Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

House Show WWE Polsce 11/11/11! Oficjalnie!

Będziesz na pierwszej gali WWE w Polsce!?  

200 użytkowników zagłosowało

1. 1. Będziesz na pierwszej gali WWE w Polsce!?

• Będę na 100%!
      56
    • Być może się pojawię...
      63
    • Raczej mnie nie będzie..
      41
    • Na pewno nie będę!
      40

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

Myślę, że takie wydarzenie zasługuje na osobny temat również na tym forum. Po pierwsze w końcu to jest oficjalna informacja! Marzenie chyba każdego fana wrestlingu w Polsce spełnia się na naszych oczach (zrozumie to chyba tylko ten kto wrestling ogląda od lat 90 kiedy wyczekiwało się w nocy na nowe Nitro w tv itp.). Tyle słowem wstępu. Przedźmy do konkretów!

WWE® – NA ŻYWO – PO RAZ PIERWSZY W POLSCE! Długooczekiwany debiut WWE!

http://festhalle.messefrankfurt.com/content/festhalle/frankfurt/de/besucher/veranstaltungskalender/veranstaltungen/wwe_presents_smackdown-worldtour2011/_jcr_content/eventDetails/image.200.png

Na żywo w Polsce! The SmackDown® World Tour – 11 listopada w ERGO ARENIE w Gdańsku/Sopocie.

Fani będą mieli okazję zobaczyć swoje ulubione gwiazdy WWE – Randy Orton®, Christian®, Sheamus®, Kane®, Wade Barrett®, Sin Cara™, Mark Henry®, The Great Khali®, Layla® i wiele więcej*.

11 listopada fani w Polsce po raz pierwszy będą mogli osobiście doświadczyć na żywo tej niepowtarzalnej rozrywki w ERGO ARENIE w Gdańsku/Sopocie.

Bilety w sprzedaży od poniedziałku 23 maja 2011. *skład może ulec zmianie

Ceny biletów:

- 385 zł płyta przód

- 220 zł płyta tył, trybuny środkowe płyta

- 110 zł trybuny boczne płyta, trybuny na poziomie 3 i 4

- 55 zł trybuny na poziomie 5 oraz niepełnosprawni

- 535 zł VIP (szczegóły oferty wkrótce)

Szczegóły wydarzenia: SmackDown 11 listopada: ERGO ARENA, Gdańsk/Sopot Bilety na imprezę w Polsce dostępne będą w sprzedaży internetowej od 23 maja od 12.00 (południe).

http://www.livenation.pl/event/220890/wwe-smackdown-world-tour-tickets

http://img101.imageshack.us/img101/4900/wwelive.jpg

http://img204.imageshack.us/img204/7995/3copyo.jpg

Edytowane przez pablo modjo

16476371734edf391100c30.jpg

• Odpowiedzi 355
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PH93

22

• MJ

19

• -Raven-

15

• plkd

14

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Osobiście nie mogę się już doczekać, wezmę raczej bilet za 385zł, chyba, że wygram w totka - to biorę vip i wykupuję cały merchandise. Mam nadzieję, że na stoisku z rzeczami będą mniejsze ceny niż na allegro. :P Ciekawe też, ile ludzi przyjdzie na galę.

a może ktoś wrzucić zdjęcie Ergo Areny z podziałem na sektory te co są podana u góry ?

hmmm postaram sie byc, tylko nie wiem jak dlugo będą te bilety za 385 dostepne bo póki co z kasą krucho... chyba czas coś sprzedać :D

20103022104eca8cb17c635.jpg

Szkoda że nie RAW ale lepsze to niż nic :) Czy pojadę zależy od stanu finansowego , z tym że moim zdaniem nie opłaca sie jechac i siedzieć gdzies z tyłu nic nie widząc . A na bilety z przodu trzeba troche kasy wyzolić :D Dla przykładu za 320 zł mam bilet na festiwal 3 dniowy gdzie zagra 70 zespołów :D A tutaj cena wyższa za paru godzinne show ;d
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w żadnym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów,bez podawania przyczyny.

15526227894b75c90031222.gif

Ja postaram sie byc, moze nawet kupie ten najtanszy bilet, aby tylko byc. Zalezy mi na tym, zeby po prostu to przezyc i porobic fotki :) I oczywiscie cos kupic.

18056192365019276624f15.jpg

a może ktoś wrzucić zdjęcie Ergo Areny z podziałem na sektory te co są podana u góry ?

http://ergoarena.pl/hala/ergo-arena.html

Wybrać wybiorę się prawie na pewno, w końcu to naprawdę wielkie wydarzenie, gdy było za granicą u sąsiadów to obiecałem sobie, że jak będzie w Polsce to pojadę. Co do biletu to jeszcze nie wiem który próg cenowy wybiorę, bo szczerze mówiąc blisko 400zł trochę mnie przeraża. Zobaczę gdzie większość użytkowników attitude będzie miała miejsca :)

11210267854ec833ae4df82.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Zobaczę gdzie większość użytkowników attitude będzie miała miejsca

Pierwszy bilet jaki przykul moja uwage, to ten za 110zl. Cena przystepna, bo mi jeszcze dojdzie koszt dojazdu i nocleg, ale to juz detal. Zobaczymy jak szybko sie bilety rozejda, bo nie wiem czy bede juz na nie czatowal od 23 maja.

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Jestem z Sopotu, wiec powiniem byc. Myslalem, ze beda tylko drogie bilety. Niemniej czy to aby napewno dobra inwestycja? Przeciez WWE ma w Polsce znikomy fanbase, z wrestlingu to u nas sie smieja (to nie MMA), nie zdziwilbym sie, ze bedzie tylko kilku smartow + dzieciarnia :D Nie no, ale cos czuje, ze WWE sie zawiedzie na naszym kraju i wogole o bilety to nie ma co sie bac. Tymbardziej dziwnie beda sie czul wsrod tych wszystkich niekumatych ludzi. Przeciez ci co beda tam z przypadku dla samego wydarzenia nie bede kumali o co to tam kaman. Moze marudze, ale zawsze mnie irytuje nieswiadomosc innych w paru aspektach :D

385 zł płyta przód
-prawdopodobnie ten bilet zakupię.Wie ktoś jak to jest z tym dojazdem do Ergo Areny.W sensie ze na(koło) dworcu są jakies autobusy które docelowo tam jeżdżą co jakiś czas???

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Jestem ze Slaska i tez interesuje mnie bilet w pierwszych rzedach.Niestety problem z dojazdem. Jezeli znajdzie sie wiecej osob ze slaska to moze zalatwimy sobie jakis transport z Katowic lub Chorzowa i pojedziemy razem?

...BĘDĘ KIMŚ, KIM WY ZAWSZE CHCIELIŚCIE BYĆ...

2013

10024833945152d0b1740ad.jpg

Katowice albo Czestochowa jak najbardziej (wole czestochowe).Już raz tutaj się pytałem także trzeba organizować i się spotykamy w Katowicach albo Czewie! :)

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Do czestochowy strasznie daleko z Siemianowic. Wole wiec Katwoice. Jaki srodek transportu preferujecie?

...BĘDĘ KIMŚ, KIM WY ZAWSZE CHCIELIŚCIE BYĆ...

2013

10024833945152d0b1740ad.jpg