Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wyniki tapingu SmackDown! na 6 maja 2011

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Czuje się zniesmaczony...nawet jeśli Christian przejdzie ten heelturn, to i tak pasa nie odzyska. A decyzja przekreśla Ortona u mnie. Cieszyłem się, jak dziecko, kiedy Cpt.Charisma dostał pas...dla mnie to tragedia.
And if you're not down with that, I've got just two words for ya!
  • Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vistor

11

• Vercyn

10

• hadaszyszek

7

• Sebu

7

Top użytkownicy w tym temacie

Gdy zobaczyłem ilość komentarzy pod tematem spodziewałem się, że szykuje się coś z Christianem no i się nie pomyliłem. Uważam, że jeśli odsunięto by Ortona od pasa na 10 miesięcy tak jak Jasia to nic złego by się nie stało. Może Christian zawalił sprawę z tym Brodusem, który obwicie krwawił, ale bardziej prawdopodobne jest to, że Vince chciał go kolejny raz ośmieszyć. Przestańcie tak jeździć po Ortonie przecież nigdzie nie jest napisane, że zażądał pasa, jednak szkoda Christina gdyż liczyłem, że potrzyma pas przynajmniej 2 miechy.

Może Christian zawalił sprawę z tym Brodusem, który obwicie krwawił

Co do tej sprawy z Clayem to szczerze wątpię by to miało jakiś związek. Brodus jest nikim w federacji i nie sądzę by ktoś z zarządu się przejął jego rozwalonym łbem , zwłaszcza że stało się to podczas tak nie bezpiecznej walki jak ledder match(wypadki się zdarzają).

Przestańcie tak jeździć po Ortonie przecież nigdzie nie jest napisane, że zażądał pasa

Christian jest świetny i stracił pas po 2 dniach na rzecz Ortona który jest do dupy , mi to wystarczy.

21141536044eac5162deaab.gif

• Reputacja:   2
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Debilizm, idiotyzm i takie tam - tak myślę o CT Smackdown po daniu pasa Ortonowi...Jak można coś takiego odpierdolić ? Brak mi słów...Ewentualnie może jakaś kontuzja Christiana czy coś ? Jeśli nie to prawdopodobnie na jakiś czas zakończyłem oglądanie SD jak i moja sympatia do Randy'ego Ortona mocno opadła. Podczas walki CC na Extreme Rules markowałem jak podczas walki HBK'a z Undertakerem...Każde kolejne rozwiązanie będzie głupie, jak można tak coś zjebać ? Przepraszam za mój brak kultury, ale tego nie da się inaczej nazwać.

Ch*j Ci w dupę Smackdown i Vince i wszyscy, którzy wpadli na pomysł dania pasa żmiji w takim momencie, bo gdyby to wydarzyło się nawet na Over the Limit to nie byłbym aż tak wkurwiony.

Edytowane przez Adrian!

Przestańcie tak jeździć po Ortonie przecież nigdzie nie jest napisane, że zażądał pasa

To niby dlaczego dostał odrazu walkę o pas? Może wpierw jakiś mecz o pretendeta? Tak powinno być, bo przecież równie dobrze pół rosteru mogłoby sobie wbić i powiedzieć, że też chce sobie walczyć. A i nie wiem czy wiecie, ale powinniśmy dostać rewanż. Jak się nie odbędzie na PPV to chyba przestanę SD oglądać.

48798430952f294e69c1e4.jpg

• Reputacja:   2
  • Urządzenie:  Android

A i nie wiem czy wiecie, ale powinniśmy dostać rewanż. Jak się nie odbędzie na PPV to chyba przestanę SD oglądać.

Nawet jak będzie rewanż to kto uwierzy w to, że Christian może odzyskać pas ? Najciężej będzie mi patrzeć po tym ewentualnym rematchu jak zapałka (btw skąd ta ksywka, bo nigdy nie wiedziałem ?) wróci do tego pierdolonego mid cardu i będzie niżej w hierarchii od Sin Cary, Sheamusa czy Ezekiela Jacksona.

Jeżeli Vince nie planuje nic wobec Christian'a, który znów miałby zdobyć pas to on jest POJE****. Jak można zabrać mu pas po dwóch dniach, wrestlerowi który wykręca znakomite walki i w wywiadzie powiedział, że spełnił swoje marzenie. Randy musi ładnie lizać, że dostał title shoota po tygodniu po przejściu na SD, gdzie jak do tej pory nic nie zrobił. ŻAL MI WWE, ŻAL MI WWE!!!

Zapraszam do czytania i komentowania mojego diary

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=29758

20087375664dc174548c19c.jpg

...-_-'co oni zrobili to ja nie wiem...Nienawidzę ortona , a oni daje mi jeszcze więcej powodów by nie lubić tego beztalencia.Oczywiście nie sądzę , żeby zabrali pas CC bez żadnego powodu (czyt.kontuzji) , a nasz kochany terminator wykorzystał okazje...dupe wylizał komuś na smackdown tatuś zrobił to samo i Randy ma pas...WoW oczywiście mark mode on --'

BULLSHIT

Dont Take it personally.. Im just that much smarter than you...

9753791175058a11dcc0cd.jpg

Word backstage is that Christian may have gotten injured at Extreme Rules, possibly re-injuring his pectoral. This would explain the Title exchange seen at the Smackdown tapings. No word yet on exactly how or when he was injured during the match, but the general feeling is he might have to take some extended time off, and rather than vacate the Title again, management made the decision to have him drop the Title to Orton. If the reports turn out to be true, then this will be bitter and heart breaking news for Captain Charisma who finally realized his dream, only to have fate take it away.

Wg mnie to jeżeli niby kontuzja, to po pierwsze, to powinni poczekać ze zmianą do OTL, bo możliwe, że Christian zdążył by się wykurować nawet na 10 minut wolnej walki, bo wiadomo, że Orton wiele nie wymaga od przeciwnika.

48798430952f294e69c1e4.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Tak dla jasności - nikomu nie przeszkadza fakt że Krystek dostał pas dzięki odejściu na emerkę swojego dobrego kumpla Edga, ale jest pewne że za odebraniem mu tego stoi Bob Orton i jego syn którzy pewnie grozili bookerom śmiercią lub zalali ich wazeliną. Orton jest zły, najgorszy i w ogóle. A czy ktoś może wpadł na pomysł że Christian dostał ten pas tylko i wyłącznie by zatrzymać go na SD? Może WWE nie uważa Krystiana za wiarygodnego zawodnika i dostał ten pas tylko na moment by zaraz dać go komuś kto ich zdaniem da radę być #1 na SD.

Z drugiej strony - jeśli to kontuzja to o co to wielkie halo? Zawodnik jest kontuzjowany, nie może walczyć - czy jest sens ryzykować jego zdrowie trzymając go w pracy jeszcze parę tygodni? Szczególnie że ledwo co wrócił z leczenia poprzedniej.

:roll:

Chodzi o to, że WWE to nie tylko decyzje zarządu. Powinni dobierać mistrzów na podstawie reakcji fanów oraz obecnej sytuacji (czyt. nóż na gardle z braku gwiazd). Jeśli dali pas Christianowi tylko po to, żeby zatrzymać go na SD, albo dlatego, że Edge to wybłagał to mimo wszystko wygrana CC poruszyła publiczność jak nic innego, a to samo widać na forach, stronach, twitterach itp (ilość jadu jaka wylewa się na WWE na twitterze jest niesamowita). Głównym problemem jest to, że WWE W OGÓLE nie słucha fanów i jeśli Christian nie doznał kontuzji, mamy tego doskonały przykład.

3060114334dcbee5f4e682.jpg

Nie nadążam. Vince ma chyba swój własny świat... Najpierw daje CC pas na gali a chwilę później nagle BOOM! i już nie ma pasa ... McMahon nie liczy się z fanami- oni to widzą bo nie są aż tacy głupi... Mogę się założyć, że straci trochę kasy na tym i zacznie choć trochę żałować tej decyzji. Orton nie jest taki zły ale o wwiiiiiiiieeeeellllllllleeeeee w tym momencie Christian pasował do tej roli...

Czyli w skrócie :shock: :cry:

Ktoś napisał że skoro jest kontuzjowany to lepiej żeby nie walczył. A z Edgem co było- wiadomo, że kontuzja bo narzekał na ból ręki ale nie odstawiali go i męczyli, ale co ich to obchodzi bo przecież "co może się stać", a tu przejście na emeryturę tuż po WM'ce.

To wszystko to chore ambicje Vince'a... Dziękuję...

Ktoś napisał że skoro jest kontuzjowany to lepiej żeby nie walczył. A z Edgem co było- wiadomo, że kontuzja bo narzekał na ból ręki ale nie odstawiali go i męczyli, ale co ich to obchodzi bo przecież "co może się stać", a tu przejście na emeryturę tuż po WM'ce.

To już jest chyba żart z Twojej strony, jak się mylę to gratuluję.

Zacytuje tu Rafikova :To jest prawie na miare Montreal Screwjoba !
Entertainment > Wrestling