Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Attitude Mówi #35 (N!KO & Nasjazz + Vaclav)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

nie wiem czy dobrze mi się wydaje, ale ostatni raz jak tu zglądałem nie byliśmy sądem, żeby rozstrzygać kto ma racje, albo po czyjej stronie lepiej stanąć.

Tutaj może i by miała sens prawdziwa konfrontacja(choćby przez skype), ale i to na pewno by nie dodało profesjonalizmu portalowi.

https://forum.wrestling.pl/topic/24979-attitude-m%C3%B3wi-35-nko-amp-nasjazz-vaclav/page/4/#findComment-234091

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• nasjazz

12

• Ceglak

8

• HcK

8

• -Raven-

5

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   228
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Windows

W ogole -Raven- slucha AM... Czas to napisac na tablicy FaceBooka! :wink:

A co, dołączyłeś jednak do Grzybs'ów? :twisted:

AM słucham tylko kiedy są ciekawi goście (bo ogólnie nie mam czasu słuchać o tym, co sobie wcześniej już przeczytałem w komentarzach odnośnie danego PPV), tak więc to mój trzeci raz.

Skoro jednak już mnie wywołałeś do odpowiedzi (sam jesteś sobie winny :lol: ) to jedna rzecz, która mi się mocno rzuciła w oczy... Daj N!KO czasem bardziej wykazać się gościom, bo tak jak Nas werbalnie dawał radę (sądzę jednak, że tylko dla tego iż poruszał dość mocno kontrowersyjne tematy i dyplomatycznie nie chciałeś odnośnie nich zabierać głosu), tak przy dwóch poprzednich gościach wyglądało to tak, że gwiazdą jest prowadzący (taki mały syndrom Kuby Wojewódzkiego :twisted: ) a gość tylko dodatkiem, który coś tam dorzuci od czasu do czasu. Więcej pytań otwartych i wkręcania gości w dyskusję a mniej własnych wywodów (to gość ma być w końcu w centrum uwagi a Ty, jako prowadzący, powinieneś go tak rozbujać, aby przełamał tremę i obszernie się wypowiedział), bo to że mic skillsy masz dobre, już udowodniłeś nie raz :wink:

https://forum.wrestling.pl/topic/24979-attitude-m%C3%B3wi-35-nko-amp-nasjazz-vaclav/page/4/#findComment-234105

bardzo nisko upadł ten portal

Więc do newsów drogi kolego, do newsów. Wierzę, że dzięki Tobie jest w stanie się podnieść!

ale to co się urodziło w nr 35 to żenada.

Z drugiej strony... To chyba nie portal tylko ja nisko upadłem skoro fan TNA mówi mi co jest żenadą.

spieprzaj, nie prowokuj ;)

zazwyczaj kiedy nie wiemy o czym mówimy z grubsza to pierdolimy głupoty, bo skupiamy się na paru wyselekcjonowanych pierdołach, stąd te całe prywatne folwarki to kompletnie nietrafiona argumentacja.

p.s.

pisze tylko po to, żeby temat odnosił się do iMPACTU, a nie lamentu ch... nad przepaścią.

"Lament chuja nad przepaścią" i wyganianie użytkowników z innym od siebie zdaniem z tematu o Impact do tematu o WWE, może nie podnosi poziomu portalu, ale z pewnością poziom forum winduje moooocno w górę.

https://forum.wrestling.pl/topic/24979-attitude-m%C3%B3wi-35-nko-amp-nasjazz-vaclav/page/4/#findComment-234123

to co się rodzi na forum to jedna sprawa, ale jeśli na portalu(nie na forum gdzie jest jakas zamknieta grupa) pada IMIĘ I NAZWISKO, a pod jej adresem takie czy inne zwroty to znaczy ze forum schodzi na psy, a ty szczekales najglosniej.

W dupie mam ten cały wasz cyrk i spory, natomiast w tym wypadku pokazales(pokazaliscie) jak to stoi u ciebie(was) z kultura osobista, w ATTITUDE MÓWI - oficjalnym projekcie portalu, a nie jakims zapyzialym temaciku, gdzie jedyne klotnie podnosza sie jak jakis aferzysta wrzuci swoje pare groszy nie dla dyskusji, ale by pokazać swoją "mądrość" i "przewagę" nad innymi biednymi markami, zaślepionym plebsem i pospólstwem.

Rozgranicz takie rzeczy...

https://forum.wrestling.pl/topic/24979-attitude-m%C3%B3wi-35-nko-amp-nasjazz-vaclav/page/4/#findComment-234170

W dupie mam ten cały wasz cyrk i spory, natomiast w tym wypadku pokazales(pokazaliscie) jak to stoi u ciebie(was) z kultura osobista, w ATTITUDE MÓWI

Ty chcesz mnie kurwa uczyć kultury osobistej? TY? Ze swoimi wywodami, które są przepełnione wulgaryzmami i chamstwem bardziej niż Samoobrona? Jesteś kulturalny jak Cultured Society.

IMIĘ I NAZWISKO, a pod jej adresem takie czy inne zwroty to znaczy ze forum schodzi na psy, a ty szczekales najglosniej.

Ja nie szczekam. Ja gryzę, żuję i wypluwam chrząstkę. A teraz chciałbym żebyś się określił co rozumiesz pod pojęciem "takie czy inne zwroty", bo zdaje mi się, że rozumiemy to zupełnie inaczej. Może dla ciebie chlebem powszednim jest wyzywanie od debili (co w audycji nie padło) a największą z obelg podważenie istnienia carstwa moskiewskiego.

https://forum.wrestling.pl/topic/24979-attitude-m%C3%B3wi-35-nko-amp-nasjazz-vaclav/page/4/#findComment-234174

mistrzu ciętej riposty, niejednego mógłbym cie nauczyć, szczególnie jak się zachowywać w czymś co ma być Głosem Attitude.

W określonych warunkach trzeba umieć się zachować, ty akurat nie umiesz.

https://forum.wrestling.pl/topic/24979-attitude-m%C3%B3wi-35-nko-amp-nasjazz-vaclav/page/4/#findComment-234176

Róşnica miÄdzy nami polega na tym, Ĺźe ja mam prawo powiedzieÄ coĹ na temat Attitude, bo nie zdezerterowaĹem kiedy znudziĹ mi siÄ wrestling/nie odpowiadaĹ mi poziom dyskusji. W czasie kiedy przez forum przewijaĹy siÄ setki trolli musiaĹem jakoĹ ich uspokajaÄ, gdzie wtedy byĹeĹ ty? To m.in dziÄki obecnej ekipie Attitude wszystko wyglÄda tak jak wyglÄda a ty moĹźesz spokojnie sobie markowaÄ TNA. WiÄc nie ĹźyczÄ sobie ĹźebyĹ pierdoliĹ, Ĺźe przeze mnie i przez Niko, przez tÄ audycjÄ portal schodzi na psy, bo przez pewien czas wcale nie przyczyniĹeĹ siÄ do tego aby tym psem nie byĹ. A jeĹli coĹ ci w nim nie odpowiada to zamaĹź zĹe wraĹźenie i napisz coĹ ponad "spieprzaj i nie prowokuj", jakiĹ artykuĹ, cokolwiek. Wtedy twoje sÄdy bÄdÄ miaĹy jakÄkolwiek wartoĹÄ.
https://forum.wrestling.pl/topic/24979-attitude-m%C3%B3wi-35-nko-amp-nasjazz-vaclav/page/4/#findComment-234182

Róşnica miÄdzy nami polega na tym, Ĺźe ja mam prawo powiedzieÄ coĹ na temat Attitude, bo nie zdezerterowaĹem kiedy znudziĹ mi siÄ wrestling/nie odpowiadaĹ mi poziom dyskusji. W czasie kiedy przez forum przewijaĹy siÄ setki trolli musiaĹem jakoĹ ich uspokajaÄ, gdzie wtedy byĹeĹ ty? To m.in dziÄki obecnej ekipie Attitude wszystko wyglÄda tak jak wyglÄda a ty moĹźesz spokojnie sobie markowaÄ TNA. WiÄc nie ĹźyczÄ sobie ĹźebyĹ pierdoliĹ, Ĺźe przeze mnie i przez Niko, przez tÄ audycjÄ portal schodzi na psy, bo przez pewien czas wcale nie przyczyniĹeĹ siÄ do tego aby tym psem nie byĹ. A jeĹli coĹ ci w nim nie odpowiada to zamaĹź zĹe wraĹźenie i napisz coĹ ponad "spieprzaj i nie prowokuj", jakiĹ artykuĹ, cokolwiek. Wtedy twoje sÄdy bÄdÄ miaĹy jakÄkolwiek wartoĹÄ.
Prosiłabym o polskie tłumaczenie twojej wypowiedzi - bo albo ze mną coś nie tak, albo to jest nie do odczytania.
https://forum.wrestling.pl/topic/24979-attitude-m%C3%B3wi-35-nko-amp-nasjazz-vaclav/page/4/#findComment-234184

Prosiłabym o polskie tłumaczenie twojej wypowiedzi - bo albo ze mną coś nie tak, albo to jest nie do odczytania.

Będę skłonny przetłumaczyć owy post Nasjazza dla tych którym nie chce się ruszyć mózgownicami lub być może nie mają owych mózgownic.

Różnica między nami polega na tym, że ja mam prawo powiedzieć coś na temat Attitude, bo nie zdezerterowałem kiedy znudził mi się wrestling/nie odpowiadał mi poziom dyskusji. W czasie kiedy przez forum przewijały się setki trolli musiałem jakoś ich uspokajać, gdzie wtedy byłeś ty? To m.in dzięki obecnej ekipie Attitude wszystko wygląda tak jak wygląda a ty możesz spokojnie sobie markować TNA. Więc nie życzę sobie żebyś pierdolił, że przeze mnie i przez Niko, przez tą audycje portal schodzi na psy, bo przez pewien czas wcale nie przyczyniłeś się do tego aby tym psem nie być. A jeśliby coś ci w tym nie odpowiadało to zamaż złe wrażenie i napisz coś ponad "spieprzaj i nie prowokuj", jakiś artykuł czy cokolwiek. Wtedy twoje sądy będą miały jakąkolwiek wartość.

Dziękuję i do widzenia, Pozdrawiam.

https://forum.wrestling.pl/topic/24979-attitude-m%C3%B3wi-35-nko-amp-nasjazz-vaclav/page/4/#findComment-234186

Sądy? Moje sądy? Przecież ty sam sobie wystawiasz świadectwo.

Jeszcze raz napiszę żebyś dobrze zrozumiał: w dupie mam wasze spory, ale jak chcesz sobie osobiste wycieczki urządzać, w prywatnych tematach istnienia jakiegoś słowa czy nie, to nie poprzez głos redakcji i jej oficjalny program. Zrób sobie prywatną audycję, nazwij ją NaSram(byle nie nasrAM, bo ludzie pomyślą że to jednak Attitude Mówi) i mów do woli, a mnie by to nie wzruszało.

A co to za pisanie o dezercji? Czy mogę wiedzieć co ty w ogóle bredzisz?

https://forum.wrestling.pl/topic/24979-attitude-m%C3%B3wi-35-nko-amp-nasjazz-vaclav/page/4/#findComment-234198

Tam gdzie Ceglak tam i kłótnia.

Boże, człowieku weź trochę na luz, co z tego, że chłopaki w AM zeszli trochę z tematu i pojechali po linii, jak widać dla wszystkich się to podobało z MAŁYMI wyjątkami(jak widać.), a to, że Ci nie pasuje to, że AM zjechało z tematu to już chyba osobna sprawa, bo znów zacząłeś przekonywać do swojego zdania.

w dupie mam wasze spory, ale jak chcesz sobie osobiste wycieczki urządzać, w prywatnych tematach istnienia jakiegoś słowa czy nie, to nie poprzez głos redakcji i jej oficjalny program.

No i miej w dupie, ale proszę Cię skoro masz już to w dupie to weź tego nie wyjmuj. Niko zrobił to co chciał i nie wykasował owych fragmentów(nawet gdyby musiał wykasować połowe audycji.), a najnowsze AM zostało przyjęte bardzo ciepło.

Zresztą, te AM miało być nieprzewidywalne i nikt nie wiedział co się w nim wydarzy nawet sam Niko, więc o co chodzi?

https://forum.wrestling.pl/topic/24979-attitude-m%C3%B3wi-35-nko-amp-nasjazz-vaclav/page/4/#findComment-234200

"redakcja i jej oficjalny program". Co to jest , kurwa, tvn24 ? Trochę dystansu.
https://forum.wrestling.pl/topic/24979-attitude-m%C3%B3wi-35-nko-amp-nasjazz-vaclav/page/4/#findComment-234203

Widzisz. Fakt jest taki, ze administracja to AM zaakaceptowala, podobnie jak gospodarz programu i wieeeelu uzytkownikow. Jesli jako czlonek redakcji czujesz sie zniesmaczony postepowaniem linii programowej Attitude mozesz sobie z niej honorowo wystapic. Sila rzeczy przez lata bylem czlonkiem redakcji i mam prawo wypowiadac sie pod jej szyldem bez wzgledu na to czy sobie z frustracji obgryziesz paznokcie wraz z opuszkami palcow czy tez sie przy moim glosie bedziesz masturbowal. Nie obchodzi mnie to. Tak samo jak nie obchodzi mnie twoje uogolnianie. Judykatywa zajela tylko 1/100 czasu antenowego, a jesli to i tak za duzo... To wlacz sobie poprzednie edycje gdzie znajdziesz to samo co w temacie o kazdym ppv. Jesli jestes tak ograniczony i z calego wydania wyciagnales tylko temat judykatywy to chyba jednak nie masz mnie czego uczyc.

Dezercja? Gdzie byles od 2008 do 10? Bo wybacz, ale chyba nie tutaj.

A i jesli jestesmy przy temacie swiadectw, to nie chcialbys wiedziec jak w niektorych kregach odbierane sa twoje posty w temacie o impact, i dlaczego zupelnie przypadkiem, przez niektorych (nie wspierajacych nawet mnie) jestes uwazany za pospolitego awanturnika (pozdro HcK)? Bo wydaje mi sie, ze nie dlatego iz twoje opinie sa kontrowersyjne albo ciezkie do odparcia jak te Sixkillera, a raczej ze wzgledu na to, ze nie masz nic ciekawego do powiedzenia, a mimo to chcesz cos powiedziec.

Ja to rozumiem, dalej mnie jeb, nabijaj mi tu ratingi i zachecaj kolejnych do odtworzenia AM. Opinii nikogo i tak nie zmienisz, bo kazdy ma ja juz wyrobiona, mozesz sie awanturowac do woli, a ja i tak kiedy otrzymam zaproszenie po raz kolejny zawitam w AM.

https://forum.wrestling.pl/topic/24979-attitude-m%C3%B3wi-35-nko-amp-nasjazz-vaclav/page/4/#findComment-234204

Skoro redakcja zaakceptowała... ok.

Otóż to jak jestem odbierany zupełnie mnie nie interesuje :) robię swoje i mam się z tym dobrze. Jeśli komuś tak strasznie przeszkadzam to zawsze można się mnie pozbyć, bo znaleźć newsmana przecież nie jest ciężko :)

Co do "dezercji." Ile masz lat? Szybkie spojrzenie, 20. Całe 20, co ty wiesz o życiu? Zarabianiu na nie? Utrzymywaniu więcej niż tylko swojej dupy. Żyjesz w słodkim świecie, gdzie książka to twoje jedyne zmartwienie. Popracuj trochę, strać trochę czasu na rzeczy, które niekoniecznie sprawiają przyjemność(coś więcej niż tylko masturbacja która jak widać w poprzednim poście siedzi ci w głowie mistrzu ciętej riposty). Może zmądrzejesz, spojrzysz na świat okiem człowieka, który poza internetem ma też jeszcze swoje życie.

https://forum.wrestling.pl/topic/24979-attitude-m%C3%B3wi-35-nko-amp-nasjazz-vaclav/page/4/#findComment-234207

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...