Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Attitude Mówi #35 (N!KO & Nasjazz + Vaclav)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Smutne jest to, że Nasjazza wciąż tak bardzo boli, że nie chciałem zapisać się do jego e-fedu. Jakoś wtedy Ci nic nie przeszkadzało, ba, pisałeś mi nawet, że się wyróżniam, no ale cóż: kobiety zmienne są ;) Pozdrawiam i dalszych sukcesów.
  • Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• nasjazz

12

• Ceglak

8

• HcK

8

• -Raven-

5

Top użytkownicy w tym temacie

Tak, zapewne to było kluczowe.

10136801454e08b07ab2e86.jpg

• Styl:  Jasny

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Menez, a jakie to osiągnięcia miałyby świadczyć o skali tego żalu?

Osobiście nie moge się wypowiadać o tym odcinku, ale mam pytanie - gdzie są te napisy, co się niektórzy domagali?

Smutne jest to, że Nasjazza wciąż tak bardzo boli, że nie chciałem zapisać się do jego e-fedu.

Proszę Cię, nie popadaj w śmieszność jak Twoje towarzystwo. Teraz zachowam się całkiem obiektywnie (choć biorąc pod uwagę jaka ze mnie kurwa to dość trudne) - nie Ty jedyny odmówiłeś mi udziału w efedzie. Ba! Byli też tacy, którzy woleli wtedy pozostać przy EWF, które miało się wtedy reaktywować. Byli tacy, którzy się zapisali a potem mnie olali. Tylko, że żaden z nich, po tym jak z nim normalnie, wydawałoby się z wzajemnym szacunkiem rozmawiałem nie wyzywał mnie w swoich sygnach od debili, a nawet (co mam prawo podejrzewać) był inicjatorem takich akcji.

Pozostając nadal przy obiektywizmie zachowaliście się jak jaskiniowcy. Sygny nasjazz - lubię to! nie obrażały nikogo. Były (a raczej są) może odrobinę prześmiewcze, ale nie padało tam ani słowo pojebany ani słowo debil. Gdybyś zrobił sig - Budyniu - lubię to!, nawet bym o Tobie nie wspomniał (może).

Więc proszę Cię nie wyrzucaj mi takich głupot, bo mogę sprowadzić tu orszak osób, które nie chciały w efedzie uczestniczyć, a ich nicki w audycji nie padły. Jeśli jednak taka opinia jest dla Ciebie wygodniejsza możesz wjebać to nawet bez "cenzury do poziomu adresata" (cokolwiek to znaczy). Swoją opinię już wyraziłem i wątpię aby w jakiś sposób się zachwiała, nie wytrzymałeś próby czasu, która pomogłaby w złamaniu stereotypów. Rozsądek zachowałeś tylko wtedy gdy nie włączyłeś się w dyskusję kopiując linki z wikipedii i wosu na 100% jako dowodu.

Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg

@Nasjazz

Ja Cię nie olałem :!:

Nie miałem pomysłu na RPozy po prostu, słaby jestem. :twisted:

7894118684ede4cf290d46.jpg

@Nasjazz

Ja Cię nie olałem :!:

Nie miałem pomysłu na RPozy po prostu, słaby jestem. :twisted:

O. Widzę, że nie nosisz sygny nasjazz - lubię to! Powiedz mi więc dlaczego - skoro mnie olałeś i nie zgłosiłeś, że się wycofujesz Twój nick nie padł w audycji? Jakiś pomysł?

Nie płakałem po CM Punku

Dobre szoł jak na lewaków.

O. Widzę, że nie nosisz sygny nasjazz - lubię to! Powiedz mi więc dlaczego - skoro mnie olałeś i nie zgłosiłeś, że się wycofujesz Twój nick nie padł w audycji? Jakiś pomysł?

A tam olałem, przecież napisałem, że się wycofuję to było jeszcze przed tym jak pisałem Ci życzenia na hardkorowym komunikatorze tekstowym. :?

7894118684ede4cf290d46.jpg

Dobra robota pany! Wygraliśmy tę wojnę. Bardzo fajne AM, jedno z niewielu, które przesłuchałem całe. Ale nadal ani słowa o konkretnych wojownikach bandy #wcwfans, mogliście omówić wszystkich, czy coś. :P

[*] JUDEkatywa.

Zajebiste zajebiste zajebiste! Co do judykatywy to u mnie w podręczniku do Ustroju Organów Ochrony Prawnej jest użyty ten termin, ale jebie mnie to czy ona jest czy jej nie ma. Najbardziej rozjebał mnie tekst o tym, że ktoś uważa się za lepszego bo czyta i ogląda undergroundowe filmy

Najlepsze AM w historii. Według mnie Nas powinien prowadzić AM zamiast Kinga

Jakoś ostatnio z braku czasu nie śledziłem zbyt dokładnie wydarzeń forumowych (nie wspominając już o ircu; nie licząc jedynie "mojej" "dolnej części forum") i jakoś ominęła mnie walka z judykatywą. Po małych poszukiwaniach jakoś odtworzyłem jej przebieg i ustawiłem się w jedynym słusznym szeregu z nasem (sygny nie dodawałem, bo i tak na to za późno).

Samo AM było lepsze od ostatnich trzech PPV od TNA razem wziętych i to zdecydowanie za mało, by zobrazować jego zajebistość (pomijając fakt chujowości wspomnianych gal i użytych przymiotników). Po prostu "nasjazz - Lubię to!".

• Reputacja:   361

Niezły odcinek, dużo mocnych tekstów i "kopania po jajach" przez Nas'a, który postanowił się rozprawić z "politycznymi przeciwnikami" :lol: Było kontrowersyjnie, tak więc nie dziwię się, że większości się podobało :wink: Ostro to wyszło, choć zdecydowanie zbyt mało było Vaclava (mam nadzieję, ze to tylko ze względu, że Vacek będzie miał swoje 5 minut jako "pojedynczy" gość AM), bo wyszło tak jakby tylko "statystował" w tym wydaniu.

Nas, tak zupełnie bez złośliwości zapytam (bo temat ten wracał kilkukrotnie), kogo Ty byś wybrał jako debiutanta tudzież największy postęp minionego roku. Meneza lub Budyniu można nie lubić (a jak widać było - Ty raczej nie przepadasz :D ), ale trudno będąc obiektywnym, zaprzeczyć że wyróżniali się zdecydowanie in plus na naszym Forum w 2010 roku? Rzuć, ale tak w miarę obiektywnie :wink: jakimiś nick'ami w kwestii tych user'owych wyróżnień.

Rozjebał mnie motyw z Kingiem i "zaginionymi w Libii" ERP-ami :lol: Trochę dziwię się, że się zdziwiłeś że tak wyszło. Bardzo lubię Marcina, ale kurwa bez picu nie znam bardziej niesłownego człowieka niż on (przykre ale prawdziwe. King sam się do tego kiedyś przyznał, co zdecydowanie dobrze o nim świadczy, ale niestety nadal nic nie robi aby nad tym popracować, co już dobre zdecydowanie nie jest). I jest to niestety nieuleczalny przypadek w tej kwestii :twisted: Niepodliczony typer w dziale MMA za 2010 rok (a mamy maj 2011, tak dla przypomnienia. Hallo! :? ) i kilka obietnic, które mi złożył z rok temu a do dzisiaj okrywa je zasłona milczenia - już dawno mnie o tym przekonały. Szkoda.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Meneza lub Budyniu można nie lubić (a jak widać było - Ty raczej nie przepadasz :D ), ale trudno będąc obiektywnym, zaprzeczyć że wyróżniali się zdecydowanie in plus na naszym Forum w 2010 roku?

W sumie Menez przejebał sobie w dniu kiedy zaczął nosić tę nieszczęsną sygnę. Nigdy nie powiedziałem, że będę w swoich osądach obiektywny, (nawet nie zamierzałem, nie wiem czy stwierdzenie, że jestem chujem zostało z wydania wycięte) a sam zagłosowałem na Meneza w kategorii postęp roku. Faktycznie - przestanie przepisywania czyichś postów (o co był posądzany) i kreowanie jakiejś własnej opinii to postęp. Nie zmienia to jednak faktu, że w moich oczach zrobił potężny krok w tył (można powiedzieć, że ze swoją sygną przeniósł się do czasów praprzodków, którzy grozili Rabolowi sraniem do mordy) i tak sobie go luźno skrytykowałem. Zdaje sobie sprawę, że było to pozbawione obiektywizmu, ale na litość boską - teraz widzę, że miałem rację. Nieodpowiednie osoby dostają wyróżnienia i sodówka im do głowy uderza. Zakładałem efed, johniss polecił mi Meneza, bo pisał ładne diary, ja natomiast złożyłem mu propozycję udziału w zabawie. Jak dziesiątkom innych osób. Dziesiątki propozycje odrzuciło. I teraz on uważa, że to przez to właśnie go skrytykowałem na łamach audycji? Jak mam to w ogóle odbierać jeśli nie jak poprzez wytworzenie w mózgu roztworu węgla zmieszanego z wodą?

Co do Budyniu - moja opinia została wyrażona i w audycji, ale najlepiej widać ją w temacie o Impact. Jeśli dostała tytuł postępu roku (nie miałem przyjemności analizowania jej postów więc nie wiem czy na to zasłużyła) to powinna zdobyć się na coś więcej niż bojowe "nie rozmawiajcie z nim, to Matt Hardy Attitude, on chce tylko na siebie zwrócić uwagę" albo tak jak głosi plotka "jestem zbyt mądra żeby dyskutować z tymi idiotami". Jak to szło ? Cultured Society means im better than you? Jako potomek Cara Moskwy (a że nim nie jestem nikt mi nie udowodni :P) nie czuję się od nikogo gorszy.

Trochę dziwię się, że się zdziwiłeś że tak wyszło.

Bycie niesłownym to jedno, wciskanie kitu to drugie. Można powiedzieć, że walki się napisze, a można powiedzieć, że walki są już napisane. To był ten drugi przypadek. Choć ingerencji libijskich partyzantów nie wykluczam.

Ostro to wyszło, choć zdecydowanie zbyt mało było Vaclava

Niestety, Vaclav nie miał piwa, nagrywał to zupełnie na trzeźwo i nie chciało mu się nic gadać. :P

Nie płakałem po CM Punku

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: Stardom Goddesses Of Stardom Tag League 2025 - Dzień 9 Data: 24.11.2025 Federacja: World Wonder Ring Stardom Typ: Event Lokalizacja: Iwaki, Fukushima, Japan Arena: Iwaki City Gymnasium Publiczność: 437 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
    • Attitude
      Nazwa gali: Marigold True Victory - Dzień 3 Data: 24.11.2025 Federacja: Dream Star Fighting Marigold Typ: Online Stream Lokalizacja: Kazuno, Akita, Japan Arena: Memorial Sports Center Format: Taped Data emisji: 27.11.2025 Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
    • Giero
      Za nami kolejny, ostatni przed Survivor Series 2025 odcinek WWE Monday Night Raw. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych wydarzeń z tego show. Zgodnie z zapowiedziami, Raw otworzył Roman Reigns. Dość szybko przerwał mu… WWE Champion Cody Rhodes. Cody przypomniał, że Roman poprzednim razem wywiązał mu się z danego słowa. Chciał wiedzieć, by ponownie tak będzie. I jaki cel ma Roman w związku z nadchodzącym WarGames. Reigns odpowiedział, iż on i Cody nie lubią się. Nawet zbytnio się nie znają
    • IIL
      Kusi, aby finałem była walka Okada vs Takeshita. Kazu jest mocarnie bookowany i byłby to bardzo emocjonujący finał ze względu na to, że Takeshita jest mistrzem IWGP i wygrał tegoroczny G1 Climax. Jon Moxley ostatnio poddaje grubsze walki przez submission i jemu taka wygrana by się teoretycznie przydała, ale jego wizerunek jest już oczywiście zabudowany na maxa i może to też uwalić. Hajp na Darby Allina po powrocie nieco przygasł, także jemu wygrana w turnieju i zdobycie mistrzostwa Con
    • Grins
      Coś czuje że Kyle O'reilly miał być zwycięzcą tego turnieju, na chwilę obecną to największe szansę mają PAC, Darby, Moxley, Fletcher ale po ostatnim zwycięstwie bym widział właśnie PAC'a we finale no i Darby'ego któryś z nich mógłby zdobyc mistrzostwo. 
  • Dodaj nową pozycję...