Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Jakie gazety/czasopisma czytacie ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Chyba jest to pierwszy taki temat na tym forum więc chciałbym wiedzieć co czytacie ?

Ja czytam :

- Przegląd Sportowy

- Bravo Sport (jak coś jest o WWE )

- Piłka Nożna

- Fakt (jakoś ostatnio polubiłem go czytać )

- Uważam Rze

Edytowane przez Damian95

9826323954e258690f3a7f.jpg

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bonkol

2

• maly619

2

• chudinho94

2

• PH93

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Macintosh

Jako dzieciak łapałem czasami bravo sport i przegląd sportowy, ale teraz obie gazety są co najmniej śmieszne, więc nie czytuję. Od czasu, do czasu jakąś gazetę 'codzienną' czytnę.
Szef wszystkich szefów.

140584860950408dc238d96.jpg

Ja czytam internet :D A tak serio to Playboy, CKM. A teraz na poważnie to Piłka Nożna, Piłka Nożna PLUS, Metro i Tyską Gazetkę co tydzień we wtorki rozdają.
11.11.2011 ERGO ARENA!!!! ŚLĄSK ZGŁASZAĆ SIĘ!!!!!!

18992563784dd68bd1cc988.jpg

Kiedyś bardzo lubiłem czytać Przegląd Sportowy, ale gazeta mocno zeszła na psy, odkąd przejął ją wydawca Faktu. Artykuły bardzo niskich lotów, wymyślone wywiady (jak ten z Mihajlovicem, który wychwalał pod niebiosa Boruca. Nawet oficjalna strona Violi zaprzeczała, że ten wywiad miał miejsce). Kupuję tą gazetę w każdy poniedziałek, ale tylko dlatego, żeby prześledzić, co działo się w piłce, przejrzeć wyniki, tabele i właściwie to wszystko. No i wydają bardzo obszerne skarby kibica, które zawsze kupuję. Innych gazet nie czytam.

Wiadomo, że jak się było młodszym to szalało się na punkcie Bravo Sport. Plakaty, naklejki, karty z gwiazdami sportu. Lubiłem takie gadżety zbierać. Ale im stawałem się starszy, tym coraz bardziej wątpiłem w kompetencje redaktorów tam pracujących.

"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)

Ja kupuję tylko CD-Action i to już chyba tylko z przyzwyczajenia, bo w gry gram rzadko, a czytam już tylko jakieś ciekawe artykuły, a nie tak jak kiedyś "od deski do deski".

Oprócz tego czytam jeszcze Metro, czyli darmową gazetę rozdawaną na ulicach większych miast. Idealnie nadaje się na powrót z uczelni pociągiem ;)

Tak, to informację czerpię z internetu, zwłaszcza o sporcie.

• Reputacja:   1

Gdy byłem młodszy to czytałem Kaczora Donalda i tylko to . Do teraz czasem lubie przejżeć te stare komiksy bo są nawet fajne . To tylko od czasu do czasu , teraz żeby tak czytać jakąs gazete czy tam jestem fanem to nie ale zerknąć moge na gazety : Autoświat.

Regularnie czytam miesięcznik MVP. Od czasu do czasu kupię Bravo Sport aby poczytać coś o wrestlingu o ile jest. Czasami też poczytam Piłkę Nożną ale chyba najrzadziej ze wszystkich trzech.

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

Ale najlepiej jest iść do kiosku i w kiosku czytać :D stary niezawodny sposób. Poczytasz za darmo i nie musisz kasy wydawać
11.11.2011 ERGO ARENA!!!! ŚLĄSK ZGŁASZAĆ SIĘ!!!!!!

18992563784dd68bd1cc988.jpg

• Reputacja:   288
  • Urządzenie:  Windows

Ja lubię od czasu do czasu przejrzeć sobie Metal Hammera, aby wiedzieć co nowego w muzie, którą uwielbiam :wink:

Jeżeli gazetka do podróży (np. w pociągu, samochodzie czy samolocie) to najchętniej CKM, który łączy wszystko to co ciekawe (relaksujące ale i potrafiące zainteresować artykuły), wizualnie atrakcyjne (ładne panie) oraz zabawne (sporo humoru, także tego "złośliwego", który uwielbiam :D). Lekka, kolorowa prasa, w sam raz na odmóżdżenie się w podróży :wink:

Codziennie przeglądam też Metro (które rozdają jak dymam rano do roboty), bo to czysta "ekonomia", czyli bieżące wydarzenia w pigułce, za darmochę.

Czasem przejrzę też (najczęściej w EMPIK-u :D ) sobie "Kulturystykę i Fitness", bo czasami można tam wyczytać ciekawe informacje do zastosowania w praktyce, podczas treningów.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Kiedyś kupowałem "Piłkę Nożną". Tygodnik strasznie obniżył loty i jakoś dziwnym trafem piłkarze ze stajni właściciela gazety dostawali zawyżone noty :) Teraz czytam tylko MVP. Jedyny magazyn o NBA w Polsce, więc nie mam dużego wyboru.

Dawniej jako mark JKM'a czytywałem "angorę" z naciskiem na felietony wspomnianego pana.

Obecnie regularnie kupuję tylko "Uważam Rze". Jest tam kilku bardzo ciekawych stałych felietonistów, oczywiście pomijając tych kurczowo broniących PiSu , bo gazeta opozycyjna to i tacy muszą być...

Czasami w łapy wpada mi również Newsweek. Tam z kolei można znaleźć niezłe wywiady. Ostatnio bardzo fajny z Muńkiem, a nie tak dawno , bo zaraz przed premierą "Czarnego Czwartku" z Kazikiem.

http://www.lastfm.pl/user/milkSHAKE619

"Bez sensu i celu, podziały i nienawiść. Komercja, moda, pieniądze i zawiść"

5077314944c546db6bd6cc.jpg

• Reputacja:   1

Lubię czytać sobotni dodatek "Rzeczpospolitej" Plus Minus a szczególnie zamieszczane tam cotygodniowe rozmowy pana redaktora Roberta Mazurka ;)

czasami też obczaję "Gazetę Polską" bo gazety wychwalające pod niebiosa Chyżego Ruja i jego PO-wską propagandę (czytaj Wyborcza, Newsweeki, Wprosty i inne takie) omijam szerokim łukiem

Ja lubie czytac magazyn Gitarzysta i MetalHammera. Kiedys jak pewnie kazdy lubialem Bravo Sport ,ale po paru latach czytania uswiadomilem sobie co robię :lol:

• Urządzenie:  Windows

Planuje juz na stale zaczac prenumerowac dwie gazety: Men's Health i FILM. Obu chyba opisywac nie musze (tytuly sa adekwatne do zawartosci). Przyznam, ze MH nie czytam od deski do deski, bo niekiedy mnie srednio ciekawi, ale ta druga mi schodzi niesamowicie szybko.

Naturalnie pojawiaja sie jakies okazjonalne odchyly, ze zlapie za CD-Action, ale to by mi ktos musial pod nos podrzucic, a po recenzji bym pewnie dal sobie spokoj. Juz coraz mniej mam czasu na gry.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Ja czytam Gazetę Olsztyńską, CD-Action od czasu do czasu, Przegląd Sportowy jeśli jest coś ciekawego i Men's Health. Kiedyś kupowałem także Fakty i Mity Tygodnik Nieklerykalny, ale ostatnio jakoś zaprzestałem, sam nie wiem czemu.

Entertainment > Wrestling

Dolph Ziggler sprzedaje ciosy lepiej niż TNA bilety :)

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
        • Dzięki
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 048 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 187 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 896 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• GGGGG9707
      Ja generalnie też nie bardzo śledzę ale to z Kross'em akurat mi wyskakiwało ciągle to zwróciłem uwagę. Generalnie też go od NXT znam i lubię, no i też w grach z WWE pusha mu daję i dobrze mi się zawsze za niego gra 
    • Nialler
      @GGGGG9707 A to ja tych zakulisowych rzeczy z YT i innych twitterów nie oglądam, no ale faktycznie kozak. Ja tam zawsze mu kibicowałem, a w grach trzymał u mnie nieraz mistrzostwo świata, mimo że poznałem go dopiero w NXT i zrobił konkret wrażenie aż do dzisiaj. Dzięki chłopaki. Wiedziałem, że tu można na każdego liczyć
    • MattDevitto
      Tak to już działa, że idealnie wbił się w moment i zażarło. A że ludzie nie lubią w wrs Loganopodobnych gości zabierających czas innym to już inna kwestia
    • GGGGG9707
      Pipe Bomb ludzie uznali, że powiedział na głos to co wszyscy myślą i zyskał szacunek wszystkich. Potem też wypuścił "dokument" o swoim weekendzie Wrestlemanii po którym ludzie stwierdzili, że w sumie on jest spoko   Ja ogólnie lubię Kross'a choć głównie wersję z NXT ale uważam że jedno promo nie powinno dać mu takiej popularności. Teraz trzeba śledzić jak WWE zareaguje, czy przemilczą temat i poczekają aż jego popularność wróci na swoje miejsce czy stwierdzą, że dadzą mu szansę skoro ludzie tak za nim są. Biorąc pod uwagę że zbliża się Money In The Bank a paru faworytów do walizki nie potrzebuje jej aktualnie (Dom, Breakker) to myślę, że Kross nie mógł na lepszy moment trafić bo nie zdziwię się (choć nie rozumiem tego) jak dostanie zaraz mega push i nam zaraz walizkę ściągnie   
    • Nialler
      Może mi ktoś wytłumaczyć skąd się wzięła nagła popularność Kariona Krossa? Typ ledwo co dostaje czas antenowy, Final Testament to wielki niewypał. Wtapia niemalże wszystkie walki. Jego segmenty na backu są....dziwne i de facto nic nie wnoszące (przynajmniej dla mnie) a tu nagle #1 sell merchandise i każdy się nagle znikąd nim podnieca? Ja wiem, że w TNA (którego nie oglądam) był chyba topową gwiazdą (a przynajmniej miałem go zawsze w grze WWE) i lubię typa dzięki NXT, ale on obecnie jest w sumie nikim. Skąd nagle taki jego fenomen? Coś przeoczyłem?
  • Dodaj nową pozycję...