Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Smack vs Raw 06 - recenzja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W Locker Room wciskasz start i masz odpowiednie do tego menu

Take me down to the paradise city

Where the grass is green and the girls are pretty

114037126847768c6792b79.jpg

• Odpowiedzi 135
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Wee Man

20

• Damian

20

• Itchy

14

• DDP

11

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Ja z challenge mam all amature i rising star ale te najgorsze dzieki 2 players no bo gdybym mial czekac by mi komputer ukradl taunta albo zrobil possum pin to bym sie pocial chyba:P

Czy jest jeszcze ktoś kto ma problemy z zaliczeniem tych challenge'y? Jeżeli tak to wujek SixKiller ma dla Was radę. Kiedy gracie na poziomie Normal czy Easy to nadzianie się na possum pin graniczy z cudem. Dlatego przynajmniej na czas wykonania tych zadań należy zmienić poziom na Legend. Kiedy nasz przeciwnik leży możemy probować wykonać akcję w biegu, wtedy być może obudzi się i wykona roll up. Walki nie musicie wygrać, ważne aby Wasz wrestler byl na tyle sprawny aby z tego possum pin się wykopać :).

1005187806541accfacb3d6.jpg

Najlepiej sprawdza się w meczu Elimination Chamber, to co mówi SixKiller. Wybrać jako przeciwników Eddiego Guerrero, Chavo Guerrero, Shawna Michaelsa na poziomie legend w EC i possum pin gwarantowany.

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

• 4 tygodnie później...

hilfeee! Nie moge zaliczac Superstar i Legend challenge, poniewaz zagadka jest dla mnie w Amateur Super Dirty Move. Niby banal, jednak ja nie mam juz pojecia jak to wykonac, albo ew kim to wykonac :( Moze ktos mi podpowie co mam zrobic i jak ? :]

O ile dobrze pamiętam to musisz mieć finishera + pasek naładowany na maxa, następnie przytrzymujesz L2 i szybko L1 (lub wciskasz równocześnie niepamiętam dokładnie) musisz grać heelem, ja zaliczyłem to grając chyba RVD.

• 3 tygodnie później...

Co trzeba zrobic zeby dostac General Manager trophy?Miec wiecej fanow po roku w managerze?
The Death Come For You...

37300838945447883d30cf.jpg

dokładnie

• 2 tygodnie później...

Do kogoś kto zna się na emulatorach. Czy obecnie jest coś wartego polecenia?

164305289646824b56733d3.gif

super gra !! bardzo dużo opcji gry . Niestety niemam ps 2 ale jest gralnia na mieście i jak raz wpadłem to niemoglem się oderwać od gry . Ale zato mam Sege dremcast i gre ECW anarchy rulz !!! Super gierka !!! mimo że to dość stara , gra dlamnie super .

Jest cage match , barbe wire , druty kolczaste , klepanie na ulicy , deatch match , table match , rage in cage , poprostu fajna gra !!

S-C-A-R-F-A-C-E

64787592946bd5e84039a4.gif

• 4 miesiące temu...

Wychodzi na to ze niezla ze mnie lama ;)

Czy mógłby mi ktoś pomoc w tych opcjach:

Steal Taunt

Finisher Reversal

Kick outt of a Possum Pin

Interrupt a Stolen Taunt

___

Byłbym wdzięczny, i z góry sorry za taki debilny post.. ale mam nerwa z tymi czelenczer.

Aha.. jeszcze pytanie

Raz jak grałem stworzonym zawodnikiem i przeszedlem RAW to wbiłem na Smackdown... i był storyline z RVD gdzie wyskoczył REY M. - chodziło o przyłączenie się do ECW - dałem tam nie.. itd...

Chciałem teraz przejechać się w ECW ale kupa... gram już chyba milionowy raz i nie mogę trafić na ECW. OCB ? ;)

Pozdrawiam

I dzieki za ewentualna pomoc

8604393746a7059822ca3.jpg

• 3 tygodnie później...

Macie może jakiś sposób na kontuzje w GM mode? bo jestem po sumerslamie i mam tylko 4 gwiazdy nie kontuzjowane a reszte tak :( :( za to mój rywal z Rawu ma 0 kontuzji :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: zwracam uwage na fatiuge i staram sie ich zbytno nie męczyć a mimo to co chwile ktoś ma kontuzje ;/

197822366047647ea8324db.jpg

Wychodzi na to ze niezla ze mnie lama

Czy mógłby mi ktoś pomoc w tych opcjach:

Steal Taunt

Finisher Reversal

Kick outt of a Possum Pin

Interrupt a Stolen Taunt

Steal Taunt - Ukradnij Taunta przeciwnika, musisz mieć 1 zachowanego finishera, palący się pasek, wtedy wciskasz L2+Taunt i voila

Finisher Reversal - Musisz zreversować finishera przeciwnika, L2 i R2 naraz, musisz dobrze wyczuć timing

Kick Out Of Possum Pin - Wykop z Possum Pina - tutaj radę masz wyżej, podaną przeze mnie i SixKillera

Interrupt A Stolen Taunt - Przerwij skradzionego taunta, ciężkie zadanie, najlepiej spróbuj na 2 Players i jednym zawodnikiem wykonaj skradzionego taunta [jak to zrobić - info wyżej] a drugim mu to przerwij, po prostu daj jakiegoś puncha, czy złap go do rzutu...

Byłbym wdzięczny, i z góry sorry za taki debilny post.. ale mam nerwa z tymi czelenczer.

Aha.. jeszcze pytanie

Raz jak grałem stworzonym zawodnikiem i przeszedlem RAW to wbiłem na Smackdown... i był storyline z RVD gdzie wyskoczył REY M. - chodziło o przyłączenie się do ECW - dałem tam nie.. itd...

Chciałem teraz przejechać się w ECW ale kupa... gram już chyba milionowy raz i nie mogę trafić na ECW. OCB ?

Pozdrawiam

I dzieki za ewentualna pomoc

Próbuj... Ja natrafiałem na to m.in. Kane'm, Flair'em, Batistą i CAWami... Ale nie dam głowy, czy nie jest to losowe. Próbuj po prostu, aż do skutku.

Macie może jakiś sposób na kontuzje w GM mode? bo jestem po sumerslamie i mam tylko 4 gwiazdy nie kontuzjowane a reszte tak za to mój rywal z Rawu ma 0 kontuzji

To jest spory błąd [według mnie] twórców gry - kontuzje są zbyt częste! Wiadomo, że to się zdarza, ale praktycznie każdy ma ten problem - po PPV, gdzie umieszczałem moich zapaśników w widowiskowych gimmick match'ach zawsze doznawali oni kontuzji... Jest na to jednak sposób. Staraj się jak najmniej eksploatować zawodników podczas gal RAW i SD!, a ostre i brutalne matche zostawiaj na PPV. Podczas PPV mecze GRAJ SAM, wtedy jest większe prawdopodobieństwo, że kontuzji nie będzie - w końcu Ty to kontrolujesz, i zamiast pastwić się nad przeciwnikiem możesz go lekko obić i spinować przy pierwszej okazji.

Mnie też to denerwuje - komputer NIGDY nie ma kontuzji.

Mam nadzieję, że obu panom pomogłem.

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

Fabuła sezonu musi być losowa ponieważ Wee Man trafił na ECW Kanem a ja grając Kanem na nic takiego nie trafiłem trzeba mieć szczęście

ps. jak wykonać chalange Tag Team moves bp jak już mi wychodzi to fuksem a tak to nie umiem tego zrobić

197822366047647ea8324db.jpg

mosisz sprowadzac przeciwnika do swojego naroznika a pozniej tylko chwycic i tak chyba 5 razy ale nie pamietam dobrze i jest zrobione

1452149444b14f6fece2c.jpg