Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Over The Limit 2011 (Spoilery , zapowiedzi , komentarze)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ja wiedziałem że jest to jakieś takie inne,ale myślałem że ta sztuczka się uda Mizowi i zwycięży a na następnych RAW Cena powie że oszukał itp i będzie rewanż.

No właśnie ten głos był taki inny...No ale samą walkę przyjemnie się oglądało ale moment jak Miz obijał Cene po brzuchu kijem do kendo to praktycznie żywcem ściągnięte z Breaking Point 09.Widać że WWE brakuje pomysłów na tego rodzaju walki.

Wiesz co ? To śmiesznie wyglądało że Cena leżał jak taki pijany żul tam przy czy w barierkach,a tam taki głos wnerwionego Ceny,szczerze się przyznam że to mnie rozśmieszyło.

Entertainment > Wrestling
  • Odpowiedzi 154
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Sebu

10

• Ronnie

9

• Konarr

9

• TheBeast

7

Top użytkownicy w tym temacie

To moje pierwsze obejrzane PPV nie licząc WM od 2 czy 3 lat no i pozmieniało się widzę, trochę osób doszło inni odeszli jeszcze inni leczą kontuzje ale przechodząc do rzeczy opener R-Truth vs. Rey Mysterio dobry walka miła dla oka prowadzona w niezłym tempie pamiętam Killingsa jeszcze z TNA tam bardzo lubiłem tego zawodnika co do 619 również mam pozytywne odczucia także liczę że ten feud będzie kontynuowany do SS włącznie :shock:

Barrett vs. Jackson tych panów widziałem bodajże 2 czy 3 raz w ringu i są mi całkowicie obojętni ( bynajmniej na razie ) co do samej walki to no cóż nudne to było cóż tu więcej pisać

Guerrero vs. Sin Cara Chavo stary dobry Chavo jooberem nowej gwiazdy Smacka Sin Cary, osobiście walka mi się podobała mimo spartaczonej końcówki to Sin Cara ma w sobie potencjał bycia nowym Reyem efektownie walczy, kibicuje mu żeby się przebił w niebieskim rosterze

Kane & Big Show vs. CM Punk & Mason Ryan Cieszy wygrana wielkoludów a sama walka no cóż nic powyżej przeciętności, pamiętam kilka lata temu był taki wrestler Batista z podobnymi gabarytami do tego Masona i ja wtedy na niego narzekałem ale to co prezentuje Ryan w ringu woła o pomstę do nieba

Orton vs. Christian Najlepsza, najciekawsza walka na gali przyznam że do samego końca nie byłem pewny zwycięzcy a nawet przed walką obstawiałem na Christiana no ale dobry Randy zatrzymał pas WHC przyznam szczerze że lepiej się prezentował będąc hellem ale co do jego walki z Christianem to naprawdę panowie dali rade i wykręcili kawał dobrego pojedynku jak na standardy WWE

Lawler vs. Cole Nie znam tego feudu nie interesowało mnie to odkąd obejrzałem na WM + za harta i za to że to koniec zabierania czasu antenowego PPV wrestlerom a dawania podstarzałym panom którzy gdzie jak gdzie no ale w ringu to już nie prezentują żadnych umiejętności

Cena vs. Miz Miz kojarzył mi się z przeciętniakiem z ECW i po tej walce mój obraz jego osoby się tylko utwierdził :D A co do Ceny jak i przed kilkoma laty dalej widzę że jest nieśmiertelny i niepokonany :x

Poznasz głupiego po czynach jego

12284076444ddcdc39270c0.jpg

R-Truth vs Mysterio

Walka nie zrobiła na mnie wielkiego wrażenia, ale pod wzgledem technicznym nie było źle :) w tej walce markowałem Truthowi i cieszyłem się gdy wygrał. Może nareszcie heele zaczną coś znaczyć w WWE.. oby. Być może odegra jakąś ważną rolę na Summerslam bądź SS.. Dobrze się zapowiada.

Jackson vs Barrett

Technicznie było słabo. Nie podobała mi się ta walka.. Być może Ezekiel dostanie jakiegoś konkretnego pusha i stanie się ciekawszą postacią niż jest teraz, ale wątpie. Oby tylko nie zrobili z niego face bo to już będzie naprawdę przegięcie.

Sin Cara vs Chavo

Szczerze powiem, ze tak jak kiedyś czekałem na jego przybycie do WWE, tak teraz nie oczekuje jego walk. Wg. mnie jest on marną postacią, kreowaną na wizerunek Rey'a. Mamy już super bohaterów, nie potrzebny nam kolejny. Cara jest bez dyskusji cholernie utalentowany, jego move set naprawdę czasem dupę urywa, ale.. Już wole oglądać Mysterio niż jego.

KaneShow vs Punk & Ryan

zazwyczaj to markuję Glenowi i Paulowi, ale w tym pojedynku chciałem żeby w końcu Punk dał popis, a tu.. Jeden z największych postaci w WWE na chwilę obecną dostaje wciry, że aż miło żeby wypromować Ryana. Mogliby to robić kosztem innego wrestlera, nawet Face, ale nie do cholery na Punku.

Christian vs Orton

Walka mi się podobała i pod względem technicznym i jako show. Spear na Randym był świetnym posunięciem, domyśliłem się nawet, że chodzi mu po głowie spear :) Mogliby dać CC ten pas chociaż na miesiąc, Orton może się nim jeszcze pocieszyć później bo pewnie nie raz będzie WHC

Lawler vs Cole

co tu dużo komentować.. Najlepszy był powrót Hitmana :)

Cena vs The Miz

No oczywiście Cena zatrzymuje pas, jakby inaczej.. Cały czas Cena dostaje baty: paskiem, kijem, krzesłem, nawet o bandy rzucany, rzucany na glebę.. Jasiek się nie poddaje.. i nagle John dostaje moc, jakby prosto od Boga.. Rozwala Miza, Alexa i jechane(nie wiem jak obronił się przed uderzeniem krzesłem, podobnie jak tydzien czy 2 obronił się przed metalową rurą.. Oszukał przeznaczenie? wie co się stanie zanim to nastapi?..) Cena zakłada ASF i Miz żegna się z pasem. Danke bardzo. Po tej walce stwierdzam, że Cena powinien sobie przyczepić pelerynę i wytatuować sobie Na klacie SUPER JOHN.

Zapraszam na fanpage! Jeśli możesz, zostaw like'a. Dzieki!

Sadiztik Fanpage

sebbo23,

Chyba wiemo co Ci chodzi z Carą. Ta cała otoczka wokół niego, oświetlenie...no trochę zajeżdża kiczem. A nie są w stanie go promować inaczej,bo nie zna angielskiego. Mogliby oczywiście kombinować z jakimś managerem,ale to WWE i bohaterów się lubi. Moim zdaniem gdyby zrezygnowali z tej otoczki, byłoby lepiej. Bo walki już są zajebiste.

And if you're not down with that, I've got just two words for ya!

Z Carą jest ciężki orzech do zgryzienia. Z jednej strony zajebiste ring skillsy, z drugiej brak jęz. ang. i zerowe umiejętności improwizacji w ringu. Wykorzystują każdą szansę, aby odwrócić uwagę od potencjalnych botch'y, więc nie dziwcie się jeśli takie światło będzie nam towarzyszyć przy każdej walce Sin Cary.