Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wyniki tapingu SmackDown! na 6 maja 2011

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Spokojnie, poczekajmy na jakiś komunikat, a ten jeżeli to kontuzja pojawi się najwcześniej w piątek. Btw, tylko mnie zastanowił wygląd pasa WHC na RAW? Napis na nim wydał mi się strasznie tandetny i od razu pomyślałem że może być coś na rzeczy, co się niestety potwierdza.

"Ku wojnie wychowany ma być mąż, niewiasta zaś ku wytchnieniu wojownika."

Fryderyk Nietzsche

• Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vistor

11

• Vercyn

10

• hadaszyszek

7

• Sebu

7

Top użytkownicy w tym temacie

Jedno mnie dziwi. Skoro Christian doznał kontuzji i jest ona na tyle poważna żeby mu odebrać pas to nieco dziwne że był w stanie stoczyć pojedynek na sd i go przegrać. Równie dobrze mogło by się stać na nadchodzącym ppv ,a i gniew fanów nie był by tak duży.

21141536044eac5162deaab.gif

edno mnie dziwi. Skoro Christian doznał kontuzji i jest ona na tyle poważna żeby mu odebrać pas to nieco dziwne że był w stanie stoczyć pojedynek na sd i go przegrać. Równie dobrze mogło by się stać na nadchodzącym ppv ,a i gniew fanów nie był by tak duży.

Wiązało by się to z pojawianiem się w telewizji, a najwyraźniej chcą jak najszybszego powrotu do zdrowia zapałki.

Jeżeli to nie jest kontuzja - dziękuę, to będzie moje ostatnie SmackDown, a Randy Orton zostaje z miejsca najbardziej znienawidzonym przeze mnie wrestlerem.

Taping SD miał miejsce w Orlando na Florydzie - najbardziej prawdopodobna wersja zaczyna układać się w całość...

3060114334dcbee5f4e682.jpg

Jak można coś takiego zrobić, odebrać pas po 2 dniach wzruszonemu zawodnikowi, że po TYLU LATACH, wreszcie go zdobył. Teorytycznie walka Christiana i Alberto o pas, praktycznie nie ważne kto wygra, pas leci do Ortona. Vince od zawsze był cipką, ale teraz to co zrobił to już przesada, współczuję Christianowi ... A Ortonowi życzę szybkiej straty pasa :roll:

161487761053579569442c5.jpg

no niestety stało się... :x sam cały dzień wkurwiony jestem na samą myśl o tym że nie dosyć że nudny już od jakiegoś czasu Orton posiada pas, to jeszcze posiada go jako face, który wogóle do niego niepasuje :? Akurat wczoraj oglądalem feud Randy'ego z McMahonami, wtedy to było coś, ta agresja, ten ogień ta ikra w jego postaci.

Teraz co najwyżej może z fanami piątkę przybijać jako face, no rzesz kur***

Jak przeczytałem z rana ten spoiler to od razu przyszło mi na myśl zdanie "Save Us Y2J" - przed Ortonem który jest nudny jak flaki z olejem i co chwila blokuje push dla zawodników, którzy rzeczywiście mogliby stać się gwiazdami w tej federacji...

20103022104eca8cb17c635.jpg

• Urządzenie:  Windows

. Btw, tylko mnie zastanowił wygląd pasa WHC na RAW? Napis na nim wydał mi się strasznie tandetny i od razu pomyślałem że może być coś na rzeczy, co się niestety potwierdza.

Też się zastanawiałem, czemu dali takie kiczowate litery - teraz już wiemy dla czego, eh.

No to teraz całe forum będzie czekać na ten piękny dzień, w którym Randy straci pas. Nie będe nawet mówił o całej sytuacji z Christianem bo to jest po prostu kretynizm ze strony WWE.Naprawdę nie cierpię teraz Ortona, za całokształt jego postaci, a już szczególnie za blokowanie świetnych zawodników jak CM Punk czy Christian. Ciekawostką jest, że wszystkie pasy oprócz IC mają face'owie. Jeszcze tylko Rey zdobywa IC i sami babyface'owie mają pasy :x

1161423919541b3db89050d.jpg

Ja pierdole...

To się w głowie nie mieści. Pomimo tego, że markuję (markowałem?) Ortonowi to w tej chwili bardzo dużo u mnie stracił. Jak można? Jeżeli ktoś uważa, że Punk został zeszmacony to, cóż, zostały wyznaczone chyba nowe standardy w tej kwestii.

Powinni dobierać mistrzów na podstawie reakcji fanów oraz obecnej sytuacji (czyt. nóż na gardle z braku gwiazd). Jeśli dali pas Christianowi tylko po to, żeby zatrzymać go na SD, albo dlatego, że Edge to wybłagał to mimo wszystko wygrana CC poruszyła publiczność jak nic innego, a to samo widać na forach, stronach, twitterach itp (ilość jadu jaka wylewa się na WWE na twitterze jest niesamowita). Głównym problemem jest to, że WWE W OGÓLE nie słucha fanów i jeśli Christian nie doznał kontuzji, mamy tego doskonały przykład.

WWE nie słucha internetowych fanów. Bo co to za fani, którzy sobie zassają gale z neta i jedyne czym pogrożą Vince'owi to to, że przestaną oglądać jego produkt? Give me a break! Nasze żale w tej chwili są o kant dupy rozstrzaść tak po prawdzie.

Właśnie. Viper zbiera jeden z największych popów na hali zazwyczaj. Gdyby WWE dosłownie "słuchało" fanów to Orton pewnie by się nawet nie żegnał z pasem na rzecz Mizanina.

Ciężko mi jednak uwierzyć w to, że Randy może być aż takim skurwysynem jak to niektórzy go tutaj opisują i próbują kreować. Nie ma żadnej wiadomości o tym, że "poprosił tatuśka" by dał mu title shota, bo nie umiał wytrzymać bez pasa. Jest za to wiadomość o tym, że Chrisitan doznał na ER kontuzji :roll: . Co prawda nawet w takim wypadku odbieranie tytułu CC jest niesamowitym skurwysyństwem, ale wydaje mi się, że bardziej ze strony organizacji (wiem, że w tym biznesie dużo robią układy i znajomości, ale czy naprawdę w takiej organizacji jak WWE wystarczy podejść do Vince'a i powiedzieć "daj jeden z dwóch najważniejszych pasów w federacji", a ten bez niczego, nawet walki na PPV, na to przystanie?).

Jest jeszcze parę innych możliwości. Pierwsza, najlepsza jaka mogłaby w tej chwili być wg mnie to taka, która prowadzi do heel turnu Ortona (na filmiku zamieszczonym przez Vercyna spojrzał, wydaje mi się, bardziej z pogardą na Christiana niż ze współczuciem). Rzeczywiście ilośc jadu na necie jaka w tej chwili na niego i organizację leci jest przeogromna. Ba, byłyby same plusy takiego scenariusza - postać Ortona zostałaby na pewno odświeżona (liczyłem, że draftem na SD! zostałoby to załatwione, ale jak widać na załączonym obrazku - wręcz przeciwnie i ba, robi się coraz gorzej), byłoby ciekawiej i... mielibyśmy najpewniej heela, który nie jest totalną cipą potrzebującą dwóch pomocników by sobie poradzić w walce 1 na 1'ego z facem midcarderem. Druga to turn Christiana. Tu już jest o wiele gorzej, bo CC będąc heelem w feudzie z Ortonem nie miałby, na moje, żadnych szans.

Można dyskutować nad różnymi wariacjami (może Orton przejął pas do czasu aż Christian się wyleczy, a potem np. ktoś Randala zaatakuje [Y2J?] i dadzą zapałce spowrotem WHC?) i scenariuszami, ale fakt faktem pozostaje - Christian został wychujany i naprawdę mi go szkoda. Markowanie Ortonowi sobie odstawiam do czasu aż coś się nie wyjaśni.

„The optimist thinks this is the best of all possible worlds. The pessimist fears it is true.” - J. Robert Oppenheimer

„W krainie ślepców jednooki jest królem.”

899277064ec56dc584330.jpg

• Urządzenie:  Windows

Jest to spowodowane kontuzją Christiana, któren ten odniósł w czasie walki na ER PPV. Jest ona ponoć na tyle poważna, że Christian nie byłby w stanie poczekać z jej leczeniem do Over the Limit PPV. Jeżeli informacje o kontuzji się potwierdzą, będzie to oznaczało, że Christian ma wielkiego pecha, a wieszanie psów na Ortonie jest nieuzasadnione.

WWE nie słucha internetowych fanów. Bo co to za fani, którzy sobie zassają gale z neta i jedyne czym pogrożą Vince'owi to to, że przestaną oglądać jego produkt?

Mnie chodzi o fanów nazwijmy to o możliwościach pompowania pieniędzy w ten biznes. Chodzi o ludzi zgromadzonych na widowni np Extreme Rules, gdzie porównując pop Ortona z cheerem Christiana, to Viper wypadł wówczas blado. Sami sobie strzelają w stopę, bo promowali Christiana poprzez postać Edge'a, a w tej chwili (jeśli to rzeczywiście nie jest kontuzja) można śmiało powiedzieć, że zmarnowali cały miesiąc jeśli chodzi o tygodniówki, odejście Edge'a też na tym straciło, nie wspominając już o Christianie.

Christian dostawał taki pop, bo Edge zakończył karierę i wszyscy kreowali zapłkę na takiego 'duchowego spadkobiercę', który dla honoru swojego najlepszego przyjaciela przejmie po nim pas... bla,bla,bla, historyjka niczym z romansidła. To głównie przez to Christian dostał ten tytuł. Gdyby nie emerytura Edge'a to tego newsa tutaj nawet by nie było.

CC ogólnie dostał największy cheer na ER spośród wszystkich zawodników, ale wydaje mi się, że tylko przez to, że Copeland zakończył karierę (life is brutal). Zgadzam się z Tobą w stu procentach, że jeżeli to nie kontuzja to Vince strzelił sobie w stopę, zdecydowanie i tu nie ma żadnej dyskusji.

Mnie chodzi o fanów nazwijmy to o możliwościach pompowania pieniędzy w ten biznes.

Nie oszukujmy się, to dzieci w tej chwili najwięcej (poprzez swoich rodziców of kors) 'pompują pieniędzy w ten biznes'. Na Ortona przez kilka ostatnich miechów wpompowali pewno z trzy razy więcej niż na Christiana.

„The optimist thinks this is the best of all possible worlds. The pessimist fears it is true.” - J. Robert Oppenheimer

„W krainie ślepców jednooki jest królem.”

899277064ec56dc584330.jpg

Zgodzisz się jednak, że brakuje nowych gwiazd w WWE. Ostatnimi czasy odeszło ich sporo - HBK, Batista, Edge, HHH już nie jest zbyt aktywny, podobnie jak Taker, kilku niedługo skończy swoje kariery. Wszelkie próby promowania młodych zostały spieprzone. Wade Barrett poległ, Sheamus mimo obiecujących początków póki co grzęźnie, Daniela Bryana nie ma itp itd. W sytuacji, w której mieli nową gwiazdę na talerzu, nie musząc się specjalnie wysilać (w sumie emerytura Edge'a i jego przyjaźń z Christianem to szczęście w nieszczęściu) prawdopodobne jest, że z powodu osobistych animozji jeden z najlepszych workerów federacji jest strącany w niebyt.

STOP, STOP, STOP !!!

Ludzie widzę, że targają niektórymi emocje i zero obiektywizmu z waszej strony.

Ja też jestem, podobnie jak wy wkurzony na tą całą sytuację, ale musimy spojrzeć na to z innej strony. Jeśli Christian ma kontuzję i nie może walczyć w normalnym pojedynku na Over the Limit, to ta cała sytuacja ma jak najbardziej sens. Po pierwsze ja sobie nie wyobrażam sytuacji kiedy puszczam Smacka i dowiaduje się, ze pas jest zawakowany, bo Christian doznał kontuzji. W tym wypadku normalna walka (na pewnie mocnych środkach przeciwbólowych) jest dużo lepsza, niż kolejne 2-3 tygodnie bez mistrza. Po drugie ORTON JEST JEDYNĄ WYPROMOWANĄ NA TYLE OSOBĄ NA Smacku, która mogła pojechać czysto Christiana. A pamiętajmy, że Christian pojechał czysto 3 razy Alberto del Rio, więc jego pozycja jest wysoka w WWE. Gdyby przegrał on z jakimś midcarderem typu Cody, Sheamus to bym się wtedy naprawdę wkurzył.

Jeśli ta kontuzja nie jest aż taka wielka, żeby musiał przechodzić długą rehabilitacje, to może przecież wrócić jako tajemnicza osoba na galę MITB i tam zdobyć walizkę. W końcu należy mu się rewanż.

PODKREŚLAM: Ja nie mam żadnych przeciwwskazań co do takiego obrotu sprawy, jeśli CC JEST KONTUZJOWANY, w przeciwnym razie, podpisuje się pod każdy wasz post na ten temat.

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg