Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wyniki tapingu SmackDown! na 6 maja 2011

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

Dark Match:

Ted DiBiase vs Daivari.

SmackDown:

1. Daniel Bryan vs Sheamus

2. Big Show vs Ezekiel Jackson

3. Layla vs Alicia Fox

4. Tyson Kidd vs Sin Cara

5. WWE World Heavyweight Title Match: Christian © vs Randy Orton

Nowym posiadaczem pasa World Heavyweight został RANDY ORTON.

Ponadto:

- segment z Christianem, Ortonem, Henrym i Khalim - Khali, Henry i Orton chcieli titleshota - Long ustawił walkę Christian vs Orton jako ME

- segment z Khalim i Jinder Mahalem

- segment z Laylą i Divami

- segment z Codym Rhodesem

- Jackson wygrał pojedynek z pomocą The Corre

- po walce Div Kharma zaatakowała Alicie Fox

- spięcia w The Corre

- podczas walki Cara vs Kidd za stołem komentatorskim siedział Chavo

- segment z Longiem

• Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vistor

11

• Vercyn

10

• hadaszyszek

7

• Sebu

7

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

Cholera :x Christian długo się nie nacieszył reignem pasa WHC . Nawet tutaj nie ma co porównywać Terminatora i CC pod wzgledem jakosci walk bo wiadomo kto tu jest o niebo lepszy . WWE z CC zrobiło ogromną cipke a mógł chociażby potrzymać pas do następnego PPV za tą wspaniałą walke . Chociaż i tak miałem przeczucie że to będzie krótko .

Daivari powraca do WWE czy tylko okazjonalnie jedna walka ?? Jeżeli return to znamy kolejnego jobbera .

podsumuje to krótko: nie rozumiem i chyba nigdy nie zrozumiem takiego zachowania WWE.

ale jedno wiem: kończy się moje markowanie Ortonowi jeżeli ma posiadać ten pas jako face, ewentualnie moge go kupić jako champa po heel turnie ale obecnie jest dla mnie nie dosyc, że na swój sposób bezpłciowy to i coraz bardziej nie do przyjęcia...

jak mówilem - nie rozumiem....

20103022104eca8cb17c635.jpg

Nowym posiadaczem pasa World Heavyweight został RANDY ORTON.

Normalnie szczena mi opadła no już rozumiem że Vince nie chciał dawać pasa CC i dali mu ten pas z musu to chociaż mogli by mu dać ten pas potrzymać do Over the Limit a nie szamcić go i zabierać mu pas już na następnej tygódniówce, to ku*wa nie ma sensu teraz pewnie dostaniemy feud Orton vs. Henry. I jeszcze do końca title reign Orton czyli długo nie powiem źle o Cenie, dlatego, że w czasie gdy nie mieli pasów (wiem, że Orton miał mniej czasu, ale i bez tego mógł coś zrobić) Cena wypromował Nexusa, Miza. A co zrobił w tym okresie pupilek tatusia zeszmacić dwóch zaje**stich gości, którym bardziej niż mu pasowało by dać pas. Bo i Punk i Christian robili dobre walki (dzięki Punkowi walka z Ortonem na WM była bardzo dobra, a Christian wykręcił walke gali trzy dni temu).

Ja chce heelturn Jasia

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

WWE ostatnio szmaci moich ulubionych "WWE superstars"

najpierw Punk teraz Christian.Jeszce wczoraj czytałem newsa o tym że Henry ma być pretendentem do WHC a dzisiaj Orton jest nowym posiadaczem pasa World Heavyweight.Pewnie teraz nastąpi hellturn Christiana ,a na Over the Limit albo Capitol Punishment wroci Y2J i też dostanie w dupę od Ortona

Zauwazcie ze w ostanich latach Orton po raz kolejny "rozwala" push zawodnika .Przykłady :

-Mr.Kennedy - wyrzucony po płaczu Ortona ,że złe wykonał akcje

-Kofi Kingston - wielce mial wskoczyc do ME ale oczywiscie Rendi załatwia kolejną osobę

-Evan Bourne - wyczytalem jedynie na forum ze tez mu zastopował

-Christian - zabranie mu WHC po 2 title reignu

Wiec warto miec miec tatusia HOF ,wpływy jak HHH....

Wiec warto miec miec tatusia HOF ,wpływy jak HHH....

Tatuś nigdy nie był takim drawem jakim jest Randy i istnieje prawdopodobieństwo, że gdyby nie kariera synka, to Bob tak szybko by tego HOF nie odwiedził.

To chyba jakiś kiepski żart tak??

Nosz ja pie... nie wstrzymam się od przekleństw,jestem ciekawy co na to CC teraz znając życie dadzą mu walkę rewanżową i baj wracasz do MidCardu.Federacja spada w tym momencie na ryj oczywiście tylko w naszych oczach a nie oczach dzieci,Orton pewnie nową koszulkę wypuścił więc sprzedaż wzrośnie 5 x.Pewnie potrzyma czas dopóki nie wróci Y2J któremu będzie musiał zebrać baty no bo gdzie teraz Chris by pas wygrał przecierz RKO przeszedł do innego brandu więc pas mu się należał a Christian usłyszał No Chance to the Hell czy jakoś tak,Moim zdaniem osoby które muszą opuścić WWE to:Evan,Punk,Christian,i Ryder bo wątpię że dostaną jakiś większy pusch skoro nie dostali go przez tak długi czas(ostatni rok)

http://i46.tinypic.com/2ldceqb.gif <----------Tak wyglądałem kiedy się o tym

dowiedziłem

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ9eEWZG_pPqt7EYgK15y0yTMOKeEYYCvQbUnG1HcqhVIKC78vt&t=1 <-------------A później tak

Pozdro dla kumatych którzy napisali o tym tutaj

Brak mi słów na to co zrobiło WWE. Czy oni chcieli upokorzyć Christiana? Po prostu nie wiem. To wideo oddaje dobrze to co teraz czuje:

http://www.youtube.com/watch?v=Fpk4AWCeJNU

Totalnie brak mi słów... Ręce opadają na to co robi McMahon... Jeszcze w taki sposób ośmieszyć Christiana zabierając mu pas nie dość że na zwykłej tygodniówce to jeszcze zaledwie po trzech dniach jego posiadania... Po raz kolejny potwierdza się reguła żeby aby mieć sukcesy w WWE to trzeba mieć plecy w zarządzie... Ludzie natomiast z umiejętnościami (jak Christian czy CM), natomiast bez wsparcia zarządu są sprowadzani do roli zwykłych popychadeł...

kończy się moje markowanie Ortonowi jeżeli ma posiadać ten pas jako face, ewentualnie moge go kupić jako champa po heel turnie ale obecnie jest dla mnie nie dosyc, że na swój sposób bezpłciowy to i coraz bardziej nie do przyjęcia...
Zgadzam się, Orton jako face jest totalnie nudny. Jego przeznaczenie to bycie heelem a nie gościem który z uśmiechem na ustach przybija piątki fanom na widowni... Ogólnie nic do niego nie mam ale tą decyzją razem z Vincem stracili w moich oczach...

BTW: cieszcie się że Vince bardziej nie upokorzył Christiana dając pas np Hornswoogle'owi (wiem że przesadzam ale przy Chairmanie i jego chorych czasem pomysłach wszystko jest możliwe) :twisted:

• Styl:  Jasny

Wchodzę pod stół i odszczekuję to, co pisałem na temat Ceny w temacie o "Extreme Rules". Orton po raz kolejny pokazał, że jest samolubem, niszczącym kariery innym. Nie wierzę, że nie poszedł na skargę do tatusia, który jak wiemy ma dużo do gadania i pan RKO wykorzystuje markę ojca do własnych celów. Kiedyś zastopował już karierę w WWE Andersonowi/Kennedyemu. Po trupach do celu - pewnie taką zasadę wyznaje Randall.

Ostatnią wolę Edge'a pewnie było danie pasa najlepszemu przyjacielowi i Vince na to przystał. Ale, do chuja, nie mogli poczekać ze zmianą mistrza do następnej gali? Randall musiał się niecierpliwić i zacznie kolejny, nudny reign, w którym udupi następnego rywala. W takich momentach żałuję moich słów mówiąc, że Cena jest nudny. John przynajmniej wypromował Nexus i Miza, a Orton zrobił cipę z Punka i Christiana. Myślałem, że debile pracują tylko w TNA.

"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)

Oglądając walkę Christiana z ER cofnąłem się o 4 lata i markowałem. Prawdziwie i szczerze markowałem. Podskakiwałem na krześle, krzyczałem, a gdy Christian zdjął ten pas i celebrował zwycięstwo wyskoczyłem z krzesła i cieszyłem się jak dziecko do końca dnia. Po dzisiejszym spoilerze czuję obrzydzenie i nie rozumiem jak można tak potraktować drugiego człowieka, zakpić z jego marzeń. Pozwolić mu się rozpłakać w ringu ze szczęścia, by za chwilę odebrać mu wszystko - bo nie oszukujmy się - najprawdopodobniej 5 sekund Christiana właśnie się skończyło.

3060114334dcbee5f4e682.jpg

A tak się zastanawiam, co by się stało gdyby jednak Christian wyszedł świadomie poza scenariusz i jednak nie pozwolił Ortonowi zdobyć pas (coś ala Montreal Screw Job version 2)... Zastanawiam się jakby próbował wybrnąć z tego McMahon... Bo zabrać Christianowi tytuł tak po prostu, nie mógłby... Wiem że to raczej niemożliwa do pomyślenia sytuacja ale gdyby jednak Christian sam wydymał Ortona (tak jak HBK razem z Vincem wydymali Hitmana w Montrealu na Survivor Series) i wygrał match mimo zabookowanej wygranej Ortona, ciekawe co by się działo...

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Coraz ciężej mi będzie parodiować WWE w Bogach Wrestlingu ;) Vince przechodzi sam siebie i znowu pokazuje, że Christian jest synem marnotrawnym, któremu trzeba non stop dawać lekcję.

16476371734edf391100c30.jpg

Czytając owe wyniki tapingu, musiałem parę razy przeczytać tekst o treści:

"Nowym posiadaczem pasa World Heavyweight został RANDY ORTON".

Baaa... nawet spytałem swojej dziewczyny czy ja aby dobrze widzę..

To do chuja niepodobne żeby zrobić Christianowi taki numer. Szczerze powiedziawszy to wolałbym aby CC nie zdobył tego pasa na ER, wtedy przynajmniej nie byłoby takiej szopki.

Szopki, bo inaczej nie da się tego nazwać.

Nie napiszę w sumie niczego nowego, w każdym bądź razie łącze się w smutku razem z resztą fanów Christiana bo oto nastały czarne dni dla niebieskiego brandu.

A pan Orton dał przykład jakim kawałem chuja jest tak naprawdę.. dochodzę do wniosku że Viperowi ciężej grać face'a bo skurwielem jest na co dzień, więc bycie heel'em nie wymaga od niego ani odrobiny gry aktorskiej :D

Bring back Sinn Bodhi!

12349846194ddaab2b512c5.jpg