Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wyjazd do Berlina na House Show WWE w Kwietniu 2006

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Ja bardzo chciałbym tam pojechać, niezależnie od ceny samego biletu. może być nawet za 85 (pytanie jakie miejsca są za jakie ceny?).

Problem tkwi w dojeździe i powrocie, zwłaszcza w powrocie na trasie Berlin - Szczecin

Ale gdyby zebrała się jakaś grupa to wchodzę na 100%

Retired?

174471322253443c3b65b19.jpg

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Przemk0

16

• Itchy

8

• SixKiller

4

• FH

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Windows

Problem główny : powrót Berlin -> Szczecin jest chujowy.. (3 przesiadki.. 2ga w nocy.. 5h podróży w tym duzo czekania na dworcach)

3rzy rozwiązania :

- Szukamy samochodów (RazorR pisał chyba że miałby samochód z wolnymi miejscami) i się w nich organizujemy..

- Wszyscy dojezdzamy do Szczecina i tutaj wita was Przemk0 z zamówionym busem..

- Każdy jedzie jak chce.. ja tam jakbym nie miał noclegu w Berlinie to bym się w sumie przemęczył tym powrotem z 3rzema przesiadkami.. w sumie to będą Niemieckie pociągi i dworce więc na zimno i inne rzeczy pewnie nie będzie trzeba narzekać..

Aha.. mnie tam stać raczej na bilet za 30E bądź 40E.. więcej to nawet nie chce wydawać.. szkoda mi kasy na WWE ;P

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Dokładnie, jeszcze jakby to było TNA ;). A jak juz kupujemy bilety, to najlepiej blisko siebie [większe potencjalne zagrożenie xD].

72206429447c1f28e68cff.gif

wstepnie mowie: JADE!

szczegoly za jakis tydzien, max 2 tygodnie...

hmm kurna i ja chetnie bym pojechal , z kasa nie problem , tylko nie mam pojecia co bede robil za pol roku. zeby przypadkiem bilety nie przepadly jak juz kupie.
"Przyjaźń jest wszystkim. Przyjaźń to coś wiecej niż talent. Więcej niż władza. Prawie równa się rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj."

hmm kurna i ja chetnie bym pojechal , z kasa nie problem , tylko nie mam pojecia co bede robil za pol roku. zeby przypadkiem bilety nie przepadly jak juz kupie.

To juz Twoje ryzyko :D

Za pol roku wszyscy mozemy niezyc bo np. wybuchnie atomowka :twisted:

53541565549537ccb6a05f.jpg

Ja tak jak pisałem wcześniej tez chciałbym pojechać. Wiadomo, że jak już jechac to wypadałoby się załapać w pierwszych 10 rzędach wokół ringu bo przez lornetkę nie mam ochoty walk oglądać ;) Pomysł z busem jest świetny, ale nie sądzę by wszyscy zameldowali się do Szczecina :) Mi najbardziej pasuje jazda samochodem - albo podczepić się do kogoś albo samemu coś wykombinować. Z biletami zależy jak wyjdzie, ale zawsze zostaje opcja z kupnem przed samą galą, niby drożej, ale zawsze... Pociąg w moim przypadku odpada - wolę dorzucić na paliwo niż tłuc się całą noc i pół dnia w wagonie :)

Tak jak pisałem postaram się zasięgnąć informacji z dobrych źródeł (zlokalizowanych w Niemczech i interesujących się wrestlingiem zawodowo).. Z tego co się dowiedziałem to szanse na wyprzedanie wszystkich biletów na te house showy są małe.. Będą się one odbywały w sporych halach.. szczególnie w Cologne.. ale i hala w Berlinie nie jest taka mała z tego co pisze na ich stronie to pojemność dochodzi do 12tyś.. Więc nie powinno być problemów z kupieniem wejściówek np: w Lutym :)

Ja tez bym sie wstepnie pisal, w razie czego najprawdopodobniej bym dysponowal autem 5 osobowym jadacym z Poznania. Jakby w 5 jechac, to koszty benzyny beda naprawde niewielkie. :)

Co do dostepnosci biletow - gdy byla poprzednia gala w Berlinie (hm.. albo w Lipsku?) to sprawdzalem eventim do prawie ostatniego dnia przed gala - najtanszych biletow bylo jeszzce mnostwo. :) Problem dotyczyl tylko ringside'ow - bo jakis szwab cholerny wykupil wszystkie dostpene i sprzedawal na niemieckim ebayu po 200euro. :)

1999497734465ab7e81663.jpg

Najlepiej było by mieć miejsce chociaż 2 kategorii [ringside to juz najlepiej], bo [jak juz ktos powiedział] nie chce mi się oglądać meczy przez teleskop. A takich typków jak ten opisany wyżej [bilety dwukrotnie droższe na ebayach] jest mnóstwo, wiec najlepiej sie spieszyć!

Ja osobiście nie wydam 85E na 100%.. dla mnie max to jest 40E .. wiec sie nie martwie :) Wiadomo ze nie zbytnio moze byc widac.. ale jak cos to sie zakombinuje cos .. polak potrafi itd :P

ps: Jak pojade to zamierzam wzosic chanty : TNA TNA TNA ;P Fuck the Smackdown Fuck Fuck :P Ktos sie dolaczy ? :>

Ja osobiście nie wydam 85E na 100%.. dla mnie max to jest 40E .. wiec sie nie martwie :) Wiadomo ze nie zbytnio moze byc widac.. ale jak cos to sie zakombinuje cos .. polak potrafi itd :P

ps: Jak pojade to zamierzam wzosic chanty : TNA TNA TNA ;P Fuck the Smackdown Fuck Fuck :P Ktos sie dolaczy ? :>

Ja sie dołącze do TNA TNA TNA ;D I jeszce moge pokrzyczec ROH ROH ROH :D

Largen then life.....

194233445040d59a169eb2d.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Oj chłopaki... przyjedźcie tylko w jednym kawałku :D

1005187806541accfacb3d6.jpg

ja wchodze w chanty TNA, i wnosze wniosek o dołączenie chantów 'E-C-Dub' i 'C-Z-Dub' xD. Chłopaki, jak to wypali to bedziemy wracać tratwą przez pieprzoną odrę xP