Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

1.WSZYSTKO JEST PO MOJEMU.

2.W rosterach niema zawodników ale z czasem mogą zacząć sie pojawiać nowi ...

3.Nie opisuje, NXT, ECW, ani walk Div.

4.Zaczynam nie jak każdy od Royal Rumble ... tylko moją pierwszą galą PPv jest Over The Limit.

5. Gale PPv są w moim ustawieniu.

SPIS GAL PPv

OVER THE LIMIT √

ROYAL RUMBLE

ELIMINATION CHAMBER

WRESTLEMANIA XXVI

UNSTOPPABLE

EXTREME RULES

MONEY IN THE BANK

SUMMERSLAM

NIGHT OF CHAMPIONS

HELL IN A CELL

BRAGGING RIGHTS

SURVIVOR SERIES

TLC: TABLES, LADDERS & CHAIRS

ROSTERY

Raw

Alex Riley

Cody Rhodes

Chris Jericho

Christian

Daniel Bryan

David Otunga

Edge

Evan Bourne

Jack Swagger

John Morrison

Johnny Curtis

Randy Orton

Rey Mysterio

Santino Marella

Sheamus

Ted Di Biase

The Miz

Triple H

Tyler Reks

Tyson Kidd

Vladimir Kozlov

Yoshi Tatsu

Zack Ryder

SmackDown

AJ Styles

Alberto Del Rio

Big Show

Chavo Guerrero

Chris Masters

CM Punk

Darren Young

David Hart Smith

Dolph Ziggler

Drew McIntrye

Ezikiel Jackson

Heath Slater

Jeff Hardy

John Cena

Justin Gabirel

Kane

Kofi Kingston

Matt Hardy

R-Truth

Sin Cara

The Undertaker

Trent Barreta

Wade Barrett

Tag Teams

Vladimir Kozlov & Santino Marella

Zack Ryder & Tyler Reks

The Corre ( Wade Barrett & Justin Gabriel )

Future ( Jeff Hardy & Matt Hardy & AJ Styles & Curt Hawkins )

Kane & Big Show

CHAMPIONS

WWe Champion

http://s2.ifotos.pl/img/wwechampi_henenqq.jpg

Aktualny posiadacz: Randy Orton

Roster: RAW

Poprzedni posiadacz: John Cena

United States Champion

http://s3.ifotos.pl/img/wweunited_heneeph.jpg

Aktualny posiadacz: Daniel Bryan

Poprzedni posiadacz: The Miz

World Heavyweight Champion

http://s2.ifotos.pl/img/wweworldh_heneepr.jpg

Aktualny posiadacz: Jeff Hardy

Roster: SmackDown!

Poprzedni posiadacz: The Undertaker

Intercontinental Champion

http://s2.ifotos.pl/img/wweinterc_heneepp.jpg

Aktualny posiadacz: Kofi Kingston

Roster: SmackDown!

Poprzedni posiadacz: Drew McIntyre

Tag Team Champions

http://s3.ifotos.pl/img/wweworldt_heneepx.jpg

Aktualny posiadacz: Matt Hardy & Curt Hawkins

Poprzedni posiadacz: Santino Marella & Vladimir Kozlov

__________________________________________________________________________________________________________________

http://s2.ifotos.pl/img/rawlogon_henenwh.gif

MONDAY NIGHT RAW 17.05.2011

No i zaczynamy pokaz fajerwerków i krótka wymiana słów pomiędzy Michaelem Colem i Jerrym Lawlerem. Po chwili ich rozmowę przerwała muzyka Mr. Vinca McMahona.

VINCE : Witam WWe Universe, mam dzisiaj dla was walki z najwyższej półki. A mianowicie cztery walki a zwycięzcy ich zmierzą się ze sobą za tydzień na raw w walce Fatal 4 Way, zwycięzca zawalczy o Pas WWe na Over The Limit z Randym Ortonem.

TRIPLE H. vs. Sheamus

I już słyszymy muzykę Triple H, pewnym krokiem zmierza na ring, ale co jest od tyłu atakuje go Sheamus. Walka jeszcze oficialnie się nie rozpoczeła

a Sheamus sięga po krzesło i uderza nim Triple H po czym wrzuca go do ringu. I słyszymy gong Sheamus szykuje się do swojego finishera, podnosi Triple H ale temu

udało sie uciec i mamy Pedigree. 1.2.3 i po niespodziewanie szybkiej walce zwycięzcą zostaje Triple H.

Tymczasem w szatni The Miza.

RILEY : Miz dzisiaj wygrasz z Morrisonem a za tydzień wygrasz walke Fatal 4 Way.

MIZ : Jesteś tego bardziej pewien niż ja ... jeszcze nigdy nie byłem mistrzem WWe i chęć bycia na szczycie WWe pomoże mi w zostaniu nowym mistrzem.

RILEY : Morrison nie jest dla ciebie żadnym przeciwnikiem, on jest ...

Przerywa mu John Morrison

MORRISON : Słyszę że rozmawiacie o mnie ... rozumiem Riley'a, który nie wie co to prawdziwe zapasy, ale ty Miz powinieneś pokazać co potrafisz na ringu a nie

tylko gadać ... pokonam cię nawet jeśli obok ringu będzie Riley to mi nie przeszkadza będę na niego bardzo uważny.

MIZ : hahaha ... Really ? Really ?

The Miz vs. John Morrison

Wchodzi na Ring John Morrison, a po chwili jest już na nim Miz razem z Rileyem. No i walka się zaczyna przewagę przejmuje na ringu The Miz ... próba Skull Crosing Finally

ale nie udało mu się to ... i kontra od Johna Morrisona ... teraz to Morrison przejmuje przewagę na Ringu ... próba uderzenia z wyskoku przez Morrisona ale co jest .. ?

trafia tym uderzeniem sędziego ... na ring wchodzi Alex Riley i wykonuje ddt na Johnie Morrisonie ... podnosi go Miz i wykonuje Skull Crossing Finally na

Morrisonie, Alez Riley przeciąga sędziego 1..2..3.. i kolejnym zawodnikiem który bedzię walczył o prawo do pretędenta bedzię The Miz.

Na Backstage'u

MARYSE : Witaj Evan, dzisiaj zmierzysz się z Wadem Barrettem, co czujesz przed walką ?

BOURNE : Nigdy nie miałem szansy walczyć o Pas WWe, ale czuje ze to mój rok ze to ja na Over The Limit zmierzę się z Ortonem.

ale co jest ... Evana Bourna atakuje Zack Ryder i Tyler Reks.

Wade Barrett vs. Evan Bourne

Na ring wchodzi Wade Barrett, który czeka na Evana .. ale zamiast muzyki Evana słyszymy Theme Vinca McMahona ... który mówi o tym ze w tej walce nie może wystąpić

Evan z powodu ataku na niego ze strony Rydera i Reksa i mówi ze napewno w tym maczał swoje paluchy Wade Barrett i za tydzień w walce Fatal 4 Way wystąpi Evan Bourne.

Na koniec dodał ze walka za tydzień odbędzie się w stypujacji z drabinami czyli zdjęcie zawieszonego kontraktu o walkę na Over The Limit.

W szatni Edge przygotowujący się do walki przychodzi Chris Jericho.

CHRIS: Już nie raz udowadniałem ze jestem od ciebie lepszy ... i dzisiaj tez tak będzie ...

EDGE : To że doznałem kontuzji przez ciebie nie oznacza ze dzisiaj się tobie nie zrewanżuję ... zrobię wszystko abyś tak cierpiał jak ja cierpiałem przez ciebie.

CHRIS : hahaha ... Edge ty zawsze potrafisz mnie rozbawić, ale zobaczymy jak będzie w Ringu.

Edge vs. Chris Jericho

Na ringu pojawiają się zawodnicy ... i walka się zaczyna ... po chwili na arenie pojawia się Vince McMahon i mówi o tym ze słyszał jak obaj zawodnicy rozmawiają w szatni

i uznaje ze ta walka będzie w stypulacji Submission Match oraz no DQ match. Ucieszony Chris atakuje Edge'a i próbuje wykonać Walls of Jericho jednak Edge nie dał się ....

i wykonuje Spear ... liczy Chrisa ale zapomniał chyba ze to walka Submission ... Edge przeją kontrole w ringu, ale słyszymy muzykę Christiana który wchodzi na

ring z krzesłem ... pokazuje Edge'owi żeby podniósł Chrisa do góry a ten go uderzy krzesłem ... ale co on robi ?! atakuje Edge'a krzesłem i wykonuje KillSwitch

a Jerycho przechodzi do Walls of Jericho i wygrywa walkę po poddaniu się przez Edga ... czyżby Heel Turn Christiana i Feud z Edgem ?

Zobaczymy jak to się dalej potoczy ... my natomiast znamy skład na walkę za tydzień o prawo walki o pas WWe, w niej wystąpią The Miz, Chris Jericho, Evan Bourne i Triple H.

Fatal 4 Way Ladder Match for the 1# Contender for WWe Championship

The Miz vs. Triple H vs. Evan Bourne vs. Chris Jericho

Edytowane przez MJz
  • Odpowiedzi 13
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• MJz

6

• 8693

4

• Pinio

1

• Xtreme Sky

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

Diary słabo/średnie .

Przedewszystkim jest zbyt dużo słów typu

. i walka się zaczyna / .. i dzisiaj tez tak będzie / No i walka

Te ostatnie wstawiłem bo cholernie mi to nie spasowało po przeczytaniu tego słowa szczerze odechciało mi się dalej czytać . Nie powinno być takich zwrotów . W walkach za dużo chaosu .

Ale rozumiem że to początki i trzeba od czegoś zacząć . Pisz dalej a będzie dużo lepiej . Jeszcze inni Forumowicze dadzą Ci jakieś rady więc będzie jeszcze lepiej .

Zgodzę Sie Z Blaze. Według Mnie Trochę Dziecinie...Ale Z Czasem.

Blaze Zapraszam Do Mojego Forum. xD

Menez: drugie i ostatnie ostrzeżenie. Zacznij w końcu pisać jak człowiek, bo jeszcze jeden taki kolorowy wpis, a nie dość, że nie zostanie zaakceptowany, to jeszcze zostanie odpowiednio nagrodzony.

Edytowane przez Jeffix
Jeffix. xD

Chris Jerycho...litości...

A poza tym uważam,że Marcin Najman powinien dołączyć do WWE.

Nowe Diary - Let's get ready to Wrestling?

13583903254dce4fcc7490a.jpg

Walki krótkie, pełno kropek w nich, dialogi takie jakby ich nie było. Gala trwałaby chyba 15 minut. Jest słabo, nawet bardzo i przed Tobą jeszcze bardzo dużo pracy.

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

http://s3.ifotos.pl/img/wwe-smack_henenwe.jpg

SMACKDOWN 21.05.2011r.

Dzisiejszą galę Smackdown otwiera pokaz fajerwerek i kilka słów od komentatorów Jerrego Lawlera i Michaela Cola.

Słyszymy muzykę prezesa WWe ...

VINCE : Witam WWe Universe chciałbym wam przedstawić nowego prezesa naszej federacji, odchodze ponieważ mam sporo problemów nie mówię że na zawszę

ale w tym momencie całą kontrolę nad WWe przejmuje ...

... i w tym momoncie słyszymy muzykę ... HULKA HOGANA.

HOGAN : Jestem szczęsliwy ze jestem tutaj, mam nadzieję że moje prowadzenie WWe bedzie jak najbardziej godne zastąpienia Vinca. Mam już dla was kilka

niespodzianek na dzisiaj pierwszą z nich bedzie walka o pretendenta do pasa Interkontynentalnego pomiędzy Drew McIntyre i moim serdecznym przyjacielem, którego

zapraszam na ring.

Drew McIntyre vs. ... for 1# contender for Intercontinental Championship

... Get ready to fly, i na arenie pojawia się AJ STYLES !! wielki powrót do WWe tego świetnego lotnika na niebieską galę.

Na arenie pojawia się także Drew McIntyre ... słyszymy gong i zaczynamy. Szaleńczy atak ze strony Drew na AJ ... kilka niedozwolonych

kopnięć ze strony Szkockiego zawodnika ... próba wykonania Future Shock DDT, ale AJ Styles przeżuca Drew nad sobą i wykonuje Enzuigiri

wchodzi na narożnik 450splash. 1..2..3.. i w taki sposób na Over The Limit zobaczymy walkę Kofi Kingston vs. AJ Styles o pas interkontynentalny.

Sin Cara vs. Chris Masters

Obaj zawodnicy już w ringu. Słyszymy gong i zaczynamy ... Cara jak zwykle prezętuje wysoki poziom ryzyka w swojich akcjach. Kilka kopnięć, hurricarana 1.2..

ale Masters jeszcze jest w grze. OOhh Chavo ... muzyka Chavo Guerrero, który wbiega na ring i atakuje Sina Care ... bierze mikrofon i mówi:

CHAVO: Wiesz co Cara od momentu kiedy się tu pojawiłeś wszyscy mówią o tym fantastycznym Meksykaninie, jakby już nikt nie wiedział kto to Chavo GUERRERO

dlatego mam dla ciebie propozycje ja i ty na Over The Limit. Co ty na to ?

Sin Cara tylko machną głową zgadzając sie na walke.

na zapleczu Hulk Hogan spotyka Zacka Rydera i Tylera Reksa.

HOGAN: Panowie ... dzisiaj się zmierzycie o prawo pretendentów na Over The Limit o pasy Tag Teamowe.

ZACK: Nic prostrzego, dzisiaj wygramy z ..., własnie Hogan kto bedzie naszym przeciwnikiem ?

po tym pytaniu Hulk odszedł bez słowa.

Zack Ryder & Tyler Reks vs. ... 1# contender for TT Championship

Ryder i Reks czekają na ringu rozmyślając z kim dzisiaj będą walczyć ... rozlega się nieznana nikomu muzyka .. a na arenie pojawiają się Matt Hardy & Curt Hawkins.

Duże zaskoczenie i o co chodzi z tą muzyką. Zaczynają Matt Hardy i Zack Ryder ... ataki Matta Hardego na Zacka, kopnięcia, chwyta Zacka i przenosi go do narożnika

gdzie wykonuje Twist of Fate z narożnika ... Curt Hawkins biegnie do przeciwnego naroznika i atakuje Reksa. Matt Hardy przypina Zacka Rydera 1..2..3.. i to oni

zmierzą się na Over The Limit z Kozlovem i Marellą.

do szatni Johna Ceny przychodzi Hulk Hogan.

HOGAN: Cena dzisiaj zmierzysz się z moim czlowiekiem o miano pretendenta do Pasa Wagi Cięzkiej.

CENA: Już nie mogę sie doczekać, a kto to taki ?

HOGAN: zobaczysz w swoim czasie ... ahaa zapomniałbym będzie to "NO DQ match"

John Cena vs. ... 1# contender for WH Championship

Wrzawa kibiców bo na arenie pojawia się John Cena. Niepewnym krokiem zmierza do ringu. Patrzy sie na rampę, rozmyślając kto jest jego rywalem. "Another Me" i

na arenie pojawia się "The Charismatic Enigma" Jeff Hardy który szybko wbiega na ring i atakuje Johna Cenę ... kilka ciosów ... Jeff wygląda na opętanego

sięga po krzesło i uderza nim Johna Cene ... ale co jest słyszymy tą muzykę jak przy wejściówce Matta Hardego i Curta Hawkinsa. I to własnie oni wbiegają na ring

ale nie są sami jest z nimi AJ Styles. Wszyscy atakują Johna Cene ... twist of fate od Matta Hardego ... 450 spash od AJ Stylesa i Swanton Bomb od Jeffa Hardego

1...2..3... i to Jeff Hardy wygrywa ... ale o co chodzi z tą grupą. Na arenie pojawia się Hulk Hogan z mikrofonem.

Hulk: Widzę że poznaliście nową grupę w WWe która zawładnie tą organizacją ... możecie do nich mówić "FUTURE" bo od dzisiaj z taką nazwą będą się prezentować

ci zawodnicy ...

po czym Hogan wszedł na ring i wzniósł rękę Jeffa Hardego do góry w geście triumfu.

AKTUALNA KARTA

OVER THE LIMIT

http://s2.ifotos.pl/img/overtheli_henensq.png

Undertaker vs. Jeff Hardy for WHC Ladder Match

http://s3.ifotos.pl/img/takerkatd_henensp.png

Kofi Kingston vs. AJ Styles for Intercontinental Championship

http://s3.ifotos.pl/img/kofiajsty_henenwa.png

Santino Marella & Vladimir Kozlov vs. Matt Hardy & Curt Hawkins for TT Championship

http://s3.ifotos.pl/img/tagteam_henenwq.png

Sin Cara vs. Chavo Guerrero

http://s2.ifotos.pl/img/carachavo_henenws.png

Edytowane przez MJz

Trzeba przyznać że SD! wyszło lepiej. Zacząłeś wreszcie myśleć.

13699509474e11ce9dc6018.jpg

Nadal słabo , walki troche pisane na ''szybko'' moge powiedzieć . Ale jest dużo lepiej niż wcześniej .

http://s2.ifotos.pl/img/rawlogon_henenwh.gif

MONDAY NIGHT RAW 24.05.2011

Po pokazie fajerwerek przywitali nas Michael Cole i Jerry Lawler. Przypomnieli zdarzenia z ubiegłego tygodnia.A także to co nas jeszcze dzisiaj czeka.

Słyszymy muzykę Hulka Hogana, który będzie mówił :

HOGAN: Ten rok będzie bez niespodzianek jeżeli chodzi o gale PPv. Jest tylko jedna zmiana, zamiast Fatal 4 Way odbędzie się gala UnSTOPpable. Na tej gali zawodnicy będą zmieniać brandy, jest to jakby Draft ale w postaci Gali PPv. A także na szali staną najważniejsze pasy obu brandów. W tej walce będzie brał udział np. Mistrz WWe z RAW i pretendent do tego pasa z SmackDown!.

... po tych słowach odszedł.

Edge vs. Sheamus

Pojedynek rozpoczynamy od zwarcia w środku ringu, inicjatywę przejmuje Celtic Warrior, kilka uderzeń w głowę i Edge upada na matę.

1..! ale to jeszcze za wcześnie. Sheamus podnosi Edga na narożnik i wykonuje Superplex. Obaj leżą na środku ringu. Sheamus czeka aż

Edge wstanie z próbą wykonania swojej akcji kończącej. Edge się podnosi chwyta go Sheamus próbuje wykonać Celtic Cross, ale Edge zeskakuje,

odbija się od lin SPEAR! 1.2.! ale nie Sheamus odskakuje, Edge nie wierzy w to ze to jeszcze nie koniec. Na arenie słychać muzykę Christiana, który wchodzi

na rampę i mówi do Edge'a :

CHRISTIAN: Mam już dość ciebie i tego wszystkiego w czasie kiedy byliśmy Tag Teamem, ludzie mówili ze jestem tylko twoim dodatkiem,

że nie zdobędę tylu wyróżnień co ty. Pora aby się przekonać kto jest lepszy z nas. Ty i ja na Over The Limit.

... po czym rzucił mikrofon i odszedł ... Edge się odwraca i Brogue Kick 1.2.3! Sheamus wygrywa dzisiejszą walkę.

COLE: Jak myślisz Jerry o co chodzi Christianowi ?

LAWLER: nie wiem ale na pewno się wkrótce tego dowiemy.

...na zapleczu.

MARYSE: Jest dzisiaj ze mną WWe Champion Randy Orton. Witaj Randy, jak myślisz kto wygra walkę o prawo zmierzenia się z tobą na Over The Limit?.

ORTON: Każdy ma równe szanse na zwycięstwo, Triple H to jest bardzo doświadczony zawodnik, który uważany jest za faworyta tego starcia, Evan Bourne

to niesamowity lotnik, który pewnie nie zna miejsca na Arenie z której nie dałoby się zeskoczyć, natomiast Miz i Jericho to dzieci szczęścia, które

będą próbować jakoś nieczysto wygrać walkę. Nie interesuje mnie to ponieważ jestem pewien ze na Over The Limit obronię pasa mistrzowskiego. Dzisiaj

w walce wieczoru zasiądę obok ringu i dopilnuje aby wszystko było tak jak powinno.

MARYSE: Dziękuje Randy, a ja państwa zapraszam na kolejną walkę.

#1 Contender for United States Championship

John Morrison vs. Ted Di Biase

Rozpoczynamy od zwarcia w środku ringu. Przewagę zyskuje John Morrison. Morrison odbija się od lin i powala Teda clothesline’em.. Próba przypięcia 1.! ale

w takim stylu nie pokona on Di Biasiego. Obaj jednak bardzo szybko się podnieśli seria ciosów od Morrisona dla Teda, który w efekcie przewraca się na matę.

Podnosi jego głowę odbija się od lin i kopnięcie w głowę próba przypięcia 1.2.! ale Ted odskakuje. John wchodzi na narożnik z próbą wykonania akcji w locie,

ale Di Biase wykonuje unik chwyta Morrisona i DDT próba przypięcia 1.2.! ale to nie koniec. Po chwili odpoczynku Teda wstaje Morrison, Di Biase wrzuca Joha w

narożnik, wchodzi z nim do góry, próba wykonania superpelxu nieudana i Ted spada na mate. Morrison próbuje wykonać Starship Pain, ale spada na kolana Di Biasiego.

Podnosi Morrisona i wykonuje Dream Street przypina 1.2.3! zwycięzcą tej walki i #1 contender for United States Championship zostaje Ted Di Biase.

... krótka wymiana słów komentatorów, a my przenosimy się na Backstage gdzie Maryse przeprowadzi wywiad z Edgem.

MARYSE: Ze mną jest Rated R-Superstar Edge, Witaj Edge, jak skomentujesz to co w ostatnich tygodniach wyrabia Christian.

EDGE: Witaj Maryse, masz racje to co dzieje się z moim przyjacielem Christianem nie jest dobre, nigdy go jeszcze nie widziałem w

takim stanie, ale skoro chce walki to ją dostanie.Christian wybacz mi ale na Over The Limit cię pokonam.

... po chwili podchodzi Christian.

CHRISTIAN: Coś mnie omineło bo słyszałem jak rozmawiacie o mnie, Maryse świetnie wyglądasz.

MARYSE: Dziękuje.

EDGE: Czego chcesz ?

CHRISTIAN: mam cię już dosyć Edge przez tyle lat pomagałem ci byłem jakby twoim podwładnym zawsze mówiono o mnie jako dodatku do ciebie, ale teraz

udowodnie na twojej skórze ze jestem od ciebie lepszy.

EDGE: Nigdy cię nie traktowałem jako posłańca, traktowałem cię jak przyjaciela, ale teraz pokazałeś jaki naprawdę jesteś. Do zobaczenia na Over The Limit.

... po czym Edge odszedł.

Fatal 4 Way #1 contender for WWe Championship

The Miz vs. Chris Jericho vs. Evan Bourne vs. Triple H

Na arenie są już wszyscy zawodnicy, walka miała się już zaczynać ale my słyszymy muzykę Randyego Ortona, który podąża pewnym krokiem do stołu komentatorskiego.

Oficjalnie walka się zaczyna, zawodnicy walczą jakby w drużynach Evan i The Miz a także Triple H i Chris Jericho. Evan atakuje Miza natomiast Triple H atakuje Y2J.

Seria ciosów w obu starciach. Triple H wyrzuca za ring Chrisa Jericho i podąża za nim. Miz nie radzi sobie z Evanem który wykonuje na nim Super Hurricarane.

Obaj zawodnicy leżą na macie. W drugim starciu Triple H nie dał nawet wstać Chrisowi. Na ringu Miz i Evan Bourne stoją już na nogach, Bourne odbija Miza o liny próba

wykonania Super Kicku ale unik Miza i DDT. 1.2! ale na ring szybko wbiega Triple H, który przerywa liczenie. I wykonuje Pedigree na Mizie. Po czym wychodzi za ring do Y2J.

Evan Bourne podchodzi do lin przy których Triple H okłada Chrisa Jericho, składa się do skoku, ale szybko podbiega do niego Miz przerolowuje go 1.2.3! i to Miz

zmierzy się na Over The Limit z Randym Ortonem. Triple H nie może uwierzyć ze walka tak szybko się zakończyła. Wściekły Triple H wbiega na ring w próbie ataku na Miza

ale ten ucieka.

COLE: Tą walką zakończyło się kolejne RAW.

AKTUALNA KARTA

OVER THE LIMIT

Randy Orton © vs. The Miz for WWe Championship

http://s3.ifotos.pl/img/ortonmiz_henwxaw.png

Daniel Bryan © vs. Ted Di Biase for United States Championship

http://s3.ifotos.pl/img/dibiasebr_henwxaa.png

Santino Marella & Vladimir Kozlov vs. Matt Hardy & Curt Hawkins for TT Championship

Christian vs. Edge

http://s2.ifotos.pl/img/edgechris_henwxas.png

SMACKDOWN 28.05.2011r.

Dzisiejszą galę Smackdown otwiera pokaz fajerwerek i kilka słów od komentatorów Jerrego Lawlera i Michaela Cola.

Słyszymy muzykę Anti-Christa Jeffa Hardego. Który bierze mikrofon i mówi. Nie potrzebuję już waszego wsparcia, nie potrzebne mi są wasze okrzyki, mam

dosyć waszej miłości. Jesteście bandą nierobów którzy tu przychodzą tylko z jednego powodu popatrzenia się na coś czego w życiu nie zrobicie. Co 2 osoba

na tej sali wygląda jak Big Show. Większość swojego czasu spędzacie w fastfoodach zamiast iść trochę pobiegać, ale już dosyć rozmawiania o was. Tutaj

to ja jestem największą atrakcją i chyba nie muszę się przedstawiać. Nazywam się Jeff Hardy i jestem największą nadzieją tej federacji, czasy kolorowego

pajaca mineły (JOHN CENA ) albo waszego trupa ( UNDERTAKERA ) teraz nadchodzi era Jeffa Hardego. W niedziele na Over The Limit pokonam Takera i wygram

pas mistrza świata wagi ciężkiej, w taki sposób udowodnię wam że jestem tu najlepszy.

... nagle gaśnie światło i na ringu pojawia się Undertaker ...

To bardzo ciekawe co mówisz ... ale wiesz co jest jedna przeszkoda w zostaniu przez ciebie mistrzem. Wiesz jaka ? THE UNDERTAKER. Pamiętam Jeff jak zaczynałeś

w tej federacji jako młody chłopak, nie sądziłem że tak stoczysz się na dno. Ale to teraz nie istotne w niedziele pokonam ciebie i obronię mój pas mistrza świata

wagi ciężkiej.

... znów po chwili gaśnie światło ... Undertaker leży na macie a Jeff Hardy jest na narożniku ...

Swanton Bomb od Jeffa Hardego, który po swojej akcji wychodzi z ringu po krzesło. My jednak słyszymy muzykę Kofiego Kingstona, który przybiega na pomoc

Undertakerowi. Podbiega do Jeffa kilka kopnięć i uderza go krzesłem. Nagle muzyka Hulka Hogana, który mówi ze dziś wieczorem Undertaker może stracić Pas.

Odbędzie się dzisiaj walka typu Gauntlet Match Undertaker przeciwko wybranym zawodnikom przez Hogana. Jeżeli Undertaker przegra to Jeff Hardy zostanie automatycznie

nowym mistrzem świata.

Chris Masters vs. CM Punk

CM Punka zdominował Mastersa I okładał go w ringu I poza nim. Szykowało się potrójne German Suplex, ale Masters skontrował przy próbie wykonania trzeciego.

Nie trafiona szarża w narożniku od Punka i Masters przejął kontrolę. Kilka kopnięć dla Punka. Masters podnosi przeciwnika z próbą wykonania Masterlocku ale CM

Punk unika i podnosi Mastersa pod GTS 1.2.3! Sędzia kończy walkę. CM Punk wygrywa po bezbarwnym pojedynku. Po walce CM Punka krzesłem zaatakował Darren Young.

Czyżby chciał się zrewanżować za upokorzenie go w NXT ?.

na zapleczu.

MARYSE: Ze mną jest Hulk Hogan. Hulk możesz mi powiedzieć czy masz już wybranych zawodników na walkę z Undertakerem ?

HULK: Oczywiście i obiecuję ze to będą zawodnicy z najwyższej półki.

MARYSE: A możesz nam zdradzić kto to taki ?

HULK: Dowiecie się we właściwym czasie.

Drew McIntyre vs. ... ?

Na ringu czeka już Drew McIntyre, kto będzie jego przeciwnikiem ? Widzimy jak na ring zmierza Johny Curtis. Na początku szarpanina z której lepiej wyszedł Curtis, który

wymierzył Drewowi ładne kopnięcie w tył głowy, po którym uzyskał 2 count. Curtis wyrzucił Drewa z ringu i uderzył go głową o bandę. Drew jednak skontrował

i atakował rękę rywala, wykorzystując do tego schodki. Drew kontynuował ataki na rękę w ringu. Drew posłał Curtisa do narożnika, ten uderzył bolącą ręką o narożnik, próba

wykonania Future Shock DDT ale kontra od Curtisa i Enzuigiri wchodzi na narożnik i splash 1.2.3!. Koniec i w taki sposób walkę wygrywa zwyciężca NXT Johny Curtis.

na Backstage'u...

MARYSE: Jest ze mną Jeff Hardy. Witaj Jeff, wiesz kto będzie dzisiaj przeciwnikiem Undertakera w dzisiejszej walce wieczoru ?

HARDY: Wiem, ale nie mogę tego zdradzić, dodam tylko że dzisiaj zdobędę pas wagi ciężkiej.

MARYSE: Masz zamiar dzisiaj jakoś wplątać się w walkę wieczoru ?

po tym pytaniu Jeff Hardy odszedł.

Gauntlet Match The Undertaker vs. ... vs ... vs ...

Na ringu stoi już Undertaker czekając na pierwszego zawodnika. Słyszymy muzykę Kofiego Kingstona, który idzie na ring z niedowieżaniem kiwając głową. Wchodzi na ring i słyszymy

gong. Co robi Kofi Kingston ? odklepuje w matę, podaje rękę Undertakerowi i schodzi z ringu. Czyli bunt przeciwko Hoganowi ?! Kolejny zawodnik to Alberto Del Rio. Szaleńczo wbiega

na ring i atakuje Undertakera, który upada na matę kilka kopnięć na leżącego Undertakera. I ten lekceważący uśmieszek Alberto Del Rio, który już myśli że wygra tą walkę. Nagle przypływ

adrenaliny w żyły Undertakera. Wstaje odbija Del Rio od lin i Big Boot 1.2.! ale nie Del Rio ciągle jest w grze. Ataki podenerwowanego Undertakera na Alberto, który zupełnie jest w świecie DeadMana. Underteker próbuje wrzucić Del Rio do narożnika, ale ten kontruje i to Taker jest w narożniku. Rozbieg Alberto i Enzuigiri. Undertaker upada na matę Del Rio próbuje go przypiąć, ale Undertaker z zaskoczenia przechodzi do Hell's Gate Alberto odklepuje. Zwyciężcą zostaje Undertaker. 3 przeciwnikiem jest ... JEFF HARDY! a jednak to on może dzisiaj odebrać tytuł Undertakerowi. Wbiega na ring i atakuje zmęczonego Undertakera, kilka lekceważących gestów do kibiców. Wyrzuca Takera za ring i uderza nim o schody obok ringu. Wrzuca go z powrotem do ringu. Próba przypięcia 1.2.! ale nie Undertaker odskakuje. Jeff podnosi DeadMana odbija od lin ale ten robi unik i Big Boot. Undertaker nie przechodzi nawet do liczenia od razu podnosi Jeffa Hardego z próbą wrzucenia go do narożnika. Jeff Hardy jednak wykonuje Whisper In The Wind, ale wpada w łapska DeadMana i wykonuje Tombstone PileDiver 1.2.3! I to Undertaker wygrywa i broni pasa mistrzowskiego, ależ wspaniała kontra od DeadMana dla Jeffa, który nieprzytomny leży w ringu.

COLE: Żegnamy państwa, i zapraszamy na niedzielną galę OVER THE LIMIT a tak się prezentuje Oficjalna karta na galę :

OVER THE LIMIT

Randy Orton © vs. The Miz for WWe Championship

Daniel Bryan © vs. Ted Di Biase for United States Championship

Christian vs. Edge

Przeważnie twoje walki są troche za krótkie . Co do karty na Over The Limit to jestem ciekawy Hardy vs Undertaker .

http://s2.ifotos.pl/img/WWEOverth_hewrsap.png

Kofi Kingston © vs. AJ Styles

Kofi atakował, lecz przy krawędzi ringu AJ Styles pchnął go w metalowy narożnik i teraz to AJ przejął inicjatywę.

Niewiele minęło czasu, gdy Kofi ruszył do kontrataku, czyniąc walkę bardziej wyrównaną. Styles przerzucił Kofiego za siebie, lecz ten utrzymał się na drugiej linie i po uprzednim powaleniu kopniakiem AJ, wykonał Crossbody z trzeciej liny, co dało mu 2 count. Styles odpowiedział przez Super Kick i również uzyskał 2 count. AJ chciał pchnąć Kofiego w narożnik, lecz Ghańczyk zablokował to i sam uczynił ten ruch. Styles leżał na dolnej linie, gdy Kofi wykonał mu Boom Drop. 2 Count. Trouble In Paradise chybione........ Styles próbuje Enzuigiri, ale Kofi kontruje to na SOS i 1....2....3 !!

Kofi Kingston wygrywa pojedynek i broni swój tytuł mistrzowski.

ZWYCIĘŻCA: Kofi Kingston obronił Pas Interkontynentalny.

MARYSE: Ze mną jest Mistrz WWE Randy Orton, Randy co czujesz przed walką ?

ORTON: Jestem profesjonalistą i z doświadczenia wiem że taki zawodnik jak Miz nie będzie chciał wygrać czysto. Napewno będzie coś kombinował.

MARYSE: A co z Alexem Rileyem, nie martwi cię to ze będzie napewno próbował pomóc Mizowi ?

ORTON: Dzisiaj Alex Riley nie będzie dla mnie zagrożeniem, zresztą się o tym przekonacie.

Randy odchodzi ...

Sin Cara szybko lepiej wyszedł ze zwarcia, popisując się flipem z.... klatki piersiowej Chava oraz Slingshot Hurricanraną. Później jednak Chavo przejął inicjatywę, ale Sin Cara znalazł na to sposób. Springboard Headscissors również wzbudził podziw publiczności, tak samo jak kontra Powerbomb na Sunset Flip. Sin Cara wymierzył też Enzuigiri, gdy Chavo wszedł na narożnik, lecz w kolejnej sekundzie został strącony poza ring. Szybko jednak wrócił, nim Chavo się pozbierał i znów dołożył Enzuigiri oraz wspaniały Moonsault side slam 1.2.3! i zwyciężcą zostaje SIN CARA !

ZWYCIĘŻCA: SIN CARA

Santino Marella & Vladimir Kozlov © vs. Matt Hardy & Curt Hawkins

Inicjatywa zmieniała się w tym pojedynku co chwila. Przeskoczę jednak gdzieś do połowy pojedynku. Hardy powalił Kozlova silnym kopniakiem w głowę i zmienił się z Hawkinsem. Ten wskoczył na ring wykonując corkscrew slingshot splash, który dał mu 2 count. Heelowie na przemian okładali Kozlova, ale ten w końcu zmienił się z Santino. Hiptoss i Saluting Headbutt dla Hawkinsa, ingeruje Hardy, ale Santino posłał go hiptossem na Hawkinsa. Cobra dla Matta! Ale to Curt jest legalną osobą w ringu, więc Marella próbuje pinu na nim i tylko 2 count. Matt i Curtdominowali, ale Hardy nie trafił z twist of fate i do gry wszedł Kozlov. Kozlov wyniósł Matta pod powerslam i Hawkins dokonał zmiany. Kozlov wykonał Hardemu powerslam i chciał przypinać. Kozlov dyskutował z sędzią, tymczasem Hawkins zaskoczył go neckbreakerem. Do tego Side Effect od Matta Hardego i koniec panowania włosko-rosyjskiego duetu.

ZWYCIĘŻCY: Matt Hardy i Curt Hawkins nowi Mistrzowie Tag Teamu.

w szatni Jeffa Hardego pojawiają się nowi mistrzowie Tag Team ...

MATT: Powodzenia Jeff, możemy ci w jakiś sposób pomóc ?

JEFF: Nie, chce udowodnić tym niewdzięcznikom ze jestem w stanie pokonać tego umarlaka.

MATT: A jeśli ...

przyrywa mu Jeff

JEFF: Nie ma żadnych jeśli, dzisiaj ściągnę Pas z drabiny i zostanę nowym WH Championem.

Daniel Bryan © vs. Ted Di Biase

Ted pracował nad ręką rywala, ten wydostał się I wymierzył dropkick, a tymczasem zgasło światło... Hiptoss od Bryana I teraz Daniel złapał rękę Teda. Dibiase wydostał się, akcja przeniosła się pod liny, a tam Dibiase wysuplexował Bryana poza ring. Kontynuował swoją dominację poza ringiem i wymierzył elbow drop z lin na wystającego z ringu Bryana. W ringu Daniel skontrował kilkoma uppercutami i kopnięciami, ale Dibiase go podciął i opanował sytuację. Założył headlock, potem wymierzył backbreaker, standing dropkick i z powrotem headlock. Daniel wydostał się i wymierzył charging dropkick. Jeszcze wariat i Daniel wyrzucił Teda z ringu, jednak tylko po to by wykonać Suicide Dive! Wrzucił rywala do ringu i dorzucił jeszcze Missile Dropkick - 2 count. Small package od Teda - 2 count. Próba LeBell Lock skontrowana i mamy typowy dla Teda Clothesline - 2 count. Sfrustrowany Ted sięgnął po Dream Street, ale Bryan skontrował to na pin i mamy 2 count. Sit out spinebuster od Dibiasego - 2 count. Ted wrzucił Bryana na narożnik, ten jednak skontrował i Dibiase utknął na narożniku. Jest Super Back Suplex! 1,2... i tylko 2! Próba LeBell Lock skontrowana na katapultę, roll up i 2 count! Tym razem LeBell lock zapięty i Bryan pozostaje mistrzem.

ZWYCIĘŻCA: Daniel Bryan obronił Pas Stanów Zjednoczonych.

Christian vs. Edge

Edge dobrze zaczął, wykonał back body drop i parę cisów, ale nadział się na silne kopnięcie w rękę. Christian kontynuował atak, ale po chwili został posłany back body dropem poza ring. Edge nie trafił jednak z baseball slidem i okazję wykorzystał Christian posyłając Edge’a ręką w bandę, a potem w schodki. Capitan Charisma kontynuował atak na rękę rywala, zakładając arm bar, atakując ją na linach i obijając nią stół komentatorski. Christian powrócił do arm baru, a po chwili nie trafił z szarżą i wyleciał z ringu nad 2 liną. Edge dorzucił jeszcze ładny flip dove. Edge szykował jakąś akcję w locie, ale z narożnika hiptossem zrzucił go Christian. Capitan Charisma szybko starał się odnaleźć, ale nadział się na spinnig heel kick i Big Boot’a. Edge poczuł przypływa adrenaliny, wymierzył kilka forearmów i flapjack – 2 count. Christian zdołał wykonać arm braker i Killswitch, ale Edge skontrował to na Edge-O-Matic – 2 count. Po pewnym czasie obaj rolowali się po ringu, aż Christian wykonał Killswitch 1.2! ale nie Edge jeszcze jest w grze. Rated R szykował jakąś akcję wysokiego rywala. ale Christian wykonał mu kapitalne Enzuigiri na narożniku – 2 count. Po chwili ataki Edga i Edgecution Edge jest gotowy na Spear. Christian umknął przed Edge’m i wbił go barkiem w narożnik, chwilę potem wykonał Killswitch 1.2.3! i było po walce. A wiec to Christian wygrywa tą walkę.

ZWYCIĘŻCA: Christian

The Undertaker © vs. Jeff Hardy

Obaj wrestlerzy zostawili dużo zdrowia w ringu i za to należy im się szacunek, bez względu na sympatie czy antypatie. Fenomenalną i bardzo ryzykowną akcję popisał się zwłaszcza Jeff, który pod koniec położył Undertakera na stole komentatorskim, a następnie wszedł na wysoką drabinę z której wykonał Swanton Bomb! W okolicach ringu pojawił się sztab medyczny, który zaczął zakładać obu wrestleromgorsety i chciał wyprowadzić ich za scenę. Undertaker jakby zmartwychwstał i chciał wejść po drabinie by zdjąć pas, jednak Hardy nie zamierzał do tego tak po prostu dopuścić i również wszedł po drabinie. Obaj spotkali się na samej górze, gdzie wymieniali pojedyncze ciosy. WreszcieHardy wykonał Takerowi Twist Of Fate, wszedł na drabinę zdjął pas i został zwycięzcą. Po walce Jeff triumfował nad leżącym Undertakerem, gdy nagle na arenie pojawił się John Cena, który wbiegł na ring, odbił się od lin i wykonał na Hardym AA.

Czy to początek nowego feudu?.

ZWYCIĘŻCA: Jeff Hardy nowy Mistrz Wagi Ciężkiej.

MARYSE: Ze mną jest The Miz, witaj Miz co czujesz przed walką ?

MIZ: Ohh Maryse, dobrze wiesz że to ja dzisiaj wyjadę z tego nędznego miasta z Pasem Mistrzowskim. Randy Orton jest bardzo doświadczonym zawodnikiem, ale w walkce z tak wielką gwiazdą jak ja doświadczenie nie gra tu żadnej roli.

MARYSE: Naprawde tak myślisz ?

MIZ: Tak, a wiesz dlaczego ? ... Becouse I'M The Miz and I'M Awesome!

po czym odchodzi ...

Randy Orton © vs. The Miz

Bardzo dobry pojedynek z udziałem tej dwójki, który był ozdobą main eventu. Mnóstwo ciekawych i widowiskowych akcji z obu stron. Miz wykonał rywalowi Mizard of Oz,ale uzyskał tylko two count. Miz próbował zakończyć pojedynek przez Skull-Crushing Finale, ale Orton sprytnie zablokował go i próbował wykonać na nim RKO, ale Miz podsunoł Ortonowi sędziego i wykonał swój finisher na arbitrze. Skull-Crushing Finale od Miza ale sędzia leży na macie. My słyszymy muzykę Alexa Rileya, który wchodzi na ring z krzesłem i proponuje podniesienie Ortona i wykonanie Skull-Crushing Finale na krześle. Miz wykonał swój finisher. Orton został tylko do przypięcia, ale Alex Riley wykonuje RKO na Mizie! przeciąga Ortona na Miza i wciąga na ring sędziego. 1.2.3! i Orton broni pasa. Czyżby Riley miał dosyć Miza?. Tą walką zakończyło się bardzo emocjonujące Over The Limit.

ZWYCIĘŻCA: Randy Orton obronił Pas WWE.

Walki w miare dobre .

Ciekawe zakończenie walki Twist of Fatem z drabiny.

Podoba mi się to w jaki sposób bookujesz Hawkinsa chciałbym , aby był tak bookowany

w WWE , ale nie stety nie jest chociaż ma na to potencjał .

Rezygnuję z pisania Diar w WWE ponieważ Raw i SmackDown to tak jakby 2 fabuły. Nie ogarniałem ich obu dlatego postanowiłem założyć temat z Tna, tam jest jeden roster i wiem ze sobie z nim poradzę.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 19 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• KyRenLo
      John Cena: Czyli jedna tygodniówka w styczniu i zapewne ani jedna w lutym. Mam nadzieję, że później jakoś nabierze to rozpędu. Jade Cargill:
    • Tomos
      Dorzucą stypulację "if Roman wins, Rollins przeprasza za rozpad Shield" i ludzie będą klaskać uszami. Plus, to w końcu main event dla Punka
    • IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
  • Dodaj nową pozycję...