Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Attitude Mówi #34 (N!KO & Natan)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

http://www.attitude.pl/gfx/felietony/attmowi3.png

Attitude Mówi 34 odchodzi na chwilę od rutynowego przeglądu mainstream'owych PPV. W waszych propozycjach na gości był człowiek, który regularnie stara się udzielać w Polskim Backyardzie, więc to dobra okazja, żeby zrobić mały przegląd syt...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-attitude-mowi-34-nko-natan.html

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Odpowiedzi 16
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

3

• maly619

2

• Mentosvv

2

• Aroslavek

1

Top użytkownicy w tym temacie

Jestem mile zaskoczony, bo myślałem, że będzie to taka nudna wymiana zdań, a okazało się, że Natan ma niesamowitą wiedzę na temat backyardu i bardzo fajnie się go słuchało.

Dodatkowo był to chyba pierwszy odcinek, w którym to gość przejął inicjatywę, a N!KO był w odwrocie, ale też dzięki temu odcinek ten wyszedł jak reportaż.

Jeśli mam wypowiedzieć się o backyardzie, to nigdy jakoś się tym nie interesowałem, może i w życiu widziałem parę filmików, ale jakoś nigdy specjalnie się temu nie przyglądałem. Czy będę oglądać? Jeśli czas pozwoli, to na pewno zobaczę jakiś filmik ;)

Fajnie się tego słuchało, można dowiedzieć się kilku ciekawych rzeczy o backyardzie. A pomysł N!KO komentatora bardzo dobry.
Ja chce heelturn Jasia

natan wielki gwiazdor. guwno umie i pierdoli glupoty. pewnie morda dawno buta nie widziala

...Twoja chyba widzi za czesto... Serio? Guwno?

aaale przejdzmy do przyjemniejszych spraw:

Dodatkowo był to chyba pierwszy odcinek, w którym to gość przejął inicjatywę, a N!KO był w odwrocie, ale też dzięki temu odcinek ten wyszedł jak reportaż.

Cieszy mnie to mimo wszystko. Nie mam zbyt obfitej wiedzy na ten temat, o czym otwarcie mowie, ale staralem sie odrobic prace domowe i zerknac na pare wyczynow. Dobrze, ze Natan okazal sie wygadany.

To i ja się pokuszę o komentarz. Nie uważam żeby blade-joby to było debilstwo. To jest prosty i bezbolesny sposób żeby urealnić te cholernie naciągane walki na backyardzie. Poza tym myśle że to też może przyciągnąć paru ludzi którzy zauważą że backyard to nie dzieci rzucające się po materacach. Poza tym zawsze jakaś odmiana od płytkich walk bez storylineów bo dopiero ostatnio coś się zaczęło ruszać w stronę "fabularyzowania" backyardu. A Natan dość konkretnie przegadał nika :P Dobrze że w jakiś tam sposób jest promowany backyard.

Skoro N!KO rozmawiał z gościem, który siedzi w temacie od kuchni i sporo działa to musiał wyjść z tego wywiad a nie typowa polemika. Zresztą takie rozwiązanie było o wiele lepsze. Sam nigdy nie lubię jak prowadzący jakąś rozmowę zaczyna przytłaczać swoją osobą (patrz Wojewódzki – gość zaczyna mówić a ten sru od razu mu przerywa w połowie zdania i bijcie mi brawo ludu) - zwłaszcza jeżeli rozmówca ma coś ciekawego do powiedzenia. A tak było w tym przypadku. Ja np. w ogóle nie znam polskiej sceny wrestlingowej; wiem, że istnieje DDW, że jacyś kolesie coś próbują (ostatnio przeczytałem np. artykuł w Angorze o „następcach Hogana” z jakiejś tam wsi) ale nie wiedziałem jak faktycznie wygląda ta polska scena wrestlingowa i że istnieje coś takiego jak "backyard". Wciągnęła mnie ta dyskusja, bo było to coś nowego. A i Natan momentami nie unikał mocnych stwierdzeń - stąd pewnie już jeden post z „guwnem”. Nie wiem ile jeszcze osób będzie przede mną, bo mój debiut w AM ma nastąpić po Over The Limit i przydałaby się w międzyczasie jakaś nieudana rozmowa. Bo jak nie to ja wyjdę na nudziarza i przerwę to niezłą serię AM. :P

14453752125651e0a536c69.jpg

Nigdzie nie mówiłem, że przez to, że to Natan przez większość czasu mówił, to odcinek ten wyszedł źle. Po prostu zaznaczyłem to, że tak to wyszło i według mnie bardzo ok, że tak to wyglądało, bo po ostatnim AM, myślałem, że N!KO będzie bardziej to krytykować, wyjdzie z tego kłótnia, a wyszedł tak jak pisałem, fajny reportaż z dużą ilością informacji.

Mógłby ktoś powtórzyć nazwę tej 2 federacji (którą Natan ocenił jako dziką) bo nie mogę dosłyszeć/

Nie wiem ile jeszcze osób będzie przede mną, bo mój debiut w AM ma nastąpić po Over The Limit i przydałaby się w międzyczasie jakaś nieudana rozmowa. Bo jak nie to ja wyjdę na nudziarza i przerwę to niezłą serię AM

Damy rade! Ja juz sie nagadalem w AM, i mam swiadomosc, ze niektorzy moga miec dosc mojego glosu, wiec jesli gosc ma sporo do powiedzenia, to oddaje pole do popisu. Jesli jednak bedzie szlo ciezko, to wtedy skutecznie zainterweniuje. Staram sie dbac o poziom tego audio felietonu. Powiem Ci Ghost, ze xero tez zapowiadal dramat, a wyszlo bardzo dobrze. W Twoim przypadku tez mam wrazenie, ze bedzie podobnie (choc sugeruje sie postami)

Co do tego ile osob bedzie przed Toba - max. 2

DOG pojawi sie na TNA Sacrifice, a Nas (miejmy nadzieje, ze termin dopisze) wystapi w hucznie zapowiadanym wydaniu specjalnym

Na wstępie bardzo dziękuję za zainteresowanie tym AM, cieszę się, że dosyć niszowy temat jakim jest Polski Backyard zaciekawił tak wiele osób i że być może przyczyniliśmy się wraz z N!KO do tego, że będziecie chętniej zaglądać do Backyardowego działu na Attitude. A teraz do rzeczy:

natan wielki gwiazdor. guwno umie i pierdoli glupoty. pewnie morda dawno buta nie widziala

Na szczęście morda widziała poziom jaki prezentuje GBW i ta sama morda mojej skromnej 'guwno' umiejącej postaci postanowiła należycie to przekazać. btw. nic lepiej nie potwierdziłoby mojej tezy o waszych problemach z ortografią niż Twój post, powinienem być Ci wdzięczny :)

To i ja się pokuszę o komentarz. Nie uważam żeby blade-joby to było debilstwo.

Tutaj warto sprostować, źle się wyraziłem. Przede wszystkim chciałem zauważyć, że była to pewne przełamanie barier na Polskiej Scenie, spory krok do przodu w niektórych aspektach. Takie elementy są jak najbardziej potrzebne i powinienem to nazwać stroną hardcorową czy ostrzejszą, a nie jak to określiłem 'debilną'. Mój błąd :)

Mógłby ktoś powtórzyć nazwę tej 2 federacji (którą Natan ocenił jako dziką) bo nie mogę dosłyszeć/

To pewnie z powodu mojej kiepskawej angielszczyzny :) Federacja nazywa się 2KW a w ramach reklamy na którą sobie pozwolę podsyłam 2 linki:

'Dzikie' 2KW Backyard:

2KW już jako feda niezależna: http://www.youtube.com/watch?v=f5jqUvnzdS4

Raz jeszcze dziękuję, zarówno za możliwość porozmawiania na tematy bliskie memu sercu jak i komentarze, pozdrawiam ;)

Temat lekko ryzykowny, ale wypadło świetnie. Bardzo przyjemnie słuchało się rozmowy, tematów nie brakowało i jedyny minus, zbyt krótki czas trwania :) wiele rzeczy szło się dowiedzieć no i z pewnością ilość widzów polskich federacji backyardowych znacząco wzrośnie.

To pewnie z powodu mojej kiepskawej angielszczyzny Federacja nazywa się 2KW a w ramach reklamy na którą sobie pozwolę podsyłam 2 linki:

'Dzikie' 2KW Backyard:

2KW już jako feda niezależna: http://www.youtube.com/watch?v=f5jqUvnzdS4

Pamiętam jak kiedyś ktoś to wrzucił na forum, a ja nie miałem czasu obejrzeć. Później przekopałem całe forum i nic, a teraz gdy usłyszałem o "dzikim wrestlingu na placu zabaw" coś we mnie tknęło :D Dzięki Ci za linki.