Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Jakie płyty polecacie?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Z Ravenem musze sie zgodzic co do plyt Taaake ( plyta ok ale tylko to nic po za tym), AC/DC (polubilem ta plyte ale wczesniejsza wciekawsza), i COF (kredki zagraly mocniej ale bez klimatu dla mnie kres ich mozliwosci byl na Cruelty and the beast)

Ostatnio z Blacku jesdnak znowu dal o sobie znac USA. I tak

Nachtmystium - Assassins Black Meddle Pt. 1

No prosze po wczesniejszych wydawnictwach tej swietnej kapeli ten krazek to ekperyment z muka jest klimat, jest vokal black, ale muzycznie to od thrashu do alternatywy.

Inny album niz wczesniejszy i wyszedl swietnie.

Leviathan- Massive Conspiracy Against All Life

Porzadny Black, prymitywny i dolujacy, nie ma zadnego zbytnio polotu ambientu do ktorego czasem zajezdzalo od Leviathana i dobrze.

Darkthrone- Dark Thrones and Black Flags

No i kolejna plyta legendy BM. wiele osob sie dziwi ze Fenriz nagrywa teraz plyty z humorem, ale przeciez juz tak kiedys robil DarkThrone chodzby Goatlord, gdzie vokale damskie to byl Fenriz.

Tu na plycie utwor dla jaj ala Mercyful Fate, jest sporo punku. Lubie punk lubie polaczenie metalu z punkiem, stary odl school ale...

Polaczenie punku z metalem to dobrze wychodzi np; Impaled Nazarene ale DarkThrone nie zabardzo, niektore utwory sa niezle ale wiekszosc nijaka, lepiej im wychodzilo granie surowego BM. Jak w czyms sie jest chujowym to sie tego nie ciagnie, sa dobrzy w swoim fachu i powinni byc jak Motorhead nagrywac caly czas ten styl, dlatego dla mnie nowe oblicze DarkThrone jest niestety mdle.

Keep of Kalessin - Kolossus

Taki sobie BM czyli nie zmienia sie nic, niedlugo zreszta ocenie ich jak graja na zywo.

Sabaton - The Art of War

Fajny heavy i jest utwor slawiacy bitwe i polskich zolnierzy

http://pl.youtube.com/watch?v=eX2F6A81yKI

Aha co do polskiego BM.

To Mgła dopiero teraz przesluchalem dzieki Raven za info.

Plyta swietna dla mnie zaskoczenie bo odradza sie dobry polski BM, oby dalej bylo dobrze bo po tym jak Holy Death sie rozwiazal a Besatt tlucze albumy bez klimatu juz nie wspomne o innych nudnych innych kapelach to zaczynalem sie martwic :grin: .

Massesmord wydal fajna plyte, Furia w tamtym roku (zgadzam sie rewelacja), ale dla mnie rewelacja jest tez plyta Mgły- bardzo dobra.

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 709
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

108

• Streetovs

75

• Dejv

28

• Ganzes

28

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   288
  • Urządzenie:  Windows

Przesłuchałem ostatnio 2 nowe płyty:

1. Satyricon - The Age of Nero. Przyznam szczerze, że dawno się tak nie umęczyłem z żadną płytą... Ledwo przez nią przebrnąłem. Wydawnictwo jest jednostajne, zagrane na jedno kopyto, rozwlekłe (bliżej tu do czegoś pomiędzy death'em i trochę nawet doom'em niż black'iem charakterystycznym dla tej kapeli), nużące i bez pazura. Jestem baardzo zawiedziony, bo jak sobie przypomnę rewelacyjną "Nemesis Divina'e" to normalnie łezka mi się kręci w oku. Niestety Satyricon to obecnie już nie ta sama kapela i muza którą grają obecnie także jest zdecydowanie odmienna. Proponuję przesłuchać płytę samemu, bo może nie jestem tutaj obiektywny (przedostatnia płyta - "Now, Diabolical" - którą tak się wszyscy zachwycali, także mi nie podeszła, chociaż w porównaniu do tej to i tak była mistrzostwem świata), ale zupełnie mi nie pasuje droga, którą obecnie podąża Satyricon.

2. Coma - Hipertrofia. Na samym starcie muszę zaznaczyć, że bardzo lubię Comę i z niecierpliwością czekałem na kolejną (3) ich studyjną płytę, zwłaszcza, że poprzednie 2 wydawnictwa były dla mnie wręcz powalające na glebę. Nowa płyta nie jest niestety tak dobra jak poprzedniczki. Wielką zaletą tamtych płyt było to, że zawierały bardzo wyrównany materiał - wszystkie kawałki (pierwsza płyta) lub prawie wszystkie (płyta druga) były po prostu zajebiste, albo przynajmniej bardzo dobre. Najnowsze dzieło Comy jest totalnie nierówne. Kawałki rewelacyjne (np. "Ekhart". Jak go słucham, to zawsze mi przechodzą ciary po plecach) przeplatają się ze średniakami, albo wręcz utworami słabymi (jak na Comę, of course). Zespół postanowił wydać koncept-album (przedstawia historię człowieka od narodzin aż do śmierci), który poprzez swoją długość (wydanie jest dwupłytowe a kawałków - wraz z krótkimi wstawkami - jest... 35!) oraz przerost formy nad treścią może być dla słuchacza trochę męczący. Pomimo to jest na płycie sporo świetnego materiału i zdecydowanie warto po nią sięgnąć. Coma przez swoje 2 pierwsze, rewelacyjne płyty podniosła bardzo wysoko poprzeczkę i "Hipertrofia" nie zdołała jej przeskoczyć, ani nawet się do niej zbliżyć. Jest to jednak z pewnością wydawnictwo ciekawe, z każdym kawałkiem realizujące swoje założenie (koncept-album) a niektóre utwory są wręcz godne (a to ode mnie największy komplement:) by znaleźć się nawet na genialnym "Pierwszym Wyjściu z Mroku".

[ Dodano: 2008-11-15, 14:42 ]

ale dla mnie rewelacja jest tez plyta Mgły- bardzo dobra.

Street - jeżeli podobała Ci się pierwsza "pełnometrażówka" Mgły (ja też uważam ją za świetny materiał), to KONIECZNIE sięgnij po ich wcześniejsze 3 EPki ("Mdłości", "Further Down the Nest " i "Presence"). Powiem Ci, że dziwiłem się czytając komentarze coniektórych, że "Groza" Mgły - pomimo, że świetna - nie do końca spełniła oczekiwania fanów. Po przesłuchaniu tych EPek (zwłaszcza polecam "Mdłości") przestałem się dziwić - tamte mini wydawnictwa zjadają "Grozę" z butami. Po prostu rewelka!

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

W sprawie płyt mam pytanie: Czy jest jakaś płyta, którą każdy powinien przesłuchać? Chociaż raz? Jesli tak, to ja stawiam na klasykę, the Doors z płytą o tym samym tytule. Coś po tej płycie się stało w muzyce światowej, w umyśle tego pokolenia, a ja do tej pory nie wiem w 100% co.

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Raven niestety musze znowu sie z toba zgodzic nowy Satyricon jest dio dupy. Juz pisalem to przy Dark Throne sa zespoly ktore potrafia sie znalesc w roznych stylach, a sa tylko takie ktore sa urodzeni do jednego inne odstepstwa wychodza im do dupy, wczesniejsza plyta satyricon miala dobre 2pierwsze utwory pozniej nuda, tym razem tez a nawet gorzej

.

Podobnie Enslaved, ale kiedys lubilem ta grupe plyty Frost czy eld niestety to przeszlosc, od jakiegos czasu Enslaved chce grac progresyw.

Ok bardzo lubie progresywna muzyke od rocku do metalu, w metalu Dream Theater czy Opeth swietne zespoly, ale jak bierze sie za progresywne granie grupa ktora o tym nie ma pojecia to wychodzi bezbarwna papka, nudna, niespojna, tepa.

I od pewnego czasu taki jest Enslaved, jego plyty sa gorsze niz zatwardzenie, totalnie sie wynudzilem i ledwo przebrnolem przez kolejne ich wypociny.

Guns N Roses - Chinese Democracy. Co tu duzo pisac najlepsza plyta rockowa jaka slyszalem w ostatnim czasie.Ja jako fan starszej tworczosci GN'R odbieram ja bardziej jako solowa plyte Axl'a co nie zmienia faktu ze plyta jest bardzo dobra.Sluchajac plyty nie odczulem tak bardzo braku Slasha, Duffa i reszty co jest chyba najlepszym dowodem na sile tej plyty.Uklony w strone polskiego Universalu ktory wydal pelna wersje plyty za polska cene w mediamarkt kupilem ja za 29,90zl :)

Take me down to the paradise city

Where the grass is green and the girls are pretty

114037126847768c6792b79.jpg

• Reputacja:   707
  • Urządzenie:  Android

Frontside : Teoria Konspiracji. Płyta warta uwagi. Polecam. :)

Frontside : Teoria Konspiracji. Płyta warta uwagi. Polecam. :)

Hmm niedawno sobie kupiłem płytkę i mam troszeczkę mieszane uczucia, zdecydowanie zaczęli ostrzej grać (ale to chyba dlatego że zespół przeszedł lekkie przemeblowania=), ale mimo wszystko ja byłem już przyzwyczajony od Frontside piosenek typu "Wspomnienia jak Relikwie" :)

"Ten, który kocha staje się zaślepiony wobec przedmiotu swojej miłości"

17493022184a8bc5252ce62.jpg

• Reputacja:   707
  • Urządzenie:  Android

Generalnie płyta jest taką mieszanką, zrobili mocniejsze i lżejsze kawałki. Ogółem mi się bardzo podoba, elementy śpiewne, jak i gitary zarąbiste. Utwory, jak: Zapalnik, Stąd do przeszłości, Katharsis czy Spłoniesz w piekle (z wokalistą Behemotha, Nergalem) godne uwagi. Wyszło na pewno o wiele lepiej, niż Absolutus.

Ostatnio przesłuchałem takie produkcje jak...

PTP-Ulice Tego Słuchają, jest to coś zupełnie nowego jeśli o scenę hip-hopową w Polsce. PTP jest to grupa pochodząca z Torunia która zapoczątkowała crunk w naszym kraju, album warto przesłuchać choćby ze względu na gości takich jak Peja, Gural, Kaczor, Borixon, Kajman, Caddy Pack i Macca Squad. Poza tym album wydała wytwórnia Wielkie Joł,a to coś znaczy.

Massey-Człowiek z Blizną, o tym albumie jednak nie mogę już powiedzieć tyle dobrego co o PTP, na płycie znajduje się 25 tracków z czego dosłownie kilka jest dobrych a reszta to poziom średni. Po ostatnim świetnym albumie "Nowa Jakość" spodziewałem się dużo więcej.

Tewu-Ślad po Sobie, album całkiem niezły szczególnie wart przesłuchania jest kawałek z Peją, My i Wy. Jednak oprócz tego jest jeszcze co posłuchać na tej płytce.

Zeus-Co nie ma Sobie równych, płytka naprawdę dobra. Jeden z lepszych albumów hip-hopowych w tym roku wydanych w Polsce.

Zawodnik-Pierwszy Sort, bardzo ciekawa płyta z niezłymi gośćmi. Płytka godna polecenia, bo jest to kawał dobrego "gówna". A kawałek promujący tą płytę, czyli Kokaina to już sam w sobie kozak, jeszcze do tego featuring Raka & Piha.

Ostatnio

KREATOR - Hordes of Chaos

dobra plyta, lubie kreator i ich najnowsze wydawnictwo to kolejny pokaz swietnego Thrashu.

Napalm death - Time Waits For No Slave

Jak Napalm Death Metal z odrobina grind core. Jest pare fajnych utworow, ale to plyta jak dla mnie jednego do 3max przesluchan, jak to sieka szybko sie nudzi, wolalem jak Napalm zaczol grac jak na plytach Insade the torn apart czy Harmony.

Saxon- Into the Labyrinth

Kawal sredniego heavy z rockiem, slucha sie przyjemnie. poprzednia plyta byla lepsza ale jakos Saxon zawsze jak dla mnie mial sredni poziom i przez lata sie to nie zmienia.

Christ Agony - Condemnation

WRESZCIE JEST!!!!!

Nie bede ukrywal to kiedys byla moja kapela polska Numero UNO. Tak trylogia to byl kawal wyjebistego materialu. Pozniej jednak bylo coraz gorzej, Cezary wkoncu zmienil nazwe i swoja nude gral pod innymi nazwami. Tym razem powrocil z Christ agony i plyta jest niezla. Jest pare utworow dobrych ale co najwazniejsze wrocil Klimat!

Plyta dosc wolna i zroznicowana vokalnie (sa tez vokale czyste ale naszczescie nie jakies boysbandowe jak w nu metalu), takze polecam, nie jest tak dobrta jak plyty z trylogii ale jest tuz za nia, warto!!!!

• 1 miesiąc temu...

Katy Perry - One Of The Boys :)

1261505497460012b2d8ccf.jpg

• Reputacja:   288
  • Urządzenie:  Windows

Z tego co ostatnio przesłuchałem:

1. Kreator "Hordes Of Chaos" - całkiem niezła najnowsza płytka legendy trash metalu. W prawdzie klimat jest podobny jak na kilku poprzednich płytach (osobiście mi to absolutnie nie przeszkadza, chociaż spora osób psioczy, że były zbyt "łagodne":) i to już nie ta moc co na pierwszych wydawnictwach Niemców (stracili na szybkości i zyskali na klimacie), ale muza cały czas jest grana na niezłym poziomie i może się podobać. Spokojnie warto przesłuchać.

2. Sepultura "A-Lex" - dziwna ta najnowsza płyta Brazylijczyków... Bardzo nierówno nagrana, bo jest kilka na prawdę świetnych kawałków, ale też i sporo badziewia. Ogólnie podobała mi się mniej niż poprzedniczka a do takich klasyków jak Chaos AD czy Arise brakują jej całe lata świetlne (też mi nowość...:). Ogólnie można posłuchać, chociaż mnie raczej rozczarowała.

3. Kriegsmachine "Altered States Of Divinity" - świetna płyta polskiej black metalowej hordy (kolesie grający także w kapeli Mgła) oraz potwierdzenie tego, że na blackowej scenie nie mamy żadnych powodów do kompleksów. Zdecydowanie warto posłuchać, bo i moc jest odpowiednia i klimat też konkretny. Lubię być tak miło zaskakiwany (płytę zassałem sobie zupełnie na pałę:) przez rodaków:)))

4. Nyktalgia "Peisithanatos" - już po pierwszej płycie tej kapeli stwierdziłem, że ma ona potencjał, by w przyszłości zabłysnąć. Na szczęście nie omyliłem się i najnowsze wydanie Nyktalgii tylko to potwierdza. Muza Niemców to świetne połączenie ciężkiego, dołującego klimatu, ostrej blackowej muzy i krzykliwego (nie każdemu może się spodobać, ale dla mnie jest spoko) wokalu a'la wczesny Burzum. Małym minusem jest lekka nierówność płyty, bo niektóre kawałki są wręcz genialne a niektóre... po prostu "tylko" dobre:), i czuje się tą stosunkową różnicę jakości pomiędzy jednymi a drugimi. Bardzo dobra płyta, zdecydowanie warta by się z nią zapoznać i świetna zapowiedź na przyszłość, bo jak widać - Nyktalgia rozwija się z płyty na płytę.

5. Egzekuthor "Bądź Jak Metal" - powrót po latach milczenia najbardziej (kiedyś...) znanej po Quo Vadis szczecińskiej kapeli metalowej. Powrót średnio udany, szczerze mówiąc, bo poza kilkoma nienajgorszymi kawałkami, cała reszta jest po prostu nijaka, zagrana bez pazura i jakichś większych fajerwerków. Ogólnie - nie polecam, lepiej przypomnieć sobie stare kawałki tej klasy co np. "Szafot":)))

Christ Agony - Condemnation

WRESZCIE JEST!!!!!

Fakktycznie - całkiem niezła płyta Cezara i spółki, ale do wcześniejszych dokonań Christ Agony to "Condemnation" dzieli spora przepaść.

Katy Perry - One Of The Boys

Kamusiu, fajnie by było gdybyś poza podaniem nazwy wykonawcy i tytułu płyty, skrobnęła chociaż kilka słów co to za muza i co się w niej może podobać, bo mi np. Twoja propozycja niezbyt wiele mówi :D

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Wszystkie płyty MM a szczególnie to Antichrist Superstar a najlepszy utwór z tej płyty to Antichrist Superstar i Black Shabat-Black Shabat cudna płytka

9829977834a0732b8e377e.jpg

Ostatnio słuchałem najnowszą plytą Sabatonu - The Art of war i oczywiście mogę ją polecić wszystkim fanom power metalu. A utwory 40 :1 , Ghost Division i the price of a mile do wg. mnie mistrzostwo , cała płyta jest wg . mnie bardzo dobra.

" I am born to kill, judge and condemn

I am born to win, slay and maim 'em

I am born to live, fight for glory

I am born to die ... "

1083557911497eeae0dfa61.jpg

polecam moje klimaty czyli Hardcore

Debiutancki album Comeback Kid - Wake The Death

szczegolnie polecam tytułowy singiel

http://www.spirit-of-metal.com/les%20goupes/C/Comeback%20Kid/Wake%20The%20Dead/Wake%20The%20Dead.jpg

i jedną z lepszych płyt Blood For Blood - Serenity

tutaj każdy kawałek ma niepowtarzalny klimat ale moją ulubioną jest

A Rock'n Roll Song

http://www.punknews.org/images/covers/blood_for_blood-serenity.jpg

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 043 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 187 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Bastian
      RAW spod znaku całkiem niezłych walk i przynudzania przy mikrofonie. Ględził Punk, ględził Seth, a że nieszczęścia chodzą parami, ględziła też i Becky pod koniec gali.  Penta i Gable to gwarant niezłego wrestlingu, ale obie te postaci zmierzają donikąd. Luchador to kolorowa błyskotka ringowa, nic więcej. Fruity Pebbles, że pozwolę przytoczyć sobie klasyka mikrofonowego od The Rocka. A Chada opluto na tym RAW w momencie, gdy on dostał jobber entrance, zaś ten błazen Pat McAfee wjechał na arenę z wejściówką i aplauzem godnym SCSA. Btw. gdzie są amerykańskiego barwy u Gable 'a? Czyżby naprawdę wsiąkał w postać Grande Americano? Niestety, w przypadku Chada nie pomoże Grande Americano ani Matcha Latte. Dla WWE zawsze będzie tylko mini wersją Kurta Angle. Za każdym razem, jak widzę American Made, kojarzą oni mi się z postaciami z filmów typu "Wykidajło" lub tych ze Stathamem, gdzie główny bohater kładzie ich jednym strzałem w pierwszej scenie.  Balor kontra Styles, kiedyś materiał na klasyk, dziś walka podstarzałej już gwiazdy TNA i WWE kontra 2-20 w ostatnich telewizyjnych meczach. Gdyby Irlandczyk był polskim politykiem, byłby Korwinem Mikke.  Do Yeeta ustawia się kolejka chętnych. Paul, Gunther, Rollins... Austriak chce rewanżu na MITB. Czyli jakby McAfee ograł Gunthera na Backlash, byłby pretendentem?  Oczami wyobraźni już widzę ten mecz z gimmickiem, kto pierwszy zmęczy się yeetowaniem, ten przegrywa...  Iron Yeet Match, czy coś... Giulia i Perez w pierwszym main evencie głównej tygodniówki. Wiadomo było, że z Ripley i Sky szans nie mają, ale milutko, że je promują.
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Best Of The Super Junior 32 - Dzień 3 Data: 14.05.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Korakuen Hall Publiczność: 1.470 Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #785 Data: 13.05.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • PpW
      Już w ten piątek widzimy się w Pleneum Space w Gdańsku na Tequila Mezcal Festival 🍹🔥 Na Lucha Libre Extravaganza zobaczycie występy zawodników takich jak: Esteban Lucha, Czacha, El Señor Cerveza, Electrico czy Martinez Grabollo 🤩 Show rozpoczniemy o godzinie 18:30, ale wbijajcie na Festiwal od kiedy tylko możecie bo czeka tam na was ogrom stoisk, warsztatów i atrakcji 🔥🔥🔥 Widzimy się już w ten piątek w Gdańsku 👊 Przeczytaj na fanpage.
    • ManiacZone
      Maniacy ❗️ Podczas MZW Green Madness odbędzie się turniej, w którym weźmie udział ośmiu zawodników. Każdy zwycięzca swojej walki automatycznie zakwalifikuje się do finałowego starcia, które stanie się walką wieczoru. Do wygrania: Walizka z Kontraktem, który upoważnia do wyzywania na pojedynek Mistrza MZW lub PpW ‼️ Walizkę będzie można zakontraktować w dowolnym momencie! Oprócz wspomnianego turnieju czekają Was inne starcia i atrakcje, ale o tym już niebawem. Bądźcie czujni! 👊🏻 *Stypulacja walki wieczoru zostanie ogłoszona już wkrótce. A tymczasem zapraszamy do linku poniżej, gdzie znajdziecie wejściówki na show: https://stage24.pl/events/mzw-4692 Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage Maniac Zone
  • Dodaj nową pozycję...