Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE by Cocapepsicola

Jaka walka najbardziej ci się podobała z gali Fatal-4-Way?  

8 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaka walka najbardziej ci się podobała z gali Fatal-4-Way?

• DX vs Nexus
      2
    • Aj Styles vs Sin Cara vs Shelton Benjamin vs Sheamus
      1
    • Sting/Mysterio vs Bourne/Cena
      0
    • Randy Orton vs Mick Foley vs The Miz vs Undertaker
      2
    • Y2J vs J.Hardy vs Batista vs R-Truth
      3
    • JoMo vs Edge vs Dibiase vs Gabriel
      0

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Rostery

http://btgm.webs.com/RawHDlogo.png

Zawodnicy

-Batista

-Big Show

-Bret Hart

- Chavo Guerriero

-Chris Jericho

-Chris Masters

-Christian

-Cody Rhodes

-Daniel Bryan

-DH Smith

-Drew McIntyre

-Evan Bourne

-Jeff Hardy

-John Cena

-Justin Gabriel

-JTG

-Kofi Kingston

-Mark Henry

-The Rock

-R-Truth

-Rey Mysterio

-Santino Marella

-Shad

-Shawn Michaels

-Stone Cold

-Triple H

-Tyson Kidd

-Vladimir Kozlov

-William Regal

-Zack Ryder

KOMENTATORZY I Celebryci

-Jim Ross - Komentator

-Jerry The King Lawer - Komentator

-Bret Hart - GM

-Josh Mattews - spiker

-Aj Lee - przeprowadza wywiady

STAJNIE I TAG TEAM’Y

-D Generation X: Triple H, Shawn Michaels

-Cryme Tyme: Shad & JTG

http://btgm.webs.com/SD%20HD%20Logo.jpg

Zawodnicy

-Carlito

-CM Punk

-David Otunga

-Dolph Ziggler

-Edge

-Ezekiel Jackson

-Goldust

-Jack Swagger

-John Morrison

-Kane

-Kaval

-Luke Gallows

-Mason Ryan

-Matt Hardy

-Michael Tarver

-Mike Knox

-MVP

-Primo

-Randy Orton

-Ranjin Singh

-Sin Cara

-Sheamus

-Shelton Benjamin

-Ted DiBiase

-The Great Khali

-The Miz

-Undertaker

KOMENTATORZY I Celebryci

-Booker T - Komentator

-Michael Cole - Komentator

-Theodore Long - GM

-Kelly Kelly - przeprowadza wywiady

-Todd Grisham – spiker

STAJNIE I TAG TEAM’Y

-Nexus: CM Punk, David Otunga, Michael Tarver, Mason Ryan

-The Colons: Primo & Carlito

MISTRZOWIE

http://auih.merchantrunglobal.com/ImageHosting/ViewImage.aspx?GlobalID=1003&MerchantID=1215&ImageID=426&DisplaySize=400&ListingID=4215

Aktualny posiadacz : Chris Jericho

Roster: RAW

http://3.bp.blogspot.com/_VPLVK4R4x1c/SQgpySMfLAI/AAAAAAAABGw/EWGPazJqJ3Y/s400/Resized+DSC00674.jpg

Aktualny posiadacz : Randy Orton

Roster: SmackDown

http://www.collectibles-articles.com/antique/collectible-image-large/wwe-randy-orton-signed-championship-wrestling-belt-coa_110654018011.jpg

Aktualny posiadacze : Nexus(CM Punk & Michael Traver)

http://www.musclecars.net/parts/parts-images-large/wwf-wwe-intercontinental-championship-belt-adult_270712607402.jpg

Aktualny posiadacz : Sin Cara

http://www.matchattaxeshop.co.uk/ekmps/shops/jlgtrading/images/wwe-slam-attax-mayhem-united-states-championship-1595-p.jpg

Aktualny posiadacz : Evan Bourne

Roster: RAW

http://www.hydroponicsonline.com/store/img-hydroponics/wwf-wwe-hardcore-championship-belt-adult_270712611700.jpg

Aktualny posiadacz : John Morrison

Spis Gal:

WWE Fatal 4-Way

19.06.2011

Washington, DC (Verizon Center)

Hell in a Cell

07/17/11

New Orleans, LA (New Orleans Arena)

SummerSlam

14.08.2011

Los Angeles, CA (Staples Center)

Night of Champions

18.09.2011

Buffalo, NY (HSBC Arena)

Backlash

2.10.2011

Washington, DC (Verizon Center)

WWE Bragging Rights

23.10.2011

San Antonio, TX (AT&T Center)

WWE Survivor Series

20.11.2011

New York, NY (Madison Square Garden)

WWE TLC

18.12.2011

Philadelphia, PA (Wells Fargo Center)

FRIDAY NIGHT SMACKDOWN! 20.05.2011

http://2.bp.blogspot.com/_RimCrgoGssQ/SvZhmU_MGBI/AAAAAAAABds/ILACIflFENE/s400/Friday+Night+Smackdown+Season+11+Episode+6.jpg

SmackDown zaczyna się tradycyjnie od efektownych pokazów fajerwerek.Po pokazie wybrzmiewa I hear Voices.... . Mistrz Wagi Ciężkiej Randy Orton wchodzi na ring.

------------------------

Rany Orton : Po Extreme Rules zostałem nowym mistrzem Wagi Ciężkiej. Po tej Gali Undertaker został wywieziony na noszach i do dziś nie pojawił się na SmackDown...

W tle słychać Booo oraz Orton Sucks

Orton Kontynuuję

Rany Orton : Era Orton'a właśnie się zaczęła i długo będzie trwać a wy waszym buczeniem nic nie zdziałacie. A świadczy o tym ten pas mistrzowski, który pozostanie u mnie przez dłuuuuugi okres czasu

W tym momencie Orton'owi przerwało theme The Miz'a

Miz zostaję przy wejściu

The Miz : Randy Orton człowiek, który pozbawił mistrzostwa Undertekera. Randy czy ty naprawdę myślisz że jesteś super bo pokonałeś Undertekra? Przecież to jest staruszek, który i tak by za rok odszedł na emeryturę.

Rany Orton : Podważasz moje mistrzostwo? W takim razie wyzywam cię na pojedynek dzisiaj na SmackDown!

Miz kiwnął głową i skierował się w stronę Back Stage a Orton zaraz po nim.

------------

Non Title Match Shelton Benjamin vs Intercontinental Champion Sincara

Sin Cara od razu rusza do ataku. Shelton w narożniku. Seria ciosów w twarz, Irish Whip w przeciwny narożnik. Sin Cara z rozbiegu wbija w niego rywala i kontynuuję natarcie. Znowu seria ciosów w twarz, kilka kopnięć i Shelton pada na matę. Sin Cara odbija się od lin i wykonuje Hurricanran'ę, Wchodzi na narożnik skacze (W tym czasie Shelton wstał) i drop kick na Sin Carzę .Przypina 1…2! Shelton Wchodzi na na rożnik wykonuje Crossbody. Odbicie od lin i Big Boot z przypięciem 1…2! Wstaje i podnosi rywala. Irish Wip Sin Cara odbija się od liny i Hurricanrana przypięcie 1...2! Sin Cara podnosi Sheltona i wykonuję La Mistico. 1...2...3! I Sin Cara Wygrywa.

-----------

Przenosimy się do BackStage'u gdzie Punk stawia warunki jakie muszą spełnić członkowie nexusa aby zostać.

CM Punk: Musi przejść inicjację żeby zostać w Nexus. Inicjacja będzie polegała na jakimś zadaniu nie zawszę będzie to polegało na zwyciężaniu kogoś. Dzisiaj zaczniemy od David'a.

Otunga : Co mam zrobić Punk?

Punk uderza go z pięści w głowę

CM Punk: Dla ciebie Pan Punk bądź Liderze.

Punk i Nexus odchodzi (z wyjątkiem Otungii)

Punk na chwilę zatrzymuję się...

CM Punk : Walczysz dzisiaj z Khalim....

--------------

Otunga vs Khali

Rozpoczyna się walka Otunga zaczyna szaleńczo atakować jednak Khali nic z tego sobie nie robi. Otunga zdesperowany walnął Khali'ego z "lepca" ten zdenerwowany wykonuje Khali Bomb przypina 1...2...3! Khali wygrywa. Jednak to nie koniec bierze Krzesło i wykonuję serie Chairshot'ów aż do pierwszej krwi z głowy Otungi. Na koniec rzuca już skrzywionym krzesłem w głowę Otungi i odchodzi.

W tym czasie wchodzi CM punk z mikrofonem . Idzie w stronę ringu. Mija się z Khalim i zaczyna się śmiać...

CM Punk : Brawo Otunga przeszedłeś jako pierwszy inicjację... A teraz wstawaj i pokaż że jesteś członkiem nexusa!

Po chwili ciszy Otunga wreszcie zebrał siły i wstał. Lider i członek nexusa wyruszyli w stronę Back Stage.

---------------

Non Title Match WWE Hardcore Champion John Morisson vs Edge

Pojedynek rozpoczynamy od zwarcia na środku ringu. Próbę sił wygrywa Edge i przechodzi do head lock’u, którym sprowadza rywala do parteru. Po chwili jednak Morisson uwalnia się i zaczyna się seria ciosów w twarz, którą wygrywa Morrison i wykonuję Irish Whip w stronę narożnika i zaczyna okładać twarz Edge'a znowu Irish Whip jednak Edge kontruję, z całą mocą pcha przeciwnika na narożnik. John wskakuję na narożnik i wykonuję clothesline na Edge'u. Capoeria Kick od Morisson'a, Edge ląduję na macie. Przypięcie 1..2! Morisson zdenerwowany wstaję i wykonuję Running Knee na Edge'u. Przypina 1....2! Zdenerwowany zaczyna okładać twarz Edge'a aż do krwi. Edge' już prawie nie przytomny dostaję Starship Pain. Morisson przypina Edge'a 1...2...3!

Booker T : I tak w końcu się udało John Morisson Wygrał.

Cole : Tak to niesamowite że Edge cały czas uwalniał się od przypięcia.

Booker T : Teraz odbędzie się walka wieczoru jak myślisz kto wygra Cole?

Cole : Mam nadzieję że Miz ale jak to się potoczy zobaczymy teraz

Booker T : Zapraszamy was na Walkę wieczoru Randy Orton vs The Miz

----------

World Heavyweight Championipsh Match Randy Orton vs The Miz

Zaczęli od zwarcia. Oczywiście silniejszy okazał się Orton. European Uppercut od Orton. Orton zaczyna okładać pięściami Miz'a aż w końcu znaleźli się w narożniku. Suplex od Orton'a przypięcie 1..! Błyskawiczny Knee Drop od Orton'a. Orton podnosi Miz'a i wykonuję Drop Kick'a przypina 1..2! Orton wchodzi na narożnik i wykonuję Cross Body z przypięcie na Miz'ie 1...2! Obaj wstają zaczynają wymieniać ciosy przewaga dla Miz'a wykonuje Irish Whip do narożnika. Wykon uje Modifield Corner Clothesline z przypięcie 1..2! Springboard Legdrop od Miz'a. Podnosi Ortona i wykonuję Snap DDT. Przypięci 1...2...3! Jednak sędzia zauważył że Orton ma nogę na linie . The Miz ma pretensje do sędziego i zaczyna się z nim kłócić po chwili zostaję zaatakowany przez Orton'a po przez Back Suplex. Orton wykonuje Orton Stomps. Orton podnosi The Miz'a i wykonuje Backbreaker'a . 1..2! Orton zdenerwowany podnosi Miza i niespodziewanie dostaje od niego Shoulder Jawbreaker. Przypina 1..2! i nie udało się. Miz zaczyna okładać twarz Ortona po chwili podnosi go i nie spodziewanie dostaję RKO! Przypina 1...2...3!

Randy bierze mikrofon i przemawia do tłumu i Miz'a

Randy Orton : The Miz jest kolejnym dowodem na zaczęcia Ery Orton'a.

Wyrzuca mikrofon i idzie do Backstage'u.

I tak kończy się piątkowy Smackdown.

PS. Nie Robię Over The Limit bo to dopiero nowa Diara i nie dopiero tworzą się Storeline

Edytowane przez CocaPepsiCola

7888236935487467758dd1.jpg

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CocaPepsiCola

14

• RealAmerican

8

• 8693

7

• Pinio

2

Top użytkownicy w tym temacie

Słabo, gala za krótka. Jedyne co dobre to walki. Prawie brak backstage'u. I jeszcze coś

Orton Kontynuuję
spodziewanie dostaję RKO!

Piszesz o sobie czy o kimś? Jak o kimś to "kontynuuje", "dostaje". Nie ę tylko e. Bo można pomyśleć, że piszesz w pierwszej osobie. Jak narazie 3/10 za walki.

10244105464ed23faa1aa33.jpg

Duke dzięki za krytykę i poprawienie mnie będę się starał już nie robić takich błędów i dawać więcej akcji na backstage.

------------------------------------

Breaking News

http://www.gimnazjum.krzepice.pl/images/punktator.pngVince McMahon postanowił odejść z branży wrestlingu, a nowym właścicielem WWE został CocaPepsiCola.

22.05.2011r. Podniecony wieścią iż z prawej ręki Vince stałem się właścicielem wielkiej federacji jaką jest World Wrestling Entertainment nie spałem całą noc i obmyślałem zmiany jakie mógłbym wprowadzić do tej federacji. W pierwszej kolejności postanowiłem zwolnić Wrestlerów, którzy nic nie dają federacji(Zostali zwolnieni dziś o 15:00)

DH Smith,Tyson Kidd, Jack Swagger, Luke Gallows

Oraz postanowiłem zatrudnić bardzo uzdolnionych Wrestlerów na miejsce tamtych:

Sting(Raw), Rob Van Dam(Raw), Alberto Del Rio(Raw), Aj Styles(SmackDown) oraz Mick Foley(SmackDown)

Niestety 2 innych nie udało mi się zatrudnić, ale będę próbował ich sprowadzić w jak najkrótszym czasie.

Będę próbował również pozbyć się Ery PG i będę starał się przywrócić erę Attutide.

23.05.2011r Miałem wielki stres przed dzisiejszą galą miałem nadzieję że uda się jak najlepiej i fani nie będą narzekać na nowego właściciela WWE.O 9:00 pojechałem do biura i zapoznałem się z wszystkim "ważnymi" pracownikami. "Zapoznałem" się również z moim biurem. O 11:00 wprowadziłem zmiany jakie planowałem już od wczoraj wywaliłem z WWE NXT i Superstars, dalej zastanawiam się czy przywrócić ECW? Spotkałem paru zawodników porozmawiałem z nimi i wróciłem do biura aż do zaczęcia się gali.

---------------------

http://4.bp.blogspot.com/-QpxEd-1LXp0/TY0UyfjROeI/AAAAAAAAAKw/5J3V3NGS5j4/s1600/raw-live-wwe-logo.jpg

Raw 23.05.2011.r

Galę RAW rozpoczęło nowe theme

http://www.youtube.com/watch?v=9mcDkmxA548&feature=related

Po nowym themie tradycyjnie odbył się efektywny pokaz fajerwerków.

Jim Ross : Na poniedziałkowej nocy RAW witają was Jerry"The King" Lawer

Jerry Lawer : Oraz Hall of Famer Jim Ross

Jim Ross : Co nas dziś czeka na RAW Jerry?

Jerry Lawer : Wielkie emocję gdyż main eventem dzisiejszego RAW jest walka Chrisa Jericho kontra Chrisa Mastersa po za tym czeka nas pojedynek na czas, tak mowa o Beat The Clock Challange do zdobycia 1 miejsca z 3 na walkę o mistrzostwo.

Jim Ross : Wow Naprawdę ciekawie zapowiada się dzisiejsze RAW nie przedłużając Oto 1 walka dzisiejszego RAW Evan Bourne vs Chavo Guerrero

-------------

Non Title Match

http://img153.imageshack.us/img153/9043/evanchavo.png

Gong. Walkę zaczęła hurricanrana od Evana Bourna. Chavo błyskawicznie wstaje.Wymiana ciosów,przewaga ewidentna po stronie Chava. Suplex od Chava przypięcie 1...2! Seria ciosów w twarz od Chava, podnosi bourna i dostaje drop kicka od Evana. Błyskawiczna odbicie się od lin i chavo został poczęstowany hurricanraną. Przypięcie 1...2! Evan wchodzi na narożnik(w tym samym czasie wbiega do ringu z krzesłem rey mysterio). Evan wykonuje Air Bourne na Chavie. 1...2 i dostaję krzesłem w plecy od Rey'a. Evan Bourne Wygrał po przez DQ.

Chavo wyszedł z ringu czołgając się.

Evan dostaje serię chairshoot'ów w głowę. Rey podnosi Bourne'a podcina go na liny i wykonuję 619! Odchodzi nic nie mówiąc

Jim Ross : Wow nie spodziewałbym się tego po rey'u.

Jerry Lawer : Dokładnie, no ale cóż miejmy nadzieję że Evan'owi nic poważnego się nie stało.

Komentatorą przerwało theme Sting'a

--------------------------------------

Sting : Witam wszystkich obecnych dzisiaj na Monday Night RAW(cheer). Jestem szczęśliwy mogąc dziś być tutaj(cheer) jednak to nie zmienia faktu że będę tu dla wszystkich miłych.Dla mnie najbardziej wk***iającą Superstar w WWE jest John Cena, który praktycznie niczym nie wyróżnia się w ringu a zdobywa wszystkie pasy jakie są możliwe(booo). Nie wiem czy to szczęście czy po prostu pech walczących z nim.

Sting'owi przerywa theme John'a Ceny. John nie przywitał się z żadnym fanem tylko od razu wszedł do ringu z mikrofonem.Chwila ciszy i wpatrywania się nieprzyjacielowi w oczy.Ciszę przerywa John.

Cena : Sting,Sting jesteś nowy w tej federacji i wielu rzeczy nie wiesz.Jestem po prostu najlepszy w federacji...

Sting : Milcz, sk*rwielu. Ty jeszcze wielu rzeczy o mnie nie wiesz. Takiego jak ty mógłbym pokonać w przeciągu 2 minut..... Nie jesteś nawet godnym przeciwnikiem dla Justina Bieber'a

W tym momencie John nie zapanował nad sobą i zaczął okładać Stinga, Stinga jednak uratowało theme GM Raw.

Bret : Natychmiast przestańcie albo zostaniecie zwolnieni! Chętnie bym zobaczył waszą walkę dzisiaj ale John już od kilku miesięcy prosi o walkę z Shawn'em Michaels'em więc musicie wytrzymać do następnego tygodnia. I nawet macie zapewnioną walkę na Fatal-4-way o stepulacji Steel Cage Match. I jeszcze jedno Sting nie możesz wmieszać się w walk Shawn'a z John'em

I GM RAW odszedł do szatni. Sting uśmiechnięty również udał się do szatni zaraz potem również zdenerwowany Cena.

--------------

Reklama

-------------

Backstage

Aj Lee przeprowadza wywiad z Rey'em

Aj Lee : Witaj Rey

Rey : Cześć

Aj Lee : Chciałam zapytać się o to co pewnie gryzie wszystkich fanów WWE. Czemu zaatakowałeś Evana podczas jego walki?

Rey : Bo tak

Aj Lee : A możesz jednak podać jeden powód?

Rey : Miałem taką ochotę to go zaatakowałem. Za tydzień przyjdzie mi chęć zaatakowania kogoś innego to go zaatakuję.

Aj Lee : Dzięki Rey za tą rozmowę.

Rey : Nie ma sprawy narazie.

--------------------------------------

Jerry Lawer : Zaczynam Beat the Clock Challenge od pojedynku Zack Ryder kontra Vladimir Kozlov

---------------------------------------

Beat the Clock Challenge Match

http://img196.imageshack.us/img196/2/zackryderkozlov.png

Gong. Wymiana ciosów, wyraźna przewaga po stronie Zacka. Irish Whip do narożnika. Clothesline od Zacka. Zack Wchodzi na narożnik i wykonuje crossbody na Vladimiru. Przypięcie 1...2! Podnosi go i wykonuje drop kick. Przypina jeszcze raz 1..2! Wchodzi na narożnik wykonuje Diving Splash przypina 1...2! znowu się nie udało. Vladimir tym razem sam wstaje i dostaje Zack Attack.1...2...3! Zack Ryder wygrywa z czasem 2:54 min

-------------------------------------------

http://img228.imageshack.us/img228/7261/smjh.png

Gong. Wymiana ciosów w twarz, kilka odbić od lin i potężne clothesline'y. HBK powala John'a poprzez potężny Headbutt. Nie czekając HBK wykonuje Inverted Figure 4-leg Lock. Jednak Cena nie odklepuje i nawet doczołgał się z Shawnem do lin. Sędzia odlicz 1..2..3..4 i Michaels puszcza Cena. Obaj wstają. Wymiana ciosów i John Cena dostaje Sweet Chin Music od HBK.Przypina 1...2...3! Jednak nie udało się pobić wyniku Zack'a bo zabrakło 40 sekund.

Shawn zawiedziony schodzi z ringu i odchodzi w stronę backstage i w tym samym czasie słychać theme Stinga. Wbiega z Kijem Baseball'owym na Ring.

Sting Zaczyna okładać Cenę wszędzie swoim kijem. Aż w końcu mu pęknął od udeżenia Ceny w plecy. Wyrzuca kij, podnosi Cenę wykonuję na nim Scorpion Death Drop i wraca do szatni.

----------------------------

http://img7.imageshack.us/img7/3086/rtruthvsbatista.png

Gong.Początek należał do Batisty, który objął przewagę i rozwalał Truth'a silnymi chopsami. Batista nie zwlekając wykonał spear potem spinebuster i Batiste Bomb. Przypina 1...2...3!

Czas 1:56 min.

Po wszystkim obaj podali sobie ręce po walce i poszli do szatni.

--------------------------

http://img59.imageshack.us/img59/9647/jeffundshad.png

Gong.Dochodzi do zwarcia. Jeff przeważa i wykonuje Hurricanrana. Nie zwlekając podnosi przeciwnika wykonuje Twist of Fate. Nie ryzykując Jeff wszedł na narożnik i wykonał Swanton Bomb. Przypięcie 1...2...3! Czas 36 sekund

Jim Ross :To była ostatnia walka Beat the Clock Challenge. Najlepszy czas ma Jeff Hardy.

Jerry "The King" Lawer : Ale nie bójcie się to nie była ostatnia walka tego wieczoru przecież jeszcze jest Main Event oraz Triple Theatre Match z NO DQ

-------------------------

Backstage

Alberto Del Rio zaczepia Rob Van Dam'a w Backstage.

Alberto Del Rio : Mam dla ciebie propozycje...

RVD : Jaką?

Alberto Del Rio : Wybrałem właśnie ciebie z całego Rosteru. Możesz być światkiem naprawdę wielkich rzeczy.

RVD : O co ci chodzi?

Alberto Del Rio : O to że oferuje ci współprace z najlepszym wrestlerem w całej federacji. Wystarczy że zgodzić się na współprace. Możemy być mistrzami tag team'ów.

RVD : Na czym miałaby polegać ta współpraca? Na tym że pomagam ci zdobyć wszystkie mistrzostwa a potem dostane w ryj? Nie wchodzę w takie coś.

Alberto Del Rio : Spokojnie Rob tu chodzi o coś innego. My możemy osiągnąć wszytko jesteś jednym z najlepszych wrestlerów jakich znam. Gdy ty na przykład będziesz walczył o mistrzostwo i ewidentnie będziesz przegrywał przyjdę ci z pomocą.... to jak?(wystawił ręke)

RVD : Dobra (Hand Shake)

Alberto Del Rio : Przygotuj się na piątek bo będziemy walczyć o mistrzostwo Tag Teamów.

I każdy poszedł w swoją stronę.

--------------

Triple Theatre NO DQ Match

http://img849.imageshack.us/img849/8599/hhhmswbs.png

Gong. HHH został obgradzony ciosami od MH i Big Show'a. Dochodzi do zwarcia pomiędzy MH i Big Showem nikt długo nie przeważa jednak po pewnym czasie Show wykonuje Final Cut. Przypina 1...2! Show wychodzi z ringu po krzesło. Wchodzi na ring z krzesłem i dostaje DDT od Triple H ten bierze krzesło i zaczyna okładać nim Big Show'a przerwał mu to MH, który wykonał na nim suplex. Przypięcie 1...2! Podnosi Triple H i Irish Whip'em wypycha go z ringu. MH podnosi Triple H i rzuca go w stronę stołu komentatorskiego sam wchodzi na nie. Próbuje wykonać World Storngest Slam jednak Triple H odepchał go i wykonał Peedigre . Głowa Mark'a Henry'ego zaczęła krwawić. Triple H wyciąga metalowy młot i wchodzi do ringu. Big Show akurat wstał i dostał młotem w brzuch. Triple H wyrzuca młoty i zanim Show spadł wykonał na nim Peedigre. Przypiął 1..2..3!

I 2 miejsce zostało zajęte.

------------------

Backstage

Aj Lee zaczepia Chrisa Jericho i próbuje z nim zrobić wywiad.

AJ LEE : Witaj Chris

CHRIS JERICHO : Witaj

AJ LEE : Jak czujesz się przed walką z Mastersem?

CHRIS JERICHO : Bardzo dobrze, zrelaksowanie.

AJ LEE : Nie boi się go?

CHRIS JERICHO : Czemu ma go się bać? Nie różni się on od reszty hipokrytów na widowni....

AJ LEE : W takim razie dziękuję za tą rozmowę i życzy powodzenia.

CHRIS JERICHO : Nie dzięki....

--------------------

Main Event

http://img847.imageshack.us/img847/1585/jerichovsmaster.png

Gong. Wymiana ciosów. Po chwili dochodzi do zwarcia. Jericho wykonuje Irish Whip do narożnika. Suplex od Jericha. Przypięcie 1...2! Obaj powstają Jericho odbija się od lin i wykonuje Spinning Hell Kick. Podnosi Mastersa i wykonuje na nim Hurricaranę. Przypięcie 1..2..! Obaj wstają błyskawicznie. Wreście Masters obejmuje inicjatywę seria ciosów w twacz Irish Whip i Scoop PowerSlam. Przypięcie 1..2! Podnosi go i wykonuje Samoan Drop 1..2! Wchodzi na narożnik(Jericho powoli wstaje). Master skacze na Jericha i dostaje Codebreaker'a. Przypięcie 1...2...3!

I tak zakończyliśmy RAW.

Oto Aktualna Karta na Fatal-4-Way:

http://img684.imageshack.us/img684/6688/hhhy2jhardy.jpg

http://img17.imageshack.us/img17/3082/14558866.jpg

Wypowiem się na temat SmackDown! i RAW.Więc,co do SD!,to bez obrazy,ale tak jak napisał już Duke Badass,popełniasz wiele literówek (można to również zauważyć na RAW (nie jest to może jakiś wielki/duży błąd,ale (przynajmniej mi) lepiej czyta się walki bez literówek)).Na SD! walk mało,ale widać,że się poprawiłeś,bo na RAW widać zmianę.Co do tego nieszczęsnego RAW :???: .Naprawdę,walka taka jak HBK vs. Cena,powinna być o... 7 linijek dłuższa (chyba że planujesz dla nich pracę jobber'a).Segmenty i na RAW i na SD dobre,ale walki powinny być zdecydowanie dłuższe,chyba że szykujesz jakiś mocny storyline.Moja ocena to 6/10 na zachętę.
"Hey,Colt Cabana! How are you doing?"~Philip Jack Brooks

Ja skomentuję tylko RAW. Walki takie byleby były. Nie piszesz ciągle Jericho robi to, Jericho robi tamto itp. Wprowadzasz inne nazwy dla wrestlerów i za to plus ale w Triple Threat MH pojawia się zbyt często - taka uwaga na przyszłość. Submissiony to raczej się zakłada niż wykonuje. Nie wiem ale mi jakoś wykonuje clothesline a wykonuje Sharpshooter to trochę to drugie nie pasuje. Ostatnia rzecz to literówki. Pisz w Wordzie a problem zniknie i skorzystasz na tym również. Powodzenia w dalszej pracy i zapraszam do mnie.

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

Dziękuje za komentarze )

-------------------------------------------------

http://www.prowrestlingponderings.com/wp-content/uploads/2010/01/smackdown_logo2.jpg

27-05-2011

SmackDown rozpoczęło nowe intro

http://www.youtube.com/watch?v=5Uu27dXG_hU (Intro ma pokazać mniej więcej roster)

Potem tradycyjnie pokaz pirotechniczny.

Booker T : Witają państwa Michael Cole

Michael Cole : i Booker T na Friday Night Smackdown

Booker T : Nie mogę się doczekać co przygotował dla nas nowy zarządca WWE

Michael Cole : Ja też dlatego zapraszamy państwa na

Komentatorom przerywa theme VanRio

http://www.youtube.com/watch?v=-f1cwycSWq0

Alberto Del Rio : My name is ..... My name is Alberto Del Riooooooooooooooooooo but you already know That. Dzisiaj na SmackDown

będziecie świadkami gdy ja i Rob zdobędziemy mistrzostwa Tag Team.

HBK : Ktoś o nas zapomniał

HHH : Zrezygnowałem z walki o pas WWE na rzecz DX......I zasadnicze pytanie kto wam dał prawo na walkę o mistrzostwo Tag Team'ów Przecież to my jesteśmy najdłuzej w tym biznesie. To my mamy największe sukcesy

Tag Team'ów, To my DX....... Nie wiem czy wiesz Alberto ale ten rok jest spod znaku DX!!!(cheer)

Long : Ogłaszam wszystkim że dzisiaj odbędzie się walka o 1#contender do pasów tag teamów. W tej walce wezmą udział DX i Van Rio................

Oraz The Colons

HBK i HBK : We have 2 words for ya Suck IT!!!!!!

Wszyscy udali się do Backstage'u.

-----------------------------------

Widzimy Shelton Benjamin'a wchodzącego na ring.

Shelton Benjamin : Witajcie fani WWE.... Przyszedłem tu aby prosić o rewanż Sin Carrę. Szanuje tego zawodnika ale on ma mistrzostwo, które powinno być moje dlatego Sin Carra przyjdz tutaj i pozwól mi zrewanżować się...

Aj Styles : Shelton nie tylko ty masz chrapkę na to mistrzostwo. Sam mam zamiar walczyć o IC Title z Sin Carrą. I nie przeszkodzi mi w tym nikt...

Sheamus : Panowie komu jak komu ale mi należy się to mistrzostwo przecież jestem królem ringu...

Long : Witam wszystkich ponownie. Shelton'ie, Sheamus'ie oraz Styles wszyscy dostaniecie walkę z Sin Carrą tylko na Fatal-4-Way. A dzisiaj zmierzycie się ze sobą. A sam Sin Cara zmierzy się z Chavo Guerrero.

Wszyscy zadowoleni idą do Back Stage'u.

-----------------------------------------

Normal Championship Match

http://img695.imageshack.us/img695/785/smac2kdown2.jpg

Gong. Dochodzi do zwarcia. Nikt nie przeważa jednak Sin Cara wykonuje Step Up Emuigiri. Odbija się od lin i Moomoult Rope Splash. Przypięcia 1...! Sin Cara podnosi Chavo i Drop Kick przypięcie 1...2! Mistico wchodzi na narożnik(Chavo wstaje) i Dragonrana z przypięciem 1....2...! Cara podnosi Chava. Irish Whip poza ring Chavo błyskawicznie wstaje (sędzia odlicza 1....)i dostaje Rope Flip(2....) Mistico go podnosi(3....) irish whip do ringu(4....) Sin Cara nie czekając wchodzi na ring(5.....) i wykonuje Voulting Body Press z przypięciem 1...2....! Obaj wstają równocześnie, wymiana ciosów. Chavo ewidentnie przeważa wykonuje pull-back Hurricarana. Przypięcie 1...! Guerrero podnosi Carę, Mistico chce wykonać Grapple Knee To The Head jednak Reversal Windmill przypięcie 1...2! Obaj wstają błyskawicznie, Spinning Kick od Chava 1.....2....! Chavo Podnosi Sin Carę, Irish Whip, Mistico odbija się od lin i La Mistico 1....2....3!

--------------------------------------------------

Normal Match

http://img828.imageshack.us/img828/2603/qwertyuu.jpg

Gong.Bardzo Krótki pojedynek. Wymiana ciosów przez wszystkich zawodników. Nie widać żadnej przewagi u kogokolwiek. Nagle Bicycle Kick od Sheamus'a dla Shelton'a ten dostaje Drop kick'a od Aj'a. Aj Styles wchodzi na narożnik i superman dla Sheamus'a. Przypięcie 1....2....3!

-------------------------------------------------

Backstage

Na backstage'u widzimy 4 zawodników rozmawiających ze sobą.

Dolph Ziggler : zebraliśmy się tu po to żeby omówić bardzo ważną i istotną rzecz. Jako że jesteśmy nie doceniani przez nikogo i nie walczymy

z nikim o pasy proponuje aby stworzyć grupę, która będzie demowolować wszytko i wszytkich.....

Kaval : W sumie czemu nie...

Dolph Ziggler : Jako że jestem pomysłodawcą proponuje moją kandytaturę

Wszyscy kiwneli głową na znak że się zgadzają.

Kane : Możesz na nas liczyć ale nie pozwalaj sobie za dużo....

------------------------------------------------

Reklama

------------------------------------------------

Elimination Triple Theatre Tag Team 1#Contender Match

http://img143.imageshack.us/img143/1958/tripletheatretagteam.jpg

W czasie reklamy byliśmy świadkami umowy DX i VanRio. Polegała ona na wyeliminowaniu The Colons'ów aby potem było łatwiej walczyć ze sobą.

Gong. Zaczynają Triple H, Del Rio i Carlito . HHH i Rio rzucają się na Carlito. Big Boot od Triple H, Cross Body od Rio z narożnika. Podnoszą go Double Suplex. Triple H przypina 1..! Znowu go podnoszą SpinBuster od Triple H i Cross Arm Breaker od Alberto Triple H przytrzymuje Primo, aby nie zainterweniował. Carlito odklepuje i został wyeliminowany. Primo wchodzi i dostaje Facebuster od HHH i pedigree. Przypięcie 1...2....3! I Primo został wyeliminowany. Triple H wstaje i dochodzi do zwarcia między nim a Alberto.Triple H przechodzi do Headlock Takedown. Zaraz po tym zakłada Cross Arm Breaker. Del Rio nie może uwierzyć że HHH wykonał jego submission. Nie może z bólu już wytrzymać już ma odklepywać jednak nikt nie zauważył że Van Dam wszedł na narożnik. Rob wykonał Frog Splash'a na Hunterze. HHH na pół przytomny wypuszcza Del Rio i zostaje przypięty 1...2....! Alberto i Van Dam nie dowierzają Alberto wstaje bardzo zdenerwowany odwraca się w stronę narożnika HBK podchodzi do niego. Wchodzi na narożnik i zostaje zepchnięty przez HBK. Shawn wchodzi na ring podnosi Rio i wykonuje SCM. Triple H wstaje i przypina Rio 1...2....3! I tak Del Rio Został Wyeliminowany. Van Dam wchodzi na ring i okłada triple h sierpowymi. Irish Whip do narożnika i niski Drop Kick w kolana. Wykonuje Back Suplex na HHH. Wchodzi na narożnik wykonuje Frog Splash przypina 1...2....3! Triple H został wyeliminowany. HBK wchodzi na ring i od razu wykonuje Sweet Chin Music. 1..........2...........3!

HHH wraca na ring z mikrofonem.

HHH : We have 2 words for ya........ Suck IT!!!!!!!!!!!!!!!!!!

------------------------------------------------------

Backstage

Kelly Kelly zaczepia CM Punk'a i próbuje przeprowadzić Wywiad

Kelly Kelly : Cm Punk poświęcisz mi chwilę?

CM Punk : Co chcesz?

Kelly Kelly : Wiesz już że DX jest predentendem do pasa tag teamów

CM Punk : Wiem ,no i co?

Kelly Kelly : Przecież DX to tag team wszech czasów..... Nie mów mi że nie denerwujesz się że akurat będzie ci pisane z nimi walczyć. Masz przecież u swojego boku żółtocioba Michael Traver'a......

CM Punk : Owszem Traver jest nie doświadczonym zawodnikiem ale ma u swojego boku najlepszego Wrestler'a w całej histori tej federacji. Lepszego od Hulk'a Hogan'a lepszego od Ric Flair'a i lepszego niż ktokolwiek a do tego czystego zawodnika, który nie ćpa, nie pali i nie pije CM Punk'a !

Kelly Kelly : słyszałam ze stoczysz dziś walkę z Kane'em

CM Punk : Dobrze słyszałaś ale to tylko rozgrzewka.......

-------------------------------------

http://img19.imageshack.us/img19/7867/21jpge.jpg

Do pojedynku nie doszło ponieważ przy wejściu Kane, został zaatakowany przez Nexus. Nexus krzesłami walił Kane'a w głowę. Sam lider Nexus wszedł dopiero wtedy, kiedy kane zaczął krwawić, miał ze sobą kubeł ze śmieciami. Nałożył go na głowę Kane'a. Wziął krzesło od Myson'a i walnął go z całej siły że aż zabrzmiało poza Budynek. Nexus z Punk'iem wyszli do Backstage'u. Kane'a wynieśli na noszach.

Backstage

Kamera została skierowana na CM Punk'a I Dolph'a Ziggler'a. Zaraz potem Predators zaatakowało Punk'a i jego Nexus'a.

------------------------------------

Przenosimy się na ring

Edge : Nie będę mówił co się stało tydzień temu bo każdy wie że to był wypadek przy pracy...

Dzisiaj załatwiłem sobie walkę z Johnem Morissonem u GM SmackDown..... Obiecuje wam naprawdę hardkorową walkę...

Również dzisiaj John Morisson Dostanie Spear'a! I zostanę nowym Hardkor Chamipion'em...

John myślałem że odważysz się wejść teraz na ring i porozmawiać o tym ...... jak będę wyglądał z pasem.....

Morisson słyszysz mnie?! Wiedziałem że stchużysz.... i nie przyjdziesz tu spojrzeć mi prosto w twarz....

Edge kieruje się na backstag stoji już na rampie wejściowej i nie spodziewanie dostaj clothesline od Morissona, który wybiegł błyskawicznie gdy widział że edge już jest przy samym wejściu

wziął mikrofon i...

John Morisson : Życzę szczęścia....

I rzucił mikrofonem w Edge'a

----------------------------------------

The Miz : Na ostatnim SmackDown! zostałem pokonany przez Randy'ego Orton'a. On twierdzi że dzięki temu pokazał że Era Orton zaczęła się

i będzie dłuugo trwać. Niestety..... Myli się tydzień temu miał farta. W zwiąsku z tym domagam się rewanżu becouse I'm The Miz and I

Randy Orton : Mike znowu próbujesz mi wmówić że to wszystko to przypadek? Chcesz rewanżu będziesz go miał lecz gdy przegrasz dopóki ja będę posiadał pas nie będziesz miał prawa walczyć o WHC title.

The Miz : A co jak ja Wygram Orton?

Randy Orton : Dzisaj mam dobry dzień więc jeżeli dopisze ci szczęscie i wygrasz dam ci szansę na walkę o pas na Fatal-4-way. Jednak na Fatal-4-way kopne cię w...... czaszkę.

The Miz : Randy, gdy fart ci dopisze i uda ci się mnie kopnąć w czaszkę ja powstane i wykonam na tobie skull crushing finale, przypnę cię i tak

zakończy się twoja era... becouse i'm the miz and i'm awesome.

Randy Orton uśmiechnął się miał już wykonać RKO na Mizie jednak przerwało mu...

Mickey Foley :Randy nie zapomniałeś o mnie? Nie dawno powróciłem do federacji i mam zamiar zdobyć mistrzostwo wagi cięzkiej.

Ja też mam zamiar unicestwić Erę Orton'a...

CocaPepsiCola : Randy spodobała mi się warunki jakie postawiłeś mizowi aby odbył się pojedynek.

Więc zgadzam się na ten pojedynek jako Main Event... A Mickey Foley zmierzy się przeciwko Dolph'u Zigglerze,MVP oraz Ted'u DiBiase o miejsce

na Fatal-4-way w walce o mistrzostwo wagi cięzkiej. Życzę wszystkim widzą dobrej zabawy.

Odeszłem a zaraz pomnie Orton Miz i Foley

--------------------------------

http://img847.imageshack.us/img847/8375/dzmvpmftdjr.jpg

Do tego pojedynku również nie doszło ponieważ jako pierwszy wchodzący na ring Mickey Foley został zaatakowany przez Predators z Dolph'em Ziggler'em na czele. W ten sposób Mickey zdobył miejsce na Fatal-4-Way. Niestety został wyrzucony z rampy wejściowej. Predators zostawiło go w takim samym stanie jak Nexus Kane'a.

No DQ Match

http://img143.imageshack.us/img143/8902/123osi.jpg

John Morrison pojawił się w ringu samotnie. Edge także zmierza do ringu sam. John nie czeka i od razu rusza na swojego rywala. Seria ciosów w twarz. Morrison bierze Edge’a i rzuca nim w barierki oddzielające kibiców.JoMo, Irish Whip na ring. John bierze młot i wchodzi do ringu. Jednak dostaje Spear'a. Edge przypina 1..! Edge nie wierzy łapie się za głowę patrzy na sędziego potem na publiczność wstaje i dostaje młotem w brzuch. JoMo podnosi Edge'a i Dropkick, Edge jednak nie upada. Hurricanrana od Morrison'a. John Morisson odbija się od lin i Running Leg Drop. Podnosi Edge'a i odbija się od lin Clothesline. Running Neck Snap i Knee Drop. Przypina 1..2...! John Morisson wychodzi z ringu idzie po krzesło, wchodzi do ringu i dostaje Spear'a. 1...2....! Edge zdenerwowany zaczyna okładać sędziego. Wykonał na nim Spear'a. Edge podnosi John'a Morrison'a i wykonuje edgecution. Wchodzi na narożnik i próbuje wykonać Starship Pain. I tak udało mu się lecz nie tak efektownie jak JoMo. Przypina ........... Zostawia JoMo i idzie po sędziego. Podnosi go i każe odliczać. 1........2.........! Edge znowu nie zadowolony ze sędziego zaczyna się z nim kłucić. Dostaje Back Hurricaranę. John wchodzi na narożnik i Starship Pain 1..2..3!

------------------------

Non Title Match

http://img846.imageshack.us/img846/7237/randyvsmiz.jpg

Gong. Wymiana spojerzeń przez zawodników po chwili zwarcie. Randy ewidentnie przeważa zakłada Head Lock’a . Miz próbuje się wydostać ale Orton nie daje za wygraną. W końcu Mike znalazł się przy linach i chwycił ją ręką. Sędzia odlicza 1...2....3... Orton puszcza odbija się od lin Clothesline znowu się odbija lecz tym razem wykonuje Irish Whip’a do narożnika. Wykonuje Chest Thump oraz European UpperCut. Podnosi Miz’a i układa na trzeciej linie i wykonuje suplex. Przypina 1...! Błyskawicznie wykonuje Orton Stomps . Przypięcie 1...2! Podnosi Miz’a Irish Whip jednak Mike kontruje do narożnika i Modifield Corner Clothesline. Orton cały czas na nogach od tyłu dostaje Neckbreaker Combo z przypięciem. 1...2! Randy błyskawicznie wstał odbił się od lin i Lou Thesz Press dla The Miz’a. Nie czekając wykonuje Knee Drop. Orton przypina 1...2...! Nie czekając zakłada Boston Crab Mike nie odklepuje. Doczołgał się do liny i znowu złapał ją. 1...2....3...4.. Orton puszcza. Podnosi Miza i Backdrop Suplex. Przypina 1...2...! Obaj wstają równocześnie wymiana ciosów na korzyść Miz’a.Irish Whip do narożnika i znowu Modifield Corner Clothesline. Mizian czeka aż Randal odwróci się do niego i wykonuje Mizard of Oz. Przypięcie 1...2...! The Miz nie dowieża łapie się za głowę. Jednak zdziwienie nie trwało długo ponieważ od razu żucił się na Orton’a i zaczął go okładać. Po chwili opanował się podniósł Randy’iego i Irish Whip. Randy niespodziewanie wykonuje clothesline a potem Lou Thesz Press. Charakterystyczny taunt dla Ortona przed wykonaniem RKO.Czeka aż The Miz wstanie, a gdy to zrobił RKO od Ortona. Nagle zgasło światło.... słychać dzwony...... Po chwili światło zostało włączone widzimy Miz’a przypinającego ręką Randy’ego. 1.....2....3!

Obaj nadal leżą

Undertaker : Witaj Randal mam nadzieje że mnie pamiętasz(uśmiechnął się) Jestem 3 prededentem do twojego pasa . Mam nadzieję że już domyśliłeś co to znaczy.

Tak zakończyło się SmackDown

Oto karta na Fatal-4-Way

WWE Championship Fatal-4-Way Match

http://img263.imageshack.us/img263/4757/15011009.jpg

WHC Championship Fatal-4-Way Match

http://img543.imageshack.us/img543/2293/86020659.jpg

WWE TT Championship Tag Team Match

http://img803.imageshack.us/img803/4932/fatal4way.jpg

WWE IC Championship Fatal-4-Way Match

http://img830.imageshack.us/img830/1453/sincara.jpg

Normal Match

http://img17.imageshack.us/img17/3082/14558866.jpg

Bez obrazy,ale walki piszesz na "od**b się",backstage... doskonały,ale te nieszczęsne walki.Ostatnia,walka tag'ów i przedostatnia walka-te były naprawdę dobre.Jeżeli na następnej gali,walki bedą dłuższe,to moim zdanie,m będzie to perfekcyjne.Powodzenia i zapraszam do mnie i Wopia ;).

@RealAmerican dzięki za krytykę i będę próbował dalej próbował poprawiać błędy. dzięki że wo gule zaglądasz do mojego diary :) wkrótce przeczytam twoje ale teraz czasu nie mam i dlatego też RAW tak późno. Zapraszam do dalszego krytykowania ponieważ dzięki temu diara będzie coraz lepsza :)

------------------------------------------

http://i218.photobucket.com/albums/cc5/Monnitewars/RawHDlogo.png 30-05-2011

Raw zaczęło tradycyjnie Theme i pokaz pirotechniczny.

Jim Ross : Na poniedziałkowej nocy RAW witają was Jerry"The King" Lawer

Jerry Lawer : 12 osobowy Battle Royal o miejsce na walkę o pas WWE oraz walkę Jeff'a Harde'go z WWE Championem Chris'em Jericho.

Jim Ross : Wow Naprawdę ciekawie zapowiada się dzisiejsze RAW nie przedłużając ....

John Cena : Na ostatnim RAW zostałem zaatakowany przez Sting'a po walce z HBK. Ten tchórz nie mógł poczekać, gdy będę w pełni sił tylko zaatakował, kiedy dostałem Sweet Chin Music od Shawn'a i zostałem przypięty.

Sting wyjdź tutaj i pokaż swoją klasę.

Cena stoi przygodowany na wejście Sting'a lecz długo nikt nie wychodził lecz...

Evan Bourne : Wiem co czujesz John ja tydzień temu zostałem zaatakowany przez Mysterio. Dzisiaj dostanie to na co zasłuszył czyli Air Bourne.

Rey Mysteio i Sting wchodzą na ring i atakują Evana Bourn'a i Cene

Rey wymienia ciosy z Evanem a Sting z Ceną. Po chwili...

Bret Hart : Witajcie wszyscy fani WWE.(Przestali ze sobą walczyć) John, Sting obiecałem wam walkę tydzień temu na dzisiaj i Fatal-4-Way jednakże jako że Fatal-4-Way to Gala PPV wyłącznie z 4 zawodnikami w ringu. Dlatego na Fatal-4-Way zobaczymy walkę John Cena(Cheer) i Evan Bourne(Cheer) kontra Sting i Rey Mysterio(Boooo). A dzisiaj zobaczymy walki Evan Bourne(Cheer) kontra Sting(Booo) oraz John Cena(Cheer) kontra Mysterio Rey(Boooooooo).

Wszyscy zeszli z ringu

Backstage

Widzimy Alberto Del Rio oraz Rob Van Dam'a rozmawiającymi ze sobą

Alberto Del Rio : Rob musimy wystąpić na Battle Royal i zapewnić sobie na Fatal-4-Way miejsce do walki o pas.... Zrobimy tak .... wyeliminujemy wszystkich po kolei..... A potem zejdziemy równocześnie i zapełnimy 2 wolne miejsca....

Rob Van Dam : Kurde przybiło mnie to że przegraliśmy z DX o 1#contender o pasy Tag Team'ów, ale cóż na Battle Royal rozwalimy wszystkich.

12 Man Battle Royal

http://img809.imageshack.us/img809/347/battleroyal.png

Pozwolę sobie wypisać kto kogo wyeliminował w punktach żeby was nie zanudzać.

1. JTG został wyeliminowany przez Big Show'a

2. Chavo Guerrero został wyeliminowany przez Christian

3. Daniel Bryan został wyeliminowany przez Del Rio

4. Kofi Kingston został wyeliminowany przez Zack'a Ryder'a

5. Zack Ryder został wyeliminowany przez Van Dam'a

6. Chris Masters został wyeliminowany przez Batistę

7. Big Show został wyeliminowany przez Christiana i Del Rio

8. Cody Rhodes został wyeliminowany przez Van Dam'a

9. Rob Van Dam został wyeliminowany przez Christian'a

10. Del Rio został wyeliminowany przez Batistę

11. Christian został wyeliminowany przez Batistę

http://2.bp.blogspot.com/-MRnRKsnzvQc/TZ7vpTvfaVI/AAAAAAAAAdY/tyCBd1W147U/s1600/Batista%2525252BBody%2525252BBuilder%2525252BHandsome%2525252Bsuperstar%2525252BWrestler.jpg

Normal Match

http://img269.imageshack.us/img269/6640/28350108.png

Gong. Zaczynają od zwarcia. John Cena przechodzi do Headlock'a jednak mysterio zadał serię ciosów w brzuch i uwolnił się. Rey odbija się od lin Hurricanrana, błyskawicznie wchodzi na narożnik i Cross Body. Przypięcie 1...! Rey podnosi John'a Irish Whip sam odbija się od lin i Springboard Cross Body. Seria ciosów w twarz po chwili odwraca Cene i zakłada STFU!! John nie odklepuje, Cena zrobił się czerwony jak burak. Jednak nie chciał odklepać Rey po chwili jednak puszcza i podnosi John'a. Drop Kick od Rey'a . Myserio wchodzi na narożnik i Angel Splash. Przypięcie 1...2...! Podnosi Jaśka i Rebound Bulldog. Wchodzi na narożnik i Cross Body jednak nie, John trzyma go w rękach i przechodzi do AA. attitude adjustment od Ceny jednak nie Hurricanrana od Mysterio na 2 line odbija się od lin i 619. Przypięcie 1...2...! Rey Mysterio nie dowierza patrzy się na publiczność potem na sędziego i na John'a,który powoli wstaje. Podnosi go i Irish Whip jednak John wykonuje 3x Clothesline, 2x Atomic Drop, You Can't See Me, Five Knuckle Shuffle. Podnosi Rey'a Mysterio i AA. Przypięcie 1...2....3!

John Cena przygotowywuje się do przyjścia Sting'a jednak nikt nie wchodzi. Kieruje się do Szatni i.... nic się nie stało. Już spokojnie wchodzi do Szatni.

-----------------------------------------------------------------------

Na ring wchodzi GM RAW z R-Truth'em

Bret Hart : Witajcie !!! Dzisiaj na RAW chciałbym przedstawić wam nową twarz WWE Oto R-Truth(BOOOO). Truth jest bardzo zdolny dlatego zasługuje na Pas WWE dlatego teraz będzie walczył o miejsce o pas Mistrzowski WWE! z...... Santino Marella

R-Truth : Zamilknijcie i w ciszy popatrzcie na mnie ponieważ stoi przed wami nowy Mistrz WWE.(BOOOOO)

Bret Hart : R-truth daj z siebie wszystko i pokaż co umiesz przed nimi...

Bret Hart schodzi i....

-------------------------------------------------------------------------

Normal Match For 1#Contender to WWE title

http://img717.imageshack.us/img717/1552/noolv.png

Gong. Dochodzi do zwarcia. Nikt nie przeważa jednak R-truth wykonuje JawBreaker i Throw Arm. Przypięcie 1...! Wstaje odbija się od lin i Bycicle Kick. 1...2...! R-Truth wstaje, podnosi Santino Marelle Irish Whip i Scoop Slam. Wchodzi na narożnik(Santino Marella wstaje) i Diving Drop Kick od R-Truth'a. Przypina 1...2..! Podnosi Marelle odbija się od lin i Truth Missile. Przypina 1....2....3!

Jednak to nie wszystko R-Truth idzie po krzesło i zaczyna okładać nim Santino. Parę Chairshootów w głowę potem odbija się od lin i Chairdrop od Truth'a. R-Truth idzie po mikrofon i zaczyna przemawiać

R-Truth : Oto wasz nowy przyszły Mistrz. To co widzieliście to tylko próbka moich możliwości.Na Fatal-4-Way zobaczycie o wiele więcej.

Rzucił mikrofon i poszedł do szatni.

------------------------

Normal Match

http://img232.imageshack.us/img232/9011/50662995.png

Gong. Dłuuuuga wymiana ciosów przez dwóch panów. Mała przewaga Stinga, zaczyna się powiększać. Sting Irish Whip i Clothesline.Sting krzyczy na cały głos "Who is your Daddy?". Podnosi Bourne'a zaczyna go okładać sierpowymi aż doszli do narożnika. Tam Corner Suplex i przypięcie 1...2.! Sting teraz spokojny podnosi Bourn'a i Headbutt. Powoli wchodzi na narożnik i Diving Elbow Drop przypięcie 1....2...! Podnosi Evan'a jednak dostaje Drop Kick'a(lecz nie spada na mate). Bourne odbija się od lin i Hurricanrana. Przypina 1....2...!

Nikt długo nie wstaje.. Bourne zdołał się podnieść dzięki liną wchodzi na narożnik i wykonuje Air Bourne. Przypina 1...2...! nie wiarygodne Evan nie może w to uwierzyć jeszcze raz wchodzi na narożnik próbuje zrobić to samo jednak potyka się liny i spada na głowę. Sting wstaje i go podnosi i wykonuje Scorpion Death Drop

---------------------------

Reklamy

--------------------------

HBK : Witajcie fani Wrestlingu mamy dla was dobrą wiadomość Triple H umie przewidywać przyszłość! Prawda Hunter?

HHH : Tak czekaj mam wizje(chwila ciszy a Triple H wytrzeszcza oczy tak jakby zobaczył Bieber'a)...........Shawn Mam już wiem co się stanie

HBK : Co HHH?

HHH : Na Fatal-4-Way zostaniemy mistrzami Tag Teamów.

HBK : Do tego nie trzeba jasnowidza Triple H ale skoro jeszcze to przewidziałeś a ja wierze w ciebie więc..... WE Have Two Words For Ya....

HHH i HBK : Suuuuuuuuuuck IiiiiiiiiTtttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

------------------------------------------

Backstage

Jeff Hardy został zatrzymany przez AJ Lee na wywiad:

Aj Lee : Witaj Jeff.W dzisiejszym Main Evencie zmierzysz się z Chris'em Jericho jakie masz odczucia przed walką

Jeff Hardy : Chris Jericho to zwykły jak on to sam mówi na innych hipokryta nie jest wart tego pasa dlatego ja dzisiaj zrobię mu Swanton Bomb. A na Fatal-4-Way zabiorę mu pas.

Chris Jericho podchodzi do Jeff'a

Chris Jericho : Widzę że ktoś tutaj jest wieelkim optymistą. Jeff ty dobrze o tym wiesz że... nie masz szans ze mną.

Zaczynają się okładać pięsciami. Bret Hart wchodzi tam i ogłasza wszystkim że pojedynek odbędzie się tu i teraz jako First Blood match

-------------------------------------------

First Blood Match Backstage.

http://img26.imageshack.us/img26/3539/36910522.png

Tak jak wcześniej panowie wymieniają ciosy. Przewaga Jeff'a. Dochodzi do zwarcia Jeff wykonuje Hurricaranę potem Irish Whip do biurka z laptopem. Bierze laptopa i rozwala go o głowę Jericha jednak głowa mu nie zaczęła krwawić wykonuje Twist Of Fate i nic. Podnosi go Irish Whip na ścianę. Jericho upada na głowę i nic. Jeff bierze krzesło i zaczyna nim walić o głowę Jericha znowu nic. Podnosi go i dostaje Codebreaker'a. Y2J bierze kosz i zakłada go na głowę leżącego Jeffa i wykonuje 2x Legdrop ściąga mu kosz z głowy jednak on również nie krwawi. Podnosi go i znowu CodeBreaker. Chris zdesperowany zaczyna okładać Jeff'a w głowe wszytkimi możliwymi sposobami. Po chwili widać skutek Jeff'owi puszcza się krew.

I mamy zwycięzce Main Evetu.

Tak zakończyło się Raw.

Karta na Fatal-4-Way

Walka o pas Tag Team'u

http://img12.imageshack.us/img12/3926/wwettchampion.png

Walka o pas IC

http://img846.imageshack.us/img846/2171/17183461.png

Normal Match

http://img707.imageshack.us/img707/313/123je.png

Walka o pas WHC

http://img405.imageshack.us/img405/3710/whcle.png

Walka o pas WWE

http://img843.imageshack.us/img843/240/wwechampionship.png

Walki są ok, backstage ok... jednak w oczy razi pewna rzecz.. Te zapowiedzi przed walką..

Nie wiem czy sam wycinasz to.. czy może z jakiejś strony to masz ale..

A więc... wszystkie walki dore oprócz Main Event'u.Nie to żeby był zły,ale za szybko zdecydowałeś się na finisher'y.(z First Blood'ami) Najpierw trzeba pobawić sięz Suplex'y i inne "podstawowe" ruchy,potem stopniowo obijać głowę,aż w końcu wykonać silny ruch na głowę,po którym (ewentualnie) powinno się zacząć krwawienie.Robisz dużo backstage'u i top mi się podoba.Moja ocena to 4/6 jeszcze troszeczkę nad walkami popracuj,w sensie urozmaić je w może jakieś "nietypowe" stypulacje typu Barbed Wire,albo

Taipei Death Match.

wopio tak sam wycinam ale dzięki że podałeś mi stronę skorzystałem z niej :)

Real American dziękuje ci za to że cały czas oglądasz moje diary :)

---------------------------------------------------------

http://staropole.files.wordpress.com/2011/04/smackdown.jpg

03-06-2011

Smackdown zaczęło tradycyjnie Theme i pokaz pirotechniczny.

Booker T : Witają państwa komentatorzy SmackDown! czyli Michael Cole

Michael Cole : oraz Booker T

Booker T : Michael tydzień temu byliśmy świadkami ataku Undertaker'a na Orton'a. Jak myślisz Orton Coś z tym zrobi?

Michael Cole : Na pewno trzeba tylko trochę poczekać jak wbiegnie z furią Legend Killer'a.

Booker T : W takim razie zapraszamy na 1 walkę wieczoru czyli

Michael Cole : Shelton Benjamin kontra MVP

----------------------------------------------------

Normal Match

http://img836.imageshack.us/img836/6130/lasts.jpg

Gong. Rozpoczęli od zwarcia. MVP błyskawicznie suplex. Odbija się od lin i Clothesline, znowu się odbija i Drop Kick dla Shelton'a. Zaczyna okładać leżącego Shelton'a. Przypina 1...! Podnosi rywala pare sierpowych i suplex. Wchodzi na narożnik i Crossbody z przypięciem. 1...! Podnosi rywala i Irish Whip od lin. Shelton jednak kontruje po przez Hurricanranę. Odbija się od lin Atomic Drop jeszcze raz odbija się od lin ale tym razem Clothesline. Podnosi rywala Headbutt i Hurricanrana.Shelton Wchodzi na narożnik i Diving Leg Drop z przypięciem 1...2..! Podnosi go i Suplex. Znowu go podnosi odbija sięod lin i Jumping Implant DDT od Benjamin'a. 1...2..! Shelton podnosi rywala i Dragon Whip. MVP jednak urzymał się na macie lecz dostał Shell Bomb o narożnik. Shelton przypina 1...!. Shelton nie dowierza że tylko 1 sekunda podnosi się i czeka aż rywal wstanie. Gdy MVP to zrobił dostał Paydirt. Shelton Przypina 1....2.....3!

---------------------------------

Randy Orton : Tydzień temu na SmackDown! zostałem pokonany przez Miz'a, nie sorry przez Undertaker'a! Gdyby nie on to Miz na pewno długo by nie zobaczył pasu mistrzowskiego u siebie a tak ma szanse na walkę ze mną na Fatal-4-Way. Undertaker'ze choć tutaj i przeproś mnie za to co zrobiłeś bo jak nie to zmierzysz się dzisiaj ze mną i zostaniesz kopnięty w ..... czaszkę!

Undertaker : Jeżeli myślisz że przyszedłem cie przeprosisz to się grubo mylisz. Przyszedłem aby ci tutaj na widowni mogli zobaczyć cudownego Bad Ass'a, który niszczy Orton'a dzisiaj na SmackDown!

Randy Orton : Nie ośmieszaj się... przecież widzisz że oni są wpatrzeni w człowieka, który jest nową twarzą WWE. Człowiek, który jest najwybitniejszym, najlepszym, najmocniejszym i najprzystojniejszym Mistrzem Wagi Ciężkiej. Chodzi oczwiście o mnie. AGE of Orton Begun becouse I am Legend Killer.

Undertaker : W takim razie wyzywam "najlepszego mistrza wagi ciężkiej" na pojedynek w stalowej klatce 1vs 1. Tam wykonam na tobie hell's gate a ty odklepiesz.

Randy Orton splunął na twarz Undertaker'a i zaczął go okładać pięściami

CocaPepsiCola : Randy przestań natychmiast! Pokonasz go w dzisiejszym Main Even'cie, w którym sędzią będzie.... GM SmackDown! Theodore Long!!!! Hell Yeah!!!

Zszedłem do biura. Orton został w ringu przybliżył się do Undertaker'a i zaczął się śmiać po chwili zeszedł a gdy Deadman zebrał siły i wstał również udał się do szatni.

----------------------------------------------------------------

http://img171.imageshack.us/img171/3669/kurm.jpg

Gong. Zaczęli od wymiany ciosów, przewaga po stronie Mick'a chwile potem doszło do zwarcia Aj Styles przeważał i wykonał Hurricanranę. Styles podnosi Foley'a i Pumphandle Gutbaster. Przypięcie 1....2! AJ podnosi rywala i double Powerbomb. Wchodzi na narożnik i Springboard Senton Bomb przypina 1...2! Podnosi Foley'a jednak dostaje Headbut'a potem kilka sierpowych aż wkońcu Belly To Back Suplex. Przypina 1..! Odbija się od lin jednak Aj Style go przeskakuje i Drop Kick od Styles'a. Podnosi rywala odbija się od lin i Discus Lariat. Przypina 1....2...! AJ wstaje wchodzi na narożnik i Stylin' DDT z przypięciem 1...2...! Aj zdesperowany zaczyna okładać pięściami w głowe Foley'a. Wkońcu obaj wstają, a styles wykonuje Pele Kick. Przypina 1...2...! Wstaje podnosi Foley'a wykonuje Irish Whip jednak dostaje Clothesline'a. Mick czeka aż Aj wstaje, gdy to robi wykonuje Piledriver. PRzypina 1...2...! Foley nie może w to uwieżyć podnosi przeciwnika i dostaje headbut a zaraz po tym Styles Clash. Przypina 1....2....3!

-------------------------------------------------------

Backstage

Widzimy CM Punk'a i członków Nexus'a słuchających go.

CM Punk : Na Fatal-4-Way walczymy o pasy przeciwko DX Michael ale teraz mamy ważniejszy problem mianowicie Predators. Ta grupa nam zagraża dlatego trzeba ją zniszczyć. A ja dzisiaj walczę z Dolphem Ziggler'em. Musicie dopilnować Predator'ów żeby się w to nie mieszali ponieważ walka jest na zasadach NO DQ a ja mam zamiar unicestwić lidera tej grupy...

----------------------------------------------------------

John Morrison : Witam was. Chciałbym z wami podzielić się moimi odczuciami co do Edge'a. Dwa tygodnie temu jak i tydzień temu przegrał ze mną o Hardcore Tittle jednak mam do niego szacunek nie tak jak on do mnie i pozwalam mu zrewanżować się ale nie dzisiaj bo dzisiaj muszę wyruszyć do Mojej Siostry bo ma urodziny więc dzisiaj nie mogę ale na Fatal-4-Way chętnie z nim zawalczę i jeszcze z innymi 2 kandydatów do mojego pasu.

Mam nadzieje że oglądnę w czasie jazdy SmackDown! i zobaczę wszystkich moich przeciwników. Widzimy się za tydzień do zobaczenia.

JoMo już stoi przy wejściu do backstage'u jednak dostaje krzesłem w twarz. To Edge, zaczyna okładać go Chairshootami aż do krwawości. Gdy mu się to znudziło czekał aż się podniesie i zrobił Spear'a.

--------------------------------------------------------------

Promo Fatal-4-Way

Reklama

1#Contender Match NO DQ

http://img30.imageshack.us/img30/632/nexttf.jpg

Gong. Dochodzi do zwarcia. Przeważ lepiej zbudowany i większy Khali. Great wykonuje różne kombinacje Suplexów. Podnosi Ted'a Irish Whip na narożnik i Clothesline. Suplex z narożnika. Przypina 1...2! Zaczyna okładać pięściami i nogami głowę Dibiasego po chwili opanowania podnosi go i wykonuje Chokeslam'a. Przypina 1...2..! Podnosi Dibiase ten wykonuje Drop Kick'a jednak Khali dalej stoi w miejscu. Dibiase odbija się od lin i Clothesline lecz dalej nic. Odbija się od lin i spinebuster jednak nie Ted tylko odbija się od Great Khali'ego. Kick The Groin od Ted'a. Khali cały skulony zostaje przypięty 1...2...3!

-------------------------------------------------------

1#Contender Match NO DQ

http://img713.imageshack.us/img713/8414/71240381.jpg

Gong. Wymiana spojrzeń przez zawodników. Justin Gabriel I Drew błyskawicznie ruszają na Mark'a. Parę sierpowych od szkota oraz parę kick'ów od Gabriel'a. Po chwili próbują zrobić razem suplex'a jednak MH kontruje i sam wykonuje go na nich. Odbija się od nich i nie udolny Leg Drop na Drew'ie. Henry podnosi JG i wykonuje suplex. Zaraz po tym wstaje szkot i atakuje MH po przez Back Knee Neckbreaker. Wychodzi z ringu idzie po Steel Hummer. Wchodzi na ring i uderza nim w brzuch Gabriel'a. Upuszcza młot i przypina Justin'a. 1....2...! Drew znowu bierze młot jednak dostaje Back Suplex'a od MH. Henry idzie po Krzesło wchodzi do ringu i dostaje Drop Kick'a od Gabriel'a jednak nie upada. Gabriel powtarza akcje lecz znowu bez skutku w końcu bierze krzesło i uderza nim w głowę Mark'a Henr'ego. Głowa MH zaczęła krwawić ucieszony tym faktem Gabriel wychodzi na narożnik i wykonuje 450 Splash na Mark'u. Przypina 1... został odciągnięty przez Drew'a. Zdenerwowany wstaje i zaczyna okładać Drew'a pięściami i nogami aż w końcu zdecydował się na suplex. Podnosi go Irish Whip po za ring sam zostaje w ringu i wykonuje Slingshot Corkscrew Plancha. Wyciąga stół spod ringu, wykłada go i rozkłada. Mark Henry wstał wyszedł z ringu i zaczął walić głową Justin'a o kant ringu. Po chwili Gabriel zaczął krwawić. Mark Henry nie przestawał dopóki nie dostał chairshoot'a od Drew'a. Ten założył krzesło na głowę MH i wykonał Leg Drop. Zaraz po tym dostał Hurricanranę od JG. Ten go podniósł ustawił na stół wszedł na narożnik wykonał 450 Splash, Irish Whip do ringu przypiął 1...2...3!

--------------------------------------------

THE Miz : Ktoś o mnie zapomniał? Undertaker dostał walkę z Orton'em a ja? A z resztą i tak ich pokonam na Fatal-4-Way ale muszę z kimś walczyć becouse I am The Miz and I am Awesome.

Theodore : Mizianie chcesz walki będziesz ją miał Handicap two on one match przeciwko Sin Carze oraz Sheamusowi teraz.

Theodore Long schodzi a The Miz zostaje w ringu i czeka na przeciwników

---------------------------------------------------------------------

Hanciap Match 2 on 1

http://img683.imageshack.us/img683/8383/przedostatnia.jpg

Gong. Sheamus i Sin Cara od razu biegną do Miz'a jednak ten schodzi z ringu. Sędzia odlicza 1.....2.....3.......4......5.......6.......7......8... i Mizian wchodzi do ringu. Od razu parę kopów w żebra. Podnoszą go i robią razem suplex'a . Sin Cara wchodzi na narożnik. Wykonuje Cross Body w tym samym czasie Sheamus odbija się od lin i Leg Drop. Podnoszą go i zaczynają okładać go pięściami aż do narożnika tam Irish Whip do innego narożnika. Sheamus z porozumieniem z Sin Carą wykonuje Irish Whip do tego samego narożnika ten wykonuje Hurricanranę. Sheamus zakłada Headlock jednak parę łokci od The Miz'a on uwalnia się odbija od lin i dostaje Drop kick'a od Sin Cary. Sheamus podnosi Miz'a i wykonuje Bicycle Kick a Mistico szybko to tego La Mistico. Przypina 1...2...3!

Po wszystkim Sheamus i Sin cara popatrzyli się na siebie i ........ podali sobie ręce ku zdziwieniu widzów

-----------------------------------------------

Reklama

Normal Match

http://img828.imageshack.us/img828/2733/40517897.png

Gong. Panowie rozpoczynają od zwarcia. CM Punk przechodzi do headlock'u pare ciosów w głowę przy tym. Jednak po chwili mu odpuszcza odbija sięod lin i Big Boot. Podnosi go i suplex. Podnosi go i Samoan Drop. Przypina 1...2...! Podnosi go Headbut, pare sierpowych Irish Whip do narożnika. Tam suplex. Przypina 1...2..! Punk wchodzi na narożnik i Diving Leg Drop. Przypina 1...2! Obaj błyskawicznie wstają i zaczynają wymianę ciosów, suplex od Dolph'a Ziggler'a.Przypina 1....2! Podnosi Punk'a odbija się od lin Clothesline. Podnosi go lecz dostaje Exploder Suplex. Podnosi go i Pepsi Twist. Przypięcie 1.....2! Podnosi go Irish Whip do narożnik'a. Running High Knee Followed By Bulldog od CM Punk'a. Przypięcie 1....2...! Podnosi go jednak dostaje prawego sierpowego od Ziggler'a. Irish Whip od Dolpha i Powerslam. Przypięcie 1...2...! Podnosi Punk'a Irish Whip, CM odbija się od lin i Clothesline. Przegotowując się do GTS Ziggler wstaje i dostaje go. Przypina 1...2.....3!

Predators wbiega na ring i zaczyna okładać Punk'a każdy go kopie i uderza pięściami

Nexus wbija na ring i zaczyna się wymiana ciosów przez wszystkich. Justin Gabriel zostaje wyrzucony z ringu po przez Chokeslam od Kane'a, Kane dostaje Clothesline'a od Myson'a Ryan'a. Ryan wymienia ciosy z Kaval'em i dostaje Bicycle Kick . Kaval natomiast został wyrzusony po przez Drop Kick od Traver'a. Ten wymienia ciosy z Matt'em Hardy'm. Hardy wykonuje Hurricanranę po za ring na Traver'u jednak ten ciągnie za nogi Matt'a i lądują po za ringiem. Kamera teraz pokazuje na CM Punk'a i Dolph'a Ziggler'a, którzy wymieniają spojrzenia.

---------------------------------------------------

Reklamy

Backstage

Kelly Kelly zaczepia Randy'iego Orton'a i próbuje porozmawiać z nim na temat Main Event'u.

Kelly Kelly : Witaj, Randal mam parę pytań odnośnie Undertaker'a

Randy Orton : Chodzi ci o tego, który zostanie kopnięty w czaszkę dzisiaj?

Kelly Kelly : Eeeee... Chyba Tak

Randy Orton : Nie ma o czym rozmawiać to zwykły bandyta, który zostanie pokonany przez Mistrza Wagi Cięzkiej . Rozwale mu pysk ale to już mówiłem. Zapraszam was wszystkich na wielkie Show w wykonaniu Randy'iego Orton'a becouse The Age Of Orton has Begun and I am Legend Killer.

Kelly Kelly : Dobrze w takim razie mam jeszcze jedno pytanie co sądzisz o Special Referee?

Randy Orton : Teddy to spoko koleś ale jeśli zrobi coś na korzyść Undertaker'a wykonam na nim RKO.

I odszedł

Single Steel Cage Pin and Give UP Match.

http://img818.imageshack.us/img818/7205/90061445.jpg

Gong. Randy Orton błyskawicznie z furią atakuje Undertaker'a parę sierpowych kick'ów aż w końcu Drop Kick. Zaczyna okładać leżącego Undertaker'a z całą furią atakuje czoło Deadman'a. W końcu odchodzi od niego podchodzi od tyłu od strony głowy i Chest Thumps. Podnosi go odbija się od lin Clothesline. Przypięcie 1...2..! Podnosi Undertaker'a Irish Whip i Powerslam. Orton przeciąga Undertaker'a pod wejście ze stalowej klatki i zaczyna pchać i ocierać głowę Undertaker'a w siatki stalowej klatki. Przeciąga go na środek ringu wykonuje Orton Stomps, przypina 1...2...! Undertaker charakterystycznie dla niego wstaje i zdenerwowany powoli zaczyna okładać sierpowymi Orton'a. Po chwili z całej siły wykonuje Irish Whip na klatkę. Orton odbija się od siatki głową. Leg Drop od Deadman'a. Under bierze na kolano głowę Orton'a i zaczyna okładać. Gdy puściła się krew skończył odbiłsię od lin i znowu Leg Drop. Przypina 1....2..! Podnosi go odbija się od lin i Flying Clothesline. Znowu go podnosi i Last Ride o siatkę klatki. Przypina całego obolałego Orton'a 1....2....! Podnosi go Irish Whip, Orton odbija się od lin i European Uppercut odbija się znowu i Lou Thesz Press. Podnosi umarlaka zaciąga pod liny i Catapult Guillone. Zaraz po tym przyciąga go na srodek i pinuje 1...2...! Orton zdenerwowany wstaje odbija się od lin i Knee Drop i jeszcze raz i znowu. W końcu go podnosi i wykonuje Olympic Slam. Przypina 1....2....! Wykonuje charakterystyczny taunt do wykonania RKO czeka aż Bad Ass wstanie gdy to robi RKO! Orton czołgając się do Undertaker'a zostaje zapięty po przez Hell's Gate. Nie odklepuje, powoli podnosi się z Undertaker'em w rękach i wykonuje Power Bomb. Orton uwolniony wchodzi na narożnik i Diving Knee Drop. Przypina 1....2...! Podnosi Undertaker'a Irish Whip, Undertaker odbija się od lin i Shoulder Block jeszcze raz się odbija i Big Boot. Przypina 1....2...! Podnosi Orton'a odbija się od lin i Jumping Lariet. Przypina 1....2....! Znowu podnosi Orton'a wykonuje Irish Whip na siatkę klatki tak aby Orton upadł na głowę. I powtórzył czynność. Wkońcu podnosi go i wykonuje Chokeslam jednak kontratak i dostaje RKO. Randy Orton przypina 1....2......3! Randy Orton ustawia się w narożniku każdy wie o co chodzi. Już wykonuje Punt Kick'a jednak Long go od pchał i okrzyczał. Orton uśmiechnięty pluje mu w twarz oraz daje z liścia a potem schodzi.

Tak kończy się Smackdown!

Karta na Fatal-4-Way

Walka o pas Tag Team'u

Walka o pas IC

Tag Team Match

Walka o pas WHC

Walka o pas WWE

Walka o Pas HC na zasadach Hardcorowych

http://img863.imageshack.us/img863/8523/lastczesc.png

A więc,co do SmackDown! niczego się nie mogę uczepć :D,bo naprawdę przypadło mi do gustu.Backstage był,walki chyba wystarczająco długie,ale bez obrazy,ale troszeczkę nudne.Gdyby się coś w nich działo (interwencja,krew,debiut,powrót) byłoby b. dobrze.Nie mówię tu o KAŻDEJ walce,że są "nudne" bo tak nie jest.Ocena 5/6 i zapraszam do siebie.Idzie Ci coraz lepiej i życzę sukcesów ;).

http://obrazki.tnttorrent.info/tnt24.info_WWE_Raw_04_04_11_DSR_XviD-XWT.9489__221689.jpeg 13.06.2011

Raw rozpoczęło theme i imponujący pokaz Pirotechniczny.

Jim Ross : Na poniedziałkowej nocy RAW witają was HoF Jerry"The King" Lawer

Jerry Lawer : Na początek walka pomiędzy gościem ze SmackDown! Shelton'em Benjamin'em a R-Truth'em a na końcu Main Event Chris Jericho kontra Batista nic więcej mi nie wiadomo.

Jim Ross : W takim razie zapraszamy na 1 walkę.

-----------------------------------------------------------

Normal Match

http://img6.imageshack.us/img6/8307/hehehee.png

Gong. R-truth zwlekając zaczął ironicznie się śmiać jednak nie trwało to długo ponieważ Shelton odbił się od lin i wykonał Clothesline. Shelton podnosi Truth'a i suplex, znowu go podnosi i robi to samo. Przypina 1...2! Benek podnosi przeciwnika i wykonuje Powerslam. Zaczyna okładać leżącego R-truth'a. Odbija się od lin i Leg Drop. Przypina 1...2! Shelton podnosi rywala Irish Whip, Truth odbija się od lin i Jumping Calf King(ze charakterystycznym szpagatem). Wchodzi na drugą line narożnika i Missile Dropkick dla Benjamina. Przypina 1....2....! Podnosi przeciwnika parę serii sierpowych odbija się od lin Clothesline. Podnosi go i Truth Conuiction. Przypina 1....2....! Truth nie dowierza. Podnosi go i zaczyna go okładać pięściami jednak Shelton nie daje się i zaczyna robić to samo. Irish Whip od Truth'a jednak Shelton kontruje. Truth ląduje w narożniku i dostaje Dropkick. Shelton wchodzi na narożnik i 450 splash. Przypina 1.....2.....! Shelton nie wie co zrobić, jednak po chwili podnosi R-Truth'a odbija się od lin i Clothesline. Podnosi przeciwnika i Suplex. Przypina 1....2....! Znowu blisko Shelton znowu wchodzi na narożnik i wykonuje 450 splash. Przypina 1.....2....3! Tak jest wkońcu.

--------------------------------------------

Sting : Nie mam ochoty z wami gadać po prostu zobaczcie to.

Na Titatron został odtworzony film, na którym jest pokazany dom John'a Ceny. W kierunku jego domu kieruje się Sting z benzyną oraz zapałkami. Sting wylewa benzynę dookoła domu Ceny i podpala go. Zaraz po tym film kończy się.

Sting : Tak dobrze widzicie John Cena i jego dom został podpalony. Wasz bohater został unicestwiony. Ahhhh czuję że zrobiłem coś wielkiego dla RAW. Po Fatal-4-Way mam zamiar walczyć o mistrzostwo świata no ale najpierw muszę pokonać John'a..... przepraszam musze pokonać Evan'a Bourne'a a przecież mam u swojego boku Rey'a Mysterio. To będzie łatwe dlatego nawet nie myślę o tym pojedynku. Skoro wszytko wam podsumowałem czas na opowiedzenie wam jak będzie wyglądać ta Federacja pod moimi rządami przyszłego WWE Champion'a Sting'a. Więc tak na co galę ja będę walczył w Main Event'cie przynajmniej przeciwko dwóm przeciwniką ponieważ w pojedynkę nie dadzą radę. Zresztą już teraz tak jest i nikt ale to nikt mnie nie poko

Długo się nikt nie pojawia po pewnym czasie Cena wybiega z tłumu publiczności od tyłu, wchodzi na ring i czeka aż Sting się odwróci gdy to robi on wykonuje AA a potem zakłada STFU. Oddzielili ich dopiero ochroniarze. Cena uśmiechnięty przybija piątki faną a Sting zostaje wyniesiony na noszach.

Backstage

Widzimy Christian'a, który rozmawia z GM RAW!

Christian : Bret przez ostatnie RAW ani razu nie walczyłem w poważnej walce tylko raz w tym nie poważnym Battle Royal. Dlatego proszę cię o jaką kolwiek walkę 1 na 1.

Bret : No nie wiem czy to nam się opłaca.

Christian : Bret jak przegram wogóle cie już o nic nie proszę a jak wygram to będę dostawał częściej walki ok?

Bret : Dobrze. Walczysz z Justin'em Gabriel'em. O godzinie..... teraz!

Christian : Wielkie Dzięki. Już biegnę walczyć.

Christian nie czekając idzie w stronę Entrance.

----------------------------------------------------------------

http://img710.imageshack.us/img710/1955/nexto.png

Gong. Wymiana ciosów. Christian próbuje założyć headlock'a jednak dostaje parę łokci w brzuch. Zwarcie, suplex od Christian'a. Podnosi Gabriel'a Irish Whip jednak dostaję Hurricanranę. Odbija się od lin i High Dropkick. Zaczyna okładać głowę Christian'a. Dłuugo nie przestaję jednak po czasie wychodzi poza ring, wskakuje na kant ringu i Slingshot Corkscrew Plancha. Przypina 1.....2....! Obaj wstają błyskawicznie jednak Christian dostaje Jumping Superkick. Odbija się od lin i Legdrop. Podnosi przeciwnika Irish Whip i Powerslam. Przypina 1....2...! Obaj wstają wymiana ciosów Irish Whip od Christian'a i Tilt A-Whirl DDT. Justin wchodzi na narożnik i wykonuje 450 Splash jednak Christian się odsuwa. Podnosi przeciwnika seria ciosów w brzuch odbija sięod lin Clothesline, Dropkick i na koniec Suplex. Przypina 1...2...! Christian wstaję ciągnie Justin'a pod narożnik sam wchodzi na niego i wykonuje 360 Splash nie wiarygodne ! Przypina 1...2....! Christian podnosi przeciwnika i wykonuje Killswitch. Przypina 1...2...3!

------------------------------------------------------------

Reklama

Bret : Chciałbym wam przedstawić perełkę dzisiejszego wieczoru, człowieka, którego rozpoznają nawet w Afganistanie. Człowiek, który porzucił Wrestling dla filmu jednak się nawrócił. TTTTTTTTTTTThhhhhhhhheeeeeeeeeeeeee Roooooooooooooooooooock.

The Rock : To dla mnie zaszczyt znowu pokazać się dla was. Mam nadzieje że zostanę trochę dłużej niż zazwyczaj. Ale do rzeczy przyszedłem tu dać

wam tyle rozrywki ile mogę. Dlatego wyzywam każdego śmiałka, który wyzywa mnie do walki. You smell what the rock is cooking?

Pepsi : Witam wszystkich fanów federacji WWE, witam ciebie Hart oraz ciebie ikono wrestlingu The Rock'u jednak nie przyszedłem siętu witać ze

wszystkimi tylko przedstawić ci twojego przeciwnika, który nazywa się .......... ktoś z Teksasem związany. Tak to Stoooon Cooold Steeeeve Austin!!

Pepsi : A pojedynek odbędzie się tu i teraz.

Ja i Bret odeszliśmy do backstage'u.

http://img718.imageshack.us/img718/90/31076741.png

Gong. Stone pokazuje rock'owi żeby zaczekał, poszedł po piwo napił się i znowu wszedł do ringu. Zwarcie Stone Cold przeważa i pcha The Rock'a do narożnika sędzia odlicza 1....2.....3....4. Steve Austin wykonuje Irish Whip do narożnika i Clothesline. Wchodzi na narożnik i Diving Clothesline. Przypina 1....2....! Cold podnosi Rock'a seria ciosów w twarz potem w brzuch aż w końcu Suplex. Podnosi go i Irish Whip do narożnika. Podchodzi i Mudhole Stomping zaraz po tym znowu "kładzie" go na narożnik i wykonuje Super Back Suplex. Przypięcie 1...2! Wstaje i wykonuje parę razy Groin Stomp. Podnosi rywala i odbija się od lin Lou Thesz Press. Przypina jednak Rock kontratakuje i to on przypina 1...2...! The Rock we furii zaczyna okładać leżącego Cold'a. Odbija się od lin i Elbow Drop. Wchodzi na narożnik i Diving Leg Drop. Przypina 1....2....! Rock zaczyna wykrzykiwać "The Rock is Cooking " i podobne charakterystyczne do niego teksty. Stone Cold wstaję i odrazu dostaje Big Boot'a. Przypina Steve'a 1....2...! Podnosi przeciwnika jednak dostaje Drop Kick'a. SCSA wchodzi na narożnik i Diving Elbow Drop. Stone Cold czeka aż The Rock wstanie. The Rock wstał i dostał Stunner'a. Stone Cold przypina jednak nie Rock kontruje 1....2....3! Stone Cold nie może uwierzyć chce jeszcze dorwać Rock'a jednak ten uciekł.

------------------------------------------------------------------

Reklama

------------------------------------------------------------------

http://img541.imageshack.us/img541/4586/29246618.png

Gong. Zaczynają od zwarcia, Triple H przeważa parę headbutt'ów na ring wbiega Rey Mysterio z krzesłem Triple H ucieka z Ringu a Evan sam zostaje w ringu. Rey próbuje wykonać Charishoot'a jednak Evan unika odbija się od lin i Dropkick. Rey wykorzystał że nie przewrócił się a Evan się podnosi, wykonał Chairshot'a, i zwycięzcą jest Evan Bourne po przez DQ.Rey potem zakłada krzesło na głowę Evan'a wchodzi na narożnik i Diving Legdrop. Podnosi Bourn'a Irish Whip po za ring. Rey wykonuje Running Bulldog'a a potem Irish Whip na stół komentatorski a tam wykonuje DDT i znowu aż do krwi. Mysterio wyrzuca Evana'a na widownie i wraca do szatni.

-----------------------------------------------------------------------

Backstage

AJ Lee przeprowadza wywiad z Batistą

AJ Lee : Zwierzaku mógłbyśmi poświęcić chwilę

Batista : Pewnie

AJ Lee : Jak traktujesz Chris Jericho znaczy chodzi mi oto czy masz go jako przyjaciela czy może wroga.

Batista : Do samego Chris'a nic nie mam ale ma mój pas dlatego dostanie ode mnie srogie lanie.

AJ Lee : Życzę powodzenia bo osobiście jestem za tobą.

Batista uśmiechnął się i poszedł w stronę wejście na ring

----------------------------------------------------------------------

http://img200.imageshack.us/img200/24/mainevent.png

Gong. Wymiana spojerzeń przez zawodników po chwili zwarcie.Batista przeważa i wykonuje Suplex'a .Wstaje odbija się od lin(Jericho wstaje) i Big Boot. Przypięcie 1...2...! Obaj wstają błyskawicznie dochodzi do zwarcia. Chris ewidentnie przeważa zakłada Head Lock’a . Batista próbuje się wydostać ale Jericho nie daje za wygraną. W końcu Animal znalazł się przy linach i chwycił ją ręką. Sędzia odlicza 1...2....3... Jericho puszcza odbija się od lin Clothesline znowu się odbija lecz tym razem wykonuje Irish Whip’a do narożnika.Parę ciosów w twarz, odwraca batistę i Super Back Suplex. Przypina 1...2...! Podnosi przeciwnika i Suplex znowu podnosi i Double Powerbomb. Zakłada Walls Of Jericho. Batista czołga się do lin jednak Jericho ciągnie go na środek ringu. Batista nie odpuszcza i całymi siłami doczołgał się do lin jednak nie ma już sił. Jericho to wykorzystuje podnosi przeciwnika parę ciosów w twarz i Suplex. Znowu go podnosi i Codebreaker. Nie przypina tylko zakłada The Liontamer. Batista już nie ma sił doczołgać się do lin i odklepuje.

RAW zeszło z anteny

Po RAW doszło do Dark Match'u

Zack Ryder vs William Regal

Wynik

Zwyciężca Ryder

Karta na Fatal-4-Way

Walka o pas Tag Team'u

Walka Eliminacyjna o pas IC

Tag Team Match

Walka Eliminacyjna o pas WHC

Walka Eliminacyjna o pas WWE

Walka Eliminacyjna o Pas HC na zasadach Hardcorowych

P.S gala robiona na szybko z powódu braku czasu

Co do RAW... wszystko było barzo dobrze i nie mam na co ponarzekać ( :/ ).Jedynie sytucja z Rock'iem i SCSA trochę mi się nie podobała,bo mogleś dać coś w stylu,że się spotykają i rozpętuje się jakiś konkretny speech i brawl.Za to sytuacja z Cena'ą i Sting'iem bardzo mi się podobała.Jak tak oceniam każdy z twoich odcinków,to można zauwazyć wielką poprawę. "5-"/6 w ocenie szkolnej i zapraszam do siebie (bo co mam zrobić :D).

DZięki Real za komenta, niedługo jak nie jutro skomentuje ci diary bo już czas mam.

Proszę o więcej komentarzy od was nawet jak komuś się czytać walk nie chcę tylko na wyniki patrzy.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://www.tothegame.com/res/game/2335/logo.jpg

17-06-2011

Booker T : Witamy wszystkich na Friday Night Smackdown! z Nowego Yorku. To ostatnie SmackDown przed Fatal-4-Way. Tu wasz komentator Boooker T oraz

Cole : Drugi komentator Michael Cole. Czeka was wieczór pełen wrażeń nie możecie nic z niego przegapić.

Booker T : Oprócz reklam

Cole : Dokładnie chyba że to reklama nadchodzącej gry WWE'12.

Booker T : Dobra Cole zanudzamy państwa dlatego zapraszam już na pierwszą walkę dzisiejszego jedwabistego wieczoru.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Normal Match

http://funkyimg.com/u2/212/201/americo.jpg

Walka rozpoczynająca SmackDown niestety nudna i krótka. Przez cały czas przeważał Primo zaczęli od zwarcia potem parę Suplexów, Clothesline'ów, puch'ów i prób przypięcia od niego. Parę akcji z narożnika. Pod koniec Goldust przejął inicjatywę. Schizophrrnic od Gold'a i Shattered Dreams. Przypina go 1....2....3!

CM Punk wraz z Nexus wchodzi na ring.

CM Punk : Na ostatnim SmackDown! Ja CM PUNK walczyłem przeciwko liderówi Predators i oczywiście wygrałem. Lecz po tym zaatakowali mnie jego podwładni. Na szczęście mam lepszych zawodników w swojej Grupie od nich. CM Punk i Nexus domagają się o walkę z Predators o miano lepszej grupy.Tym skur*ysynom nie ujdzie na sucho atak na Straight Edge Superstar .Dlatego GM SmackDown! ma tutaj przyjść i potwierdzić pojedynek...................................... Słyszysz Teddy!!!???? wyłaź.

Teddy Long : CM Punk zgadzam się. Pojedynek będzie eliminacyjny czyli po przypięciu odpada jeden członek z danej grupy. To będzie dzisiejszy Main Event. SmackDown! ma zobaczyć wielkie widowisko rozumiesz Punk?

CM Punk : Tak Teddy i dzięki.

CM Punk Nexus i Teddy udali się do Backstage.

Backstage

Dolph Ziggler : Słyszeliście?! Mamy to wygrać i pokazać im kto to Predators. Kaval jesteś najmłodszy dlatego pokładam w tobie wiele nadziei. Wiem że to dziwnie brzmi w ustach nie wiele starszego Wrestler'a. Kane całą furię masz skierować na MAson'a Ryan przecież jesteś Big Red Monster. I Matt Hardy brat jednego z najważniejszych wrestlerów w WWE, jesteście przecież na tym samym poziomie tylko że Jeff ma ładną buźkę ale my nie o tym jesteś hardkorowy i umiesz wiele akcji. Ale do rzeczy musimy ich po prostu wypędzićze SmackDown! trzeba dążyć do zniszczenia tej grupy. Dlatego nie można dać im wygrać dzisiejszej walki i tej na Fatal-4-Way. To tyle ode mnie idzcie trenować.

Normal Match

http://funkyimg.com/u2/876/870/qwe.jpg

Gong. Dochodzi do zwarcia na środku ringu. Ted przeważa i przechodzi do Headlock'a parę puchy, ciosów w głowę. Irish Whip do narożnika tam Clothesline od Dibiase. Irish Whip do drugiego narożnika i tam seria sierpowych w twarz i brzuch. Ted zdecydował się na Suplex'a i wykonał go. Przypięcie 1....2...! Obaj wstają i Dropkick od Dibiase, Ezekiel jednak się nie przewraca. Dibiase powtarza akcję, ale Ezekiel nadal stoi na nogach w dodatku zaczyna atakować Ted'a parę ciosów w twarz i Headbutt. Przypina 1...2...! Jackson podnosi przeciwnika Irish Whip, Dibiase odbija się od lin i dostaje Back Elbow Strike. Przypina 1....2...! Jackson zaczyna okładać głowę Dibiase'go po chwili wchodzi na narożnik i wykonuje Diving Clothesline na Tedzie, który przed chwilą wstał. Przypina 1....2....! Podnosi Dibiase ten jednak go odpycha i wykonuje Dropkick, Jackson odbija się od lin i dostaje Shoulder Block. Przypina go 1.....2....! Dibiase podnosi Rywala i Dream Street! Przypina 1....2.....3!

Backstage

widzimy Edge i Morisson'a rozmawiających ze sobą.

Edge : Nie nawidzę cie Morisson upokorzyłeś mnie pokonałeś mnie 2 razy z rzędu. Musze mieć rewanż John bez niego nie dam rady zachować resztki godności.

Morisson : Co ty wiesz o godności na ostatnim SmackDown! powiedziałem że nic do ciebie nie mam nawet cię szanuję a ty zaatakowałeś mnie jak wchodziłem do szatni, nie masz za grosz godności więc jak możesz o niej mówić

z nikąd podchodzi do nich Shelton Benjamin

Shelton Benjamin : Ja walczę o pas IC ale jakbym był podwójnym mistrzem to nawet wielki Chris Jericho albo Randy Orton nie mogli by mi podskoczyć dlatego dzisiaj będę walczył z wami.

Morisson : A kto ci dał takie prawo leszczu?

Shelton Benjamin : Grzecznie bo dostaniesz.

TEddy Long akurat usłyszał tą rozmowę i podszedł do nich

Long : Chłopaki ja widzę tu doskonałą walke Triple Theatre Match plus NO DQ. Mam nadzieje że się cieszycie.

każdy poszedł w swoją stronę

Normal Match

http://funkyimg.com/u2/217/034/hehe.jpg

(Sheamus nie ma żadnego pasa, nie chciało mi się szukać lepszego rendera)

Gong. Wymiana ciosów przez dwóch znakomitych Wrestlerów. Przewagi nie widać, po chwili jednak widać przewagę Sheamus'a lecz i tak jest nie wielka . Sheamus cały czas powiększa swoją przewagę jednak nie spodziewanie dostaje Hurricanranę a potem Dropkick'a.. Przypięcie 1...! AJ podnosi Sheamus'a i wykonuje Suplex Neckbreaker'a. Podnosi przeciwnika parę punch'y w głowę zaraz po tym Irish Whip do narożnika. Tam Dropkick. Suplex od Styles'a. Przypięcie 1...2! Aj podnosi przeciwnika i wykonuje Irish Whipa,Sheamus wypada z ringu. AJ STYLES odbija się od lin i wykonuje Fosbury Flop na stojącym Sheamus'ie. Parę ciosów w twarz a sędzia odlicza. Aj podnosi Sheamus'a i Pele Kick. Styles nie ryzykuje odliczenie wchodzi na ring. Sheamus również wchodzi na ring przy odliczeniu do 8. AJ Styles od razu zaatakował Sheamus'a parę kicków w głowe potem odbija się od lin i Elbow Drop zaraz potym podnosi Celtyckiego Wojownika i zakłada Flying Armbar. Sheamus jednak wydostaję się Aj Styles nie daje za wygraną podnosi Sheamus'a, który trzyma się cały czas za ramię, rękę i wykonuje Irish Whip jednak Shoulder Block od Sheamus'a. Szkot cały czas trzyma się za rękę podnosi Aj'a i DDT znowu go podnosi i Bicycle Kick. Sheamus podchodzi do Aj'a ten wykonuje Kip-Up frankensteiner. Przypina 1....2...! Wchodzi na narożnik i wykonuje Spiral Tag. Przypina 1...2....3!

Randy Orton : Witam, witam chyba nie muszę mówić po co tu przyszedłem....... ale jednak powiem na ostatnim SmackDown! pokonałem żywą legendę Undetaker'a nie wiele brakowało abym skreślił jego karierę na zawsze . Legend Killer jednak nie poprzestanie na pokonaniu Undertaker'a jest jeszcze wielu, którzy muszą dostać RKO lub Punt Kick'a. AGE of Orton Begun becouse I am Legend Killer.

Foley : Pan Theodore wyznaczył mnie na twojego przeciwnika a pojedynek odbędzie się tu i teraz.

Normal Match

http://funkyimg.com/u2/471/613/3rd_fight.png

Gong. Wymiana spojerzeń przez zawodników po chwili zwarcie. Mick ewidentnie przeważa i przechodzi do Headlock'a, jednak Orton szybko wydostał się. Odbił się od lin, lecz dostał Shoulder Block'a. Foley podnosi przeciwnika i Swining Neckbreaker. Przypina 1....2....! Mickey podnosi Orton'a i Back to Belly Suplex, Deathlock na leżącym Orton'ie. Odwraca Randy'iego na plecy i wykonuje Soccerball Kick, przypina 1...2...! Podnosi Randala i Northern Lights Suplex zaraz potym zakłada Triangle Hold. Legend Killer szybko się jednak wydostał i zaczął okładać Mick'a. Podniósł go i wykonał Drop Kick ten dalej stoi na nagach. Orton odbija się od lin i Clothesline. Przypina 1...! Viper podnosi przeciwnika. European Uppercut od Ortona zaraz po tym DDT. Foley błyskawicznie wstał. Orton wykonał Irish Whip, FOley odbija się od lin i dostaje Powerslam. Orton przypina 1....2....! Wstaje i zakłada Boston Crab. Mick nie może się wydostać jednak nie odklepuje po pewnym czasie Orton wypuszcza go i zaczyna okładać punch'ami i kick'ami. W końcu opanował swoją furię odbił się od lin i Knee Drop. Podnosi Foley'a i wykonuje Gutwrench Neckbreaker zaraz po tym Orton Stomps. Randal przygotowuje się do RKO. Mick wstaje i dostaje RKO.Randy Orton Przypina 1...2...3!

Reklama

Promo Fatal-4-Way

Normal Match

http://funkyimg.com/u2/155/879/Bez_nazwy.jpg

Gong. Wymiana spojerzeń przez zawodników po chwili zwarcie. Undertaker ewidentnie przeważa zakłada Head Lock’a . Miz próbuje się wydostać ale Deadman nie daje za wygraną. W końcu Mike znalazł się przy linach i chwycił ją ręką. Sin Cara odlicza 1.........2............3......... Bad Ass puszcza, odbija się od lin Clothesline znowu się odbija lecz tym razem wykonuje Irish Whip’a do narożnika. Wykonuje Clothesline oraz Super Back Suplex. Podnosi Miz’a i parę punch'ów potem headbutt i BigBoot. Przypina 1...! Błyskawicznie odbija się od lin i wykonuje Leg Drop . Przypięcie 1...2! Podnosi Miz’a Irish Whip jednak Mike kontruje do narożnika i Modifield Corner Clothesline.Undertaker cały czas na nogach od tyłu dostaje Neckbreaker Combo z przypięciem. 1...2!Bad Ass błyskawicznie wstał odbił się od lin i Lou Thesz Press dla The Miz’a. Nie czekając wykonuje Elbow Drop. Andrzejtejker przypina 1...2...! Nie czekając zakłada Hells Gate Mike nie odklepuje. Doczołgał się tyłem do liny i zahaczył ją nogą. 1.........2........3..........4.. Dead Man puszcza puszcza. Podnosi Miza i Backdrop Suplex. Przypina 1...2...! Obaj wstają równocześnie wymiana ciosów na korzyść Miz’a.Irish Whip do narożnika i znowu Modifield Corner Clothesline. Mizian czeka aż Bad Ass odwróci się do niego i wykonuje Mizard of Oz. Przypięcie 1...2...! The Miz nie dowieża łapie się za głowę. Jednak zdziwienie nie trwało długo ponieważ od razu rzucił się na Taker’a i zaczął go okładać. Po chwili opanował się podniósł Andzeja i przeciąga go na środek ringu wykonuje parę punch'ów i kick'ów pochwili przypina 1...2...! Undertaker charakterystycznie dla niego wstaje i zdenerwowany powoli zaczyna okładać sierpowymi Miz'a. Po chwili suplex, Undertaker odbija się od lin i Leg Drop od Deadman'a. Under bierze na kolano głowę Miz'a i zaczyna okładać. Gdy puściła się krew skończył odbił się od lin i znowu Leg Drop. Przypina 1....2..! Podnosi go i T-Piledriver. Sin Cara odlicza 1...........2......! Undertaker zdenerwowany zaczyna kłucić się z Sin Carą, on pokazuje mu że jest sędzią i wszystko robi dobrze. Miz wykorzystuje kłótnie i przypina Under'a od tyłu 1.2.3! Sin Cara i Miz uciekają z ringu. Cara unosi rękę Miz'a w geście jego zwycięstwa i udają się do szatni. Undertaker zaczął rozwalać wszystko dookoła i udał się do szatni.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hardcore Match

http://funkyimg.com/u2/374/836/k.jpg

Gong. Wymiana spojrzeń przez zawodników. Edge i Shelton dali sobie do zrozumienia że muszą wyeliminować hardkorowego mistrza. Shelton podbiega i wykonuje Clothesline a Edge Elbow Drop. Edge zaczyna okładać Morrison'a pięściami a Shelton idzie po krzesło. Benjamin wchodzi z krzesłem na ring i zaczyna nim okładać JoMo. Edge i Shelton przybili sobie piątki a zaraz po tym Shelton podniósł Morrison'a i wykonał spear'a. Benjamin wykorzystując to wykonał PayDirt i przypiął 1.....2.....3! Benjamin Celebruje zwycięstwo jednak krótko bowiem John Morisson od tyłu wykonuje back suplex i wchodzi na narożnik i wykonujeStarship Pain i przypina 1.....2.....3!JoMo nie czekając wziął pas i uciekł do Backstage'u.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Backstage

KellyKelly rozmawia z Orton'em

Kelly Kelly : Randy jak czujesz się po zwycięstwie

Randy Orton : Coraz bardziej wierze że moja Era potrwa długo ponieważ wygrywam ze wszystkimi. Mick Foley pamiętam go odszedł do TNA a tam się zeszmacił gdyby został tutaj miałby dużą lepszą formę a tak to..... no ale nic mamy przed sobą świetny pojedynek Nexus vs Predators mam nadzieję na świetne widowisko i będę go teraz oglądał u siebie na razie Kelly.

Kelly Kelly : Bywaj.

4vs4 elimination match

http://funkyimg.com/u2/684/767/dupa.jpg

Gong. Na ringu jako pierwsi weszli Kane i Mason Ryan. Zaczeli od klinczu. Mason Ryan przeważa i wykonuje powerslam. Wstaje odbija się od lin i Leg Drop. Przypina 1....2! Obaj wstają i wymiana ciosów między nimi. Tym razem Kane ewidentnie przeważa. Przechodzi do headlock'a. Parę puch'y od Ryan i Kane puszcza. Ryan odbija się od lin i Big Booot. Przypina 1....2.....! Szybko zmienia się z Punk'iem ten podnosi Kane'a i wykonuje Go To Sleep. Jednak nie przypina tylko wchodzi na narożnik i wykonuje Diving Elbow Drop. Teraz przypina 1.....2.....! Zdenerwowany zakłada Anaconde Vise. Kane już nie wytrzymuje i odklepuje. Punk arogancko uśmiechnięty do wchodzącego na ring Kaval dostaje błyskawiczną Hurricanranę zaraz po tym Dropkick'a i Pele Kick. Przypina 1.....2....! CM wstaje i zmienia się z Otungą. David próbuje doprowadzić do zwarcia jednak Kaval podstępnie kopnął go w brzuch i wykonał Dropkick. Podniósł przeciwnika parę punch'y i kick'ów a zaraz po tym Downwards Kick. Podnosi przeciwnika i Irish Whip do narożnika a tam Bite Of The Dragon. Po chwili wchodzi na narożnik i Crossbody z przypięciem 1.....2.....! Wchodzi na narożnik i Warrior Way. Przypina 1.....2......3! Do ringu wchodzi Ryan jednak szybko zostaje pokonany przez Tidal Krush. Zostaje przypięty do 3 i odchodzi. Do ringu wchodzi Traver. Seria ciosów bokserskich na Kavalu i Travers Lightening. Przypina 1...2....3! Zostało po 2-uch. Traver i Matt Hardy. Dochodzi do zwarcia na środku ringu Traver przechodzi do headlock'a. Parę punch'ów w główę potem go puszcza. Irish Whip poza ring. Traver również wychodzi po za ring i trzyma Matt'a aż do Count Out'u przez co sam zostaje wyeliminowany. Na ringu zostali dwaj bosowie. Panowie rozpoczynają od zwarcia. CM Punk przechodzi do headlock'u pare ciosów w głowę przy tym. Jednak po chwili mu odpuszcza odbija się od lin i Big Boot. Podnosi go i suplex. Podnosi go i Samoan Drop. Przypina 1...2...! Podnosi go Headbut, pare sierpowych Irish Whip do narożnika. Tam suplex. Przypina 1...2..! Punk wchodzi na narożnik i Diving Leg Drop. Przypina 1...2! Podnosi go i Pepsi Twist. Przypięcie 1.....2! Podnosi go Irish Whip do narożnik'a. Running High Knee Followed By Bulldog od CM Punk'a. Przegotowując się do GTS Ziggler wstaje i dostaje go. Przypina 1...2.....3!

Smackdown zeszło z anteny

Karta na Fatal-4-Way

Walka o pas Tag Team'u

Walka Eliminacyjna o pas IC

Tag Team Match

Walka Eliminacyjna o pas WHC

Walka Eliminacyjna o pas WWE

Walka Eliminacyjna o Pas HC na zasadach Hardcorowych

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Kejrol
      1. The Vision (Bron Breakker and Bronson Reed), Logan Paul, Drew McIntyre, and Brock Lesnar (with Paul Heyman) 2. Rhea Ripley, Iyo Sky, Alexa Bliss, Charlotte Flair, and AJ Lee 3. John Cena (c) 4. Stephanie Vaquer (c)   
    • KyRenLo
      Godziny zostały do ostatniego pojedynku (Gala Premium rzecz jasna – Później już zostaje tylko finałowa walka na WWE Saturday Night's Main Event) legendarnego Johna Ceny, który to zmierzy się z Dominikem Mysterio. Żeby oddać Cenie hołd wrzucam jego pojedynek z dawnych lat. Rywal akurat nieprzypadkowy. Nigdy tego nie widziałem. Fajny klimat trzeba przyznać.
    • Mr_Hardy
      Walka słaba, ale theme song do którego wychodził przeciwnik Mondo to chyba theme El Generico.
    • KyRenLo
      Oho. Gunther już gotowy do akcji 
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW World Tag League 2025 - Dzień 7 Data: 29.11.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Mutsu, Aomori, Japan Arena: Mutsu Maeda Arena Publiczność: 1.208 Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Komentarz: Haruo Murata & Milano Collection AT Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
  • Dodaj nową pozycję...