Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Bukmacherki Nadszedl Czas :)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Strong Fan: Typujesz w TotoMixie? Czy np. Profesional też odwiedzasz?

ani TotoMix ani Profesional tylko STS :)

458954520447d6ce7641a4.jpg

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Juppozo

24

• Strong Fan

18

• Luk

17

• ajfan

9

Top użytkownicy w tym temacie

StrongFan: Czy jako że jesteś profesjonalnym (chyba) piłkarzem, nie obowiązuje Cię zakaz grania u bukmachera? Coś ostatnio było głośno o ustawianiu meczów, ale nie do końca jestem z tym zapoznany...rozwiejesz moje możliwości?

Poza tym, pierwszy Twój kupon postawię, bo rzeczywiście prawdopodobny, ale z tym drugim będzie ciężko - Real Madryt jest nierówny, a w derby Milanu bywały już takie cuda, że hohoho...

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

StrongFan: Czy jako że jesteś profesjonalnym (chyba) piłkarzem, nie obowiązuje Cię zakaz grania u bukmachera? Coś ostatnio było głośno o ustawianiu meczów, ale nie do końca jestem z tym zapoznany...rozwiejesz moje możliwości?

Poza tym, pierwszy Twój kupon postawię, bo rzeczywiście prawdopodobny, ale z tym drugim będzie ciężko - Real Madryt jest nierówny, a w derby Milanu bywały już takie cuda, że hohoho...

Ta[ Dodano: 2005-12-09, 22:47 ]

Ta było o tym głosno no ale kto komu moze zabornic - złapie ktos cie za ręke ze obstawiasz mecze,komus to zaszkodzi niekturzy ocziwsice obstawiają djaac kase osbie x ta osoba idzie i obstawia mu kuponik :) ogolnie w zyciu bym nie zaryskował tak jak ostno gralismy jakies 2 miesiace temu mecz z Kujawiakiem w Pucharze i było można go obstwaic na sts odrazu go ominieęłm jakos nie wypadało mi ale jak juz maił by, grac na moja druzyne to bym, nie ryzykował i dał kase osobie x ktora by za mnie obstwiła.

z tego co wiem w Niemczech jest całkowiety zakas bukmacherki u piłkarzy., a w Polsce jak to w Polsce troche pokrzyczli i tyle sie skonczyły to tak jak z transmisja dzisjeszgo losowania mistrzostw kazdy kraj transpituje czy to Togo czy Angolo ..no ale oczywsie Polska nie :) ogolnie w moim "zawodzie"Polska to straszne bagno no ale co zrobic..:)

a co do kuponikow dlatego dałem x2 a wiec podpórke jestem przekonany ze nie przegrają a co do derb Mediolanu Inter w ostnich latach nie mja szczesai do Milanu i teraz tez tak będzie

Edytowane przez Strong Fan

Strong: W jakim klubie grasz?

53541565549537ccb6a05f.jpg

Strong: W jakim klubie grasz?

Ogólnie jestem zawodnikiem (jeszcz) Gwardi Warszaw ale zostaęłm wypożyczony za niezłą kase do Znicza Pruszków rzeby pomóc w awansie do 2 Ligi :) :)

Winszuję :)

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

Strong: Oj chyba nie w tym sezonie :D Nie żeby źle Ci życzył, ale macie kolosalną stratę 20 pkt. do lidera!!! :D

Obstawiłem Twoje kuponiki ale każdy za 20 zł. Do tego pierwszego dorzuciłem jeszcze

Juventus - Cagliari 1.20 1

Do zgarnięcia mam na pierwszym ok. 160 zł, na drugim ok. 190 zł. Jak wpadnie, to masz u mnie duuuuuuże piwko. Powodzenia!!! :)

Strong: Oj chyba nie w tym sezonie :D Nie żeby źle Ci życzył, ale macie kolosalną stratę 20 pkt. do lidera!!! :D

Obstawiłem Twoje kuponiki ale każdy za 20 zł. Do tego pierwszego dorzuciłem jeszcze

Juventus - Cagliari 1.20 1

Do zgarnięcia mam na pierwszym ok. 160 zł, na drugim ok. 190 zł. Jak wpadnie, to masz u mnie duuuuuuże piwko. Powodzenia!!! :)

heheh spokojnie Łomza ma zajebistą ekipe i dali im czas 3 lata rzbey awansowali do ekstraklasy z Engelem Jr. na czele :) , no ale o baraze mozna powlaczyc tylko 9 oczek do Pelikana Łowicz .

a co do piwa trzymam za słowo

a co do,kuponkiu juz sie powli "grzeje' Liverpool po pierwszej połowie 0;0...go go the Reds

Morientes i 2:0.... jest dobrzeeeee...

znikam z netu na jeden dzień... roczek siostrzenicy... narazinek :D

StrongFan: Skoro grasz na STSach, to od razu podaj numer zdarzenia... choćby dla mnie, chociaż pewnie inni też grają na STSach. Wiesz, ułatwi mi to zadanie, bo tak to muszę jeszcze szukać tych meczów na stronie internetowej, lub w ich punkcie, tak by było szybciej...

Thx z góry i mam nadzieję, że pierwszy kupon wejdzie, bo postawiłem na niego, drugi odpuściłem bo bałem się o ten Milan... ale piłka jest okrągła, a bramki są dwie, jak to mawiał mój śp. dziadek.

Tak WeeMan...moze ma Ci jeszcze stawiac w STS-ie i wysylac kurwa kupon poczta, he? Jezzzz...

No i Valencia zjebała kurwa... :cry:

kurwa mac...co ja zrobie:D jutro ide do mixa postawic reszte...ja pierdole :/

Dla ciekawych podam tu wyniki z obydwu kuponików. Kolejno jest: mecz, wynik, typ na kuponie. Na zielono spotkania które "weszły", na czerwono te które spierdoliły zabawę, na czarno te, które jeszcze nie mają rozstrzygniecia...

pierwszy kupon:

Liverpool vs M'Borough 2:0 1

Legia vs Łęczna 0:2 1 (ja Ci dam kurwa sentyment :D :D :D)

Bayern Monachuim vs K'Lautern 1

San Sebastian vs Villareall 1:3 x2

Chelsea vs Wigan 1:0 1

Barcelona vs Sevilla 2:1 1

St.Etienne vs Lyon 0:0 x2

drugi kupon:

Chelsea vs Wigan 1:0 1

Manchester Utd vs Everton 1:1 1

Inter vs Milan 3:2 x2

Valencia vs Bilbao 1:1 1

Fiorentina vs Treviso 1:0 1

Malaga vs Real Madryt 0:2 x2

Celtic vs Hibernian 3:2 1

Trbzon vs Ankarapor 2:3 1

Edytowane przez Juppozo

Jupek: jestes nieoceniony :))))

StrongFan, jakies typy na ten tydzien masz?:D

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
        • Dzięki
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 046 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 187 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• MattDevitto
      Chyba ktoś tu chce wbić na RR
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Collision #93 - Beach Break 2025 - Dzień 2 Data: 14.05.2025 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Hoffman Estates, Illinois, USA Arena: NOW Arena Format: Taped Data emisji: 17.05.2025 Platforma: TNT Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze Ring of Honor - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Dynamite #293 - Beach Break 2025 - Dzień 1 Data: 14.05.2025 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Hoffman Estates, Illinois, USA Arena: NOW Arena Format: Live Platforma: TBS Komentarz: Excalibur, Ian Riccaboni, Taz & Don Callis Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze Ring of Honor - dyskusja ogólna
    • Jeffrey Nero
      Jak dla mnie Perez to trochę nowa AJ Lee mała ładna dobra w ringu po heel turnie rozwinęła się na mikrofonie. Total package. Powinna z buta wejść do MR mogłaby nawet zgarnąć od razu pas jak kiedyś Paige. Za dużo dobrych lasek w NXT. Robią tam dobre programy siedzą nie które po 3 lata a potem po awansie brak pomysłów bo wszystko już przerobione w NXT. Jesteś dobry awans a nie pas kilkukrotnie.
    • Bastian
      Zgadzam się z Tobą. Wolę nieco za krótki pobyt w NXT niż kiszenie się tam. Impet Perez w głównym rosterze i tak już nieco wyhamował. Była ostatnia wyeliminowaną w RR, weszła do EC, a potem cisza, ucięty feud z Bayley i jobbowanie w NXT. Teraz jakoś to odbudowują. Lepsze to niż walki o North American Title.
  • Dodaj nową pozycję...