Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wyniki tapingu SmackDown! na 6 maja 2011

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Nie kur** ja w to nie wierze !!!!!!! Vince Fu.... You zniszczyłeś ECW to ci wybaczyłem ale szmacenie Christiana to za wiele Edytowane przez RobVanDam

13771833464dc067047ffd1.jpg

• Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vistor

11

• Vercyn

10

• hadaszyszek

7

• Sebu

7

Top użytkownicy w tym temacie

Od przeczytania rano wyników staram się zrozumieć (najpierw dojść do siebie) o co chodzi ... nawet jeśli jest to spowodowane kontuzją to można przecież zabookować same speeche na tygodniówkach a pas zmieni właściciela na OVL bo przecież jak wiemy Christian mógł stoczyć pojedynek. Jednak podejrzewam że to jest celowe działanie żeby skazać Kryszczyna na wieczny midcard do końca kariery :/ po tak cudownej chwili dla wszystkich kibiców i to nie tylko tych z neta :P co było widać na gali jak żywiołowo reagowali. Mam wrażenie że pojedynek o WHC na ER odbył się w takim składzie bo nie dało rady wkręcić do niego Ortona a z góry (CC) wiedzieli że to terminator będzie trzymał pas po ER. Szkoda, łączę się z resztą w smutku

pzdr (mój pierwszy post :P)

16586386384dc1963598077.jpg

krzychu17b, w takim razie, ja się podpisuje pod Twoją opinią. ;)
And if you're not down with that, I've got just two words for ya!

Nie uważam, że takie rozwiązanie jest najlepsze w wypadku kontuzji... Można spokojnie wymyślić coś lepszego, co nie oznacza utraty pasa na pierwszej tygodniówce po jego zdobyciu. Przykład?

-Brutalny beatdown przez jakiegoś heela.

-3-way/4-way cokolwiek na Over the Limit, w którym mistrz może poleżeć poza ringiem, a w między czasie głownie występy na micu, a mecze w tagach, nic trudnego.

Sprawdzam dziś co chwila 4 serwisy newsowe i nigdzie nie znalazłem nawet plotki o rzekomej kontuzji, a taką plotkę widziałem tylko tutaj, dlatego (mimo, że chciałbym) to nie widzę tego urazu.

3060114334dcbee5f4e682.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=g6FuHJ7BwEM

Dłuższe video w lepszej jakości.

Edytowane przez plkd

Ależ ja zupełnie nie popieram tego co się stało. Jestem wkurwiony zaistniałą sytuacją, naprawdę... ale jeżeli to kontuzja Christiana to nie ma powodów by wieszać psów na Ortonie, jak to Vercyn napisał. Nie on się upominał o pas, a dostał go tylko na wzgląd swojej pozycji w ME, obecnemu układowi wrestlerów na SmackDown! (w cholere perspektywicznych zawodniów, ale nikogo "na już") i nieszczęśliwemu zbiegowi okoliczności.

Mi się wydaje, że nawet takie zdarzenie nie odbierze już CC miejsca w Main Eventach. O ile Vince nie raz udowodnił, że potrafi zrobić najidiotyczniejsze rzeczy na świecie to nie wierzę, że nie widzi takiego braku w Main Eventach jaki teraz u niego jest na niebieskim brandzie. Chce kreować młodych (ostatni news o Morrisonie, który mnie cholernie cieszy tak btw.) i choć Christian się do nich nie zalicza to dostał już przecież ten pas. Naprawdę nie wierzę w to, że zostanie zepchnięty do midcardu przez "osobiste animozje". Gdyby to one miały zaważyć to McMahon pewno nawet by Copelanda nie słuchał w kwestii "spadkobiercy" do pasa WHC i pretendentem zostałby w ogóle ktoś inny (Orton? Rok temu była taka sama sytuacja, z tą różnicą, że Randal przegrał ze Swaggerem).

Nie dość, że Captain Charisma był pretendentem to zdobył pas...

prawdopodobne jest, że z powodu osobistych animozji jeden z najlepszych workerów federacji jest strącany w niebyt.
... i dlatego z tym się nie zgodzę.

„The optimist thinks this is the best of all possible worlds. The pessimist fears it is true.” - J. Robert Oppenheimer

„W krainie ślepców jednooki jest królem.”

899277064ec56dc584330.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=g6FuHJ7BwEM

być może prawa noga....

Teraz można siedzieć i wymyślać, ale oni mieli na to praktycznie 1,5 dnia. Koncepcji było wiele, ale postawili na Ortona, bo wygrał na ER i jest sprawdzonym mistrzem. Po drugie, jeśli potrzebna jest operacja (odpukać w niemalowane) to nie chcieli zwlekać do OTL.

Co prawda można sobie polemizować, ale nie można z góry mówić, jaki to Orton zły, bo jest taka możliwość, że nie maczał w tym w ogóle swoich palców. Dlatego proszę, do oficjalnych newsów wstrzymajmy się z głupimi komentarzami, bo niektórym może się potem zrobić głupio... Oczywiście nie mówię, że moje teorie spiskowe :twisted: są prawdziwe...

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

Zgadzam się w 100% z pierwszą częścią Twojego posta. Co do drugiej to również prawda, że jest tragicznie z Main Eventerami w ogóle (na domiar złego najlepsi są niszczeni przez Cene i Ortona ale to można esej napisać). Jak napisałem wcześniej ja NIE WIERZĘ w kontuzję, bo takiej informacji nigdzie się nie mogę doszukać. Oczywiście odszczekam swoje słowa jak dostanę jakiś solidny dowód.

Co do dania pasa Christianowi na prośbę Edge'a, to nie jest to takie nieprawdopodobne. Po pierwsze widzieliśmy ostatnio takie dawanie pasa za zasługi (vide Kane).

Po drugie to był ostatni gwizdek, żeby wykorzystać Edge'a jako maszynkę napędową. Zaangażowanie go co tydzień i wspieranie przyjaciela oraz w zasadzie pewność, że zobaczymy go ostatni raz na PPV na pewno wpłynęły w jakimś małym stopniu na buyrate i ogólne zainteresowanie WWE.

edit up

Nie wieszam psów na Ortonie, ale wciąż uważam, że WSZYSTKO jest lepsze niż utrata pasa na pierwszej gali w pojedynku z facem na czysto.

Tak w ogóle to Christian został pokonany przynajmniej po ładnym RKO :-) .

Ogólnie zgadzam się w 100% z Krzychu. Jeżeli to nie była kontuzja i rzeczywiście wychujali CC to dopiero wtedy można zrównywać Randy'ego z trawą. Zresztą sam na twitterze 'zretweetował' jakiegoś hejtera odnośnie tej sytuacji... czy będąc wielkim skurwysynem na jakiego wszyscy go tu kreują w ogóle takie coś by opublikował i pozwolił sobie na ten temat "dyskutować" na jego koncie?

„The optimist thinks this is the best of all possible worlds. The pessimist fears it is true.” - J. Robert Oppenheimer

„W krainie ślepców jednooki jest królem.”

899277064ec56dc584330.jpg

ale jeżeli to kontuzja Christiana to nie ma powodów by wieszać psów na Ortonie, jak to Vercyn napisał..

Z tym że w tym przypadku nie chodzi jedynie o pas dla Ortona. Randy dopiero co rozjebał w feudzie Punka który jest ulubieńcem internetowych smartów wwe .Żmija podobno jest również skurwielem na backstagu . Do tego doszło teraz odebranie po 2 dniach zasłużonego pasa Christianowi , który podobnie jak Punk jest bardzo cheerowany w internecie(poza nim zresztą też). To wszystko sprawiło że ludzie powybuchali i wylewają swe żale w sieci , wieszając przy tym na Ortonie psy(w tym ja). I nawet jeżeli on się nie domagał pasa , o czym i tak wszyscy wiemy to ludzie mimo to będą po nim jechać , bo tak i tyle. Za jakiś czas się to wszystko uspokoi , Ty jak i wielu innych wróci do markowania mu ,a Ja i mi podobni będziemy go nie lubić nieco mniej.

21141536044eac5162deaab.gif

Jak to czytam to mam wrażenie, że Orton kogoś pobił naprawdę albo przynajmniej porwał cudzego psa. Czemu krytykuje pracownika a nie osobę, które zleca mu zadanie? Jeżeli ktoś wpadł na tak genialny pomysł by odebrać Christianowi pas na rzecz Randiego to raczej nie jest to jego wina, prawda panowie? Tym bardziej jeżeli to miało być spowodowane kontuzją (chociaż w podanym wyżej klipie za bardzo widać jej nie było...).

Jeśli pracownik w niedalekiej przeszłości przyczynił się do utraty pracy przez jedną osobą (tak wiem, że Kennedy miał liczne kontuzje, ale Orton też maczał w tym palce), a przy okazji pozbawił pushu drugą (Kingston), to nie dziwota myśleć, że nie jest tylko posłusznym barankiem wykonującym polecenie.

Ale zaraz, zaraz, wy naprawdę myślicie że VKM uknuł misterny plan dania CC pasa, by po 2 dniach go stracił? Po kiego chuja miałby to robić? Żeby zagrać na nosie Christianowi, żeby znów go ukarać? W krainie WWE jest tyle sposobów by to zrobić, wątpię by jednym z nich było danie drugiego najważniejszego pasa w federacji. Nie widzę innej opcji niż kontuzja. Ponadto WWE nie chciało znów wakować pasa po dwóch dniach.

"Ku wojnie wychowany ma być mąż, niewiasta zaś ku wytchnieniu wojownika."

Fryderyk Nietzsche

• Urządzenie:  Windows

Tym bardziej jeżeli to miało być spowodowane kontuzją (chociaż w podanym wyżej klipie za bardzo widać jej nie było...).

Dlatego w tym wypadku nie oceniam tylko czekam na oficjalne doniesienia. Część portali mówi o lekkiej kontuzji, część o jakiejś poważniejszej, a część mówi, że po ER nie okazywał śladów kontuzji.

Z reguły nie lubię rozmyślania, a 'co by było gdyby', ale teraz się skuszę:

Jeżeli ta kontuzja jest w stu procentach prawdziwa, a Orton przeszedłby heel-turn, mamy naprawdę ciekawy bulid-up po powrocie zapałki:

Orton kontuzjuje za tydzień Chrystka na wizji (gdy ten domaga się rewanżu), bla, bla, bla, a zapałka nie pojawia się przez dwa miesiące. Po powrocie mówi, że został skrzywdzony bla, bla, bla, a Orton opowia mu (będąc mistrzem) calusieńką prawdę (czyt. gdyby nie edge to dalej walczyłbyś z kingstonami) i mamy feud jak z mordy strzelił.

Nistety, heel-turnu nie ma się co spodziewać, to tylko gdybanie :roll: .