odwrócił na niego czekał już Big Show z krzesłem. Justin powalony Chairshoot'em. Big Show ściąga ze stołu komentatorskiego "pokrywę" i zrzuca ją na ziemie. Odrzuca teżte mini telewizory. Podnosi Gabriel'a i dostaje Hurricanranę i ląduje na podłodze. Justin wchodzi na narożnik i wykonuje 450splash jednak nie Big Show się odsuwa. Justin cały obolały, podnosi go Big Show. Irish Whip na stół komentatorski. Tam Big Show podnosi przeciwnika i Chokeslam na stole komentatorskim. Stół się zapadł a razem z nim Big Show i Justin. Po dłuższej chwili Big Show wstał i wykonał Irish Whip do ringu. Tam przypiął do 3 i wygrał.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Backstage

AJ Lee przeprowadza wywiad z Christian'em.

AJ Lee : Moim drugim i ostatnim gościem jest Zack Ryder! Jak się masz?

Christian : Czy to pytanie masz tam zapisane?

AJ Lee : Yyyyy,nie

Christian : To czytaj co tam masz.

AJ Lee : Dobra ja po prostu chciałam być miła.

Christian : Nie płacą ci za to uwierz mi.

AJ Lee : Skoro tak...Więc jak oceniasz swoje szansę na dzisiejszą walkę.

Christian : 100%

AJ Lee : Aha. Skoro tak następne pytania są zbędne. Moim gościem był Christian.

Christian udał się w stronę wejścia na ring a AJ do swojej szatni

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Triple Theatre Match Main Event

http://s4.ifotos.pl/img/65432_hsqseqa.png

Na arenie rozbrzmiewa Gong. Wszyscy zawodnicy są już w ringu. Przez chwile każdy patrzy na każdego. Zaczyna się potrójna wymiana ciosów. Christina ewidentnie dostawał najbardziej dlatego dwójka jego przeciwników poszła nie niego . Christian przy narożniku zostaje napastowany pięściami i nogami. Sędzia powoli odliczył do 4 wtedy Zack i Chris odpuścili. Chris Jericho siłuje się z Zack'iem. Chris po chwili zakłada headlock'a. Schodzi do parteru z Zack'eim. Szybko tą akcje przerwał bo został zaatakowany przez Christian'a. Christian zaczyna okładać na ziemi kick'ami Jericho jednak nie długo ponieważ Zack Ryder wykonał na nim Dropkick. Christian i Jericho leży. Zack postanawia przyciągnąć Jericho do Christian'a i obu zrobić Leg Drop. Udało mu się z Y2J jednak Christian odsunął się w ostatniej chwili. Kanadyjczyk szybko wstał i wykonał Clothesline na Ryderze. Zakłada Cloverleaf na Zack'owi. W tym samym czasie wstał Jericho. Podszedł do Christian'a. Zaczął go kick'ować. Jericho odbija się od lin i Springboard Plancha. Jericho przypina 1....2... Zack Ryder odciągnął Y2J od Christian'a. Spinning heel kick od Zack'a. Jericho leży na macie. W tym czasie Christian podbiega do Ryder'a i European Uppercut od razu po tym Zack dostaje Killswitch'a. Christian przypina jednak nie! Jericho odciąga go od Zack'a. Chris zakłada Walls Of Jericho. Christian rzuca się na wszystkie strony lecz Jericho trzyma go mocno. W końcu odklepuje. Jericho zwycięża i karta na Hell In A Cell się nie zmienia.

I tak oto skończyło się RAW.

Plakat Hell In A Cell

http://s3.ifotos.pl/img/HellInACe_hsxsaaa.png

Karta na Hell In A Cell.

Hell In A Cell Match For IC Title

http://s2.ifotos.pl/img/Watchmeex_hwxenqs.png

Elimination Tag Team Match + Who lost must leave the his group.

http://s3.ifotos.pl/img/nexusvspr_hwxenqq.png

Hell In A Cell Match For WHC Title

http://s3.ifotos.pl/img/z-napisem_hwxeepx.png

Tag Team Match For TT CHAMPIONSHIP

http://s3.ifotos.pl/img/flame_hsxsaqr.jpg

Hell In A Cell Match For US Championship

http://s3.ifotos.pl/img/34_hsxappn.png

Hell In A Cell Match For IC Championship

http://s3.ifotos.pl/img/ehe_hsxappe.png

Hell In A Cell Match For WWE Championship.

http://s3.ifotos.pl/img/eme_hsxapps.jpg

7888236935487467758dd1.jpg

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CocaPepsiCola

14

• RealAmerican

8

• 8693

7

• Pinio

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

Odcinek w miarę dobry, ale trzyma poziom.ME dobrze, że się tak zakończył mocne push Are You Serious BRO!!!, aż za mocne. Walka Tag Teamowa czyżby zapoczątkowała feud na linii Cena-Sting, szczerze to mi jest to obojętne kto go wygra :P.

7/10

Karta na Hell In A Cell:

Styles vs Cara- mam nadzieję, że dobrze to wykorzystasz i walka będzie dobra.Wkońcu świetni obaj zawodnicy w technice i w lotach, spodziewam się wysokich lotów.

Bourne vs Mysterio- jak powyżej skład walki świetny.Chciałbym, aby Bourne zachował pas.Jako mistrz dobrze się sprawuje.

JoMo vs Gabriel- drugi pas IC??? Ta walka właśnie mnie najbardziej interesuje, ja mam podobne plany co do tej dwójki, ale nie takie same.Typer Gabriel.

Zapraszam do mnie i Liczę na rewanż :)

• Reputacja:   0

Dzięki za komenta :)

------------------

http://staropole.files.wordpress.com/2011/04/smackdown.jpg

8/07/11

http://www.youtube.com/watch?v=5Uu27dXG_hU

Smackdown rozpoczęło theme oraz pokaz pirotechniczny. JR i JL przypomnieli co wydarzyło się tydzień temu.

Na ring wchodzi CM Punk za nim wychodzi Nexus ono jednak zostaje przy rampie a CM Punk idze na ring gdzie siada.

CM Punk : WWE Universe macie zaszczyt zobaczyć na żywo najlepszego wrestler'a na świecie,lidera Nexus oraz wojownika Straight Edge. Jak każdy z ilorazem inteligencji powyżej IQ kota powinien się domyśleć że nie przyszedłem tu bez powodu. Postawiono

nam zadanie. Postawiono nam ponieważ wszyscy dookoła wiedzą bardzo dobrze że takie śmieci jak Predators trzeba wyrzucić. To zadanie jest naprawdę ważne bo na Smackdown nie może być dwóch Nexus'ów. Oczywiście to my jesteśmy tymi właściwymi.

To my jesteśmy tymi, którzy po Hell In A Cell pozostaną w zwartej grupie. Tu już nie chodzi o to że Predators to zwykłe śmiecie. Teraz to również sprawa honoru. Dla mnie, dla David'a, dla Mason'a, dla Tarver'a i nawet dla nich. Ten pojedynek zmieni wszystko.

Nie tylko twarze Predators...ale również cały roster... Dlatego nie pozwolę na wygraną tej nędznej jak robak grupy. CM Punk wam to obiecuje. Dlatego Dolph,Kane,Kaval,Matt szykujcie się na zagłade ponieważ The Nexus rozwali was w drobny mak.

Na rampe wchodzi nie kto inny a Dolph Ziggler jednakże bez swojej stajni

Dolph Ziggler : Otrzymałeś nową wiadomość od Predators jej treść: Punk jesteś kretynem i nic tego nie zmieni, chociaż jak

dostaniesz w facjatę w następną niedziele ale to musi być solidne lańsko. Aaaaa przecież walczysz ze mną i moim zespołem.

Spokojnie Punk odkretyniejesz na Hell In A Cell. I jeszcze jedno twoje pachołki też. Koonieec.

CM Punk : Ludzie radujcie się wielki, wspaniałomyślny, przystojny, silny, zwinny i zręczny Dolph Ziggler nas odwiedził.

Ale zaraz, zaraz gdzie jest jego reszta bandy czyżby spieniała mimo że mamy absolutny zakaz atakowania was do czasu gali Hell

In A Cell? A może pichcą sobie pieroszki na obiad?

Dolph Ziggler : Inaczej będziesz śpiewał w następną niedziele.

CM Punk : Masz czelność tu przychodzić udawać fajnego a w dodatku jesze grozić mi? Chyba spadłeś z dachu wierzowca

prosto na głowę. Myślisz że tym czegoś dowiedziesz? Nie! Chociaż jak się dłuzej zastonowić to tak, dowiodłeś swoją głupotę .

Wiesz dobrze że gdybyśmy mogli ci dopieprzyć to zrobilibyśmy to nawet gdy byłbyś tutaj ze swoim zespołem. Jesteś zwykłym amatorem wrestlingu Dolph, a ja? Wrestlerem! To jest ta zasadnicza róznica między nami i to przez to polegniecie na Hell In A Cell a nie my.

CM Punk rzuca mikrofon i wychodzi razem z Nexus'em a zaraz po tym Dolph

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No DQ Match

http://s4.ifotos.pl/img/q_hapwxnq.png

Na arenie rozbrzmiewa gong, zaczynają. John Morrison próbuje doprowadzić do klinczu i udaje mu się. The Great Khali bez problemu odepchał Morrison'a w narożnik. Tam sędzia odliczył do 4 i puścił go. JoMo szybko wyskoczył z ringu. Great Khali za nim. John w tym czasie wyciągnął krzesło. Morrison zdecydował się na rzucenie w Khali'ego krzesłem. Udało mu się Khali otumaniony od krzesła dostaje Dropkick'a jednak się nie przewraca, JoMo bierze rozbieg i Shoulder Block. Khali wreście powalony. Morrison bierze krzesło podkłada pod głowę Khali'ego. Bierze rozbieg i wykonuje Leg Drop. Morrison wchodzi na narożnik. Tauntuje do fanów. I decyduje się na Starship Pain. Udało mu się. Podnosi Khali'ego i Irish Whip do ringu. John wchodzi jeszcze raz na narożnik i znowu wykonuje Starship Pain. John Morrison przypina 1....2....3!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Undertaker : Ostatniej nocy na Smackdown zostałem pokonany przez mojego rywala,przeciwnika Randy'ego Orton'a. To nie był ani przypadek ani jego fart.Po prostu...dałem mu. Tak panie i panowie Randy Orton wygrał po przez moją łaskę.

Randy Orton : Nikt ci w to nie uwierzy ponieważ wszyscy przed ekranami, wszyscy zebrani tu ludzie widzieli że Randy Orton bawił się z Undertaker'em jak chciał.

Undertaker : Mówisz o tej samej walce Orton? Kto kim rozwalił klatkę? Tak Randall'u Keith'cie Orton'ie to ty dostałeś Last Rider o klatkę!

Randy Orton : Może i tak ale kto dostał RKO a potem został przypięty?

Undertaker : Randy,Randy,Randy możesz mieć swoje wymysły ale to ja jestem prawowitym mistrzem wagi ciężkiej!

Unosi pas w górę

Randy Orton : Do czasu...

Randall wykonuje RKO jednak nie Undertaker odpycha go,Randy nie ryzykuje ataku tylko od razu wyślizguje się z ringu już ma wychodzi z areny jednak zatrzymuje go Teddy Long

Long : Czekaj Randy Orton'ie bo mam dla ciebie ważną wiadomość, zmierzysz się dzisiaj w 2-on-1 match'u przeciwko Primo i Ted'u Dibiase a ty Bad Ass również zmierzysz się na tych zasadach tylko że przeciwko Carlito i MVP.

Randy tylko się uśmiechnął i odszedł a zaraz po nim Teddy i Undertaker

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Backstage

Kelly Kelly i Kane

Kelly Kelly : Moim dzisiejszym gościem jest Big Red Monster Kane członek Predators witaj!........Skoro tak to jak się czujesz w Predators?........Odpowiesz mi cokolwiek?

Kane :No.

Kelly Kelly : Aha no to ponawiam pytanie.

Kane : Jak Big Red Monster czuje się w Predators? Czuje się tam jak boss...Wszyscy mi usługują i mnie słuchają.

Kelly Kelly : A jak oceniasz wasze szansę na Hell In A Cell?

Kane : 100%, nexus po prostu zostanie zgniecione jak robaki.

Kelly Kelly : w takim razie dziękuje ci Kane za wywiad i zapraszam na kolejne.

Kane nie odpowiedział i odszedł a zaraz po nim 2K

Biuro CocaPepsiColi

Sheamus zdenerwowany wchodzi do do mojego biora.

Sheamus : Chcę walki dzisiaj na RAW przeciwko Mankind'owi!

Pepsi : Jak wchodzisz do mojego biura to pókaj do jasnej cholery! Wyjdz stąd i zapukaj.

Sheamus wychodzi z biura póka ja mówię "proszę" Sheamus wchodzi i mówi

Sheamus : To jak stąd walką szefie?

Pepsi : Po co chcesz tą walkę? Najlepiej się od niego trzymaj z daleka bo dostaniesz na pewno nie raz.

Sheamus : Nie jestem tchórzem. Jak dostanę dzisiaj tą walkę to wygram z Mankind'em i będzie wiedział już kto to jest Sheamus!

Pepsi : Przecież przegrałeś z nim mimo że miał trzech przeciwników. Ciebie, Shelton'a oraz Sin Carę.

Sheamus : Bo obaj z Shelton'em dostaliśmy przed walką mocno poturbowani przez niego dlatego tak naprawdę walczył Sin Cara.

Pepsi : No nie wiem jesteś dla mnie cennym zawodnikiem Sheamus i dlate

Sheamus : Pepsi uwierz mi rozwalę go w drobny mak.

Pepsi : Dobra zawalczysz z nim dzisiaj w Main Event'cie w Extreme Rules Match.

Sheamus : Dzięki szefie, narazie.

Sheamus zadowolony wyszedł z mojego biura

2-on-1 Match

http://s2.ifotos.pl/img/3rd_hapwnpn.png

Przed gongiem trwają jeszcze dyskusje kto pierwszy wchodzi na ring u Ted'a i Prima w końcu jako pierwszy wyszedł Primo. Gon i zaczynają. Randall od razu rusza do ataku parę Punch'y a zaraz po tym Drop kick. Orton podnosi już leżącego przeciwnika Irish Whip, Prmio odbija się od lin i dostaje Clothesline. Primo znów wstaje a w tym samym czasie Randall odbił się od liny. Primo zwala się na matę po przez atak Lou Thesz Press Randy'ego Orton'a. Randy wyjątkowo szybko zaprzestał walenia przeciwnika po twarzy. Randy wykonuje Orton's Stomps na Primie. Po wykonaniu tejże akcji podniósł przeciwnika i wykonał Gutwrench Neckbreaker a zaraz po tym przypiął 1...2..! Randy teraz wykonuje swój taunt polegającu na uderzaniu pięściami w mate. Primo powoli wstaje nie odwraza się do Randy'ego tylko zamienia się z Ted'em Dibiase. Ten szybko wykonuje Clothesline na Randy'm. Ted wchodzi na narożnik i wykonuje Diving Headbutt na swoim przeciwniku. Ted przypina 1..! Podnosi przeciwnika Irish Whip do narożnika. Orton ląduje w narożniku a Dibiase wykonuje na nim Dropkick w narożniku. Orton ląduje na macie a Ted przypina go 1...2! Dibiase podchodzi do Prima i zmienia się z nim. Colons czeka aż Randy wstanie,gdy Orton to robi przybiega pod niego Primo i dostaje Powerslam'a od Randy'ego. Randy wchodzi na narożnik i Diving Knee Drop. Randy po tej akcji przypina 1....2...! Randy ustawia się w narożniku i czeka aż Primo podniesie głowę gdy to robi Orton nadbiego i Punt Kick jednak nie! Primo w ostatniej chwili uciekł przed atakiem teraz wstał i od tyłu wykonuje jednak nie! Dostaje RKO Randall przypina 1....2....3!

Backstage

Kelly Kelly i John Morrison

Kelly Kelly : Moim drugim dzisiejszym gościem jest Hardcore Champion John Morrison, który w openerze gali pokonał The Great Khali'ego. Witaj John.

John Morrison : Witaj Kelly.

Kelly Kelly : John jakim przeciwnikiem jest Khali?

John Morrison : The Great Khali jest bardzo wysoki i silny to jest jego największę atuty tego wielkiego byka. Za to jego wadami są szybkość i zwinność. Dzisiaj z nim wygrałem bardzo gładko ale dzisiaj nie pokazał tego co naprawdę umie.

Kelly Kelly : W takim razie co powiesz o swoim przeciwniku na Hell In A Cell?

John Morrison : Justin jest przeciwieństwem Khali'ego. Nie jest silny ale za to zręczny i szybki. Myślę że nie raz zaskoczy mnie na Hell In A Cell. Jednak to ja jestem Hardcore Champion'em i to ja wyjdę zwycięsko z tego starcia.

Kelly Kelly : Dziękuje za wywiad John i do zobaczenia . A was zapraszam na następnego i ostatniego gościa.

John Morrison : Narazie, Kelly.

John Morrison wyruszył do swojej szatni. Kelly została i czeka na następnego gościa.

2-on-1 Match

http://s4.ifotos.pl/img/4th-match_hapwnsn.png

Na arenie rozbrzmiewa gong. Na ringu jako pierwszy ustawił się MVP a na przeciwko jego jest Undertaker. Panowie rozpoczęli od zwarcia. Undertaker bardzo szybko zdobył przewagę i założył headlock'a MVP. Under jest z nim już w parterze jednak powoli Montel wydostaje się z parteru. Już są obaj na nogach podchodzą do lin MVP odbija się od lin dwa razy a potem dostaje Shoulder Block'a. Błyskawicznie wstaje odbija się od lin i dostaje Clothesline. Undertaker przypina 1...2..! Undertaker podnosi przeciwnika i wykonuje mu One Hand Bulldog. Taker wchodzi na narożnik i Divnig Leg Drop. Bad Ass przypina 1...2.! Deadman ciągnie swojego przeciwnika pod jego narożnik podnosi go i wykonuje Last Rider'a na Carlito. Obaj lądują po za ring'iem i oficjalnie teraz przeciwnikiem w kwadracie jest Carlito. Undertaker czeka na swoją ofiarę, sędzia odliczył już do 5 i dopiero wtedy Carlito pojawił się na ringu lecz nie stał długo ponieważ dostał na wejściu Chokeslam'a od American Bad Ass. Undertaker tauntuje i czeka aż jego przeciwnik wstanie gdy to robi po prostu wykonuje spokojnie Tombstone jednak nie przypina tylko chce sprawić większe cierpienie i postanawia odwrócić przeciwnika na brzuch i założyć mu Hell's Gate. Tak też robi. Carlito bardzo szybko odklepuje i zwycięzcą zostaje Bad Ass.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Backstage

Kelly Kelly i The Miz

Kelly Kelly : Moim kolejnym gościem jest Mr.Awesome The Miz.Witam cię Miz.

The Miz : Witam, Kelly ładnie dzisiaj wyglądasz co ja gadam zawsze ładnie wyglądasz.

Kelly Kelly : Dziękuje ci Miz. Jednak nie jesteśmy tu prywatnie. Mam do ciebie parę pytań odnośnie ciebie.

The Miz : Słucham.

Kelly Kelly : Powiedz nam z kim dzisiaj walczysz?

The Miz : Z Sin Carą po tym wywiadzie. Jednak nie jest on trudnym przeciwnikiem. Umie tylko skakać jak małpa.

Kelly Kelly : Miz kto jest godny walki z tobą, jak sądzisz?

The Miz : Tak naprawę jest tylko jedna osoba z całego WWE ale on nie występuje jako wrestler, mam namyśli Booker'a T. Uwielbiam walki tego gościa.

Kelly Kelly : Jak wygląda dzień z życia Miz'a?

The Miz : Nie chce mi się o tym gadać ...

Kelly Kelly : Dobra Miz w takim razie dziękuje za wywiad.

The Miz : Również dzięki, to co dasz się zaprosić na randkę?

Kamera przenosi nas na ring

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

AJ Styles : Ktoś o mnie zapomniał? To ja Intercontinental champion The phenomal AJ Styles. Przyszedłem tutaj ponieważ muszę wam powiedzieć coś bardzo ale to bardzo ważnego. Od teraz Intercontinental championship jest najważniejszym pasem w federacji oczywiście to przez moją osobę. AJ Styles podwyższa prestiż pasa czterokrotnie. Po za tym jest jeszcze jedno...to naprawdę ale naprawdę ważne...dzisiaj...zobaczycie walkę AJ Styles vs Shelton Benjamin dzisiejszej nocy. Wygrany oczywiście jest już znany stoi przed wami. Do zobaczenia WWE Universe.

AJ STYLES wychodzi z ringu lecz zostaje zatrzymany przez Shelton.

Benjamin : AJ Styles nie mów hop póki nie skoczysz. Radzę ci przygotuj się przed naszą walką bo możesz nie wyjść z tego cały.

Benjamin nawet nie czekał na odpowiedz tylko wyszedł

AJ Styles : Zobaczymy się na ringu, wtedy inaczej będziesz gadał.

AJ wyrzucił mikrofon i poszedł do siebie do szatni

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Normal Match

http://s4.ifotos.pl/img/2nd_hapweep.png

Gong. Przeciwnicy postanawiają ustanowić zwarcie. The Miz ewidentnie przeważa dlatego zakłada Sin'owi Headlock'a. Cara od razu zamienił to w Hurricanranę. Sin Cara odbija się od lin i Headsccisors Takedown dla Miz'a, który ledwo wstał.Sin Cara podnosi Miz'a i Hurricanrana poza ring. Sin Cara nie czeka tylko szybko odbija się od lin i Crokscrew Crossbody dla Mike'a. Obaj leżą przez krótki czas po za ringiem. Jako pierwszy na ringu znalazł się Cara no i oczywiście wszedł po nim Miz. Sin Cara wymienia ciosy z Miz'em. Mike przeważa i wykonuje Neckbreaker Combo. Sin leży a Miz go przypina 1...2...! Mik wchodzi na narożnik. Cara szybko wstaje i doskakuje do niego. I tam wykonuje Hurricanranę. Mistico przypina 1....2! Podnosi Miz'a . Ten jednak wykonuje Irish Whip, Cara odbija się od lin i Springboard Crossbody dla The Miz'a. Cara przypina 1...! Obaj błyskawicznie wstają. Znowu wymiana ciosów pomiędzy nimi. THE Miz przeważa i Irish Whip. Sin odbija się od lin i Titl-a-Whirl Headsccisors Takedown. Mistico przypina 1....2..! Sin podnosi przeciwnika i wykonuje La Mistica! Na szczęście dla Miz'a znajdowali się bardzo blisko lin. Miz złapał linę a sędzia odliczył do 4 i Cara puścił. Sin podniósł THE Miz'a i Irish Whip do narożnika. Cara podszedł tam ustawił Miz'a na trzeciej liny sam również ustawił się na trzeciej i C4. Sin Cara przypina 1...2...3!

Reklama

Normal Match

http://s4.ifotos.pl/img/tlo_hapwsxr.png

Gong. Zaczęli od wymiany ciosów. Aj Styles przeważa swoimi silnymi ciosami. Chwilę po Styles wykonał Drop Kick, a Shelton odbił się od lin dwa razy i potem dostał Powerslam'a od Styles'a. Shelton na macie zostaje wściekle atakowany pięściami. Styles z pięści przerzucił się na kopniaki a gdy mu się do znudziło podniósł swojego przeciwnika. Irish Whip od Aj'a do narożnika jednak Shelton kontruje i Hurricanrana a Styles ląduje w narożniku. Shelton bierze rozpęd i Stinger Splash dla Styles'a. Benjamin przypina 1...2..! Shelton wstaje i podnosi przeciwnika i Irish Whip do narożnika. AJ jednak odbija się od narożnika, wykonuje Stylin DDT. Podchodzi do przeciwnika i zakłada Figure Four Leg Lock. Są przy narożniku więc Shelton tylko złapałza linę a sędzia odliczył do 3 i AJ puścił. Mimo bólu Shelton wstał mniej więcej jak Styles lecz znowu szybko leżał gdyż Aj wykonał na nim Pele Kick. Styles przypina 1....2..! Styles podnosi Shelton'a lecz od razu został poczęstowany High Kick'iem i zanim upadł Drop Kick'iem. Przypina 1...2! Obaj wstali wolno ale miej więcej tak samo. Zwarcie na środku ringu. Przewaga Aj'a, który wykonuje Cliffhanger. Styles przypina 1...2! Styles podchodzi do leżącego Shelton'a przeciąga go na środek ringu i zakłada Muta Lock. Shelton bez szans odklepuje od razu. AJ Styles tauntuje jeszcze długo.

Backstage

Widzimy Mankind'a zmierzającego do ringu. Zatrzymuje się patrzy na kamerzysta i po chwili rzuca się na niego. Dalej nie wiemy co się stało bo nie było drugiego kamerzysty.

Promo Hell In A Cell

Main Event. Extreme Rules Match

http://s4.ifotos.pl/img/Main-Even_hapswax.png

Na arenie rozbrzmiewa gong. Sheamus oraz Mankind wściekle na siebie ruszyli. Wymiana ciosów tak szybkich że ledwo widać kto cios. Nikt nie przeważał do póki Mankind nie kopnął Celtyka w kroczę a zaraz po tym wykonał Shoulder Block. Mankind przyciągnął Sheamus'a pod liny. Wychodzi z ringu i ciągnie głowę Sheamus'a tak aby wystawała po za ring on sam wchodzi na narożnik i wykonuje na nim Leg Drop. Sheamus wypada z ringu. Mick wyciągnął kij do kendo i uderza nim Sheamus'a, który właśnie wstawał w plecy. Zaraz po tym przykłada mu kij do szyi i zaczyna przykładać mu z całej siły do ziemi. Shemus nie może wytrzymać z bólu zaczyna rzucać się w różne strony i w końcu udało mu się wyjść z tej bardzo trudnej sytuacji. Foley podnosi Sheamus'a i zostaje poczęstowany troszkę nie udolnym High Kick'iem. Sheamus zaczyna kopać wszędzie Foley'a z wielką furią. W końcu przestał i wziął Stalowy Młot. Sheamus czeka aż Foley wstanie a gdy ten to robi dostaje młotem w twarz i przewraca się na stół komentatorski. Sheamus znowu uderza Foley'a młotem tym razem w klatkę piersiową. Foley upada na podłogę. Celtyk wyciąga dwa stoły z dołu ringu. Ustawia je jedna na drugim. Odwraca się w stronę Mankind'a a on czeka już z na niego z krzesłem. Chairshoot dla Sheamus'a w głowę. Szkot upada na ziemie. Foley odrzuca krzesło i wyrzuca pokrywę i małę telewizorki ze stołu komentatorskiego. Podnosi Sheamus'a i wykonuje na nim Double Armed DDT. Stół jednak nie załamuje się więc Foley podnosi Celtyka i jeszcze raz Double Armed DDT jednak nie Sheamus odpycha Foley'a w stronę drugiego stołu komentatorskiego ten nie utrzymał równowagi i uderzył głową o drugi stół. Sheamus ucieszony łapiąc się za głowę podniósł przeciwnika i zaciągnął do ringu. Tam jednak Foley przejął kontrolę nad Sheamus'em. Parę Suplex'ów a zaraz po tym przypięcie 1...2..! Sheamus dzielnie się trzyma. Dwaj rywale długo jeszcze leżą na macie. Pierwszy na nogach o dziwo okazał się Sheamus a zaraz po nim Foley. Sheamus odbija się od lin i Bicycle Kick dla Foley'a. Ten ląduje na dwóch stołach i oba przełamuje. Sheamus powoli idzie po swojego rywala podnosi go i drugi raz w dzisiejszym pojedynku zostaje kopnięty w kroczę. Foley idzie po metalowe schody. Rozwala je i bierze te cięższe. Podchodzi do Sheamus'a, który już wstał. Sheamus znowu wykonuje Bicycle Kick tym razem na schodach. Mick dostał w głowę schodami na jego szczęście nie został nimi przygnieciony. Celtyk podnosi Mick'a i Irish Whip do ringu. Przypina rywala 1...2..! Mick się trzyma. Sheamus nie może uwierzyć łapie się za włosy i nie wie co robić chwilę zastanowienia i podnosi Mick'a. I Irish Whip, Mick odbija się od lin i Shoulder Block dla Szkota. Mankind podnosi rywala i Double Armed DDT. Przypina 1...2...3!

I tak oto skończyło się RAW.

Plakat Hell In A Cell

http://s3.ifotos.pl/img/HellInACe_hsxsaaa.png

Karta na Hell In A Cell.

Hell In A Cell Match For IC Title

http://s2.ifotos.pl/img/Watchmeex_hwxenqs.png

Elimination Tag Team Match + Who lost must leave the his group.

http://s3.ifotos.pl/img/nexusvspr_hwxenqq.png

Hell In A Cell Match For WHC Title

http://s3.ifotos.pl/img/z-napisem_hwxeepx.png

Tag Team Match For TT CHAMPIONSHIP

http://s3.ifotos.pl/img/flame_hsxsaqr.jpg

Hell In A Cell Match For US Championship

http://s3.ifotos.pl/img/34_hsxappn.png

Hell In A Cell Match For IC Championship

http://s3.ifotos.pl/img/ehe_hsxappe.png

Hell In A Cell Match For WWE Championship.

http://s3.ifotos.pl/img/eme_hsxapps.jpg

Edytowane przez CocaPepsiCola

7888236935487467758dd1.jpg

• Reputacja:   1

Odcinek dobry, wyniki trochę dziwne :P

W pierwszej walce coś mi się spodobało, ale nie powiem co. Wynik jak na walkę No DQ, ok krótka walka, nie mam zastrzeżeń, w przypadku, gdyby była z DQ musiała by być dłuższa.

2 i 3 walka przebieg ok, trzymały dobry poziom.Trochę nie wiem czemu ale jest tak ''Randiego.Randy'' proponuję wstawić od czasu do czasu The Legend Killer lub The Viper :) Lepiej wtedy to wygląda.Druga walka bardzo ciekawie Ci wyszła, była dobra.

5 walka świetny skład.Dwóch dobrych zawodników, co za tym idzie?? Również dobra walka, a nawet świetna, tak samo jak ME.

8-/10

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 18 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
  • Dodaj nową pozycję...