Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Jakie płyty polecacie?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Ja ostatnio przesłuchałem Mesa i jego "Skazani na szaleńców", płyta jak zawsze od Typa genialna, mimo że sporo jest śpiewanych refrenów, to każdy kawałek ma w sobie duszę. Jeśli ktoś lubi dobry rap i g'funk to polecam.

wow, kiedy wyszła taka płyta ! ?

Płyta wyszła dokładnie 16 kwietnia ;)

Nie ma takiej płyty jak Skazani na szaleńców :) Chyba Ci chodziło o "Kandydaci na szaleńców"

• Odpowiedzi 709
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

108

• Streetovs

75

• Dejv

28

• Ganzes

28

Top użytkownicy w tym temacie

Ja ostatnio przesłuchałem Mesa i jego "Skazani na szaleńców", płyta jak zawsze od Typa genialna, mimo że sporo jest śpiewanych refrenów, to każdy kawałek ma w sobie duszę. Jeśli ktoś lubi dobry rap i g'funk to polecam.

wow, kiedy wyszła taka płyta ! ?

Płyta wyszła dokładnie 16 kwietnia ;)

Nie ma takiej płyty jak Skazani na szaleńców :) Chyba Ci chodziło o "Kandydaci na szaleńców"

Przepraszam, mój błąd :) A poza tematem, to jutro już spróbuje napisać recenzje z jednej albo z dwóch płyt ;)

G: Mm Sebastian pyszna bazylia !

R: Naprawdę !

G: Prawda ?!

R: Podeślę Ci więcej 200TON !

G: Nigdy takiej nie jadłem.

S: Ja też.

R: Ja nigdy nie jadłem bazylii .

5478249054e0729101720a.jpg

http://empikmedia.pl/c/korzenie-i-kultura-bprod58820319.jpg

Fani muzyki Basa musieli czekać na ten album ponad 10 lat... Było warto... 14 utworów łączących w sobie reggae, dancehall i rap, muzyka wyprodukowana w większości przez Bob One'a oraz gościnne udziały Bob One'a, Miuosh'a, Jr. Stress'a, formacji Textyl i innych, w tym zagranicznych, mc, składa się na krążek który w 100% kontynuuje przekaz jaki Bas Tajpan serwuje Polsce od lat.

Warto było czekać aż tyle lat na pierwszą solową płytę, obecnej czołówki polskiego reggae :) Piosenki "Wycelowany", "Nie zatrzymasz mnie", "Sklep Szatana" czy "Potęga majestatu"( w której wystąpił Junior Stress, który też należy do czołówki ), wielokrotnie leciały w moich słuchawkach i głośnikach :) Jak na każdej płycie są słabsze piosenki ( "Historia pewnego dębu" czy "Wiza" ), ale mimo to płyta dostaje ode mnie 10/10 i serdecznie polecam :)

G: Mm Sebastian pyszna bazylia !

R: Naprawdę !

G: Prawda ?!

R: Podeślę Ci więcej 200TON !

G: Nigdy takiej nie jadłem.

S: Ja też.

R: Ja nigdy nie jadłem bazylii .

5478249054e0729101720a.jpg

A Day To Remember - "What Separates Me from You"

http://lapdogterror.com/wp-content/uploads/2010/09/adtr_whatseperatesmefromyou_artwork.jpg

1. Sticks & Bricks

2. All I Want

3. It's Complicated

4. This Is the House That Doubt Built

5. 2nd Sucks

6. Better Off This Way

7. All Signs Point to Lauderdale

8. You Be Tails, I'll Be Sonic

9. Out of Time

10. If I Leave

Nowy album Amerykańskiej grupy grającej metalcore. Poznałem ich całkiem niedawno, dzięki TNA, które umieściło ich utwory na swoich galach. Od razu mi się spodobali, była to miłość od pierwszego przesłuchania, a po tej płycie mogę ich uznać na ulubioną kapelę. Cóż za riffy, które pięknie potrafią się zgrać z głosem Jeremy'ego. Tylko Killswich Engage wzbudzają u mnie podobne odczucia.

Album różni się sporo od poprzednich. Zespół skupił się bardziej na graniu melodyjnych kawałków, z których kilka ma szansę by stać się potencjalnym hitem. Zaczyna się od mocnego "Sticks & Bricks". Ciężkie riffy, wokal, który popularnie można nazwać "zarzynaniem świni" i melodyjny refren, czyli stereotypowy ADTR. Potem singlowy "All I Wan't". Kawałek bardzo chwytliwy i przebojowy. Z każdym następnym numerem zaczyna się coraz ostrzej, aż w końcu dochodzimy do "2nd Sucks". 2:28 min totalnej rzeźni. W końcu przypomnieli sobie o metalcore. Jednak prawdziwa perełka dopiero przed nami. Nr 7 to kandydat na hit lata i najlepszy utwór w całej twórczości ADTR. Melodia chodzi za mną od kilku dni. Wymieniłem największe plusy tego krążka, ale jest tutaj więcej utworów wartych uwagi. "What Separates Me from You" jest płytą bardzo dobrą, łączącą w sobie metalcore z melodyjnymi wstawkami. Chwytliwe refreny i ostre riffy tworzą ciekawą mieszankę. 9/10.

"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)

Tede & Zgrywus South Tropez Mixtape-

Nigdy specjalnie nie jarałem się mixtapami z powodu, że są najczęściej na kradzionych bitach. Te kradzione bity są tu bardzo dobrze i ważne aby dobrze je dobrać. Na tym mixtapie bity są moim zdaniem dobrze dobrane, a w szczególności bit do piosenki "Dźwięk Potłuczonego Szkła". Jacek zabrał ten bit od samego T.I. Płyta jest nagrana w luźnym klimacie i całkiem dobrze się tego słucha. Nigdy nie szukałem w mixtejpach wielkiego przesłania, gdyż wychodzę z założenia, że mają one relaksować i tak jest tutaj. Płyta jest udostępniona darmowo dlatego każdemu polecam sprawdzić ten niezły mixtape.

Ocena 6.5/10

Brahu-Chaos

Drugi solowy album rapera z Gdańska dla mnie również wypada całkiem nieźle i trzyma poziom. Brahu lepiej sprawuje się na bitach niż przy mikrofonie i znajdziemy tu trąby, pianina i pulsujące bity. Brahu pokazuje na albumie problemy życia takie jak zawiść, ból czy chociażby kac. Bardzo dobrze spisali się na tej płycie artyści gościnni tacy jak np. Chada, Peja i Zip Skład. Mimo wszystko to jednak Brahu dominuje na płycie, a goście wpasowują się w klimaty tego albumu. Podsumuwując drugi album Braha jest niezłą produkcją podobnie jak jego pierwszy album, a może nawet trochę lepszy.

Ocena 7/10

http://rocker.protonsoft.pl/image/Fokus%20Prewersje.jpg

Fokus - Prewersje

Drugi już solowy album członka legendarnej Paktofoniki, rózni się zdecydowanie od poprzedniego krążka - Alfy i Omegi. Takie utwory jak tytułowe 'Prewersje' czy 'Lament' to istne mistrzostwo świata w wykonaniu Fokusa, tymi kawałkami pokazał jakie obecnie mamy spoleczeństwo i jak najbardziej się z nim zgadzam. Kawałki, które spokojnie można polecić to 'Nie Da Się', 'Sny', '6ścian' no i oczywiście 'VIP', gdzie nieco odbiegł od tematyki całej płyty. Zdarzaja się tak zwane perełki, do których do teraz przekonać się nie mogę (choć całą płytę odsłuchałem już chyba trzy razy), czyli 'GPS' i 'Cytryny', ale jak widać to zdecydowana mniejszość i całościowo mogę jak najbardziej polecić. Oczywiście to nie jest jeszcze to, na co stać Alszera, ale w porównaniu z dość słabym 'Alfa i Omega', jest dobrze - 7.5/10.

• 2 tygodnie później...

http://www.hip-hop.pl/users/data/music/covers/5/4/8/1305877845.jpg

Chada-WGW

Rzadko słucham rapu z Polski. Jednak po dobrych komentarzach postanowiłem przesłuchać Chade. Pierwszą płytę również przesłuchałem, ale raper niczym poza charyzmą się nie wyróżniał.

Minęły 2 lata i..... nadal rapuje o tym samym ( dojechałem tylko do 14 kawałka, bo cd najzwyczajniej w świecie zamulał). Tematy na tej płycie to głównie: szacunek ziomków,więzienie, jebanie hejterów ( to chyba akurat mnie dotyczy :lol:) , no czasami jakiś diss na laski. Jednym słowem NUDA. Również flow nie uległo poprawie ( a miał je kiedyś?). Wszystko to sprawia, że płyta męczy moje uszy.

Fity średnio: 2 typów, których hejtuje ( eldo i pihu), kilku których znam i słucham ( np. Gural, Sobota) oraz 4 nołnejmy. Całość ratują niezłe bity.

Podsumowanie:

Po takich opiniach liczyłem przynajmniej na przyzwoity album. Niestety, płyta Chady jest po prostu słaba. Więzienie, ulica itp. to nie moja bajka. Wolę inne tematy poruszane przez raperów. Jednak największą wadą tego CD jest monotematyczność.

Ocenę płyty podnoszą niezłe bity i charyzma Chady.Ocena: 2/6

EDIT:

Jutro wychodzi oficjalny mixtape Young Jeezy'ego. Promocja albumu TM103, które wyjdzie sierpniu, idzie pełną parą :). A znając YJ to będzie to zajebisty album. Dirty South w natarciu!

Edytowane przez Eiro

Rzadko słucham rapu z Polski. Jednak po dobrych komentarzach postanowiłem przesłuchać Chade. Pierwszą płytę również przesłuchałem, ale raper niczym poza charyzmą się nie wyróżniał.

Minęły 2 lata i..... nadal rapuje o tym samym ( dojechałem tylko do 14 kawałka, bo cd najzwyczajniej w świecie zamulał). Tematy na tej płycie to głównie: szacunek ziomków,więzienie, jebanie hejterów, no czasami jakiś diss na laski. Jednym słowem NUDA. Również flow nie uległo poprawie ( a miał je kiedyś?). Wszystko to sprawia, że płyta męczy moje uszy.

Fity średnio: 2 typów, których hejtuje ( eldo i pihu), kilku których znam i słucham ( np. Gural, Sobota) oraz 4 nołnejmy. Całość ratują niezłe bity.

Podsumowanie:

Po takich opiniach liczyłem przynajmniej na przyzwoity album. Niestety, płyta Chady jest po prostu słaba. Więzienie, ulica itp. to nie moja bajka. Wolę inne tematy poruszane przez raperów. Jednak największą wadą tego CD jest monotematyczność.

Ocenę płyty podnoszą niezłe bity i charyzma Chady.Ocena: 2/6

Chada zawsze był monotematyczny, więc pewnie ci ludzie już do tego przywykli. Chada niedawno wyszedł z więzienia, a był skazany chyba za handel narkotykami i zgodzę się, że niemal w każdym kawałku rapuje o psach swoich ziomach i handlu z kokainą. Można też powiedzieć, że cały czas narzeka i będzie to prawdą. Ta płyta jednak całkiem mi się spodobała. Eldo i Pih dali dobre zwrotki podobnie jak niemal większość gości. Flow ma przeciętne, a co do dissów na laski to miał on już diss ze swoją byłą Gabi, więc ma w tym doświadczenie.

Ja płyte oceniam na 6/10.

Ja natomiast przesłuchałem jeszcze płyte Sokoła i Marosii Starosty i powiem krótko o niej.

Płyta jest nudna mimo kilkukrotnego jej przesłuchania prawie nic nie pamiętam, a refreny Marysii są dobre, ale jako kołysyanki. Sokoła też stać na dużo więcej i wypadł tu przeciętnie. Bity mi się kompletnie nie podobają. Psioczyłem na produkcje Sokoła i Pona, ale niestety ta płyta jest gorsza.

Ocena 4,5/10

Zachecam wszystkich fanów rapu do przesłuchania nowej płyty Warszafskiego Deszczu "Prawdę Powiedziafszy" która ukaże się pod koniec czerwca. Będzie to ich trzecia z płyt, a 2 wcześniejsze są klasykami polskiego rapu. "Nastukafszy" ukazało się 12 lat temu, a "Powrócifszy" 2 lata temu. Obydwie płyty sobie cenię i jeśli ta będzie miała zbliżony do nich poziom to bedzie to kolejna bardzo dobra polska rapowa płyta w tym roku.

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/227852_173282869396918_138638692861336_450408_1780461_n.jpg http://wd4.photoblog.pl/np2/201012/2A/81863723.jpg http://wd8.photoblog.pl/np4/201012/87/81863707.jpg

:lol:

Po przesłuchaniu WGW mam podobne odczucia jak koledzy wyżej. "Ciągle to samo, o tym samym, w ten sam sposób." Fani zachwycają się tym, że Chada wiele przeżył, został ulicznikiem pomimo sławy.... tylko co z tego, skoro kawałki dalej nagrywa, co najwyżej średnie. Tematy non stop te same, bity nieciekawe i beznadziejna wg mnie promocja (połowa tracków na singlach). Goście w moim odczuciu ratują sytuację, szczególnie Diox, Pih i Hukos (jego obecność mnie zszokowała, pozytywnie oczywiście). Ocena taka, jak Roteiro 2/6.

Skoro wojtek wspomniał o płycie, która jeszcze premiery nie miała to ja również to zrobię, bo wielkimi krokami zbliża się premiera drugiego legalu białostockiej Fabuły. Do składu powrócił Konrad (którego de facto w ogóle nie kojarzę :P) i w pięciu przygotowali materiał, który może przeskoczyć poprzeczkę zawieszoną przez "Dzieło sztuki". Z wypuszczonych singli (których, tak samo jak u Chady, jest zdecydowanie za dużo; StepRecords przesadza w tej kwestii) tylko "Porozmawiajmy" wypadło przeciętnie. Tak więc nie mogę się doczekać 1. czerwca :)

ps. Wie ktoś może kiedy Hukos wypuszcza "Knajpę upadłych morderców"? Albo czy Tetris planuje coś nagrać (jakoś niedawno można było zobaczyć teledysk "dziecko szczęścia")?

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

) tylko "Porozmawiajmy" wypadło przeciętnie. Tak więc nie mogę się doczekać 1. czerwca

ps. Wie ktoś może kiedy Hukos wypuszcza "Knajpę upadłych morderców"? Albo czy Tetris planuje coś nagrać (jakoś niedawno można było zobaczyć teledysk "dziecko szczęścia")?

Też czekam na tą płytę i zgodzę się, że za dużo tych singli wypusczają, ale dla mnie to właśnie "Porozmawiajmy" wypadło najlepiej. Wogóle to nie lubie promowania płyt singlami. Reedukacja nie miała żadnego singla, który by promował ją przed premierą tylko na youtube wrzucali relacje z La Bomba Studio i już przed premierą zdobyli złoto, a 5 dni po premierze płyta już była platynowa. Płyta Hukosa ma się ukazać latem, a o Tetrisie nic niewiem.

Wogóle to nie lubie promowania płyt singlami.

Jeśli chce się dużo zarobić na płycie, to właśnie trzeba wypuszczać single. Po prostu jest to zajebista promocja nadchodzącego materiału. W ramach promocji można jeszcze wypuścić mixtape z tzw. "odrzutami" z płyty ( jak Purp & Patron Game'a ,czy też nadchodzące The Real is Back Jeezy'ego).

Reedukacja nie miała żadnego singla, który by promował ją przed premierą tylko na youtube wrzucali relacje z La Bomba Studio i już przed premierą zdobyli złoto, a 5 dni po premierze płyta już była platynowa

Założę się, że duży wpływ na sprzedaż tej płyty miał beef Tede vs. RPS.

Założę się, że duży wpływ na sprzedaż tej płyty miał beef Tede vs. RPS.

Bardzo ciekaw jaki bo Rychu ten beef przegrał i jeśli miało to wpłynąć to tylko negatywnie. Jeśli chodzi o Redukacje to był to powrót SLU po 5 latach, więc złoto by i tak zdobyli, gdyż ludzie interesowali się jak wypadnie ten duet. Płyta okazała się kozacka i jest dla mnie najlepszą produkcją tego roku w Polsce i po 5 dniach zdobyła platynę.

Jeśli chce się dużo zarobić na płycie, to właśnie trzeba wypuszczać single. Po prostu jest to zajebista promocja nadchodzącego materiału. W ramach promocji można jeszcze wypuścić mixtape z tzw. "odrzutami" z płyty ( jak Purp & Patron Game'a ,czy też nadchodzące The Real is Back Jeezy'ego).

Zgodzę się, że single promują płytę, ale uważam iż więcej niż 2 single nie powinny promować płyty bo to co robił np.Chada sprawiło, że ludzie znali blisko połowe płyty przed premierą.

Wypuszczanie kwadryliona singli przed premierą płyty jedynie zniechęca słuchacza do jej kupna. Najlepiej wypuścić jeden, dwa (te najlepsze) kawałki, by ludzie zniecierpliwieni sięgnęli po krążek.

http://www.amazonka.pl/photo/ho/t-/hot-sauce-committee-part-two_beastie-boys-99901985894_6880431_300.jpg

Beastie Boys- Hot Sauce Committee Part Two

Bestyje powróciły we dobrej, a nawet bardzo dobrej formie. Panowie, mimo upływu lat robią to co lubią i robią to bardzo dobrze. W tej produkcji czuć moc,pasję i specyficzny klimat, który sprawia, że płyta powinna każdemu się spodobać. Bity to,cytując klasyka, "INTERNATIONAL LEVEL", rzadko zdarza się, żeby na płycie nie było ani jednego słabszego bitu.Bardzo podoba mi się, że mimo 5 krzyżyku na karku, panowie pokrzykują na trackach. Jedyny minus to lyricsy, które są średnie.

Podsumowanie:

Krótko.....białasy nie zawiedli. Dali mi dobry CD, przy którym ani przez chwilę się nie nudziłem. Polecam każdemu. Ocena:5/6

Snoop Dogg-Doggumentary

Straciłem wiarę w to, że Snoop nagra jeszcze jakiś dobry album już kilka lat temu, ale ten album zbierał w internecie całkiem pozytywne opinie, więc postanowiłem go sprawdzić. W to, że Snoop wróci do formy z lat 90 nie wierzyłem, ale oczekiwałem dobrego solidnego albumu. Niestety trochę się przeliczyłem i mogę powiedzieć, że Snoop ma już małą motywację do nagrywania. Na płycie mamy pełno gości co jest moim zdaniem spowodowane właśnie tym, że Snoop nie ma motywacji i chyba tylko w jednej lub 2 piosenkach nie pojawia się żaden gość. Do reszty kawałków Snoop dogrywa jakąś zwrotkę lub 2 czasem też pojawia się na refrenie i to wszystko. Udało mu się zrobić małym nakładem sił album o którym kilka miesięcy większość zapomni. Niektóre gościnne zwrotki wypadają dobrze i Snoop też pokazał się kilka razy z dobrej strony, ale to za mało bym mógł dać temu albumowi więcej niż 5/10.

Edytowane przez wojtek95
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
        • Dzięki
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 042 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 187 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• PpW
      Już w ten piątek widzimy się w Pleneum Space w Gdańsku na Tequila Mezcal Festival 🍹🔥 Na Lucha Libre Extravaganza zobaczycie występy zawodników takich jak: Esteban Lucha, Czacha, El Señor Cerveza, Electrico czy Martinez Grabollo 🤩 Show rozpoczniemy o godzinie 18:30, ale wbijajcie na Festiwal od kiedy tylko możecie bo czeka tam na was ogrom stoisk, warsztatów i atrakcji 🔥🔥🔥 Widzimy się już w ten piątek w Gdańsku 👊 Przeczytaj na fanpage.
    • ManiacZone
      Maniacy ❗️ Podczas MZW Green Madness odbędzie się turniej, w którym weźmie udział ośmiu zawodników. Każdy zwycięzca swojej walki automatycznie zakwalifikuje się do finałowego starcia, które stanie się walką wieczoru. Do wygrania: Walizka z Kontraktem, który upoważnia do wyzywania na pojedynek Mistrza MZW lub PpW ‼️ Walizkę będzie można zakontraktować w dowolnym momencie! Oprócz wspomnianego turnieju czekają Was inne starcia i atrakcje, ale o tym już niebawem. Bądźcie czujni! 👊🏻 *Stypulacja walki wieczoru zostanie ogłoszona już wkrótce. A tymczasem zapraszamy do linku poniżej, gdzie znajdziecie wejściówki na show: https://stage24.pl/events/mzw-4692 Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage Maniac Zone
    • Caribbean Cool
      Jezu jakie to raw bylo kijowe
    • Giero
      Za nami kolejny odcinek WWE Monday Night Raw – pierwszy po Backlash 2025. Na sam początek wypowiedział się CM Punk, wyrażając swoje emocje i nazywając Paula Heymana „grubym wężem” za zdradę podczas WrestleManii 41. Konfrontacja z Heymanem przerodziła się w atak Setha Rollinsa i Brona Breakkera na Punku, jednak na pomoc mu ruszyli Sami Zayn i Jey Uso. To z kolei doprowadziło do ogłoszenia tag team matchu na nadchodzącej gali Saturday Night’s Main Event: Punk i Zayn vs. Rollins i Breakker. Penta odniósł zwycięstwo nad Chadem Gable’em. Na zapleczu Jey Uso został zaatakowany przez Brona Breakkera na polecenie Setha Rollinsa. Brutus i Julius Creed pokonali The War Raiders, korzystając z ingerencji The New Day. AJ Styles pokonał Finna Balora, dzięki interwencji Penty w odwecie za ataki The Judgment Day. Becky Lynch odniosła się do wydarzeń z Backlash i do zachowania fanów. W main evencie Rhea Ripley i IYO SKY pokonały Giulię i Roxanne Perez. Zachowanie Rhei sugerowało, że ponownie chce się skupić na odzyskaniu pasa mistrzowskiego. Skrót Raw:
    • MattDevitto
      Też nie sądzę, że jakoś ich to dotknie na dłuższą metę. Chociaż jakiekolwiek oświadczenie na pewno by nie zaszkodziło...Fighful podaje coś takiego:
  • Dodaj nową pozycję...