Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Jakie płyty polecacie?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   82
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Wczoraj dane mi było przesłuchać najnowszą płytę Disturbed, czyli Asylum. Moim zdaniem jest to ich najlepszy album do tej pory. Dość ostre rytmy, ale bez darcia twarzy. Kawałki wpadają w ucho, poza tym jest kilka miłych dla ucha solówek gitarowych i znów niezawodny Mike na perkusji. Polecam każdemu fanowi hard rocka/metalu.
https://forum.wrestling.pl/topic/2492-jakie-p%C5%82yty-polecacie/page/36/#findComment-204724

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 709
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

108

• Streetovs

75

• Dejv

28

• Ganzes

28

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Grave Digger - The Clans Will Rise Again

No i doczekałem się nowego krążka moich faworytów jeżeli chodzi o heavy metal. Po "Ballads of Hangman" które - nie oszukujmy się - było płytą zdecydowanie poniżej poziomu Diggera (co nie zmienia faktu że była płytą świetną), oczekiwania po nówce miałem bardzo wygórowane. Słuchałem sobie materiału z prób, brzmiało to dość średnio (zamiast w kierunku starszych, dalej pchali się w styl podobny do Ballad), trochę się tym podłamałem. Ale Bolthendahl i reszta nagrali naprawdę solidny materiał. Wokal Bolthendala jak zwykle na poziomie (najlepszym przykładem jest "Hammer of the Scots, kawałek który został jako pierwszy udostępniony), sekcja rytmiczna - miodzio. Duże wątpliwości miałem na temat gitar, czy Ironfinger da radę. Na jubileuszowym koncercie na WOA co prawda wymiatał, ale mając w pamięci jego wyczyny z Domain (chujowa kapela. Ludzie, nigdy nie tykajcie tego gówna) troszkę się obawiałem. 3 numery z nówki i pytania zniknęły, Ritt daje radę, i to naprawdę mocno. Nie jest to poziom Manniego, niemniej jednak Ironfinger jest mocarzem. Całość płyty jest jak już wspomniałem bardzo, bardzo solidna. Art na okładce ładny, taki typowo Diggerowy (ten ich Reaper to coś jak ten napakowany pacan z "Kings of Metal"), przypada do gustu.

Jednak jest łyżka goryczy. Album zapowiadany był jako kontynuacja Tunes of War. To jest kurewski błąd, zważywszy na to że ToW to jeden z najlepszych krążków w historii heavy metalu (o ile nie najlepszy). A niestety, Grave Digger wyrósł już z grania takiego jak na Tunesach. Niemniej jednak takie zapowiedzi jeszcze wyostrzyły moje oczekiwania względem tej płyty. The Clans Will Rise Again to solidne, nawet powiedziałbym że świetne granie, ale bez porównania do Tunes of War.

Niemniej jednak, nie mam wyboru, płytkę oceniam na 5+/6. Godna polecenia dla każdego kto potrzebuje heavy metalu.

A ja i tak czekam na następną płytkę Diggera, zapewne ostatnią (chociaż mam nadzieję że nie) w całym ich dorobku.

https://forum.wrestling.pl/topic/2492-jakie-p%C5%82yty-polecacie/page/36/#findComment-206215

Alter Bridge - AB III

Uwielbiasz theme Edga? Jeśli tak to musisz zapoznać się z zespołem który go wykonuje czyli Alter Bridge! Ostatnio chłopaki wydali trzeci krążek i nazwali go AB III. Płyta poziomem nie odskakuje od wcześniejszych dokonań. Jest to album konceptowy i zajebiście współgra jako całość, aby poczuć jego epickość trzeba przesłuchać więcej niż tylko raz. Jeśli ktoś lubi ostre współczesne amerykańskie rockowe brzmienie ta płyta jest idealna. Cieszy mnie niezmiernie, że Alter Bridge jest ciągle tym samym dobrym Alterem napisałem to dlatego, że ostatnio rozczarował mnie Linkin Park. Warto odnotować, że na ostatnim kawałku razem śpiewają Myles i Mark, aż człowiek żałuje że Tremonti częściej nie udziela się wokalnie. Cały album trzyma równy poziom, nie ma w nim słabych momentów. Jeśli chcesz poczuć kopa i powera koniecznie posłuchaj kawałka Isolation który jest singlem promującym płytę. Jako wielki fan Alter Bridge który jest obecnie moim ulubionym zespołem muzycznym nie zawiodłem się ani trochę

Gorąco polecam

https://forum.wrestling.pl/topic/2492-jakie-p%C5%82yty-polecacie/page/36/#findComment-206479

• 4 tygodnie później...

• Reputacja:   228

Cradle of Filth - Darkly, Darkly, Venus Aversa

Przyznam, że po raz kolejny nie urzekła mnie nowa płyta Kredek. I to nawet nie to, że spodziewałem się czegoś genialnego, na kształt "Midiana", czy "Cruelty and the beast", ale miałem nadzieję na płytę przynajmniej dobrą (jak np. "Nymphetamine") a dostałem strasznego przeciętniaka, ze słabymi kobiecymi wstawkami (nowe nabytki nie były w stanie zastąpić solidnego damskiego wokalu Sarah Jezebel Deva, która zawsze trzymała klasę w tej kwestii) i niezłymi kawałkami, które można policzyć na palcach jednej ręki nieostrożnego stolarza.

Rozczarowujące nowe dziecko Brytoli, którzy ostatnio niestety nie błyszczą już tak jak kiedyś. Nie sądzę, abym często wracał do tej płyty. Moja ocena: 4/10

Morowe - Piekło.Labirynty.Diabły

Hmmm... Co do tej płyty mam zdrowy dylemat. Jest to nowy projekt Nihila, czyli frontmana Furii czy MasseMord, co już samo z siebie powinno być niezłą rekomendacją. Kapela gra post-black metal a kawałki są śpiewane po polsku (za co standardowo podwyższam ocenę, bo uwielbiam hordy, które nie wstydzą się swojego języka), choć ich treść pozostawia wiele do życzenia (momentami zdrowy pseudo-poetycko-filozoficzny bełkot:D).

Skąd więc dylemat? A no stąd, że jest to dość trudny materiał, który nie każdemu podejdzie i za pewne nie po pierwszych kilku przesłuchaniach. Ja po pierwszym razie stwierdziłem, że płyta jest dość gówniana i raczej zbyt wiele czasu jej nie poświęcę. Jednak dałem kredyt zaufania Nihilowi (markuję jego "Furii" i uważam tą kapelę za totalną czołówkę polskiego blacku) i po kolejnych przesłuchaniach zacząłem odkrywać na tej płycie smaczki, które dobrze rokują na przyszłość (czyt. pokatuję płytkę jeszcze nie raz), bo album zyskuje w moich oczach po każdym kolejnym "seansie" :wink: Moja ocena (na chwilę obecną): 6,5-7/10, ale nie jest to pozycja dla osób, które wyrabiają sobie zdanie o danej płycie już po kilku pierwszych przesłuchaniach.

-Raven- napisał/a:

Dziwna płyta

Pierwsze kilka minutek i te same słowa chodzą mi po głowie. Lecz uważając dziwna, nie wiedziałem, jak mam się ustosunkować. I wyszło, że zakochałem się w tej płycie. Dla mnie jest dojrzała, wyśmienita i muzycznie niekiedy barokowa. Może przesadzam, ale jest to płyta w którą włożono mnóstwo pracy. z jednej strony ortodoksyjni fani Dziewicy mogą kręcić głową, lecz ci, którzy rzeczywiście wychowali się na Iron Maiden na pewno dorośli do tych brzmień. Dla zwykłego słuchacza nie mającego emocjonalnego stosunku do zespołu, to wydawnictwo może zaciekawić i wciągnąć w swoją głębie, nie zastanawiając się, iż brakuje ciągłego dynamizmu czy pierdolnięcia.

Ostatnia płyta Ironów to także materiał, który im więcej się słucha, tym bardziej zyskuje. Na chwilę obecną "Final Frontier" podoba mi się jak najbardziej, choć aby to stwierdzić, musiałem się bardziej osłuchać z albumem i pogodzić z faktem, że Angole grają już teraz zupełnie inną muzę niż kiedyś, chociaż nadal wychodzi im to świetnie. Jak najbardziej warto płycie dać kredyt zaufania i pokatować ją trochę dłużej w odtwarzaczu :wink:

Materiał jest dobry, gdyż Ozzy poświęca płytą mnóstwo czasu, daje swoim współpracownikom luz i możliwość kreatywnego działania. W związku z tą płytą niepokoi mnie jedno, czy wnosi ona cokolwiek niesamowitego do bogatego dorobku Księcia Ciemności?

Nie wiem, czy do jego dorobku można jeszcze cokolwiek wnieść nowego, bo Ozzy wypuścił niesamowicie dużo płyt, którymi wciąż potwierdzał swoją klasę. Nie zmienia to jednak faktu, że "Scream" to jak najbardziej płyta dobra i warta uwagi, a co najważniejsze - nie pozbawiona pazura (bo z wiekiem kapele metalowe często "łagodnieją").

https://forum.wrestling.pl/topic/2492-jakie-p%C5%82yty-polecacie/page/36/#findComment-210706

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Android

Ostatnio w moje ręce trafiła płyta

Oomph Monster

Dla fana niemieckiej muzyki świetny wybór

Oraz od niedawna słucham sobie

Tarja - What Lies Beneath

jak ktoś słuchał kiedyś Nightwish to jest ekstra

https://forum.wrestling.pl/topic/2492-jakie-p%C5%82yty-polecacie/page/36/#findComment-210734

Nie wiem jak to się stało, lecz teraz będę wychwalał...najnowszą płytę Moniki Brodki pt. Granda. Z ciekawości zapoznałem się z tym materiałem i zakochałem się- w muzyce, słowach, artystce. Jest to bez wątpienia ciekawe, nowe brzmienie, trochę folku i trochę alternatywy w jakże nudnym polskim showbiznesie muzycznym, i ta inność zdobi tą płytę. Choć z drugiej strony, może ja staje się zniewieściały? Nieważne, i tak jestem oczarowany.
https://forum.wrestling.pl/topic/2492-jakie-p%C5%82yty-polecacie/page/36/#findComment-210972

Ja ostatnio najczęściej słucham takich płyt;

*AC/DC "Back in Black"-wiem że stare ale pierwsze cztery kawałki rozgrzewają człowieka do czerwoności a dalej też jest świetnie

*Waldemar Kasta "13"-świetny hh,do posłuchania dla każdego,nawet tego kto nie lubi hh.

*Eldo "zapiski z 1000 i jednej nocy"-Naprawdę dobry refleksyjny rap.Każdy track wciąga swoim tekstem .

Pozdro!

https://forum.wrestling.pl/topic/2492-jakie-p%C5%82yty-polecacie/page/36/#findComment-211040

Ja chciałbym polecić świetne demko naszego rodzimego Poseydona zatytuowane "Master of Death". Mocne granie, bardzo brutalnie zagrany death metal ze wskazaniem na przyjemnie wgniatający grindcore. Czuć naprawdę wielką zacność starej szkoły, beznadziejna jakość nagrania dodaje mocy. Zasłużone 4+/6, zapomniany klasyk polskiego metalu.

Z powodu ogólnej fazy na grindowe albumy, chciałbym jeszcze wspomnieć o albumie "Obora" kolejnego z naszych rodzimych zespołów, Nuclear Vomit. Albumowo brzmi naprawdę mocarnie, ale zobaczyć na żywca i pomoshować do tego - itz bjutyful. Panowie grają naprawdę mocno wkręcające riffy, szczególnie w tytuowej "Oborze". Kolejne 4+/6, ale tylko ze względu na grindową fazę, zwykle wokale typu "kwikwi" do mnie nie przemawiają.

https://forum.wrestling.pl/topic/2492-jakie-p%C5%82yty-polecacie/page/36/#findComment-211183

Ja ściągnąłem ostatnio całą dyskografie zespołu "the Analogs" Warto posłuchać piosenki Era techno. Polecam!
https://forum.wrestling.pl/topic/2492-jakie-p%C5%82yty-polecacie/page/36/#findComment-211189

BWTC zależy kto ma słuchać tej piosenki bo niektórzy mogą się poczuć urażeni:)Ale nie zaprzecze,muza dobra.Kiedyś byłem fanem gatunku Oi! i czasem do niego wracam.Oprócz the Analogs fajni są też np.Zbeer lub Awantura.Posłuchaj sobie tego.
https://forum.wrestling.pl/topic/2492-jakie-p%C5%82yty-polecacie/page/36/#findComment-211986

Urażeni przez to, że ma skopany tytuł.

Analogsi mówili o wiksie przez słowo techno, a techno http://www.youtube.com/watch?v=w5DY1VzUXLg

czy http://www.youtube.com/watch?v=Yadsqo-xUB8&feature=related

lub

ewentualnie

...nie ma z wiksą nic wspólnego.

Stąd też kłótnie ludzi na YT, bo wszystko przez media i w efekcie Polacy przez techno mówią

a] albo o CAŁEJ elektronice... pokroju Jarre'a czy Depeche Mode

b] o Manieczkach/Energy 2000 i o nażelowanych kolesiach na dragach...

A jak pokazuję im Millsa, który dosyć ostro eksperymentował z detroit techno, to nagle:

a] wielkie oczy i wtf is this? - >10% przypadków

b] nadal twierdzą że techno to E2K/Manieczki, tudzież że monotonia itp, 90% przypadków.

Zaś jeśli chodzi o ostatnie płytki

Kno - Death is Silent z tego roku. Świetny podziemny rap z dobrymi bitami i tekstem. Kandydat na album roku... zobaczymy czy nowy Agalloch - Marrow of the Spirit da Mu radę, tyle że na Agallocha jakoś nie mam czasu ;s. 4.5/5 @ rateyourmusic

Ulver - Bergtatt z "94 roku. IMHO klasyk black/folk. Przyjemnie się słucha, nie niszczy jak Panzer Division Marduk Marduka... 5/5 @ rateyourmusic

Jeff Mills - At First Sight, z 2002 roku. Ot, takki przyjemny przykład, że techno jest również deepowe i wręcz ambientalne. Polecam dla miłośników spokojnych brzmień. Piękno na czele z niesamowitym utworem Imagine... ;> 4.5/5 @ rateyourmusic

https://forum.wrestling.pl/topic/2492-jakie-p%C5%82yty-polecacie/page/36/#findComment-212169

Imperator - The Time Before Time

Dość wiekowy już album naszego rodzimego Imperatora. Jak dla mnie definicja mocnego i brutalnego death metalu. Brudne, potężne, złowrogie - czego chcieć więcej? Stara szkoła polskich wydań postarała się aby brzmienie albumu było odpowiednio chujowe, co tylko dodaje mroku całemu nagraniu. Odkrywanie takich perełek potwierdza tezę, że nasi potrafią grać porządny metal, a nie takie chujwieco w stylu Behemłotków, Vadera czy Acid Drinkersów. A Imperator ma u mnie zasłużone 6/6.

https://forum.wrestling.pl/topic/2492-jakie-p%C5%82yty-polecacie/page/36/#findComment-212183

Kno - Death is Silent z tego roku. Świetny podziemny rap z dobrymi bitami i tekstem. Kandydat na album roku... zobaczymy czy nowy Agalloch - Marrow of the Spirit da Mu radę, tyle że na Agallocha jakoś nie mam czasu

Nie słyszałem Kno, bo rap'u nie słucham, ale najnowszy Agalloch miażdży po prostu jajca i rzuca na glebę. Na chwilę obecną dla mnie jest to płyta roku (obok Alcest "Écailles de lune"). Rewelacyjne mariaż dołujących klimatów, zróżnicowanych wokaliz oraz doskonałej muzy, o różnym natężeniu "mocy" (momentami jest bardzo ostro i agresywnie, aby za chwilę ewoluować w delikatne tony, naznaczone mrokiem i szeptami). Metalowa progresja najwyższej klasy (dzięks RVD za polecenie płytki :wink:).

RazorBMW - Koniecznie nadrób zaległości jeżeli jeszcze nie przesłuchałeś tej perełki :D

https://forum.wrestling.pl/topic/2492-jakie-p%C5%82yty-polecacie/page/36/#findComment-212289

• 2 tygodnie później...

Motorhead - The World Is Yours

Przyznam szczerze, że choć lubię Lemmy'ego i spółkę, to ta płyta jakoś jajec mi nie urwała. Nie żeby była jakaś kiepska, bo Motorhead to już klasyk i nigdy nie schodzi poniżej pewnego, solidnego poziomu, ale słuchając kawałków z "The World Is Yours" jakoś nie mogłem się oprzeć wrażeniu, że gdyby mi ktoś nie powiedział, że to z ich nowej płyty, spokojnie mógłbym łyknąć, że to jakieś starsze kawałki, których kiedyś już słuchałem. Nie jest to może zbyt wielka wada, bo Motorhead nadal gra swoje i nadal robi to nieźle, ale większość z nowych kawałków cechuje wtórność i nawet po kilkukrotnym przesłuchaniu płyty - jakoś nic mi nie pozostawało na dłużej w głowie (choć płytkę ogólnie słucha się całkiem przyjemnie).

Reasumując - nowy Motorhead jest spokojnie do posłuchania, ale nie ma co się spodziewać jakiegoś przełomu, czy materiału, który na dłużej pozostanie w naszej pamięci. Ot, solidny standard i nic więcej. Moja ocena: 6+/10.

Dark the Suns - Sleepwalking in a Nightmare

Przyznam, że po rewelacyjnym, miażdżącym "All Ends In Silence" moje oczekiwania odnośnie nowego wydawnictwa Dark The Suns mocno wzrosły. Niestety, jak to w życiu, oczekiwania rzadko kiedy idą w parze z tym co otrzymujemy. Żeby nie było - "Sleepwalking in a Nightmare" nie jest absolutnie złą płytą. Zespół gra nadal w swoim stylu, z klimatem i świetnymi wokalizami, ale jakoś zabrakło tutaj tego mrocznego piękna, którym przesiąknięta była "All Ends In Silence". Na najnowszej płytce znajduje się kilka świetnych kawałków, ale nie robi ona porażającego wrażenia jako całość i to obniża mocno ocenę tego albumu. Reasumując - Dark the Suns nadal gra niezłą muzę i z pewnością niejednej osobie "Sleepwalking in a Nightmare" przypadnie do gustu, ale rewolucji nie ma a raczej nawet jest niewielki krok wstecz, w stosunku do świetnej poprzedniczki. Moja ocena: 7=/10

https://forum.wrestling.pl/topic/2492-jakie-p%C5%82yty-polecacie/page/36/#findComment-212496

W przypadku Dark the Suns również odniosłem takie wrażenie jak ty Raven co mnie nawet nie zdziwiło, bowiem mamy podobne gusta muzyczne :) Po prostu, dla mnie ich najnowsza płytka jest po prostu strasznie nie równa. Są oczywiście kawałki które potrafią wkręcić od samego początku, ale są również takie, nad których wrzuceniem na krążek długo bym się zastanawiał.

Co do Agallocha, to bez dwóch zdań - dla mnie płyta roku! Sam ci ją polecałem, bowiem już po pierwszym odsłuchaniu rozpierniczyła mnie po całości, zwłaszcza nieprawdopodobne "To Drown", które kończy ten album. Nasza opinia nie jest odosobniona, bowiem w internecie wręcz huczy na temat tej płyty. Większość uważa podobnie i tak jak tobie kiedyś pisałem, jeśli ta płyta nie dostanie chociażby jednej nagrody, to będzie skandal. Zdecydowanie dla wszystkich fanów (i w sumie nie tylko) takich fuzji na linii post-rock, doom metal, viking metal (ze względu na teksty o podłożu historycznym) pozycja wręcz OBOWIĄZKOWA!

https://forum.wrestling.pl/topic/2492-jakie-p%C5%82yty-polecacie/page/36/#findComment-212605

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• CzaQ
      Czytam fabułę i to jest film dla mnie Niestety nie oglądałem, ale posiłkując się jednym z najlepszych oraz w sumie moim pierwszym 'skeczem' ze "Śmierci na 1000 sposobów" zaryzykuję :  Tam było podobnie - kolega patrzy, a parka w lesie się dyma. Chłop, więc zaczął tyrać kiepana, ale mu było mało. Na szczęście nieopodal przechodził szop pracz, więc chłop go myk i zaczął posuwać. Szop w końcu się wyrwał i utarmosił jegomościowi Wacka   Podejrzewam, że nie będzie to samo, ale postanowiłem się podzielić  
    • -Raven-
      Film Doom Generation. W jednej ze scen, jeden z trójki bohaterów podgląda pozostałą dwójkę jak się dymają. Co było kontrowersyjnego w tej scenie?
    • CzaQ
      Nowy Rok, Nowa Era! Yuhuuu!  Otwarcie sezonu, czyli coś się wydarzy. Pewnie jakiś pas zmieni właściciela, będą epizodyczne występy itd.  Post będzie trochę inny niż zwykle, ale mam nadzieję, że się będzie podobał.  Na początek paczka wideo - jak zwykle dobra w W. Tryplak już kłamie, że sold out arena kiedy pełno siedzeń wolnych i od razu mu nos rośnie Na początek wychodzi The Rock ze skiepszczonym theme songiem. Pierwszy zgrzyt, wolałem riffy. I.... gra face'a znowu? WTF.. to było szybkie. W dodatku póżniej te materiały wideo z backstage'a i cała otoczka jego feudów szlag trafił. Solo Sikoa czeka na Rzymka w walce stołów. Rzymianinowi polepszyli theme song. Ten wstęp dużo daje. Pełno interwencji oraz wygrana Romualda?! Niesłuchane, wręcz niewiarygodne. Mamy teaser nowego zawodnika. Zapauzowałem. Co tu pisze? Penera? Penra? A może Penta ;>  Ciekawie.  Royal Rumble w przyszłym roku w Riyadzie.. czyli będzie niesłychane gówno. Quiz : Co zawsze CzaQ robi jak @ KyRenLo  wrzuca nowe foty dupeczek? :  Cena przemowa. Aż zapomniałem, ze to jego ostatni rok... I musiał przypomnieć jak zmaścili jego pojedynek z Takerem. Boże co za bookingowe gówno to było., Istny samograj tak spierdolić. Ale przyzwyczaili nas. OK, jestem pewny, że tę edycję RR wygra Jasiexor. Wydaję mi się, że nie pójdzie po pas WWE tylko WHC bo tego nowego WHC jeszcze nie miał. Gunther przegra z Ortonem i będzie Cena vs Orton part 67 z tym, że jak Joshua wygra będzie jako jedyny mistrzem 17 razy w karierze, a więc przebije Flaira. Natomiast Kodas zmierzy się z Pancurem o główny pas. I mamy main eventy obu nocy. Może jeszcze tak się przytrafi, że Randall dobije do 16 razy pas i zwakuje po czym oboje z Jasiem będą mogli zostać rekordzistami - to by było stawka. Aczkolwiek nie wiem ile razy Orton miał pas i nie chce mi się sprawdzać. O rany. X pac wygląda jak na święta zjadł X paca i stał się Bully Rayem. Powiedzcie, że nie! :   Livka Brazil vs Ryja Ripley - no i mamy obiecany title match. Jeśli jedyny to będzie zmiana. And there it is. Nowa mistrzyni. Co za zaskoczenie. Za to po walce Domino dostał w jajka, a Andrzej zaliczył cameo. Przyjechał, zebrał czek, popozował z fajną duperą i tyle go widzieli. Jeszcze zbotchował (jak kogoś ominęło ) : https://www.youtube.com/watch?v=VK-4MnsfAIA&ab_channel=VogulePoland24 Jeszcze jedno - czy Alienowej czasem nie było widać sutka w tym przydużawym staniku? O fuck! Bayley na backstage'u. Chyba trochę podjadła na święta.  https://www.youtube.com/watch?v=LKuriXNyZeY&ab_channel=ReptilianinSHOTY kurde ta Lyra Valkyrie'a fajna jest! "Main Event' Jey Uso vs Drew McIntyre. A, czyli wychodzi na to, że chłopaki w końcu spadli z hierarchi. Tak mi się przynajmniej zdaję. I mam nadzieję. Drew aż się zesrał na rzadko :  Nowa zabawa! Tu macie template Drew jak sra - wklejcie go w najzabawniejszym miejscu :   Wchodzi kolejny epizod tym razem Hulk Hogan. A gdzie Colby Covington? ;d Na koniec walka wieczoru CM Punk vs Seth Rollins.  Jeszcze kilka lat temu powiedziałbym, że najlepsi ringowo zawodnicy, teraz to ci na najwyższym szczeblu, którzy jako tako się prezentują choć Punkowiec ostatnio nie zachwyca. To XXX na plecach Filipa to w końcu oznaka, że założył konto na Pornhubie w końcu i nadaje z AJ Lee?  Ogólnie spoko walka - dużo się działo było kradnięcie finisherów, przełamywania, zmiana przewag i 'dramatyczny' finish.  Phil wygrywa? Wow, nowe, nie znałem.  Ogólnie spoko gala. Tutaj mały dodatek.  Polskie akcenty @ MattDevitto :      I na koniec mały bonus, czyli już typowy mem o netflixie tym razem w 'naszym' wydaniu     Nawet dobry odcinek, ciekawe ile taki poziom się utrzyma
    • Jeffrey Nero
      Jak tylko ogłosili tą galę w Australii to wiedziałem, że raczej na 99% wygra Toni. Casey Lee ostatnio trenowała z Mercedes Mone też jest z Australii może dla dobrej reakcji zaliczy tam debiut.
    • PTW
      TO SIĘ DZIEJE! Na sobotniej gali oficjalnie rozpoczynamy turniej o pas mistrzowski kobiet! <3 <3 <3 PTW Women's Championship Tournament Diana Strong vs. Amy Heartbeat Zapowiadaliśmy, zapowiadaliśmy i zapowiadaliśmy, w końcu czas spełnić obietnicę! :) Na gali 11 stycznia odbędzie się walka otwierająca turniej o mistrzowskie złoto pań i zapowiada się niezwykle smakowicie! Nasza rodzynka Dianę Strong, która wydaje się murowaną faworytką do zdobycia tytułu będzie podejmować świetną zawodniczkę z Niemiec - Amy Heartbeat! Siłaczki z Zakopanego przedstawiać nie trzeba, bo czyny mówią więcej niż słowa, a ona zrobiła w i dla PTW tyle, że jest niepodważalnie jedną z twarzy federacji. Pozostaje pytanie czy presja oczekiwań ze wszystkich stron nie okaże się bardziej przeszkodą niż pomocą? Na to na pewno liczy Amy, czyli niezwykle pozytywnie nastawiona do świata wojowniczka, która dzieli się z fanami i przeciwniczkami miłością, ale na czas tej walki będzie musiała włączyć szósty bieg i znaleźć w sobie sportową ambicję i agresję - w końcu na zwyciężczynię tego wyścigu czeka na mecie pas mistrzowski! To co, Diana z pierwszym krokiem ku temu, co jej się po prostu należy, czy szok i niedowierzanie po upsecie stulecia? DOWIEMY SIĘ JUŻ W SOBOTĘ! :) Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
  • Dodaj nową pozycję...